Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-03-2012 20:01:14
En geen commentaar op ons accent
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-03-2012 10:29:32
Leuk zeg Mai-lin! Erg leuk initiatief! Is dit op de regionale TV geweest? En Benoe wil dierenarts worden zag ik. Geen commentaar op jullie accent hoor, ik ben wel wat gewend, de hele familie van mijn moeder komt uit Brabant, tegen Noord Limburg aan, dus ik ben wel wat gewend...
Is Runar weer opgeknapt?

Gewoon ik, vervelend dat je ziek was/bent. Gaat het nu weer wat beter? En de klokken staan al goed hoor (heeft Jordi allemaal hoogstpersoonlijk goed gezet

Het eten gisteren was lekker! En de kinderen hebben lekker buiten gespeeld ondanks dat ze elkaar eigenlijk niet kennen en het leeftijdsverschil (hun kinderen zijn 5 en 2 jaar oud)

Vanmiddag nog even naar mijn ouders, de laatste keer dat we daar waren was in de voorjaarsvakantie. Daarna zijn ze nog wel hier geweest, maar wordt wel weer tijd om daar even langs te gaan :d. Het is 40-45 minuten rijden, dus even snel langswippen doe je dan niet zo snel, vandaar.

Ik ga even de auto wassen, is echt al jaren geleden dat ik dat gedaan heb, want Arjan doet dat altijd. Dus ik ben benieuwd of ik het nog kan!

Fijne zondag verder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-03-2012 10:44:22
O, ja vergeet nog te vertellen dat we toch een lang weekend naar Disneyland Parijs hebben geboekt. 10 juni zijn we 12,5 jaar getrouwd en dat weekend gaan we dan ook. De kids krijgen in ieder geval een dag vrij hiervoor en we willen proberen de vrijdag er ook nog bij vrij te krijgen. (maar ze zijn hier niet zo moeilijk gelukkig). Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis, maar we gaan op 8 juni weg en 7 juni wordt Silke 7 jaar :d , dus wat dat betreft hebben we pech. We blijven 3 nachten en hebben dan 4 dagen entree.

We zitten trouwens op de Davy Crockett ranch. Van de hotels waren er al veel vol in dat weekend of heel duur. Zoals het Disney Hotel wat op het park staat, 2200 euro voor een weekend, dat vond ik toch wel heel erg duur!!

Toppunt van wat ik op internet heb gezien was een bepaalde themasuite in het Disneyhotel op een aparte etage, met priveservice en allerlei andere speciale VIP dingen (geen wachttijden in het park, voorrang bij de attracties enz), voor dat weekend (3 nachten) slechts 25000 euro!!!! Niet normaal toch
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 27-03-2012 10:22:22
Mai-lin, dat is echt leuk, jammer dat dat hier niet is. Over welk accent heb je het trouwens

Marielle, leuk disneyland, zou ik ook graag een keer heen gaan met e meiden


Jammer dat je als je beig bent met een krabbel je niet verder kunt terug lezen, mijn geheugen is een zeef en weet dus al niet meer wat ik net heb gelezen
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 27-03-2012 13:18:02
zo was ik ook weer. Druk weekend achter de rug. Man en ik allebei jarig geweest. Heerlijk overdag buiten gezeten. Maken wij niet vaak mee dat wij buiten kunnen zitten met onze verjaardag. Heerlijk weer. Jammer dat het weer minder gaat worden.
mai-lin Ik zal vanavond eens even naar jou fimpje kijken.

disney-land, lijkt mij ook wel erg leuk met de kids. We hebben wel weer de spaarkaarten vol voor de efteling. En we gaan dan met koninginnendag een weekje weg naar zeeland. (eerste vakantie , zijn met ons gezinnetje nog nooit op vakantie geweest)
Ik vind het ook jammer dat je niet verder kan lezen terwijl je schrijft. Ik heb nu altijd 2 schermen open. Zodat ik terug kan lezen wat er geschreven is. Zo nu eerst maar eens een bakje lekker in het zonnetje drinken.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 27-03-2012 15:01:30
Het mooie limburgse accent, Gewoon Ik .

Marielle, leuk, toch naar Disneyland! Staat hier ook hoog op de verlanglijst!

Ingrid, allebei gefeliciteerd nog, je hebt inderdaad mooi weer gehad!

Weer twee werkdagen erop zitten, nog 3 te gaan en het is weer weekend :d. Benoe is vrijdag jarig, zaterdag vieren we zijn verjaardag en zondag naar Kinderstad... weekend is dus al vol gepland .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-03-2012 09:27:15
Ingrid, gefeliciteerd nog met jullie verjaardagen!
en inderdaad prachtig weer gehad! Lekker vooruitzicht vakantie naar Zeeland! Voor je het weet is het al zover.

Gewoon ik, ik heb ook weleens twee keer mama-life open staan, kan ik op het andere scherm kijken wat er in het vorige deeltje staat, maar echt handig is het niet nee.

Mai-lin, Benoe alweer bijna 9 jaar. Viert hij ook nog een kinderfeestje? Of is dat zondag naar Kinderstad? Jordi is 12 april jarig, maar wij vieren zijn feestje komende zaterdag al. Hij wil namelijk gaan schaatsen, maar de ijsbaan gaat dit weekend dicht!

Dano, waar ben je?

Gisteren hadden we de 10 minuten gesprekjes op school. Ze doen het allebei super! Jordi had de Cito toetsen heel goed gemaakt. Een 3 (dat is de vroegere C van de cito, blijkbaar gaat het nu weer met cijfers i.p.v. met letters) voor woordenschat en voor de andere toetsen allemaal een 1 of 1+ (vroegere citoscore A of A+). Vooral spelling ging super, hij zit op het niveau van begin groep 8! En leest op het niveau van eind groep 7. Een trotse moeder dus!

Silke gaat ook heel goed, ze is de jongste van de klas (de oudste is bijna 2 jaar ouder) maar doet gewoon haar ding en heeft ook goede toetsen gemaakt (behalve woordenschat, deze had ze ver onder gemiddeld). Ze is helemaal blij dat ze sinds gisteren met een vulpen mag schrijven i.p.v. met een potlood. :d

Vandaag wordt het tuinhuis geplaatst. Al om vijf voor 7 stonden ze voor de deur. Ik ging de kinderen naar school brengen en toen ik terug kwam stonden alle wanden al. Nu zijn ze met het dak bezig. Het gaat echt snel zo al zal de afwerking wel wat langer duren denk ik. We zullen zien!

Ga eens aan de slag hier!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-03-2012 14:20:28
jaaaaa hier ben ik weer! zooooo druk gehad !

werken en werken en kinderen en sportschool.
afgelopen weekend zijn mijn man en ik samen weggeweest naar zwolle. wat een leuke stad! wauw! en dat weer, echt te geweldig.

leuk naar disney! gaaf vooruitzicht!
ben bezig met rosa's kamer. er zit nu een heel gaaf fotobehangetje op! ik plaats de foto wel binnenkort. ben nu alle speelgoed aan het uitzoeken, er kan een hoop weg en gesorteerd worden. wordt helemaal leuk.

mai-lin leuk kids op tv! was het regionale tv?

ingrid gefeliciteerd nog! alles weer helemaal ok met de kleine man?

ik ben ook z'on zeef, ik lees, ik denk ja reageren en tijdens het typen denk ik wat stond er ook alweer? dus sorry als ik ergens niet op reageer.....

ik ga weer verder met al het speelgoed. zonde van het mooie weer , maar ja wat moet dat moet!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 28-03-2012 17:09:38
Marielle, Jordi heeft dan dezelfde resultaten als mijn Runar . Heel mooi, begin groep 8 zelfs al!
Opvallend dat jouw kinderen ook de woordenschat lager hebben, hier ook. Runar had dus ook een C, Benoe ook en Isis een D... verder had ze ook alles A en B...
Hier zeiden alle 3 de leerkrachten overigens dat ik er niet teveel waarde aan hoef te hechten... het schijnt landelijk minder goed gemaakt te worden? Jouw verhaal bevestigt dan wel de uitspraak van de leraren hier .

Dano, ja, op L1. Limburgse zender.

Ik had zoveel willen doen vandaag, maar was zo uitgeput en heb heerlijk even bijgeslapen. Manlief is thuis... longontsteking... maar heeft wel op de kindjes kunnen letten. Dadelijk aan het eten beginnen en dan toch nog maar wat doen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 29-03-2012 16:23:46
wow longontsteking. sterkte! hier zijn wij ( eigenlijk: ik) SNOTverkouden en hoesten. maar ik voel mij verder niet ziek dus gaat wel weer over.

straks koken voor ons en voor de buren. dinsdag aten wij spontaan bij hun en nu komen ze bij mij. ik heb net mijn kinderen + buurjongen van school gehaald en straks komt iedereen thuis uit werk en dan staat het eten klaar. ik was lekker vrij vandaag. lekker geshopt vanmorgen, eindelijk voor mij! primark & H&M. ook maar wat paasdingen gekocht. lekker vrij volgend weekend! van vrijdag tot en met maandag! heerijk. mijn ouders komen luchen zondag.

ik ga even verder het huis opruimen. groeten!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 30-03-2012 08:49:49
kreeg net een bericht van mijn collega: 02 oktober ga ik een kleine week naar IJsland! aaaahhh!! geweldig! wie is de mol achter na echt helemaal tegek....

zin in!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-03-2012 16:08:13
Dano, leuk zo'n goed contact met de buren! Ben je goed geslaagd voor jezelf? Ik heb voor de kinderen al bijna alles in huis voor de warme dagen, heb zelf ook nog wel veel, maar wil toch wel een paar nieuwe dingen halen. Altijd leuk .

Wat een leuk werk heb je!!!

Mijn Benoetje is vandaag jarig, , hij is nu zoals hij zelf zegt een neger... hihi.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 30-03-2012 16:56:06
Benoe gefeliciteerd met je verjaardag.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-03-2012 17:10:00
Dankje, Gewoon Ik .

Weet je wat leuk is... mijn vroegere buurvrouw Mia en ik waren (en zijn, haha) op dezelfde dag jarig, 30-9. Mijn vroegere buurmeisje Nicole, dochter van Mia, is vandaag jarig, samen met Benoe dus. Leuk he, mijn buurvrouw en ik zijn dus niet alleen op dezelfde jarig, maar hebben ook nog eens allebei een kind die op dezelfde dag jarig zijn. En nog leuker, zowel Mia en ik schelen 30 jaar als Nicole en Benoe!
Jaja, het is maar waar je blij van wordt, maar ik vind dit dus erg leuk! :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 30-03-2012 21:32:48
gefeliiteerd Benoe met je 9e verjaardag! En Mai Lin gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon
Wat grappig die uitspraak over een neger
En erg toevallig van de buurvrouw en haar dochter!

Ik ben 7 januari jarig en mijn 2 zussen op 7 juni en 7 april. Dus toen ik zwanger was van een meisje moest zij natuurlijk ook op de 7e geboren worden! En daar heeft ze zich aan gehouden, want Silke is ook op 7 juni geboren, op de verjaardag van mijn zus. Zij is ook tevens de enige kleindochter aan mijn kant van de familie. Mijn ouders hebben verder 4 kleinzonen.

Dano, gaaf zeg naar IJsland!! Is dit voor het werk? Het ziet er daar altijd zo mooi uit, op tv dan, want ik ben er nog nooit geweest gezellig zo met de buren. En leuk Rosa een nieuwe kamer, ik ben beneuwd naar de foto's.

O,ja Mai Lin bij ons op school waren de toetsen van woordenschat over het algemeen minder goed gemaakt, maar daar zijn ze dus niet de enige in.

Morgen Jordi's kinderfeestje, zondagmorgen een verjaardag en 's middags nog een en tussendoor blijft een vriendje van Jordi logeren. We zitten helemaal vol dus!

Fijn weekend!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-03-2012 23:02:21
Marielle, dat is ook grappig, zoveel 7-s! Mijn man en zijn neefje, het zoontje van zijn zus, zijn ook op dezelfde dag jarig! Isis is de enige kleindochter aan de kant van mijn man. Mijn schoonzus heeft 3 jongens, wij dus ook en dan Isis nog. Mijn broer heeft een zoontje en een dochtertje, dus daar, helaas voor Isis, geen uitzonderingspositie . Mijn schoonmoeder neemt haar vaak mee shoppen, vorige week ook weer en meteen ook naar de bioscoop en blijven logeren . Het loont zich, enig meisje zijn. Voor Silke ook?

Je vroeg trouwens nog of Kinderstad het kinderfeestje van Benoe was. Nee dus. Hij wilde geen kinderfeestje... vorig jaar ook al niet. Hij zei nu: mama, ik ga liever met ons zessen naar Kinderstad. Dan doen we dat!

Vorig jaar zat ik er echt mee in mijn maag. Ook omdat hij weinig afspreekt met kinderen van zijn klas. De juf heeft hem toen extra geobserveerd en ik ook, maar het is mijn probleem en niet het zijne. Benoe zit lekker in zijn vel, heeft veel aanspraak op school, is wel selectief met wie hij omgaat. Afspreken werd heel weinig gedaan, dat was niet specifiek voor Benoe. Ook in de klas waar hij nu zit, zie ik dat kinderen weinig afspreken.
Maar als Benoe wil spelen, vindt hij altijd wel een kindje in de buurt of ze komen hem halen. Dus dat zit goed. Ik was het gewoon anders gewend, mijn dochter sprak iedere dag wel af . En maakte me toch zorgen, vanwege het vermoeden dat er was van (licht) autisme. Maar dat heb ik, net als het vermoeden van dyslectie, losgelaten. Het gaat prima met hem, hij vindt zijn weg wel... misschien anders dan het 'gemiddelde' kind, maar daarom niet minder goed.

Qua kinderfeestjes heeft hij geen zin in het gedoe... hij zegt: nodig ik die kinderen uit, dan gaat die ruzie maken met die, of die met die... Hij vindt het prima zo. Stiekum ik ook wel, hihi. We gaan er zondag in ieder geval een leuke dag van maken, maar eerst morgen nog feestvieren.

Marielle, een leuke dag voor jullie morgen ook! Hoeveel kindjes heeft hij uitgenodigd?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Eefje  schreef op: 30-03-2012 23:02:50
Dat hebben wij ook, met die data. Mjn man is van 22 september, mijn dochter van 2 december en mijn zoon van 20 september.
Mijn Opa (van moeder's kant) en mijn man zijn Opa (van vaders kant) hadden zelfs exact dezelfde geboortedatum: 20-10-'20! Mijn man zijn Oma én zijn overgrootvader (allebei ook van vaders kant) waren allebei op de 22e jarig.

Dus de geboortedata van die mannen uit 1 lijn ziet er dus zo uit:
Overgrootvader 22e
Grootvader 20e (en zijn vrouw dus de 22e)
Vader 26e
Zoon 22e (en zijn dochter de 2e)
Kleinzoon 20e

En mij Opa dus de 20e en mijn Oma (echtpaar) de 25e.

Onvoorstelbaar, al die tweetjes!!
Ik val uit de toon ,ik ben van 15 juni, haha!

Oh ja, en toen ik zwanger was van mijn dochter, was ik uitgerekend op 22 (jawel!) december.
Op exact dezelfde datum als mijn man z'n nicht en een vriendin....
Er werden al grapjes gemaakt, dat de mannen elkaar gebeld zouden hebben: NU!
Uiteindelijk zijn alledrie de kinderen eerder geboren, op 2, 11 en 19 december.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano ( Op Werk)  schreef op: 31-03-2012 13:25:14
als eerste nog VAN HARTE met Benoe hebben jullie een leuke dag gehad??

stja datums. wij zijn allemaal boven de 10 jarig:
11 aug, 12 jan, 15 jan en 19 jan.

vader 15 juni.mijn broer 17 dec, mijn moeder 30 juli enzovoorts. bij ons geen getal onder de 10

stja en dus 12 15 en 19 januari. ik, dan rosa en dan mijn man. in een week jarig.

Sam heeft ook nog nooit een kinderfeestje gehad, wij wilde opzich wel, maar hij is altijd midden in de zomervakantie jarig, als hij dan weer naar school gaat, dan is iedereen wee zo bezig met naar school gaan en zo, dan het al gauw naar de achtergrond verdwijnt. nu besloten om samen met de buurjongen een feestje te geven ergens in juni. buurjongen was in Maart jarig en sam in augustus. wij weten alleen nog niet wat. even bedenken.

ja gaaf he ijsland! echt super zin in!

Druk weekend marielle! ik ben nu aan het werk. Sam en papa zijn de kleding kast voor rosa aan het opbouwen. die ga ik lekker inrichten morgen.
rosa vanmorgen , ik zou haar naar oma brengen. ik pak haar jas, draai mij om en er kwam een hele straal uit! ze moest toch ineens overgeven! hele keuken onder maar ja ik moest weg en manlief die sliep nog, doekje er over, uitgelegt en DOOEEII dus hij moest het verder schoonmaken wonderbovenwoner was ze zelf niet vies. het was ook z'on straal. nu is ze lekker bij oma aan het bankhangen. arm kind!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 01-04-2012 22:08:29
zo weer even een berichtje van mij. Het schiet er een beetje bij in. Mijn hoofd loopt op dit moment een beetje over. Komt wel weer goed.
Benoe nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
mai-lin ook nog gefeliciteerd met je zoon.

Wij hebben iets met 15 en 30. onze kinderen zijn op die dag jaren maar onze honden ook. We hebben veel vrienden die op de 30ste of de 15de jarig zijn. Mijn broer is ook op de 30ste jarig.

Nog voor de gek gehouden vandaag?? Ik heb mijn dochter vandaag 2 x te pakken gehad. En ze loopt al dagen over 1 april te praten. Vanmorgen kwam ze pas om 9 uur bij ons. Onze zoon sliep ook nog. (Echt een uitzondering normaal zijn ze allebei om half 8 uiterlijk wakker). Ik zei ooo nee hebben wij ons helemaal verslapen. Vlug aankleden je had allang op school moeten zijn. Nee zei ze eerst. Het is toch weekend. Maar toen mijn man ook net deed dat hij snel het bed uit ging. wilde ze snel naar haar kamer en ikke 1 april. nou zei ze ik wilde er niet intrappen.
1 april is voor mij ook wel een leuke dag. 14 jaar geleden geloofde niemand mij. Gelukkig kon je toen nog de zelfde dag je rijbewijs ophalen. Anders kon ik het niet bewijzen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-04-2012 18:00:55
Dano, hoe is het met Rosa nu?

Ingrid, haha, grappig dat je dochter erin trapte . En gefeliciteerd dus met je 14-jarig rijbewijsjubileum

Hij heeft leuke dagen gehad. Rustige maar gezellige verjaardag en een leuke dag in Kinderstad. Was erg rustig daar, tegen de middag werd het wel steeds drukker. Rond 14.00 hadden de kinderen het echter wel gehad (alleen Jeran niet, hihi). Ze hebben nog even gespeeld, daarna gegeten en toen naar huis. Lang genoeg geweest .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 04-04-2012 08:04:51
rosa is weer beter!!

kom later terug, even sam naar school, rosa naar logopedie en dan naar de pasfotograaf en naar het gemeentehuis, ID kaart voor Rosa bestellen. sam heeft er al in.

doei!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 04-04-2012 11:47:55
Hallo, daar was ik ook weer! Druk druk geweest de afgelopen dagen, maar nu lekker vrij vandaag (hoewel het huishouden wacht nog wel op mij... En net weer met twee kindjes uit groep 3 naar de bieb geweest.

Jordi's feestje was erg leuk! Lekker geschaatst, daarna frietjes en snack en een kadootje van Piwie de pinquin (de mascotte van de ijsbaan) en op de terugweg nog een ijsje bij de Mc Donalds gegeten. De slingers hangen nu dus nog in de kamer voor het volgende feestje. 2e paasdag vieren we zijn verjaardag voor familie en vrienden en dan 12 april echt 9 jaar!

Zijn ze bij jullie ook a.s. vrijdag vrij? Hier hebben ze morgen continuerooster tot 14.00 uur en dan een lang weekend (dinsdag weer naar school) Ik moet zelf vrijdag wel werken. Zaterdag is mijn zus jarig en zondag hebben we (nog) niets.

Mai-Lin, Benoe heeft wel een beetje gelijk, kinderfeestjes zijn altijd heel druk! Maar toch wil Jordi wel altijd een feestje vieren. Kan me voorstellen dat je toch gaat twijfelen als hij niet veel met vriendjes speelt. Jordi heeft dat ook wel een beetje. Hij spreekt niet zo vaak af na schooltijd (in tegenstelling tot Silke die wil elke dag wel ), maar volgens de meester ligt hij goed in de groep op school. En nu het weer mooier weer wordt komt hij regelmatig met vriendjes/vriendinnetjes thuis die hij met buiten spelen tegen is gekomen. Jordi had trouwens 6 kinderen uitgenodigd (met die van ons erbij waren er 8 kinderen), 4 jongens en 2 meisjes.

Dano, mooi dat Rosa weer opgeknapt is. En wat een geregel ja die ID kaart, mijn paspoort verloopt deze maand, dus ik moet ook maar eens op pad, voordeel is natuurlijk dat ik wel onder schooltijd kan gaan :d. En is het gelukt met de kledingkast voor Rosa?

Ingrid, bij ons zijn ze 1 april volgens mij helemaal vergeten ha ha. Grappig dat je jouw dochter voor de gek had kunnen houden. Ik vind het ook wel een goede, zeker omdat jullie allebei meewerkten kwam het vast erg geloofwaardig over en leuk je rijbewijs op 1 april

O, ja Silke krijgt voor haar verjaardag een Nintendo DS, maar hebben jullie nog leuke tips wat betreft spelletjes? Mijn schoonzus gaat spellen voor haar op een kaartje zetten en daar kunnen er verschillende op.

Ga maar weer, alweer een heel verhaal, dus tot de volgende keer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 04-04-2012 13:13:51
succes met je huishouden vanmiddag hier draait de wasmachine ook overuren....

de kinderen moeten morgen tot 12.30 naar school en dan dinsdag pas weer. ik zelf werk morgen nog tot 17.30 en dan ook pas dinsdag weer. lekker hoor! heerlijk.....

met de ID kaart is het gelukt. ze konden alleen niet zeggen wanneer deze klaar is want ze hebben een overschot aan aanvragen gekregen. moet nu op de site van de gemeente kijken wanneer de lichting van 4-4-12 binnen is. nou je we hebben het nog niet nodig.

leuk hoor schaatsen met een feestje. ook een idee voor hier. moet nog steeds met de buren overleggen wat wij gaan doen met de twee kerels.

jordi bijna 9! drukke tijd voor jullie.

nou ik ga ook maar eens verder in huis. groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 05-04-2012 19:32:20
Marielle, een geslaagd feestje dus!

Hier hebben de kinderen ook een lang weekend, morgen vrij en maandag ook. Ik heb morgen ook vrij, werk zaterdag ipv vrijdag ivm de vrije dag van de kinderen... en mag na het werk meteen meelopen met een paasspeurtocht van 3,5 uur... Runar gaat op de scouting en gaat zaterdag voor het eerst kijken en meteen dus een lang programma . Daarna nog bezoek, dus de zaterdag is al vol gepland.
Zondag natuurlijk Pasen, op bezoek bij de opa's en oma's.

Maandag heb ik niks gepland en wil ik niks doen, even een vrije dag .

Dano, fijn dat Rosa weer beter is!

Marielle, heeft het huishouden geduldig op je gewacht? Zal mijn dochter eens vragen naar leuke spelletjes.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 06-04-2012 14:53:52
hier ook lekker vrij. ik en de kinderen zijn 4 dagen vrij. dinsdag werken en dan weer drie dagen vrij. hahahhaha mijn man is nu even op klus, sam is mee.

heb net met Rosa een end gefietst, via de zaanse schans ( bijna in mijn achtertuin) naar wormer en wormerveer. dat is een leuke weg dwars door weilanden. rosa viel in slaap halverwege op de fiets. hahah gekkie. gestopt bij de Action, deze even leeg gekocht en via de bakker naar huis. nu even lekker zitten!

fijne pasen als ik voor die tijd niet meer langs kom!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-04-2012 11:38:30
Ik ben er ook nog hoor!
maar erg druk geweest de afgelopen dagen. Druk met de bestrating van de tuin (en ik met naar de bouwmarkt rijden, koffie zetten, boodschappen doen enz..)
En vanmiddag vieren we de verjaardag van Jordi, die donderdag alweer 9 jaar wordt! Dus zo nog even met de stofzuiger door het huis. De slingers hingen nog van zijn kinderfeestje

Mai/Lin, hoe was de paasspeurtocht? En vandaag lekker rustig aan of zijn er inmiddels toch plannen gemaakt? Het weer werkt niet echt mee he? Hier regent het tenminste.

Ik ga weer! Fijne paasmaandag!

Dano, lekker weekje zo. Morgen even werken en dan weer vrij! , Ik werk deze week alleen dinsdag en vrijdag dus ook wel lekker kort weekje. Wij wonen in een dorp met ongeveer 4500 inwoners, maar we krijgen volgende maand een..... Action!! Er is pas een winkelpand met appartementen erboven gebouwd en nu gaat de Action daar dus zitten. Altijd handig!
Normaal zitten ze niet in de kleinere dorpen, maar ze konden hier in de buurt geen ander geschikt (groot) pand vinden, vandaar.
Leuk zeg dat jullie zo naar de Zaanse Schans kunnen fietsen

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 09-04-2012 11:41:29
Ik kom ook weer even gluren en weer wat vaker reageren.
Ben druk geweest met van alles en niks. Nu lekker genieten van de meiden
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-04-2012 15:27:52
vanmorgen naar de ranzijn geweest. tuinaarde en plantjes gekocht maar het weer is erg slecht.

sam en mijn man zijn de buurman aan het helpen,iets onder z'n vloer, ( lees: sam zit daar achter de PS3 )

rosa en ik zijn monster house op rtl 7 aan het kijken en paaseitjes aan het eten. dat wordt flink sporten deze week

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-04-2012 20:29:55
Wij zijn erg druk geweest met pasen. Mijn moeder heeft vrijdag te horen gekregen dat er een plekje voor haar is in het verzorgingshuis. Mooie ruime kamer met apparte slaapkamer. Maar ja ze gaat aankomende week er al in. Dus inpakken uitzoeken en zolder leeghalen. Nu is alles zover ingepakt.(huurhuis waar wij opgegroeid zijn zal straks van iemand anders zijn, raar gevoel hoor) Zaterdag as gaat ze echt over. Van de week huisje schoonmaken. En de kleine dingentjes uitzoeken. pff.
Verder zaterdag avond eens ouderwets wezen stappen met een groep vriendinnen. (wat kan je dat eens even nodig hebben)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 09-04-2012 23:08:43
Haha, Dano, de Action is dus niet veilg voor jou . Tot vorig jaar woonde ik tegenover de Action, nu ik hier woon, houd ik geld over . Maar ik begrijp je, hoor, ze hebben vaak leuke en handige dingetjes... mis nu vooral de knutsel en tekenspullen, was altijd zo bijgehaald... moet er nu echt tijd voor vrijmaken en dat lukt vaak niet.
Jammer van het weer he... had hier ook in de tuin willen werken... hopelijk dit weekend dan maar.

Marielle, hoe was de verjaardag?

De paasspeurtocht... ik vond hem saai (alleen over wegen, geen opdrachtjes tussendoor), veel te lang (2,5-3 uur hebben we gelopen!) en het had helemaal niets met Pasen te maken! Ja, terug in het hoofdkantoor kregen we een paasei en paasbrood, hihi. Had veel beter gekund . Maar goed, de kinderen hebben zich op zich wel vermaakt en die van mij kunnen goed en lang lopen, dus het was toch wel gezellig.

Benoe wil wel bij de scouting, Runar twijfelt nog. Hij wil op zich wel, maar wil GEEN blouse aan, haha... wellicht mag hij een polo, zal het eens navragen. Ik had de jongens in mijn groep, Isis was ook mee, maar zat in een andere groep (met een vriendinnetje en een klasgenoot). Zij wilde ook niet vaker gaan, ook vanwege de blouse, erg he!

Ingrid, wat fijn en tegelijkertijd naar dat je moeder naar een verzorgingstehuis gaat. Ik hoop dat zij zich daar thuis gaat voelen (maar ze is aan het dementeren, of heb ik dat fout onthouden?) en dat jullie rust zullen krijgen, wetende dat ze in ieder geval veilig is.

Het lijkt me inderdaad een raar gevoel dat er nu anderen in je ouderlijk huis gaan wonen. Sterkte met het opleveren van het huis en het uitzoeken van de kleine dingen... juist dat kan emotioneel zijn, veel herinneringen hebben.

En lekker dat je bent gaan stappen! Is juist op momenten als deze fijn, toch? voor jou!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht