Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 31-05-2012 15:04:04
Mai-Lin, je hebt wel gelijk, de kasten en planken van Jordi en Silke zien er veel rommeliger uit, maar ach het zijn kinderkamers en zolang alles in de kast of op de plank blijft. Spullen die op de grond liggen moeten ze elke avond opruimen van mij. Balen zeg dat Jeran wagenziekte heeft, Silke had het eerst ook, maar de laatste 2 jaar gaat het gelukkig goed (even afkloppen!).

Dano, wat moet je man een tijd weg zeg. Komt hij dan in het weekend thuis of blijft hij 4 weken lang in Londen? Maar daarna lekker 4 weken samen genieten!! Gaan jullie kamperen? (aangezien je niets gaat boeken denk ik van wel) En zo ja met wat voor kampeermiddel?

Wij gaan eigenlijk 2x op zomervakantie, maar dan totaal minder lang dan jullie Dano. We hebben in december al geboekt voor eind juli/begin augustus (2,5 week) Dan gaan we eerst 5 dagen naar het Gardameer, Italië dan 9 dagen naar een camping 30 km boven Rome en tenslotte 4 dagen naar Zuid Duitsland. De eerste week van de schoolvakantie (1e week van juli) hebben we ook nog vrij en in april hadden we bedacht dat we dan ook nog weg konden gaan. Dus nu gaan we nog 1 week naar een camping aan de Adriatische kust (100 km onder Venetie), daar zijn we al 2x eerder geweest en dat was goed bevallen. Een hoop gereis zo alles bij elkaar, maar het is het hopelijk waard . Mijn man heeft een lease auto van het werk, dus wij hoeven de benzine niet zelf te betalen, dat scheelt natuurlijk wel een stuk!

Maar eerst nog naar Disneyland Parijs!!! Volgende week vrijdag is het al zover (en dan zijn we zondag ook alweer 12,5 jaar getrouwd!)

Over een maand hebben ze hier alweer zomervakantie trouwens (wij zijn vroeg), dit schooljaar is echt voorbij gevlogen!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 31-05-2012 15:04:45
En deeltje 12 alweer! Wij zijn in deze rubiek wel het topic met de meeste berichtjes erin! :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 31-05-2012 15:22:22
Dano, ben ook wel benieuwd of je tussendoor je man nog ziet? Wel fijn dat je daarna 4 weken samen bent!

Marielle, leuk vooruitzicht! Disney nog wel het leukste, hihi.

Marielle, op de foto ziet het op zich niet rommelig uit, hoor. Het staat netjes in de kast bij je kindjes!
Ik vind het gewoon niks! Maar ja, net als Paul met zijn boekenkasten mogen de kinderen ook open kasten hebben.
En net als Paul deze zelf mag afstoffen, net als Jordi dus, mogen de kindjes dat ook, als er teveel in gaat staan.
Maar ik ben gewoon een miep, hoor. Heb ook een eigen kledingkast... Paul dus ook en hij mag (nou ja, moet dus, haha) zijn kleren zelf in de kast hangen en leggen, omdat hij altijd alles door elkaar hangt en ik daar niet tegen kan, .
Ik hang broeken bij broeken, kort bij kort, lang bij lang. Truitjes beginnen nu bij singlets, t-shirts, longsleeves, dikkere truien en vesten...
Bij de kindjes is het nog geen probleem, die pakken er iets uit en dat gaat 's avonds de was in. Paul hangt wel eens iets terug...
Erg ben ik he?
Maar goed, hij doet het braaf zelf, dus mij hoor je niet klagen .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-06-2012 09:49:21
leuk naar disney!!

dus jij gaat nooit op vakantie mai-lin? mis je het niet of is het gewoon goed zo.
wij zijn voor ons doen echt al lang niet weggeweest. sinds oktober! wij hebben al afkick verschijnselen .

mijn man gaat inderdaad naar londen . ik red mij wel met de kids en de hond. ik ga tussen door een weekend heen , maar ik denk niet dat hij thuis gaat komen. hoe harder hij werkt hoe sneller het af is. hij krijgt ook nog kaartjes voor de OS dus echt super.
als hij terug is zouden wij gaan kamperen maar gister hadden wij het over dat hij misschien wel helemaal kapot is als hij thuis komt, dus dat wij misschien een last minute boeken richting curacao voor een week of twee. mits de finacieen dat toe laten. maar ja daarvoor gaat hij dan ook in londen werken. acht twee weken cyprus is ook fantastisch. en misschien wordt het toch wel kamperen in belgie en frankrijk..

nou over de kledingkasten...ik heb er geen ik heb een ladekast nu wij een slaapkamer over hebben ( de oude babykamer) is het de bedoeling dat daar een wandkast komt. maar die is er nog niet. first things first. wij moeten ook nog zoveel maar het ontbreekt aan tijd en soms ook geld.

ik ga even lekker naar de bakker en naar de supermarkt.
groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-06-2012 14:54:14


rosa en ik hebben net cupecake gemaakt....deze is schattig!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 01-06-2012 15:19:16
Dano, lekker cupcake. Ziet er leuk uit. 4 weken je man naar london. Lijkt mij wel zwaar 4 weken alles alleen te doen.

marielle disney land daar wil ik ook nog een keer heen met de kinderen.

mai-lin, vervelend is dat he wagenziek. Ik ben/was ook altijd wagenziek. Ik heb er gelukkig geen last van nu ik zelf kan rijden. Hier hebben de kinderen er gelukkig geen last van. WIj hebben alleen een hond die last heeft van wagenziek.
Wat een mooi huis hebben jullie.Ik zie de keuken wel als paars mooi. Ik heb toen ik net op mijn zelf woonde een gele keuken gehad. Alles was in verschillende geeltinten en de woon/slaap kamer in teracotta kleuren. Ik zou het zo weer doen. Ik hou ook van kleuren. Die kinderkamers wat mooi. En die potret van je dochter mooi gemaakt zeg.

Wij zijn van de week voor het eerst naar het eetteam geweest met onze dochter. Ze krijgt een 7 weekse observatie alles poloklinische. Ze nu omdat zij hypergevoelig is dat haar mond ook hypergevoelig is vandaar dat ze nog steeds alles in haar mond stopt. Als dit het geval zou zijn zou dit het eetgedrag kunnen verklaren. Ook zou er nog andere oorzaken kunnen zijn. Dus we moeten maar afwachten op de observatie. We hebben inmiddels ook bericht van het radboud ziekenhuis voor onze zoon. Hij heeft een eerste afspraak staan op 13 juni. Ik zit nu met smart op de postbode te wachten want zijn extra voeding komt vandaag binnen. Dit krijgen we een maand op proef van de dietist. Ben heel benieuwd.
Wij gaan van de zomer niet op vakantie helaas zit dat er niet in. Gaan altijd wel een paar keer een dagje weg.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 01-06-2012 19:33:21
Dankje, Ingrid!

Een 7-weekse observatie... ik ben blij voor je dat ze actie ondernemen, maar ik word ook wel verdrietig van dit bericht... vind het zo naar voor je dat beide kindjes zo moeilijk eten! Kan me voorstellen dat je je erge zorgen maakt erom.
Wat voor voeding krijgt je zoontje?

Dano, nee, ik mis de vakanties niet. Ben met mijn ex 6 jaar op een rij op vakantie geweest, Frankrijk, Italie, Spanje. Vond het heerlijk!
Ben met Paul 1 keer op vakantie geweest, toen we getrouwd waren. Was toen zwanger en de jaren erna was ik ook of zwanger of een baby .
Nu hebben ze in principe wel de leeftijd dat ik het toch wel aan zou durven, maar twijfel nu nog ivm de wagenziekte van Jeran. Misschien ga ik het volgend jaar proberen... maar het hoeft eigenlijk niet van ons, we zijn graag thuis .
Besteed het ook liever aan het huis, denk dat ik pas op vakantie zou willen als het huis af is. En daar zijn we eigenlijk altijd wel in bezig, haha!

Leuke cupcakes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 01-06-2012 23:54:12
Mai-lin ik heb voor mijn zoontje nu nutri drink multi fibre gekregen. Hij kreeg al geruime tijd (denk ongeveer 6 maanden) fantomalt alleen lijkt dit niet te helpen. De postbode kwam toen hij net in bed lag. Dus morgen kijken wat hij er mee gaat doen. Ik word er ook wel eens verdrietig van en boos. Waarom kunnen ze nu niet gewoon eten. Word je eerst tig keer weg gestuurd (bij mijn dochter) is de leeftijd, is de nee fase of ze probeerd je gewoon uit. En dan zei ik wel eens maar als ik een zak chips voor haar neerlegd eet ze hem ook niet op. Ik kijk wel eens naar het programma mijn kind is te dik dan denk ik wel eens waarom maken ze hier geen programma over. Dit is misschien nog wel moeilijker.
Wij gaan eigenlijk ook nooit op vakantie,zeeland was onze eerste vakantie samen. Ik moet wel zeggen dat het heerlijk was. Ik ben ook iemand die graag thuis is heerlijk mijn eigen spullen en mijn eigen bed. Helpen bij Jeran die tabletjes niet?? Ze hielpen mij altijd wel. En schijnen ook armbandjes te zijn die er tegen helpen. Vraag mij niet of dat echt helpt want, dat heb ik nog nooit uitgeprobeerd.

We hebben er weer een nichtje bij gekregen vandaag. De zus van mijn man heeft haar derde kindje gekregen. Helaas kunnen wij niet op kraamvisite gaan want ze wonen in amerika. Ik heb al wel een paar hele mooie foto's gezien via de mail.
Zo en nu mijn bed in, Ik wilde vandaag optijd gaan maar helaas weer niet gelukt.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 04-06-2012 15:26:33
Gefeliciteerd met je nichtje! Toch jammer dan he, dat je niet op kraamvisite kunt. Ik heb een neef in India wonen, hij is pas vader geworden van een prachtig jongetje. Denk niet dat ik het mannetje ooit zal zien. Toch een raar idee. Heb dus ook alleen een foto van hem gezien.

Wat heeft je zoontje gedaan met de Nutri Drink?

We hebben eerlijk gezegd nog niets gedaan tegen de wagenziekte. Nu is Jeran een kindje dat sowieso snel spuugt, dus eigenlijk heb ik pas de laatste twee keer het idee gekregen dat het ook wel eens wagenziekte zou kunnen zijn.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 04-06-2012 21:15:38
Mai-lin, ja raar is dat he. Maar wel handig dat internet bestaat. Stonden vandaag weer nieuwe foto's op facebook.
We hebben nu alle smaken geprobeerd maar het wil nog niet echt lukken. Hij krijgt net 1/2 flesje leeg. En laat vervolgens zijn andere normale fles de rest van de dag staan. Zo schiet het ook niets op. Ik was nog op zoek naar ijsvormpjes vandaag maar bij action en de wibra hadden ze het niet. Morgen maar even bij hema en blokker kijken. Misschien dat hij het wel als ijsje neemt. Nog een week aanmodderen en dan kunnen we naar het radboud. Hopelijk kunnen ze ons daar wel helpen.

Vandaag gesprek gehad op school met externe begeleider en interne begeleider de juf en de extra juf van mijn dochter. We hebben de papieren voor aanvraag dyslexie onderzoekt ingevuld. Hopelijk krijgen we een goedkeuring en dan word ze begin nieuwe schooljaar getest. Verder besproken waar we volgend schooljaar extra nog aan moeten werken. Ze waren allemaal trots op haar dat zij zo goed haar best doet ondanks dat het niet gemakkelijk voor haar is.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 06-06-2012 10:42:26
Nou van mijn voornemen om eerder te komen is nog niets terecht gekomen, druk druk druk. (sorry :d)

Ingrid, wat een getob met het eten van je zoontje! Heb je het nog in ijsvorm geprobeerd? En fijn dat je dochter zo goed haar best doet op school, ondanks de moeilijkheden. Kan ze dit schooljaar nog getest worden of wordt dat na de vakantie? En wanneer moet ze voor de eerste keer naar het eetteam? En is dat bij jullie in de buurt? (sorry als ik teveel vraag..)
Gefeliciteerd met je nieuwe nichtje! Jammer dat ze zover weg woont.

Dano, dat cakeje ziet er lekker uit! Wij gaan vanmiddag aan het bakken voor Silke's traktatie morgen op school. Als hij 4 weken in Londen heeft gewerkt, kan hij juist daarna toch 4 weken uitrusten op de camping :d, hoewel Curacao of Cyprus klinken ook erg goed. Hebben de kinderen al weleens gevlogen?

Mai-Lin, ha ha moest wel een beetje lachen om je kledingkast indeling. Hier ligt ook wel lang bij lang en kort bij kort, maar ook weleens door elkaar. Mijn man vouwt regelmatig de was op en strijkt, maar ik moet het altijd in de kast leggen.

Het kinderfeestje van Silke was erg geslaagd! Bijna iedereen kwam verkleed als prinses of prins en de vrouw van het kasteel (hofdame) deed het echt erg leuk, ze waren helemaal onder de indruk. Als afsluiting kregen ze een oorkonde, omdat ze een echte prins of prinses waren. Er is een heel mooi park bij het kasteel en het was zaterdag prachtig weer, dus daar konden ze ook nog even spelen. Daarna thuis nog frietjes gegeten.

Zondag gevierd voor familie en vrienden. Helaas nu niet buiten kunnen zitten, het leek wel herfst! Ze is echt verwend en het was erg gezellig! Gisteren getrakteert bij de BSO en morgen nog op school en bij de gym en dan is het echt genoeg

En dan vrijdag op naar Disneyland!!!! Hoop wel dat het beter weer is dan nu. De voorspellingen zijn voor vrijdag en zaterdag goed en zondag en maandag een stuk minder. Maar we zullen wel zien. Heb er erg veel zin in, ik hoor alleen maar leuke verhalen, dus dat gaat vast goedkomen!

Ga nog even naar de bieb! Jordi had trouwens maandag zijn eerste spreekbeurt. Hij heeft het over de brandweer gedaan. Mijn vader heeft 30 jaar bij de brandweer gezeten en hij is met opa daar naar toe gegaan om te kijken en foto's te maken voor zijn spreekbeurt. Het was erg goed gegaan en hij had een zeer goed gekregen (bij ons krijgen ze geen cijfers)

Ga nu echt!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 06-06-2012 10:42:47
O, het is wel een erg lang stukje geworden!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 06-06-2012 13:41:05
haaaiiii

sam had vandaag ook zijn spreekbeurt. over skateboarden.
zijn juf is nogal zuinig maar hij kreeg een ruimvoldoende.
de meeste krijgen een voldoende is dit is gewoon goed.

lekker naar Disney! ben wel een beetje jaloers maar wel leuk voor jullie hoor! have fun!!

mijn man heeft zij halfbroer en zus weer gevonden ( zijn 21 en 23 en mijn man is 38) kinderen van zijn vader. die heeft hij ook al 25 jaar niet gezien, spannend dus. op dit moment wil ik er verder nog nier over uitweiden maar het is wel spannend!!! hij gaat ze binnenkort ontmoeten.......heel apart maar wel leuk. onze kinderen hebben er ook meteen een familie bij. zij weten het nog niet, binnenkort gaan we het ze maar eens vertellen hoe de vork in de steel zit. dat hun opa eigenlijk hun stiefopa is en zo......beetje moeilijk allemaal. nou ja komt wel goed!!!!

rosa kijkt kerst met linus , houtkachel staat aan en de warme chocomel staat op tafel lijkt wel december hier

groetjes!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-06-2012 17:44:41
Ingrid, zo goed van je dochter! Fijn dat de juffen ook trots op haar zijn, zal haar -en jou!- ook goed doen.
Hoe gaat het met je zoontje, lukt het met de bijvoeding? (Of hoe noem je dat... lijkt nu net of ik het fruithapje bedoel.. )

Marielle, klinkt erg leuk, hoe het feestje was! Gelukkig geslaagd dus!
Knap van je zoon ook!

En ook van Sam dus!

Benoe heeft een tijdje terug zijn eerste spreekbeurt gehad. Ging ook goed - gelukkig maar!
Ik had er een hekel aan! Kan me trouwens niet herinneren dat ik op de basisschool al spreekbeurten had?
Wel de brugklas... vond het zo erg!
In de tweede klas heb ik toen geweigerd een spreekbeurt te doen. Leraar zei toen: als je het niet doet, krijg je een 2. Prima, zei ik. Stond toch hoog voor nederlands .

Dano, wat spannend voor je man...
Ik hoop dat hij niet teveel verwachtingen heeft. Hij heeft ze nog nooit eerder gezien, begrijp ik zo? Aangezien hij zijn vader al 25 jaar niet gezien heeft?
Bedoel het niet negatief, hoor, het zou erg mooi zijn als er toch een leuk contact kan komen, en dat wens ik je man uiteraard toe!
Bedoel het meer als bescherming .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 06-06-2012 18:44:28
thanks mai-lin ik begrijp je hij heeft nu al een paar weken contact via facebook en krijg took allerlei foto's enzo. ben benieuwd hoe het nu verder gaat. zij zijn echt nog piepjong en vrij en net aan het studeren enzo......

ik weet nog wel van die spreekbeurten op de basisschool. welke klas ( ja ik had nog klassen op de basisschool )ik weet nog wel dat ik het over zwitserland had en over paardrijden hahahaha........geloof dat ik het niet erg vond.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-06-2012 19:20:24
Oh ja, Dano, ik denk niet dat je je te druk hoeft te maken als je het de kinderen gaat vertellen. Denk dat ze het alleen maar spannend zullen vinden .

Heeft hij ze ook via Facebook gevonden? O, ik word zelf helemaal nieuwsgierig, maar je wilde er nog niet over uitwijden, hihi, dus zal mijn vragen bewaren voor later, .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 07-06-2012 09:12:19
Wat leuk al die spreekbeurten! Waar heeft Benoe het over gehouden Mai-Lin? Bij ons begon het volgens mij in groep 8. Ik had er ook altijd een hekel aan zeker op de middelbare school. Jordi had helemaal geen last van zenuwen.

Dano, spannend van de halfbroer- en zus van je man! ha ha Kerst met Linus . Hier knapte het weer 's middags wel op trouwens.

Vandaag is Silke echt jarig, helemaal zenuwachtig: vannacht een keer wakker en vanmorgen heel vroeg wakker

Hierbij nog een foto van onze kleine/grote meid: Elk jaar maken we een foto voor de voordeur met de leeftijd erbij nl.



groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 07-06-2012 15:18:35
Gefeliciteerd met Silke!

Vind het zo'n leuk idee, die foto's bij de voordeur!

Benoe had de spreekbeurt over Egypte, was nog lastig om het dusdanig uit te leggen dat het niet te gruwelijk of onduidelijk werd . Ik weet niet of jullie weten hoe het mummificeren in zijn werk ging, maar vond het toch niet zo geschikt om in een klas van 9-jarigen uitgebreid te vertellen .
Maar het ging goed, kinderen vonden het erg interessant, en het mummificeren leverde inderdaad de reacties op die we verwachtten, haha: de meisjes die gruwden en de jongens die het cool vonden. Hoe voorspelbaar, .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-06-2012 14:02:20
nog gefelicteerd met Silke!!!

kom later weer meer vertellen....

groetjes
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-06-2012 18:15:57
Nog gefeliciteerd met Silke.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-06-2012 10:59:39
Marielle, wat een ontzettend leuk kinderfeestje in welk kasteel heb je dit gehouden? hoe was/is disneyland? Mijn dochter word volgend schooljaar getest. Het eetteam zit in klimmendaal in arnhem. Ik heb helaas nog niet de datums gekregen wanneer we weer moeten komen.
Leuk die foto's bij de voordeur. Je ziet haar echt veranderen in een jonge dame.

Dano, wat spannend om je mans broer en zus voor het eerts te zien. 25 jaar is een lange tijd. Ik moet zeggen dat kinderen het snel opnemen. Ik heb mijn moeder maar ik heb ook pleegouders gehad (omdat mijn moeder vaak niet in staat was om voor ons te zorgen vanwege manische depressie) Mijn dochter weet hoe het zit en vraagt er verder niet om. Ze heeft gewoon 2 oma's.
Kerst met linus is ook wel erg leuk en het was ook koud buiten. Lekker warm voor de tv. (word nu toch wel echt tijd voor de zomer)

Mai-lin, Ik ben erg trots op haar. En zij is ook wel erg blij. De bijvoeding( ik snap wat je bedoelt ) gaat redelijk. Hij drinkt nu ongeveer 1 1/2 flesje hij moet dus nog iets meer gaan drinken.

Hier heeft mijn dochter nog geen spreekbeurt gehad. Ik kan mijn spreekbeurten van vroeger nog goed herinneren en ook hoe zenuwachtig ik er voor was.
Morgen gaat mijn meisje een nacht op kamp met school het is nu al drama. Slapen kan ze niet , eten wil ze niet. Ik heb het net ook maar even aangegeven bij de juf. Ik heb haar ook gezegd dat ze altijd mama mogen bellen en dat ik haar dan op kom halen. Ik hoop dat als ze er morgen vroeg heen gaan dat ze het zo leuk vind dat ze wel wil blijven slapen.
Morgen ook een spannende dag voor ons en ons zoontje. Morgen hebben wij de eerste afspraak in het radboud. Ben heel erg benieuwd hoe dat zal gaan. Ik zal als ik morgen even laten weten hoe het is gegaan.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-06-2012 19:49:35
Ingrid, sneu dat je dochter er zo tegenop ziet... Maar misschien helpt het genoeg dat ze weet dat het niet moet... en hopelijk vindt ze het inderdaad zo leuk dat ze wil blijven slapen!
Fijn dat je zoontje al wat meer drinkt van de bijvoeding, 2 flesjes moet hij in totaal toch?
Heel veel sterkte morgen!

Marielle, vertel, vertel, hoe was het???

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-06-2012 15:22:40
Dag dames!

Hoe is het met jullie?

Ingrid, hoe is het kamp gegaan? Is ze toch blijven slapen of moest je haar ophalen? En hoe is de afspraak in het Radboud gegaan? Gelukkig gaat het ietstjes beter met de flesjes

Mai-Lin, leuk een spreekbeurt over Egypte, hoe komt hij eigenlijk bij dat onderwerp? Of is het geïntereseerd in mummies enz? Lachen van het verschil tussen de reacties van de jongens en meisjes. Hebben ze bij jullie ook vroeg vakantie?

Dano, al een plan voor de vakantie? Of gaan jullie toch voor last-minute?

Disneyland was fantastisch! Wel erg druk en lange wachttijden, maar dat mocht de pret niet drukken. (in het weekend had ik het wel verwacht, maar ook maandag was het nog erg druk) Op de heenweg hadden we ook best veel file (ongeluk gebeurd) maar we waren er toch om 12 uur en mochten meteen het park in. Zaterdag hadden we mooi weer en waren we er al om half 9. Het park gaat om 10 uur open, maar als gast van één van de Disney hotels mag je er 2 uur eerder in, dat scheelde een hoop wachttijd, hoewel er maar een paar attracties open waren. 's middags weer even naar de stacaravan voor een dutje voor Silke (en papa) en toen 's avonds nog een keer naar Disneyland voor de parade en 's avonds om 23.00 uur nog de Dreams show (vuurwerk) erg mooi allemaal.
We hadden entreekaartjes voor 4 dagen, dus hebben veel kunnen zien, maar helaas door de lange wachttijden niet alles kunnen doen (toch wel aardig wat hoor).
Silke vond vooral de achtbaan leuk (ze mocht er ook maar in 2, voor de andere was ze te klein) en allebei vonden ze een wildwaterbaan van Pirates of the Caribbean erg leuk. Verder lopen er af en toe Disneyfiguren rond, maar daar is het vaak zo druk dat je er bijna niet mee op de foto kan. Alleen toen wij zondag in het restaurant bij de Davy Crockett ranch zaten te eten kwam Pluto er opeens aan. Dat was wel leuk!
Kortom een erg geslaagd lang weekend!

Pffff, nu moeten we wel weer erg lang wachten op de volgende vakantie, namelijk 2,5 week! Dan hebben ze hier al vakantie en vertrekken we meteen de 1e dag naar Italië!

Vandaag waren de kids weer vrij i.v.m. studiedag en morgen krijgen ze hier het rapport! Ik ben benieuwd!

Ga weer!
xx Mariëlle

p.s. er staan een paar foto's van Disneyland op het fotohoekje hier op het forum
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-06-2012 17:19:50
Zal de foto's later nog eens zoeken, maar fijn dat het zo geslaagd was!
Hihi, dutje voor Silke en papa .

Benoe is een naam uit de Egyptische mythologie, net als Isis overigens en de kinderen weten waar hun namen vandaan komen. Isis heeft er verder niets mee, maar Benoe vindt het wel allemaal interessant. Paul en ik hebben zelf (uiteraard) veel interesse in de Egyptische mythologie en dit is dus deels overgeslagen

En hier inderdaad ook vroeg vakantie... Jeran en Isis zijn nog net dit schooljaar jarig! Jeran de 27-ste en Isis de 29-ste, de laatste schooldag... dus dubbel feest die dag .

Ingrid, ben ook benieuwd hoe het met je dochter gegaan is op kamp en wat ze in het Raboud zeiden mbt je zoontje!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 13-06-2012 21:11:24
leuk marielle!!! gaaf zeg! ik kijk zo even naar je foto's!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 13-06-2012 21:11:24
leuk marielle!!! gaaf zeg! ik kijk zo even naar je foto's!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 13-06-2012 21:14:34
nou dat ging een beetje fout hahhahA!
nee hier nog geen vakantie, pas 21 juli ongeveer.

ik heb zelf vij vanaf 3 aug. dus de laatste 4 weken van de vakantie. mijn man komt rond die tijd weer terug , en dus dan gaan wij kijken wat te doen. hij vertrekt 1 juli.

mai-lin je kinderen hebben inderdaad aparte namen.
wij hebben het iets simpeler gehouden

ik hou niet van voetbal en dus kijk ik niet. kids slapen. mijn man houdt ook niet van voetbal. toch zit hij bij de buren. hier is het heeeeerlijk rustig met een mooi weertje er bij.

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-06-2012 21:28:10
Ik kijk graag met EK en WK... alleen Nederland... maar vrees dat dit dus mijn laatste wedstrijd van dit EK is .
Maar er is nog hoop... nog iets meer dan een helft te gaan .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-06-2012 21:46:33
En ik kijk ook geen voetbal! Zit nu op RTL 4 te kijken. Manlief houdt er gelukkig ook niet van. Wij hoorden ook pas zondagavond dat NL verloren had toen ik mijn moeder aan de telefoon had.

Mai-Lin, vandaar de keuze voor de spreekbeurt. Ik wist ook niet dat het namen uit de egyptische mythologie zijn. Had de naam Isis al weleens gehoord maar de namen van je zoons nog nooit.

Dano, als jij vakantie hebt gaan ze hie alweer bijna naar school! Ik vond laat vakantie wel lekker eigenlijk, maar nu dus al eind juni! Straks komt je man chagerijnig thuis ha ha, las net op facebook dat ze 2-0 achter staan
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-06-2012 21:55:03
De stemming is hier ... .

Isis en Benoe zijn namen uit de Egyptische mythologie, na Benoe waren de namen voor jongens wel op. We hebben bij Benoe getwijfeld tussen Benoe en Amon. Amon viel later toch af. Amenhotep en Toetanchamon en zo vind ik toch net wat te ver gaan, .
Voor een meisje hadden we nog de naam Gaya, nu wel goed dat Benoe geen meisje is, want vlak erna kwam bij ons het Gaiapark (nu Gaiazoo).

Runar en Jeran zijn namen uit de Noorse mythologie. Runar is een verbastering van de naam Rune, de rune-tekens. Jera is 1 van de rune-tekens .

Ik volg nu de wedstrijd, maar durf niet meer te kijken, .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht