Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-12-2012 15:21:14
Liva, een scheiding klonk toch echt erger dan mijn ergenissen gelukkig heb jij het op wat dingen na niet zo ervaren. Mooi dat je de radio weer aan de praat kreeg trouwens.
Ben je geslaagd voor B en R? En was leuk zeg dat I is gaan winkelen met een vriendin!! Kleine meisjes worden groot  En is ze goed geslaagd?

Ingrid, weer mooie taarten zag ik voorbij komen? En ben je al moe van al je kerstbezoekjes , mooie foto's van Lisanne ook!

Dano, hoe was jullie bezoek aan de familie van je man/vriend? Hopelijk hebben jullie samen een mooie tijd gehad!

Hier hadden we gisteren mijn familie te eten, was erg gezellig en druk en ook lekker. Mijn zus en zwager hebben 3 jongens en dan samen met die van ons kan dat best druk zijn! Het eten was goed gelukt en Jordi had nog een hele mooie kerstpresentatie op de laptop gemaakt en Silke heeft een kerstlied voor iedereen gezongen

Zondag zijn we nog naar het glazen huis van Serious Request geweest. Jordi was er zo druk mee, dus hij was helemaal blij , we konden niet veel zien hoor, het was best wel druk en het regende dus veel parapluus ervoor, maar Arjan heeft hem even op zijn schouders genomen zodat hij de DJ goed kon zien, kind was helemaal gelukkig, was wel leuk om te zien. Daarna zijn we nog gaan zwemmen in Enschede, erg mooi zwembad ook.

Vanavond komen mijn schoonouders eten, maar die zijn maar met z'n tweetjes dus dan hoeven we minder te koken ha ha.

Fijne kerst verder!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 26-12-2012 13:23:12
Wat goed van Jordi! Ik zou niet weten hoe ik een presentatie moet maken... En wat goed van Silke ook, heerlijk als ze dat gewoon durven!
Was het eten gisteren ook geslaagd?

Leuk dat je bij SR geweest bent!
Ik heb met mijn ouders, zusje, broer en zijn familie nog gewacht op de eindstand, kindjes kwamen net weer terug toen de lijnen net gesloten waren. Wat een bedrag he?

Kerst was gezellig! Leuke kerstavond gehad, fijne eerste kerstdag.
Kindjes zijn een uur geleden door P opgehaald en vieren vandaag met papa kerst. Heb er vrede mee. Was eigenlijk al klaar met kerst, haha, vind 3 dagen altijd zo lang... maar mijn broer belde vanmorgen en nodigde me uit voor vanavond... Moet dan stiekum wel lachen, denk dan altijd dat ze me zielig vinden, hihi, en dat vind ik zelf helemaal niet.... maar vind het toch ook wel lief. Dus toch nog maar een beetje kerstvieren dan .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 26-12-2012 13:30:33
En ja, ik was nog geslaagd voor de jongens. Mooie broek en vest voor B (hij wilde een overhemd, zei hij, maar besloot eenmaal in de stad dat hij toch geen overhemd meer wilde... en juist daarvoor gingen we eigenlijk haha) en mooie schoenen voor R.

I was ook geslaagd, ze had een groene broek, een antraciet t-shirt met roze letters (LOVE) en een ketting gekocht, zo leuk!
Was wel erg trots op haar, ze was met een vriendinnetje, meid met een sterke mening, die had hetzelfde t-shirt gekocht, maar dan in een andere kleur. Mijn dochter vond die kleur wel mooi, maar de letters waren in tijgerprint en daar houd ze dus absoluut niet van... en ondanks dat het vriendinnetje haar probeerde om te praten, heeft ze het niet gedaan! Hoop dat ze die eigenschp houdt .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-12-2012 14:18:12

Halllooooo allemaal een fijne kerst gehad????? wij hebben het super gehad bij de familie, erg leuke tijd. het verzette mijn gedachte!!

Lekker geslaagd voor de kids Liva! heerlijk. en I wordt ook groot....

leuk bij SR geweest. tis altijd te ver voor ons, en ik hou niet zo heel erg van grote groepen mensen.

leuke foto's op FB ingrid!

most vandaag werken maar zit tegen een griepje aan dus lig in mijn bedje met de Top 2000  heeeeerlijk) en dus beetje internetten.verder in mijn mind ook nog niet op  orde dus thuis. man is aan het werk en kinderen zijn met opa en oma mee naar een kinderverjaardag van mijn nichtjes, 11 worden ze. dus rust. tijd om te reageren.

verdr eigenlijk weinig te vertellen. maak niks mee

dus tot later  

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 27-12-2012 14:26:23
Beterschap, Dano! Lichamelijk EN geestelijk! Neem je rust!

Ja, Kerst was fijn, leuke dagen gehad!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 27-12-2012 17:39:05

Hallo!!


Leuk om te lezen dat jullie goede kerstdagen hebben gehad!

Liva, ben je nog bij Ikea geweest gisteren? Ik zag beelden bij Hart van NL over overvolle woningboulevards en winkels Goed geslaagd zo te lezen en I ook, inderdaad erg goed dat ze bij haar eigen keuze blijft!
Jordi is heel handig met computers en vindt het ook echt leuk om zo'n presentatie te maken, Silke heeft er helemaal geen verstand dus meestal komen de ideeen van Jordi af.
Inderdaad een megabedrag opgehaald he?

Dano, balen dat je ziek bent! Doe maar rustig aan, fijn dat je even rust hebt zonder man en kinderen!

Hier waren de kerstdagen erg gezellig en druk. We hebben lekker gegeten alle drie de dagen en 1e kerstdag lagen er ook nog een paar kadootjes onder de boom. Geslaagd dus!


Vandaag weer gewerkt (6 uurtjes) en daarna even bloed gegeven, dus heb mijn goede daad weer gedaan voor vandaag Arjan was vandaag vrij, maar hij is nu ziek. Algeheel lamlendig laten we maar zeggen. Hij heeft nog niets gegeten en is misselijk, hoofdpijn en ligt al sinds ik thuis ben om half 4 (en waarschijnlijk daarvoor ook al) te slapen op de bank. Hopelijk blijft het bij deze ene zieke en is hij snel weer beter. bij ons in het drop waart wat rond volgens mij, want ik zie het ene na het andere berichtje over ziek zijn voorbij komen op fb ha ha


Ik ga eens eten maken, we hadden nog aardig wat groenten over, dus dat wordt kliekjesdag. Met z'n drietjes vrees ik...


groetjes!!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 27-12-2012 20:00:15
Hier gelukkig niemand ziek, maar het virus waart door heel nederland rond, denk ik zo. Lees veel van zieken, voor velen is kerst behoorlijk in het water gevallen...
Beterschap voor je man!

En nee, ben toch maar niet naar Ikea gegaan, hoewel ik me niet zo druk erom maakte. We hebben hier in Heerlen de grootste Ikea van de Benelux .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-12-2012 14:15:54
Pfff, nu ben ik zelf geveld. Was vanmorgen nog gaan werken, maar zat te bibberen achter mijn bureau, dus ben maar weer naar huis gegaan. Nu ben ik weer een beetje opgewarmd. Arjan is alweer zo goed als beter, dus hij had een korte variant  hopelijk voel ik mij morgen ook weer wat beter. De kids zijn even met papa naar de stad dus het is hier nu lekker rustig.

leuk zeg de grootst ikea van de benelux, daar zal je inderdaad niet veel merken van de drukte, of misschien alleen op het parkeerterrein.

ga nog even onder de wol...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-12-2012 14:27:38
hai, marielle precies zoals ik mij voelde!  lamlendig, slapen slapen slapen misselijk, hoofdpijn buikpijn.
gister tot 16.00 in mijn bedje, toen naar beneden , om 22.00 ( na op de bank te hebben gelegen) weer in mijn bedje. bewusteloos geweest tot 09.00 hahahahah en nu nog heel erg lamlendig en beetje hoofdpijn en buikpijn maar het gaat de goede kant op. net weer een broodje gegeten dus kom wel goed.

sam is met een vriend mee naar de skatebaan, manlief is werken en rosa zit lekker te i-patten ( hoe spel je dat haha jullie snappen mij wel toch)

hahaha mijn zwager werkt in de Ikea in Heerlen maar zie 'm weinig hoor, ze wonen in gulpen-wittem ofzo  hahaha ik weet het geeneens, tis de broer van mijn man. we hebben 'm iets vaker geproken omdat de "nieuwe" familie ook zijn vader is. maar het is gewoon een vreemde vogel hahaha.

hij was trouwens niet aan het werk omdat zijn vader naar hun toe ging op 2e kerstdag.

nou ik wordt weer een beetje dizzy van het beeldscherm, tot laters!  
   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 28-12-2012 15:15:28
Beterschap voor jullie beiden, Marielle en Dano!

En wat toevallig, Dano! Zal ik hem de groeten doen? Ga morgen wel naar Ikea, krijg van mijn ouders een nieuwe oven .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 29-12-2012 20:37:42
Even tijd maken voor jullie.

Ja het is slopend. Ik wil nu eindelijk dat het eens goed gaat met adrian. De voeding loopt al een paar dagen niet zo. Hij is veel misselijk of moet overgeven. Hangen is op dit moment het meest gezegde woord bij hem. 10 januari hebben we de second opinium staan in slingeland in doetinchem. We waren al in rijnstate en maartenskliniek geweest. Man gaat mee.

Allemaal de kerst goed doorgekomen?

dano, beterdschap. skatepark wat leuk, kan sam het ook een beetje? Lekker he dat ze zichzelf een beetje kunnen vermaken met een i-pad.

marielle, ook beterschap. Wat leuk dat een kindje van de school van silke en Jordi mee doet aan voice kids. Grappig dat je de camping waar jullie heen gaan op tv was. Zo heb je al een beetje voorpret.

Liva, goed van I dat ze haar eigen smaak heeft en zich niet om laat praten. Fijn dat je verder geslaagd bent voor kleding voor de kids. Ja wat een bedrag hebben ze opgehaald.
Gelukkig dat de telefoon en de tv weer werken.

Hier mijn man ziek. Is flink aan het hoesten en heeft het koud en dan weer warm. Hopelijk worden er hier niet meer ziek in huis. En zeker adrian niet. Maar ja voorkomen kan ik het toch niet.
Lisanne geniet heerlijk dat ze vakantie heeft. Ze is steeds aan het knutselen. Dank je wel voor de complimenten over de taarten. Heb er nog 2 in de planning staan. Moet er maandag 1 afleveren voor een verjaardag en iemand anders wilde er nieuwjaarsdag 1 . Moet allemaal lukken. Morgen het vullen en bekleden.  Zijn ze allebei maandag klaar en dan kunnen ze de deur uit. Erg leuk om te doen. 
Hebben jullie nog plannen voor oud en nieuw? Wij zijn gewoon thuis. Ga een vriendin van ons ophalen en die is hier gezellig. Allerlei hapjes optafel. En om 12 uur klein beetje vuurwerk. Vind het altijd sonde geld. Kijk liever naar andere die het geld de lucht in knallen. Lisanne blijft voor het eerst de hele avond op. De jaren ervoor ging ze eerst naar bed en dan haalde ik haar om kwart voor 12 eruit en dan bleef ze een poos op. Dan belde wij met ze alle naar de familie in amerika. Waar het nog geen nieuwjaar dan is. En dan ging ze weer heerlijk het bed in. Ben heel benieuwd hoe adrian het gaat vinden. Die gaat natuurlijk wel eerst een poos slapen.
Ik wens jullie vast een fijne jaarwisseling.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 31-12-2012 09:42:18

Hoi hoi,


Ben gelukkig weer opgeknapt, was nog wel een beetje duf het hele weekend, maar niet meer zo beroerd als afgelopen vrijdag. Zaterdagochtend kwam Silke met hoofdpijn uit bed, maar na een sinaspril was dit ook weer over en hebben we de rest van de dag niet veel aan haar gemerkt gelukkig.

Donderdagavond kwamen mijn schoonouders hier om te vertellen dat mijn schoonmoeder vandaag geopereerd moet worden. Uit het bevolkingsonderzoek was gebleken dat ze borstkanker heeft. Vandaag gaan ze een borstbesparende operatie doen en iets bij de lymfeklieren. Pas na de operatie kunnen ze zeggen wat het verdere behandelplan wordt. Een spannende dag dus! Ik ben vandaag vrij, maar had eigenlijk liever op het werk gezeten voor de afleiding denk ik. Ze wisten het overigens al een paar weken, maar wilde het ons niet voor de kerst vertellen, maar ja dat is hun eigen keuze.

Dano, hoe is het nu met jou? Hopelijk ook weer wat opgeknapt?

Ingrid, balen dat het op het moment niet zo lekker gaat met Adrian. Hopelijk wordt 2013 jullie jaar met een hoop duidelijkheid! Leuk dat je nou ook taarten in opdracht mag maken! Hoe is het met je man? Hopelijk blijft het bij die ene zieke bij jullie!
Veel plezier vanavond!

Wij blijven vandavond gewoon thuis. (net als elk jaar trouwens ) Als het kan gaat Arjan nog even naar het bezoekuur in het ziekenhuis (als zijn moeder al bij is, ze wordt pas eind van de middag geopereerd), maar ik blijf thuis, het is veel te druk als de kinderen meekomen. Ze moet sowieso 1 nachtje blijven en is dus met oud en nieuw in het ziekenhuis

Ik ga maar eens douchen en dan een paar oliebollen halen. Jordi en Silke hebben allebei al gevraagd of er nog oliebollen komen

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 31-12-2012 10:37:35
sterkte met je schoonmoeder!!!!!!  

hier nog steeds lamlending en vooral erg moe. wordt er moedeloos van.
ben gelukkig wel vrij vandaag, dat werk trek ik erg niet.

was net even bij de huisarts, moest nog steeds bloedprikken oor die bloedarmoede.
maar neeee die is uiteraard op vakantie.   stja huisarts met 4 kinderen, die zijn lekker op wintersport. ze hebben gelijk maar arghhhh!!! grrrrrr.
zijn pas 4 januari weer open.

nou ja. anyway wij gaan er een mooie dag , avond en jaar van maken. hoop ik!

groetjes en pas op met vuurwerk. sam is al de hele tijd aan het knallen. hahaha . mijn man heeft een pak vuurwerk gekocht , sam is helemaal gek geworden .   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 31-12-2012 15:41:39
Nog steeds beterschap voor alle zieken en Marielle, veel sterkte voor je schoonmoeder! Knap dat ze het stil hebben kunnen houden, ik denk dat ik het zelf ook wel zou doen, je wil geen schaduw werpen op de feestdagen. Maar zou het als omstander dus wel eerder hebben willen weten... Maar hoe dan ook, nu weten jullie het, hoop dat ze helemaal genezen zal!

Fijne jaarwisseling!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 02-01-2013 17:27:35
Gelukkig nieuwjaar allemaal!!!!

De operatie van mijn schoonmoeder is goed gegaan, ze mocht gisterenmorgen weer naar huis. Nu is het afwachten op de uitslag van de lymfeklier die ze hebben weggehaald pas dan kunnen ze het vervolgtraject bepalen, dat duurt 10 dagen. Bedankt voor jullie knuffel en kaarsje!

Gisteren hebben we Jordi en Silke naar mijn ouders gebracht, zij blijven een paar nachtjes logeren en wij moeten gewoon werken. Het is nu wel stil in huis! Dus vandaag weer aan de slag gegaan, ik werk sinds 1 januari 4x 6 uur en op woensdag vrij. Dus kan straks elke dag zelf de kinderen uit school halen.

Dano, ben je weer beter? Hoop dat het nu weer wat beter met je gaat?

Ingrid, jij ook ziek zag ik. Balen zeg! Beterschap!!

Liva, ik snap ook wel dat ze het niet hebben willen zeggen, mijn zwager en nichtje gingen ook nog op wintersport vorige week, dus dat heeft ook wel meegespeeld denk ik (mijn zwager is een echt moederskindje dus was nogal van slag toen hij het hoorde)

Mijn schoonouders waren trouwens afgelopen vrijdag ook nog 40 jaar getrouwd. We zouden daarom zondag uit eten gaan, maar dat ging natuurlijk niet door (dag voor de operatie), dus dat houden we nog wel tegoed als alles achter de rug is.

Ga even eten koken, ouderwets voor 2 personen

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-01-2013 17:38:57
Gelukkig nieuw jaar!!!

Fijn dat de operatie goed gegaan is!

En raar he, kinderloos .

De kindjes waren afgelopen weekend bij hun vader. Vrijdagavond boven alles gedaan, beneden kerstspullen opgeruimd en nog schoongemaakt. Hoefde alleen nog te stofzuigen en dweilen. Dit zaterdagochtend gedaan plus de laatste was... en de rest van het weekend was het STIL (te stil, haha), schoon, opgeruimd, bijna geen was. De laatste 3 vond ik wel leuk, haha!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-01-2013 21:44:17
Even snel een berichtje en dan duik ik mijn bed zo weer in.

Allemaal de beste wensen voor 2013.

Hier man nog steeds niet lekker en aan een kuurtje
ik aan een kuurtje. De erge hoofdpijn word gelukkig wel iets minder.
Adrian weer een oorontsteking maar hap wilde niets geven dus morgen naar eigen huisarts. Hij is zo beroerd hij viel bijna om toen hij even stond. Zielig mannetje.
Lisanne had gisteravond wel iets koorts maar vandaag had ze gelukkig nergens meer last van.
Een vriendin die hier oudjaarsavond was ligt ook ziek in bed. wat is het een rot griep.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-01-2013 22:47:26
Geen goed begin van 2013 dus bij jullie, Ingrid! Beterschap!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 07-01-2013 14:54:33

Hallo!!

Hoe gaat het met jullie?

Ingrid, hoe is het met de ziekenboeg! Las op FB dat je een longontsteking hebt! Dat is wel heftig! Hopelijk helpen de nieuwe medicijnen gauw! Hoe is het met de rest van de familie? Weer aan het werk en naar school?

Dano, hoe is het met jou? Hopelijk ben je ook weer wat opgeknapt en heb je de rest van de familie niet aangestoken!

Liva, dat is wel lekker zo het hele huis aan kant, maar ja wel wennen voor je dat het zo stil is zonder kids. Een paar dagen is wel lekker zo, maar inderdaad erg stil. We hebben er wel "gebruik" van gemaakt door met z'n tweetjes naar de bioscoop te gaan, dan hoeven we een ander keer geen oppas te regelen

Hier is de school ook weer begonnen, Jordi had er geen zin in, Silke weer wel. Verder ben ik vandaag weer een dagje ouder geworden. Kwam er gisteren achter dat ik Arjan precies de helft van mijn leven ken. We kregen verkering rond mijn 18e verjaardag (weekje daarna) en ik ben nu 36 geworden...


Gisteren de hele morgen gebakken met Silke: Cakejes en brownie om te trakteren op het werk en een kwarktaart voor hier thuis. Geen uitgebreide baksels hoor, gewoon uit een pakje waar je dan alleen nog boter en eieren bij moet doen, maar ze waren wel heel lekker!!


Ik vier mijn verjaardag pas de 19e samen met Arjan (hij is begin februari jarig) Wilde het eerst afgelopen zaterdag doen, maar toen had Jordi ook al een kinderfeestje en we wisten ook niet hoe het met mijn schoonmoeder zou gaan na de operatie. Nu komen vandaag mijn ouders hier eten en als het goed is komen mijn schoonouders ook nog even op de koffie.


Trouwens Jordi was helemaal vergeten dat ik jarig was. Vanmorgen ging ik hem gedag zeggen toen ik naar het werk ging toen zei hij: Doei, toen ik vroeg of hij niet nog iets anders moest zeggen zei hij: "tot straks of bedoel je succes op je werk?" Toen ik vroeg welke dag het was zei hij:"sorry, sorry, ik was vergeten dat je jarig was" ha ha, Silke stond om kwart voor 7 met een tekening naast mijn bed.


Ik ga weer, jullie hebben weer even leesvoer...
doei doei

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 07-01-2013 15:56:18
Gefeliciteerd met je verjaardag, Marielle! En al de helft van je leven... hoop dat jullie nog minstens het dubbele aantal jaren gelukkig samen mogen zijn!
Maar eerst: een heel mooi nieuw levensjaar!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 07-01-2013 20:58:59
marielle, gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er nog een leuke avond van. 


Ik wilde even snel op internet kijken en dan duik ik mijn bed in. Ben steeds behoorlijk benauwd. Voel mij wel iets beter maar nog niet veel. Hopelijk knap ik nu wel snel op. Duurt mij allemaal veel te lang.
Man is weer gaan werken vandaag. Lisanne is vandaag naar school geweest. Adrian is ook nog niet heel erg lekker. Wij hebben het vandaag rustig aangedaan. 

Ze zijn op school vandaag begonnen met een continurooster (als proef). Deze proef duurt tot de carnaval vakantie. Wel wennen dat er tussen de middag niemand thuis komt maar het is ook wel lekker dat ze om half 3 uit is. 

Dano, alweer opgeknapt?

Liva, heerlijk een schoon huis. Lijkt mij wel stil zo zonder kinderen. Hoe is het verder met jou?

Zo nog even op facebook kijken en dan duik ik mijn bed in
 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-01-2013 08:44:16
Ingrid, knap je al wat op?
En Dano hoe gaat het met jou?

En hoe bevalt het continuerooster tot nu toe? (nou ja na 2 dagen pas ) Hier is er een paar jaar geleden een enquete geweest om te polsen of er belangstelling was voor een continuerooster, 65% was voor, maar er moest minimaal 70% voor zijn. Wij hebben tegen gestemt, omdat wij net de kinderopvang (na school) op deze schooltijden hadden geregeld.

Liva, bij jullie ook weer naar school en het gewone gangetje? Hebben jullie afspraken gemaakt over wanneer de kinderen bij papa zijn (bijvoorbeeld om het weekend)?

Hier begonnen ze deze week meteen met allerlei toetsen, Silke had er maandag meteen al 4!!! En gisteren ook weer 2 volgens mij. Ze gaan er meteen vol tegenaan! Morgen gaat Jordi met de klas naar het Valkhofmuseum in Nijmegen, ze gaan het over de Romeinen hebben op school en daar gaat het in dat museum ook over. Volgende week woensdag hebben ze studiedag en dan donderdag de eerste rapporten van dit schooljaar (hier krijgen ze altijd maar 2x per jaar een rapport)

Ik ga weer!

p.s. bedankt nog voor jullie felicitaties!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-01-2013 11:32:58
jaaaaaaaaaaa  ik ben er weeeeeeeeer!

alive and kicking hahahaha nee alles gaat weer goed. zowel geestelijk als lichamelijk. geestelijk is er we heel weinig voor nodig om het de verkeerde kant op te laten gaan maar ik ben weer op de goede weg. gelukkig!

Marielle nog gefeliciteerd!! sorry niet eerder gedaan, ik had het wel gezien maar was het nog vergeten dus bij deze dan zitten wij wel dicht bij elkaar, ik ben zaterdag jarig. ik ben dus precies een jaartje ouder, ik wordt 37 . en har ik zijn 20 jaar bij elkaar, en in Juni dus 10 jaar getrouwd. ( 6 weken later wordt Sam 10 dus hoogzwanger getrouwd  haha)

ingrid sterkte, knap lekker op!  hier is nu Rosa ziek. bleek/rode oogjes/huilering en hangerig. ze ligt nu op de bank te slapen. arm moppie!    

hier geen continue rooster. school zelf is er op tegen. mij maakt het eigenlijk niet uit. prima, maar blijf wel af van de vrije woensdag en vrijdagmiddag. dan is het ok.    
Sam heeft morgen een Toets. hij moet friesland leren. maar hij weet het al goed. hij heeft de provincies gehad ( 10+) noord-holland ( 9 1/2) en nu dus friesland. ik heb er alle vertrouwen in!

ik ben dus zaterdag de 12e jarig, Rosa dinsdag de 15e en harald zaterdag de 19e dus wij vieren alles op zaterdag de 19e, en op de 20e komt de andere familie. wel handig alles bij elkaar, hup in een weekend vieren.
mijn collega gaat twee taarten maken, eentje voor dinsdag de 15e, hebben we toch een beetje feest, moppie is dan echt jarig maar gaat wel gewoon naar school natuurlijk, een eentje voor zaterdag. het wordt pippi langkous taarten, maar jullie zien de foto's wel op FB voorbij komen.

nou groetjes, en tot gauw!!       
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-01-2013 16:23:35
Goed om te horen dat je weer opgeknapt bent Dano!
Hoe is het nu met Rosa? Hopelijk wordt zij ook snel weer beter
Jullie hebben wel erg veel verjaardagen, wel zo handig om dat in één keer te vieren ja. Ben benieuwd naar de taarten dus show ze maar een keer hier of op fb.
Heeft Sam ook nog vrij op vrijdagmiddag dan? Of bedoel je alleen voor Rosa? Hier gaan ze vanaf groep 4 op vrijdagmiddag naar school. Hoe ging de toets van Friesland?

Mijn schoonmoeder kreeg vandaag uitslag over de verdere behandeling. De lymfeklier was helemaal schoon, dat is goed nieuws. Ze krijgt nu in ieder geval 16 bestralingen en (vooralsnog) geen chemo (ze verwachten ook niet dat dat in een later stadium wel zou moeten, maar zeg nooit nooit) Ze was zelf wel erg blij met deze uitslag, chemokuren zijn toch een stuk zwaarder dan bestralingen. Waarschijnlijk beginnen de bestralingen de 2e week van februari.

Het bezoek aan het museum over de Romeinen was volgens mij wel leuk. Jordi vertelde dat hij een romeinenhelm op mocht. Voor de rest is hij nu druk met een vriendje aan het spelen dus misschien dat hij straks nog meer er over verteld.

Verder geen nieuws van deze kant!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 10-01-2013 21:16:53
Ik knap wel op maar gaat langzaam, ik ben nog steeds wat benauwd en erg moe. Morgen controle bij de huisarts. Ben benieuwd wat hij zegt.

continu rooster bevalt goed. Mag van mij zo wel blijven.
rooster ziet er zo uit. groep 1 is op vrijdag vrij. Groep 2 t/m 4 op maandag dinsdag donderdag. van 8.30- 14-30 op woensdag tot 12.15 en op vrijdag tot 12 uur. Vanaf groep 5 gaan ze op vrijdag ook de hele dag. Lisanne zit nog in groep 4 dus op vrijdag middag is ze heerlijk vrij.

We hebben vanmorgen de second opinium gehad. Die kinderarts verbaasde zich nog al over hoe het met adrian gaat. Ze verbaasde dat er nooit naar zijn maag/slokdarm is gekeken. Maandag gaat dit eindelijk gebeuren. Ben heel benieuwd. Hij moet contrastvloeistof drinken en dan maken ze foto's. Ben erg benieuwd.

Dano druk met verjaardagen. Wel makkelijk als je alles tegelijk kunnen vieren. Vast fijne verjaardag gewenst.

marielle, jullie ook al testen op school. Hier ook in januari druk met allerlei toesten.
Das goed nieuws dat de lymfeklier schoon is.

Liva, hoe is het met jou en de kinderen.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 12-01-2013 23:27:59
Marielle, fijn dat je schoonmoeder goed nieuws gekregen heeft! Bestralingen is ook niet fijn, maar schijnt inderdaad minder erg te zijn dan chemo. Hopelijk blijft dit je schoonmoeder bespaard!

Dano, ook hier: proficiat! Veel verjaardagen voor jou komende tijd!
Fijn dat je je beter voelt!

Ingrid, nu jij ook nog, hoop dat de longontsteking snel weg is. Heftig hoor!

Ik klop inmiddels af... hier nog alle 5 gezond!

Marielle, de kindjes gaan om het weekend naar hun vader. Van vrijdagavond 7 uur tot zondagavond half 6. Dan eten ze hier en kunnen we de dag rustig afsluiten, op tijd naar bed. Tot nu toe gaat dat goed en gaan de kinderen graag, gelukkig vragen ze ook (nog) niet om vaker te mogen gaan.

Hoe het met mij gaat? Heel goed. Voel me goed, vrolijk, blij... en vrij! De weekenden kom ik wel door, mis wel de kindjes, het is zo stil... maar heb genoeg te doen.

Vandaag een vriendin op bezoek gehad, had haar al lang niet meer gezien. Ze kwam zonder kindjes, dus we hebben rustig bij kunnen praten. Genoeg te vertellen. Daarna met mijn moeder naar mijn ouders gegaan en vervolgens bij hem gegeten. Dag vliegt wel om zo .

Heb nog veel plannen, dus de komende weekenden kom ik ook wel door .

Zijn jullie wel eens naar Madame Tussaud geweest? Wil daar een keertje naar toe, heb nu de kans daarvoor .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 13-01-2013 13:05:25
hai!

gister was ik jarig! ondanks het pas volgende week vieren toch gezellig gehad. ik kreeg een Nikon 1 van mijn man en kids echt zoooooo blij mee hahaha

verder een rituals handzeep pakket, rituals douche ( ben dus gek op rituals
en een hele set cupcake-maak spul van de buren met een fles drank hahaha

volgend weekend komt de rest. Rosa is dinsdag jarig, ben klaar met de traktaties, plaats ze wel op FC binnenkort.
verder nu lekker rustig, opruimen, kinderkamer uitruimen na al die feestdagen ( verpakkingen liggen er gewoon nog ) dus dat lekker stofzuigen. 

ja ik ben al een paar keer in madame tussaud geweest. in londen en in Amsterdam. ja , tis wel leuk. grappig. gewoon doen! dagje Amsterdam ervan maken. ( of zit het nu ook ergens anders??)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 13-01-2013 18:24:24
Voor zover ik weet in Nederland alleen in Amsterdam. Blokker en meer winkels hebben geregeld de treinkaartjes in de aanbieding, dus goed te doen!

Straks in het voorjaar ga ik het doen, wil er al jaren heen!

Leuke kadoos heb je gekregen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 14-01-2013 21:11:34
Dano alsnog ! Had ik al wel via FB gedaan, maar nu nog even via ML.
Gaaf cadeau zeg!!! En al veel foto's gemaakt?
En nu morgen feest van Rosa!  Ben benieuwd naar de traktaties! En ben je er al uit wat je met het feestje gaat doen? (zag een topic voorbij komen). Hier hadden ze ook allebei het eerste kinderfeestje met 5 jaar. Veel plezier morgen!

Ingrid, ik las dat het uiteindelijk gelukt was met de test van Adrian. Gelukkig maar! En nu maar wachten op de uitslag en hopen dat er eindelijk duidelijkheid komt. Hoe gaat het momenteel eigenlijk met het eten van Lisanne?

Liva, ik ben ooit wel eens in Madams Tussaud geweest, maar inmiddels zal er wel heeeeel veel veranderd zijn. We wilden vorig jaar met de dagje uit vouchers van de C1000 gaan, maar is er uiteindelijk niet van gekomen. Als je een kortingsbon ergens vandaan kan halen scheelt dat wel, want de entree is best hoog. Het is vlakbij het Centraal Station dus je kunt er zo naartoe lopen.
Goed om te lezen dat je je zo vrolijk en goed voelt!

Wij gaan woensdag naar Amsterdam. Ze hebben hier studiedag dus gaan we met mijn zus naar NEMO (met de hoop dat het daar lekker rustig is op een gewone woensdag...) Ik ben benieuwd!

Het is koud he? De ijsbaan waar mijn ouders vrijwiller zijn was vanmorgen al open (zijn meestal heel snel) en waren ook bij het jeugdjournaal, dat was wel grappig. Hier is er nog geen ijs en dat zal ook nog wel even duren. Hopelijk dat we dit weekend wel kunnen schaatsen, want dan hebben we ook die abonnementen van de ijsvereniging niet voor niets gekocht

Ik hoop dat de meeste sneeuw die ze voorspeld hebben vannacht valt en dat het morgenochtend als ik naar het werk moet droog is. Ik vind sneeuw best leuk, maar niet als het  sneeuwt en ik de weg op moet. Duimen dus maar!

Ik ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 15-01-2013 10:35:19
jaaaaaaa wat een sneeuw !!! CHAOS hier hahahahaha de snelwegen staan he-le-maal vast , gelukkig hoef ik niet de snelweg op!
ik ben gelukkig vrij vandaag, want Rosa is jarig! ze is 5 geworden
gisteravond slingers opgehangen, vanmorgen kado's uitgepakt, en toen heb ik ze naar school gebracht.
met de auto glibberen door de sneeuw. maar is goed gegaan. Rosa ging uitdelen op school.
ik plaats straks even een foto op Fb van de traktatie.

gisteravond moest ik om 20.00 vanuit amterdam-zuidoost naar huis rijden. het sneeuwde bizar hard gister rond 16.00 dus ik dacht nee he!!! maar om 20.00 was het droog en ben ik veilig thuisgekomen. vandaag dus lekker vrij en de kids straks maar weer halen, kunnen ze lekker een broodje eten thuis. vanmiddag zijn ze om 15.15 vrij en dan komen opa's en oma's even voor rosa's verjaardag.

Nemo is leuk! wij zijn er geweest toen het beredruk was. dat is jammer want er zijn echt leuke dingen te doen.  dus ik denk dat je er goed aan doet om er woensdag vroeg te zijn!. woensdag middag zijn er vaak kinderfeestjes.

ik ga even het huis opruimen!! groetjes!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht