Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 02-11-2012 12:58:07
ik had op dat envelopje onder je naam gedrukt hier op ml. als je hem nodig heb stuur maar een berichtje op facebook. heb hem al opzij gelegt. 
Wij doen hier ook niet aan halloween. was het ook eerlijk gezegd vergeten totdat hier buurtkinderen aan de deur stonden.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-11-2012 17:02:03
Hier ook geen Halloween, heb het wel versierd, maar we lopen niet.
Sint Maarten lopen we wel! Ga dit weekend de lampionnen met ze maken, Action had leuke knutsellampionnen . B heeft een raket, R en J een robot. I weet ik niet meer... iets met roze in ieder geval .

Ingrid, fijn dat er in ieder geval al iets van actie ondernomen wordt...

Dano, wat grappig dat de film opgenomen was op de school van je kinderen!!!

En spijt? Nee, absoluut niet! Zou eerder gewild hebben dat dit al jaren eerder gebeurd was, maar toen was met name J toch echt nog veel te klein. Hij was pas 1,5 toen. Nu bijna 5,5. Het zal zeker wel wennen, maar zal toch vooral erg slikken zijn de eerste weekenden met helemaal geen 1 kind in huis... wat zal het stil zijn!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 02-11-2012 17:07:08
Dano, de kaartjes zijn binnen! Helemaal gelukkig was ze en heeft een vreugdedansje gemaakt omdat het boek nu vol is! Je had het moeten zien hi hi, waar je al blij mee kan zijn. Bedankt dus!

Ik ga nu koken, kom dit weekend wat uitgebreider.

Fijn weekend!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-11-2012 16:00:52
Hoe ver zijn jullie al voor de feestdagen? Zojuist nog 2 kadootjes voor J gehaald voor de kerst. Voor de 5-de ben ik al klaar, voor Isis voor kerst ook. De jongens moet ik nog alle 3 een klein kadootje halen. Dus bijna klaar .
Was dit jaar laat begonnen, pas in oktober, begin normaal al in augustus/begin september .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 04-11-2012 13:49:15
Liva (zie nu dat er Liva staat bij je naam, volgens mij heb ik al een paar keer Livia getypt... )
Jij bent er mooi op tijd klaar mee (ik vind oktober ook nog vroeg hoor)
ik was net op internet aan het speuren. Heb al het een en ander op zolder liggen, maar moet van de week even kijken wat ook alweer allemaal. Jordi wil graag een Wii spel van Mario, maar jeetje wat zijn die duur. Van de week 15% korting bij Intertoys, dus dat scheelt dan nog wat en ik heb ook nog 2 bol.com bonnen dus kan die ook nog gebruiken. Kerst doen wij meestal 1 kadootje voor onder de boom, maar daar heb ik nog niet over nagedacht. (hoeft voor mij ook niet, maar Arjan vindt dat leuk )
Dit zal waarschijnlijk het laatste jaar zijn dat we een gelovig kind hebben, wel jammer. Volgend jaar zit Silke in groep 5 en zal ze niet meer geloven en moeten we een surprise gaan maken voor in de klas. Ze begint af en toe al vragen te stellen en zei pas dat de grote mensen gewoon wat in de schoen stopte!?!

Ingrid, hoe is het met de kids? En met de sonde van Adrian? Hopelijk blijft hij zo mooi doorgroeien. Dit was trouwens de 1e keer dat ze hier op school wat deden met Halloween. Het was erg leuk en geslaagd en bijna iedereen was er. Sint Maarten doen ze hier ook niet.

Dano, wat grappig he van de film van Mees Kees. Moest wel lachen om het verhaal van de molen, die vlakbij school stond. En Sam ook zijn dierenboek vol zag ik, heb heel wat kindjes blij kunnen maken met de stapel van een collega (die op FB stond) Hier in de buurt was een jongetje die een beetje laat begonnen was met sparen en nu is zijn boek ook vol.

Ik ga zo naar een collega. We zijn in september naar Artis geweest op uitnodiging van een andere collega en nu gaan we een fotoboek voor hem maken als bedankje. Het lukte maar niet door de week af te spreken (elke keer was er wat of kon het niet met de opvang van onze kinderen) dus daarom nu maar op zondag.

ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 04-11-2012 23:40:12
Marielle, hoe was het bij je collega? Is het gelukt? En je bent de enige niet, hoor, die er Livia van maakt . Is ook iets bekender die naam natuurlijk... Olivia... (zo heet mijn kat ).

B gelooft overigens pas sinds 1 oktober niet meer. Is ruim 9,5 nu en zit in groep 6. Vorig jaar waren er toch nog best veel kinderen die geloofden, hoor!
Maar als Silke nu al begint te twijfelen, dan zal dit wel het laatste jaar zijn... raar idee, lijkt me. Ik heb nog 2 gelovigen in huis, dus heb nog een aantal jaartjes, hoop ik. R vroeg me vandaag toen ik hem naar bed bracht of ik nog samen met hem 1 Sinterklaasliedje wilde zingen... zo lief! Hij verheugt zich al helemaal erop dat Sint binnenkort weer in het land is. J is ook al volop bezig met Sint, heeft al genoeg tekeningen gemaakt om tot het einde van het jaar dagelijks de schoen te zetten .

Wel grappig, wij doen dus juist maar 1 kado met Sint en met Kerst 6. Vind het zelf zo leuk, veel kadootjes onder de boom... .

Dano en Ingrid, hoe was jullie weekend?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 05-11-2012 12:25:16

Liva, Wij zijn bijna klaar met met de kadootjes. Lisanne en adrian krijgen samen een trampoline. Wilde ze al zo lang hebben. We krijgen altijd van oma geld en daar kopen wij dan wat voor. Ik heb er wat bij gelegd en het is een trampoline geworden. En dan wat knutsel spulletjes erbij en we zijn klaar.
Voor kerst ben ik al een tijdje klaar. Haal meestal al iets in te voren tijdens de opruiming.
Dan is Lisanne ook nog 15 december jarig. Tja daar ben ik nog niet klaar voor. Wel voor het kinderfeestje. Ik zag hier de tip voor bios voor 1 euro. (en we hebben het niet echt breed) Ik dacht leuk. 8 december met een aantal kinderen naar de bios. Dus heb daar maar kaartjes voor besteld. 


marielle,  Lisanne geloofd nog al heb ik wel af en toe het gevoel dat ze wel twijvels heeft. Adrian die gelooft natuurlijk zeker nog. Het is natuurlijk het eerste jaar dat hij het een beetje echt mee krijgt. Hij zei net ook al piet op visie. (vanmiddag gaan ook heerlijk de club van sinterklaas kijken. Lisanne heeft diego al 2 keer heel dichtbij meegemaakt. Op het werk van mijn man is hij 2 keer geweest. Wat doet die piet het leuk. Waren toen een stuk of 20 kindjes om diego heen.

met adrian gaat het goed. Donderdag moet adrian de sonde vervangen hebben en dan gaan we overleggen over andere voeding.
Met lisanne gaat het ook wel goed. Al moet ik wel zeggen dat het de laatste week lijkt of ik een puber hier in huis hebt. Ik kan steeds boos worden. Krijg grote monden en loopt te stampvoeten. Hopelijk is dit iets tijdelijk en gaat het ook weer snel over. Hebben jullie kinderen dit ook al? 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-11-2012 16:57:31
Wij hebben het vorig jaar zomer tegen Jordi verteld (het geheim van 5 december ) Ze doen bij ons ook vanaf groep 5 surprises. Ik weet eigenlijk niet hoeveel er toen nog geloofden in de klas. Ik heb nog niet alles, omdat ik ook nog de verlanglijstjes wil afwachten. Aan Jordi heb ik het wel al gevraagd, hij kwam met een scheurkalender van Donald Duck en dus dat spel voor de Wii. Silke weet het nog niet.

Liva, jij kunt nog wel even sinterklaas vieren, wel een leuke tijd altijd, maar ben ook altijd wel blij als hij weer weg is (geeft weer wat rust...) Het is gelukt met het fotoalbum, en het was ook nog gezellig!

Ingrid, wat een leuk kado, een trampoline. Wij hebben hem nu een paar jaar en het is nog steeds een succes. Wel succes/sterkte met opzetten!  Begint dat nu al de sint tv programma's? Hier kijken ze alleen het sinterklaasjournaal en dat begint in de week voor dat hij aankomt in Nederland (of een paar dagen daarvoor) Wanneer komt hij eigenlijk aan in NL? Wat een goed idee naar de film, zeker voor zo'n prijs! Ik zag het hier ook voorbij komen, lijkt me wel een hele leuke film (zag een voorstukje toen we laatst in de bios waren)

Jordi heeft ook zijn pubernukken hoor. Met vlagen erg brutaal en uitsloven als er een vriendje is. Maar aan de andere kant kan hij ook zo nog bij je komen zitten om even te knuffelen.

Ik ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 07-11-2012 14:20:18
hai!

ben ik weer, weer even tijd  hahaha

als eerste : ingird, bedankt voor je aanbod van kaartje nr 77 MAAR het boek is inmiddels vol!
sorry voor de late reactie

wij zijn EINDELIJK weer wat in huis aan het doen. wij bouwen nu een WC beneden . hebben wij bij de kopen eruit gesloopt en nooit meer terug geplaatst. mede doot geld/tijd/geen zin en andere dingen zijn belangrijker. wij hebben een grote badkamer met een mooi toilet dus dat is goed voor nu.  

sam twijfelde vorig jaar een klein beetje aan de sint maar we hebben het gewoon afgewacht wat hij deed. naja niets dus hahahhaha
maandje terug zei hij de broer van die en die speelt zwarte piet dus het bestaat niet!! nou ja toen ben ik gaan door vragen en hij snapte het nog niet helemaal, maar ja toen waren wij in een winkel en zag ik de lego adventkalender voor jongens en meisjes. sam was er bij. toen zei ik ik koop deze voor jullie, maar je krijgt 'm nog niet. in de auto gaan ik je een verhaal vertellen. en dus nu snapt hij het. hij snapte alleen niet waarom hij het nu geheim moet houden. hij zie het nut er niet van in hahahaha maar hij zegt niets tegen rosa en de buurjongen haha


maarjaa eerst zondag gezellig sint-maarten , ik hoop op goed weer, wij gaan lekker met de buren in de voortuin zitten met terras -heaters en een BBQ, windlichten en fakkels  en vuurkorf dus het moet wel een beetje goed weer zijn. we zien wel!

ik heb al een stapel kado's voor beide, wij doen eigenlijk altijd een hele stapel kleine kado's, die berg kado's en het uitpakken vinden ze leuker dan de inhoud! dan nog kerst en Rosa op 15 januari jarig. wel gezellig!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 11-11-2012 14:09:06
Wat is het rustig hier! Allemaal druk druk druk?! 
Hier wel, woensdag afdelingsuitje gehad van het werk (struinen door de polder in het donker en daarna eten) waardoor ik woensdag gewerkt heb en vrijdag vrij was. Vrijdag zijn Arjan en ik met z'n tweetjes naar de stad geweest (Den Bosch)  Goed geslaagd en natuurlijk een bossche bol gegeten Gisteren naar de kerstshow bij Intratuin geweest (ja een beetje vroeg...), we hadden nog een bon dus die mooi opgemaakt en nog een nieuw kleed gekocht bij Ikea (de vorige kon echt niet meer, vol vlekken, en hebben we van het voorjaar naar de stort gebracht) Zometeen gaan we naar de verjaardag van mijn neefje, die wordt komende week 5 jaar.

Dano, veel plezier met Sint Maarten vanavond! Als het zo'n weer blijft zitten jullie goed. Hier is het al de hele morgen mooi weer tenminste. En hoe vindt Sam het nu hij het "grote sint geheim" weet? Wel grappig dat hij er zo achter komt. Succes met de verbouwing!

Ingrid, mooie auto/trein baan had je gemaakt! Ik zag de foto's op FB voorbij komen. Mooi dat Adrian het zo goed doet met de sonde.

Liva, hoe is het bij jullie? Red je het een beetje zo met de hele situatie? Of geeft het ook wel veel rust?

Gisteren heb ik een nieuwe fiets uitgezocht, vast voor mijn verjaardag (duurt nog 2 maanden maar goed). Gewoon een simpele met 3 versnellingen. Op het werk zeiden ze dat ik een electrische fiets moest nemen (een aantal collega's komt met de electrische fiets naar het werk) maar dat lijkt me nou niet handig, dan kunnen Jordi en Silke mij niet eens bijhouden De fiets die ik nu heb is al best oud, we hadden verwacht er nog zo'n 60 tot 80 euro voor terug te krijgen, maar hij gaf nog 150 euro ervoor terug en nog een gratis fietstas (die was 50 euro, dus samen 200 euro wat er nog af ging) dus dat viel alles mee.

Wel grappig he die nieuwe smilies?

Ik ga weer, zo op weg naar het feest!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 11-11-2012 15:34:13
Veel plezier op het feest! Mijn kindjes zijn nu met hun papa naar de verjaardag van een neefje, die is vandaag jarig.
Mooie deal met je fiets!

Ik red me prima. Soms is het moeilijk, maar het zijn maar momenten. P kwam vandaag met het bericht dat hij een huis heeft... hij is net gaan kijken en het gaat door. Per 15-12 kan hij erin. Klein, maar leuk huisje. Alles pas geverfd, laminaat ligt overal, gordijnen hangen. Kindvriendelijke buurt, rustig. Dus dat is mooi!
Maar was toch wel even slikken, hoor...
Over een tijdje gaan mijn kindjes dan echt het hele weekend alle 4 weg... laat staan een hele week... of 2, of 3. Nog maar niet aan denken .
En financieel maak ik me toch soms wel zorgen. Ik zal me weten te redden, maar er blijft weinig over. Misschien zal hij wat bijdragen, misschien niet. Durf er niet op te rekenen. Maar heb me altijd weten te redden, dus dat zal ook nu wel lukken. En lukt het me op termijn een andere baan te vinden, dan kan ik met minder uren meer verdienen dan ik nu doe. De komende 2 jaren hoop ik echter gewoon door te kunnen gaan zoals nu, mooi onder schooltijd. Dan zien we wel weer verder. De eurocrisis maakt je ook niet echt vrolijker, maar ook dat zal over een aantal jaren wel draaien!

Aan de andere kant dus wel veel opluchting... zo als het nu is, is het ook niet te doen eigenlijk. Over een dikke maand is dit huis echt van mij! En komt er hopelijk nog meer rust. Maar die is al vrij goed aanwezig!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-11-2012 21:14:20
Zo even tijd maken. hahaha

Druk geweest in huis. Veel op marktplaats gezet. Speelgoed uitgezocht. Op zolder bezig geweest en zoals te zien was op fb bezig geweest met een autobaan aan het maken. Nog niet helemaal af. Adrian en Lisanne zijn er helemaal gek op. Word volop mee gespeeld. (en hij nog geeneens helemaal af)

Met adrian gaat het goed. Donderdag zijn we weer in het ziekenhuis geweest. De sonde is vervangen. Dit ging deze keer helaas wel moeizaam en hij moest overgeven. Maar met de nodige bellenblaas was het snel weer goed. We hebben de clini clown ook nog even gezien. Maar hij vond het maar niets. Hij is sinds begin oktober 1,3 kilo aangekomen en 2 cm gegroeid. Heb net ook even 2 foto's naast elkaar gelegd. Wauw wat een verschil. En helemaal als ik foto's van de zomer er naast leg. Nu 20 november weer naar nijmegen en 5 december even naar eigen kinderarts, zij wil graag de vinger aan de pols houden totdat adrian goed onder behandeling zit. (vind ik ook alleen maar fijn).
Met Lisanne gaat het ook goed. Dit weekend gelukkig geen grote monden om boze buien gehad. Woensdag komt de begeleider voor dyslexie kennis maken en uitleggen hoe we aan het werk gaan. Ben heel benieuwd.
Goed nieuws mijn auto staat weer voor de deur. Hij doet het weer. Oooo wat ben ik blij. Heerlijk
Verder gaat het met mijn rug op het moment wat minder. Slik weer aardig wat pijnstillers. Hopelijk gaat dat ook snel weer iets beter.

marielle, Waar ben je geweest bij de intratuin. Wij willen binnenkort ook weer een keer gaan. Lisanne vind die kerstdorpen zo mooi. Een kennis zei dat het in duiven dit jaar niet zo mooi was dan andere jaren.
Nog gefeliciteerd met je neefje.

dano, Ik had al op fb meegekregen dat jij je boek vol had. Ik heb nu de rest van de dubbele kaartjes weg gegeven. Hoe was sint maarten?  Met sinterklaas gaat het ook vaak om het uitpakken, hier ook zo. Hier lisanne 15 december jarig.

Liva, kan mij voorstellen dat het slikken is dat hij een huisje heeft. Dat is al vrij snel. Fijn dat hij het niet helemaal hoeft op te knappen. Ik snap je gevoel helemaal over de kinderen een weekend, een week etc te missen. Zal zeker stil zijn voor jou.
Lekker gevoel denk ik voor jou dat over een maand het huis van jou is. Hopelijk meer rust. En dan een heerlijke kerstsfeer.

Mijn zusje is over 6 dagen uitgerekend. Ik wil mijn neefje knuffelen. Maar ja het kan ook zomaar nog 3 weken duren. Nog maar even afwachten he.






 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-11-2012 21:40:15
nog even een foto delen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 13-11-2012 14:55:51
Zo Ingrid... wat een verschil al! Merk je ook aan hem dat hij energieker is?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 14-11-2012 09:13:08
Ingrid, een heel verschil inderdaad. Hij straalt veel meer. Hopelijk blijft het zo door gaan, ook straks zonder sonde.
Wij zijn naar de Intratuin in Elst geweest, deze is vorig jaar geopend en we waren er nog niet geweest. Een paar jaar geleden zijn we een keer in Duiven geweest dat was toen een leuke kerstshow, maar nu dus een stuk minder blijkbaar. Fijn dat je weer een auto voor de deur hebt, is toch altijd wel handig. En hoe lopen de verkopen op Marktplaats?

Liva, dat is inderdaad wel weer een grote stap, maar ook dubbel. Hoewel je nu wel weet waar je aan toe bent al is het wel snel. Financieel moet hij wel voor de kindjes betalen toch of hebben jullie staks co ouderschap? Gelukkig kijk je er wel positief naar, heel knap

Dano, hoe is het bij jullie?

Ik ga zo mijn nieuwe fiets ophalen. Ben erg benieuwd of hij net zo lekker fietst als tijdens het korte proefritje    Gisteren had Jordi optreden met groep 5 en 6, hij moest een quiz doen, was wel weer leuk om te zien. Vanmiddag gaan Jordi en Silke naar mijn schoonmoeder, ze gaan iets doen/maken wat wij niet mogen zien, op de verjaardag zondag deed hij ook al zo geheimzinnig en had wat onder zijn jas verstopt. volgens mij zijn ze vanalles aan het maken voor onze trouwdag op 10 december.

Zijn ze bij jullie ook alweer het sinterklaasjournaal aan het kijken? Silke vindt het nog erg leuk (ze kijken op school ook) maar krijgt wel steeds meer vragen.

Zaterdag heeft Silke de clubkampioenschappen van het turnen, voor het eerst met de selectie. Haar groepje bestaat uit 9 meiden, maar ze is wel een van de jongsten (6 anderen zijn uit 2004 en zij uit 2005) dus het gaat lastig worden om bij de eerste drie te eindigen. Maar ja meedoen is belangrijker dan winnen toch? Ze heeft er in ieder geval veel zin in.

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 14-11-2012 15:04:55
haaaaiii hier gaat het goed. wel allemaal shit ( sorry) hahaha

nou ja als eerste ik heb mijn net laten testen op bloedarmoede. het is dus 6.0 en dus veel te laag. krijg medicatie en dan als die op is weer checken en misschien gaan ze dan verder kijken op pheiffer . bah. gelukkig valt er mee te leven , er zijn natuurlijk veel ergere ziektes. nou ja dus.
verder kreeg ik een brief van centraal justitueel incasso buro dat ik rood licht gepakt zou hebben € 227 KASSA.......ik weet waar , ik was er , maar ik kan het mijn niet voorstellen, omdat ik WEET dat hij er staat. vandaag de foto bekeken en ja hoor vol in beeld met het rode licht. snap er helemaal niets van. moment van verstandsverbijstering ofzo. BALEN zo voor December.   
verder is onze amerikaanse bus stuk en wordt gemaakt voor ca € 2000. mijn man rijdt dus nu in mijn auto. conclusie, ik moet fietsen op mijn erg oude fiets die echt niet goed fietst. trap mij rot en dat met de lusteloosheid van die bloedarmoede. sam z'n fiets is ook te klein en dus die kan niet eens fietsen. door de bovenstaande geintjes dus geen eens geld voor nieuwe fietsen. ben jarig in Januari dus vraag een nieuwe fiets via mijn ouders en schoonouders. en nee geen electrische ben nog niet bejaard!! hahahah nee als ik straks 85 ben dan misschien . ik vindt het suf om op mij 37 ( stjonge ik wordt OUD) op een electrisch fiets te rijden.

nou ja rosa had verschijnselen van blaasontsteking, echter sinds gister en vandaag helemaal niet meer. dus dat wachten wij af.

al met al een hoop shit maar je er zijn veeeeeele ergere dingen. mijn man zegt ook nou ja als je druk gaat makne om z'n boete, je gezondheid is belangrijker. kijk wat je hebt , een geweldige man( dat zijn mijn woorden )  twee leuke gezonde kinderen, een baan, goede inkomsten , een gezonde familie. dus ja. ach . het is gewoon balen hahaha

Liva hoop dat het allemaal goed gaat zo en dat je 100% achter je keuze staat!
Ingrid leuke foto, hij wordt inderdaad groot!
Marielle veel plezier met je nieuwe fiets, ik wel jaloers die smiles zijn zeker leuk! weer een beetje oude stijl.

ooooke sorry voor mijn gezeur. moest even! maar nu weer terug naar positief 

groetjes!
   


             
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 17-11-2012 19:02:15
He Dano, dat is niet niks allemaal.
Hoe is met je meisje, heeft ze geen verschijnselen meer gehad?
En met jou, ik meen dat het wel even duurt voordat je verschil merkt, toch?

Zonde van de bekeuring! En de kosten van de auto... balen. Ook al kunnen jullie het vast wel betalen, blijft balen...

En ja, ik sta 100% achter mijn keuze. Ik kan soms best iemand naast me missen... maar die iemand is P al jaren niet meer. Ik heb me zoooo vaak zoooo alleen gevoeld... het is eenzamer om je alleen te voelen binnen een relatie dan alleen te zijn...
Om eerlijk te zijn voel ik me erg goed nu!

Vandaag met de kids Sint gaan bezoeken. Blijft leuk! Dochterlief van 11 en vriendinnetje van ook 11 vonden het toch nog best spannend, haha, bang dat ze bij Sint op schoot moesten . Het was druk, maar wel leuk gedaan. Vanavond de eerste keer de schoen zetten...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 19-11-2012 12:47:58
 marielle, nee de verkopen lopen nog niet zo heel snel. Moet denk ik geduld hebben. Hoe fietst je nieuwe fiets? Hoe is het gegaan de turn wedstrijd?
Hier kijkt vooral lisanne ook het sinterklaasjournaal. adrian krijgt het nog niet allemaal mee.

Dano, vervelend dat je bloedarmoede hebt. Hopelijk werken de medicijnen snel. Jij ook al een bekeuring. Ik ook had 6 km te snel gereden in nijmegen. Kan het mij niet voorstellen. Want ik let daar altijd dubbel op. Maar blijkbaar toch gebeurd.
Een hoop kosten he een auto weer repareren. En dan jij op zo'n oude fiets. En dan ook nog met bloedarmoede. even een

liva, Fijn dat jij je zo goed voelt. Leuk he dat ze op die leeftijd toch het weer spannend vinden. En wat zat er in de schoen.

Hier gisteren naar de intocht geweest. Was opzicht wel leuk. De pieten hadden een leuk showtje gemaakt. En de sint was er ook even. Maar ik denk dat hij maar 5 minuten er was. En dan kon je nog wel op de foto met de sint. Maar daar stond mij een rij. Dus dat maar niet gedaan. Adrian vond het van een afstand wel leuk. Hij heeft zelf 1 pepernoot gegeten. En er was een vrouw grr. die het zo nodig vond om haar kinderen die vooraan zaten voordurend in de gaten te houden en als het nu van die hele jonge kinderen waren. (ik denk dat ze ongeveer net zo oud waren als lisanne) Ze ging steeds voor adrian's neus staan. En toen ik netjes vroeg of ze misschien niet steeds voor adrian wilde gaan staan. Was ze ook nog boos. grrr. Ze hadden het gelukkig al veranderd dat het vloerkleed alleen voor de kinderen was. Geen ouders. Want vorig jaar stonden heel veel ouders vooraan (ook zonder kinderen ) en de kinderen konden niets zien.

Morgen naar nijmegen krijgen wij te horen welke behandeling de kids krijgen en wanneer dat gaat beginnen. Best wel spannend
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 20-11-2012 16:45:42
Hoi dames!

Alweer bijna 1 week geleden dat ik hier was
Hier gaat alles z'n gangetje. Elke dag sinterklaasjournaal kijken en vooral Silke is druk met het hele sintgebeuren. Al heeft ze wel ernstig haar twijfels. Zondagmorgen vroeg ze opeens of sinterklaas wel echt kwam op pakjesavond of dat de grote mensen de cadeautjes kochten en de buren lieten aanbellen en ze zei ook dat ze dacht dat sinterklaas een verkleede man was, dus ik denk dat ze wel het een of ander door heeft....

De turnwedstrijd is erg goed gegaan. Silke's groepje bestond uit 8 meisjes, waarvan de meeste 8 jaar zijn en 3 zijn er 7 jaar (waaronder zij) Ze heeft het heel goed gedaan en is derde geworden (de eerste 2 waren wel verwacht, zij was de verrassing ) Maar dat hebben jullie vast wel op facebook al voorbij zien komen. Ze was erg trots! (en wij ook!!) De wedstrijd liep erg uit, dus daarna meteen door naar de intocht van sinterklaas in het dorp en zondag lekker uitgerust.

Dano, dat is balen van de bekeuring! Zonde geld he. Hier is er vandaag ook weer eentje binnenkomen 117 euro voor te hard rijden.... van Arjan dan. Grrrr!
Kun je merken dat de medicijnen voor de bloedarmoede helpen? En is de auto al weer gerepareerd?

Ingrid, hoe was het vandaag in Nijmegen? Hopelijk zijn jullie wat wijzer geworden er wordt er nu eindelijk een behandelplan gemaakt. Jij ook al een bekeuring? Balen zeg. Stom ja van die ouders om voor de kleine kinderen te gaan staan, het is toch een kinderfeest?

Liva, mooi dat je er 100% achter staat, maar wel rot om te lezen dat je je vaak zo eenzaam hebt gevoeld. Grappig he dat die "groten" van 11 jaar ook nog zenuwachtig zijn voor de sint. Hier was Jordi zo weer thuis, hij had een pepernoot gegeten en toen was zijn kies heel los gaan zitten, toen wilde hij niet meer terug. 's Avond is de kies eruit gegaan!
Dus nu heeft hij al twee kiezen gewisseld.

Jordi heeft gisteren een lootje getrokken op school. Het meisje wilde spulletjes van Little pet shop, dus wij naar de Action, konden we drie kadootjes voor haar kopen daarvan (het budget was 5 euro) Nu gaan we drie muziekinstrumenten maken (ze is heel muzikaal) en verstoppen dan in elk instrument een kadootje (wel hebben al een piano en trommel bedacht) dan nog een gedicht en klaar...

Zo ga maar vast aardappelen schillen. Morgen komt mijn moeder met mijn drie neeftjes een dagje langs, de oudste twee hebben studiedag, de jongste gaat nog niet naar school. En donderdag ben ik lekker een extra dagje vrij!

Zo hebben jullie weer wat te lezen ha ha
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 20-11-2012 21:15:07
Dit had ik in een ander topic geschreven. Ben nog steeds boos. Hij word gewoon niet geholpen. Donderdag ochtend belt ka uit radboud ziekenhuis. Dit moet toch niet kunnen. Zal  van de week even op rest reageren.
grrr. Hier dus nu iemand met een slechter ervaring met het maartenkliniek.

Vanmorgen moest ik er heen om te horen welke behandeling ze krijgen. Niks dus. Ze gaan mijn zoontje en ook mijn dochter niet behandelen. Ik ben zo boos.
Mijn zoontje eet niets. Hij heeft een sonde omdat zijn lichaam aan het inleveren is. En jullie doen niets. bureau jeugdzorg heeft wel misschien tips voor mij zeiden ze. Hier heb ik toch niets aan.
Heb inmiddels bureau jeugdzorg gebeld hierover. Ze hadden met zo'n groot eetprobleem nog nooit te maken gehad en kunnen er ook eigenlijk weinig mee. Heb eigen kinderarts in zevenaar gebeld. Heb bij haar in ieder geval een afspraak staan en moest ook contact opnemen met radboud (die hebben mij doorverwezen naar maartenskliniek) Radboud belt mij donderdag ochtend terug.
Ze hebben wel bloedgeprikt bij hem maar verder eigenlijk niets. Niet maar slikken gekeken dmv slikfoto. Of naar slokdarm/maag. Hoe kunnen hun dan zeggen dat er niets medisch is. grrr. Weer word ik weggestuurd. Weer geen stap verder.
Ik weet onderhand niet meer waar ik heen moet...................Er is toch wel iemand die ons kan helpen......
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-11-2012 23:47:22
Oh Ingrid... wat zul je je machteloos voelen nu...
Zet alles op papier, alles wat je kwijt wil, vragen (eisen!) wil en houd dit donderdag bij de hand... en rust pas als je een duidelijk antwoord en duidelijke afspraken hebt staan... eis de foto's, eis een nieuwe afspraak, eis een nieuwe doorverwijzing.
Sta er versteld van, meid.

Ik wens je even heel veel moed en vechtlust...

Marielle, Silke dus aan het twijfelen? Zal dan wel het laatste jaar zijn. R gelooft wel nog, maar of dat lang duurt... B heeft nogal moeite met het bewaren van geheimen en hij doet zijn best, hoor... Laatst nar Sint geweest en daarna thuis het journaal gekeken. Hm, zegt B, deze Sint ziet er heel anders uit. Dus ik waarschuw hem al zodanig dat R en J het niet door hebben en maan hem tot stilte.
Oh ja, zegt hij... en flapt er vervolgens dus uit: nee hoor, dit is de echte, deze lijkt heel veel op die we net zagen...
Hij snapt het nog niet zo goed, het meespelen .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 22-11-2012 21:19:07
Marielle, leuke suprice bedacht. Silke aan het twijfelen. Ja ze beginnen steeds meer kleine dingen te zien.

Liva, is ook moeilijk dat meespelen. En ze denken er ook niet altijd bij na wat ze zeggen.

De kinderarts van het Radboud heeft gebeld. Dacht dat hij niet meer zou bellen. Het was al 6 uur toen hij belde. Hij deeld de boosheid. Hij zei eerst kan klimmendaal niet en nu maartenskliniek niet. Hij zei dit kan niet adrian moet geholpen worden. Hij gaat maartenkliniek bellen en mijn kinderarts in zevenaar. Als hij alles duidelijk heeft belt hij mij terug. Adrian moet en zal zo snel mogelijk hulp krijgen. pff wat ben ik blij dat hij mij helpt. Nu dus weer afwachten want denk niet dat hij morgen alles voor elkaar krijgt. Zal maandag wel worden.
Mijn zusje zei vandaag ook al hij ziet er niet gezond uit. Hij is nog steeds wit en moe. Hij heeft gisteren 1 theelepel bloemkool gegeten. Vandaag heeft hij 3 hapjes genomen maar ook weer uitgespuugd.

Lisanne is gisteren begonnen met dyslexie hulp. Heeft nu ook huiswerk die ze moet doen. Hopelijk helpt het haar. Ze heeft ook haar raport gehad. Ze heeft een goed raport (op lezen en spelling na dan)

Ik heb op het moment weer veel pijn. Denk dat het ook wel door de stress komt. Ik denk dat ik maar vroeg mijn bed in duik. Morgen weer een nieuwe dag.  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 24-11-2012 12:16:44
Ingrid, wat fijn dat de kinderarts van Radboud je zorgen wel deelt en erachteraan gaat!
En fijn dat Lisanne een goed rapport heeft, ik hoop dat ze heel veel heeft aan de dyslexie-hulp!
Stress slaat zeker op het lichaam... hoop dat je snel weer wat ontspannen kan, het houdt maar niet op he?

Hier gaat het op zich. Man begint langzaam te beseffen wat de consequenties zijn van scheiden . Heeft een inboedel voor een prikje kunnen overnemen, het enige dat hij nu nog nodig heeft, is een koelkast. Er is nog wat geld over, dus dat kan hij zich ook nog wel aanschaffen. De rest kan later. Een wasmachine heb ik nog geopperd dat hij die ook nodig heeft... maar hij gaat de was voorlopig bij zijn moeder doen. Zal er wel op neerkomen dat zijn moeder de was dan doet, en vraag me af of ze daar zo blij mee is, hihi, maar heb heel hard op mijn tong gebeten... niet mijn zaak .

Ondertussen een B hier die tijdelijk de weg helemaal kwijt lijkt te zijn. Is erg opstandig, maar dat ken ik van hem, weet daar ook wel mee om te gaan. Alleen komt er nu bij dat hij bij iedere correctie uitschreeuwt dat ik niet van hem houd, dat ik hem haat zelfs, dat ik liever een andere zoon wil... pfff. Heel verdrietig en vermoeiend. Geef hem steeds weer de bevestiging dat ik juist heel veel van hem houd en hem heel graag als mijn zoon heb. Maar soms moet hij toch echt gecorrigeerd worden (hij kan zooooo ver gaan!), maar hoe doe je dat zonder dat het kind zich ook door mij afgewezen voelt? Erg fragiele lijn...

Ik heb woensdag een gesprek met de huisarts, wil een doorverwijzing naar een kinderpsycholoog. Niet voor de kinderen, maar voor mij, wil eens met een objectief iemand kunnen praten en hoop wat feedback te kunnen krijgen. Wat vragen die voor alle 4 van belang zijn en wat specifieke vragen voor mijn B.
Loop (nog) niet vast, hoor, maar wil echt feedback. Wil weten dat ik op de juiste weg ben.

Verder gaat alles wel goed, hoor .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 24-11-2012 16:33:04

Jeetje dat zijn geen vrolijke berichten hier!

Ingrid, wat een niet verwachte reactie van de Maartenskliniek zeg! Gelukkig staat de kinderarts helemaal achter jullie en hopelijk kan hij wat meer druk uitoefenen. Dit gaat toch niet meer? Hoe gaat het met het eten van Lisanne nu dan? Maar weer een voor je gezinnetje. Wat van het rapport van Lisanne. Hier krijgen ze pas in januari hun eerste rapport. Is de dyslectiehulp gewoon op school of moet ze ergens anders heen?

Liva, pfff moelijk die half puberende jongetjes (hier ook een) en nu is de situatie bij jullie misschien een extra aanleiding voor hem om soms zo te reageren. Hoop dat je wat verder komt met je gesprek bij de huisarts. Ook voor jullie een

Wij hebben vandaag een rustig dagje, nou ja de kinderen zoals elke zaterdag weer begonnen met sporten. Vanmiddag had Jordi een hele pietenmiddag georganiseerd. Silke en ik waren de deelnemers , we zijn er ruim 2 uur mee bezig geweest. Spelletjes, pietendisco, sinterklaasquiz, knutselen, kleuren enz. Was erg leuk van hem gedaan maar aan het eind wel wat vermoeiend.

Morgen vieren we sinterklaas bij mijn ouders. Groten hebben lootjes getrokken (cadeau en gedicht) en voor de kinderen hebben mijn ouders cadeautjes gekocht. Daarna blijven we lekker eten. Ik heb er zin in!

Ga weer!
Fijn weekend verder en groetjes!


 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 29-11-2012 16:32:28
Joehoe! Waar is iedereen???
Ik heb nu weekend dus kom dit weekend wat langer "kletsen" hier
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 29-11-2012 20:42:05
Marielle, hoe was Sinterklaas bij je ouders?
En wat leuk dat Jordi een pietenmiddag georganiseerd had!

Ben druk bezig met alle wijzigingen, maar het loopt allemaal soepel, gelukkig!

Met B gaat het weer goed! Heb hem heel streng moeten aanpakken en dat gaat zo tegen mijn aard in... maar het heeft dus wel gewerkt. In combinatie uiteraard met hem steeds weer bevestigen dat ik heel veel van hem houd en dat ik heel blij ben dat hij mijn zoon is . Hij lijkt zo groot, mijn mannetje van 9, maar hij is natuurlijk ook nog een kind... Een kind dat nu even heel veel bevestiging nodig heeft. Maar hij is weer tot bedaren gekomen dus .

Afgelopen dinsdag zijn B en R gestart met taekwondo, I heeft in dezelfde tijd dansen (gaat mee met een vriendinnetje). J is vandaag weer gestart met logopedie.
Heb dus een mooi druk schema, .
Maandag zwemmen van J, dinsdag taekwondo van B en R, donderdag logopedie van J en vrijdag weer zwemmen. Jullie snappen vast dat mijn kinderen maar 1 sport buitenshuis mogen doen .

R heeft gisteren een liefdesgedicht geschreven voor zijn meisje, zo lief! . Nu was hij het vanmorgen kwijt, ach, hij was zo teleurgesteld... Gelukkig heeft Pietje Verliefd het gevonden en het in de schoen van R gestopt, met een briefje erbij dat hij het gedicht heeft overgeschreven voor zijn vriendinnetje. Hihi, R helemaal trots .

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 29-11-2012 23:14:34
liva lief dat liefdesbriefje van r. En dan ook nog door liefdespiet gevonden. Leuk.
Gelukkig dat alles rustig verloopt. Ik snap dat b die bevestiging nodig heeft. Geef hem maar extra knuffels.

De kinderarts heeft hier weer gebeld. Heb in de tussentijd ook veel rondgebeld. We hebben een team van artsen en therapeuten gevonden die Adrian gaat helpen met zijn eetprobleem. Ik geloof het pas helemaal als daadwerkelijk alles gestart is. Voor dat alles gestart is moet ik wel denken aan januari/februari. Maar dat maakt mij niet uit als hij maar geholpen word. Niet dat wij weer een tijd aan het wachten zijn en er weer geen hulp is. Volgende week woensdag moet hij naar de kinderarts en moet de sonde weer vervangen worden.
Ik heb vanmiddag heerlijk zitten knuffelen met mijn neefje. Wat een mooi mannetje is het. Adrian vond de baby ook leuk. Hij heeft hem ook op schoot gehad. Lisanne vond het ook geweldig om haar neefje vast te houden. Wat is dat toch weer heerlijk zo'n klein kindje.

Met mijn rug gaat het op het moment echt niet lekker. Heb veel pijn. Zitten en lopen doet veel pijn en liggen gaat ook niet lekker. Hopelijk gaat dat snel weer iets beter.
Verder hier weinig nieuws
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 29-11-2012 23:57:19
Ook hier gefeliciteerd met je neefje, Ingrid!
Fijn dat ze Adrian toch gaan helpen, maar snap goed dat je wat sceptisch bent...
Beterschap met je rug!

J kwam net naar beneden en mopperde meteen. Dus ik vroeg hem wat er was: ik ben te laat gekomen!
Hij komt vaak 's nachts bij me liggen en dacht dat het al ochtend was, aangezien ik het licht nog aan heb.

Nee hoor, mannetje, je bent juist erg vroeg!
Hij ligt nu alweer naast me te slapen, de kleine man .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 30-11-2012 11:49:27
ingrid gefelicteerd met je neefje, zag net de foto's op facebook. lief z'on kleintje
ik krijg meteen rammelde eierstokken hahahamaar daarna denk ik NEEEE , het is goed zo! hahaha gek he.

schattig liva, dat gedicht! haha, sterkte met al die sporten! stja 4 kinderen 4 sporten
hier alleen dansles voor rosa op vrijdag van 1300 tot 1400. sam is de hele dag bezig op z'n skateboard dus die hoeft verder niet op een andere sport. wel handig!

verder zit ik niet zo heel lekker in mijn vel, het loopt niet lekker op mijn werk, lichamelijk gaat het niet top. hoop dat het snel allemaal voorbij waait. wordt er namelijk licht depressief van en ik wil dat eigenlijk voorkomen. afentoe kan ik de moed niet opbrengen om hier te komen schrijven. sorry voor dat....... maar ik doe mijn best!


vanmorgen even gekeken wat ik heb voor de kids qua sintkado's, nou genoeg hahaha in de loop der tijd gewoon al veel verzameld hier en daar  . wordt dus gezellig woensdag! ze hebben dan op school ook sintfeest dus rosa gaat niet naar logopedie maar gewoon naar school.


nou ik hoop snel weer hier te komen, groetjes!!!
   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-12-2012 12:28:41
He Dano... wat naar dat je niet lekker in je vel zit... heb je eerder last gehad van een (lichte) depressie? Komen de lichamelijke klachten door het werk? Ik hoop met je mee dat het snel overwaait...

Gisteren pakjesavond gehad, was leuk! P had de kinderen opgehaald en meegenomen naar zijn huis, ondertussen heb ik hier alles klaargezet en een kleine speurtocht gemaakt, zodat niet binnen 5 minuten de pakjesavond al voorbij was . Kindjes waren tevreden en dan is de avond altijd geslaagd, toch?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht