Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-04-2013 22:57:09
En heeeel veel succes morgen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-04-2013 20:41:12
Wij zijn weer terug en mijn kop knalt uit elkaar.
Ze kunnen waarschijnlijk hem behandelen. Ze gaan nu eerst hem nog verder bespreken. De wachtlijst voor behandelen is ook lang. (lees maanden).
het kan dan dagbehandeling of 24 uurs behandeling. Dagbehandeling is 5 dagen in de week van 8-17.
24 uurs behandeling is van zondag middag tot vrijdag avond. Bij beide behandelingen mogen wij er niet bij zijn. Ik vind dit zo moeilijk. behandelingen duren zo'n 6 maanden.
Morgen naar de kinderarts.
En bureaujeugdzorg belt nog, Hun hadden het ook over gedragtherapie maar dan thuis. De zelfde behandelingswijze als seyscentra.
Ik zit te denken zou in de thuissituatie het niet beter zijn?
Pff ik weet het even niet meer.

Beide behandelingen is hier 90 kilometer enkele reis. Dat kan toch niet ik kan mijn mannetje van 2 toch niet zo ver zonder 1 van ons laten gaan. pff ik weet het echt even niet meer.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 09-04-2013 22:13:22
Oh Ingrid... nee, dat kan niet... o, wat erg voor je! Nu heb je een antwoord dat ze hem kunnen behandelen, maar op deze manier...  . Ik weet even geen woorden meer, val hier helemaal stil van...  ...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 10-04-2013 10:26:42
Oooo wat een drama zeg. Pfffff ik weet niet wat ik moet zeggen. Hij is nog zo klein!  Zou hij er niet overheen groeien? Mmmm of misschien is dat wel te makkelijk.
Maar wat een keuze. Nee ik zou eisen er bij te kunnen zijn. En dan niet de hele therapie maar wel in de buurt zodat je hem gewoon kan opvangen. Sterkte 

Hier nu twee zieke kinderen  Sam dus ook kotsend op de bank, ik blijf wassen. Maar ja zo blijven wij bezig. Nu maar hopen dat ik er niet achter na ga.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-04-2013 10:40:59
Ach Ingrid, dat is inderdaad erg! Aan de ene kant fijn dat ze jullie willen helpen, alleen de manier waarop!? Dan zou de dagbehandeling nog de "minst erge" zijn lijkt me. Hebben jullie zelf inspraak in welke behandeling het wordt? Of bepalen zij dat? Ik dacht dat het in Nijmegen was, maar gezien de afstand die je noemt is het  toch ergens anders? Een hele dikke  voor jullie!

Dano, hoe is het met de zieken? Ik las op facebook dat Sam nu ook geveld is. He bah! twee zieke kindjes! Knapt Rosa al een beetje op? Heel veel beterschap voor allebei! Is je man op het moment thuis ('s avonds en 's nachts dan) of is hij in het buitenland en sta je er alleen voor?

Liva, ben je nog wezen demontreren afgelopen zaterdag? Ik zag het op televisie en moest aan je denken 

Hier bezig met de voorbereidingen van Jordi's verjaardag. Vrijdag wordt hij alweer 10! Dan ook meteen kinderfeestje en zaterdag feestje voor familie en vrienden. Hij heeft er heel veel zin in!! 

Ik ben net voor het eerst sinds jaren weer eens onder de zonnebank geweest. Ding stond maar te versloffen op zolder. Ik heb trouwens geen idee of die lampen in kwaliteit achteruit gaan als je hem zo lang niet gebruikt.

Vandaag worden de spullen voor de nieuwe toiletruimte beneden en de tegels voor toilet en gang geleverd. De spullen voor de nieuwe badkamer zijn een paar weken geleden al gebracht. De man die alles gaat installeren zou afgelopen maandag beginnen, maar komt nu 22 april pas. Zijn vorige klus liep uit, nou ja zolang we gewoon kunnen douchen en naar de wc kunnen vind ik het best. Arjan is al wel begonnen met tegels eraf bikken, dus we hebben nu een half betegelde badkamer 

Ik ga weer!


 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 10-04-2013 14:15:26
Ik zal later uitgebreid reageren.
Ik heb vannacht heel slecht geslapen. Vanmorgen heb ik eerst met adrian gepraat waarom hij moet gaan eten. Hij heeft brood geprobeerd en hij heeft 2 1/2 maria koekje op. Ben trots op mijn mannetje.
verder ben ik naar de kinderarts geweest. Hij was ongeveer 1/2 kilo afgevallen. Valt mij niet tegen. Er is bloed geprikt op oa het ijzer. en heb een urinezakje meegekregen om urine op te vangen en na te laten kijken. Ik heb het met haar over de situati gehad. En zij vond het ook heel erg moeilijk.
Verder ben ik zelf met google op medisch kinderdagverblijf gekomen. Ik heb rond gebeld. En dat was aardig positief. Er bestaat dus meer. Jammer dat je hier zelf achteraan moet gaan. Die mevr. Die ik gebeld heb gaat voor mij rondbellen want er bestaat thuishulp voor kinderen met eetproblemen en evetueel komt hij ook wel in aanmerking voor een medisch kinderdagverblijf in mijn woonplaats. Ik kan niets anders dan huilen. pff ben zo op.
De dag opvang/ 24 uurs opvang is er ook wel in nijmegen maar dan komen wij alleen in aanmerking voor 24 uurs opvang. Voor dagopvang moeten we voorbij utrecht vandaar die 90 kilometer. Met de reistijd is het ongeveer gelijk. Maar nijmegen is erg moeilijk te bereiken vooral omdat ze rondom nijmegen met de weg/ bruggen bezig zijn.

verder ga ik die vrouw van afgelopen weekend bellen voor hulp.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 10-04-2013 17:03:52
Doe dat Ingrid! Misschien kan zij hem wel bereiken en jouw tips geven! En ga achter dat MKD aan, EN achter de thuiszorg! Zag dat gisteren staan, moest aan je denken. Volg even alle draadjes die je hebt gevonden, meid... wie weet! Snap dat je helemaal op bent... dit is zo niet dat wat je gehoopt had... 

Marielle, ja, ben nog gaan demonstreren! Was gezellig, hihi! Met 6000 waren we, volgende keer willen ze 25.000 hebben! Ben benieuwd... is in Amsterdam de volgende keer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-04-2013 20:00:35
Ben een beetje rustig al staan de tranen nog heel hoog. Maar ik ben ietsje verder gekomen. Adrian komt in aanmerking voor een medische kinderdag verblijf. En thuishulp is ook nog mogelijk. Maandag hoor ik meer.
Morgen ga ik weer naar die ene vrouw toe. Sinds we zaterdag daar zijn geweest hapt adrian  meer. Vandaag 2 maria koekjes 1 hapje brood. 2 hapjes van toetje. 12 mini hapjes macaroni en 10 olijfjes. Ben zo trots op hem. Het is natuurlijk nog niet veel maar hij doet het wel. 
Stom eigenlijk dat je er allemaal zelf achteraan moet. Ik zou maar ja gezegd hebben dat mis ik mijn kind gewoon een half jaar. Ben blij dat mijn moederhart volop sprak.

Dano, hoe is het met de zieken?

Marielle, Vast gefeliciteerd met Jordi. Leuk een nieuwe badkamer. Ach ja een half afgebroken badkamer voor iets meer dan een week is uit te houden. Zolang je nog wel kan douchen.

Liva, dank je wel voor je knuffels.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 13-04-2013 19:10:41
Ingrid, zag dat je mannetja al meer aan het eten is? Praat je met hem? Heb je nog een afspraak staan met die vrouw?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 13-04-2013 21:20:43

Liva, Ja goed he. Ik ben vrijdag weer naar haar toe geweest. Zodra het weer iets minder word moet ik haar weer bellen. En in de tussentijd praat ik ook heel veel met Adrian. Ik leg hem uit waarom hij moet eten. Het lijkt te werken. Hij heeft vanavond weer gegeten. 's morgens en 's middags is het nog even zoeken want brood wil hij nog niet. Ik had hem vanmiddag een cracker gegeven deze heeft hij half opgegeten.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 14-04-2013 11:31:41
Blijven praten, Ingrid, blijven uitleggen! Fijn dat je deze vrouw hebt ontmoet! Ik kan alleen maar hopen dat dit het begin van de ommekeer is! 
Ondertussen het medische traject blijven volgen, zodat je zeker weten kan uitsluiten dat er geen lichamelijke oorzaak is (maar deze is tot nu toe niet gevonden, toch?). 
Het praten werkte bij B, ik hoop ook zo dat het bij A werkt... Moeilijk is dat we hier niet op ingesteld zijn. Nu was het niet-praten van B niet van levensbelang, dus ik heb er lang niets verder achter gezocht. Het niet-eten van A is natuurlijk van een heel andere orde.  Hij zal het nut moeten gaan inzien. Wellicht zal hij nooit een groot eter worden... maar dat hoeft ook niet.
Klein ventje toch...

En je dochter, hoe is het met haar en het eten nu?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-04-2013 09:36:40

Goedemorgen!


Hoe is het bij jullie?


Ingrid, hoe is het met de kleine man? Nog steeds langzaamaan aan het eten? En ben je nog wat verder gekomen met de instanties?


Dano, zijn de zieken weer opgeknapt?


En Liva hoe is het bij jullie?


Hier alle feestjes achter de rug, nou ja voorlopig dan, komend weekend nog mijn neefje die 4 wordt en mijn schoonvader.
En Silke heeft vanmiddag nog een kinderfeestje.
Jordi's feestje was erg leuk. Vrijdag trakteren en zwemmen met het kinderfeestje. Zaterdag weer feest! En zondag kwamen mijn zwager en zus nog, die konden zaterdag niet. Dus het hele weekend feest gehad!
Maandag was mijn moeder jarig, dus toen daar heen geweest.

Bij mijn ouders in de straat is toen ook mijn auto aangereden. Hij stond geparkeerd en een auto op de weg moest uitwijken en heeft daarbij de zijkant van mijn auto geraakt. Ze had nog bij een paar huizen aangebeld, maar niemand wist van wie die auto was (hij stond een stukje verderop) gelukkig had ze toen een briefje achter de ruitenwisser gedaan. Ik heb inmiddels al contact gehad en ga zo naar de garage om het te laten taxeren. Hij is rechts achter flink geschaafd en er zit een grote kras over de achterdeur. Wel balen maar ja kan gebeuren.

Mijn man belde net dat hij was aangehouden door de politie, hij had te dicht op de voorganger gereden. Hij zei dat ze in een rijtje reden (ze konden niet zo hard rijden) en dat ze allemaal even dicht op elkaar reden. Maar hij werd er dus uitgepikt. Heb hem ook al zo vaak gezegd dat bumperkleven zo irritant is en ook nog eens gevaarlijk. Zucht!!! Dit wordt echt een dure grap vrees ik. De agent wist de hoogte van de boete nog niet, dit moet bepaald worden door de officier van justitie. Dus dat voorspeld al niet veel goeds. Ik heb net al even op de site van het ministerie gekeken en wordt daar niet vrolijk van.
Ben nu dus echt pissig op hem!

Goed ik ga weer. Naar de winkel en de garage dus tot de volgende keer
Groetjes!!




 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 17-04-2013 13:37:57
aaaa balen! vooral van die boete! schade aan je auto kun je verhalen op de verzekering maar die boete moet je erg betalen. argh

ingrid wat TOP van adrian!!! kanjer he!! wat zul je supertrots en blij zijn.

alle zieke weer helemaal beter. afgelopen woensdag werd mijn moeder ook ziek, zelfde verschijnselen en afgelopen weekend mijn schoonmoeder ook. ik gelukkig niet! maar nu lijkt iedereen weer opgeknapt. alleen mijn afwasmachine niet, die heeft het begeven. BALEN!!! grrrrrrrr nu moet ik afwassen en daar heb ik echt een schurfthekel aan. maar ja tis niet anders.  op dit moment ook even geen geld voor een nieuwe dusssss afwassen dus hahahaha nou je er zijn ergere dingen.  

tot later!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-04-2013 09:01:56
kan of ik nu geen spookje ben
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-04-2013 12:11:19
Nog een keer proberen. Gisteren kon ik alleen maar spookberichten achter laten.

Marielle, balen van die boete en van de auto. Wel fijn dat ze een briefje hebben achtergelaten zijn er niet veel (helaas) die dat doen.

Liva, hoe is het met jou en je kinderen?

Dano, wij hebben nog niet zo heel lang een afwasmachine (ik denk nu 2 jaar) Ik zou niet meer zonder kunnen.

Met adrian gaat het goed. Hij eet zijn avond eten bijna iedere avond op. Middag en ochtend is nog lastig. Maar hij begint nu ook om eten te vragen. Ben zo trots op hem. Alleen geeft hij vaak buikpijn aan. Dietist denkt doordat zijn buik moet wennen aan het eten. Van de week kwam helaas het middag eten net zo hard er weer uit. Donderdag heb ik een afspraak staan bij de huisarts. Volgens mij heb ik nu wel een peuterpuber in huis. Pff wat een driftbui had hij  vanmorgen. En waarom omdat ik zei dat hij moest helpen opruimen.  Gisteren adrian ook nog gewogen. helaas nog niet aan gekomen. Zal vast wel goedkomen denk ik.

Naast de peuterpuber denk ik ook dat lisanne aan het puberen is. Zo wat een grote mond kan ze geven. (iemand een rol behang over?? ) Verder doet Lisanne het erg goed ook op school gaat het goed. Ze gaan dit jaar verder weg met het schoolreisje ze gaan naar de julianatoren. Vrijdag koningsdag op school. Nog even kijken of ik van de week nog iets oranjes kan scoren. Zal vast wel lukken.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 26-04-2013 20:11:44
Hoe is het met iedereen. Wat een rotweer vandaag, gisteren was het zo lekker.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 27-04-2013 18:34:23
Wat goed van Adrian, Ingrid! 

Marielle, wat balen van de boete!!! 

Dano, al een nieuwe afwasmachine?

Hebben jullie kindjes ook mee gedaan aan de Koningsspelen? De mijne hebben het leuk gehad  .
Na school was er ook nog bingo, had me opgegeven om te helpen, I hielp J en R.
Daarna is J naar de overburen gegaan en R bleef thuis alleen (mijn moeder was bereikbaar) en ben ik met I en B nog gegaan. Tussendoor, in de pauzes, nog geholpen (verkoop van cola en broodjes en zo ).

Vandaag naar Kinderstad geweest met J en R. 
Was leuk! R is wel zijn schooltas vergeten in de bus (met zijn trainingsjasje erin...) en J is zijn schoenen kwijt geraakt. Gelukkig was ook nu de overbuurvrouw de reddende engel , zij heeft J met de auto mee teruggenomen. Waren gelukkig oude schoenen, jajse van R was ook de nieuwste niet meer en komt de tas niet terug, dan moet hij maar tot het einde van het schooljaar een andere tas gebruiken.

Morgen naar Mondo Verde, daar hebben we een communie. Dus een druk, maar gezellig weekend! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 02-05-2013 17:03:07
Ja daar was ik weer eens een keer, sorry dat ik zo lang niet ben geweest. Gelukkig waren jullie ook niet heel actief ha ha

Met de nieuwe layout kan ik wel inloggen, maar niet op mijn topics klikken. Daar staat de nieuwe balk met Home, forum, actieve topics enz voor. Moet nog even uitvinden hoe dat werkt. Op de tablet werkt het wel, maar dat typt weer zo lastig.

Hoe is jullie vakantie tot nu toe? Of in ieder geval de vakantie van de kinderen. Ik weet niet of jullie zelf ook vrij zijn?!
Ik moet morgen nog werken en ben dan volgende week vrij.

Hier zijn we (nou ja de klusjesman) nog bezig met de verbouwing van de badkamer. Wat een gedoe zeg! De man die we ingehuurd hebben (en het ook bij mijn schoonouders heeft gedaan) is heel aardig, maar een echt harde werker is het helaas niet. Hij komt ook regelmatig te laat (vandaag zelfs zonder het te laten weten) en gaat ook op tijd weer weg. Zo schiet het niet op natuurlijk Vandaag zou hij gaan tegelen, kom ik om 16.05 uur thuis is hij alweer weg en heeft nog geen tegel gelegd. (heeft wel het plafond gemaakt, dat zal wel langer geduurd hebben dan hij verwacht had, maar beloof dan niet dat je gaat tegelen) Hij heeft ook tegelijk een andere klus aangenomen, waar hij mensen voor heeft ingehuurd en dat loopt blijkbaar niet zo lekker daar. Maar ja daar hebben wij geen boodschap aan natuurlijk. En dan moet hij beneden nog aan de slag, daar krijgen we een nieuwe toiletruimte. Pffff, ben er wel klaar mee, maar ja we zullen nu toch moeten wachten tot het af is. Als het uiteindelijk klaar is zullen jullie de foto's wel op facebook zien en nu hou ik er over op....

Mijn auto is weer gemaakt, er is niets meer van de schade te zien en de verzekering heeft alles afgewikkeld. De boete is betaald en Arjan heeft nog wel bezwaar aangetekend, maar ik denk dat het niets wordt. Maar ja proberen kan natuurlijk altijd. Jordi en Silke zijn logeren bij opa en oma, morgen eind van de middag ga ik ze weer ophalen.

Ingrid, hoe gaat het met het eten van Adrian? Ja hier ook een prepuber in huis. Soms best vermoeiend he? En hebben jullie veel verdiend op de vrijmarkt?

Liva, ja hier hadden ze ook koningsspelen. Helaas was het wel een beetje in het water gevallen en hebben ze de activiteit (vossenjacht) eerder afgeblazen ivm het weer. Zonde he? De dag ervoor was het nog zo mooi! Jammer van de schoenen en de tas. Heb je er nog iets van gehoord dat ze gevonden zijn?

Dano, hoe is het bij jullie? Ook lekker vakantie?

Hebben jullie ook naar de inhuldiging gekeken? Wij hebben best veel gevolgd, eerst 's morgens het tekenen, toen in de Nieuwe kerk en 's avonds nog de rondvaart. Mijn zus moest werken in Amsterdam (is politie agente), zij moest toezicht houden bij het podium met Armin van Buuren en heeft de Koninklijke familie dus ook in de verte gezien.

Ik ga weer, even van mijn rust genieten zonder kinderen en man thuis
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-05-2013 22:04:31
Pffff.... zo'n klusjesman hadden wij ook eens! Moesten het liefst bij elk tegeltje ook nog: Goed zo! zeggen. Voor alles riep hij... vroeg niet veel per uur, maar zo langzaam als een schildpad . Maar ja, het kwam af uiteindelijk en ik hoop voor jou dat het bij jullie toch ook doorzet!

Hier een verwarming die al anderhalf jaar niet aangesloten is en nog altijd door een vriend van inmiddels alleen P gemaakt zou worden... heb daar weinig vertrouwen in nog, haha, gelukkig was mijn oom vandaag op bezoek, die heeft even gekeken en gaat het voor mij in orde maken! 

Marielle, fijn dat je auto gemaakt is! Hoe hoog was de boete nu?

De schoenen, daar bel ik niet eens meer voor (waren oude schoen), de tas, daar zou ik wel nog voor bellen! Goed dat je me er nog aan herinnert, haha!

Kindjes zijn al bij papa, vanmorgen vroeg al opgehaald, zondagavond komen ze thuis. Is maar 1 nachtje langer dan normaal, maar normaal worden ze pas 's avonds opgehaald. Dus ook een hele dag langer... Is nu al stil, hihi! 
Moet niet vergeten dat ik morgen nog moet werken .

Alles is al opgeruimd, dus heb de komende 3 dagen voor wat grotere klusjes. Zoals ramen wassen en de tuin onkruidvrij maken  . Hopen op lekker weer dit weekend. 
En natuurlijk mijn boeken uitlezen...  .

Koninginnedag/Koningsdag was mooi... heb niet zoveel met het koningshuis, maar vond het toch erg mooi allemaal. Heb ook gezien wat jij gezien hebt, Marielle, tussendoor nog naar de vrijmarkt geweest. 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 03-05-2013 21:27:56
Liva, gelukkig hebben wij een vaste prijs afgesproken met de "badkamerman" en geen uurprijs.

Ik moet zeggen dat hij vandaag goed zijn best heeft gedaan , hij heeft al een heel stuk getegeld en dan ziet het er meteen heel anders (en mooier!) uit! En we hebben ook afgesproken dat hij de toiletruimte beneden na zijn volgende klus gaat doen. Wij hebben er geen haast mee en dan heeft hij ook eerder de tijd voor de volgende (die heeft hij ook al 2 keer verzet, niet echt slim gepland allemaal. Maar ik heb nu goede hoop dat de badkamer volgende week echt af komt.

De boete was...... (schrik niet...) 557 euro!!!!!!! Wel zo zonde he??

En ben je aan het klussen toegekomen vandaag? Met dat mooie weer gaat het wel goedkomen volgens mij. Begin volgende week wordt het nog lekkerder. Ook wel leuk voor mijn ouders, die zijn op vakantie in Noord Limburg op een camping. Misschien gaan we er zondag even langs. (kunnen we daar meteen douchen ha ha)

Jordi en Silke zijn weer thuis. Ze hadden het heel leuk gehad en ze zijn gisterenavond met opa en oma naar het circus geweest. Ze waren nog nooit bij een circus geweest. Ze hadden hele verhalen dus het had wel indruk gemaakt. Verder lekker frietjes gegeten en nog naar de Waal gelopen (8 km heen en terug) Vast oefenen voor de avondvierdaagse.

Ik ga weer!
Een heel leuk weekend en groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-05-2013 22:33:15
Mariëlle, Zo dat is een hoge boete. Fijn dat ze het leuk hadden bij opa en oma. Gelukkig heb je een vast bedrag afgesproken voor de badkamer. Ben benieuwd hoe het gaat worden.

Liva, naast het schoonmaken en werken maak je ook nog tijd voor je zelf? Ik snap je wel hoor het werkt vaak veel fijner zonder kinderen in de buurt met schoonmaken.

Hier gaat het met adrian steeds beter. Hij heeft nu zelf brood geprobeerd. Hij krijgt nu alleen nog maar 's nachts sondevoeding. Overdag nu niets meer. Maandag weer eens wegen ben heel benieuwd.
Ik had voor een tijdje terug Lisanne ingeschreven bij een modellenbureau. Donderdag mag ze voor een casting komen. Er komen ongeveer 25 kinderen en daar worden foto's van gemaakt. Uit die 25 kinderen worden maximaal 10 kinderen gekozen die de werkelijke de kleding mag gaan showen. Ben heel benieuwd Lisanne en ik vinden het wel een beetje spannend.
Vandaag en Gisteren heerlijk met de kinderen de hele middag buiten geweest. Gisteren eerst enkele reis 8km gefietst en daarna heerlijk op een zand bult middag in een open plek in het bos gespeeld. Ze waren aardig moe. Ze klommen steeds die bult weer op. Vandaag toch maar de auto gepakt en zijn we daar weer geweest. De winterdag gaan we er soms heen als er sneeuw ligt met de slee. Erg leuk daar. Vandaag en gisteren vond ik het wel erg stil daar ondanks dat het vakantie is. Normaal is het veel drukker.
Zo nu mijn bed eens opzoeken.
Hopelijk een weekend met veel zon. Fijn weekend.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 04-05-2013 13:44:56
Ingrid, wat een mooi nieuws weer van Adrian  . Hoe is het met Lisanne en het eten? Spannend, de casting!

Marielle, wat een hoge boete!!!  Zonde, zonde, zonde! Ik hoop voor je dat hij de volgende keer beter oplet 

De klussen... hm, heb pas 1 ding van mijn lijst afgewerkt en dat is.... mijn boeken uitlezen,  .
Ingrid, ik heb iedere dag wel tijd voor mezelf, ondanks mijn soms overvolle agenda. Heb het nodig om af te kunnen schakelen en dat is vooral door lezen. En ja, als het boek echt spannend of gewoon te leuk is... tja, dan blijft de afwas maar staan .


 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 04-05-2013 20:49:02
zooooooooooo  daar ben ik ook weer eens lang niet geweest naar had het gewoon te druk 

Donderdag voor de vakantie met groep 1/2 naar de kinderboerderij geweest, vrijdagochtend meegeholpen met de koningspelen, zaterdag gewerkt, zondag het huis aan kant gemaakt,  maandag weer gewerkt en maandag avond naar overijssel gegaan, familiebezoek. was erg gezellig, koninginnedag gevierd, woensdag in Burgers zoo geweest, wat een leuke dierentuin zeg!

vrijdag weer thuis gekomen en vandaag gewerkt. mijn man is nu met sam naar Belgie gegaan.
maandag moeten ze weer naar school balen. maar ja wat doe je er aan.

en nu , Rosa ligt lekker te slapen en ik zit even lekker uitgeput op de bank. eindelijk rust    

verder gaat het goed! nee nog steeds geen afwasmachine, gewoon geen geld voor maar ja zo lukt het ook.     

maar AAAHH 557 euro boete   shit zeg daar kun je een hoop mee balen zeg!!!!! ik reed net terug van Amsterdam naar huis, en er reed een trage slak voor mij ( echt ik heb een schijthekel aan mensen die 70 gaan rijden daar waar je 120 mag ) ik kon er niet direct langs en kleefde een beetje, toen dacht ik oeps pas op straks pakken ze je ......ik hou ook absoluut niet van kleven, maar het was even zodat ik er langs kan......  

nou stop er even een lekker DVD-tje in en standje relax....theetje er bij haha

groet!!!!!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-05-2013 19:51:23
Hallo weer! Leuke hemelvaartsdag gehad? Wij hebben het rustig aan gedaan, vanmorgen schoongemaakt (wat geeft zo'n verbouwing van de badkamer een hoop stof zeg!) en 's middags gefietst en nog even naar de braderie/rommelmarkt hier in het dorp geweest. Het weer viel alles mee trouwens, al was het wel wat frisser dan de afgelopen dagen. De badkamer begint nu op te schieten. Vandaag is hij zelfs nog geweest om de vloer te voegen en dan kunnen morgen de wc, wastafel en douchedeur erin en dan moet het nog gekit worden (ook nog best een werk volgens mij). We hadden ook een timmerman die de nieuwe kozijnen zou komen plaatsen en de deuren erin hangen. Hij zou woensdag komen, dus Arjan dinsdag de deuren en kozijnen eruit gehaald en naar de stort gebracht. Belt die man op dat hij niet kan komen, omdat hij een zware longontsteking heeft. (wel vervelend voor hem natuurlijk...) Het bedrijf die de kozijnen levert kan een andere timmerman sturen, maar deze kan pas op 21 mei. En zo gaan we dus nog even verder... Ingrid, hoe is de fotoshoot gegaan? En voor welk kledingmerk is het? (of mag je dat nog niet zeggen?) Goed zeg van Adrian, fijn dat hij alleen nog 's nachts sondevoeding hoeft, dat is toch wel een hele stap vooruit! Dano, hebben ze bij jullie later nog een keer vakantie? Omdat ze nu maar 1 week hadden. Klinkt leuk jullie familiebezoek in Overijssel! Wij hebben ooit een abonnement op Burgers Zoo gehad, ze vonden bij ons vooral de speeltuin erg leuk! ze waren toen druk bezig met de verbouwing van het middelste stuk. Dat zal inmiddels wel klaar zijn. Liva, overleefd zonder kinderen? Agos, ik zag je berichtjes op facebook voorbij komen. Dat is dus wel erg wennen zolang zonder je kinderen. En nu afgelopen week de "schade" weer ingehaald? Leuk klusje heb je gedaan, boeken lezen! Ik ga weer! groetjes!

p.s. nu kan ik opeens weer geen smilies toevoegen, het blijft raar met die nieuwe layout! (het zal wel aan mijn computer liggen denk ik...)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-05-2013 19:52:19
Nou ja nu heeft hij ook alles aan elkaar geplakt, ik had toch echt spaties ertussen gedaan!
(en de smilies weer wel te zien nu, het spookt hier )
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 09-05-2013 20:00:19
Jullie geduld wordt op de proef gesteld zo, Marielle! Balen dat de timmerman ziek geworden is! Beterschap voor hem, dat wel uiteraard.

Ik heb vandaag helemaal NIETS gedaan, hihi. Vanmorgen wts opgeruimd, de kindjes hun kamer, daarna gelezen en gewacht op telefoon van mijn moeder, dat mijn zusje er was. Toen het telefoontje kwam dan ook direct naar de overkant gegaan, hihi. Gezellig bij mijn ouders in de tuin gezeten, genoten van de zon. Weer was nog heerlijk hier! Nu nog lekker zelfs.

En daarna weer lekker genoten van niets doen, hihi.

Ja, ben de dagen dorgekomen, maar pfff... duurt lang. Vraag me af hoe ik die 3 weken in de zomervakantie door moet komen... Kan alleen maar hopen dat P voor die tijd een nieuwe baan heeft , dan is de kans erg klein dat hij 3 weken vakantie heeft . Maar ja, anders komen we de tijd ook nog wel door... op de een of andere manier.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-05-2013 21:02:38
Ingrid, je hebt een spookbericht geschreven, jouw naam staat bij het laatste bericht, maar hier staat niets 

De badkamer is klaar!!!! Alleen morgen nog schoonmaken, de kit is namelijk nog niet helemaal droog.
Daarna zal ik foto's plaatsen op facebook, kunnen jullie hem daar zien 
Wij vinden hem erg mooi geworden! (gelukkig maar ha ha)
Opeens kreeg de klusjesman haast, hij moet maandag namelijk ergens anders beginnen. Ging hij eerst nog steeds eerder
weg, vandaag is hij van 7.50 uur tot 19.15 uur hier geweest.

Liva, is dat je zusje die in Berlijn woont? Leuk dat ze over is (als ze niet in Berlijn woont ook natuurlijk ) Hier was het gisteren ook nog lekker weer, in de zon tenminste in de schaduw was het een stuk frisser. 
De timmerman kan er natuurlijk ook niets aan doen inderdaad, maar wel pech voor ons.
3 weken is wel helemaal lang ja!

Vandaag ook nog plantjes gehaald (van de moederdagactie van de gymvereniging) dus de tuin staat er weer fleurig bij. Silke moet trouwens voor het eerst een spreekbeurt houden, de eerste middag van de vakantie was ze enthousiast begonnen. Ze had het toen donderdag gehoord. Toen heeft het 2 weken gelegen, maar vandaag is ze er druk mee bezig geweest (wel met een beetje hulp van mij, want het is tenslotte de eerste keer) en nu is hij af. Ze gaat het over turnen doen en wil haar turnpakjes, medaille en diploma's ook mee naar school nemen. En we hebben foto's van elk toestel waarop zijn aan het turnen is laten afdrukken en op een karton geplakt. Die kan ze dan laten zien.

Jordi en Silke zijn van de week samen naar de Action gegaan voor moederdagkadootjes. Dus ik ben benieuwd! Silke heeft ook nog wat op school gemaakt, maar dat doen ze bij ons tot groep 5, dus Jordi niet meer.

Fijn weekend en leuke moederdag vast!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 10-05-2013 22:40:04
kan ik nu wel wat achterlaten of ben ik nog een spookje???
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 10-05-2013 22:46:01
Ja ik kan wat achterlaten.

Even een snel bericht. Ben doodmoe. Onze buurman (de opa van alle buurkinderen) is van de week overleden. Vanavond was het afscheid en morgen de crematie. Pff toch wel heel heftig. Lisanne heeft het er erg moeilijk mee.

Adrian is weer ziek. Hij moet steeds overgeven. Gevolg was dat de sonde er weer uit lag. Zat er net een paar dagen in. Hij word steeds bozer tijdens het inbrengen. pff moeilijk hoor. Het eten ging tot aardig voor zijn doen. Dietist wilde eerst de sondevoeding weer overdag starten omdat zij vind dat hij wel erg licht is. Ik heb gezegd dat ik dat niet wil. Hij krijgt morgen weer poeders binnen wat ik door het drinken moet doen.

Lisanne de shoot was vooral veel wachten. Nu een week de duimen draaien en kijken of ze word uitgekozen als model 2013 voor no tomatoes. Ben benieuwd, het was al leuk om mee te doen.

Verder vandaag weer een taart afgeleverd (dubbel he je gaat afscheid nemen van de 1 en maakt een taart voor een ander) Maar ja het leven gaat door en onze buurman zou het niet anders willen zien.

Zo nu maar eens mijn bed opzoeken. Ik zal na het weekend uitgebreid reageren.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-05-2013 21:12:13
Hallo!

Ingrid hoe is het nu met Adrian? Wel heftig de begrafenis van de buurman. Hij was zo te lezen erg geliefd in de buurt. 

Dano en Liva hoe is het bij jullie?

Hier alles oke. Mijn ouders waren vandaag even terug van de camping omdat ze een crematie hadden. Op de terugweg kwamen ze langs ons en zijn ze blijven eten. Was erg gezellig en konden ze meteen de nieuwe badkamer zien.

Zijn jullie erg verwend met moederdag? Silke had een ketting van brooddeeg gemaakt op school en die zat in een zelfversierd doosje. Van Jordi en Silke samen kreeg ik 6 kadootjes zelf gekocht bij de Action. En nog een tekening en gedicht erbij en een ontbijt op bed. Super verwend dus!
Daarna zijn we gaan zwemmen en 's avonds met schoonouders en zwager naar het pannenkoekenhuis geweest.

En toen zat de vakantie er weer op. Volgende week nog een kort weekje (2e pinksterdag en die dinsdag een studiedag) en nu nog 7 weken en dan hebben ze alweer zomervakantie!



 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht