Spotter

Hier zijn de meest recente reacties te zien.

Dano
Zoon wel. Dochter is dromelotje.

hoeveel vuilcontainers heb je in de tuin staan?

Datum: 19-03-2019 07:55:03

Topic: actifry

Mike
Net de test gedaan, twee Mora oven frikandellen en twee Beckers diepvries frikandellen in de airfryer.

Wat meteen op viel, de Mora oven frikandellen hebben een mooie bruine kleur. 

De diepvries frikandel van Beckers is inderdaad wat open gebarsten, en licht van kleur.

De stevigheid van de Mora oven frikandel is prefect, terwijl de Beckers diepvries frikandel erg slap is.

Maar nu het belangrijkste, de smaak! 

De Mora oven frikandel is toch net iets lekkerder dan de diepvries frikandel van Beckers. 

Toch staat er op de site van Beckers dat de gewone diepvries frikandel in de oven kan, dus waarom dan niet in de airfryer.   

Jammer dat de Beckers diepvries frikandel zo slap blijft, al met al kies ik toch dan maar voor de oven variant. Maar eerst de 38 overige Beckers frikandellen nog op eten, ze waren in de aanbieding

Datum: 16-03-2019 23:46:21
Frama
Hier hebben beide dochters hem uiteindelijk wel gehad.
Ook na lang overwegen, en ze hebben er zelf over gelezen etc. Wijzelf trouwens ook en bleef beetje twijfelen ook.

Ik hoorde toen van hun dat er ook veel gezegd werd dat als je geen losbol bent die met veel partners dan krijg je geen HPV. Nou dat is dus onzin als argument want je kan ook al door 1 partner geinfecteerd worden. De kans is alleen kleiner.

Wij zitten ook te wachten op de meningitis enting. De oudste van net 15 krijgt hem volgens de site van de ggd dit voorjaar. De jongste krijgt hem denk ik ook ergens dit jaar als ze 14 wordt.

Datum: 15-03-2019 21:03:18
Debby1977

Quote niek:
Ik verdien als laatste jaar bbl leerling verzorgende ig 1750 netto..Lijkt mij erg stug. Hoeveel uur werk je? Ik werk er inmiddels 32 per week als gediplomeerde en zit rond de 1950-2000 netto. Als leerling zo'n hoog salaris lijkt mij een beetje fabelachtig eerlijk gezegd.

Sarcasm: The ability to insult idiots without them realizing it.

Datum: 15-03-2019 20:43:21
Nala
Hier 15 is wel bezig met kleding, make up boeit haar dan weer niet zo liefst zo neutraal mogelijk, als ze een lipglosje en mascara op heeft is het al heel wat tegenwoordig. 
Haar nagels verzorgt ze wel altijd met een lakje, ze zijn ook echt prachtig(mams is jaloers )
Gaatjes heeft ze al jaren en laatste tijd heeft ze het af en toe over een piercing wat hoger in haar oor. 
Tatoeage zie ik haar in de toekomst ook nog wel doen, man en ik hebben ze ook. 
Beide overigens niet zichtbaar voor het werk en wel bewust eigen ontwerp en betekenis, zo maar een plaatje vind ik persoonlijk 3x niks. 

Droom niet je leven, leef je dromen!

Datum: 15-03-2019 15:26:34
Myself
Ik ga alsnog even proberen terug te reageren.

Banana: ja klopt de B12 is ook zeker iets om op te letten. Voor komenden maanden heb ik toevallig al 2 zh afspraken staan, 1 bij internist en 1 bij chirurg plus daarbij een keer extra bloedprikken, dus het kan gelukkig goed in de gaten gehouden worden.


Debby, wat een leukje is dat zeg, veel plezier op de cursus, zal vast een feestje voor hem zijn .
Wat fijn dat je je goed voelt en het zo constant blijft.
Misschien op een wat hoger gewicht dan dat je hoopte voor je operatie, maar een heel belangrijk doel is dan toch maar mooi gehaald.


Bettie, ook ik wist dat er veel aan de hand was met je gezondheid, maar zoveel, daar sta ik toch wel even van te kijken.De vraag van Bettie blijft voor  Jess

Datum: 14-03-2019 07:33:16
Hr

Quote Kolibrie:
[...]

vind het nog steeds super cool dat je hebt laten zetten wat ik geschetst heb! Ik heb voor mezelf al 100 schetsen gemaakt maar nog geen tattoo gezet, komt niks van!


Datum: 10-03-2019 17:03:33
Roos
doordat het remsysteem aan een kant niet goed werkt zijn er scherpe  vouwen onstaan in mijn zolderrolgordijn wie heeft een oplossing om die er eer uit te krijgen.

Datum: 09-03-2019 12:28:58
Dano
Na een aantal weken in het weekend te hebben gewerkt dit weekend VRIJ.

makes me happy !

Datum: 08-03-2019 22:15:47
Joyzzz
ik krijg morgen een maagballon. Ik wil graag 20 kg afvallen. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die daadwerkelijk zijn afgevallen en op gewicht zijn gebleven. 

Datum: 03-03-2019 16:58:10
Stefke
Ik zou eens advies vragen aan een belastingadviseur. Hoeveel scheelt aflossen in je hypotheekrente-aftrek? Wat doet op de rekening laten staan met je belasting?

Datum: 27-02-2019 17:23:05

Topic: Activiteit

Myself
Alle begrip daarvoor Sis.

Datum: 25-02-2019 09:10:28

Topic: Pubersssss

Bepje
Kleding mogen ze zelf weten mits betaalbaar en niet half bloot over straat. Dus geen blote navel hemdjes bijv. 
Gympen, spijkerbroek en shirt of trui meestal. 
Ik ook trouwens. En veel zwart idd maar dat vind ik niet erg. Kind moet een eigen smaak ontwikkelen vind ik . Nu deels geverfd haar, vind ik ook prima. 
Piercings enzo is nog niet aan de orde. Misschien komt dat nog, geen idee hoe ik er dan op reageer. Sommige dingen vind ik wel zonde. Wenkbrauwpiercings laten van die littekens na soms. En een tattoo is in principe voor altijd. Als ze dat gaan doen zal ik hard moeten slikken denk ik, als je er jong aan begint dan overzie je niet dat je later dat roosje op je schouder toch niet meer zo mooi vind. Maar goed, dat is pas na 18 en wie weet willen ze dat helemaal niet. 
En.anders wachten ze maar tot ze 25+ zijn, dan gaat dat bewuster denk ik. 

Datum: 22-02-2019 23:34:30
Bepje
Warm/heet water  met dubro of dreft. Eerst de kozijnen,  dan de ramen. Kozijnen en ramen aan de randen afnemen met een microvezel doek en dan met een trekker naar beneden vegen. Baan voor baan. Ik doe het snel zodat het sop er nog opzit en met een flexibele trekker.  Zo klaar en schoon.

Datum: 22-02-2019 23:26:36
K
Maar dat is toch ook precies waar het over gaat? Dat je met je pubers het gesprek aan gaat over het gebruik van telefoons en hoe dat er uit ziet? 
In welke situatie dat kan en wanneer dat eigenlijk heel raar eruit ziet (in de supermarkt, wachtend op de bus, etc) of not done is (bij een feestje/verjaardag, in een restaurant, etc).

Ik wil graag dat ze zelf leren afwegingen te maken en niet doordat een app de begrenzing biedt. 
Wij praten elke week over de geregistreerde schermtijd per week (niet alleen de telefoon maar ook de iPad van school) en kijken ook wat de meeste tijd heeft gekost. We bespreken dan ook hoeveel tijd ze aan andere zaken besteed hebben en of ze het gevoel hadden in tijdnood te zijn. En hoe ze een volgende leren betere beslissingen kunnen nemen en of ze daar hulp bij nodig hebben. 

Datum: 21-02-2019 21:13:01