Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 23-08-2012 16:58:18
Ik dacht dat Dano 4 weken ging... dus die zal nog wel even weg zijn!
Wat leuk wat je met Jordi gedaan hebt!

Ingrid, hier dus hetzelfde, mijn broer heeft wel wat vage herinneringen, ik niet. Foto's van mij met mijn vader zijn er zelfs helemaal niet... hij maakte altijd alle foto's! Er zijn wel een paar van mijn vader en broer, maar ook niet veel.

Mijn moeder heeft wel altijd over hem gesproken, maar ook niet zo veel. Toen ik wat ouder werd, heeft ze me wel meer over hem verteld, maar dat waren niet alleen leuke dingen.
In details zal ik niet treden, maar hij was niet zo'n lieverdje... laat ik het zo zeggen, hij was nog een jonge vos met streken . Een echte band tussen mijn vader en mij was er ook niet. Hij was veel weg en ik was niet bepaald een makkelijke baby (huilbaby), wilde alleen bij mijn moeder en mijn oma. Dus tja, dat was ook niet zo bevorderend dan .


Ik heb er zeker ook vrede mee. Het is zoals het is en echt vragen heb ik nooit gehad. Ik weet wat gebeurd is, weet voldoende over wie hij was, weet wat ik van hem kan hebben. Natuurlijk heb ik wel eens stilgestaan bij: wat als hij was blijven leven? Maar goed, zo is het hele leven uiteindelijk, toch? Wat als...  Uiteindelijk gaat het zoals het gaat...
Maar een groot verschil is natuurlijk wel dat mijn moeder er wel altijd is geweest en wel een stabiele factor was (en is!).

Ingrid, wat mooi dat je zelf ook de pleegzorg in wil... het blijft een stille wens wel, maar ik ben juist bang voor de ervaring die jij beschrijft... zowel je ervaringen als pleegkind als die als pleegouder...




 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-08-2012 21:38:37
Pff wat is het moeilijk om een grote afstand te hebben met familie. Krijgen net bericht dat de oma van mijn man (woont in amerika) slecht ligt. Nieren zijn er mee opgehouden. De oma is 96 jaar. O ik wou dat ik het geld had. Stapte ik meteen morgen in het vliegtuig met mijn gezin.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 25-08-2012 00:59:05
Ach Ingrid... wat naar! Sterkte! Ze was al langer ziek, toch? Er staat me vaag iets bij, maar ik weet het even niet meer, sorry... .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 27-08-2012 21:19:49
Goedenavond!

Ingrid, hoe is het met de oma van je man? Wel vervelend dan ja dat er zo'n afstand is. Sterkte ermee!  Wonen zijn ouders trouwens ook nog in Amerika?


Mai-Lin, mooi om te lezen dat je er vrede mee hebt, maar kan me voorstellen dat je soms denk wat als..... pleegzorg zou niets voor mij zijn denk ik, maar mooi dat jullie wel die wens hebben.

Zaterdag zijn we naar de dierentuin geweest. Mijn zus had familiedag van haar werk en mocht 1 volwassene en onbeperkt kindjes (uit de familie) meenemen, dus we zijn met Jordi en mijn 3 neefjes gegaan. Silke had een kinderfeestje en ging daar liever naartoe. Moet er wel bij zeggen dat we al 3x een jaarabonnement op Ouwehands Dierenpark hebben gehad, dus dat maakte de keuze voor haar om voor het feestje te kiezen makkelijker.

Zondag lekker niets gedaan, het weer was er ook naar. Regen.... gelukkig vandaag weer droog en lekker temperatuurtje.

Ik ga weer, mijn mannetje gezelschap houden op de bank voor de tv ha ha
(zit nu boven op de computer, tikt toch een stuk sneller dat op de I-pad vind ik altijd)

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 28-08-2012 00:12:58
Ingrid, hoe is het?

Ja, wat een weer gisteren he... mijn dochter en ik hadden ons verheugd op de rommelmarkt dichtbij ons huis.
Ten eerste regende het... en begon het zelfs te stortregenen toen we daar waren... ten tweede was het met recht een ROMMELmarkt... er stonden hooguit 20 kraampjes en het was echt alleen maar rommel, hihi. Na kraam 10 hielden we het voor gezien .
Vandaag was heerlijk!

Hoe vinden jullie kindjes het op school?
Isis, Benoe en Jeran zijn goed gewend. Runar vindt groep 4 NIET leuk. Het is te moeilijk (oftewel, hij moet nu nadenken, want het is toch wat pittiger dan 3 natuurlijk... maar doet het vooralsnog nog steeds goed... werkjes komen vrijwel foutloos thuis ), de juf legt het niet goed uit, ze geeft hem zomaar de schuld van alles EN hij krijgt ook nog eens huiswerk... wat uiteraard ook stom is en wat hij NIET gaat maken.
Zucht. Hihi. Ben niet erg onder de indruk, hoor... hij heeft gewoon wat opstartprobleempjes .
Hoewel ik wel benieuwd ben hoe het met het huiswerk zal gaan... Runar had tot nu toe een duidelijke scheidslijn... op school deed hij prima mee, scoorde ook hoog. Zodra de bel ging, was school ook echt voorbij . Het huiswerk is dan wel lastig... moet hij in zijn eigen tijd ook nog eens bezig zijn met school ... hopelijk went het!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-08-2012 17:17:57
Halllloooo!!! wij zijn er weer!!!!! gisteravond zijn thuis gekomen!

wij zijn eerst naar nieuwpoort gegaan, aan de Belgische kust. vanuit hier uitstapjes gemaakt naar ieper ( mijn man en zoon zijn super-geinterseerd in de eerste en tweede wereldoorlog) en ook een dag naar plopsaland de Panne gegaan. dit was NIET leuk! druk, duur en geen leuke atracties. zonde. maar ja de kinders hebben volgens mij wel genoten!

na 5 nachten ( en prachtig weer!) zijn wij naar frankrijk gereden, naar normadie .
in Deauville een camping gevonden met zwembad. toen wij daar aankwamen kregen wij een goede plek, maar DRUK!! allemaal kinderen , hollanders,kinderen op stepjes en fietsjes voorbij scheuren.
wij dachten wat is dit ?!?!?!  maar ja na de tent opgezet te hebben en tot rust gekomen te zijn , hadden de kinders meteen vriendjes en dus gingen spelen, zwemmen en zovoorts, dus hadden wij NOG meer rust hahahha.

het was hier zo leuk en zo gezellig voor de kinders dat wij hier niet meer weggegaan zijn. vanuit hier ook veel plekken te bezoeken van de tweede wereldoorlog, dus dat hebben wij ook gedaan. maar ook lekker naar het strand geweest en aan het zwembad gelegen.
langzaamerhand ging iedereen weer weg van deze camping ( wij hadden natuurlijk de late vakantie) en afgelopen weekend was de camping nagenoeg leeg. jammer voor de kinderen, geen vriendjes meer. zaterdag wolken en af en toe miezerregen ( maar nog wel warm)  dus wij besloten maandag lekker naar huis te gaan. kinderen wilden ook weer naar huis. zondag nog heerlijk gezwommen en in de zon gelegen. maandag naar huis gereden.

en nu dus weer lekker thuis!

hoe is het hier?!?!?!?

ik heb nare berichten gelezen! gecondoleerd
en ingrid! wat een verhaal, stjee. sterkte. had je het net verwerkt......

en jullie hebben er al weer een tijdje het "gewone "leven op zitten met school en werk.
hier dus maandag pas weer! Rosa heeft er wel weer zin in! sam niet. IK HAAT SCHOOL hahaha

nou ik ga weer even kijken naar mijn 83 wassen die gedaan moeten worden!
groetjes! 


   


  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-08-2012 17:41:18


 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-08-2012 17:41:37
ooo mislukt  dat waren foto's
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-08-2012 17:41:52
nee wel gelukt hahahahahhahah
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-08-2012 17:43:21
eerste foto op het strand van Deauville. was erg rijk allemaal daar! dikke auto's, dure mensen, luxe hotels ( zoals daar achter)

tweede foto het zwembad op de camping
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-08-2012 20:20:11
He Dano, welkom terug!!!
Zo te lezen een heerlijke vakantie gehad. Leuke foto's ook, gaaf zwembad zeg, dat is ook wel iets voor onze kids met al die glijbanen.

Ik kom morgen wat langer typen/reageren. Ga zo Jordi naar bed brengen en dan lekker op de bank. Heb de hele dag gewerkt dus dat heb ik wel verdiend
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 28-08-2012 21:48:44

Met de oma van mijn man gaat het redelijk. Ze is thuis met heel veel hulp. We hebben haar nu 2 keer gesproken. Eerste keer herkende ze mijn man niet. De tweede keer wel. In ieder geval werken haar nieren nauwelijks meer. Verder gaat ze hard achteruit. Liepen nog wel wat onderzoeken in het ziekenhuis wat ik begrepen had. Ze wachten nog op een paar uitslagen. Maar oma had geen zin om langer te blijven. Dus hebben ze haar toch naar huis gestuurd met extra hulp en er is altijd 1 familielid bij haar.

Met mij gaat het redelijk heb het wel een plekje kunnen geven. Moet alleen zeggen dat ik erg moe ben. Ga 's middags als Adrian slaapt vaak ook even liggen.
Lisanne heeft haar draai gevonden in de nieuwe klas. Ze vind deze klas leuker en rustiger. Morgen haar id-kaart ophalen en dan kan hopelijk snel het dyslectie onderzoek gedaan worden. Ze moest daarvoor een id-kaart hebben en deze had ze niet.
Adrian is niet zo lekker al een paar avonden verhoging en is erg verkouden. Hij drinkt nu ook weer iets slechter. Grr. Hopelijk is het snel beter want zo krijgt hij nog minder calorieen binnen.

Dano, welkom terug. Mooie  foto's. volgens mij hebben jullie het heerlijk gehad. Succes met de was.

mai-lin hebben ze bij jullie in groep 4 al huiswerk. Hier nog niet ze willen wel dat kinderen thuis lezen of voorgelezen word. Maar geen huiswerk.

marielle, oudehands dierenpark in wel een mooie dierentuin. Ben er een aantal jaar terug geweest. Toen werd nog het nieuwe pinguin verblijf geopend. sbs6 heeft mij toen nog geintervieuwd het is toen niet op tv geweest. Wel zien je ons toen staan.

zo nu nog even opruimen en dan naar bed.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 28-08-2012 22:35:10
Hee Dano! Welkom terug! Wat een gaaf zwembad!!! Heerlijk vakantie zo te lezen!

Ingrid, fijn dat de oma van je man thuis kan zijn. Ik hoop dat dat kan zonder al te veel pijn .
Ik las laatst inderdaad dat kinderen die zorg nodig hebben een eigen ID moeten hebben... dit was voor een paar jaar terug nog niet zo. Benoe heeft pas sinds kort een eigen ID, hij is nu 9. Met alle onderzoeken die hij gehad heeft op het Audiologisch Centrum werd wel steeds naar zijn ID gevraagd, maar die van mij was ook goed. Nu dus niet meer... ze verzinnen steeds meer...

En ja, ze hebben al huiswerk in groep 4 hier! Zelfs in 3 al, dan krijgen ze bladen mee naar huis met woordjes en later korte verhaaltjes die de kinderen thuis moeten lezen met de ouders.
Nu had hij alleen nog maar spelling, 20 woordjes, ieder woordje 3 keer schrijven. Toch best veel, hoor!
En een geknotter, hihi, hij kon het niet overschrijven, beweerde hij, want de M stond niet op het lijntje en zo had hij het niet geleerd, . Maar uiteindelijk heeft hij het toch gemaakt.... .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 29-08-2012 08:41:13
moet wel even wennen aan het nieuwe typescherm!

huiswerk hebben ze hier nog niet. sam gaat nu naar groep 6 dus misschien dit jaar wel.
ik wordt er altijd een beetje emo van . groep 6!  hij is natuurlijk ook net  9 geworden. hij wordt zo groot! met alle puberale fratsen erbij!
hij is afentoe al even de weg kwijt met zijn humeur/emotie's. hij kan zich ook iets moeilijk uiten in dingen en dus woede-aanvallen. gelukkig niet vaak en mijn man kan hem goed aan. ik kan er soms ook wat minder tegen en eindigt het in schreeuwen tegen tegen elkaar. wat ik al helemaal niet wil maar soms haalt hij het bloed onder mijn nagels vandaan! puber! hij is ons ook heeeel erg aan het uittesten. dan zijn wij SUKKELS en mag hij NOOIT wat. grrrrrr!

ga zo even naar mijn ouders met Rosa, heb ze een tijd niet gezien. maar ja alles slaapt nog hier in huis dus ben maar weer met de was bezig.

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 29-08-2012 09:53:20
Dano, dit is zo herkenbaar. Mijn man blijft ook veel rustiger en bij mij eindigt het ook regelmatig in schreeuwen. Ik weet dat het niet helpt, maar op zo'n moment denk ik daar niet altijd aan. Jordi kan ook erg slecht met zijn emotie's omgaan en loopt weg als hij een keer kritiek krijgt en op het moment is hij erg bazig naar Silke toe, maar ook als er iemand bij Silke aan het spelen is wil hij de baas spelen. Het moet allemaal maar gaan zoals hij het in zijn hoofd heeft. Maar goed op andere momenten is hij heel lief en behulpzaam. Het zal wel weer een fase zijn. Ha ha ik dacht nog moet Rosa niet naar school, omdat ze meegaat naar je ouders, maar ik zit alweer zo in het schoolritme dat ik helemaal vergeet dat jullie nog vakantie hebben, geniet nog even van de laatste paar dagen!

Hier krijgen ze ook niet veel huiswerk. Een keer per maand een blad met vragen over geschiedenis/aardrijkskunde/natuur. Maar daar hebben ze dit jaar een andere methode van dus dan misschien ook die bladen niet meer. Verder krijgen ze het alleen mee als ze hun werk in de klas niet af hebben. (of het moet in groep 6 anders zijn)
Jordi was gisteren erg verdrietig, hij had een onvoldoende voor rekenen (samen met nog 2 andere kinderen) Hij liep altijd voor met rekenen en heeft er nooit veel moeite voor hoeven doen, maar nu krijgen ze breuken en dat kwartje wil nog niet vallen en dat snapt hij (nog) niet. Maar ook hier zal hij mee moeten leren omgaan.

Mai-Lin, agos die Runar, nog niet helemaal naar zijn zin in groep 4 en dan lekker dat je de juf de schuld kan geven  Jammer dat het uitje naar de rommelmarkt letterlijk in het water viel, maar ja zo te lezen hebben jullie niet veel gemist (ja wat rommel dan...)

Ingrid, fijn dat de oma van je man weer thuis is. Wel apart he dat ze voor een onderzoek een eigen ID moeten hebben? Maar ja zo te lezen is het een nieuwe regel. Dat klopt van het pinquinverblijf, die is niet zo oud nog en je kan in een koepel "tussen" de pinquins staan. Hoe is het met Adrian? Hoop dat de verhoging inmiddels gezakt is.

Ik ga eens aan de slag hier in huis (is hoognodig, maar niet echt mijn ding ha ha)
Fijne dag!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 29-08-2012 17:00:15

zo lekker met roos naar mijn ouders geweest. bijgeklets en met moeders even een rondje Primark gedaan   DRUK maar wel wat leuke dingen gescoord!

ja de school begint hier maandag weer. voor jullie wel vreemd! tis bij jullie alweer een tijdje bezig. ben alweer bezig met de herfstvakantie. wat zullen wij gaan doen? erg he!!!!!

warm vandaag! lekker van genoten.

hoe is inderdaad met adrian!!!??


groet, tot later 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 29-08-2012 18:38:17
O, ik wil ook een Primark! Lees vaak dat er leuke dingen zijn, altijd leuk om te kijken in ieder geval! Het is zo goed als zeker dat er 1 komt in Heerlen, waar ik woon dus... maar het is nog niet helemaal rond. Ik blijf hopen .

Jullie jongens zijn snel, zeg. Benoe heeft alleen zijn gebruikelijke buien, hihi, maar nog echt geen verschijnselen van (pre)puberteit.
Mijn dochter daarentegen... .

Hier krijgen ze echt veel huiswerk. Isis heeft zelfs 6 bladen, voor- en achterkant. Zit in groep 8 nu. Benoe heeft 2 bladen rekenen (voor-en achterkant) en spelling zal 1 blad zijn, dus 2 A4-tjes.
Vergt wel wat planning voor mij ook, hihi, want er wordt wel verwacht dat ouders mee helpen als dat nodig is... en dat doe ik ook graag, hoor. Isis zal sowieso nog extra huiswerk rekenen krijgen, heeft daar best wat moeite mee, dus moet/mag thuis extra oefenen.

Gisteren ook met breuken geoefend met haar, dat blijft ze toch erg lastig vinden...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 29-08-2012 21:29:30
even een snel berichtje en dan ga ik mijn bed in, ben moe naar afgelopen nacht. Adrian heeft afgelopen nacht redelijk geslapen alleen werd hij overstuur wakker rond 4  uur en wilde hij niet gaan slapen tegen half 6 viel hij weer in slaap en ik ook en om half 7 ging mijn wekker weer.Gelukkig was mijn man vandaag vrij omdat wij de andere auto op konden halen. Vandaag liep het allemaal zijn neus uit en hoest er flink oplos. Gelukkig blijft zijn temp rond de 38 graden. Hij is niet echt lekker. Ik hoor hem nu ook flink hoesten door de babyfoon heen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 31-08-2012 08:41:56
hier heeft het afgelopen avond/nacht flink gespookt buiten. onweersbuien, regen.
kinderen gister EINDELIJK een keer een beetje op tijd hun bed in 21.00 . maar ja toen barste het los. sam sliep er lekker door heen maar rosa werd gillend wakker. vanmorgen rond 06.00 weer gillen. in ons bed, maar ja mijn man moest er weer uit om 07.00 dus toen waren wij ook wakker.

sam slaapt nu nog lekker. dat is een echte uitslaper! die gaat het nog lastig krijgen volgende week, als de school weer begint.

ja primark is leuk! ik zou er niet voor om rijden, maar ja ik kom er langs als ik even de stad in ga. dus altijd even binnen wippen. het lig ook op z'on punt dat je ook alleen even de primark in kan en weer weg. heerlijk!

gister ook nog even naar de H&M gegaan. was niet de bedoeling, maar was in de buurt en toch even kijken. kom ik met twee tassen vol weer naar buiten  hahaha ook heerlijk .

mijn fototoestel was ineens stuk . ging prima in de vakantie, thuis foto's op laptop gezet. de volgende dag zette ik 'm aan en doen deed hij niks meer. . fotowinkel kon er niets mee, die stuurde mij door naar een fototoestel reparatie service in amsterdam. prima hoor, maar ja hij zei reken wel op zeker 100 kosten. dus ja ik heb maar een nieuwe besteld op bol. wel even auw in mijn portomenee maar ach. deze kost 99 dus moet maar.
die nu stuk ik had ik gratis, gekregen van mijn werk. dat was een sony cybershot en nu heb ik een nikon coolpix. wordt vandaag bezorgd.

nou de groetjes, tot later!
sterkte met het huiswerk mai-lin , en sterkte met adrian ingrid! hoop dat het weer een beetje beter met hem gaat!  





      
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 31-08-2012 19:29:57
O, de Nikon Coolpix, schijnt een erg leuk cameraatje te zijn! Was hij binnen en zo ja, heb je hem al geprobeerd?

We hebben een Primark vlak over de grens, is niet zo heel ver... maar ben er dus nog nooit geweest, omdat ik niet het risico wil lopen dat er dan niets is. Zoals jij zegt, als het dan toch in de stad is, dan zal ik er zeker ook iedere keer wel even kijken!

H&M blijft mijn favoriet! Helaas hadden de kinderen maar weinig nodig... dus niet zo heeeel veel gekocht dit keer. Ik vind het voor Isis trouwens ook niet meer zo leuk bij de H&M... maar blijft toch nummer 1, vinden we niet alles, dan zoeken we de rest wel in andere winkels .

Ingrid, hoe is het met Adrian?

Het huiswerk, ik vind het wel leuk . Maar zij moeten het doen natuurlijk . Heb met Runar trouwens vanmiddag een cito-toets groep 5 gemaakt (hij zit net in 4), kwam toch al een heel eind! Tafeltjes boven de 5 kent hij nog niet, de klok snapte hij meteen wel. Mijn klein rekenwonder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 03-09-2012 14:59:40
Hallo dames!

Hoe is het ermee?

Ingrid, hoe gaat het met Adrian? Is hij weer opgeknapt?

Dano, bij jullie ook weer naar school? Leuk een nieuw fototoestel, en hij maakt mooie foto's zag ik hier op mama life al. Lekker geshopt zie ik. Primark zit hier niet (tenminste nog nooit van gehoord behalve hier op het forum) H&M zit op het winkelcentrum bij mijn werk, dus daar kom ik regelmatig. En verder bij Willemsen en Shoeby voor de kinderen (die laatste wel voornamelijk in de uitverkoop )

Mai-Lin, wat grappig dat Runar al een eind van de Cito toets komt. Knap hoor! Ik oefen eigenlijk bijna nooit met de kinderen, ja lezen dan weer wel. En vorige week met de breuken van Jordi is mijn man er even voor gaan zitten. Silke kreeg van ons een horloge als ze klok kon kijken, nou toen kon ze het zo en heeft ze een horloge gekregen in de vakantie

Bij ons zijn ze glasvezel aan het aanleggen, dus een hoop bedrijvigheid in de straat. Ze hebben ook een gedeelte van ons net gelegde (nou ja in mei) oprit eruit gehaald, maar ja ga er vanuit dat ze het ook weer terug leggen.

Zaterdag heb ik met Jordi, Silke en mijn zus de Airborne wandeltocht gelopen (Ingrid misschien ken jij het wel) dat wordt elk jaar georganiseerd in Oosterbeek waar in de 2e wereld oorlog de engelse en amerikaanse soldaten zijn geland. We hebben 10 km gelopen (met de wandeling van de parkeerplaats naar de start erbij 12 km) maar ik hoorde vandaag van een collega die het gemeten had met een programma op haar mobiel dat het bijna 14 km was.
Ik was in ieder geval wel trots op mijn kids, die het zonder te mopperen hebben uitgelopen. Vooral Silke was erg blij met haar medaille, die moest vandaag mee naar school.

Hebben jullie ook facebook? Zo ja vinden jullie het leuk om ook op facebook "vrienden" te worden? Of vind je dat te persoonlijk worden. Ik zal even een prive bericht sturen met mijn naam op facebook (link) dan moet je maar kijken of je mij wilt toevoegen.

ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-09-2012 21:53:08
hoi allemaal,

hoe zal ik beginnen. Met het ziek zijn van adrian gaat het goed hij is nog wel verkouden maar niet meer echt ziek.
Lisanne was gister tijdens het avond eten niet lekker, veel  hoofdpijn. Ze had haar bord ongeveer half leeg toen alles eruit kwam. Dus haar lekker optijd naar bed gebracht. En toen. pff het spookt mij nog steeds door mijn hoofd. Filmpje speelt maar af en af.

tegen half 7 waren mijn man, ik, adrian en nog 2 kindjes voor de deur aan het spelen. Toen een ....(zeg het woord maar niet)Mijn man uitschold waarom 1 kind geen hallo mocht zeggen. mijn man vroeg daarop wat hij bedoelde. Hij had niets gezegd. Waarop mijn man eerst een stomp in zijn maag kreeg en daarna zijn keel dichtgeknepen werd.met mijn man gaat het goed,paar schaafwonden en zijn keel doet wat pijn. maar onze hond was er tussen gesprongen en heeft zijn poot opengehaald aan iets. Zijn poot moest gehecht worden. Kinderen zijn zo geschrokken van dat papa geslagen werd. En waar is de politie als je ze nodig hebt. Ik heb 112 gebeld. Vrouw zei stuur een wagen op dan moment dacht denk ik die ...... dat hij snel weg moest zijn. Hij sprong in zijn wagen en liet mijn man los en ree er vandoor. 20 minuten later ging de telefoon. De politie of ze nog moesten komen want ze waren druk................... grrrrrrrrr kan hier zo boos over zijn. Vandaag belde de wijkagent op of wij aangifte wilde doen. Euhhh wat dacht jij. zouden we vanavond aangifte moeten komen doen. Belde hij 30 minuten later dat het niet vanavond kon. Toen ben ik in huilen uitgebarsten en heb ik hem gevraagt hoe ik dit allemaal moet uitleggen waarom wij niet worden geholpen door de politie.  Daar had hij geen antwoord op.

Ik heb vannacht tot 2 uur met Lisanne in mijn armen gelegen die mij steeds vroeg waarom mama waarom. Ze is vandaag niet naar school geweest ze zat er helemaal door heen. Durfde vanmiddag ook niet even alleen thuis blijven zodat ik even snel een boodschap kon halen. ze slaapt nu wel gelukkig. Adrian is vannacht 4 keer schreeuwend wakker geworden en liep vanmorgen naar onze hond bloed bloed zei hij. 
Mijn man kan het aardig naast zich neer leggen. Al zie ik aan hem dat hij het ook moeilijk er mee heeft.
Ik ben op. Mijn man kwam vanmiddag thuis van zijn werk en de tranen rolde mij over mijn wangen. Ik ben bang. Heb ik ook tegen de wijkagent gezegd. Mijn hele lichaam doet pijn. Heb net even een douche genomen en nu typ ik het even van mij af. Zo maar proberen te slapen. 

Maar waarom hij mijn man zo ..... pfff.... Ik snap er niets van. En dan ook nog in bijzijn van kinderen. Waarom....

Sorry ben echt nog van streek. Hopelijk voel ik mij naar een nachtje slapen iets beter.

 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-09-2012 22:50:09
Oh Ingrid... ... wat een afschuwelijk verhaal! Voor je man, voor jou en zeker voor je kindjes! Wat mooi dat jullie hond je wilde beschermen, maar zo triest dat hij vervolgens gehecht moest worden... O, vind het zo afschuwelijk allemaal voor jullie!
Weet je wie de man was?
Wat heftig, Ingrid...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-09-2012 23:12:17
Marielle, zeker knap van je kinderen dat ze het hebben uitgelopen! Voor menig volwassene nog een hele prestatie , dus zeer goed van ze!
Is je oprit weer in ere hersteld?

Ik oefen met Jeran geregeld woordjes, hij zou eigenlijk logopedie moeten, maar ik oefen zelf met hem mbv de schriftjes van Isis en Benoe. Het gaat nu vooral om de clusters (twee medeklinkers achter elkaar), sinds juni lukt het hem, dus nu even oefenen, oefenen, oefenen.
Hij wil ook leren lezen, dus misschien dat ik binnenkort een beetje met hem begin. Zolang hij er zelf interesse in blijft hebben, want van mij hoeft het nog niet. Hij zit pas net in groep 2! Volgend jaar tijd zat daarvoor . Leren lezen is geheel vrijbljvend, het woordjes oefenen niet.

Runar ben ik ook de klok mee aan het oefenen, op zijn verzoek, ging dus wel goed. Heel en half snapt hij nu wel, kwart over, kwart voor. En toen ik laatst aangaf dat tussen iedere cijfer 5 minuten zijn, zag hij meteen dat wanneer de grote wijzer op de 2 staat, het 10 over is. Maar om nu te zeggen dat hij al klok kan lezen, nee. Met oefenen lukt het meestal wel, maar zo in de praktijk toepassen... misschien ook maar een horloge beloven .

Met Runar heb ik die citotoets rekenen groep 5 gemaakt, omdat hij begrepen had al in groep 5 te hebben kunnen zitten (hij wordt 8 volgende maand) en dus bedacht had dat hij nu naar groep 5 wil, . Dus voor de grap die toets gemaakt, komt hij ook nog eens heel ver, whahaha! Was eigenlijk mijn bedoeling te laten zien dat groep 5 nog veeeeel te moeilijk is .

Maar ondanks dat het nu zo lijkt misschien, oefen ik niet zoveel met de kinderen, hoor. Ja, logopedie met alle 4 geoefend, maar verder alleen dingen als ze het zelf willen. Zelfs tellen en kleuren leren heb ik nooit echt geoefend. Spelenderwijs komt het wel aan bod en op school (peuterspeelzaal al) krijgen ze het meer dan genoeg aangeboden... is mijn mening!
En ze kennen alle 4 de kleuren EN kunnen tellen .

Marielle, ik heb Facebook, ben er alleen zelden.... maar zal je binnenkort wel een bericht sturen. Leuk! Heb welgeteld 2 vrienden, hihi, die ik ook van ML ken . Wordt dus gewoon een ML-Facebook-account!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 04-09-2012 14:21:15
toch een poging doen om op jullie te reageren.

mai-lin, knap  hoor dat hij de cito van groep 5 al een heel eind kan.

marielle, ja ik ken de airbiorne in oosterbeek. Kanp dat ze gelopen hebben. Ik hoor vaak dat hij een stuk langer is dan 10 kilometer. Hier komen ze over een aantal weken voor de glasvezel. Ik zie het niet echt zitten want ze moeten dwars door onze tuin als ik het goed begrepen heb. Ben ik niet helemaal blij mee. Maar ja wat kan je er aan doen.

Dano, heb je al leuke foto's gemaakt met je nieuwe toestel? Ik hoor ook veel over primark. maar volgens mij moet ik daar een aardig eindje voor rijden. Nou ja vanmorgen maar weer eens teveel geld uitgegeven bij de action. ook een leuke winkel.

kleine update. ik heb vanmorgen maar weer eens de wijkagent gebeld. Grr voel mij erg in de steek gelaten door de politie.Heb ik ook gemeld bij de politie. Maar vanavond om half 8 gaan we aangifte doen van mishandeling. Ook van de hond komt er in. Dan maar zien hoe verder.
Ik voel mij nog niet goed. Probeer door te gaan maar het valt mij zwaar. Ben er echt helemaal kapot van. Het is denk ik de laatste druppel geweest. Als ik mij eind van de week nog zo voel toch maar even aan de bel trekken bij de huisarts. Lisanne is weer naar school, ze is wel bang. Adrian kan ik alleen maar merken als ik hem naar bed wil brengen overdag of 's avonds dat hij helemaal tegen mij aan kruipt. En niet naar bed wil. Even een extra knuffel en dan mag ik hem wel naar bed brengen. Hopelijk gaat het met de kinderen en met mij man en ik snel beter. Dat zo'n ...... je leven zo op de kop kan zetten. Ik kan ook aan mijn honden merken dat ze er iets van over hebben gehouden. Ze blaffen naar iedereen die te dicht bij de tuin komt. En als er een auto stopt beginnen ze ook te blaffen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-09-2012 09:14:23
O, Ingrid wat erg! Zo triest dat er nog zulke mensen bestaan he? Die man heeft geen idee hoeveel impact dit op jullie gezin heeft grrrrr. Hoop echt dat de wijkagent nog iets voor jullie kan betekenen. Dit is toch belachelijk!!! Heel veel sterkte en een , denk goed aan je zelf en idd naar de huisarts als het niet beter wordt!
Hier hoefde er maar een klein stukje oprit uit, ze gebruiken voor glasvezel een techniek dat ze vanaf de straat naar je huis onder de grond door schieten. Tenzij je huis heel ver van de straat af ligt. Dus ik denk dat het bij jullie ook wel zo gaat gebeuren, dus misschien valt het mee.

Mai-Lin, mooi toch als je je kinderen zo kan helpen. Zeker als ze dan niet naar logepedie hoeven. ha ha grappig dat je dacht dat de toets voor Runar te moeilijk was, maar hij toch een heel eind kwam, en toen was het zeker lastig uitleggen waarom hij toch niet naar groep 5 ging . De inrit heeft Arjan maandagavond zelf weer hersteld. Als ik zie hoe ze hier in het dorp de stoeptegels hebben teruggelegd (geregeld schots en scheef) is dat wel verstandig geweest. Het moet ook allemaal snel snel gebeuren, ze zijn ook met een hele grote ploeg werkmannen.

Gisteren hadden we informatieavond op school. Ze gebruiken best wel wat nieuwe methodes (godsdienst, aardrijkskunde, geschiedenis en een vernieuwde versie van de rekenmethode) dus er was een hoop te vertellen. Ik vond het wel grappig dat ze op een openbare school zitten, maar toch vanaf groep 6 godsdienst krijgen. Niet alleen over het christelijke geloof maar allerlei geloven.

Ik ga zo nog even langs de action en supermarkt en dan eens hier in huis aan de slag!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 05-09-2012 13:38:30
zooo ben er weer! school & werk weer begonnen, was weer even druk maar goed nu weer even tijd.

wat een naar verhaal ingrid. stjeeee niet normaal. het zit jullie ook niet mee.

ik heb facebook, ik zal zo even kijken en jullie toevoegen als ik jullie kan vinden.

mijn man heeft inmiddels na 25 jaar zijn vader en tante en broertje en zusje en zo ontmoet, is helemaal te gek en meteen super vertrouwd. volgend weekend gaan wij met zijn alle. ik vindt het ook erg spannend maar ook eg leuk. ben nu bezig met een boek te maken van ons. met een paar trouwfoto's, geboortekaartjes van de kinders, babyfoto's van hun en nog wat leuke foto's enzo. volgende week is zijn vader jarig en gaan wij dit overhandigen. spanneeeennnddd.....net weeeeer in primark geweest, stja ik kom er nu eenmaal langs  rosa logopedie zit er om de hoek.

ik ga even facebooken, groetjes!


 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 05-09-2012 18:17:52
Ingrid, hoe is het? Hebben jullie nu wel aangifte kunnen doen?

Marielle, fijn dat Arjan zelf de oprit heeft kunnen herstellen.
En ja, ik begon wel even te zweten toen hij het zo goed deed, . Maar hij is er uiteindelijk niet meer over begonnen, dus we beginnen er vooral maar niet meer over! .

Dano, wat een mooi idee! Jullie hebben er nu dus zomaar een familie bij! Wat fijn dat het zo vertrouwd voelde voor je man!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 05-09-2012 21:12:23
hoi,

hoe het met mij gaat. tja wat zal ik zeggen. Ik zeg altijd maar goed maar dat is het niet echt.
Gisterenavond hebben we een lang en goed gesprek gehad bij de politie. Aangifte is gedaan. Nu worden de getuigen zo snel mogelijk opgeroepen waaronder ik dus. En kunnen wij ons verhaal doen. Alweer. Maar ja zo moet dat.  Ik heb er veel moeite mee dan hij hier nu opeens 5 tot 10 keer per dag langs rijd om naar zijn ouders te gaan terwijl hij er normaal bijna niet komt. Kinderen hebben erook veel moeite mee. Ook Adrian, Hij zag vanmiddag voor mij zijn auto aankomen en rende huilend naar mij toe in de tuin. Mijn hart breekt dat mijn kinderen zo bang zijn. Ik zelf zeg heel stoer ik laat mij niet bang maken maar in de tussentijd.....De juf van Lisanne wilde vragen hoe het is en ze zei alleen ik zie al hoe het gaat. Morgen ga ik ook de huisarts bellen. Ik wil mij niet meer zo voelen. Lisanne heeft wat meer boze buien en zei vanavond ik wil hier niet meer wonen. Ik heb haar getroost en gezegd dat wij hier ons niet weg laten jagen. Ik zal dit ook zeggen tegen de wijkagent als hij mij van de week weer belt.
We hebben ook in het gesprek gehad over dat de politie niet kwam en dat ik hier best wel boos om ben, die agent vond dat wij hier een klacht over moesten indienen. Daar zijn wij nu ook mee bezig.

Ik probeer morgen weer op jullie te reageren.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 06-09-2012 08:43:40
  voor jouw ingrid!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht