Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-03-2012 21:21:00
Pauline, gefeliciteerd met de 9e verjaardag van je dochter! Heeft ze een leuke dag gehad?

Ingrid, wat een naar nieuws! Heel veel sterkte en beterschap voor jullie kleine ventje.

Leuke foto's ook weer! Gewoon ik, had je jongste zichzelf ondergesmeerd met creme? Dano, wat een lieve foto die eerste! En wat heeft je dochter prachtige ogen!

Ga weer, zit nu met de Ipad op de bank en dat typt een stuk minder makkelijk dan op de pc. Deze Ipad heb ik trouwens vorig jaar gewonnen met een prijsvraag. Wel een leuke prijs he??
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-03-2012 21:21:29
Jeetje deeltje 5 alweer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-03-2012 08:45:25
echt super een i-pad winnen! te gek! ik win niet zoveel, echter wel op krasloten. bizar. geef mij een kraslot en er zit prijs op. niet hoog, maar elke keer wat. hoogste is 40 euro.
ik krijg ze van mijn schoonmoeder die het uiterst lollig vindt dat ik steeds win. nu nog de hoofdprijs.....
ik heb 1 x pin en win van kruidvat gewonnen, een kruidvatkaart van 100 euro. was vlak voor de zomervakantie dus lekker spullen voor de vakantie gekocht. dat is heeeeeerlijk kopen. verder doe ik overal aan mee maar helaas. ook die postcodeloterij vrachtwagen rijdt steeds mijn wijk voorbij :-( hahahhaha.
nou ja 10 maart de staatsloterij! wie weet!

zonnetje schijnt! het is hier lekker weer, ik voel mij weer goed en ga zo lekker even proberen te steppen op de sportschool.

ingrid, sterkte, hoop dat het inmiddels weer wat beter gaat met je kleintje.....

laattteerrzzz...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 09-03-2012 09:02:55
Ik wil ook wel een i-pad winnen Heb vorige week op fb een boek gewonnen. Toen ik het boek ging bekijken bij bol bleek het meer iets te zijn voor mensen die werken in de kinderopvang. Ach als het binnen is pak ik het wel in en mag Tess het geven aan de juffies op het kdv.

Ingrid hoe gaat het met je kleine man?


Dano, veel plezier met steppen


Ik doe lekker niks vandaag. de oudste is op school en gaat daarna naar haar vader. De jongste is op KDV (ben vandaag onverwachts vrij) en die haal ik pas na 5 uur op. Die doe ik er namelijk geen plezier mee om vroeg op te halen
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 09-03-2012 10:54:06
moet ook gebeuren
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-03-2012 13:09:34
nou ik zit nu thuis met de kids.sam gaat net naar zijn vriendje ( buurjongen) en rosa speelt lekker.

ik ben kapot. heb lekker gestept, was echt superleuk. maar ben wel kapot nu!

lekker even middagje op de bank, beetje de was doen, beetje met rosa spelen, beetje computeren.....ik kom de middag wel door!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 09-03-2012 18:06:19
Dano, wat grappig dat jij steeds prijs hebt!

Marielle, dat is ook leuk winnen, een I-pad!

Wij hebben 1 keer iets gewonnen, 30 dvd's van Disney in een verzamelbox. Verder helaas niet zo'n geluk daarmee...

Gewoon ik, is het nog gelukt om niets te doen???

Ja, die was... ik vraag me af waar het allemaal vandaan komt... heb al heel veel strijk liggen en er komen nog 3 machines van vandaag bij... ga nu even de derde erin gooien .
Morgen weer stofzuigen... mijn schoonouders zijn een nieuwe komen brengen, heb me de hele week met een bezem en bik en veger moeten behelpen , hihi, dus morgen weer vrolijk met de stofzuiger door het huis! Okee, het blijft vast bij 1 keer vrolijk, daarna is de lol er wel weer van af. Maar wat kun je een stofzuiger missen zeg!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 09-03-2012 18:25:02
Dano ben je de middag doorgekomen

Mai-lin nee niet helemaal heb wel een paar dingetjes gedaan

Hier ging vanmiddag de bel. De postbode met 3 pakjes. had zoiets van ik heb niks besteld. Kreeg ik dus 3 kadootjes van yunomi. Fles pastasaus, fles mayo en een doosje thee altijd leuk
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-03-2012 20:14:04
Goedenavond!!

Ingrid, hoe is het met je zoontje? Hopelijk knapt hij wat op!

Gewoon ik, lekker zo'n dagje voor jezelf! En leuk zulke pakketjes zeker als het onverwacht is. Wat is dat eigenlijk yunomi?

Dano, step je bij de sportschool? Ik doe ook aan steps, maar dat is gewoon bij de gymvereniging (3 kwartier steppen en 1 kwartier kletsen over de laatste gebeurtenissen uit het dorp ) Wij hebben geen sportschool hier. Dan zou ik met de auto moeten gaan en de sporthal waar het nu is is achter ons huis, dus net zo makkelijk.
Kan ik niet wat krasloten naar je opsturen?

Mai-lin, heb er net ook weer een was in. We aten soep en dan eten de kids netjes, knoeit Arjan (mijn man) op zijn overhemd, zucht... maar met twee kindjes meer heb jij natuurlijk nog veel meer was! Gelukkig heb je weer een stofzuiger, is toch erg lastig zonder!

Ik heb best vaak geluk gehad met prijsvragen en ik doe niet eens zo vaak mee. Af en toe vul ik wat in. De klappers waren toch wel een 8 daagse reis naar Israël (vlucht en hotels) en een week wintersport in Oostenrijk (alles erop en eraan, ook skihuur en skipas en alle maaltijden). Maar dit was allebei nog toen we nog geen kinderen hadden. Verder nog wat "kleinere" dingen zoals een pan van Tefal (fijn ding!), een voorleesboek, 4 kaartjes voor de Beekse Bergen en laatst nog een spel van maan, roos, vis. En ik zal vast nog wel wat vergeten zijn :d (en de Ipad natuurlijk, met een actie van wie is de Bob op Facebook)

Ik ga even GTST afkijken en dan daarna de Voice Kids.
Fijn weekend!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-03-2012 20:15:40

Quote Dano:
ik voel mij weer goed en ga zo lekker even proberen te steppen op de sportschool.



Had niet goed gelezen, het is dus bij de sportschool :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-03-2012 21:46:22
Hoi allemaal,
mama heeft even tijd voor zichzelf. Ben door man lief naar huis gestuurd. Slaap jij vannacht maar thuis en ik blijf hier. Wel lekker maar mijn hoofd zit wel in het ziekenhuis.
Het gaat nog niet lekker. Hij spuugde nog steeds dus ze hebben nu de voeding helemaal door de sonde gedaan (met zo'n pomp eraan.) Hopelijk doordat de voeding zo langzamer gaat blijft het wel in zijn buikje. Ze hebben vandaag weer bloed geprikt. Eerst 3 keer geprobeerd door lab. elke keer stopte het bloeden. Daarna arts erbij gehaald en ja hoor tot 2 keer toe weer dat het bloedde stopte. Dus werd er een slaapdokter (weet niet hoe je zijn echte naam schrijft) erbij gehaald hehe eindelijk hebben ze het bloed wat ze nodig hadden.
Het word nu op allergieen etc ook onderzocht. Als het alleen een buikgriep is had hij nu al aan de betere hand moeten zijn. Hij is wel weer 100 gram aangekomen. Ben ik wel blij mee. We wachten dus wel weer af. Tot na het weekend ligt hij zeker weten nog in het ziekenhuis.

marielle zo wat heb jij al veel gewonnen. Ik heb 1 keer wat gewonnen met de bingo van onze harmonie. Ja ik was toen 15 en won een gourmet stel.
Steps heb ik ook nog een blauwe maandag gedaan. Zat ik nog op school de volgende dag had ik zo'n spierpijn dat ik de trein bijna niet in kwam. Mijn man en ik sporten 1 avond in de week samen bij de sportschool. We hebben dan oppas.

gewoon ik ik heb mij ook proberen in te schrijven bij yunomi maar ik kom nooit het inschrijf formulier door. Dan loopt hij vast. Ga ik binnenkort weer eens opnieuw proberen.

mai-lin. Als je was tekort heb. Ik heb nog heel veel liggen. Meeste was is van de kleine man. Hoop dat ik dat nog een keer in ga lopen. Alles is nu wel bijna weer schoon. Maar strijken en opvouwen tja daar kom ik binnenkort wel weer aan toe.

Pauline,nog gefeliciteerd met de 9e verjaardag van je dochter

Ik zag ook nog een heleboel foto's voorbij komen van hele mooie kindjes.

ik zal er 1 foto bij doen van mijn zieke mannetje


en een foto van mijn meisje.


zo ga nog even mail etc checken en dan maar vroeg mijn bedje in.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Eefje  schreef op: 09-03-2012 23:50:53
Ach, mijn kereltje liet gisteren een hele beker chocomel vallen. Het zat tot op de muren! En het shirt dat hij zo graag aan wilde, kon meteen weer in de was. Gelukkig alles weer schoon gekregen.

Ik heb niet vaak iets gewonnen, maar het waren wel heel leuke dingen! In 1995 heb ik een week vakantie in Mallorca gewonnen (vlucht, hotel en halfpension), dat was natuurlijk super!

En ik heb twee keer een luchtballonvaart gewonnen, haha! In 2002 en 2006. Vooral de eerste keer was heel mooi. Ik woon in Oldenzaal, en daar is elk jaar in augustus een 4-daags evenement waar elke avond zo'n 40 luchtballonnen opstijgen. En toen mocht ik dus met een ballon meevaren. Een heel bijzondere en indrukwekkende ervaring!!

Nu nog een keer een lekkere geldprijs, en dan heb ik genoeg gewonnen, hihi.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 10-03-2012 10:03:28
Goedemorgen allemaal :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 10-03-2012 10:56:25
Goedemorgen .

Dano, ik dacht aan steppen met zo'n step die kinderen hebben, whahaha! Ahum, vond het al wat vreemd, maar niet rte, nu snap ik het .

Gewoon ik, leuk zo'n pakketje, ben ook wel benieuwd wat yunomi is?

Marielle, leuke dingen heb je gewonnen! Welk spel van Maan Roos Vis was het?

Ingrid, fijn dat je even thuis kon slapen en je man daar is gebleven, maar heb je wel een beetje kunnen slapen? Wat verdrietig dat hij nog zo ziek is, hoop dat ze nu toch snel achter de oorzaak komen. Wel fijn dat hij weer wat bijgekomen is. Wat naar ook dat ze hem zo vaak hebben moeten prikken, arm mannetje...

Wastekort, nee helaas, ken het niet... Hoewel ik nu wel alle gewone was weg heb. Moet nog veel strijken, ben ik nu aan het doen (even pauze ). Vandaag alleen beddegoed.
Je hebt de was in ieder geval schoon, ik heb soms ook dat ik 's morgens dat bij elkaar zoek wat ze aan moeten.
Inlopen komt straks wel, als je je kleine man weer thuis hebt! ik zou je graag helpen, maar dan moet je de was even komen brengen (heb geen auto) en ben bang dat je dan nog meer tijd kwijt bent .
Nog steeds heel veel beterschap voor je kleine man en sterkte voor jullie!
Ik zie helaas je foto's niet...

Eefje, aaaargh, chocomel op de muur! Gelukkig heb je het eraf gekregen!
Luchtballonvaart... lijkt me erg mooi!

Nu verder met strijken, straks met dochter en moeder shoppen! Dochter is nu nog op de weekendschool, dus zal de ochtend maar even productief gebruiken .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 10-03-2012 14:04:58
Yunomiis een site voor vrouwen. Je kunt je daar aanmelden en als je een beetje je best doet kun je iedere drie maanden een leuk pakket bijelkaar sparen. Voor dat pakket hoef je weinig te doen je hebt hem vrij snel bijelkaar. Ook versturen ze blijkbaar iedere maand naar 1000 vrouwen een kadootje.

www.yunomi.nl kijk maar eens
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 10-03-2012 15:44:11
ok ik zal eens kijken op yunomi!

ik heb een spierpijn niet te kort. kan niet goed fietsen en niet goed traplopen hahaha MAAr ik weet waar ik het voor doe en ga morgen weer om 10.15. wij hebben een soort "dorpssportschool"hier. er leuk. zit tussen een echte sportschool en dorpshuis in eigenlijk. geen bodybuilders daar, maar "gewone "mensen. ken ook redelijk veel mensen daar. ik vond het wel gezellig.

eefje ik was een keer in oldenzaal toen zij een aantal balonnen oplieten in het hulsbeek. was echt zo gaaf! mijn man wil heel graag in een luchtballon, maar ik, ik weet het niet! beetje eng ofzo..

verder heb lekker even boodschappen gedaan en nu huis op ruimen. heb veel erg bruine bananen dus ga maar even een bananencake maken.

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 10-03-2012 17:27:28


kreeg net foto's van mijn ouders van sam in zwitserland.
kijk mijn stoere vent, het was zo warm , in zijn t-shirt!



cool
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 10-03-2012 20:37:25
Wat een leuke foto van je zoon, Dano, wat ziet dat gek uit! Sneeuw en een t-shirt, hihi, vreemde combinatie (Je merkt nu vast dat ik nog nooooooit op wintersport ben geweest... ).

Sterkte met je spierpijn!
Hoe maak je bananencake by the way?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-03-2012 00:44:55
gewoon cake maken en bananen er door prakken. hij is een beetje mislukt, ik heb te veel bananen er door gedaan....maar pech.

rosa is nu ziek ze sliep van 16.30 tot 18.30 en was om 21.30 helemaal kapot en sliep zo. net moest ze enorm overgeven in d'r bedje. ligt nu in ons schone bed. arm kind. hoop dat ze een beetje goeie nacht heeft.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-03-2012 09:51:56
Hoe is het met Rosa, Dano? Hebben jullie een beetje kunnen slapen?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 11-03-2012 12:14:18
Ingrid, hoe is het met je zoontje? Gelukkig houden ze hem goed in de gaten. Zijn er al uitslagen van de onderzoeken? Ook ik kan je foto's zien helaas.

Dano, hoe is het met Rosa? Hopelijk heeft het niet doorgezet vannacht. Gave foto's zeg! Zie hem gaan op zijn snowboard. Klinkt lekker bananencake, jammer dat hij mislukt was.

Gewoon ik, Ik ga eens kijken op Yunomi, maar hoe moet je je best doen zodat je kadootjes krijgt (oftewel wat moet je doen?), of spreekt het vanzelf als ik op de site kijk?

Eefje, leuk zeg een reisje Mallorca winnen en nog wel 2 keer een luchtballonvaart. Lijkt me erg mooi en leuk! Balen zeg van de beker chocomel. je zag wel even bezig zijn geweest.

Mai-lin, het spel van Maan-roos-vis heet woordenstraatspel. Volgens mij is het al wat ouder en niet meer in de winkel te krijgen. (hadden ze vast nog op de plank liggen ha ha) Lekker geshopt met je moeder en dochter? En nog wat gekocht?

Bij ons is de tuin een puinhoop. Eind maart krijgen we een nieuw tuinhuis en gisteren hadden we een graafmachine gehuurd om de tuin uit te graven (er moet 20 cm zand liggen op het gedeelte waar het tuinhuis komt) Er er zijn flink wat struiken weg, de trampoline wordt ingegraven en de tegels moeten opnieuw gelegd en er komt een gedeelte van de voortuin bij de achtertuin en een nieuw hek. Het oude tuinhuis wil mijn man ook nog neerzetten voor tuingereedschap, grasmaaier enz. Nog genoeg te doen dus! Gisteren heeft mijn schoonvader ook geholpen. We krijgen nu een tuinhuis met veranda dus kunnen we lekker snel buiten zitten met een lekker temperatuurtje.

Vandaag binnen aan de slag. Stofzuigen, dweilen, bedden verschonen. Pfff, hebben jullie ook weleens het idee dat het nooit ophoudt? En vanmiddag maar lekker een stuk fietsen , want het is zonde om niet van dit mooie weer te gaan genieten!

Fijne zondag verder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-03-2012 12:34:51
het is zeker mooi weer. leuk hoor nieuwe tuin! ben echgt gek op mijn tuin en heb liever een grote tuin met klein huis dan anders om

rosa was vanmorgen weer helemaal holadieje ( hahaha)
maar stort nu weer een beetje in. zit onder een dekentje naar thomas de trein te kijken. sam is uiteraard weer buiten en mijn man is rosa's nieuwe kamer aan het verven. bijna klaar en dan heeft ze een grote meiden kamer. zo gaaf! sam zijn kamer is net af. ook echt te gek!

ingrid hoe is het!!!??

het is zo mooi weer, ga zo lekker even naar buiten.

groet!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-03-2012 12:37:00
rosa was trouwens twee keer wakker geworden en overgeven , en om 04.00 nog een keer. om 08.00 was ze wakker en HAAALLLLOOO hier ben ik! wakker wakker worden de zon gaat op!!! ( dat is echt rosa hahahaha)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-03-2012 12:56:49
Dat spel ken ik niet, Marielle, zal inderdaad dan wel wat ouder zijn. Vinden je kids het leuk?
Genoeg werk bij jullie dus nog in de tuin!

En ja, het shoppen was gezellig, heb niet veel gekocht, maar dat wist ik wel al. Heb voornamelijk zomerspul nodig. Er hangt wel al wat en heb dus voor ieder kind wel al iets mee kunnen nemen, de komende weken nog maar een aantal winkelmiddagjes inplannen .

Dano, hier ook nog (nog steeds) bezig met de kinderkamers. Wil het voor het einde van de maand af hebben, dan is Benoe jarig.
Eind april heb ik vrij en dan begin ik aan de benedenverdieping...

Beterschap voor Rosa nog...
Een paar maanden terug ben ik met Runar naar de HAP geweest. Die was mee geweest met een vriendje naar voetballen en ongelukkig gevallen, met zijn hoofd tegen een doelpaal. Flinke bult, moeder van het vriendje kwam hem meteen thuisbrengen. Gekoeld, maar de bult begon op een gegeven moment toch wat te bloeden (licht geschaafd). HAP gebeld en voor de zekerheid moesten we toch even langskomen. Uiteindelijk wekadvies gekregen.
Ik heb met Runar beneden geslapen en hem iedere twee uur wakker gemaakt, zegt hij op een gegeven moment na de zoveelste keer wekken: Gezellig he, mam! Whahahaha, , ik heb toch een ander beeld bij gezellig .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-03-2012 12:57:13
Ingrid, nog nieuws?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-03-2012 15:04:37
Hij is thuis. Dinsdag krijgen we alle uitslagen van eigen kinderarts
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 11-03-2012 16:34:14
Dano, hopelijk slaapt Rosa vannacht lekker door

Ingrid fijn dat je je kleine man weer thuis hebt

Marielle, op yunomi miet je even krabbelen bij vrienden, even een spelletje doen 9al is het maar een halve minuut) even kijken op de chat. Even reageren in een paar topics en een receptje plaatsen. (die haal ik altijd van smulweb :d)
als je dt 1 keer in de week en dan een keer of 3 doet heb je je pakket wel bijelkaar. Vaak hebben ze dus hele leuke pakketten..


Wij zijn de hele dag in Berg en bos (park bij de apenheul) geweest. Kim was zo smerig dat ze zich een kwartier geleden bij de achterdeur heeft moeten uitkleden en nu dus onder de douche staat. Tess heeft haar boterham bij voor mij vreemde mensen op het kleed opgegeten want die moest en zou pikwik (picknikken) hun zoontje heeft dus bij tess op het kdv gezeten maar zit nu op de basisschool.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-03-2012 17:10:32
Fijn Ingrid dat hij weer thuis is! Je hebt er wel vertrouwen in dat het nu goed gaat?

Haha, gewoon ik, wat lief dat je dochter zomaar mee is gaan 'pikwik' .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Gewoon Ik  schreef op: 11-03-2012 17:33:56
Mai-lin mijn jongste is echt heel vrij, die moet ik echt in de gaten houde en steeds vertellen niet met vreemde praten.
Ze is ook bij andere mensen even een schepje en emmertje gaan lenen, had ze wel heel lief en beleefd gevraagd volgens hun. Kim is niet zo'n held
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-03-2012 19:56:01
Heb je ook wel gelijk in. Het is lief, maar kan natuurlijk alleen omdat jij er bij bent. Mijn jongste gaat ook met iedereen mee... Hij was 2 toen de vader van de buurvrouw bij ons kwam, ik had hem al vaker gezien, maar Jeran de beste man nog niet. Die man vond het geweldig en vroeg na een tijdje: ga je met me mee? Ja hoor, zei Jeran...
Spreekt nu nog iedereen aan, heel open en vrij nog. Hoop alleen dat hij inmiddels begrijpt dat hij niet mee mag met vreemden...
Eerlijk gezegd vind ik het stiekum wel wat fijner als ze wat meer verlegen zijn...
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht