Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 12-10-2012 22:07:37
Liva, wat een geregel. Hopelijk loopt het allemaal soepel. Ik ben benieuwd wat ze gaan doen bij je zoontje.

marielle, Altijd weer fijn te horen bij zo'n 10 minuten gesprek. Hoe zijn de knutselwerken geworden op school?

Dano, Dat lijkt mij ook raar 11 jaar op dat kantoor geweest en dan opeens een ander. Ik heb toen een verhuizing van een verzorgingshuis meegemaakt. Was erg leuk maar ook wennen voor personeel en bewoners.
Nog een paar nachtje zonder je man en dan weer lekker samen.

Adrian heeft de eerste nacht heerlijk geslapen. In het ziekenhuis weigerde hij ook zijn fles en thuis drinkt hij die weer half. Ik merk al een klein beetje verschil. Zit iets meer beweging in. Zo nog een voeding door de sonde geven en dan zelf ook lekker gaan slapen.
Ben vanmiddag even met hem naar de winkel geweest maar dat is wel wennen hoor dat iedereen je nakijkt. Maar ja het is niet anders en hij is lekker thuis.
Lisanne heeft vandaag het briefje mee gekregen dat ze met kleren aan mag zwemmen. Ze is helemaal super trots erop. Morgen eens kijken of scapino waterschoentjes heeft in haar maat.
Zo nu hopelijk een heerlijk rustig weekend.
Zo nu snel naar boven Adrian de voeding geven.
Fijn weekend allemaal
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 13-10-2012 08:58:25
Marielle, wat heb je al vroeg 10 minuten gesprekken gehad! Wel erg fijn dat je kindjes het zo goed doen!
Hoe waren de knutselwerken?

Dano, nog even en jullie zijn weer samen! Fijn dat jullie samen een week vakantie hebben. Ga je het fotoboek geven aan zijn vader?

Ingrid, wat super dat je kleine man weer thuis is! En toch een sonde nu, laat ze maar kijken. Het zal je mannetje ontzettend goed doen. Zat er toch aan te komen, de flesjes bijvoeding dronk hij ook niet genoeg, dus dan blijft uiteindelijk alleen deze optie over. Nu even op krachten komen en hopelijk krijg je daarna toch echt de juiste begeleiding voor beide kindjes. Loopt de begeleiding van Lisanne?

Goed van Lisanne trouwens! Hopelijk vind je waterschoentjes! Hebben ze in best grote maten nog, hoor, dus het zal wel lukken.

Hier afgelopen woensdag knutselmarkt geweest en hapjesmarkt. Was erg gezellig! Kindjes hadden allemaal knutsels gemaakt en die kon je kopen en moeders hadden allemaal hapjes gemaakt die je kon kopen. Opbrengst was voor school en voor een goed doel.
Ik heb ook geholpen, zit nu in de oudervereniging, leuk! Heb namens school broodjes knakworst verkocht, hihi, liep goed.
En gisteren was er optreden van alle groepen. Was is dat toch schattig! Mijn kleine man deed erg leuk mee, had er echt plezier in. Mijn andere 3 vinden het minder leuk, hihi, staan niet zo graag meer in de belangstelling. Maar toch ben ik trots op ze!

Ben erg blij met mijn viertal, hoe het ook allemaal gegaan is, die 4 zijn het waard geweest en ik heb er 4 prachtige mensjes aan overgehouden.

De situatie is rustig momenteel.
Afgelopen woensdag is het weer misgegaan. Hij was thuis, we kregen ruzie en ik ben woedend het huis uitgegaan. Erg verkeerd... I en B in paniek achter me aan... Een buurvrouw van een paar deuren verder heeft me naar binnen gehaald (was vroeger mijn buurmeisje!), heeft de kinderen gerustgesteld en mij ook.
Heb later toch nog met hem kunnen praten, hem toch nog kunnen uitleggen wat ik hem wilde uitleggen en toen reageerde hij wel rustig, dus kon ik ook rustig blijven .

Komende week is vakantie en komt hij wel iedere ochtend hierheen, omdat er nu eenmaal al afspraken gemaakt zijn betreffende opvangtijden. Vanaf de week erna is het dus allemaal geregeld en hoeft hij niet meer de kinderen te brengen 's ochtends.
Hij slaapt sinds zondag dus ergens anders. Hij heeft me nog gevraagd hoe ik wilde dat het verder ging, na woensdag, en ik heb hem aangegeven dat hij niet van mij nu al het huis uit had gehoeven, maar dat ik die scenes absoluut niet meer wil. Hij geeft zelf aan bang te zijn zijn emoties niet onder controle te kunnen houden en het lijkt hem beter als hij er zoveel mogelijk niet is.

We hebben afgesproken dat hij, op komende week na dan, komt als de kinderen naar school zijn, zodat het voor de kinderen duidelijk is en hij wel zich hier kan douchen. Dan komt hij na zijn werk, eet hier, is nog even bij de kinderen en gaat wanneer de jongens naar bed gaan.
Zijn computer heeft hij alvast meegenomen, zodat hij verder kan met zijn cursussen.

Aanstaande dinsdag hebben we een gesprek met de advocaat, we lijken het er nu over eens te zijn hoe we de scheiding willen, maar ik ben pas gerust als het ook daadwerkelijk zo op papier staat en de scheiding uitgesproken is. Tot die tijd houd ik mijn adem nog in..
P heeft contact met de woningbouw gehad, hij moest een IB-60 formulier opsturen en hopelijk kan hij in aanmerking komen voor een huis (hij wil geen flat).
Belastingtechnisch gezien kan hij pas per 1-1 verhuizen, dus we moeten het nog even volhouden op deze manier...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-10-2012 10:01:41
Goedemorgen!

Livia, fijn dat het momenteel rustig is bij jullie (of is er inmiddels wat veranderd?) Wel een heftige situatie hoor, mooi dat jullie het zo kunnen oplossen dat de kinderen hem toch nog elke dag kunnen zien voorlopig. Succes en sterkte morgen bij de advocaat!

Ingrid, hoe is het met Adrian? Weer even terug naar het ziekenhuis las ik, maar nu hopelijk weer thuis!? Hoe vindt hij het zelf allemaal? En heeft Lisanne nu vakantie? Even rust voor jullie.

Dano, je mannetje weer lekker thuis? Of nu meteen weer aan het werk? Spannend naar een nieuw pand met je werk, wel balen dat het verder rijden is. De film Mees Kees was erg leuk, Jordi heeft regelmatig in een deuk gelegen

Wij hebben toch een last minute midweekje weg geboekt. Zaterdag geboekt, vanmiddag gaan we weg. Naar de Katjeskelder in Oosterhout. We hebben een 8 persoonshuisje, mijn ouders en schoonouders komen nl. woensdag en donderdag ook langs en blijven een nachtje slapen dan. Hopelijk hebben we een beetje weer, maar er is ook een zwembad en kleine binnenspeeltuin bij dus dat gaat goedkomen. Als het goed is hebben we internet in het huisje en de Ipad gaat mee, dus wie weet kom ik nog wel een keer langs, anders tot eind van de week!

Zometeen komt er nog een vriendin met haar twee kinderen op de thee, dus ga nog gauw even met de stofzuiger door het huis!

groetjes!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 15-10-2012 16:12:26
Is Adrian weer thuis, Ingrid? Weer opgenomen (geweest), begrijp ik?

Marielle, fijne vakantie! En bedankt voor je knuffel, kan hem goed gebruiken!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 15-10-2012 21:35:05
Nee gelukkig is hij niet opgenomen.  Ik was 's avonds bezig met de sondevoeding, Adrian begint wakker te worden en begint te hoesten. Door het hoesten moest hij overgeven en helaas kwam de sonde mee. Dus kinderafdeling gebeld en moest meteen komen. Adrian en ik naar het ziekenhuis. De sonde er weer in gezet. Hij begon in de behandelkamer al te huilen. Nee niet hier zei hij. Sonde zat er gelukkig snel weer in. Toen controleren of die goed zat. Dit doen ze met ph-strips die het maagzuur meten. Een te hoge ph dus een half uur wachten. Adrian daar om half 12 de hele speelkamer op de kop gezet. hahaha. En weer een te hoge ph. Toen hebben ze het maar op de oude manier gedaan.  Gelukkig hoorde wij zijn maagje borrelen en konde wij naar huis. Om half 1 waren we weer thuis en doodop.
We hebben nu via de thuiszorg zo'n ziekenhuis bedje te leen. Ideaal hoef ik niet meer in de raarste houdingen de voeding te geven. Mijn rug doet ook flink pijn door al die rare houdingen.

Morgen gaan we onze hond naar de dierenarts brengen en word hij geopereerd. pff zie er wel tegen op. We hebben lisanne maar verteld dat het een ontsteking is die ze weg gaan halen. Ze is 2 jaar terug al een hond verloren aan die stomme ziekte. Wil haar niet bang maken.

Het ziet er naar uit dat we de auto ook kunnen laten maken. Wat een gevecht zeg. Het is nog niet helemaal rond met dat bedrijf maar volgens rechtbijstand hebben wij goede kansen.

Zou het dan toch nu wat rustiger worden??

Liva even een  voor jou

Marielle, fijne vakantie.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 16-10-2012 00:26:46
Dat hoop ik voor je, Ingrid

En bedankt ook voor jouw knuffel, kan ze even hard gebruiken. Zit hier weer helemaal over de toeren... verdriet slaat nu toch toe, hoor.  Ik houd me groot, maar pffff... het is erg moeilijk soms.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 16-10-2012 10:05:52
liva hopelijk komen jullie snel in rustig vaarwater.

hier lag vanmorgen weer de sonde eruit. Weer even in het ziekenhuis geweest.Gelukkig waren we met 30 minuten weer bij de auto. zo maar even ontspanning zoeken op de kermis.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 16-10-2012 23:18:56
Goed gesprek gehad bij de advocaat... we kregen een formulier mee, die hebben we al ingevuld en ondertekend en gaat morgen op de post. Advocaat maakt een convenant, deze tekenen we en dan gaat het naar de rechter. Zelf hoeven we niet naar de rechtbank... zo lang we het met elkaar eens zijn. En dat lijkt vooralsnog het geval.
Ben zo opgelucht!

Ingrid, was het nog leuk op de kermis? Hoop dat de sonde er nu niet meer uit zal gaan...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-10-2012 08:14:38
Liva, fijn om te horen dat het een goed gesprek was gisteren.
Het scheelt al een stuk dat jullie het met elkaar eens zijn, je hoort toch regelmatig over "vechtscheidingen" dan kan je het maar beter samen zonder ruzie oplossen. Je zult toch altijd met elkaar te maken hebben door jullie kinderen. Hoe lang gaat het nu duren tot de volgende stap?
Hou je haaks he!!!

Ingrid, vervelend zeg weer de sonde eruit! Gelukkig was het snel weer "gemaakt". Las op fb dat hij nu ook oorontsteking erbij had, het zit niet mee zeg. Beterschap! Hopelijk helpt de kuur snel.

Dano, hoe was het voor het eerst werken in het nieuwe pand?

Zoals jullie zien hebben we inderdaad internet in het vakantiehuisje. Vanmorgen gaan we even op bezoek naar mijn zus en haar gezin, die zijn ook op vakantie in Brabant. Vanavond komen mijn ouders en schoonmoeder. Schoonvader moet waarschijnlijk werken, maar we hadden het ook pas zaterdag bedacht, dus dan kan het natuurlijk dat niet iedereen kan. We hebben al 2 keer gezwommen en gisteren naar een museum hier vlakbij geweest, hhebben ze Oosterhout van vroeger in het klein nagebouwd, was wel leuk.

We gaan maar eens ontbijten.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 19-10-2012 13:34:44
zooo maar weer eens hierlangs! druk  hahahha.

rosa zit nu op rond 14.00 weer ophalen en sam is aan het skateboarden buiten. kids hebben heeeeerlijk herfstvakantie nu. en het is me toch lekker weer buiten, sam + friends spelen in hun t-shirt.

het nieuwe kantoor is super, de afstand is 10x niks. maar ja ik moet wat.

mij man is inderdaad weer thuis en alles is rustiger. hij is nu zijn andere bestaande klanten aan het tevreden houden en volop an het werk, helaas sinds jaren dus niet op vakantie deze herfst. ik baalde als een stekker, maar ja mijn zegt dat hij nu moet werken en contacten onderhouden anders geen werk en geen inkomsten van zijn kant deze winter. hij heeft gelijk maar het is wel jammer. zondag met sam naar de film Mees Kees, maandag met Sam naar  Ikea voor een buro, dinsdag met Rosa naar Nijntje de Musical in Amsterdam en woensdag voor een paar nachten op familie bezoek in kampen. toch nog een beetje vakantie hahahha  daar lekker zwemmen en leuke dingen doen.

zie jullie later.......! 

    
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 19-10-2012 13:36:03
Rosa zit nu op Dansles moet het zijn
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 19-10-2012 20:44:42
Liva, Fijn dat je een goed gesprek heb gehad en dat alles onderling goed kunnen regelen.

marielle, Ik zag dat jullie het erg leuk hebben gehad. De vakantie is voorbij gevlogen.

Dano, leuk dansles. Heerlijk he het weer, heerlijk buiten zonder jas. Zo mag het wel blijven tot december. hahaha. Jullie hebben nu dan pas herfstvakantie? Hier moet Lisanne maandag weer naar school.

Lisanne vandaag wezen tutten met 2 vrijgezellen vriendinnen van ons. (zijn een tweeling die samen in 1 huis wonen) Lisanne vind het daar altijd heel erg leuk. Make-up, nagellak en niet te vergeten dat hun ook paarden hebben. Dus ja daar ook even naartoe.

Adrian lag vanmiddag heerlijk te slapen kon ik even een jasje vermaken. Ze heeft volgende week desseur wedstrijd. Ze rijd in bijna de hoogste klasse mee. Ben benieuwd hoe ze het gaat doen.
Adrian wilde vanmiddag niet zelf drinken. Hij zei dat hij dorst had maar slikte het drinken niet door. Even in zijn mondje gekeken, heeft hij een rood keeltje. Grr hij zit nog aan de kuur vanwege zijn oren en nu begint zijn keeltje. Hij had net ook weer 38,9 koorts. Even aan zien anders bel ik morgen toch even de hap voor overleg. Ik merk wel dat hij iets meer energie krijgt. Maandag ga ik hem even laten wegen. Ben benieuwd.

Onze hond is inmiddels ook geholpen. Ze hebben een aardig stuk weggehaald. Het zag er wel goed uit. Ze hebben alles weg kunnen halen. Hij lijkt er weinig last van te hebben. Alleen helaas mag hij nog niet rennen etc. Dus even kijken wat we met dat mooie weer gaan doen. Normaal gesproken zouden we dan lekker met de honden weg gaan. Maar hij is ook niet een hond die dan aan de riem wil blijven terwijl de andere achter de bal aan gaan.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 21-10-2012 13:53:51
Dag dames!

Hoe is het met jullie?

Livia, heb je een beetje rustige herfstvakantie week gehad? Of moest je zelf gewoon werken? En hoe gaat het bij jullie?

Ingrid, heeft Lisanne een dresuurwedstrijd? Of is het jasje voor iemand anders? Wel spannend! Hoe is het met de sonde van Adrian? Leuk van die vrijgezelle vriendinnen om mee te tutten  Heb je de HAP nog moeten bellen?

Dano, jullie nu lekker herfstvakantie! Leuk dat jullie naar Nijntje gaan, wij zijn er zo'n 5 jaar geleden ook eens geweest, was toen een groot succes. Jammer dat je niet weg kan (zeker als je je erop verheugd had), maar zo te lezen hebben jullie genoeg leuke dingen te doen! Veel plezier!

De midweek weg was lekker en gezellig. We zouden woensdag alleen even op de koffie gaan bij mijn zus in het vakantiehuisje, maar uiteindelijk zijn we 's avonds in een pannenkoekenhuis beland met z'n allen ha ha. Mijn ouders en schoonmoeder zijn een nachtje blijven slapen en dat was erg gezellig. Donderdagavond lekker gegourmet, dan zitten we thuis niet in de stank daarvan  Verder nog 4x wezen zwemmen, kortom het was heerlijk!

Zometeen hebben we nog een verjaardag van vrienden (zijn allebei in oktober jarig en vieren het samen) en dan morgen weer naar school en het werk. Hoewel dinsdagmiddag ben ik alweer vrij om met Silke's klas naar het bos te gaan.

Fijne zondag verder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 21-10-2012 18:27:04
Dano, leuke plannen heb je voor komende week! Geniet ervan!

Ingrid, hoe is het nu met Adrian? En met de hond?

Marielle, fijne week heb je dus gehad! Leuk!

Mijn lieve R was/is vandaag jarig! 8 jaar is hij nu. Hij heeft een leuke dag gehad! Het was gezellig en lekker warm, we hebben zelfs nog buiten gezeten.
P is vanmorgen gekomen. Ik had wel al met de kinderen ontbeten, kadootje kreeg hij toen P er was. Zijn ouders en zus zijn tegen het einde van de ochtend gekomen.
Ik zag er toch wel tegenop, maar het ging gelukkig goed, het was gewoon gezellig! Was opgelucht, hoor.
P is gegaan even nadat zijn ouders en zus weg waren. Mijn ouders waren toen al hier en mijn familie is daarna ook een voor een binnen gedruppeld.

Rustige, gezellige en mooie dag. R heeft genoten en ik ook. We hebben al gegeten, nog even wat opruimen en dan met J naar boven.

Het begint goed te wennen eigenlijk. P is nu 2 weken al uit huis. Afgelopen week is hij nog gekomen om de kinderen naar de oppas te brengen, was nu eenmaal al zo geregeld. Vanaf maandag hoeft hij in principe dus niet meer 's ochtends te komen, ik kan ze zelf brengen. Komende vakantieweek pas ik de tijden wel aan.
Hij komt nu 's ochtends als de kinderen naar school zijn om zichzelf te verzorgen. Doordeweeks eet hij hier 's avonds en zit even bij de kinderen. Is hooguit een uur hier.

Geen idee hoe lang het duurt tot de volgende stap. Woningbouw kan hij zich gaan inschrijven als hij het IB-60 formulier heeft, maar deze is nog niet binnen gekomen. Dan hoop ik dat hij snel een huis kan hebben. Per 1-1 is het streven.
Het is verder nog wachten op het convenant.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 21-10-2012 22:01:09
Liva, nog gefeliciteerd met R. Zo te lezen is het een leuke dag geweest.
Ik hoop voor jullie ook dat hij snel een huis heeft.

marielle, leuk met de klas mee naar het bos. Ik ben vorig jaar toen mee geweest schaatsen en ben ook al een keer mee geweest naar een boederij. Was erg leuk.
Hier ook morgen weer naar school.

Ben gisteren toch nog naar de hap geweest. Omdat hij koorts bleef houden gisteren. Toch maar even gebeld en ze wilde hem wel zien. Hele aardige arts. Hij zei ook in zulke gevallen kan je beter een keer te vaak komen. Hij kon niet een verklaring vinden voor de koorts. Vanmorgen had hij nog verhoging maar vanmiddag was de temperatuur weer normaal. Het gaat goed met de sondevoeding. Hij krijgt steeds meer energie. Hij gaat nog wel een paar keer per dag liggen op de bank of komt bij ons hangen zoals hij dat zelf ook zegt. Vanmiddag lag hij helemaal op zijn zij op de grond met de auto te spelen. Ik vroeg of hij moe was. Hij zei ja. en toch willen blijven spelen.

Lisanne heeft zondag dresseurwedstrijd. Is de tweede keer. Eerste keer reed ze nog 2 klasse lager. Ik moet zeggen dat ik het heel spannend vind. Ze rijd helemaal zelf. Ben heel benieuwd hoe ze het gaat doen. Ze is de jongste in die klasse. De rest is allemaal minimaal 5 jaar ouder. 
Voor 2 jaar terug deed ze dan ook mee en is ze 4de geworden van de 60 deelnemers. Dit is iets wat ze echt goed kan en als ze zou willen ook echt iets mee zou kunnen bereiken. Ben zo trots op haar. En dan heeft ze de wedstrijd nog geen eens gereden.
Lisanne geniet echt als ze bij die 2 vriendinnen van mij is. Heerlijk ook om dat te zien. Ze zijn eind 20 en de ene wil zelf geen kinderen, de andere wel maar nu nog niet. Maar ze vinden het allebei heerlijk om alleen lisanne op te halen of ze allebei.

Zo nu duik ik eens mijn bed in. Ben doodmoe. mijn rug en bekken doen erg veel pijn. Dus echt tijd voor rust.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 22-10-2012 16:05:34
Joepie ben blij net adrian gewogen bij cb. Hij is in de 2 weken dat hij de sonde heeft. 700 gram aangekomen en bijna 1 cm gegroeid.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 22-10-2012 23:43:16
Zo, dat is mooi Ingrid! Laat die lijn voorlopig maar doorstijgen!

En spannend voor Lisanne zondag.. wat knap van haar, zo jong! Ben erg benieuwd hoe ze het aanstaande zondag gaat doen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 24-10-2012 09:22:31
haaalllooooo......!

alles goed hier......bij ons wel! rosa slaapt nog, sam zit te rekenen aan zijn nieuw buro ( ????? in de vakantie, maar hij is zo trots op zijn buro)

gister bij nijntje geweest! rosa vond de muziek te hard en zat de hele tijd met d'r handen voor haar oren ( ze is erg gevoelig voor geluiden) maar verder vond ze het super leuk. ze was wel heel moe. wij gingen met de trein en met de tram , dat vond ze superleuk ( binnen 3 kwartier staan we dan bij het delamar theater dus ideaal, ook geen gezeur met de auto door de binnestad)

ik heb wat foto's op FB staan.

morgen gaan wij een paar nachtjes op familie bezoek.

groetjes, tot later, kids komen er aan, rosa is dus wakker      
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 26-10-2012 08:58:45
Dano ik zag al de foto's op fb. erg leuk. geniet nog even van de vakantie. hier zijn ze alweer een week naar school. 

Liva,hoe gaat het bij jou. Hopelijk is alles een beetje rustig.

Hier gaat het goed. Lisanne begint nu wel zenuwachtig te worden voor zondag.Vanmiddag met adrian naar de kinderarts en dan volgende week eindelijk naar het eetteam.  Zo nu zal ik zo wel aan de beurt zijn bij therapie dus ga mijn mobiel maar eens opruimen
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 26-10-2012 13:33:38
Dan hoop ik maar voor Lisanne dat het snel zondag is! Ik wens haar alvast veel succes!
Hoe was het met Adrian bij de kinderarts? Is hij nog aangekomen?

Het gaat wel goed. Heb zo nu en dan een dipje, zoals gisteren, maar ben er weer uit, gelukkig! Vandaag dus weer een goede dag.
Het begint alleen vreemd te worden. P is weg, slaapt hier niet meer. 's Morgens zien we hem niet, hij komt als de kinderen naar school zijn, maakt zijn eten dan klaar voor het werk en verzorgt zich.
's Avonds komt hij hier eten, is nog even hier en gaat dan weer.
Het verloopt rustig, maar het voelt nu als een uitgesteld afscheid... maar voor hem is het misschien nog wel vreemder. Voor hem voelt het ook niet meer als thuis en toch moet hij nog even hier blijven komen, je kunt niet van anderen verwachten dat ze hem ook nog eens 2 maanden het eten verzorgen...
Maar voordat we het weten is het januari, dan heeft hij hopelijk een eigen onderkomen...

Ik heb 2 mannetjes hier die verkering hebben nu! Zo lief! Vooral R is stapelverliefd!

En o ja, Dano, I is nu pas kiezen aan het wisselen... 11 van eind juni. Dus Sam is echt vroeg! Tandarts zei ook vanaf 11. Moest aan je denken toen I haar eerste kies uit had vandeweek!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-10-2012 13:45:49
Daar was ik ook weer eens

Ingrid, spannende dag vandaag voor Lisanne! Het is in ieder geval mooi weer (of is het binnen?) Fijn dat Adrian zo gegroeid is in korte tijd! Veel succes vast komende week bij het eetteam!

Livia, balen van de dipjes, maar ja dat is ook wel logisch na zo iets ingrijpends.
Schattig twee mannetjes die verliefd zijn , Is de tweede B of J?
Bedoel je Jordi soms met het kiezen wisselen? Of is Sam ook al aan het wisselen met zijn kiezen. Jordi had er van de zomer 1 uit tijdens de vakantie.

Dano, leuke vakantie gehad? Nijntje was een succes zag ik al hoe vond je Mees Kees? Bij Jordi en Silke in de klas zijn er veel kinderen in de vakantie naar deze film geweest. Hoe was jullie logeerpartij?

Hier gaat alles z'n gangetje. Gisteren (weer) een verjaardag en weer mochten we blijven eten (handig en lekker!) Dinsdag ben ik met Silke's klas naar het bos geweest. Was erg gezellig (en leerzaam ) en het was heerlijk weer. De afgelopen dagen is het echt koud he? De zomerjassen zijn nu definitief naar zolder en de winterdekbedden liggen weer op het bed.

Ik ga weer! Nog even foto's uitzoeken op de computer dus tot de volgende keer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 29-10-2012 20:46:09
Oeps, ik was er echt van overtuigd dat het Sam was... dan zal het wel Jordi zijn geweest! Lijkt me stug dat beide mannetjes al zo vroeg aan het wisselen zijn .

Mijn oudste zoon is B, de tweede zoon is R en de jongste J. Mijn dochter I is de oudste van het stel , maar dus geen zoon .

Ingrid, hoe was het gegaan met Lisanne?

We zijn ook naar Mees Kees geweest, zaterdag met het kinderfeestje van R, erg leuk!

Mijn moeder is er, dus stop ermee!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 29-10-2012 21:37:01
Liva, ik bedoelde wie er nog meer verliefd was (naast R) B of J? (ik weet dat je 3 zonen en een dochter hebt ) Leuk he Mees Kees? Wij zijn oko geweest. Hoe is het verder?

Ingrid, heel veel succes morgen bij het eetteam!!!

Dano, hoe was het weer de eerste schooldag na de vakantie? En ook meteen weer aan het werk?

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 29-10-2012 21:50:31
Zo was ik even

Het ging goed zondag met lisanne. Ze was op van de zenuwen. Ze stond 6 uur 's morgens al naast mijn bed. Ben trots op haar. Ze deed het erg goed.Ze is al 6de geeindigd. Ik zelf vond de jury niet helemaal eerlijk. Maar ja wat doe je daar aan. Lisanne is trots en wij natuurlijk ook. Ze was de jongste en reed ook nog op een paard waar bijna niemand op kan rijden. Dus voor ons was ze al een winnaar.  

Alles staat klaar voor morgen. Vind het erg spannend. Moeten half 10 weg rijden en dan hebben wij tot half 3 afspraken staan bij verschillende artsen.
We hebben vandaag de uitslag gekregen van de dyslexieonderzoek. Lisanne heeft ernstige dyslexie. Ze heeft nu ook een verklaring die ze straks ook nodig heeft met examens etc. Ze gaat nu 1 keer in de week extra hulp te krijgen. Voor 1 1/2 schooljaar. We wisten het eigenlijk al maar toch is het even slikken.

Liva, leuk dat ze verliefd zijn. Nog even een  voor jou voor de dipjes.

Dano, de eerste schooldag na de vakantie zit er ook weer op. Is het weer goed bevallen.

marielle, makkelijk om mee te kunnen eten op een verjaardag.  Leuk he om mee te gaan met die uitstapjes op school.

Zo ga Adrian eens de voeding geven en dan duik ik mijn bed in , morgen een lange dag.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 29-10-2012 23:22:11
Oh zo, Marielle, ... ik dacht al: die wordt er niet wijs uit met al die mannetjes van me . B en R zijn verliefd, dus B is het tweede verliefde mannetje .

Ingrid, dat heeft Lisanne goed gedaan!
En het zal zeker even slikken zijn... heftig hoor, ernstige dyslexie...
Veel sterkte morgen!

Dankje voor je knuffel!

Marielle, het gaat wel goed! Het is rustig, duurt allemaal wat lang nu eigenlijk... definitieve stappen moeten nog genomen worden, maar goed, het begin is gemaakt.
Ben begonnen met opruimen, zijn spullen die hij mee wil en mag nemen, gaan kantoor op. Ruimt lekker op!

Ik ben trouwens nog met J naar de fysio geweest, conditietest ditmaal. Ook deze test heeft hij goed gedaan, dus er is op dit moment eigenlijk niets aan de hand. Over de heupontsteking kon hij, zoals verwacht, weinig zeggen. Hij denkt dat het toeval is, maar mocht het zich vaker voor gaan doen, dan moet ik eerder contact opnemen. Zo niet, dan hoef ik in januari pas weer terug met J, hij wil J voorlopig laagfrequent blijven zien.

Maandag mag hij trouwens beginnen met zwemles!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 30-10-2012 20:52:35
Wij zijn geweest.
Moesten er om half 11 zijn. Eerst gesprek bij logopedist en orthopedagoog of zoiets.
Logopedist heeft bij beide kinderen naar mond motoriek gekeken.
En ik moest vertellen vanaf de zwangerschap tot nu.
Deze afspraak duurde 1 1/2 uur

Daarna door naar dietist. Zij wilde ook weer het verhaal horen. En bekeek de eetdagboekjes van de kinderen. Deze afspraak duurde bij een uur

Daarna door naar de kinderarts. Zij wilde weer het verhaal horen grrr. Dacht ik nu echt even. En over de ziekte geschiedenis van de kinderen.
Die geschiedenis valt bij mijn zoontje nog wel mee maar bij mijn dochter pff. Ze is echt heel veel ziek geweest. Ze heeft ook de kinderen nagekeken.

Toen kregen wij te horen dat deze 4 samen eerst om de tafel gaan zitten. En dat ik daarna hoor hoe en wanneer we gaan behandelen. De afspraak hiervoor is pas 20 november, Het schiet ook helemaal niets op.

Vrijdag belt mijn eigen kinderarts zal ik ook mijn verhaal eens doen. Want dit is toch eigenlijk niet normaal.

Ben nu echt moe. Morgen moet lisanne naar de kno-arts en dan donderdag heeft lisanne studie dag. En dan moeten we alleen 's middags voor de griepprik.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 31-10-2012 09:25:55

Ingrid, wel een hele lange dag zo. En dan nog geen duidelijk plan. Maar ja snap wel dat ze even samen moeten overleggen, maar dat hoeft toch geen 3 weken te duren? En dan 3 keer het hele verhaal doen pfff. Hoop dat ze jullie straks kunnen helpen. Succes vandaag bij de KNO arts en een leuke vrije dag morgen!

Livia, kwam er toch nog wel uit met je mannetjes hoor  lekker aan het opruimen zeg, kom je misschien ook wel veel herinneringen tegen of valt dat mee? Fijn dat het goed was met J en leuk dat hij op zwemles mag!

Zometeen ga ik naar de garage. Auto moet nagekeken worden en ze zetten meteen de winterbanden eronder. En vanavond hebben we een halloweentocht van school. Met lampionnen en de harmonie erbij en ze mogen allemaal verkleed komen. Jordi wil eigenlijk niet, maar heb toch een draculamasker voor hem (voor als hij zich bedenkt) Silke heeft een zwarte cape en een masker in de vorm van een pompoen (lang leve de Action) Nu de Action hier in het dorp loopt zal de halve school wel zo'n masker hebben
Ik zet zelf een heksenmuts en neus op, ben ik ook een beetje verkleed!

Ga nog even snel een boodschapje doen en dan naar de garage

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-11-2012 19:58:42
zo ben ik ook weer eens!  druk druk druk  hahahha ML op mijn Blackberry is niks , maar kan wel facebooken op mijn blackberry. nu heb ik even rust dus even tijd.

allereerst; Marielle heel erg bedankt voor je dierenplaatjes! sam was er dolblij mee! hij moet nu alleen nog nr 77.  ik heb jullie envelop ook op de bus gedaan maar ik denk net te laat, hij was al geleegd, dus ik denk dat je 'm morgen  hebt!

herfstvakantie was leuk. Mees Kees was super. wat een herkenning ! dat is hun schoolplein, hun school! het leuke is ook dat ze in de bus stapte voor de schoolreis , en hele rit maakte en vervolgens bij de molen stopte die in werkelijkheid 100 meter verder van de school staat 
zelfs de gymzaal is hun gymzaal. ja was echt heeeel leuk. nijntje was ook leuk!

de logeerparty in Kampen was ook een succes. erg gezellig en heel veel lol gehad.

Ingrid, ja zo blijf je bezig. bah, instanties  succes ermee!

liva stja jij ook sterkte, het zal wel gaan wennen denk ik. heb je spijt, of is het juist goed zo????

ik ga relaxen, kids liggen heerlijk vroeg in bed ( lang leve de wintertijd :lol

groeeettjjes!!!

 

 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 01-11-2012 20:46:06
Dano heb je net even een berichtje gestuurd want ik heb nummer 77 voor sam
Leuk een film kijken en dat dat afspeelt op hun school. Ik heb al wat voorstukjes gezien van meester kees. Lijkt mij wel een leuke film

Marielle, Lisanne is helemaal blij met de superdieren kaartjes, haar boek zit nu vol. Ik zag de foto's al van halloween. Leuk hoor. Wij hadden gisteren hier 5 buurkindjes verkleed aan de deur staan. Vond wel dat ze laat waren want lisanne lag al in bed. Was rond half 9.

Zo morgen Lisanne weer naar school. Ze heeft niet veel school gehad deze week.
Maandag is ze naar school geweest. Dinsdag naar maartenskliniek. Woensdag naar de kno arts en de griepprik. En vandaag had ze studie dag. En dan is de week alweer bijna voorbij.
De kno-arts, lisanne heeft een gehoortest gehad. Haar linker oor is iets slechter. tussen 0-20 is goed daarna is het afwijkend. Rechts kwam op 18 en links op 28 uit. Maar haar trommelvlies is teruggetrokken in dat oor. Ze willen nog niet weer buisjes plaatsen omdat dit ook al gevoeliger is geworden. En omdat haar gehoor niet heel slecht is. Willen ze haar over 1 jaar weer terug zien. En bij oorontstekingen moet ik meteen aan de bel trekken.
Adrian en Lisanne hebben allebei de griepprik gehad. Adrian moet over 4 weken er nog 1.
De dietist uit nijmegen heeft mij al een mailtje gestuurd. Ik moet overleggen met de dietist in zevenaar voor andere voeding. Zodat hij meer energie gaat krijgen. En lisanne moet direct starten met een andere multivitamine en een calcium tablet. Ze krijgt dit veel te weinig binnen.
Volgende week dan naar de dietist en de sonde vervangen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 02-11-2012 11:11:13
ik heb geen bericht van je ontvangen ! waar heb je 'm heen gestuurd? ML prive, hotmail of facebook?

ik kijk even of hij 'm vandaag op school heeft gekregen en anders willen wij 'm heeeeeel graag hebben.
dank je wel!!!

als het nodig is stuur je wel een privebericht via Facebook.

sterkte weer met de kinders!!

wij doen niet aan Halloween hier. hier gaan ze op 11 november sintmaarten lopen. ze zijn al helemaal into het lampion maken en het snoep lig ook al klaar hier. ken jullie dat wel??? sintmaarten lopen? of is het echt noord hollands??  
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht