Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-07-2012 09:00:00
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-07-2012 09:00:37
zonder hun papa maar met de kinderen!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 08-07-2012 13:19:45
Haha, wat een lieve foto! Vooral slapend zien ze er altijd zo lief uit, he .
De foto wekt wel mijn nieuwsgierigheid... je slaapt op zolder? Bed staat op de ene helft en erachter kledingkast of zo, of is de kamer zo klein?

Met Jeran is alles goed, gaf braaf antwoord .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-07-2012 16:51:11
nee kamer is juist heel groot. wij slapen onder de 4 grote dakramen. acher ons bed staat een lageboekenkast om de ruimte te breken. daar achter is een een grote lounge + dakkapel. mocht er per ongeluk nog een kind bij komen kan er een muur tussen en hebben wij nog een kamer erbij.

wij hebben bijna de hele zolder als slaapkamer. als wij de trap op komen hebben wij een rommelhok links en een washok rechts. dan een deur en dan onze hele kamer.

lijkt inderdaad zo wel klein maar in werkelijk heid is het juist heel groot.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-07-2012 16:58:26
BTW fijn dat het ok gaat met Jeran!! gelukkig maar.

ik was net even naar het tuincentrum geweest met Rosa, nog even naar de AH en toen naar huis. AH is dichtbij huis.

halverwege knal kleng boem ratel maar die auto reed gewoon door. nog een Knal nog hard ratel, auto op de stoep ( was een breede met oprit) kijken hele uitlaat er af gebroken hahahaha ik moest heel hard lachen, stom eigenlijk. het regende als een malle, rosa achterin. gelukkig was onze garage op ca 500 meter. ik man bellen in Engeland, kan ik wel rijden??? hij deed heel nuchter..... ooojadie grap, ja dat heb ik ook wel eens gehad, nou ja rij maar hoor naar de garage, zet 'm voor de deur, ik bel ze morgenochtend wel, ze fiksen hem wel voor je......dus zo gezegt zo gedaan. gelukkig was het ook maar ca 500 m naar huis lopen maar wel met Rosa + boodschappen. stomme auto ook.....
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 08-07-2012 17:26:10
Ja, dat dacht ik wel dat er nog een ruimte achter was, maar grappig gedaan, het bed op die manier neerzetten!
Lief dat je je kamer even wil beschrijven voor me, hihi .

Zal wel een kabaal gemaakt hebben naar de garage toe, ... nou ja, fijn dat je man in ieder geval zo nuchter bleef en hopelijk nu ook snel weer terug... Auto mist de baas soms ook?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-07-2012 22:26:12
Hallo!

We zijn weer thuis gekomen gisteren. Hebben een heerlijk weekje gehad.
Ik kom morgenavond uitgebreid kletsen en reageren! Eerst morgen weer aan het werk... Gelukkig is het maar 1,5 week.

Tot morgen! :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-07-2012 21:14:35
Dag dames, daar was ik weer...

We hebben een lekkere week gehad, het weer was lekker warm en we hebben heel veel gezwommen (ook in de zee) en verder niet veel gedaan. Lekker uitgerust dus! Silke's optreden van de kidsclub was erg leuk en ik vond het knap dat ze zo tussen al die (vreemde) kinderen op het podium ging staan. Ze deed mee aan een dansje van de kleine zeemeermin en verder nog een paar kleine toneelstukjes (zonder tekst...) Verder 2x pizza gegeten en lekker veel Italiaanse ijsjes Mmmhh!

Gisteren weer meteen van dat Hollandse weer hier (heel veel regen) dus dat is wel jammer (zaterdag was het wel erg mooi trouwens)

Mai-Lin, gelukkig gaat het goed met Jeran! Leuk zeg dat ze naar de Efteling zijn geweest. Jammer dat je niet mee kon. Ook hier een wilde slaapster. Ik werd op vakantie een keer wakker van een bonk stond Silke met haar voeten op de grond naast haar bed en met haar hoofd op het matras te slapen

Ingrid, goed bezig met het steppen! Knap hoor! Ik vind het best ver 5 km. Hoe is het met Adrian? Geen last meer van zijn oog?
En slapen ze inmiddels wel een beetje uit. Bij ons zijn ze vaak in het begin van de vakantie vroeg wakker, maar gedurende de 1e week wordt het steeds wat later.

Dano, wat een gedoe met de auto zeg! Net nu je man weg is. Is hij weer gemaakt? Gezellig zo de kindjes in je bed. Leuke foto ook! Maar kan je zelf nog wel een beetje slapen met z'n drietjes in bed. Ontzettend leuk zeg dat jullie vrijdag naar Engeland gaan! Ik moest wel lachen om de reactie op het topic voor een kadootje van de 8 jarige zoon met de Ipad ha ha (heb je mijn reactie ook nog gezien?)

Jordi en Silke zijn nu logeren bij mijn schoonouders. Morgen na het werk haal ik ze weer op. Woensdag gaan ze dan logeren bij mijn ouders tot vrijdag. Een echte logeerweek dus. Donderdagavond ga ik dan uit eten met 3 collega's in Arnhem.

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 10-07-2012 22:55:11
hai......

ja hahaha ik had het gelezen over de ipad. het was eigenlijk een beetje rellen van mijn kant hahaha heb er verder maar niet meer op gereageerd sam is op 11 augustus jarig, die wordt 9 ,dus ik zie wel wat hij krijgt. die reacties waren leuk hahahha! wij hebben al een ipad dus die hoeven wij niet meer te kopen. mijn man heeft 'm mee naar Londen dus wij hebben de laptop hier.

ik dacht dat je in NL op vakantie was maar kennelijk was je in het buitenland! lekker. sam en ik vertrekken vrijdag naar londen. ik vond Rosa net nog iets te klein voor zo'n drukke trip. zondag weer thuis en dan de laatste schoolweek in! kids op 21 juli lekker vrij en ik vanaf 2 augustus.kan nie wachte!

mijn auto is weer gefixt gelukkig, na de vakantie gaan wij voor mij een nieuwe kopen.mijn man z'n auto staat ook weer voor de deur, dus als er nood aan de man is heb ik die ook nog!

nou tot later!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 10-07-2012 23:59:29
Hihi, ik heb het topic ook gevolgd, dacht al: kom ik aan met Hot Wheels
Nee hoor, mijn knul zal er erg blij mee zijn.
Maar goed, als je het missen kunt en je kind wil het graag... waarom niet.

Vond het leukste wel dat je nog even aan gaf wat je zoon het jaar daarna kreeg, Marielle .

Marielle, knap van Silke inderdaad, heerlijk als ze zo vrij zijn en dat durven!
Je kindjes hebben een leuke week voor de boeg, altijd fijn bij opa en oma, toch?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 11-07-2012 08:25:29
Dano, dus Sam heeft geen Ipad gekregen voor zijn verjaardag?
ha ha oeps Jordi wel echt een laptop. Vond het eigenlijk toen wel erg "over the top" voor een kind van 8, maar mijn man heeft mij overgehaald en nu ik zie hoe blij hij er mee is (en hoeveel hij er mee doet) is het ook goed zo. Gelukkig is de auto weer gemaakt en heb je nog een reserve staan..
We waren idd niet in Nederland maar in Italië, heerlijk een camping aan de zee! (vandaar de pizza's en Italiaanse ijsjes)
Als ik hier niet meer voor vrijdag kom vast heel veel plezier dit weekend!!!

Mai-Lin, ja met die doos Lego was hij ook heel erg blij, alleen hebben we de trein nog niet opgebouwd. Mijn zus komt volgende week hier logeren omdat ze de Nijmeegse Vierdaagse gaat lopen (zij slaapt dan in de speelkamer) en Jordi zegt al een paar maanden dat hij de Lego trein gaat maken als zij weer weg is (alleen zijn we dan zelf met vakantie dus wordt het daarna) Zal nog best een werk zijn.
Normaal is Silke helemaal niet zo vrij, zeker niet bij onbekenden, dus ik was best verbaasd dat ze overal aan mee deed op vakantie.

De eerste logeerpartij was inderdaad erg leuk geweest, nu vandaag naar mijn ouders. Mijn drie neefjes blijven ook logeren komende nacht dus dat zal een gezellige (en drukke!) boel worden!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-07-2012 11:44:37
nee die Ipad hebben we al gekocht voordt mijn man naar Londen ging, zodat hij die mee kon nemen en wij gewoon de laptop thuis konden houden. zo kunnen wij elkaar op de hoogte houden met foto's en e-mails en facebook enzo.

die Ipad is voor ons allemaal eigenlijk.
ik dacht er el aan om sam een tablet te geven voor zijn 9e verjaardag. of dat nu een ipad is of niet, dat wist ik nog niet. echter hebben wij nu de ipad dus misschien onzin. Sam is verder ook gek op lego dus misschien wordt het wel gewoon Lego. mijn man zit in Londen en wij zagen die ENORM DURE maar supergave tower-bridge van Lego ( 16+ en 200 euro ) maar misschien is dat wat . Sam wordt GEK als hij die krijgt!! verder heeft hij ook echt een nieuwe fiets nodig , maar ja ik vindt een fiets gewoon geen leuk verjaardag kado.

nou ja eeeee hebben jullie nog tips?? opa heeft een nieuwe computer en sam krijgt hun oude ( net een jaar oud dat ding) dus dat wordt het ook niet.
hij wil ook graag de Legotrein dus dat vindt ik ook wel leuk.
het komt wel goed!! sam speel verder niet met Hotwheels of transformers of zo iets.....

Rosa heeft vanmorgen op eigen initatief haar duimnagel geknipt, iets te kort uiteraard. er was een heeeeel klein beetje bloed, dus ze zei heeeeeel trots: ik heb bloed gekregn! ik moet een pleister! dus nu loopt ze heeeeel trots met die pleister om haar duim, iedereen moet het zien

ik moet gaan, moet zo sam uit school halen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-07-2012 12:05:46
Marielle, is Silke ook de enige kleindochter dan?

Hihi, die Rosa!

Als je weet dat hij er erg blij mee is... moet toch kunnen voor een keer? Zou hij enig idee hebben wat het kost? Ik denk dat Benoe dat nog niet zou weten, Isis wel, die is al veel prijsbewuster.
Maar de jongens zijn nog in de gedachten dat een Nintendo DS een klein kadootje is, hihi.
Tja, qua afmeting wel he .
Het is ze inmiddels wel duidelijk dat een DS erg duur is, maar zelf zien ze dat niet.
En zouden ze bij wijze van dus net zo blij zijn met een grote doos Lego als met een laptop (die Isis en Benoe btw ook beiden hebben... maar wel een tweedehandsje, collega van Paul knapt laptops op, erg fijn voor ons, hihi!).

Dus tja... ik zou het doen... als hij het nog niet volledig zou beseffen wat het waard is . Rosa beseft dat toch zeker nog niet, ik zou eerder bang zijn dat ze dan ieder jaar zo'n groot kado verwachten.

Isis had dit jaar ook een duurder kado, ze wilde in eerste instantie bijleggen zelf, maar uiteindelijk hebben we het erop gegooid dat het ook nog voor het fietsexamen en voor de entreetoets was.
Is meer om mijn eigen schuldgevoel naar de jongens toe te stoppen, hihi, maar had haar toch voor beide dingen nog iets kado willen doen (had ze niet verwacht overigens), dus vandaar.

Nou ja, kort mijn punt: als ik het kan verantwoorden voor mezelf krijgen ze hier soms ook wel een groot kado, hoor, maar het belangrijkste vind ik dat ze dit niet als vanzelfsprekend zien... snappie?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-07-2012 19:55:43
ja dat proberen wij ook, dat niet vanzelf sprekend zien.
soms is dat wel moeilijk. wij werken allebei en hebben dus samen een goed inkomen. wij kunnen ons gewoon redelijk veel veroorloven. wij hebben een groot koophuis, twee autos, soms wel 4 x op vakantie, een verbouwing in ons huis wordt gedaan zonder een lening af te sluiten.

ik wil dat ze wel snappen dat het geld niet komt aanwaaien. dat ze wel weten dat wij er wel hard voor werken!
dit begint sam nu echt wel goed te snappen. die ziet ook wel dat wij er de hele maandag en dinsdag sowieso niet zijn. en zijn vader is al helemaal veel aan het werk. dat hij nu in londen werkt voor een maand is ook een avontuur maar ook extra geld verdienen. dus zeggen wij tegen sam , ja papa gaat nu een maandje in Londen werken, waardoor wij straks lekker als wij willen 4 weken weg kunnen. en dat snap hij ook wel weer. hij spaart ook zijn zakgeld op en telt het om vervolgens te kijken op internet wat hij zou kunnen kopen van zijn geld.

maar wij zijn ook wel lekker makkelijk soms. als hij niet genoeg heeft passen wij snel bij.

maar goed hij kan nog steeds "zo blij als een kind"zijn met een verjaardagskado.

soms krijgt hij zomaar iets kleins en daar kan hij ook superblij van worden.

stja bij Rosa proberen wij het ook al over te brengen, maar ja die is nog een beetje klein om het echt te begrijpen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-07-2012 22:34:01
Marielle had je het mooie weer uit italie niet mee kunnen nemen. Ik had 6 weken mooi weer besteld. We zitten al in de tweede week en het weer is niet zo heel mooi. Mooie foto heb je trouwens bij je naam staan.

dano, wat een lekker groot bed. Of lijkt dat maar zo. Heerlijk hoe je kinderen lekker liggen te slapen. Veel plezier het weekend in Londen.

mai-lin hier zijn ze gelukkig ook snel tevreden. Laatst heeft hier een grote lege doos in de woonkamer gestaan. Grootste lol met zijn tweeen in hun piratenboot. (dat zei lisanne dat het was).
Lisanne heeft een nintendo dsi. (heeft ze 2 jaar voor gespaard) Helaas hebben wij het niet zo heel breed.Ze komen niets te kort Lisanne wil heel graag een tablet voor haar verjaardag. We zijn samen met haar druk aan het sparen. Voor een paar jaar terug dacht zij ook als je het geld niet heb ga je toch gewoon naar dat kastje in de muur. (tja was dat maar zo makkelijk).

Vanavond bijna 7 kilometer gestept met lisanne. We steppen bijna iedere avond. Ene dag zo'n 4 kilometer de andere dag verder. Ben al 2 kilo afgevallen (Ik moet nodig wat afvallen.In de periodes van hormoon spuiten ben ik veel aangekomen en dat moet er echt af. zit nu in kleding maat 48 en wil heel graag terug naar eerst 44) Voelt heel dubbel ik moet het kwijt en mijn zoon moet aankomen.
Maandag ben ik even met adrian naar inloop bij cb geweest. Wilde hem heel graag even wegen. Wilde zien wat al die calorievoedingen doen. (al drink hij nu dus ook minder. Die nutrini-drink wil hij zo goed als niet meer.) Hij is dus helaas niet aangekomen maar afgevallen 300 gram. ik word hier zo moederloos van. Heb nijmegen ook weer gebeld. Ze bellen mij morgen weer over hoe nu weer verder. We hebben nu naast die calariedranken en poeders nu ook toetjes en appelmoes gekregen om uit te proberen. Ik maakte het aarbeien toetje open. Het ruikt wel lekker maar het ziet er niet uit als aarbeien maar het is meer bruin. (adrian zei ook meteen nee vies). De andere toetjes en appelmoes zien er ook niet echt lekker uit. Van de appelmoes heeft hij wel 6 hapjes gegeten.
Nog 2 1/2 week en dan is hij alweer jarig. word hij alweer 2 jaar. Volgende week donderdag gaan wij naar een oud collega toe die nu ook fotografie doet. Ik wil beide kinderen weer eens leuk op de foto hebben.
nu even goed nieuws mijn zusje heeft de 20 weken echo gehad. Alles was goed. Dit kindje heeft geen hartafwijking (heeft haar andere kindje wel en is met 1 jaar geopereerd). Mijn zusje kan nu pas echt genieten.En wij genieten met haar mee.
Zo mijn bedje eens opzoeken morgen vroeg moet ik naar therapie en dus gaat mijn wekker om 7 uur. Kinderen slapen eindelijk uit. Lisanne is wakker tussen half 10 en 10 en Adrian tussen 9 en half10. Heerlijk. Daar kan mama wel aan wennen. haha
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 11-07-2012 23:07:25
Fijn nieuws van je zusje, Ingrid!
Heerlijk dat je kindjes uitslapen nu! Jammer dat je dan zelf wel vroeg er uit moet weer...

Moeilijk dat het dus niet aanslaat... ben benieuwd wat Nijmegen nu weer gaat zeggen...

Dano, fijn toch dat het jullie zo goed gaat! Rosa is inderdaad nog te klein, maar Sam kan het inderdaad al goed beseffen.

Wij hebben het nu ook absoluut niet breed. Eigen zaak gehad, kredietcrisis kostte ons de kop. Nu nog af aan het betalen, zal nog een paar jaar duren. Maar we hebben het nog altijd goed genoeg! Vakantie zit er niet in, maar verder komen we echt niets tekort.
Voorheen kon meer en we hebben zeker wel een stap terug moeten doen, kinderen ook. Voorheen kregen ze inderdaad sneller iets, nu zal er voor gespaard moeten worden.
Maar goed, ze zijn nog steeds gelukkig en met kleine dingen tevreden!

Toen ze een stuk jonger waren, ging ik vaak met alle 3 en later 4 de stad in en dan mochten ze eigenlijk altijd wel wat uitkiezen. Totdat ze op een gegeven moment ervan uitgingen dat ze wat kregen... en het niet meer vroegen, maar bijna eisten en zeurden als het een keer niet kon. Kind eigen misschien, ik weet het, zal best te streng zijn... maar ik houd er niet van als ze zeuren en ik heb het toen gestopt.

Over een paar jaar zullen we er weer flink op vooruit gaan en zullen ze best wel weer meer krijgen... zolang ze het niet vanzelfsprekend vinden .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 12-07-2012 07:24:27
Dag dames, nog even "mama lifen" voor ik naar het werk ga

Jordi is ook wel aardig prijsbewust. Hij weet dat de laptop veel geld heeft gekost en dat hij niet elk jaar zo'n duur kado krijgt. Bij ons krijgen ze voor de verjaardag, sinterklaas en kerst een kadootje. Als ze tussendoor wat zien moeten ze het zelf van hun zakgeld kopen, wat betreft speelgoed dan. Een boek of gisteren een klein waterpistooltje voor op vakantie koop ik dan nog weleens tussendoor. En kleren, schoenen, haarfrutsels, verzorgingsspullen natuurlijk, die koop ik ook...
Jordi spaart zijn zakgeld vooral, hij heeft ook nog verjaardagsgeld en rapportgeld van opa en oma dus onderhand een aardig gevulde spaarpot. Af en toe koopt hij iets kleins ervan, maar hij is geen "big-spender".

Ook wij werken allebei (man op papier 40 uur, maar meestal wel meer en ik 28 uur) Mijn man heeft een goede baan. Wij leggen aan de kinderen uit dat er voor en nadelen aan zitten. Nadelen dat hij ook regelmatig 's avonds en soms in het weekend moet werken of nog even een telefonische vergadering heeft op vakantie aan de andere kant kunnen we die tweede zomervakantie betalen vanwege die baan. Een ander voordeel is dat hij niet echt vast zit aan werktijden (behalve bij afspraken). Zo werkt hij op maandag thuis zodat hij tussen de middag luncht met de kinderen en brengt hij meestal 's morgens de kinderen naar school om daarna naar het werk te rijden (vandaar ook dat hij dan 's avonds vaak wat later thuis is)
Als hij een keer niet kan doe ik het en begin ik later met werken. Bij ons mag je tussen half 7 en half 10 beginnen, dus ook erg flexibel.

Ingrid, sorry van het weer, ik het het geprobeerd mee te nemen, maar is niet gelukt. Jammer dat er nog geen resultaat te zien was in het gewicht van Adrian. Jullie zijn echt goed bezig zeg met het steppen, ik doe het je niet na! Respect! (ben ook niet zo sportief, vandaar waarschijnlijk :d) Lekker dat de kindjes nu uitslapen!

Dano, de Legotrein heb ik vorig jaar al een keer gekocht (was toen in de aanbieding) was een speciale doos met een extra station en rails erbij. Hij ziet er wel erg mooi uit, de doos tenminste. De towerbridge is inderdaad erg mooi, maar ben je niet bang dat het nog te moeilijk is voor Sam? Omdat er 16+ op staat?

Mai-Lin, grappig soms hoe kinderen denken. Een DS is klein dus dat is een klein kadootje (eigenlijk ook best logisch) Wat heeft Isis gehad voor haar verjaardag (en entreetoets en verkeersexamen). Ik vind het ook erg belangrijk dat ze het niet vanzelfsprekend gaan zien.

Nou een heel verhaal! Ik ga maar eens ontbijten (lekker rustig in mijn eentje ) even werken en dan vanavond uit eten met collega's en als er een leuke film draait misschien nog naar de bioscoop.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 12-07-2012 07:25:52
O, ja de foto is in het zwembad in Italie. Wel grappig, want toen we 2 jaar geleden ook op die camping waren heb ik net zo'n foto van de kids :d (en het jaar ervoor trouwens ook)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 13-07-2012 09:11:56
hele leuke foto! ben je nog naar de bios geweest?

ingrid ik hoop voor je dat de toekomst er rooskleuriger uit gaat zien voor je met je kids. wat een gedoe zeg
sterkte er mee

ik ga zo even inpakken, vanavond naar londen helaas regent het hier en daar ook, maar ja dat mag de pret niet drukken.

ben al weer veel te lang aan het ML-FB-hotmailen H&M enzo ( ga toch niks kopen maar kijk altijd even)
groetjessssss
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-07-2012 14:55:16
Uhm, welke foto? Zie alleen de foto van je kids met muts op en op de achtergrond een denneboom met sneeuw, lijkt me niet gemaakt in het zwembad .

Heerlijk he, alleen ontbijten! Heb laatst toen Paul naar de Efteling was met de kinderen alleen gegeten 's avonds... voor een keer zalig, hoor! Krantje erbij .

Hoe was het avondje uit met collega's?

Dano, goede vlucht en geniet van je man .
Grappig, ik kijk ook vaak bij H&M... momenteel al weken niks erbij, maar check wel geregeld .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-07-2012 18:26:25
Dat is raar Mai-Lin! Ik heb de foto wel veranderd. Sta je soms altijd ingelogd op ML? Misschien ligt het daaruit en doet hij het wel als je uitlogt.
Hierbij nogmaals alledrie de foto's, de bovenste is van 2010, linksonder van dit jaar en die linksonder van 2009



Heb net weer lekker alleen gegeten, we gaan zo de kinderen ophalen en Arjan was iets later thuis. Heb om mezelf te verwennen een ijsje als toetje genomen

Dano, veel plezier dit weekend in Londen!! (al lees je dit niet meer vantevoren waarschijnlijk)

Het avondje uit was erg gezellig en lekker. Er draaiden twee leuke films in de bios, maar die had 1 collega allebei al gezien. De rest van de films waren of te vroeg of niet leuk. Dus uiteindelijk zijn we lekker lang wezen eten. We hebben daar wel 3 uur gezeten!! En daarna nog even wat drinken bij een van de collega's thuis.

Nog 2 dagen werken en dan weer lekker vakantie! Een stuk langer dit keer nl: 3,5 week!!!

Hebben jullie nog plannen voor dit weekend? (behalve Dano dan ha ha, die heeft wel plannen) Wij nog helemaal niets, lekker rustig.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-07-2012 20:48:08
Leuke fotos Marielle! Ik blijf meestak wel ingelogd, inderdaad, sluit gewoon de pagina zonder uit te loggen.
Maar heb me net even uitgelogd en zie toch nog steeds de oude foto .
Nou ja, heb ze nu toch gezien, grappig!

Ik heb geen plannen. Wil alles opgeruimd hebben voor mijn vakantie, zodat ik dan ook echt vakantie heb, haha!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 13-07-2012 23:42:07
mai-lin, Hier krijgen ze ook wel eens wat. Maar ze moeten er niet vanuit gaan dat ze altijd wat krijgen.

marielle, dat is wel een fijne baan dat je flexibel kan beginnen. Jammer dat je het mooie weer niet mee hebt kunnen nemen. Vrienden van ons hebben het ook geprobeerd het is hun ook niet gelukt.
Echt mooie foto's van de kinderen. Is ook gezellig lekker lang tafelen. Lekker bijna weer vakantie

dano veel plezier in Londen.

Hier vandaag bij mijn broer geweest. Stond op de camping en vierde daar de verjaardag van zijn zoontje en stiefdochter (wat klinkt dat naar zeg. Want het is echt een schatje) Mijn neefje word binnenkort 6 maar is dan met mama op vakantie (dus niet bij papa) en mijn (stief) nichtje word maandag 4. Was erg gezellig. Lisanne heeft lekker gespeeld en Adrian wilde niet van mijn schoot af.
Ik heb niet echt plannen voor het weekend. De oppashondjes gaan weer weg. Dan hebben we alleen de onze nog. Dus eigenlijk wil ik even goed beneden stofzuigen en dweilen. Met al die honden in huis. Ben blij dat ik er niet standaard er zoveel heb. Mijn man moet nog 1 week werken. Dan heeft hij ook lekker vakantie. Morgen de uitnodigingen voor adrian's verjaardag op de post doen.
Nijmegen heeft gebeld. Ze willen dat ik maandag op nieuw ga wegen en dan bellen ze mij van de week terug hoe wij verder gaat. Heb een belafspraak staan van de dietist en arts. (ze wilde het deze week even zo doen omdat naar nijmegen gaan niet zo makkelijk zal zijn met de vierdaagse.) De Artsen denken daarin gelukkig wel mee.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-07-2012 09:06:49
Ingrid, gezellig zo op de camping, was het wel een beetje weer? Zo zielig voor de mensen die hier in Nederland op vakantie zijn (en dan vooral op een camping) dat slechte weer. , hoewel hier schijnt op dit moment de zon (voor hoe lang dat duurt).
Adrian wordt 2 jaar toch? Goed dat ze hem in de gaten houden in Nijmegen en vooral vrijdag zal er idd geen doorkomen aan zijn ivm de vierdaagse. Fijn trouwens dat het goed gaat met de baby van je zus, altijd goed om te horen, vooral als de vorige een hartafwijking had.

Mai-Lin, lekker opgeruimd? Heb je nu vakantie of nog een weekje werken?

Ik (wij) moet vandaag ook echt aan de slag. Mijn zus komt vanaf morgen bij ons logeren, omdat zij meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse en dan elke morgen vanuit hier vertrekt (wij wonen niet zo ver van Nijmegen). dus dan moet het wel netjes zijn natuurlijk
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 15-07-2012 11:15:33
hooooiiii

vanmorgen weer met de boot aangekomen in hoek van holland!

vrijdagavond vertrok de boot om 22.30 , zaterdagochtend aangekomen om 09.00 in londen, mijn man gebelt en toen zijn wij naar een metrostation gaan waar hij vlakbij werkt.
hij heeft alles laten zien en toen ( in de stromende regen) over de portobello markt gelopen, erg leuk!
toen met de metro naar regent street , naar Hamley's. dat is een speelgoedwinkel met 5 (!!!) verdiepingen! een speelgoedwarenhuis. met een complete rij WC's, kinderverschonings plaatsen en ook een complete snoepwinkel. een hele Lego/playmobiel afdeling enz.enz. enz.
echt te gek, sam ging uit zijn dak! daar hebben wij echt lang rond gelopen.
daarna lekker naar de mac ( echt in geeeen jaren in de mac geweest, sam is er een keer geweest op een kinder feestje ) maar was wel leuk. toen naar het huis waar mijn man nu woont in Londen. gewoon een compleet huis met 3 verdiepingen! midden in een woonwijk van londen net buiten het centrum. compleet met flinke tuin.
ze zitten er nu met z'n vijven. allemaal vrienden zijn het ook. echt super!. stja daarna moesten wij al weer terug naar het station , want de trein doet er ca 2 uur over naar de haven.
sam weer dikke tranen. hij snapt het wel hoor, maar toch vindt hij het helemaal niks. wij hebben hem gewoon ook goed uitgelegd dat hij over ca 2 a 3 weken weer thuis is. en dat het voor papa ook leuk is om daar te zijn. en dat er vaders zijn die minder "cool" werk doen. en dat er vaders zijn die bv militair zijn en dus soms een jaar weg zijn, en dat het dan maar afwachten is of ze wel terug komen. en toen had hij zoiets van ja, oja, dus dat kan natuurlijk ook.....

nou ja goed het was een leuke, helaas wel een korte trip.
wij hebben hier nog een weekje school en dan hebben ze lekker vakantie. maar volgens mij heb ik dat al 30 x gemeld

ingrid heel veel sterkte morgen met je kleine. en bijna jarig!

marielle gaat je zus alleen lopen? wel stoer .
ik zie je foto wel gewoon goed. raar dat ingrid nog die oude ziet?

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-07-2012 20:43:56
Dano dat klinkt als een super weekend weg! Gaaf zeg die speelgoedwinkel! De Lego tower bridge nog gezien? Wel sneu dat Sam weer zo moest huilen. Kun je wel een beetje slapen op zo'n boot? En was Rosa blij dat jullie weer thuis waren? En nu aftellen tot hij weer thuis komt. Weet je al wat jullie in de vakantie gaan doen?

Mijn zus zou voor de 4e keer met een vriendin lopen, alleen voelde die vriendin zich 1 maandje geleden niet lekker uiteindelijk naar de dokter gegaan en toen bleek ze 4 maanden zwanger!! Dus de dokter adviseerde om geen 4x 40 km te gaan lopen. De 1e dag loopt ze wel de helft mee, maar voor de rest loopt mijn zus alleen (nou ja met 45000 anderen, maar jullie begrijpen wel wat ik bedoel...)

Ik heb van de week een stukje nagel van mijn teen afgeknipt, maar iets te ver, dus nu is m' n teen ontstoken. Hartstikke stom natuurlijk, maar ook best pijnlijk! Dus zit nu maar in de soda.

Vanmiddag zijn we nog even een ijsje gaan eten met mijn schoonouders en daarvoor hebben Jordi en Silke lekker buiten gespeeld.eindelijk kon het weer een keer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 15-07-2012 21:16:06
het was erg rustig op zee dus slapen gaat prima. ik vindt het altijd erg leuk op die boot.

wauw al 4 maanden zwanger. ongeloofelijk . dat je dat dan niet eerder weet he!

succes met je teen.balen! het weer was vandaag wel ok inderdaad. ik kijk net op weeronline voor morgen maar ja weer weercijfer 2. niets soeps dus. mijn man zette net een foto op facebook van een vriend van hem in zijn zwembroek op een strandje , er staat bij London Beach! hhaha is een geintje , maar echt mooi weer was het niet zo te zien daar.

Sam kreeg net iets niet voor elkaar, ik kon het ook niet dus hij kreeg een enorme woede aanval. ik ben er wel van geschrokken, ik ken hem zo helemaal niet. het heeft een grote inpact op hem. ik ben zelf helemaal een beetje van mijn apropos daar door. pffff.

morgen maar verder kijken. ze slapen (hopenlijk, het is stil boven) dus maar even verder kijken. moet werken, maar heb er nu geen puf voor door dit gebeuren. morgen weer een dag, we gaan maar door. ofzo.

nou eehhh groetjes! tot later!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-07-2012 07:13:14
Wij zijn ook een keer met de boot naar Engeland gegaan, maar die ging overdag (in 3 uur) dus hier geen ervaring met het slapen op een boot.
Hoe is het met Sam? Bleef het bij die ene woede aanval? voor je mannetje.
Dat weercijfer 2 klopte wel, wat een rotweer hier gisteren zeg en dat voor 16 juli!!!!

Mai-Lin en Ingrid, hoe is het met/bij jullie?

De teen doet al minder pijn hoor, alleen nog flink rood.
Mijn zus is gisteren gearriveerd. Jordi heeft er een hele hotelkamer van gemaakt met wekker, radio en zaklamp inclusief instructies en een welkomstbord op de voordeur!
Het hotel hier heet het Tipton (ja ja hij kijkt weleens naar Zack en Cody . De zwangere vriendin loopt vandaag trouwens de laatste 15 km toch mee en morgen waarschijnlijk ook, dus dan loopt ze toch niet helemaal alleen.

Vandaag laatste dagje werken en dan weer VAKANTIE! Ben er wel aan toe ha ha :d :d, nu wel wat langer dan de vorige keer.

Trouwens toen wij op vakantie waren was Jordi een keer stokbrood aan het eten toen hij een stukje uitspuugde, omdat er iets hards in zat. Was zijn eerste kies eruit gegaan! Ik dacht dat dat rond de 10/11 jaar zou gebeuren of zijn er bij jullie kids ook al kiezen uit? Er komt ook al een nieuwe aan.

Ga maar eens douchen en dan richting werk.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 17-07-2012 17:49:21
Ik dacht dat je met het vliegtuig ging, Dano! Met de boot ben ik ook een keer geweest... midden op zee storm! Ben zo ziek geweest! En met mij meer dan de helft van de leerlingen, haha! Waren op schoolreis, uitwisselingsexcursie met engelse studenten... bah, bah! Maar leuke week gehad ondanks de heenreis en de terugreis verliep wel goed!

Ben je een beetje bijgekomen van zijn woede-aanval? Wat naar, voor hemzelf ook. Zei hij er later nog iets over?

Marielle, beterschap met je teen!
Hoe is het lopen voor je zus en vriendin gegaan?
Grappig, het Tipton hotel, Leuk hoe hij dat gedaan heeft!

Isis is 11, maar heeft nog geen kiezen gewisseld. Ze was net 5 toen de eerste tanden los zaten, maar de melkkiezen heeft ze dus nog allemaal. Benoe is ook nog niet aan het kieswisselen....

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 17-07-2012 17:52:42
Oh ja, ik zie nog steeds je sneeuwfoto... .
Was gisteren even hier aan het lezen op de laptop van mijn dochter en zag toen wel de foto bij het zwembad.
Zal mijn man wel eens vragen wat het is...
Zag laatst namelijk ook een reactie op de avatar van Fruitsalade, iets in de trant van: wat een smakelijk avatar.

Nou, ik zie nog steeds de smurf die ze had hoor, en aangezien ik niet Gargamel ben, vind ik die niet zo smakelijk .

Je moet er trouwens maar zo laat pas achter komen dat je zwanger bent... ben je al bijna op de helft .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht