Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 03-12-2012 20:23:29

Oeps, ik zou dit weekend langskomen en nu is het alweer maandag!

Dano, wat vervelend dat het allemaal niet zo lekker gaat op het moment! Hopelijk voel je je gauw wat beter Hier heb ik ook in de loop van de tijd vanalles verzameld, dus ik ben ook klaar voor woensdag

Liva, leuk om te lezen dat de pakjesavond geslaagd was, goed idee zo met een speurtocht! En waren ze blij met de kadootjes van de ? Fijn dat B. weer wat beter in zijn vel zit, en soms is streng zijn nodig en helpt het wel. Druk schema zo met alles sporten en logopedie, kan me voorstellen dat ze maar 1 sport mogen. Hier ook allebei maar 1 sport hoor, Jordi zit op zwemmen (1x op de week maar op zaterdag dus kunnen we omstebeurt rijden) en Silke op turnen (2x in de week, maar wij wonen achter de sporthal dus ze kan er zelf naar toe, meestal ga ik haar wel halen)

Ingrid, wat een lief neefje zeg! Mooie foto's! Goed dat de kinderarts er achteraan is gegaan en dat jullie eindelijk geholpen worden. Lekker veel sintfeestjes gehad zag ik op FB! Gezellig! En de trampoline was een succes he? Leuk!!

Hier doen we woensdag pakjesavond, gewoon met z'n viertjes. Sinterklaas bij mijn ouders was erg gezellig en leuk. We zijn allemaal goed verwend!
Silke is wel erg aan het twijfelen nu (misschien hebben jullie wel het een en ander op fb gelezen) ze zei vorige week tegen mij: "Sinterklaas is verkleed, de pieten geschminkt en jij doet de kadootjes in onze schoen" zo in 1 zin, ik stond echt even met mijn oren te klapperen ha ha. Ze heeft denk ik het een en ander van haar vriendje gehoord. Hij was hier vorige week en zei tegen mij: Ik geloof niet meer en Silke ook niet
Maar vrijdag waren we bij sint op mijn werk en toen zei ze op de terugweg: "mam, deze pieten waren wel echt", dus ze weet het eigenlijk ook niet meer.

Hebben jullie kinderen ook een surprise gemaakt voor school? Jordi heeft een meisje getrokken die van muziek houdt en hij heeft (met mijn hulp) 3 muziekinstrumenten gemaakt (keyboard, trommel en xylofoon) daar zitten de kadootjes in. Hij heeft helemaal zelf een gedicht gemaakt, was erg leuk geworden

Zaterdag hadden we de hele middag verjaardag en gisteren zijn we met mijn ouders en zus naar het openluchtmuseum geweest. Is nu helemaal in winterse sferen inclusief ijsbaan en sleebaan. Overal stonden vuurkorven en er waren allemaal winterse taferelen en oude ambachten. Het was erg leuk. Sinterklaas kwam daar ook nog langs en de pieten gingen meeschaatsen. Daarna nog met z'n allen bij de Chinees wezen eten. Al met al een geslaagde dag dus.

Heeft het bij jullie ook gesneeuwd? Hier wel een tijdje, maar het bleef niet liggen. Nu regent het vooral.

Nou ik ga weer!
Jordi naar bed brengen en dan lekker voor de tv!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-12-2012 23:12:43
Ja, hier ook surprises!
I heeft min of meer een I-pad gemaakt, meisje dat ze heeft, houdt van I-pads. Ik had alleen even geen tijd om haar te helpen, dus heeft ze hem zelf gemaakt en nu is hij heel anders geworden dan ik in gedachten had, haha. Maar goed, ze heeft hem zelf gemaakt en daar ga ik dan niets van zeggen .
B maakt een didgeridoo... o, hoe schrijf je dat nu... we hadden een grote kartonnen buis staan, die hebben we volgeplakt met stroken papier en op die stroken allerlei plaatsjes die te maken hebben met muziek en dansen, de hobby's van het meisje dat hij heeft. Misschien niet erg origineel, maar wel vrolijk! Alleen nog de kadootjes erin en dichtmaken.
Ben normaal wel wat creatiever, maar zit er dit jaar even niet zo in...

Kindjes waren blij met hun kadoos!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 04-12-2012 13:39:24
Zo ben ik even snel later zal ik uitgebreid reageren.

Sinterklaas was geslaagd. De trampoline was een succes. Maar wat een rot ding om in elkaar te zetten.
lisanne zit nog in groep 4 en daar komt sinterklaas de kadootjes brengen. Morgen weer naar de kinderarts, ben benieuwd wat hij weegt en hoe lang hij is. Verder moet de sonde weer vervangen worden. Hij zal het niet leuk vinden maar helaas het moet. Zaterdag is lisanne's kinderfeestje we gaan naar de bios de groeten van mike. Ben benieuwd de voorstukjes zijn erg leuk. En dan een week later is lisanne echt jarig. (geen leuke periode om jarig te zijn. Het is erg druk.) Zo voor nu even genoeg. Moet nog vanalles doen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 05-12-2012 09:24:17
zoooo even snel! kids naar school, sinterklaas.  rosa wilde NIET want ze vond het eng zei ze . huilend bij de juf achtergelaten maar ja uiteindelijk vindt ze het wel leuk denk ik.
sam heeft een surprise gemaakt voor een meisje, ik heb 'm geholpen, een grote nagellak, erg leuk geworden. ik zag vanmorgen dat sam een hele grote skatebaan met skateboard had gekregen dus hij was helemaal door het dolle, superblij alleen al met de surprise. erg blij voor hem!

nou ik ga even een sinttaart maken, kado's in de zak doen en verstoppen en het huis opruimen ! mijn ouders en broer komen rond 17.00 en dan maar even kijken waanneer de sint komt .

groetjes!!  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-12-2012 10:47:03
Goedemorgen!

Ook hier is sinterklaas op school aangekomen, na het zingen van heeeel veel liedjes kwam hij eindelijk! In een mooie auto met hartjes en bloemetjes van pietje verliefd
Silke was erg zenuwachtig, maar had ook wel zin in vandaag.
Jordi had er ook zin in, weet nog niet wat voor een surprise hij heeft, dan zie ik straks pas.
En dan vanavond pakjesavond!!!

Dano, hoe is het met je? zal ook wel veel spanning zijn bij Rosa, ze heeft het vast leuk nu. Ik heb het met Silke ook zo vaak gehad in groep 1 t/m 3 heb ik haar regelmatig huilend achter moeten laten  , maar het kwam altijd weer goed als ik weg was. Leuk zeg een skatebaan, echt iets voor Sam he? Veel plezier vanavond?

Ingrid, weet het nog bij ons ja, een crime om de trampoline op te zetten! Maar ja als hij eenmaal staat hebben ze er toch veel lol van. Staat hij nog steeds binnen of inmiddels naar buiten verhuisd? Hoe was het bij de kinderarts? Vast veel plezier zaterdag bij het feestje van Lisanne. Ik zag voorstukjes van die film, volgens mij is hij heel leuk!

Liva, klinkt leuk de surprises. En wel knap toch dat I het helemaal zelf heeft gedaan. Ja vaak heb je wat anders in je hoofd, ken dat wel

Heb net de kadootjes in de zak gedaan en net nog een klein gedichtje voor allebei de kinderen gemaakt (vind ik wel leuk nu ze allebei goed kunnen lezen), leg ze maar achter in de auto denk ik, ik hoef vandaag toch nergens meer heen met de auto.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 05-12-2012 14:02:52
hahahah bij ligt het ook achter in de auto, de beste plek vanmorgen gedaan toen ze op school zaten. was trouwens prima gegaan met rosa!




de surprise
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-12-2012 15:24:03
Ja ik zag hem op facebook voorbij komen, erg mooi gemaakt!
En wat voor kadootje zat erbij?

Jordi had een discobal (ballon met papiermache en allemaal stukjes CD erop) Vind ie helemaal gaaf! En het kado moest hij graaien in de stroop met watten (daar kon hij ook nog wel om lachen ) En het kadootje was een doosje Knex.
Silke had een boek van Roald Dahl (de reuzenperzik), zij deden nog geen surprises (groep 4)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 05-12-2012 16:02:45
dat was dat dat tech-deckje wat er op zit ( kado was max 3 euro) sam heeft de hele tech-deck collectie dus dat was ook een superkado......
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 05-12-2012 20:43:35

Ben een beetje op. Pff wat een dag.


Wat een mooie suprise Dano. Echt mooi gemaakt. Hoe heeft Rosa het gehad. Lisanne heeft dat ook lang gehad. Hoe voel jij je?


Marielle, hoe is/was je pakjesavond. Trampoline is mooi naar buiten verhuist. Die zelfde dag nog. Ik werd helemaal gek van mijn kinderen. Hahaha. Iedereen zei het mij voor die tijd over een trampoline in elkaar zetten. Nu weet ik het zelf ook. maar toch een geslaagd kado.


Liva, Wat leuk had jij pakjesavond ingericht. Hoe is het verder met jou.


Wat ben ik blij dat we sinterklaas vanavond weer uit kunnen zwaaien. Het is een leuke tijd maar ben ook weer blij dat het over is. Nu op naar Lisanne's verjaardag. Vanmorgen met adrian naar de kinderarts geweest. Nog een keer aangegeven om een keer naar maag/ slokdarm te kijken maar ze wil hier niet aan. (zit heel erg te twijfelen voor een second opinium. Omdat het gevoel bij mij heel erg zegt dat het zijn slokdarm is) Ze wilde wel dat wij gingen bloedprikken en dat de kno-arts hem gaat zien.  Dus door naar het bloedprikken. We kwamen de prikkamer binnen. Nee prikje hoef niet zei adrian. (wat doet dat dan pijn dat het wel moet). Gelukkig prikte deze zuster in 1 keer. Met veel tranen en een grote badeend gingen wij weer verder. Naar de lift om naar de kinderafdeling te gaan. We kwamen de lift uit. Dikke tranen, en zei hij huis toe. Toen eerst maar de kinderafdeling een beetje leuk maken en even lekker spelen in de speelkamer. Dit vond hij wel weer leuk. Totdat de zuster ons kwam halen. Hij ging zelf liggen en mama moest allen zijn handje vasthouden verder hoefde van hem niet. De sonde zetten ging  ondanks de vele tranen goed. Hij mocht 2 kadootjes grabbelen omdat het sinterklaas was en hij zo dapper was. Toen weer lekker naar huis. 12 uur waren wij weer thuis en heb ik hem lekker naar bed gebracht. Om 15 uur kreeg hij de voeding, ik had er pas 30 ml in en het kwam er alweer uit. Toch maar dietist gebeld wat ik moest doen. Terug naar het ziekenhuis misschien zat de sonde  niet goed. Dus snel mijzelf en adrian verschonen. En de grond en bank schoonmaken. En op naar het ziekenhuis. Weer naar de kinderafdeling weer de traantje. (ik huilde bijna zelf mee). De sonde iets terug getrokken waarschijnlijk zat die iets te diep. En toen weer grabbelen. hahaha. (4 kadootjes op 1 dag). En snel naar huis en eten maken. Net de voeding gedaan. Gelukkig die ging goed. pfff en nu zelf even ademhalen. Even lekker ontspannen achter de pc en dan optijd mijn bed in.
Lisanne had het erg leuk gehad op school. Ze had een bal gekregen en een spelletje. Ze had opgetreden voor sinterklaas en de pieten konden niet dansen volgens Lisannne.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 06-12-2012 15:48:08
Ach Ingrid... voel de tranen zelf als ik je stukje lees... Wat is het toch een dapper mannetje! Traantjes, maar hij liet het toch maar even doen... Waarschijnlijk voelt hij zelf dus ook wel aan dat het beter voor hem is...
Ga voor die second opinion, meid, anders blijf je het je toch afvragen.

Ja, het Sintfeest was weer leuk, maar ook ik ben blij dat hij weer weg is. Wat een rust ineens weer. Ieder jaar weer denk ik: ik doe er niet meer aan mee, whahaha, maar als ik dan die koppies zie... dan zwicht ik alweer voor het jaar erna alvast .

Hoe het met mij gaat? Wat meer op en neer dan eerder, maar het komt wel goed. Heb veel moeten regelen, gaat veel tijd in zitten, maar voor zover ik het nu kan overzien is alles gewijzigd wat ik nu wijzigen kan. P is aan het verhuizen, haalt nu iedere dag een aantal dozen en brengt die dan naar zijn huis.
Ik kijk uit naar de dag dat hij echt weg is... komend weekend wl hij alle meubels ophalen en opbouwen, het weekend daarna wil hij de kinderen laten komen. Slik, hihi.

Ik hoop dat hij zijn verantwoording als vader zal gaan nemen, dat ik ze met een gerust hart naar hem toe zal laten gaan. Dat vertrouwen is er niet geheel, en dat is moeilijk. De toekomst zal uitwijzen hoe het gaat lopen. Maar gaat het goed en kan ik ze met een gerust hart laten gaan, dan denk ik dat ik toch wel van de 'vrije' weekenden kan gaan genieten, hihi. Even de tijd om op adem te komen, extra dingen aan te pakken, vriendinnen te bezoeken.
Wrang genoeg zou het dan dus zomaar kunnen zijn dat hij me dan in principe dus wel de steun geeft die ik al jaren graag gewild had... Weliswaar dan los van elkaar ipv samen, maar dat ik dus wel zelf ook wat ruimte krijg...
Maar gaat het niet goed, dan geef ik deze ruimte met alle liefde volledig op... Ik had liever gewoon af en toe een avondje tijd voor mezelf dan een heel weekend...

Maar dat snappen jullie vast wel . Op zich gaat het toch goed, eigenlijk.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-12-2012 15:11:45
Goedemiddag!

Ingrid, hoe was het feestje van Lisanne? En was de film leuk? Agos die Adrian, het zit hem ook niet mee. Gelukkig is het probleem met de sonde nu verholpen.

Liva, wat een geregel en een hoop emoties zo. Kan me je zorgen voorstellen, woont hun papa straks wel in de buurt of moeten ze nog een tijdje reizen? Dat zal zeker wennen zijn als de kinderen een heel weekend bij hem zijn.

Dano, hoe was jullie pakjesavond?

Hier was het erg geslaagd. Ze waren erg enthousiast en door het dolle heen. Leuk om te zien dus, ze hadden ook allebei een gedichtje (nog even lastminute gemaakt) vind dat wel leuk nu ze allebei goed kunnen lezen.

Gisterenavond zijn we met z'n viertjes naar de muscial de Little Mermaid geweest. We zijn maandag 13 jaar getrouwd en meestal doen we wel iets speciaals rond die datum. Het was erg mooi en leuk en we hadden hele goede plaatsen op rij 9. Het zat ook lang niet vol. Jordi en Silke waren wel onder de indruk van de grootte van het theater (Beatrix theater in Utrecht) tot gisteren waren ze alleen een paar keer in het Efteling Theater geweest.

Wat een sneeuw he vrijdag ineens? Ik had er donderdag heel lang over gedaan om op het werk te komen. Vrijdag bleef Arjan thuis werken dus kon ik op tijd vertrekken en sneeuwde het pas de laatste 10 minuten. En voor de rest de hele dag tot ik rond half 5 weer naar huis ging. Silke heeft vrijdagavond nog snel een sneeuwpop gemaakt  en gisteren zijn we van de dijk af wezen sleeën, gaat super hard! En nu is de meeste sneeuw alweer weg!

Ik ga de kerstspullen eens van zolder halen, we wilden eind van de middag de boom gaan zetten.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-12-2012 21:41:11
Zo het kinderfeestje weer voorbij voor dit jaar. Was erg leuk.We hadden het programma wel omgegooid. Het was hier zaterdag zo glad dat ik niet in de auto durfde te stappen met andermans kinderen. Ik heb trouwens wel het geld wat de kaartjes kostte + extra gedoneerd aan make a wish.
We hebben eerst de kadootjes verstopt. Duurde even voordat lisanne alles gevonden had. Daarna hebben ze cakejes versierd. Toen wilde ze wel even buiten naar de sneeuw. Ongeveer 45 minuten laten kwamen ze koud weer binnen. We hebben brammetje baas erop gezet en ze hebben die heerlijk zitten kijken onder het genot van een zakje chips en wat drinken. Daarna de muziek heerlijk aan en maar dansen, dat dansen ging over in handstanden tegen de bank aan. Ja en toen moest de papa van lisanne dat ook doen. Maar hij ging natuurlijk languit op de bank liggen. En die meiden sprongen met ze alle bovenop mijn man. hahaha. We hebben heerlijk gelachen. De meiden wilde eigenlijk nog niet naar huis.  Nu van de week de cakejes maken voor het tracteren voor vrijdag en de taarten maken voor zaterdag. In de tussentijd moet adrian nog naar cb en lisanne haar steunzolen ophalen en naar logopedie en ik ook nog naar therapie en ik moet natuurlijk niet vergeten dat lisanne's kadootje ook nog ingepakt moet worden.
Met adrian gaat het gelukkig met de sonde nu weer goed. Het is zo'n dapper mannetje. Ik ben zo trots op hem. Hij laat het allemaal maar doen.
Morgen even de dokter bellen voor lisanne die al vanaf vrijdag aan een stuk aan het hoesten en niezen is en ze klonk vanavond iets benauwd. En voor adrian om een second opinium te regelen.

Liva, lijkt mij ook dat dat even slikken is. Lijtk mij ook heel moeilijk.

marielle, dat lijkt mij ook wel een leuke musical. Een paar jaar terug gingen we hier in de buurt naar een open plek in het bos. Daar kon je een bult af sleen er waren soms ook nog een paar aan het skieen. Gaat ook erg hard. En is de kerstboom mooi geworden.

Hier staat onze mini kerstboom ook weer. We hebben een kunstboom van 1 meter. We hebben ook een grote maar we hebben niet zo'n hele grote woonkamer en ook altijd nog lisanne's verjaardag met veel visite dus vaak zetten we de kleine en versieren erom heen nog veel. Voor het raam lichtjes en op de kast hebben we een kerstdorp.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 14-12-2012 14:22:17

Hoe is het met iedereen?

Hier vanmorgen de hele ochtend in de keuken gestaan. Maar 1 van de 2 taarten is af. Hij staat op facebook en ook hier onder botercreme recept.
Morgen is mijn meisje jarig. 9 jaar geleden dat ik dat het nog wel een tijdje zou duren was 35 weken en 6 dagen. Maar Ze wilde graag al bij ons zijn. En nu is ze alweer bijna 9 jaar. Vanmorgen heeft ze op school getrakteerd. Leuke reacties gehad op de traktatie voor school.

Zo ik ga er vandoor mijn kleine boef begint wakker te worden. Ga hem lekker eruit halen en dan zo naar zwemles.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 14-12-2012 22:34:59
haaaiiiiiii

alvast gefelicteerd met Lisanne!!! 9!  en wat een super taarten heb je gemaakt! is dat nou moeilijk?
mij collega gaat een taart maken voor Rosa , een 3D taart Pippi langkous. ben benieuwd!

fijne dag morgen!

verder heb ik een mega instort moment gehad op mijn werk  . maar ben goed gesteund en ik hoop dat het nu beter gaat. we zullen zien.ben er een beetje huiverig voor.  ik moet het even tijd geven.
en anders....stja ik weet het niet.

pakjesavond was leuk! kids goed verwend. kerstboom is bij het tuincentrum gehaald, een heerlijke Nordman en versierd met de kids. volgend weekend gaan we naar mijn man z'n vader en familie. dat contact is super! hij heeft zijn vader 25 jaar niet gezien, nu enorm spijt, want het was gewoon onnodig. maar het contact is geweldig en ze wilden heeeeel graag dat wij kerstavond kwamen vieren met hun. super leuk, we hebben er echt zin in! 

nou tot later weer!!!


 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 16-12-2012 10:59:59
Fijn Dano, dat het contact zo goed is met zijn vader! Gaat vaak anders, na elkaar zo lang niet gezien te hebben... echt heel mooi!

Ingrid, gefeliciteerd nog met je dochter! Hoe was de verjaardag?

Kindjes zijn bij hun vader nu... zo stil in huis, ik mis ze! Maar ik geniet er ergens ook wel van... even doorwerken, even klusjes aanpakken die al lang zijn blijven liggen, even naar Marco kunnen luisteren en mee bleren zonder minstens 10 keer gestoord te worden per liedje .
Moet dadelijk terug de stad in, heb gisteren 2 broeken gekocht en mijn moeder zei nog dat ik ze best een maatje kleiner kon pakken. Maar vond mijn eigen maat al zo klein uit zien... en ja hoor, vanmorgen aan gedaan en ze zitten al los... dus toch maar even gaan ruilen.
Hoezo eigenwijs?

Kerstboom staat hier sinds vorige week... een mooie nepperd, hihi.

Ik ga even verder, ben door het huis aan het rennen met stofdoek, poetsdoek, stofzuiger en dweil, hihi.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 19-12-2012 10:02:50
Ja daar was ik ook weer eens een keer. Sorry dat het zo lang geleden is

Ingrid, nog gefeliciteerd met Lisanne! , had je al wel via FB gefeliciteerd, maar hier ook nog een keer. Wat had jij een supermooie taarten gemaakt zeg!! Bijna zonde om op te eten. Waren ze lekker? En de traktatie ook zo schattig, kan me voorstellen dat ze in de smaak vielen! Jammer dat jullie niet naar de film konden gaan, maar wel heel begrijpelijk, zo te lezen heeft ze even goed een leuk feestje gehad!

Dano, dat was schrikken voor je zeg zo'n moment op je werk! Ben je nu ziek thuis of toch weer aan het werk? Leuk om te lezen dat het contact met de vader van je man nu zo goed is, kan me de spijt ook wel voorstellen, maar ja daar is helaas niets meer aan te doen, maar extra genieten nu dan van de momenten die nog komen gaan.

Liva, dat is dubbel ja, aan de ene kant mis je de kinderen en aan de andere kant heb je nu even de rust om dingen voor jezelf te doen. Bleven ze ook slapen of is het nu nog alleen overdag? Broeken te los is een beter gevoel dan broeken te strak toch?

Hier ook een neppe kerstboom en ook nog twee neppe op de kamers van Jordi en Silke.

We hadden vrijdag een feestje op Arjans werk, maar er was niet veel aan, het was niet echt een "kerstsfeer". Vorig jaar nog een lekker buffet nu alleen broodjes beenham (die ook nog eens niet lekker was), stukken pizza en broodje worst (die zag er niet lekker uit dus heb ik me niet aan gewaagd) Het was ook gewoon in een soort oude fabriekshal dus totaal geen sfeer, maar goed we hebben ons gezicht even laten zien ha ha. Gisteren kerstborrel op mijn werk (zonder partners) was wel erg leuk en daar wel lekker gegeten. En daarna kerstpakket gehad, zaten wel een paar leuke dingen in (en een heleboel papiersnippers die ik nu nog overal vind in huis!

We hebben afgelopen weekend al onze zomervakantie geboekt, we gaan weer in het superhoofdseizoen dus daarom zijn we er vroeg bij. Ze hebben hier eind juni al vakantie en ik zou het liefst dan meteen gaan, maar dan kan Arjan maar 1 week vakantie krijgen en eind juli/begin augustus 2,5 week. Dus nu gaan we 2 weken naar Toscane in Italië in een stacaravan. Aftellen dus maar!

Wat zijn jullie plannen met kerst? Kerstavond komen mijn ouders, zussen met aanhang en kids eten (totaal zijn we met 12), 1e kerstdag komen mijn schoonouders waarschijnlijk eten (nog niet gevraagd, maar volgens mij hebben ze nog geen plannen....) en 2e kerstdag komen vrienden eten, maar daarmee hebben we elk jaar de afspraak dat we wat simpels eten, dus dat wordt macaroni of nasi ofzo. Veel koken dus, vorig jaar hebben we helemaal niet thuis gegeten en nu alle dagen wel. 

Jordi heeft vanmiddag een feestje van 12.15 tot 18.30 uur, volgens mij heeft hij nog nooit zo'n lang feestje gehad, maar hij heeft er superveel zin in! Ze gaan zwemmen.

Nou ik ga maar weer, jullie hebben wel weer genoeg leesvoer toch?

groetjes!


 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 19-12-2012 11:24:20
Zo, da's een lang feestje inderdaad! Maar ze worden ook al wat ouder... is beter te doen met kinderen van die leeftijd dan met ukkies van 5, 6 . Leuk, een zwemfeestje!

Lekker, de vakantie al geboekt! Geniet ervan, alvast!

Met Kerst... kerstavond ga ik eerst naar mijn ouders, daar haalt P de kinderen op en hij gaat dan met ze naar zijn oma. Eerste Kerstdag komt hij even hierheen, voor de kadootjes, 's middags ga ik naar mijn oma en daarna komen mijn ouders, zusje en zwager hierheen. Precieze invulling is nog niet bekend, maar we zullen hier wat eten.
Tweede Kerstdag komt P ze weer halen en vieren ze Kerst bij de ouders van P. Normaal gesproken vierden we kerstavond ook bij de ouders van P, maar dit jaar vieren ze het alleen tweede kerstdag. Ze krijgen dan dus ook pas de kadootjes van die opa en oma... dus ze moeten extra lang wachten .
Ik weet nog niet wat ik tweede kerstdag ga doen... weet ook niet hoe lang de kinderen weg zijn die dag.
Maar heb niet zoveel met Kerst, dus beladen zal het niet zijn voor mij. Denk dat ik naar Ikea ga . Heerlijk een paar uur rond snuffelen en meten .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 20-12-2012 14:45:54
Het feestje was geslaagd, ze zijn naast zwemmen ook nog wezen bowlen. En ze zijn inderdaad op een leeftijd dat het wat langer kan duren. Begin van het jaar had Jordi een feestje tot 20.30 uur 's avonds, reuze spannend natuurlijk!

Liva, dat is een geregel met de kerst. 2e kerstdag alleen lijkt me minder "erg" dan 1e kerstdag. Al zal het vast raar blijven. Er is inderdaad vanalles open, dus kun je mooi rustig op pad. Nou ja rustig, het zal wel heel druk zijn, maar rustig zonder kinderen bedoelde ik.


Ik ben vandaag vrij en vanmorgen kwam er een monteur om het glasvezel aan te sluiten, hij zei dat het zo gebeurd was, maar was uiteindelijk 2 uur bezig! En nog werkt het niet! Internet doet het (zoals jullie zien) maar telefoon en tv nog niet. Pffff, ben daar zo'n muts in, ik heb altijd zoiets van als het werkt lekker zo laten, maar Arjan wilde graag glasvezel, dus heb al op hem gemopperd net , hoewel hij er eigenlijk ook niets aan kan doen nu. Nu gaat de monteur hem proberen op afstand te koppelen en anders moet er morgen weer een monteur komen.


Gisterenmiddag wilde ik popcorn maken, maar dat ging niet helemaal goed. Opeens kwam er allemaal rook uit de magnetron en een stank!!! Heb dus maar gauw alle ramen en deuren opengezet (wel koud maar ja) en vanmorgen hing de lucht er nog steeds een beetje. De magnetron stinkt natuurlijk ook nog, heb al azijn en citroensap geprobeerd, maar je ruikt het nog steeds. Dus als jullie nog tips hebben??

Silke had trouwens een prijs gewonnen met een wedstrijd van de snoepfabriek Look-o-Look, hebben jullie vast wel op facebook gezien. Gisterenmiddag werd de prijs persoonlijk thuisbezorgd inclusief snoepbloemetje! En hij vroeg ook nog of hij een foto mocht maken, deze staat nu op de facebookpagina.

Net komt mijn bestelling van bol.com binnen, had een boek voor mezelf besteld als kerstcadeau, heb ik per ongeluk de dwarsligger versie besteld! Dat is zo'n piepklein boekje met dunne pagina's, die mensen vaak meenemen op reis/vakantie (neemt minder ruimte in) Dus die moet maar weer terug.... gaat lekker vandaag

Ga weer, nog even verder achter de computer voordat de kids weer uit school komen.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-12-2012 20:24:27
Zo, een pechweekje voor je dus, Marielle! Op de prijs na die Silke gewonnen heeft! Leuk, gefeliciteerd!!
Ik heb geen tips voor je... weet wel dat de lucht er wel uit slijt... helaas door ervaring .

Kerst... ja, het zal wel wennen, maar raar zal het zeker blijven! Ook als het niet Kerst is. Het voelt erg tegennatuurlijk, de kinderen niet bij me. Maar ach, ik zal het maar gaan zien als een voorproefje op de tijd dat ze alle 4 permanent het huis uit zijn... kan ik alvast een beetje wennen aan het lege-nest-syndroom .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 20-12-2012 21:15:33
Dank jullie wel voor de felicitaties. De taarten vielen erg in de smaak. Mag er komend jaar in ieder geval 8 maken. Hahaha.

Dano, Hoe gaat het nu met je? ben je nu even ziek thuis? Leuk dat het contact zo goed is met de familie van je man.

Liva, Lijkt mij ook heel stil. Dat is wel lekker even mee kunnen zingen met marco. Vind ik ook zo lekker maar doe het bijna niet met de kinderen in huis. (al moet ik zeggen dat lisanne veel nick en simon er op heeft en die heeft ook wel mooie teksten) Ikea is ook wel leuk neuzen. wennen aan het lege-nest-syndroom pff ik moet er nog niet aan denken dat ze helemaal het huis uit zouden zijn. Gelukkig zijn ze nog jong.

Marielle, das ook niet echt om in de kerststemming te Komen. Geen lekker eten en in een oude fabriekshal. Heerlijk de vakantie al geboekt. Kan je dan weer helemaal naar toe leven.
Zo wat een lang kinderfeestje. En zwemmen en bowlen das wel dubbel op. Fijn dat hij het leuk heeft gehad.
Wat balen dat de glasvezel nog niet helemaal werkt. Gefeliciteerd met de prijs die silke heeft gewonnen.  Het zit je allemaal even niet mee.  Misschien koffie in de magnetron leggen voor een nachtje. Ze zeggen dat koffie de geur weg haald.

Kerst. de plannen beginnen morgen al. Morgen eerst lisanne tot 12 uur naar school. Om 2 uur komt mijn neefje en de hond van mijn andere zusje hier. (de moeder van mijn pleegvader ligt in het ziekenhuis en mijn pleegzusjes gaan daarheen. Mijn neefje gaat niet mee en het hondje van mijn andere zusje komt hier omdat mijn zusje zaterdag een dag weg is en zondag hier komt logeren. )Dan 's middags laatste zwemles voor de vakantie. Is mee zwemmen en mijn buurvrouw is zo lief om op adrian en mijn neefje te passen.  Daarna maar lekker eten maken.
Zaterdag heeft lisanne paardrijden en dan 's middags de laatste boodschappen doen voor kerst.
Zondag komt mijn zusje hier logeren. We gaan gourmetten en dan 's avonds gaan we naar mijn pleegouders alvast voor kerst. (We gaan altijd met ze alle daarheen. en met 5 kinderen is dat best moeilijk te plannen vooral omdat mijn broer en mijn pleegzus gescheiden zijn en hun kinderen niet heel de kerst bij hun zijn.) Daarom dus al zondag. Maandag een taart maken voor kerst. Eerste kerstdag gaan wij eten bij vrienden van ons. Een keer niet zelf koken is ook wel lekker. Tweede kerstdag ga ik even langs bij mijn moeder. Zal wel niet lang zijn. Ze gaat erg achteruit en heeft  overal snel genoeg van. En dan heerlijk thuis niets doen.

Ik heb trouwens een second opinium aangevraagd. 10 januari moeten we naar een andere arts. Ben benieuwd wat die zegt.
Zo nu adrian eens de voeding gaan geven.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-12-2012 21:19:04
Dat is een hele lange kerst voor jou, Ingrid!
Nick en Simon luister ik trouwens ook graag!

Goed dat je een second opinion aangevraagd hebt! Wel in hetzelfde ziekenhuis?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 20-12-2012 21:27:38
ja he een lange kerst maar ik denk ook een leuke gezellige kerst. Eersekerstdag zullen wij ook nog wel naar amerika bellen. Meestal doen wij dat ook met kerst.

Nee ik heb voor een ander ziekenhuis gekozen omdat die nog niets van adrian afweten.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-12-2012 21:32:03
Dat hoopte ik al, dat je voor een ander ziekenhuis gekozen had! Denk dat collegae onderling toch wel in elkaars straatje mee kunnen praten...

Hoe is het nu met Adrian?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 20-12-2012 21:43:34
Tja wat zal ik zeggen hoe het met adrian is. Adrian is snel moe en huilerig. Wil veel getild worden terwijl hij eerder altijd wilde lopen. Hij heeft zo'n wit sneutje. Hij is gisteren begonnen met nexium voor reflux, omdat de voedingen steeds omhoog kwam. Ik moet zeggen dat de voeding sinds vandaag weer iets beter gaat. Ik maak mij wel veel zorgen om hem.

Dat is ook precies waarom ik naar een ander ziekenhuis wilde.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-12-2012 22:11:33
Het is slopend he, meid? Voor jou en voor Adrian... ik hoop zo dat jullie nu bij een arts komen die wel de oorzaak weet te vinden en jouw mannetje wel weet te helpen! voor je, je bent zo moedig!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 21-12-2012 13:35:05
ben ik ook weer. het gaat wel goed. werk blijf een beetje zozo maar ik heb nu lekker een weekje vrij!!!

vanmorgen kids naar school , kerstontbijt. ik heb heeeeeerlijk geshopt en geld uitgegeven,
kerstkadootjes gehaald.
morgen gaan wij naar t' oosten van het land en vieren wij kerst met de familie. eerste kerstdag gaan wij naar huis en gaan we bij mijn ouders langs. gezellig hoor........

FIJNE KERST!!!

groetjes......
(volgende week kom ik uitgebreid en zal ik ook even  alles goed terug lezen)  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 22-12-2012 20:02:02

Hallo!


Hier is alles weer goed hoor! Het leek heel wat pech, maar vergeleken met al jullie verhalen en (gezondheids)problemen stelt het natuurlijk helemaal niets voor , de telefoon doet het weer en de tv ook, zelfs op onze slaapkamer nu interactieve televisie. Het verkeerde boek is teruggestuurd en inmiddels ook alweer het goede boek voor terug, dus ook dat is opgelost en heb ik toch een kadootje voor onder de boom. En oh ja de stank van de verbrande popcorn is niet meer te ruiken in de keuken, behalve als je de magnetron open doet. Ingrid, ik zal het eens proberen met de koffie, bedankt voor de tip. Zo heb ik de geur ook uit de keuken gekregen (pannetje water met koffie opgezet)

Dano, lekker een weekje vrij! Hopelijk kan je een beetje tot rust komen. Lekker zeg zo shoppen! Veel plezier met de kerstdagen en natuurlijk ook al dit weekend!

Ingrid, goed dat jullie een second opinium aanvragen. Naar welk ziekenhuis ga je nu? Nu zaten jullie in de Maartenskliniek toch? Of Rijnstate? Klinkt niet goed met Adrian, hoop echt dat de oplossing nu eens gevonden wordt! Hoe gaat het trouwens met het eten van Lisanne op het moment? Een lekkere drukke kerst hebben jullie, maar klinkt wel erg gezellig! Veel plezier vast!!

Liva, agos, nu al wennen aan het lege nest syndroom , gelukkig is het nog niet helemaal nodig, jij ook veel plezier met de kerstdagen en ook sterkte voor als de kinderen er niet zijn , Nick en Simon vind ik trouwens ook erg leuk, de nieuwe CD is ook weer , ben ook een keer bij een concert geweest (Symphonica in Rosso) met mijn zus, zij had vrijkaarten gekregen van het werk

De camping waar wij komende zomer naartoe gaan was net bij Campinglife, was wel leuk voor de voorpret natuurlijk en leuk om te zien wat er allemaal in de omgeving en op de camping is. Een meisje van de school van Jordi en Silke doet trouwens ook mee aan The Voice Kids. Zij mag alleen niet zeggen of en wanneer ze op televisie komt, ze hebben daar een contract voor moeten tekenen. Dus zitten wij de komende vrijdagen gewoon voor de buis (het is ook wel een leuk programma hoor)

Nou ik eens even wat te drinken inschenken.
Fijne kerstdagen allemaal! (voor als ik hier niet meer kom voor die tijd)

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 23-12-2012 11:40:32
Haha, Marielle, nou om heel eerlijk te zijn... op het missen van de kinderen na, natuurlijk, vond ik het feit dat ik de telefoon niet aan de praat kreeg erger dan de scheiding .

Eerst miste een kabeltje... kabeltje gevonden, ingestoken... telefoon deed niets. Zucht. Bleek gewoonweg dat er geen batterijen meer in zaten, , dus na die gekocht te hebben, was ik weer thuis bereikbaar.
Dat opgelost, deed de dag erna de TV het niet goed meer... weer aan allerlei kabeltjes gedraaid, modem aan en uit... nog niet. Zucht weer, haha.
Tot B vertelde dat hij de radio aan had willen zetten. Toen wist ik het! We hebben een receiver staan en de kabel daaraan (naar de TV) heeft een los contact... zolang je er niet aan komt, is alles goed . Maar B was er dus wel aangekomen... dus daar even aan gedraaid en ja, hoor, perfect beeld weer!

Toch fijn om het zelf op te kunnen lossen .

Ik ga in ieder geval blij het nieuwe jaar in!
Maar eerst Kerst nog... zijn jullie er klaar voor?

Ik bijna.... morgen nog een nieuwe broek en overhemd kopen voor B en nieuwe schoenen voor R... die heeft me een gat in de zool... vraag me af hoe hij dat voor elkaar gekregen heeft...
I is nu met een vriendinnetje de stad in... ouders zetten hen af, meiden gaan alleen shoppen en worden weer opgehaald. Stoer he? Mijn kleine meid... al alleen shoppen, hihi. Nog even en ik moet overstappen op kleedgeld .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-12-2012 15:57:48
Even snel. Allemaal hele fijne kerstdagen. Na kerst zal ik nog uitgebreid reageren.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 25-12-2012 00:45:05
Heel fijne kerstdagen!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht