Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 03-03-2013 16:06:44
Ach Ingrid, dat is erg!  Hoe is het nu met haar? Erg balen dat je er nu niet naartoe kan. Kun je niet met een goedkoop treinkaartje van bijvoorbeeld het Kruidvat erheen? (of woont ze in het buitenland?) Heel veel sterkte!!!

Liva, is het erg stil zonder Banjo? En hoe vinden de kinderen het zonder hem? Zal wel weer even wennen zijn. Jordi is pas 12 april jarig, maar ik heb het altijd graag op tijd geregeld ha ha
Eerst is B nog jarig toch? Ze schelen volgens mij zo'n 2 weken. Wat klinkt dat he een tienermoeder! Jij bent het al dus jij weet al hoe het is.
Silke gaat nu op dinsdag van 15.45 tot 16.45 uur naar de springgroep (trampolinespringen), donderdag van 16.00 tot 17.00 uur naar turnen en zaterdag van 8.45 tot 11.00 uur nog een keer turnen. Dus ik denk niet dat het erbij kan, wat je zegt spelen is ook erg belangrijk!

Gisterenmiddag zijn we nog bij mijn schoonzusje gaan kijken. Zij heeft sinds december een ander huis en we mochten pas komen kijken als het af was (nu dus).

Hier weinig gedaan vandaag, nou ja wel iets in het huishouden, maar alles op m'n gemak. Zometeen gaan we bij mijn schoonouders eten. Vroeg ze gisteren, maar ik heb wel de voorwaarde gesteld dat ze niet teveel maakt. Meestal als we daar gaan eten heeft ze veel te veel. Nu zou ze gewoon een pan macaroni maken, dus heeft ze er niet veel werk aan.
We hebben deuren uitgekozen en deurklinken (zelfs daar waren we het niet meteen over eens pfff), Arjan heeft gisteren meteen de bovenruitjes gesloopt (beetje voorbarig, want er zit nog een levertijd op) maar ja dan kan dat nog wel mee in de container van de week.

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-03-2013 19:39:10
Hai.

Manlief is vandaag vertrokken naar België.ZaterdagMiddag rijd hijweer naar huis en gaat zondag avond weer terug het is ca uur rijden vanuit hier. Hij heeft de laptop mee dus typ op de iPad. Doe mijn best. 

Ingrid wat naar. Balen dat je er niet zomaar heen kan hè. Live ging dus niet oke met banjo. Jammer Hè. Zijn de kinderen er een beetje oké mee?

Silke heeft het druk met clubjes! Hier doen ze eigenlijk niets  hahhhaha.
Rosa begint 22 maart weer met dansles op vrijdag van 13.00 tot 14.00 en Sam is Eigenlijk druk met skaten. s.katepark à.msterdam is van zijn vader, dus daar is hij ongeveer 2 à 3 keer in de week te vinden. En hij skate ook elke middaghier in de straat. Beweging genoeg dus ( en geen sportclub kosten  )

Bah typen gaat echt niet op dit ding   

Groet!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-03-2013 23:03:25
Maar gelukkig hebben jullie toch nog deuren EN klinken kunnen vinden, Marielle . Is soms best een opgave, het samen eens worden  .
Druk genoeg, lijkt me, voor Silke!

En ja, ik vind het wel stil zonder Banjo. Hij was lief voor de kinderen, maar zocht ze niet op, dus ze hadden gelukkig nog niet veel met hem. Een vriendin/kennis (ken haar ook alleen van een forum, maar schrijf al jaren met haar) heeft hetzelfde meegemaakt en ik was heel blij met haar verhaal, het bevestigde eigenlijk mijn vermoeden. Geeft toch een stukje troost, ik hoop alleen dat de bemiddelaar toch mijn verhaal serieus neemt en Banjo snel goed terecht komt. Hij is echt heel lief.

B is inderdaad eerder jarig, de 30-ste van deze maand! Dan heb ik gewoon al 2! tieners in huis  . Hihi.

Dano, genoeg beweging voor Sam inderdaad!
Rosa dansles, welke dans? I wil ook weer op dansen, maar we kunnen nog geen geschikte plek cq tijd vinden. Binnenkort komt een jeugdhonk aan de overkant, we hopen eigenlijk dat daar ook iets van dansen komt dan.

I vroeg me vandaag haar te helpen met de kamer opruimen. Dat komt dus neer op een herinrichting van niet alleen haar slaapkamer, maar ook die van de zolderhal, de kamer van R, de kamer van J en de kamer die mijn slaapkamer gaat worden . Ze krijgt een toilettafel en als het past een hoogslaper, dus de kledingkast moest de hal op en nou ja, begin je eenmaal te schuiven, dan ben je niet zomaar klaar ermee . Ze heeft al haar Playmobil verdeeld over de jongens en haar PetShop staat nu achter de schotten. Gaat misschien nog tijdelijk naar mijn moeder, zodat mijn nichtje daar nog ermee kan spelen, maar dan wordt het weer opgeborgen... ze wordt groot, mijn kleine meid...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 07-03-2013 20:27:36

Hallo!


Wat een rust hier! Ben zelf ook al een paar dagen niet geweest. Druk druk!

Dano, hoe is het alleen thuis? (nou ja met de kinderen) Gelukkig komt je man in het weekend wel lekker thuis. Arjan gaat volgende week ook voor het werk naar het buitenland. Naar Moskou (of all places ) Was nog best een gedoe met een visum regelen, maar die is nu binnen. Al die moeite voor maar 2 dagen!
Het is allemaal dezelfde sportclub van Silke (gymvereniging), maar ze traint daar meerdere uren. Wat gaaf een "eigen" skatepark!! Kan Sam er zelf heen of moet je hem brengen en halen?

Ingrid, hoe is het met jullie? En met je vriendin? Las op FB dat het met het gewicht van Adrian de goede kant op ging. Eindelijk een keer een lichtpuntje na alle ellende.

Liva, en de champagne opengetrokken? Ik las dat je nogal blij was dat de scheiding uitgesproken is. hi hi, moest er wel om lachen eigenlijk. Een paar jaar geleden ging een collega van mij opeens zomaar trakteren terwijl het niet haar verjaardag was, bleek dat bij haar ook de scheiding rond was.
En hoe is het met de herinrichting van alle slaapkamers?

De tennis proefles was erg leuk, ze hadden natuurlijk ook mooi weer. Maar het zal bij deze proefles blijven (ze heeft ook niet om meer gevraagd), want er moet ook nog wel wat tijd overblijven.

Jordi had vandaag optreden met zijn klas. Ze deden een mini musical samen met groep 1/2. Wel grappig dat ze dat zo mixen, groep 6 met de kleintjes. Het was erg leuK!

Komende zaterdag is er onverwacht geen turntraining voor Silke en we hadden dit weekend nog niets, dus hebben we gisteren een last minute weekendje weg geboekt. We gaan naar Domburg (Zeeland). Het wordt niet zo'n mooi weer, maar er is een leuk binnenzwembad bij, dus dat gaat wel goedkomen. Wel leuk een onverwachts weekendje weg!

Ik ga weer, Jordi in bed leggen.
Vast een fijn weekend en groetjes!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 07-03-2013 21:26:13

Mijn vriendin is thuis. het gaat naar omstandigheden redelijk met haar. Ik probeer in april naar haar toe te gaan. Deze maand heeft zij heel veel artsen en therapeuten te bezoeken. De spraak klonk iets beter.

Ja goed he adrian eindelijk de 11 kilo bereikt hij is nu eindelijk uit het ernstig ondergewicht. Maandag ga ik bellen of ze al iets weten wanneer alles gestart gaat worden.

Lisanne heeft maandag haar laatste zwemles gehad. Er viel een druk van haar af. En zwom zo door het b gat. Met schoolzwemmen gaan ze oefenen wat ze lastig vind en dan hopelijk haalt ze haar b nog wel en anders maar niet.

Met mij gaat het even minder heb een flinke slijmbeursontsteking in mijn heup en heb er vandaag een spuit in gehad. Het doet nu echt auw. Anders kan ik het niet zeggen.
Maart blijft toch een rare maand. 22 maart ben ik jarig en dan is het 3 jaar geleden dat mijn man een hartaanval had. Ben zo dankbaar dat hij er nog steeds is. 26 maart is mijn man jarig en 23 maart vieren wij het met zelfgemaakte taart. Word nog druk want dan heb ik ook nog een bestelling voor dat weekend. Gaat mij vast wel lukken.

Dano weer alleen thuis. Wel fijn dat hij in het weekend thuis komt. Volgens mij zag ik op facebook foto's voorbij komen van het skatepark. jammer genoeg zoiets niet hier in de buurt.

Liva, kan mij voorstellen dat je blij bent dat de scheiding helemaal rond is. Hoe is het met de herinrichting van de slaapkamers?

Marielle, Leuk een optreden en dan met de kleuters erbij. Hier op school gooien de klassen vaak ook door elkaar. Is wel leuk om te zien hoe ze dat allemaal doen.

Hier zit lisanne alleen op paardrijden. zaterdag ochtend. Voor de rest heeft ze niets geen clubjes. Ze wil heel graag op dansen maar ze weet nog niet precies wat. Ze vind streetdance leuk maar ze vind ballet ook erg leuk.



 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 07-03-2013 21:36:35
Leuk Marielle, een weekendje weg! En inderdaad ook erg leuk, die musical! Mijn dochter zou het geweldig vinden, hihi, met de kleintjes!

Ingrid, fijn dat je vriendin weer thuis is! Hopen dat ze helemaal herstellen kan  . En jij ook, meid, hoop dat de spuit snel werkt!
Wat heftig dat je man een hartaanval heeft gehad... 

Dano, kom je de avonden goed door? Overdag genoeg afleiding, lijkt me...

Vandaag de akte van berusting getekend, deze moest nog door de advocate zelf getekend worden (die was er niet). Dan gaat het naar de gemeente en wordt de scheiding ook ingeschreven bij de burgerlijke stand en dan is het echt helemaal rond! 
Maar we zijn dus wel al officieel gescheiden, per 27-2  .

Champagne in gedachte opengetrokken, ja . Drink geen champagne , dus dan maar virtueel. Vriendin komt volgende week vrijdag met taart, haha!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 14-03-2013 16:54:58
Goedemiddag!!!!

ben alweer een tijdje niet geweest, de dagen vliegen voorbij het is alweer donderdag!

Hoe is het bij jullie?

Dano, is je man nog in België? En in het weekend lekker thuis geweest?
En hoe vinden de kids het dat hij de hele week weg is?

Liva, is de scheiding al ingeschreven nu? Of duurt dat wat langer? En morgen lekker taart!!
Hoe is het met de kinderen?

Ingrid, hoe is het met de slijmbeursontsteking? Hopelijk heb je er minder last van. En eindelijk een afspraak staat voor Adrian zag ik. Fijn hoor! Gelukkig dat je vriendin weer thuis is, al zal zijn nog een lange weg te gaan hebben. Nog leuke dingen gedaan/gepland op de vrije dagen van Lisanne. Wel lekker zeg 2 studiedagen achter elkaar, hier hebben ze altijd maar 1 dag, meestal de woensdag.

Het weekendje weg was heerlijk! Vrijdagavond en zaterdagmorgen wel veel regen, maar vanaf zaterdag begin van de middag droog (in tegenstelling tot bijna de rest van heel NL) 2x gezwommen, even naar het strand geweest (was heeeel koud daar), wezen bowlen en er was nog een binnenspeeltuin. Dus was helemaal goed. We hadden een erg ruim en mooi huisje. Kortom geslaagd!

Jordi is een paar dagen ziek geweest. Ging maandag nog gewoon naar school en heeft 's avonds gegeten. Rond 20.00 uur werd hij misselijk en vervolgens heeft hij gedurende de avond en nacht 5 keer overgegeven. (waarvan 2x niet in de emmer, dus veel bedden verschonen). Gisteren is hij weer begonnen met eten en vandaag weer naar school geweest.

Mijn man is vanmorgen ook vertrokken naar Moskou, 2 dagen voor zijn werk. Vanmorgen op weg naar het station vroeg hij zich af of hij wel met zijn pas kon pinnen daar (lekker handig om dat nu pas uit te gaan zoeken) dus of ik dat even wilden uitzoeken. Gelukkig hebben wij twee rekeningen bij twee verschillende banken, want met de ene pas kon hij dus niet pinnen in Rusland (dan had je dat vantevoren moeten aangeven) Hij mailde net dat ze aangekomen waren en dat het andere bankpasje wel werkte.

Om 15.10 uur hadden ze hier op school een actie om lawaai te maken voor Afrika. Om aandacht te vragen voor de kinderen in Afrika die niet naar school kunnen. Dus allerlei toeters, fluitjes en andere instrumenten en herrie maken maar! Het was een landelijke actie, hebben ze bij jullie ook meegedaan?

Ik ga eens even beginnen met koken. Silke moet turnen tot 18.00 uur (extra training voor de wedstrijd van volgende week), ik vroeg aan Jordi of hij wilde wachten op zijn zusje met eten, maar dat duurde hem te lang ha ha. Dus eten wij met z'n tweetjes maar voor die tijd (mijn eigen schuld, dan had ik het maar niet aan hem moeten vragen, maar moeten zeggen dat we gewoon op haar wachten )

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 14-03-2013 17:35:26
Fijn dat hij weer beter is, Marielle. Gelukkig voor je man dat het andere pasje daar wel werkt, anders sta je toch mooi te kijken...
Je hebt nog geluk gehad met je weekendje, zo te lezen! 
En ja, als je het vraagt... dan kun je een nee verwachten. Dus smakelijk eten alvast en straks voor Rosa .

Hier niet mee gedaan aan de actie!

Heb de oudergesprekken gehad op school, van de jongens (I volgende week). R had het goed gedaan, weer erg mooi. J ook, was goed vooruitgegaan. B had het minder goed gedaan, was in veel achteruit gegaan en flink soms. Van een 8 naar een 6, van een B naar een D. Maar heeft op een 5 en een D na wel nog alles voldoende.
Ik had het wel verwacht, B is een kind dat zowel thuis als op school hetzelfde is, en aangezien het thuis niet goed ging, was dit te verwachten. Vond het toch wel verdrietig dat het zo'n weerslag heeft op hem...
Meester gaat hem voor sommige vakken weer in de aanpak 1 pakken, daarnaast verwacht ik dat hij de draad ook wel weer op kan pakken, gezien het feit dat hij thuis weer rustiger is. Het om de week naar papa gaan zit redelijk in zijn systeem nu, B is toch echt een kind dat erg moet wennen aan nieuwe situaties... Maar heb wel vertrouwen dat hij weer vooruit kan gaan. Zelf was hij ook verdrietig, maar heb hem wel moed in kunnen spreken.

Nog geen bericht dat de scheiding ingeschreven staat... maar morgen wel al taart, ja, hihi!

B heeft trouwens zo enorm veel geluk gehad deze week... wilde dinsdag naar binnen komen, maar door alle sneeuw had hij de drempel voor het huis niet gezien (ongeveer een meter voor de deur). Hij struikelt erover en valt met zijn hoofd door de onderruit... rinkel de kinkel. Dacht heel even dat hij met iets gegooid had, maar hoorde hem meteen erna krijsen, krijsen en zag hem op de grond zitten... de scherven, heel scherpe punten... mijn hart stond in mijn keel. Godzijdank had hij echter, op een heel klein wondje in zijn voet , niets!!! 

Vandaag is het raam gemaakt en die man zei, tegen mijn moeder, want die was hier, dat hij dit twee keer eerder meegemaakt heeft, waarvan 1 keer met dodelijke afloop... waarom in godsnaam zit er dergelijk glas in de voordeuren??? Ik ga die van mij aan de binnenkant wel beveiligen (buitenkant mag niet), maar realiseer me ook wel dat alle andere deuren in d ebuurt dus niet beveiligd zijn... nou ja, maar weer loslaten, het is goed gegaan... 

Ingrid en Dano, hoe is het met jullie?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 15-03-2013 09:07:22
hai! alles goed hier! ben een tijd niet geweest   , nou ja wel geweest maar niet geschreven

mijn man zat in Belgie, maar de financienen waren daar niet op orde dus ze hebben het werk even neergelegd. hij is nu een week thuis geweest en de planning is dat hij zondag weer terug gaan. we zullen het zien.

rosa zit nu ziek thuis. dat wil zeggen dat ze gisteravond bij het eten ineens alles uitspugde en gisteravond om 23.00 in d'r bed ook weer. vanmorgen was ze bleekjes , en dus ik dacht nou blijf maar thuis. inmiddels zit ze lekker mee te zingen en klappen met de Ipad en wil ze appelmoes eten hahaha nou ja beter zo maar!
Jordi ook las ik!!!

hebben jullie nog sneeuw gehad ( liva jij wel las ik, wat een drama! en geluk bij een ongeluk
hier tot woensdag niets. lekker zonnetje gehad, wel koud. woensdag reed ik met rosa naar Logopedie, men wat een sneeuwbui   gigaflokken. na een klein uurtje brak de zon door en was de sneeuw snel verdwenen. nu is het wel koud maar ook steeds de zon. bizar maar ja maart he.

nou verder niet zo veel te vertellen eigenlijk.  ik ga de was doen. beddegoed! haha

groet!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-03-2013 15:10:18
Ja Dano, dat klinkt hetzelfde als Jordi. Maandagavond en nacht spugen, dinsdag nog wel ziekjes, maar vanaf woensdag weer zo goed als de oude. Ik dacht eerst dat hij iets verkeerds had gegeten, maar wij hadden hetzelfde op!
Gelukkig maar dat Rosa ook weer opgeknapt is.
Wij hadden gisterenmorgen opeens een laag sneeuw liggen, maar met de zon erop was het zo weer weg.

Liva, wat een verhaal zeg! Heel akelig idee inderdaad! Maar goed dat het zo is afgelopen al zal het wel erg schrikken geweest zijn. Fijn dat de kinderen het zo goed doen op school! En met B. gaat het binnenkort vast ook beter met wat extra aandacht en begeleiding. Zit I. in groep 8? Zo ja weet ze al naar welke school ze gaat en heeft ze ook cito toets gedaan?
Eet smakelijk met je taart!!

Hier weinig nieuws eigenlijk sinds gisteren . Arjan mailde net dat hij alweer op de luchthaven is, zij vliegen over 3 kwartier alweer terug (was haast de moeite niet) Het was wel lastig geweest een bespreking met Russen. Gelukkig was er een tolk bij, maar toch blijft het raar als je er geen klap van verstaat. Hij stuurde gisteren een foto van het Rode Plein, hotel was op loopafstand hiervan, dus dat was wel gaaf!

Silke heeft volgende week haar eerste boekbespreking, ze kreeg gisteren een blaadje met vragen mee en is meteen enthousiast eraan begonnen. Kind was helemaal blij dat ze een keer huiswerk mee naar huis kreeg gekke meid. Ze moeten vertellen wat ze van het boek vinden, een samenvatting zeggen en dan nog een stukje voorlezen.

Nou ik ga weer, op de fiets naar school. Ze kunnen op zich best zelf naar huis, maar vooral Silke vindt het altijd wel gezellig als ik haar kom halen.
Gelukkig is het net opgehouden met sneeuwen (was wel natte sneeuw, dus het is niet blijven liggen)

Fijn weekend!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 15-03-2013 20:25:22
Nou, ik vind het weer maar erg bizar, hoor... half maart en nog sneeuw! Het is wel goed weggesmolten hier, maar veel wegen zijn nog 1 grote ijsbaan.... sneeuw lag ook flink hoog, dus duurt wel even voor het weer helemaal weg is.

Marielle, volgende keer een mondkapje om als je hier komt schrijven, nu heb je Rosa aangestoken via het net!  Gaat het nog goed met haar, Dano? 

I heeft inderdaad de eindcito gedaan, had een score van 531, komt neer op VMBO-gemengd-theoretisch. Dus het vroegere MAVO. Had ze netjes gedaan, zelfde als Entree-toets meen ik. Dus mooi op nivo gebleven, ondanks het gebeuren thuis. Aanstaande maandag gesprek en dan zal ze aangemeld worden op het VMBO tegenover ons eigenlijk (wij wonen tegenover een park en de school is aan de andere kant van het park ... erg fijn, kan ze te voet naar toe als er sneeuw ligt!).

Taart was lekker, hihi!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 15-03-2013 21:34:11
Liva, Dat is schrikken. Ik heb vroeger ook zoiets mee gemaakt maar dan met zo''n tuimelraam. Ben er dwars doorheen gegaan en ik had zo goed als niets. Alleen heb altijd een angst voor ramen over gehouden. Ik snap de B het even moeilijk had op school. Komt vast wel weer goed. Nu het met hem ook weer beter gaat. Was de taart lekker?

Dano Hopelijk knapt rosa snel weer op.  Hoop nu dat alles langs ons huis opgaat. Leuk een eerste boekbespreking. Hopelijk gaat het goed.

Marielle, hoe is het met de ziekenboeg?

Wij hebben geen sneeuw gelukkig. We hebben af en toe een verdwaalde vlok gehad. Voor de rest vooral koud. Gisteren ben ik bij een oud klasgenootje geweest. Had haar al lang niet echt gesproken. Was erg gezellig. Wij zaten bij elkaar in de klas op de basisschool. We hebben het nog gehad over het pesten. Ik werd heel erg gepest in die perioden. Niet door haar. Adrian word volgende week flink verwend want haar zoon is over zijn cars periode en adrian krijgt vanalles van cars volgende week. Denk dat adrian helemaal gek word hahaha.
Vanmorgen heerlijk met de kinderen de stad in geweest. Lisanne heeft kadootjes gehaald voor mij en voor mijn man. Volgende week vrijdag ben ik jarig en dan de dinsdag erna mijn man. Ben benieuwd. Lisanne kwam woensdag eerder thuis van school met erge hoofdpijn heeft ''s middags overgeven en de volgende dag was het gelukkig over. Het lijkt wel of ze mirgraine had. (jaren terug had ze dit ook vaak. Het ging nu net een hele periode goed)
Volgende week mag ik de moddertaart maken voor iemand en dan ook nog 2 taarten voor ons zelf. Word een drukke week
9 april hebben eindelijk de afspraak staan bij het eetteam voor bespreking behandeling. Ben heel benieuwd. Zal pas helemaal gerust zijn als de behandeling loopt. Hoop zo dat voor de zomer de sonde eruit kan. Al denk ik dat dat niet zo snel gaat lukken.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 15-03-2013 22:31:37
Inderdaad, leuk, de eerste boekbespreking! Even vergeten te zeggen... sorry!

9 april. Hoop het toch echt dat de behandeling snel en goed gaat lopen. Wat een leuke verrassing voor hem!

Die moddertaart is zo leuk! Maar die varkentjes lukken me nooit... dus begin er maar niet aan... jammer genoeg!

Wat naar trouwens dat Lisanne zo'n hoofdpijn had dat het op migraine leek... hopelijk blijft het hier weer een tijd bij. Drinkt ze wel genoeg? 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 19-03-2013 10:20:12
Hai, mijn man is weer in België maar ja komt wrs vanavond toch weer terug. Schiet allemaal gewoon niet op . Kan niks plannen en hij ook niet. Maar ja het is wel belangrijk dat er betaawordend anders gaan wij het schip in voor duizenden euro's. 

Moet zo werken. Kids zijn op school en hond wordt uitgelaten door de uitlaat service. Ik had niemand die het kon of wilde en dus doet het maar zo. Ook goed! Haha.

Tis kooouuuddd vandaag! Bah! Ga zo lekker met de auto , stoel verwarminog hoog en rijden maar. PMS om 20.30 thuis vanavond . Geen zin maar ja tis nieT anders. 

Groet!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 19-03-2013 10:20:53
Die iPad ook hahhhaha rare spelling
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-03-2013 23:32:11
Whahaha, dacht al: PMS? Maar zal vast pas moeten zijn, hihi. Hoop toch voor jullie dat er dan snel betaald wordt  .

Scheiding is ingeschreven bij de burgerlijke stand, het is nu echt helemaal rond, case closed  .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 21-03-2013 20:57:27
Zoinderdaad, verder met je leven! Opluchting voor je. Hoop dat jullie wel door een deur kunnen ivm de kinderen! Maar dat is wel zo toch?

In juni naar Zweden en Denemarken.... Zin in ! Leuk!

 Man is weer naar huis gekomen Maar is nu in Duitsland. Zo blijven wij bezig. Hij is op familie bezoek, zijn nichtje gaat trouwen en de hele Duitse/Hollandse/Amerikaanse familie is bij een gekomen. Helaas door school van de kinderen en mijn werk kon ik niet mee. Volgende keer maar.

Ben lekker ik aan het eten. Heeeeerlijk, maar jà het weer is er niet naar hahaha

Groetjesssss
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 21-03-2013 21:05:04
Liva, heerlijk nu kun je verder met je leven.  Die varkentjes zijn niet zo heel moeilijk.

Dano, ik weet niet of ik er aan zou kunnen wennen als mijn man zoveel van huis zou zijn.

Morgen middag mag ik die moddertaart maken voor iemand en dat op mijn verjaardag hahaha. Maar ja morgen doen we er toch niets aan. Zaterdag vieren we de verjaardag van mij en van mijn man (hij is dinsdag jarig) Morgen ook nog 2 taarten maken voor zaterdag. Zal de foto''s wel plaatsen als ze klaar zijn. Morgen is het ook 3 jaar geleden dat mijn man een hartaanval heeft gehad. Sindsdien zeg ik altijd voor de gein als je niets kan bedenken voor mijn verjaardag dan doe maar helemaal niets hahaha. Verder heb ik eigenlijk geen nieuws.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 21-03-2013 21:15:25

Quote ingrid:
.  Die varkentjes zijn niet zo heel moeilijk.



Wel als je weet hoe slecht ik ben in boetseren,  Fijne verjaardag alvast morgen! Blijft heftig te lezen dat hij een hartaanval had, zo jong nog! Gelukkig is hij er nog  .

Dano, jawel hoor, we kunnen wel door 1 deur. Verwacht ook geen problemen daarmee!
En ik hoop dat je wat anders aan het eten bent dan 'ik',  (heb zo'n vermoeden dat het om ijs gaat ).
Jammer dat jullie niet mee konden met je man!

En leuk vooruitzicht, de reisjes in juni! Hoe lang beide keren?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 22-03-2013 16:07:36

Gefeliciteerd met je verjaardag Ingrid!!! 
   

En veel plezier vast dit weekend met het vieren van jullie verjaardagen! Ik zag de taart met de varkens al voorbij komen, erg goed gelukt weer. Jij bent duidelijk wel goed in boetseren , ik net als Liva helemaal niet.
Dat was inderdaad geen leuk verjaardagskado van jouw man 3 jaar geleden, gelukkig is het allemaal goed afgelopen.

Liva, fijn dat alles nu rond is. Gelukkig gaat het wat de kinderen betreft goed tussen jullie. Jullie zijn dan wel geen echtgenoten meer, maar blijven altijd samen ouders.

Dano, jammer dat jullie niet mee konden naar de bruiloft. Wel een ander leuk reisje in het vooruitzicht! Dat is voor je werk denk ik? Leuk hoor! Inderdaad erg koud he? en dat voor eind maart. Pfff!

Hier gaat alles z'n gangetje.
Silke's boekbespreking ging erg goed, de juf had er een soort rapportje over geschreven met wat goed was en wat nog beter zou kunnen. Ze had een goed (ze krijgen hier in groep 4 nog geen cijfers).
Volgende week hebben we 10 minuten gesprekken voor allebei, dus dan zullen we verder horen hoe het gaat op school.

Ik ben zelf erg verkouden. Al de 3e keer deze winter. Een van de collega's waar ik maandag mee uit eten ben geweest (en naast zat) was toen verkouden, dus misschien heeft ze mij wel aangestoken. En het koude weer helpt ook niet echt mee.

Morgen heeft Silke haar eerste echte turnwedstrijd (buiten de clubkampioenschappen om) gisteren hebben ze nog een keer extra geoefend. Ze heeft er veel zin in, maar vindt het ook wel erg spannend!

Ik ga nog even stofzuigen en we moeten op tijd eten, want om  18.00 uur moet Jordi weer in het zwembad liggen!

Fijn weekend vast!!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 22-03-2013 16:21:04
Ingrid, gefeliciteerd! 
Mooie taart inderdaad, alleen al de varkentjes, die zijn schitterend! Ik kom niet verder dan 2 roze bolletjes op elkaar,  (dat kan ik wel heeeel goed boetseren... rondjes ).

Goed van Silke, Marielle, en spannende, de eerste echte turnwedstrijd!

Beterschap voor jou!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-03-2013 21:11:44
Goedenavond!

Ingrid, hebben jullie een leuk feestje gehad afgelopen weekend?
En waren de taarten lekker? Mooie dingen had je weer gemaakt. Knap hoor!

Liva, bolletjes boetseren kan ik ook heeeeel goed
B. is bijna jarig toch? Weet nog dat hij ietsjes ouder is dan Jordi. Eind maart toch?
En heeft hij er al zin in?

Silke's turnwedstrijd ging heel goed. Ze heeft een 4e plaats behaald van de 25 deelnemers. Net geen medaille noemt ze het zelf ha ha. Er waren ook best veel supporters (eigenlijk was het een soort thuiswedstrijd in een dorp verderop, terwijl de rest van verder kwam) ook een paar klasgenootjes van haar, dus dat was wel erg leuk. Nu ben ik erg benieuwd naar de uitslagen per toestel, dus hou elke keer de site van de KNGU in de gaten, maar ze staan er nog niet op.

Morgen hebben wij de 10 minuten gesprekken. De rapporten waren allebei goed, dus ik denk dat het nu ook nog wel goed gaat, maar heb nog wel een paar vraagjes/opmerkingen. Dus ben benieuwd.

Wat een kou nog steeds he? Ben er nu ECHT wel klaar mee!!!
Liva lag er nu bij jullie gisteren weer sneeuw? Hoorde dat er in Limburg weer wat gevallen was.
Pfff! Kom hier met die lente!!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-03-2013 21:24:09
O, ja de verkoudheid is weer helemaal weg, dus hopelijk blijft het nu hierbij voor deze winter!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 25-03-2013 22:22:03
Help wat zet ik in een kaartje voor een meisje van 10. Ik heb jullie laatst verteld dat mijn vriendin een herseninfarct heeft gehad. Mijn vriendin is een stuk ouder dan dat ik ben. Zij heeft een dochter van mij leeftijd en een kleindochter van 10. Nu heeft de dochter van mijn vriendin ook een herseninfarct gehad. Pff erg heftig zo kort op elkaar en nog zo jong. Nu wil ik de kleindochter (vriendin van mijn dochter) een kaartje sturen om haar even een hart onder de riem te steken. Maar wat zet ik erin. pff moeilijk is dit.

Ik zal morgen even verder reageren. Ben even leeg.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 25-03-2013 22:38:25
Pfff, moeilijk Ingrid... Ik denk dat ik zou schrijven:

Lieve meid, wat zul je geschrokken zijn... eerst je oma en nu ook nog je moeder. Gelukkig gaat het met oma en mama weer beter nu (hoop het althans???) en ik hoop dat mama weer snel bij jou thuis zal zijn (denk dat moeder nog niet thuis is???). Ik zou willen dat ik je nu een even een dikke knuffel kan geven, maar zo'n lange armen heb ik niet... dus vandaar dit kaartje! Ik denk aan je lieverd! Geef papa een dikke knuffel van me (of de groetjes, ligt aan de relatie die je hebt met de papa, hoe bevriend je met hem bent)!

Liefs, en dan jullie namen.

Wat erg Ingrid! Veel te jong inderdaad, maar dat was je vriendin al! Hoe gaat het met beiden nu?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 25-03-2013 22:43:31
Marielle, wat goed van Silke! Mooi resultaat voor een eerste echte wedstrijd! 

B is aanstaande zaterdag jarig. Hij heeft er zeker in! P en ik zouden de verjaardag eigenlijk samen vieren, maar zag daar toch wel wat tegenop... wist niet goed of dat nu wel zo verstandig was (vader, moeder en broer van me kunnen hem wel... uhm wurgen, denk ik... ze zouden zich wel ingehouden hebben, hoor, maar echt aardig... denk het niet ).

Maar goed, dat probleem is al de wereld uit, want begreep nu dat P de verjaardag apart wil vieren! Mooi dus!

Nu moeten we dus alleen nog bekijken wanneer we het kinderfeestje van B doen... Zal wel half april worden, denk ik. 

Enne... jij en ik samen bolletjes boetseren dan? 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 25-03-2013 22:53:23
Met mijn vriendin gaat het redelijk. Ze heeft nog een lange weg te gaan. Praten gaat erg moeizaam en haar rechter arm wil nog niet veel. Met haar dochter gaat het nog helemaal niet zo goed. Ze ligt in het ziekenhuis en gaat daarna waarschijnlijk naar een revalidatiecentrum. De kleindochter is bij oma en opa, oma kan nog niet veel maar ja ze moet opgevangen worden want papa is niet in beeld. (is paar jaar terug zonder iets te zeggen verhuist naar zijn geboorteland. De relatie was al langer over (tussen haar mama en papa) )Snap je mij nog.  Zal nog een lange weg worden.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 26-03-2013 16:08:20
Ik snap je zeker. Wat heftig voor de kleine meid! Papa ook niet in beeld... Zal dus nog een hele tijd gaan duren voordat het meisje meer zekerheid heeft... wat naar!  Hoop dat opa zijn kleindochter goed op kan vangen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 27-03-2013 09:01:40
Ingrid, wat een schrik weer! Ongelofelijk dat de moeder en dochter allebei hetzelfde overkomt. En triest voor haar dochter, pas 10 jaar en ook geen vader om op terug te vallen.
Ik vind de tekst van Liva erg mooi/goed, dus daar sluit ik me bij aan (en de kaart zal inmiddels misschien ook al op de post zijn...)
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je man. En de taart zag er weer heerlijk uit! 

Liva, dat is al snel de verjaardag van B. Krijg je nog een tiener in huis!
Tja dat is nog even wennen zo, hoe vier je de verjaardag van de kinderen, jullie hebben zo een goede oplossing. (en heeft B twee keer een feestje )
Wanneer gaan we boetseren dan??

Dano, hoe is het bij jullie? Je man weer in het buitenland of is hij nu lekker in Nederland?

Hebben ze bij jullie ook vrijdag vrij? Hier hebben ze morgen paaslunch en continuerooster tot 14.00 uur (handig voor werkende ouders hum hum) en vrijdag zijn ze vrij en maandag uiteraard ook. Vrijdag is Arjan ook vrij, dus dan werk ik morgen 4 uur (ipv 6) dan ben ik op tijd thuis als ze uit school komen en dan werk ik vrijdag 8 uur. Dus dat is wel handig dat ze zo flexibel zijn op het werk.

De uitslagen van de turnwedstrijd stonden nu ook op de site. Silke was 1e bij de vloeroefening, 2e bij de brug en 10e bij de balk en sprong. Totaal dus 4e. Ben echt heel trots op haar, en ze vindt het zelf ook heel goed ha ha

De 10 minuten gesprekken gingen goed. Jordi moet zelf zijn werk inplannen voor de hele week en doet dat heel serieus, zodat hij altijd zijn werk op tijd af heeft. Lezen gaat super en rekenen nu ook (in het begin van het schooljaar had hij wat moeite met de breuken, maar dat kwartje is nu ook gevallen) Hij kan wel vrij druk zijn in een groep met andere jongens, vooral op het schoolplein (maar ja het speelkwartier is ook bedoeld om lekker te spelen toch?) Gisteren hadden ze een beetje te wild gedaan en moesten ze allemaal om 13.00 uur op school zijn en moesten ze er een kwartier over praten met de juf. Dit hoorde ik overigens van de juf, Jordi had het mij zelf nog niet verteld, maar omdat hij over moest blijven hoefde hij thuis natuurlijk niet te vertellen dat hij al om 13.00 uur op school moest zijn

Silke krijgt voor alle vakken extra werk en is daar heel ijverig in en vindt die extra uitdaging erg leuk. De juf vond haar emotioneel nog echt in groep 4 horen, maar ze doet soms al werk van groep 5.
Ze doen het beiden super dus!

Ik ga weer. Eerst even boodschappen doen en dan om 10.00 uur naar school om met een paar klasgenootjes van Silke boekjes te gaan ruilen in de bibliotheek.

Doei!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 27-03-2013 16:57:22
Mooie resultaten, Marielle! 

Mijn kindjes hebben vrijdagmiddag vrij, hun papa haalt ze dan van school en brengt ze weer terug als ik thuis ben. Hij is nog altijd thuis, dus nog maar even gebruik van maken 

En ja, B zag het wel zitten, 2 feestjes . Zou er ook zomaar een oma en tante bij kunnen hebben, dus extra kadootjes . Altijd leuk, toch? 

Volgende week zaterdag boetseren, de zesde?
Oh nee, dan ga ik demonstreren... zondag dan maar? 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht