Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 17-07-2012 22:13:10
hier alles weer rustig. hij moet er nu een beetje om lachen. kanjer. hij zei gister nou ik ga mijn kamer maar eens opruimen zo lief.

kwam er achter dat de kat sam zijn kamer als kattebak heeft gebruikt balen! onze kat is 15 ofzo en soms dan heeft hij geen zin om naar buiten te gaan ofzo. gatver! ik baaaaal er zo van! maar ja dat beest is 15 . tis nu afwachten tot hij doodgaat ofzo klinkt heel hard maar hij heeft echt niet lang meer. ik merk het gewoon.

nu dus maar steeds de deur dicht houden morgen die hele kamer uitruimen en schoonmaken. zal nog een hele klus worden.

vreemd he van die foto! ik zie gewoon je nieuwe foto. het lukt mij trouwens niet om een foto bij mijn naam te zetten. krijg met alles te groot bestand. snap er niets van.

volgens mij heeft sam nog geen kiezen gewisseld. kwam er 2 jaar terug wel bij de tandarts achter dat hij al 8 grote mensen kiezen had ( helemaal achteraan boven 4 en onder 4, aan beide kanten) tandarts zei alleen netjes hoor, ik dacht dat het normaal was maar volgens mij nu was hij toen wel erg vroeg. of niet soms?

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 17-07-2012 22:38:03
deeltje 16 alweer.

Hier nog geen kiezen gewisseld. Tand nummer 10 zit los.

Dano fijn dat het bij die ene woedeaanval is gebleven.
Ik snap je wel hoor. Je voelt dat zo'n beestje niet lang meer heeft. Wat vervelend dat hij sam's kamer als kattebak heeft gebruikt. Ik vind kattenplas zo'n vieze lucht. Zo te lezen heb je een leuk reisje gehad naar londen.

marielle, het was gezellig de verjaardag van mijn neefje en nichtje op de camping. We hebben redelijk weer gehad. Op een gegeven moment werd het donker maar er vielen maar 10 druppels uit de lucht. Lisanne vond de reis er naartoe ook erg leuk. Moesten met het pondje. Was ze nog nooit op geweest.
Heeft je soms de eerste dag van de vierdaagse gered? Er zomaar achter komen dat je al 4 maanden zwanger bent. Is ook een schrik.
Hoe is het met je teen? Hier ook een zach en cody fan. Eigenlijk 2 want ik vind het ook wel leuk alleen jammer dat er zovaak herhalingen zijn.

mai-lin Ik zie de foto wel gewoon. Heb je het al aan je man gevraagd hoe dat kan.

Gisterenavond onverwachts toch even naar schuttersfeest geweest hier in het dorp. Ik geef er niets om maar ja als je broer schutters koning is geworden moet je er toch wel even heen voor de huldiging. Ben alleen met Lisanne geweest. Mijn man is bij Adrian gebleven (Adrian lag al lekker te slapen). Het weer is gelukkig vandaag wel iets beter dan gisteren. Werd gisteren helemaal gek van de kinderen. Ze zaten elkaar steeds in de haren. Vandaag lekker in de tuin gespeeld dus energie weer wat kwijt.
Ik ben vanmiddag mij wel kapot geschroken. Was met Lisanne in de tuin en Adrian lag in bed. Ik denk loop even naar binnen even op de babyfoon kijken of hij al is gaan slapen. Zie ik dat hij al half uit zijn bedje is. Ik wil naar boven rennen, ik was nog niet op de eerste tree en ik hoor boem en gehuil. Hele bult op zijn hoofd. Lisanne bleef altijd netjes liggen hij dus niet. Met trappelzak aan zo eruit klimmen. Ik heb nu hem naar bed gebracht zonder trappelzak aan. Maar volgens mij heeft hij er ook wel iets van geleerd. Hij zei toen ik hem naar bed bracht. boem au, nee, mag niet. Ik moest wel een beetje lachen toen hij dat zei. Het is mij een ondeugd.
Hij word bijna 2. 30 juli is hij jarig. Uitnodigingen zijn nu allemaal de deur uit.
Gisteren ben ik nog even met hem langs cb geweest om te wegen. Hij is gelukkig niet verder afgevallen. Hij woog nu 100 gram meer dan vorige week. Donderdag bellen de dietist en kinderarts.



 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 18-07-2012 13:28:22
Oei, Ingrid dat is schrikken! Was hij met trappelzak en al uit het bedje geklommen? En gisterenavond wel blijven liggen? Wel een grappige opmerking idd boem au, nee mag niet :d
Mooi dat hij iets is aangekomen en gefeliciteerd met een schutterskoning in de familie!

Dano, getsie zeg de slaapkamer als kattenbak! Een beetje schoon gekregen? Je foto moet inderdaad heel klein zijn. Ik heb de mijne verkleind via www.fotoverkleinen.nl dan kun je zelf de grootte die je wil hebben aangeven (bij wijzig avatar in het menuutje hierboven staat volgens mij hoe groot hij mag zijn)
Silke heeft de 4 grote mensenkiezen ook al een tijdje, zijn was toen 6,5 jaar toen ze doorkwamen, volgens de tandarts was dat wel normaal. Ze hebben ze allemaal gesealed, doen ze dat bij jullie ook?

Mai-Lin, ons nichtje is 12 jaar en ik weet nog dat zij vorig jaar de kiezen ging wisselen, dus volgens mij is Jordi vrij vroeg. Maar ja hij had zijn eerste tandje er ook al uit toen hij net 5 jaar was. En je doet er toch niets aan Heb je al vakantie of is dit je laatste week werken?

Jordi neemt zijn taak als hotelmanager (voor mijn zus dan) erg serieus. Hij heeft vanmorgen eerst geveegd met een speelgoedbezem en daar gestofzuigd (helaas deed hij de rest van het huis niet...) en hij heeft zelfs de krant van vandaag op haar kamer gelegd

Nu is hij spelen bij een vriendje en zijn zusje is een vriendinnetje van Silke dus die is nu hier aan het spelen. We gaan zo even naar de speeltuin denk ik. Een dorp verderop hebben ze een molen, waar een restaurant inzit, met een grote speeltuin ernaast. Vandaag eindelijk een keer droog. (ik zal het niet te hard zeggen, straks begint het weer met regenen)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 18-07-2012 15:16:21
marielle, Heerlijk hoe hij zijn werk als hotelmanager serieus neemt. Jammer deed hij niet de rest van het huis zuigen. Lisanne vind stofzuigen erg leuk vraagt ook regelmatig of ze mag stofzuigen (zal ze dat nog doen als ze 16 is???)

ja hij was met trappelzak en al eruit geklommen. kleine boef. Gisteren avond is hij netjes blijven liggen en nu slaapt hij ook heerlijk IN zijn bed. haha. Misschien heeft hij er toch iets van geleerd.

Heerlijk dat het weer vandaag iets beter is. Lekker buiten. Heb nu alle telefoontje etc weer klaar dus zo lekker naar buiten met de kids.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 18-07-2012 19:09:33
Oe, lastig Dano... je gunt zo'n beestje graag een goede oude dag, maar ik herken het wel, hoor... onze kater heeft de laatste maanden van zijn leven veel gespuugd en ook wel geplast, kon er enorm van balen... en voelde me dan weer schuldig, haha.

Fijn dat hij er zelf wel om kan lachen nu . Het is ook allemaal wel veel voor hem, he? Ook al kan hij het wel snappen, emotioneel is het toch anders he?

Ingrid, fijn dat Adrian niet verder afgevallen is! Ik had je topic al gelezen, wat ga je doen? Toch nog gewoon in zijn bedje, gezien zijn reactie? Wellicht is hij niet zo hardleers als die van mij en heeft hij inderdaad geleerd ervan.

Ik heb geen idee eigenlijk wanneer de kiezen doorgekomen zijn, wel ook eerder. Runar heeft er ook al, klaagde over pijn als ik zijn tanden poetste... bleken kiezen door te komen. Was hij ook nog 6. Maar weet nu even niet te zeggen hoeveel ze allemaal al hebben, Isis heeft ze in ieder geval allemaal al, maar die is dan ook al 11.

Sealen doen ze hier niet... maar ze hebben gelukkig alle 4 gave gebitjes, tandarts gaf aan dat het niet nodig was?

Denk dat Jordi inderdaad vroeg is, weet zelf nog dat ik 11 was, laatste klas basisschool. Geloof dat 11 ook de gemiddelde leeftijd is...
Leuk dat hij zo'n goede hotelmanager is,

Ingrid, ja, dat zou fijn zijn he, als ze het leuk blijft vinden .

Ik zie nu trouwens de goede foto, Marielle!
Laptop was gecrasht, denk dat door Habbo (spelprogramma waar dochter op speelt) een virus op de computer gekomen is. Daarnaast waren de updates stop gezet.
Laptop is opnieuw geinstalleerd en na maar liefts 153!!! updates zie ik nu de goede foto :d.

Ga nu eens kijken of ik de nieuwe avatar van Fruitsalade kan zien .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 19-07-2012 12:16:32
Ingrid, handig zo'n hulpje! En nog lekker naar buiten geweest? Vandaag is het hier weer een stuk minder, al een paar flinke buien gehad met onweer erbij.

Mai-Lin, mooi dat de computer weer geupdated is (en je de foto's kan zien ) Jordi is idd vroeg met de kiezen denk ik ook.

Dano, hoe is het? Sams kamer schoon gekregen? En weet je al waar jullie heen gaan op vakantie?

Ik kom me weer even afmelden. Weet niet of we internet hebben op de campings dus misschien kom ik nog wel een keer langs, of misschien pas na 2,5 week! (7 augustus komen we weer thuis)

Jullie ook een hele fijne vakantie (verder)! En Ingrid vast gefeliciteerd met de verjaardag van Adrian en een hele leuke dag!!

Doei Doei (mis de zwaai smilie van BB wel een beetje...)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 20-07-2012 15:11:18
haha ja sommige dingen van BB waren inderdaad leuk. ik vind BB nu helemaal niks meer aan. hier is het gezellig.

heb net via H&M home kids leuke dekbedovertrek besteld voor rosa. zo gaaf met sterrentjes. ben gek op sterrentje.

zoooooo de laatste schooldag is een feit! lekker vakantie voor de kids. zijn allebei lekker met een vriendje en met een vriendinnetje aan het spelen.

mij draadloze internet ligt er ineens uit,krijg 'm niet meer aan. heb gelukkig ook nog een kabel dus die zit er nu in. vaag.

nou tot later, groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 20-07-2012 20:49:28
Ja, te laat, maar dan maar even via de energetische weg : fijne vakantie, Marielle!

BB had leuke smileys ja, mis enkelen ook wel. Maar goed, mis ze graag, dit forum is zooooooooveel leuker! Ben er erg blij mee!

Dano, gek idee, hier is de vakantie alweer voor de helft voorbij. Hopelijk hebben jullie een beter zomervakantie dan wij... hopelijk is de tweede helft voor ons beter dan de eerste.
De kindjes vermaken zich gelukkig wel.

Klinkt leuk, Dano, ga binnenkort ook maar eens neuzen op H&M Home!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 21-07-2012 09:44:11
toen ik zwanger was van Rosa had ik bloedarmoede, te weinig ijzer enzo. heb er pillen voor gehad. mijn HB is nooit sterk geweest.

nu ben ik echt niet zwanger hoor, maar heb wel de symptomen van bloedarmoede. lui, lusteloos, bleek en bloed-speldeprikjes op mijn huid. gadver.
ik eet gezond voor mijn gevoel maar wrs toch niet genoeg of er is toch iets anders. ik ga binnenkort maar naar de huisarts, even testen op miin HB waarde. ben benieuwd.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 25-07-2012 18:16:47
Dano, ben je al bij de huisarts geweest?

Ik ben alleen maar moe... toe aan vakantie . Nog twee daagjes en dan twee weken vrij . Houd het hier even bij...

Ingrid, hoe is het bij jullie? Vieren jullie dit weekend de verjaardag van Adrian?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 25-07-2012 23:46:42
Hier ook even een snel berichtje. Ben lekker aan het genieten van het mooie weer. Man heeft nu ook lekker vakantie. Zijn veel weg bij het water met de honden. Heerlijk. Adrian vind het water leuk maar blijft aan de kant zitten met de modder te spelen. Lisanne kan nu goed zwemmen ook al voelt ze de bodem niet. Hopelijk zet het nu ook door tijdens zwemles en kan ze nu eindelijk haar a diploma halen. Ze kan zwemmen maar is bang als ze de bodem niet kan aanraken. Vanmiddag nog schrikken daar bij het water. Al snap ik de ouders nog niet. Wie laten nu 2 kinderen van ongeveer 2 en 3 jaar oud alleen bij het water spelen. En gaan zelf heerlijk op het kleedje zitten. 1 van die twee kkwam terug lopen omdat het andere kindje dus al kopje onder was. Ik heb dit ook hardop ook even gezegd. Ze reageerde niet op mij maar ze hebben het zeker weten gehoord. Kan mij zo kwaad maken om zoiets. Lisanne heeft haar zwemdiploma nog niet en zij mag van mij nog niet alleen het water in en zij is ruim 8 jaar. Tja en Adrian laat ik al helemaal niet alleen spelen in het water. Moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.
mai-lin Zondag vieren wij adrian's verjaardag. Hopelijk is het niet te warm maar wel droog. Jij lekker bijna vakantie. Gaan jullie nog weg?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 26-07-2012 10:07:09
haaaiiiii, nog niet bij de huisarts geweest, kan mijzelf er gewoon niet eens toe zetten. maar ik moet het even doen.

gister met sam naar de bios geweest, Madagaskar 3 . erg leuk. Rosa was bij oma. daarna met sam naar de supermarkt. Sam gaat NOOIT mee, hij haat het, maar ja het was naast de bios en we moesten echt boodschappen doen.

nou dat heb ik geweten! kom thuis met M&Ms, Chips, Tuc, Cola, snoep hahahaha ook eten en gezonde dingen gelukkig. stja het is vakantie he

ben vannacht door rosa behoorlijk in elkaar geslagen in mijn eigen bed. knieen in mijn neus, handen op mijn rug.. ik werd er gek van. om 08.00 sliep ik eindelijk heerlijk toen werd Sam weer wakker IK ZOEK MIJN BOEK...grrrrr na een duivelse blik waren ze allebei stil hahaha

maar ja nu dus buikpijn, rugpijn en duizelig en slaap te kort. bleeehhh. als ze vanavond niet in hun eigen bed willen ga ik lekker in hun bed. klaar!

schrikken ingrid! rare mensen heb je ook. ik ben altijd doodsbang dat er iets gebeurd. ik blijf er echt bij. Sam heeft A-B-C diploma maar toch hou ik het in de gaten. hij is tenslotte nog maar 8 ( 9 over 2 weken).4

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 27-07-2012 18:59:34
Ingrid, dat snap ik ook niet. Gelukkig ging het ene kind de ouders dan halen... wil je toch niet aan denken wat had kunnen gebeuren .
Mijn oudste 3 hebben hun A en B, maar mogen toch niet alleen gaan, hoor.
Nou ja, Isis dan wel... die had een kinderfeestje en is met 2 vriendinnen gaan zwemmen. Maar ik was wel in het zwembad en kon ze van een afstandje in de gaten houden .

Oh Dano, wat een rotnacht heb je gehad!
Jeran is ook zo... ik leg tegenwoordig een groot kussen tussen hem en mij in, hihi, heb genoeg van al die schoppen in mijn rug (hij draait zich dwars....).

Nog eventjes en je man is weer thuis...
.

Ik heb vakantie . We blijven thuis, Ingrid. Hopelijk blijft het weer meewerken en kan ik er wel op uit met de kindjes.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 28-07-2012 23:27:31
Mai-lin ik hoop voor jou dat het weer meewerkt. Zou wel lekker zijn.

Dano, Ik kan niet slapen met een kind in mijn bed. Heb het wel eens gedaan maar dan slaap ik niet. Toen Adrian zo ziek was heb ik de wandelwagenbak naast mijn bed gezet. Dat hij wel bij mij was. Hij past er trouwens nog in.

Adrian was gisteren en eergisteravond goed ziek. 40 graden koorts wat maar niet naar beneden ging. Heb de huisarts gisteren even laten kijken. Zo vlak voor het weekend. Hij kon niet echt iets vinden. Vandaag was er weer niets meer aan de hand. Was al bang dat hij op zijn verjaardags feestje ziek zou zijn. Vandaag de popcakes gemaakt. Pff het wilde niet lukken de fondant werd zacht als je er alleen maar naar keek. Ach ja het is niet helemaal gelukt maar toch wel leuk geworden.
Morgen tussen de middag nog even slingers en balonnen hangen en dan komt de visite na zijn slaapje.
En dan is hij maandag alweer 2 jaar. Tijd gaat veel te snel.
Lisanne heeft nog 2 weken vakantie. Ze vind de vakantie wel heel leuk. De jaren ervoor vond ze vakantie nooit leuk. Ze was altijd helemaal van slag in de vakanties.
Zo nu mijn bedje in.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 29-07-2012 10:58:31
nog twee weken vakantie hahha wij hebben net de eerste week achter de rug.
volgend weekend komt mijn man thuis en in de week daarna gaan wij op vakantie

veel plezier op het feestje vandaag! 2 jaar, tijd gaat echt snel he....!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 29-07-2012 16:57:39
Ingrid, hoop dat jullie een leuke dag hebben (gehad)! En vooral natuurlijk Adrian, hoe vond hij het? Hij is niet meer ziek geworden?

Fijn dat Lisanne geniet van de vakantie!

Dano, nog een weekje, gelukkig voor jou maar! En ja, hier ook nog maar 2 weken... zijn toch weer omgevlogen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 30-07-2012 09:38:54
We hebben gisteren een hele leuke dag gehad. Adrian lag om half 9 in bed. Vanmorgen om half 7 wilde hij zijn flesje hebben en is hij weer in slaap gevallen.
Straks als hij wakker is krijgt hij van ons zijn kadootje en die van lisanne.
Hij is gelukkig niet meer ziek geworden. Waarom hij opeens zo'n hoge koorts had ik heb geen idee. Misschien van de warmte.

Dano heerlijk dat je man over een weekje thuis komt. Ja nog maar 2 weken vakantie. De weken zijn echt omgevlogen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 30-07-2012 13:34:03
hier een foto van de jarige jop.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-07-2012 16:43:55
Ah, fijn dat hij een leuke dag gehad heeft!
Hoe vond hij jullie kado?

Je dochter ziet er heerlijk ontspannen en stralend uit...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 30-07-2012 22:05:02
ahhhhh wat een leuke foto ingrid!! ze staan er super leuk op.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-08-2012 13:10:34
Bijna Dano, en dan is je man weer thuis!
Las net je topic over het buurtfeestje trouwens... dacht meteen hetzelfde als jij, hoor . Maar ja, mocht het zo'n kleine, hechte gemeenschap blijven, dan is in ieder geval verzekerd dat de kinderen opgroeien met hun vader. Misschien niet in hetzelfde huis, maar dan wel in dezelfde straat, . Gek bericht...

Moet mezelf echt eens een schop onder de kont gaan geven... moet nog veel doen, wil nog veel doen, maar heb er geen zin in... lekker tegenstrijdig he? .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-08-2012 15:41:23
hahahha ik net zo. morgen komt mijn man om 16.45 aan in Hoek van Holland en dan met hij iemand afzetten in Amsterdam en ddan komt hij naar huis, hij zal rond 19.00-20.00 thuis zijn. dus morgen nog de hele dag om het huis schoon te maken . wil wel dat hij in een schoon huis thuis komt.

net helemaal opgeruimt met moeite. nog even stofzuigen en morgen de rest.
vanavond laatste nachtje kinderen in mijn bed, dus morgen ook even meteen de bedden verschonen en slaapkamers opruimen.

kijk nu lekker, ondanks het mooie weer de OS. sam vindt het supergaaf. dus nu stop ik met opruimen en ga lekker kijken.

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-08-2012 21:26:18
Juist, morgen weer een nieuwe dag . Opruimen schiet hier ook niet zo op, met 4 rondrennende kinderen en vriendjes die in en uit lopen... mijn WC lijkt wel een camping WC zo nu en dan... .
WC-papier op de grond, modder/zand en overal water... nou ja, ze wassen in ieder geval hun handen .
Heb gisteren wel 6 keer gedweild, vandaag maar 2 keer, hihi.
Heb dus wel IETS gedaan .

Moest nog even heel hard denken wat je met OS bedoelde .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-08-2012 22:01:02
ja haha sorry weet je het nu alle vriendjes en vriendinnetjes zijn hier op vakantie of logeren. normaal is het altijd erg druk hier maar nu echt stil. sam verveeld zich een beetje maar vindt genoeg afleiding van de olympische Spelen gelukkig!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-08-2012 22:03:45
Ja hoor, maar ik kijk DAT dus niet... doe mij maar EK of WK,

Ik heb hier een verdrietige Benoe... een vriendje zou blijven logeren en die zegt dus op het laatste moment af...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-08-2012 22:16:28
Dano nu echt de laatste uren af tellen tot morgen? heerlijk dat je man weer thuis komt.

mai-lin Heerlijk een huis vol kinderen maar ook heerlijk als het weer rustig is. Wij hadden voor adrian's verjaardag een springkussen gehuurd. We mochten hem 3 dagen lenen voor de prijs van 1 dag. Hebben wij en de buurtkinderen ook flink gebruik van gemaakt. Ben nu ook wel weer blij dat hij weg is.
Geef Benoe maar extra knuffels. Lisanne heeft dat ook wel eens gehad. Een vriendinnetje wilde hier slapen en ze wilde ook op het laatst ook niet. (Zij vind het net als lisanne eng om ergens anders te logeren)

Vanmiddag even lekker met de honden en de kids naar het water geweest. Honden heerlijk gezwommen en de kinderen lekker in de modder gespeeld. Adrian daarna lekker gedoucht en naar bed gebracht. Lisanne wilde met een vriendin van ons mee naar huis en daar slapen. Ga maar meid. Veel plezier. Ze belde net nog hoe verschrikkelijk ze het vond. haha. Ben benieuwd of ze nu helemaal over de angst van logeren heen is.

EK, WK en olypische spelen. Ik vind er allemaal niets. Geef mij maar een goede film of lekker weer dat ik buiten kan zitten tot het tijd is om naar bed te gaan.

Nog 1 week vakantie en dan begint het normale leven weer. 6 weken zijn voorbij gevlogen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-08-2012 22:18:10
hahahha ja gek he, WK-EK Tour de France wimbeldon interesserd mij allemaal geen bal en weiger ik te kijken maar de OS is wel leuk. ook niet alles hoor. gek he!!

ooo benoe zielig he
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-08-2012 22:23:32
tegelijk!! hahah ja aftellen
hond is weer thuis ( lang verhaal, maar die zat dus de laatste week bij mijn ouders)

morgen nog even schoonmaken. en dan is hij lekker thuis.
vanmorgen nog even boodschappen gedaan. had d zware tas op de achterbank gezet, en rosa er naast in haar stoeltje.( sam was niet mee)
ik rij weg, de grote weg op, schiet er ineens een meisje de weg op met haar fiets. VOL op de rem, boodschappen schieten naar voren door de hele auto heen
maar goed liever de booschappen door de auto dan een meisje onder mijn auto. gelukkig geen kapotte dingen alleen een barst in mijn watermeloen
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-08-2012 22:59:16
Zou mooi zijn, Ingrid, als ze over de angst van het logeren heen is!

Benoe is gelukkig over de teleurstelling heen, maar het is wel sneu inderdaad.

Dano, gelukkig maar slechts een barst in de watermeloen . Moet je toch niet aan denken, een kind onder je auto, gelukkig zag je het op tijd!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 04-08-2012 12:35:05
Dano, dat is schrikken. Gelukkig heeft alleen de watermeloen schade. Je moet er niet aan denken wat er allemaal had kunnen gebeuren.

Mai-lin. Gelukkig is benoe over de teleurstelling heen.

Lisanne is gisteren avond nog laat (kwart voor 12) thuis gekomen. Het was huilen. ze wilde niet blijven slapen. Wilde naar mama en papa toe. Zo nu even met mijn beentjes omhoog. Adrian slaapt en Lisanne zit onderuit gezakt voor de tv want ze is moe. Man is een vriend aan het helpen met zijn auto. Hoe laat hij thuis is heb geen idee.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht