Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 04-08-2012 14:20:44
Ach, Lisanne toch... Jammer, maar dapper dat ze het in ieder geval weer geprobeerd heeft!

k ben eind van de ochtend begonnen aan de keuken... kastjes schoongemaakt. Toen de inbouwoven eruit gehaald, deurtje is een tijd geleden kapot gegaan en een nieuw deurtje kost evenveel of zelfs meer dan een nieuwe combi-magnetron.
Dus beslissing was snel genomen, oven gaat eruit!
Heb dat vandaag dan eindelijk maar gedaan, ging gemakkelijk.

En meteen overmoedig aan de afwasmachine begonnen... die functioneert ook de helft van de tijd niet. Paul wilde hem laten maken, ik niet. Ik was liever met de hand af, en aangezien ik de afwas doe, vind ik dat hij niet moet zeuren ;-) . Kortom, ding gaat eruit!
Deurtje heb ik er nu af (gesloopt...), kabeltjes zijn doorgeknipt, dus Paul kan het ook niet meer terug plaatsen ... maar ik kom niet verder!

Heb even pauze genomen, ga nu wat gereedschap bij elkaar zoeken (moet een stukje vloer wegbikken, zit over het pootje heen) en dan proberen of het alsnog lukt.

Paul zal niet happy zijn, hihi.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 04-08-2012 16:02:56
hahahha lekker bezig !!

hiet het huis schoongemaakt, ben net een beetje klaar.
over 3 kwartier meert de boot aan in hoek van holland en dan komt hij thuis

ergens volgende week op vakantie. geen idee of ik tussendoor nog tijd heb om te komen hier. druk, man is er weer, spullen voor vakantie kopen, sam is volgende zaterdag op vakantie week jarig ( 9 :cheer dus nog druk.

in ieder geval, 3 september begint de school weer en moet ik weer werken dus dan ben ik sws weer terug en kom ik weer langs.

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 04-08-2012 16:31:28
Fijne vakantie en een fijne verjaardag voor Sam alvast!

Vaatwasser is er half uit, de rest lukt niet... .
Ga eerst verder opruimen en alvast aan het eten beginnen, daarna waag ik nog wel een poging. Maar ben bang dat ik net te weinig kracht daarvoor heb... zucht.

Waarom heb ik ook altijd zo'n rare ideeen, .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 04-08-2012 16:54:13
Het is me gelukt!!! Vaatwasser is eruit! :d
Ga hem nu naar buiten brengen en dan als een razende de rest van het huis opruimen... wil om 19.00 gegeten hebben en al .

Fijne avond! Zal straks uitgeput zijn, whahaha en morgen vast weer verrekken van de pijn, maar.... het is gelukt!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 06-08-2012 00:07:13
Dano Fijne vakantie en een fijne verjaardag van sam gewenst. Fijn dat je man weer thuis is.

Mai-lin, Goed gedaan, Al moet ik er niet aandenken om geen vaatwasser te hebben. Vind hem veel te fijn. Tot 3 jaar terug hadden wij er geen. Ik kan hem nu niet meer missen.
Heb je nu overal pijn gehad? Hopelijk niet.

Hier is het rustig. Laatste week schoolvakantie is aangebroken. Man morgen nog vrij en dan Dinsdag weer werken.
Vanaf volgend weekend word het hier een dierentuin voor een week. haha. Mijn broer heeft 3 konijntjes gekocht voor de kinderen van hem en van mijn aanstaande schoonzus. Maar hun krijgen ze pas als mijn broer gaat trouwen. Dus komen ze hier een week logeren. Wel leuk. Heb al tegen Lisanne gezegd dat zij mij mooi mag helpen met de beestenboel.
Nog een kleine 2 weken en dan hebben wij bruiloft van mijn broer. (hopelijk mooi weer wat ze vieren het in de tuin).
Zo en nu mijn bed in het is alweer veel te laat. Ben moe maar heb geen zin om naar bed te gaan. haha. (Geef mijzelf even een schop onder mijn kont. )
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-08-2012 00:29:35
Ja, hier ook de laatste week vakantie nu... zijn omgevlogen, hoor, zou best nog een paar weken willen . Hoewel het voor de jongste 2 wel weer tijd wordt, die zijn de grenzen behoorlijk op aan het zoeken...

Ingrid, ik heb alleen maar spierpijn in mijn onderarmen! Voelde het met de was vouwen.... sokken terugdraaien, hihi (vouw ze altijd terug als ze binnenstebuiten gewassen zijn, zodat ze direct aan kunnen... tic van mij, denk ik ). Helemaal geen last van mijn bekken! :d Heb er zo geen last meer van, maar wel met zware dingen en dit was toch best even zwaar... Dus had wel wat meer pijn verwacht. Maar niet dus .

Morgen gesprek met gastouderbureau en de gastouder, vanaf de woensdag eerste schoolweek gaan ze naar de gastouder... hoop dat het klikt!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-08-2012 13:19:08
Vanmorgen even mijn gedachte verzetten en de kinderen op de foto laten zetten. Mijn oud collega doet nu naast haar andere baan fotografie. Ze stuurde mij net een voorproefje.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 08-08-2012 23:16:08
meid. Prachtige foto, ben benieuwd naar de rest!

Deze twee kanjers zullen de pijn vast verzachten... maar de pijn zal er toch zijn... er was toch even hoop...
Hoop dat je heel even je gedachten hebt kunnen verzetten... nogmaals een dikke , denk aan je!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-08-2012 23:34:45
Ik ben ook benieuwd naar de rest.
Ze zijn ook kanjers. Ben heel blij met wat ik heb. Maar voel mij ook leeg. Ik heb vanmorgen wel even heerlijk genoten van mijn eigenwijze mannetje. Die eerst overal nee tegen zei haha. Maar later toch wel ook op de foto wilde. En van mijn fotomodelletje zij vond het helemaal geweldig. Nu word het tijd om de computer uit te zetten en naar bed te gaan.
Dank je wel Mai-lin voor je doet mij goed
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 09-08-2012 00:27:28
Ja, dat lege gevoel herken ik wel. Voelde me ook zo verslagen... alle hoop, de dromen... in 1 minuut is alles weg... Pats boem en de toekomst moet weer bijgesteld worden.

Heb je mensen direct om je heen die je steunen nu? Hopelijk slaap je nu, ga ik ook proberen, maar voor de zekerheid nog maar een voor je...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-08-2012 17:01:22
Hoi hoi!!

Kennen jullie mij nog? alweer 3 weken geleden dat ik hier geweest ben. We hebben een heerlijke vakantie gehad met veel zon. De tijd is voorbij gevlogen! Alleen afgelopen maandag in Duitsland hebben we regen gehad en toen gingen we ook naar huis. In Rome, waar we 2 dagen geweest zijn, was het erg warm. We hebben best veel kunnen zien, maar op een gegeven moment liepen we van fontein naar fontein zodat we ons konden opfrissen dat vonden vooral Jordi en Silke erg leuk. De camping in de buurt van Rome was het leukst (daar bleven we ook het langst), leuk zwembad, de hele dag door vanalles te doen en elke avond deed Silke mee aan de minidisco. Bij het Gardameer stonden ook vrienden en mijn zwager, schoonzus en nichtje, dus dat was ook erg gezellig! Kortom een erg geslaagde vakantie

En nu maandag weer aan het werk en naar school, net als bij jullie! Zijn echt snel voorbij gegaan die 6 weken.

Heb alles doorgelezen (jullie hebben veel gekletst...) zal een beetje proberen te reageren.
Ik schrik wel een beetje van de bovenstaande berichtjes: Is er iets (ergs) gebeurd Ingrid? Ook gezien de posts van Mai-Lin van hierboven.
Prachtige foto van je kids! en nog gefeliciteerd met de verjaardag van Adrian!

Mai-Lin, lekker bezig met het slopen van de vaatwasser. En wat vond je man ervan? Bij ons was de vaatwasser ook kapot 2 jaar geleden, heb toen een half jaar met de hand moeten afwassen, maar was blij toen de nieuwe keuken (met nieuwe vaatwasser!) geplaatst werd! :d Hoe was het gesprek met de gastouder?

Weten jullie waar Dano naartoe is op vakantie? Als je dit nog leest Dano een hele fijne vakantie!

Gisteren zijn we nog een dagje naar Zeeland geweest, mijn ouders zijn daar op vakantie. We gingen hier weg met zon en daar regende het , gelukkig ging 's middags de zon schijnen en konden we nog even naar de zee en daarna heerlijk gaan eten met mijn ouders, om ze te bedanken voor het oppassen in de vakantie.

Afgelopen maandag kregen we bericht dat mijn oom is overleden, dit is de eerste oom van mij die overleden is, de rest leeft nog allemaal. Hij was getrouwd met een zus van mijn moeder. Hij was sinds 2 a 3 maanden ziek, dus dat is toch nog snel gegaan. We gaan niet naar de begrafenis, want hij woont in Canada. Ik ben er een keer 6 weken op vakantie geweest met mijn oma toen ik 17 jaar was, dus ik ken hem daar nog wel (goed) van. Een zus en broer van mijn moeder gaan er wel naar toe, die zitten nu in het vliegtuig.

Ik ga Jordi ophalen, die is spelen met een vriendinnetje, maar die woont helemaal buiten het dorp, dus hij kan niet zelf naar huis komen (is een beetje ver) en Silke heeft geluk die mag vanavond mee pannenkoeken eten met een vriendinnetje en daarna komen ze samen hier logeren.

Ga snel!
Tot gauw!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 09-08-2012 17:08:37
Nu je de namen van de kinderen noemt, kom je me wel vaag bekend voor, Marielle....

Ingrid zal het je zelf wel vertellen...

Dano... ik weet eerlijk gezegd even niet meer waar ze op vakantie is, dacht dat ze op de bonnefooi gingen?

Mijn man was not amused, hihi. Maar goed, heeft zich er toch maar bij neergelegd (nu had hij ook weinig keus ). Paar dagen geleden waren we aan het dagdromen over hoe we de keuken willen (we willen de keuken eigenlijk rondom, gedeelte voor het raam en dan de hoek nogmaals om). Bovenkastjes weg. En in zijn beschrijving kwam er eveneens geen vaatwasser voor, .

Hoe is het met je, Ingrid?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-08-2012 19:19:51
Effe snel een berichtje ga zo even een stukje fietsen even mijn hoofd leeg maken.

Marielle, 2 weken terug kwamen wij er achter dat wij zwanger waren ondanks de mirena spiraal. Vorige week vrijdag hebben wij ook echt de bevestiging van de verloskundige gehad. Ondanks de schrik en dat het niet in de planning zat. Waren wij aan het idee gewend en was het kindje heel erg welkom. Afgelopen dinsdag moest ik naar de gyn voor verwijderen spiraal. Toen kwamen we erachter dat ik een miskraam heb, ben nu ook aan het vloeien.
Ga nu even fietsen misschien dat ik vanavond nog even verder reageer anders morgen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-08-2012 12:45:38
Ingrid, dat is inderdaad een erg verdrietig bericht. Heel veel sterkte en een grote . Had inmiddels je topic ook gevonden en gelezen. Hoe is het nu met je?

Mai-Lin, leuk een nieuwe keuken, wel handig als je het samen eens bent ja. En de kinderen worden ook steeds groter, dus heb je er straks ook 4 afwassers bij natuurlijk

De meiden sliepen gisteren pas om 22.45 uur, maar hebben ook uitgeslapen tot half 10. Arjan en Jordi zijn een uurtje geleden vertrokken op de fiets. Ze zouden nog steeds een keer samen gaan kamperen en omdat het nu zo'n mooi weer is gaan ze nu meteen maar (je weet maar nooit of het de rest van het jaar nog mooi wordt :d ) Ze gaan naar een camping ongeveer 25 km hier vandaan. Mijn schoonouders wonen op 9 km dus daar gaan ze eerst lunchen.

Ga eens even tosti's maken voor de lunch en dan als Silke's vriendinnetje naar huis is eens bedenken wat wij vanmiddag gaan doen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-08-2012 12:47:53
Daar gaan ze:

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 10-08-2012 22:42:45
Marielle, dank je wel. Leuke foto van vader en zoon op de fiets.
Gecondoleerd met je oom.

Marielle, Toch heeft je man zoiets kan ook zonder vaatwasser als hij in de indeling geen vaatwasser plaatst.

Het gaat redelijk met mij. Ik merk dat ik vooral 's avonds er wel mee bezig ben.Ik heb gisteren en eergisteren flink gevloeid vandaag is het weer een stuk minder. Overdag heb ik weinig tijd ervoor. De kinderen houden mij wel bezig. En over mijn moeder heb ik ook de nodige zorgen. In de tussentijd alles regelen met mijn broer voor de opvang van zijn hondjes en de kadootjes voor zijn kinderen (3 super schattige konijntjes). Ja Morgen nog 1 week en dan is mijn broer opnieuw een getrouwd man. Ik moet zeggen dat ik met mijn huidige schoonzus goed kan opschieten. Ik hoop dat mijn broer nu ook een heel gelukkig leven mag hebben. Morgen nog even voor schoenen voor mijn man en gymschoenen voor Lisanne. Dan zijn wij allemaal klaar. Heb vanmiddag nog leuke kleren voor mijn man kunnen scoren in de opruiming.
Ben even lekker met de kinderen de stad in geweest. Daar even de kinderen getrakteerd op een happy mael.(kost meer geld dan dat de kinderen eten.) Lisanne heeft alleen de kipnugguts gegeten en Adrian heeft zomaar 1/2 kipnuggut op en 2 frietjes. Maar ja je kan ook niet zeggen ik koop maar 1 maaltijd. Want tja ze willen allebei een speeltje. Ach ja af en toe moet het toch kunnen.
Zo en nu eens optijd naar bed.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 10-08-2012 23:35:30
Ach, ben ik je helemaal vergeten te condoleren, Marielle... ik had het wel gelezen.

Inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden overleed mijn oom en ik vond het heel onwerkelijk... ook de eerste (min of meer dan). Besef komt dan ineens heel hard dat de tantes, mijn moeder komt uit een gezin van 7 meiden, toch ook ooit zullen gaan. Opeens was (en is) mijn tante weduwe.

Min of meer de eerste, omdat mijn moeder als eerste weduwe was, alleesn is dit al zo lang geleden dat daar in eerste instantie ook niet bij stilgestaan werd. Mijn moeder wordt gelukkig niet meer als weduwe gezien.

Marielle, wat super dat je man en zoon samen gaan kamperen! Zo leuk! Ik zie overigens geen foto van ze, hihi, alleen de tekst: daar gaan ze: . Morgen eens kijken op de laptop, dan zie ik de foto wellicht wel.

Ingrid, ja, overdag wordt je wel beziggehouden he? Kun je wel een beetje slapen?

Fijn dat je goed kunt opschieten met je huidige schoonzuster. Zo te lezen heeft je broer voorheen niet zo'n gelukkig leven gehad... bij deze dan ook mijn gelukswensen voor hem! 3 kindjes, zijn niet alle 3 van hem, meen ik ergens gelezen te hebben?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 12-08-2012 20:03:05
Nu zie ik de foto wel! Wat leuk!

Ingrid, hoe is het met je?

De vakantie zit erop... voor ons dan, helaas... .

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-08-2012 21:07:56
Ja hier ook weer naar school geweest. Die 6 weken zijn voorbij gevlogen!
Ik kom morgen of woensdag even uitgebreid kletsen hier. Had net de computer aan staan, maar toen lag deze site eruit, typ nu op de Ipad en dat is niet zo handig.

Ik ben vandaag ook weer begonnen met werken. Vandaag 6 uurtjes, morgen weer 8

Ingrid hoe gaat het met je? Lisanne ook weer naar school geweest vandaag?

Tot snel!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 13-08-2012 22:00:11
Kindjes hadden hier een leuke eerste schooldag weer :d.
En mijn werkdag viel wel mee gelukkig, went toch weer snel .

Zou fijn zijn als alle schooldagen gaan zoals vandaag, . Keurig op tijd op, op tijd naar school, heb zelf de afwas en de strijk weg en het huis opgeruimd en schoon .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-08-2012 09:12:13
Nou ze zijn weer helemaal gewend op school hier! Gisteren ook alweer overgebleven en gym gehad en naar de BSO geweest, dus ze zitten er meteen goed in.
Ze gaan trouwens nog maar een paar weken naar de BSO. Ik moet per 1 januari minder gaan werken, ik heb een vast contract voor 24 uur en een tijdelijk contract van 6 uur, maar er worden bij ons geen tijdelijke contracten verlengd dus ook die 6 uur niet. Dus nu ga ik 4x6 uur werken en kan ik ze elke dag zelf uit school halen en hebben we dus geen opvang meer nodig. Vanaf 1 oktober neem ik elke dinsdag 2 uur vakantie op, omdat ik nog zat vakantie uren heb dus dan gaan ze al niet meer naar de BSO.

Mai-Lin, is dat dan jouw vader die overleden is? Hoe lang is je moeder al weduwe? Sorry als ik te nieuwsgierig ben. Mijn oom die nu overleden is heeft 6 kinderen en zij posten steeds foto's en filmpjes van hem op facebook. Zo kunnen wij ook zien hoe hij de laatste weken/maanden was. Hij zag er op het laatst echt slecht uit, daar schrok ik wel van.
En ging de rest van de schooldagen tot nu toe net zoals maandag?

Ingrid, hoe is het? Wel leuk naar de stad en dan naar de Mc Donalds. Je kunt die speeltjes trouwens ook los kopen. Misschien een tip voor de volgende keer dan kunnen ze het eten van een happy meal delen en hebben ze toch allebei een speeltje (en je hoeft niet de helft weg te gooien) Ze voorspellen erg mooi weer, dus dat is wel leuk voor je broer en zijn aankomende vrouw. Trouwen ze zaterdag? Heel veel plezier vast!

Het wordt vandaag ook lekker warm. Wel jammer dat ze nu op school zitten, maar vanmiddag lekker vrij. Eerst moeten we naar de tandarts, voor controle met Jordi en Silke en daarna gaan we nog even bij een vriendin langs. Hun kinderen zijn ongeveer net zo oud als die van ons, dus kunnen ze mooi samen spelen.
De mannen hebben het trouwens erg leuk gehad op het kampeernachtje!
Verder zijn ze hier druk rondom het huis. De dakbetimmering/boeiboorden waren erg slecht dus daar komen nu nieuwe op. Tuin staat nu dus half vol steigers.

Fijne dag!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 15-08-2012 11:42:54
Hier ook de eerste schooldagen erop zitten. Ze zag er best tegenop maar het is toch meegevallen.
Mijn broer gaat zaterdag trouwen. Het word mooi weer eigenlijk iets te warm maar ja altijd nog beter dan regen.Of ja niet echt. ze zijn maandag in 5 minuten getrouwd. Maar zaterdag gaan ze het overdoen in eigen tuin. Met alles erop en eraan.
Maandag was best wel een rare dag. Ze hadden zondag hun honden hierheen gebracht omdat ze nog heel veel in de tuin en in huis moeten doen. Maandag heb ik een moeilijk telefoontje moeten doen. Hun hond van wel al 15 jaar deed opeens heel raar zijn linker voor en achterpoot deed opeens niets meer. Ze bleek en hersenbloeding te hebben gehad en ze hebben hem in moeten laten slapen. Was een dubbele dag blijdschap vanwege het trouwen en verdriet om de hond. Lisanne heeft zo gehuild.

Met mij gaat het goed. Voel mij goed, vloeien is over.
Wat is het benauwd he. Is gewoon vies warm. vanmiddag maar gewoon weer lekker met het water spelen.

marielle, tuin vol steigers. Hun liever dan ik met dit weer boven op dak zitten.
Is ook wel lekker dat je ze straks zelf uit school kan halen. Heeft ook wel zijn voordelen met iets minder werken.

mai-lin zal zeker fijn zijn als alle schooldagen mooi lopen. Heerlijk als alles fijn loopt.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 15-08-2012 21:55:41
Ach Ingrid... een gouden dag met een zwart randje dus voor je broer... Naar dat het juist bij jullie moest gebeuren, is voor ieder kind al moeilijk, maar zeker voor een kind als Lisanne (hooggevoelig is ze toch?).
Zaterdag wordt prachtig weer... en 's avonds koelt het nu toch wel wat af, dus heerlijk...
Fijn dat het vloeien over is, dat je je lichamelijk in ieder geval al weer goed voelt. En fijn dat het voor Lisanne ook meegevallen is!

Marielle, inderdaad, je moet nu maar op de steigers moeten staan... heb soms best medelijden met mensen in de bouw... pfoe... maar hoop voor jou dat de verbouwing voorspoedig zal verlopen!
Hoe was het bij de tandarts en bij je vriendin?
Fijn dat de heren het leuk gehad hebben samen!

Hoe ga je de opvang tijdens de vakanties dan doen, Marielle? Ik werkte voorheen ook 24 uur, precies onder schooltijd. Had alleen opvang tijdens de vakanties nodig.
Nu werk ik ook de woensdagmiddag en dan gaan ze naar de gastouder. Vandaag zijn ze daar voor het eerst gegaan en ze hebben het leuk gehad! Gelukkig maar, was toch wel even spannend...

En je mag het zeker vragen, Marielle, mijn vader is inderdaad overleden. Hij was nog 26, anderhalve maand voor zijn verjaardag. Een maand voor de verjaardag van mijn moeder en mij. Mijn moeder was nog 24 en ik moest nog 2 worden. Mijn broer was toen 4,5.
Hij is toen met zijn fiets de straat opgereden zonder uit te kijken, is aangereden en heeft 10 dagen in het ziekenhuis gelegen, maar het uiteindelijk niet gehaald.

Het is nu bijna 33 jaar geleden. Anderhalve jaar later heeft ze mijn vader -stiefvader dus eigenlijk - leren kennen. Ze zijn nu ook alweer 31 jaar samen... dus vreemd is het niet dat het even vergeten was .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-08-2012 19:37:22
Jeetje Mai-Lin, dat zal heftig geweest zijn! Je zal je niet veel meer van hem herinneren als je nog geen eens 2 jaar was. Wat triest zeg. Gelukkig is je moeder alweer 31 jaar gelukkig met haar nieuwe man (of vriend).
De kinderen zijn de afgelopen 2 jaar in de vakantie niet meer naar de opvang geweest. Ik heb vrij veel vakantiedagen, dus neem meestal (een gedeelte van) de schoolvakanties vrij en ze gaan altijd wel een keer bij de opa's en oma's logeren. Ik vind het zonde om het daarvoor aan te houden.
Mooi dat het leuk was de eerste keer bij de gastouder. Woont ze bij jullie in de buurt?

Ingrid, dat is inderdaad een rare dag. Erg zielig dat ze hun hond hebben moeten laten inslapen. Agos en zo zielig dat Lisanne zo verdrietig was. Dat het nu net op hun trouwdag moet gebeuren he? Veel plezier in ieder geval met het feest morgen!

Bij de tandarts was het wel goed. Silke moet terugkomen omdat er nog 1 kies gesealed moet worden en ze heeft tandplak wat weggehaald moet worden. Haar tanden onder staan heel scheef dus dat is altijd lastig poetsen. Jordi hoeft pas over een half jaar terug, maar heeft wel plakverklikkers meegekregen. Dan kleuren zijn tanden op de plekken waar tandplak zit en moeten we daar extra goed poetsen.

De mannen hadden het inderdaad erg heet op de steiger. Vandaag hadden ze een andere klus, dus ze komen maandag weer. Ze zijn uiterlijk dinsdag klaar.

Zo de eerste werk en schoolweek zit erop. Nu weer lekker weekend! Hebben jullie nog plannen (hoewel die van Ingrid weet ik al ) Silke heeft morgen weer voor het eerst selectieturnen en dan 's middags een feestje. De zwemclub van Jordi begint pas volgende week. Verder nog geen plannen. Lekker rustig aan doen met die warmte.

Ik ga weer, zo naar de lenzencontrole bij de opticien.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 17-08-2012 22:37:57
Zo de kleding is gestreken de kado's ingepakt Lisanne's haren al half klaar. Zie wel tegen de warmte op. Maar ja beter dan regen. Voor onze moeder is alles geregeld wie haar ophaald en terug brengt. Wij zijn er klaar voor.

De eerste schoolweek zit er weer op. Lisanne vond deze klas toch leuker dan de vorige. Is rustiger. Gelukkig nu hopen dat ze het dit jaar gaat redden.

mai-lin. Mijn vader is ook vroeg overleden. Ik was 19 of 20 maanden oud. Mijn moeder is altijd alleen gebleven. Is niet altijd makkelijk geweest.
Ja Lisanne is hypergevoelig. Zulke dingen komen bij haar heel zwaar aan.

marielle, was alles goed bij de lenzencontrole? Mijn nichtje zit ook op selectieturnen. Ik heb wel eens zitten kijken pff hou soms mijn hart vast ze vliegt alle kanten op. Ik vind het maar knap. Heb je goed dat je het rustig aan doet met dit weer. Zelf als je niets doet breekt het zweet je uit.

Zo nu eens optijd bed in. Morgenochtend nog druk en dan kan het feest beginnen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 19-08-2012 22:52:32
Goedenavond!

Wat een hitte he? Van mij mag het wel wat minder pffff, maar ik zal niet klagen: Eindelijk zomer in Nederland ha ha

Ingrid, hoe was de bruiloft? En nog last gehad van de warmte?
Mooi om te horen dat Lisanne deze klas beter vindt dan de vorige, is al meteen een beter begin van het schooljaar. Zit ze nu in groep 5?

Wel bizar trouwens dat jullie beiden je vader verloren zijn rond dezelfde leeftijd. Jeetje, kan me voorstellen dat dat absoluut niet makkelijk geweest is voor jullie moeders. Heb je naast de (inmiddels getrouwde) broer nog meer broers en/of zussen Ingrid?

Bij mijn ouders in het dorp is elk jaar een kastelentocht, dan gaat er een stoet met koetsjes door de omgeving (langs kastelen) in ouderwetse klederdracht. Dit jaar mochten mijn ouders ook een keer meerijden (met vrienden) in een grote koets. Dus wij zijn vanmorgen even gaan kijken. Mijn vader strak in het pak (lekker met dit weer) en mijn moeder een jurk met ouderwets hoedje, echt grappig! Alleen was onderweg het paard wat achter hun liep op hol geslagen en met koets en al in de sloot beland. Gelukkig kon de koetsier van mijn ouders nog uitwijken waardoor ze niet geraakt zijn, maar de koetsier durfde/wilde niet meer doorrijden. De man die erachter zat lag ook gewond op de grond en de koets daarvoor was ook geraakt. Dus mijn vader en de vrienden die er ook nog bij waren hebben eerste hulp verleend. Dit was niet was ze zich hadden voorgesteld helaas. Gelukkig is het goed afgelopen en viel het met de gewonde man wel mee, maar mijn ouders (en de rest ook) waren flink geschrokken! Uiteindelijk hebben wij ze dus niet langs zien komen (alleen bij het vertrek).

Zo heel verhaal, dus ik ga nu maar even stoppen. :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 20-08-2012 13:28:45
marielle, Het is mij te warm af. Zomer oke maar als je nu niets doet begin je al te zweten. Al vind ik met de kinderen in het zwembad ook wel heel leuk vind.
Wat leuk zo'n kastelentocht. He bah zo'n ongeluk. Hopelijk zijn de verwondingen meegevallen.
Lisanne zit in groep 4. Ze doet een jaartje over. Hopelijk kan ze het ditjaar een beetje bijbenen.

Is zeker bizar dat mai-lin en ik allebei onze vader vroeg zijn verloren.
Mijn moeder is na het overlijden van mijn vader in een depressie geraakt, wat later in manisch depresie veanderde. Mijn moeder is een lieve vrouw maar niet echt een moeder geweest. Moest vroeg volwassen worden. Gelukkig zijn mijn broer en ik altijd liefdevol opgevangen in een pleeggezin. Mijn moeder kon niet altijd voor ons zorgen. We hebben het echt getroffen met onze pleegouders. Hebben wij ook heel goed contact mee. Hun zijn opa en oma voor onze kinderen en ze zien ons ook als hun kinderen. Ik zeg altijd ze zijn heel dicht bij ons , ze zijn net geen papa en mama want daar heb ik er maar 1 van. Hun kinderen zijn wel mijn 2 zussen en 1 broer. Zo voelt het ook. Zo zijn wij ook opgevoed. Pff wat een verhaal en voor veel omstanders heel erg ingewikkeld.
Dus ik heb 1 echte broer en 2 pleegzusjes en 1 pleegbroertje. Maar voor mij gevoel heb ik dus 2 zusjes en 1 broer en 1 broertje.

De bruiloft wat een leuke ongedwongen bruiloft. Iedereen heeft genoten. Het was erg warm. Maar heerlijk dat het dan thuis is. Eerst het officele gedeelte. Daarna balonnen opgelaten. Bij de kinderen (iets van 15 kinderen) gingen snel de kleding uit en badkleding aan. Er was zo'n balonnenman. Wat kon hij geweldige dingen maken. Er was een springkussen wat al snel in een waterbaan veranderen. Ja en toen was het eten op. Rond half 7. Mijn broer en schoonzus nog steeds in pak en jurk. Tja het was natuurlijk erg heet. Mijn broer ging met pak en al en zijn getuigen het springkussen/waterbaan op. De kinderen spoten hem helemaal nat. Mijn schoonzus deed precies hetzelfde met haar mooie trouwjurk aan. Even daarna werd het een watergevecht. Haha Ik denk dat bijna iedereen drijfnat was. En die droog waren kregen wel een beker water van de kinderen over zich heen. hahaha. Ben benieuwd of ze de trouwjurk nog schoon krijgen?
Rond 8 uur zou het afgelopen zijn. Wij gingen om 9 uur naar huis. Kinderen waren doodop. En ik hoorde dat de laatste pas tegen 12 naar huis gingen. Het was een hele mooie bruiloft.

Zo het is een heel verhaal geworden. Nu maar eens even wat doen. Adrian ligt te slapen en Lisanne zit op school (eigenlijk in het zwembad want ze hebben schoolzwemmen)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 20-08-2012 17:24:34
Marielle, nee, ik heb inderdaad geen herinneringen aan mijn vader. Was te jong. Wat ik van hem weet, weet ik dus van mijn moeder en van mijn tantes (mijn vader had een oudere en een jongere zus). Om heel eerlijk te zijn, is het voor mij eigenlijk alleen maar een verhaal... je weet dat het zo is, maar het voelt niet zo. Mijn stiefvader is voor mij mijn vader. Maar goed, op mijn moeder heeft het natuurlijk wel veel impact gehad.

En een paar maanden terug heb ik bij toeval de beste vriend toendertijd van mijn vader ontmoet. Ik had bij zijn ex-vrouw gewerkt, ben er toen ook achter gekomen dat zij mijn vader gekend heeft, wat we beiden trouwens wel erg mooi vonden, was wel even een emotioneel moment toen we daarachter kwamen! Ze vertelde me toen dat haar ex de beste vriend van mijn vader was, ze had nog steeds een goed contact met hem en had het leuk gevonden als we elkaar ontmoet hadden.
Ik heb de beste man echter pas ontmoet na haar dood, ze is op Koninginnedag dit jaar overleden aan hersenkanker. In de Plus stond ik op een dag achter een man in de rij en hij vertelde aan de kassiere dat zijn beste vriendin overleden was op Koninginnedag... toen ging er bij mij dus een belletje rinkelen en heb die man gevraagd of hij dan T was... wat dus zo bleek te zijn.
Voelt best raar eigenlijk, hihi, we delen toch een stukje verleden, maar voor mij is dat totaal onbekend.

Ingrid, wat bizar inderdaad dat jij ook zo jong je vader verloren hebt, zelfs nog iets jonger dus. Heeft jouw broer wel herinneringen aan hem?
Wat verdrietig dat je moeder niet voor jullie heeft kunnen zorgen, maar zo te lezen heb je er vrede mee? Ik vind het in ieder geval erg fijn te lezen dat jij en je broer zo liefdevol opgevangen zijn!

Pleegzorg heeft me altijd getrokken, maar ik weet niet of ik het zou kunnen... zou de kindjes denk ik niet terug kunnen laten gaan... want natuurlijk wel altijd de hoop is. Dat wat jij en je broer ervaren hebben, dat zou ik zo graag ook willen bieden aan kindjes die in minder gelukkige omstandigheden geboren zijn/terecht gekomen zijn...

De bruiloft van je broer... geweldig! Lijkt me erg hilarisch, hihi!

Marielle, oeh, wat zullen ze geschrokken zijn! Ik zag het helemaal voor me! Zat eerst met een glimlach op mijn gezicht te lezen, heerlijk, met dit weer strak in het pak! Maar het vervolg is toch minder amusant... Gelukkig niets met je ouders, maar ik geloof je dat dat niet is was ze zich hadden voorgesteld!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-08-2012 13:31:30
Mai-lin, Mijn broer kan nog kleine dingen herinneren aan onze vader. Ik weet alleen van alles wat ze mij vertellen. Mijn moeder heeft altijd heel weinig over mijn vader verteld. Ik heb voor een paar jaar terug wel een collega van mijn vader gesproken. Hij vertelde mij hoe gek hij op ons was. (daar was ik voor die tijd wel bang voor omdat ik misschien maar 5 foto's heb van mij en mijn vader.) Maar mijn vader heeft al een tijd gedacht dat hij niet lang meer zou leven. Hij wilde niet dat ik mij te veel aan hem hechtte. Hoe zijn collega dat vertelde klonk dat met heel veel liefde van mijn vader naar mij toe. Ik heb wel vrede met hoe het loopt al is het ook wel heel moeilijk. Vooral mijn zwangerschappen en miskramen delen. Mijn moeder toont weinig emoties. Dat heb ik wel gemist. Mijn moeder leeft dan wel maar ze is er niet echt. Kan het heel moeilijk uitleggen.

Ben wel blij dat wij het zo getroffen hebben met ons pleeggezin. Je hoort het zo vaak anders. Wij willen ook graag pleegzorg doen. Hebben het ook een tijdje gedaan voor kenissen maar pff je kan het volgens mij beter voor vreemde doen. Ik heb het met liefde gedaan. Maar o wat deed mij hart pijn als ik de kinderen bij hun ouders zag. De ouders van die kinderen trokken ons ook behoorlijk door de modder heen. We zijn toen met overleg met pleegzorg gestopt. Mijn eigen gezin ging kapot.
Mijn pleegouders zeggen altijd dat het fijn was maar ook af en toe zo moeilijk. Ik moest altijd thuis komen van mijn moeder. En dan was het niet altijd goed met mijn moeder. Maar ze moest mij laten gaan. Ook hebben ze een ander kindje gehad. Kindje kwam met 1 jaar en ging weg toen hij 3 was. Mijn pleegmoeder mag geen contact zoeken met kindje. Dit was voor die tijd al afgesproken. Lijkt mij heel moeilijk. Kan mij ook nog dingen herinneren van dat kindje. Ik vraag mij ook wel eens af hoe het is met hem.

Verhaal is langer geworden dan ik dacht. Ik moet nu opschieten. Adrian uit bed halen en ik moet naar therapie.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 23-08-2012 16:13:12
Goedemiddag dames!

Ingrid, leuk om te lezen dat de bruiloft geslaagd was. Lachen dat ze gewoon met de bruidskleding op het springkussen/waterbaan gingen
Inderdaad verdrietig om te lezen dat je moeder niet voor jullie kon zorgen en dat ze weinig over jullie vader kon/wilde vertellen, gelukkig hebben jullie fijne pleegouders gehad. Knap dat jullie zelf ook pleegzorg hebben gedaan, lijkt me erg moeilijk.

Mai-Lin, wat een toeval dat je de beste vriend van je vader ontmoette en dan nog wel in de kassarij van de plus! De wereld is dan maar klein he? Jouw moeder heeft wel veel over je vader kunnen vertellen? Zijn de kinderen weer helemaal gewend op school?

Ik moest vandaag voor het werk naar Eindhoven. Ben daarna nog even de stad in geweest, omdat het niet de moeite was om nog naar Arnhem (waar ik normaal werk) te rijden. De hele binnenstad was vol met studenten, er was introductieweek van de universiteit, dus erg druk.

Gisteren ben ik met Jordi naar de overkant van de Waal gevaren (in de zomermaanden vaart er een voet/fietsveer) daar lekker een ijsje gegeten en nog een paar winkels gekeken en toen weer terug gevaren. Was wel gezellig (en lekker). Silke wilde niet mee die bleef liever bij haar vriendinnetje spelen.

Verder geen nieuws vanaf hier!
dus tot de volgende keer!

p.s. zou Dano alweer terug zijn van vakantie? Ben benieuwd waar ze nu uiteindelijk naartoe zijn gegaan
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht