Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-05-2012 14:43:37
Uh... bijna 5 is hij...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 06-05-2012 19:38:08
De vakantie was op de val van mijn kleine man na heel erg leuk. We hebben redelijk weer gehad. Vooral 's avonds en 's nacht regende het. Overdag steeds droog gehad. Maandag en dinsdag was het zelf erg lekker. Dochter lief heeft heerlijk in de zee gespeeld. Woensdag helaas niet naar het strand geweest durfde dat niet goed aan met die wond van mijn mannetje. Gisteren en vandaag de was weer weg gewerkt. En morgen nog een lekker dagje rust en dan dinsdag weer het gewone leven. Dochter weer naar school. Man weer werken.

Mai-lin, babytjes blijven altijd wel leuk. Ik heb nog wel wat last van ramelende eierstokken maar er komt hier geen derde. Ik heb ook altijd een groot gezin willen hebben. Maar mijn lichaam zegt gewoon nee en ik wil niet nog een keer de mmm in.

dano leuk walibi. Op zulke dagen is het meestal ook lekker rustig. Wij gingen vroeger altijd met vaderdag een dagje uit naar een pretpark. Kon je ook altijd doorlopen.

Zo ga even met mijn beentjes ophoog zitten. Dochter lief naar bed brengen. Zoontje ligt er al in (al ligt hij nog te kletsen).
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-05-2012 08:51:35
Zo kindjes naar school en mama even achter mama-life!!

Ingrid, fijn dat de vakantie leuk was! Gelukkig regende het alleen 's avonds en 's nachts. Was jouw dochter maandag ook nog vrij? Hier moesten ze weer naar school, maar 1 hele week en dan volgende week alweer hemelvaart en de vrijdag erna vrij.

Mai-Lin, hier ook geen rammelende eierstokken hoor! Ik vind het ook wel lekker dat ze steeds zelfstandiger worden en allebei op school zitten (nou ja dat is al een tijdje, want Silke wordt volgende maand alweer 7!)

Dano, hoe is het bij jullie? Lekkere vakantie gehad verder?

Hier gaat alles z'n gangetje. Deze week weinig bijzonders te doen, ook wel eens lekker rustig. Volgende week maandag gaat Silke op schoolkamp, 1 nachtje en dan dinsdag Jordi voor 1 nachtje. Erg spannend, want Silke is nog nooit op een kamp geweest en Jordi vorig jaar voor het eerst (zwemkamp). Ze hebben er wel zin in geloof ik.

Ga zo nog even naar de speelgoedwinkel. Mijn vader en moeder gaan bijna op vakantie naar Frankrijk en we hebben afgesproken dat ik het kadootje voor Silke (wat zij gaan geven) zou regelen. Ze wil Lego Friends en die is nu in de aanbieding, dus die ga ik maar vast halen. En daarna weer naar de bieb met de kindjes van school (hopelijk blijft het droog )

doei doei
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-05-2012 11:43:48
hier alles ok! wat een regen vanmorgen, maar toen wij weg gingen scheen de zon. tis nu wel lekker weer.

vakantie was leuk. nu is de school weer begonnen.
ach volgende week weer hemelvaart, dan weer pinksteren, genoeg vrije dagen in het vooruitzicht.

kids op schoolkamp? grappig . wel jong! hier gaan ze pas in groep 8.

verder niets byzonders hier. alles gaan z'n gangetje.
ben de zomervakantie aan het uitzoeken ( wij gaan op de bonnefooi, maar toch een kleine beginroute uitstippellen) en de herfstvakantie, die boek ik via mijn werk. waar denk ik aan . herfst. eerst maar de zomer!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-05-2012 12:02:55
Marielle, mijn dochter was maandag ook nog vrij omdat hier kermis was. Normaal moesten ze ook altijd gewoon naar school met de kermis. Maar dit jaar hebben ze een dag vrij gegeven. We zijn trouwens niet naar de kermis geweest. leuk kamp hier gaan ze ook binnenkort 1 nachtje. ene jaar schoolreisje andere jaar kamp. Groep 8 gaat ieder jaar op kamp. Willen jou kinderen wel. Mijn dochter wil niet op kamp.

Dano, tja herfst als ik af en toe nu naar buiten kijk is het volgens mij al herfst. Ik heb ook zin in de zomer.

Wanneer hebben jullie kids zomervakantie. Wij zijn dit jaar vroeg. Eind juni krijgen ze vakantie.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 09-05-2012 17:08:09
Mijn kindjes zijn maandag weer begonnen. En de zomervakantie start bij ons ook eind juni, Isis is de laatste schooldag jarig! Was 5 jaar geleden ook zo .
Kwam 5 jaar geleden ook wel goed uit, want 2 dagen voor de vakantie begon (en dus 2 dagen voor de verjaardag van Isis) werd Jeran geboren. Heb dus ruim 6 weken gehad om een werkbaar ritme met 4 kinderen te vinden .

Dit jaar dus weer twee kindjes in de laatste schoolweek jarig... even op tijd oppakken wanneer we die verjaardagen op school mogen vieren dus!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 10-05-2012 10:31:42
hier begint de zomervakantie pas op 22 juli ( geloof ik, in die buurt) dus ze hoeven pas ergens in september weer naar school. dit was vorig jaar ook zo. wel lekker, de eerste week van de vakantie was het nog druk, die drie erna ging iedereen naar huis en werd het overal rustig. heerlijk!

sam is midden in de vakantie jarig. dus dat vieren wij altijd op vakantie. thuis gekomen vieren wij de laatste zaterdag van de vakantie nog een feestje voor hem voor de buren en opa's en oma's.

het is echt prut buiten. regen regen regen......wel is warm heel apart. nou ja het is niet anders.

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-05-2012 16:37:37
Hier hebben ze ook al eind juni vakantie (regio Zuid)
Ik vond het wel lekker toen ze hier laat vakantie hadden (2 jaar geleden en het jaar ervoor). Toen zijn we ook pas eind augustus/begin september op vakantie gegaan. Is iedereen alweer terug en dan mag jij lekker nog!

Ingrid, bij ons hebben de kinderen wel zin in het kamp. Als ik Silke zou moeten ophalen heb ik wel een probleem, want Arjan is net die nacht weg ivm interne cursus in Brussel en dan zou ik Jordi dus mee moeten nemen. Maar ja ik ga ervan uit dat het niet nodig is. Hier is het 1x in de 3 jaar (dus 2 schoolreisjes en dan weer een kamp) en groep 1 en 2 gaan 's avonds weer naar huis en blijven dus niet slapen. Groep 8 gaat 3 dagen.

Hier zijn er ook elke keer buien, maar is het wel benauwd. Dat wordt vast onweer vanavond.

Dus jullie hebben allemaal zomerkindjes? Net voor of net in vakantie. Silke is 7 juni jarig, dus dat valt nooit in de vakantie, maar met een beetje geluk is het wel mooi weer . Gisteren heb ik haar kinderfeestje vastgelegd. We gaan naar Kasteel Rosendael. Dit stond erover op de website:

Maak een tocht door het kasteel met een hofdame of een lakei. Leer een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De erwtentest maakt uit of je een echte prins of prinses bent. Na afloop krijgen jullie wat lekkers. Kom je wel in je deftigste prinsen- en prinsessenkleren naar het kasteel? Duur: circa 1,5 uur.

Dus ik ben benieuwd. Daarna nog lekker frietjes eten.

Jordi heeft 2 vriendjes te spelen en ze breken de boel af. Heb ze al een paar keer gewaarschuwd, maar het schijnt niet door te dringen. Wilde ik ze net naar buiten sturen, komt er weer zo'n bui aan... Als ze apart komen spelen gaat het heel goed en spelen ze rustig, maar deze drie samen is blijkbaar niet z'n goeie combi (vind ik dan, de jongens zullen er wel anders over denken

Zo genoeg getypt weer :d, nu is het wel verdacht stil boven, dus ik ga maar eens kijken wat ze uitspoken gna gna
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-05-2012 13:39:06
leuk kinderfeestje marielle! wij moeten ook nog even wat verzinnen samen met de buren.

hier gaat 3 vriendjes ook vaak niet goed. sam heeft 2 beste vriendjes, die niet elkaars beste vriendjes zijn. er is er dus altijd een de pispaal. heel apart. ze zijn ruim 9 , 8 1/2 en net 7. een beetje raar leeftijdsverschil ook.

ik heb afgelopen zaterdag bonbons gemaakt met een groep meiden in almere. lekkkkkkkerrr! was ook erg leuk, erg slecht alleen die chocola maar ja ken maar op zijn.

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 13-05-2012 15:33:25
Fijne moederdag allemaal!

Zijn jullie verwend? Ik heb twee kleine sieradendoosjes gekregen (gemaakt bij oma), en van Silke nog een dromenvanger van school en een vlinder van een washandje gemaakt op de BSO. En een heerlijk ontbijtje op bed.
Daarna zijn Arjan, Jordi en Silke lopend naar opa en oma gegaan, zo'n 8 km. Ze hebben er bijna 2 uur over gedaan.

Dano, mmmh, lekker zelfgemaakte bonbons!

Leuke dag verder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 14-05-2012 10:29:59
Hopelijk heeft iedereen een fijne moederdag gehad. Ik heb hier een schilderij gekregen. Door de kinderen geschilderd. En een lief briefje met een schaduw tekening.

Verder zijn we druk geweest dit weekend. De kamer eens anders gemaakt. Meubels verzet goed schoongemaakt en veel weg gegooid en weg gegeven. Lijkt net of onze kamer weer groter is.

Marielle 8 kilometer gelopen. knap hoor.

Dano lekker bonbons maken.

Mijn zoontje is ook midden in de zomer. Hij is 30 juli jarig, 1 dag voor zijn neefje. Mijn dochter is een winter kindje, 15 december. Ik vind het soms best wel moeilijk met een kinderfeestje in de winter. Ik ben dus nog echt van de thuis feestjes. De kinderen die steeds komen hebben het nog heel lang over de feestjes bij ons. afgelopen keer hebben we met hotfix steentje een t shirt versierd, nageltje laten lakken door een nagelstiliste. Meiden hebben het geweldig gehad. Volgende dag hadden ze op school allemaal hun zelfgemaakte t shirt aan.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-05-2012 14:31:28
Ingrid, leuke moederdagkadootjes! En lekker druk geweest in huis, wel leuk dat de kamer er dan weer helemaal anders uitziet en het groter lijkt.
leuk idee van de nagelstyliste en het versieren van een t-shirt.

Jordi is nu op schoolkamp, vanmorgen vertrokken en morgen om 12 uur weer terug op school. Silke is net teruggekomen, ze heeft het erg leuk gehad en zat vol verhalen. Morgen heeft ze nog sportochtend op school en dan een lekker lang weekend.

Kreeg trouwens net de oproep voor de vaccinaties voor Jordi. Is volgende week al (best kort dag dat ze dat sturen vind ik, maar ja we kunnen wel )

Ga even een spelletje met Silke doen
groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 16-05-2012 10:11:02
dus de prik voor jordi komt er ook aan. hier was het geen probleem echter was het een dubbele prik, werd tegelijk gedaan in beide armen. de ene deed superpijn en de andere niet. volgens sam dan hahahaha.

verder alles goed hier. rosa zit lekker aan een broodje te peuzelen, waren net bij logopedie en nu zitten wij lekker hier. sam komt zelf thuis. ben snotverkouden & keelpijn
(again) dus ik doe vandaag niet veel. ben ook een beetje lamlendig dus dat wordt bankhangen!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 17-05-2012 17:28:46
Marielle, hoe heeft Jordi het gehad?

Gaat het vandaag beter, Dano?
Benoe (en Isis 2 jaar terug) zeiden hetzelfde, de ene prik deed meer pijn bij het zetten, maar voelde ze daarna bijna niet meer, de andere deed minder pijn bij het zetten, maar hadden ze lang last van.

Ingrid, ik heb tot nu toe ook bijna altijd thuis de feestjes gegeven. 1 keer niet, toen was ik hoogzwanger van Jeran en 1 keer toen wilde Isis gaan zwemmen met 2 vriendinnetjes. Verder vooral speurtochten gedaan, kreeg een keer van een kindje te horen: dit is veel leuker dan naar Kinderstad! Vond dat wel erg fijn om te horen.

Nagelstyliste laten komen is wel leuk, misschien dat ik dat toch stiekum doe voor mijn dochter... ze heeft twee beste vriendinnetjes, misschien icm een slaapfeestje... Ik zie het nog wel .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 18-05-2012 21:04:31
Morgen zal ik weer even uitgebreid reageren. Maar we hebben vanmorgen de tweede dagopname gehad voor mijn zoontje. (provoseren koemelk) Hij heeft weer alles geweigerd. Word er zo moederloos van. Waarom eet mijn kind niet gewoon. (ga zo mijn bed in ben helemaal op)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 19-05-2012 09:06:01
Ach Ingrid, dat is balen, kan me voorstellen dat jullie er moedeloos van worden. En gaan ze nu verder nog iets doen? voor jullie.

Mai-Lin, leuk die feestjes. Wij zijn tot nu toe altijd ergens naartoe geweest, vind het zo'n gedoe thuis , meestal spelen ze eerst nog een uurtje thuis, bij Jordi's feestje braken ze toen bijna de boel af, bij Silke's feestje waren ze lekker rustig aan het spelen . Jordi heeft het erg leuk gehad op kamp. Wel erg vermoeiend zo'n kamp! Hij viel een uurtje na thuiskomst in slaap en heeft 2 uur geslapen.

Dano, hoe is het met je? Weer een beetje opgeknapt?

Hier zijn allebei de kids weer sporten, mijn man heeft Jordi weggebracht, dus ik even tijd voor mama-life! . Vandaag is mijn schoonmoeder 60 jaar geworden dus daar gaan we eind van de middag heen en daar blijven we ook eten. Silke is al druk geweest met kleuren en tekenen voor oma. Vanmiddag gaan we nog even naar de stad, kadootje kopen en Silke moet nog sandalen en dan zijn ze klaar, dus laat die zomer maar komen!!

Fijn weekend!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 19-05-2012 10:19:45
ja gelukkig was het van korte duur dit keer!

ingrid wat vervelend toch he...

ik ga zo met de buuf naar de action, heerlijke troepwinkel , maar kom altijd met handvol thuis wat weinig heeft gekost. het weer ziet er goed uit!
via weeronline beloof het ook eindelijk wat beter te worden.

mijn man is nu naar de hornbach zwarte verf halen. wij hebben de trap in de woonkamer, die is wit en de muren er omheen ook. wij zagen ergens op tv een soort zelfde huis maar dan met een zwarte trap. de muren aan die kant en de trap moesten toch nog geschilderd worden dus doen wij het zo. ben heeeeeeel benieuwd!!!

marielle gefeliciteerd met je schoonmoeder!

groetjes!!!!!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-05-2012 21:38:26
Wat is het stil hier. Iedereen van het warme weer aan het genieten?? Hier de kinderen wel. Ik vind het een beetje te. Een paar weken terug had je de winterjas nog aan en nu kan je geen eens bewegen zonder in zweet uit te barsten.
Mijn mannetje vind de zomer helemaal geweldig al dat water in de tuin.

We zijn gisteren weer met hem bij de kinderarts geweest. Het provoseren is eigenlijk mislukt. Hij lijkt op de koemelk iets te reageren omdat hij slijmerige ontlasting had maar geen erge reacties dus we mogen onder begeleiding van de diatist het gaan proberen. Over het gewicht is ze niet te spreken maar ze kan ons niet verder helpen. Ze wilde ons ook eigenlijk niet doorsturen. Ene ziekenhuis wil dat hij een sonde krijgt eigen kinderarts is hier niet mee eens en dan als ouder heb je eigenlijk niets te zeggen. Onderhand zouden wij ook de sonde willen. Eten doet hij gewoonweg niet. En nu laat hij ook nog halve flessen staan. Maar na praten als brugman hebben we toch een verwijzing gekregen voor het radboud in nijmegen. Dinsdag moet ik voor het eerst naar het eetteam voor onzehter ik denk dat ik het daar ook eens heb over ons mannetje. Waren willen mijn kinderen nu niet gewoon eten.

Dano ik ben van de week ook nog even bij action geweest. Maar goed dat ik de pinpas niet bij mij had want ik zag weer veel te veel leuke dingen. Heb jij nog veel gekocht.

marielle leuk dat ze het leuk hadden op kamp. Nog gefeliciteerd met je schoonmoeder. En nog geslaagd met sandalen.

Vraagje wat hadden jullie zoontjes voor een schoenen aan toen ze ongeveer 1 1/2 jaar of 2 jaar waren. Hij heeft wel een hele moeilijke maat. Weinig schoentjes te krijgen in maat 20 of het is met een zachte zool. Ik heb nu nog dichte schoentjes voor hem. Maar het lijkt mij zo warm. Buiten in de tuin loopt hij of op blote voetjes of op crocs.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 25-05-2012 16:15:16
haaaiiii

leuke foto ingrid!! lekker spetteren.......
helaas gaat het nog steeds niet lekker dus. balen.
volgens mij hadden ze hier rond maat 22/23 op hun tweede.

ja action was inderdaad "gelukt" ik met 6 tassen vol ( € 30 ) en mijn buuf met 8 geloof ik iets van € 50 echt zoveel spul voor weinig!
ben net met kids en mijn moeder naar een openluchtbad geweest. was gaaf! is eigen in de buurt en toch nooit geweest. was echt een bad van "vroeger" een grote ligweide en 4 buitenbaden. was echt leuk en voor herhaling vatbaar.

rosa is inmiddels op het keukeneiland geklommen en staat nu recht op IK WIL EEN SNOEPJE!! alsof ze er zo bij kan, het staat in de kast tegen de wand...... ik ga haar maar even redden

groetjes!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 25-05-2012 20:12:59
Nou Marielle, die zomer is er he? Zo heerlijk!

Ingrid, wat een leuke foto! Vervelend dat het provoceren niet gelukt is... Zou het zeker aangeven bij het eetteam! Wie weet kunnen ze je zoon meteen meenemen in de begeleiding.

Dano... inventieve dochter,

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 25-05-2012 22:00:37
Mai-Lin, Ja lekker he dat mooie weer! Maar ook wel een beetje te heet af en toe inderdaad. Vandaag waaide het hier wat harder dus dat was wat lekkerder.

Dano, wij hebben sinds begin deze maand een Action in het dorp (maar 4500 inwoners, dus geloofde eerst niet dat het in ons dorp kwam ha ha). Reuze leuk en handig, maar je komt altijd met meer terug dan wat je van plan was... Slimme meid die Rosa

Ingrid, wat een vrolijke foto! Wat een circuit voor jullie met je mannetje. Hopelijk kom je wat verder met het eetteam. Of is dat voorlopig alleen voor jullie dochter? Radboud is hier niet zo ver vandaag, wel een goed ziekenhuis volgens mij (van verhalen gehoord, ben er zelf maar 1x geweest met Jordi.)
Ik denk dat ze hier ook rond de 22/23 zaten met de schoenmaat, Silke waarschijnlijk iets kleiner. Maar ze hadden we sandalen met harde zool.

Vandaag is Jordi voor de prikken geweest. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten. Ook Jordi zegt dat de ene arm veel meer zeer deed/doet. Dat had Sam ook toch?
Verder veel buiten geweest, vandaag hadden ze ook watergevecht op school. En gisteren had Jordi sportdag. Mijn man heeft vorige week zelf een tafel gemaakt voor onder de veranda, dus daar hebben we afgelopen week al veel gebruik van gemaakt.

Verder hebben de kids afgelopen week hun diploma Engels gekregen. Eerst nog een presentatie voor de ouders. Vanaf volgend schooljaar wordt het standaard opgenomen in het lesprogramma.

Zo zijn jullie weer op de hoogte zal de volgende keer wat sneller hier komen.
Fijn weekend!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mari  schreef op: 26-05-2012 14:28:35
Ik heb een zoon van 2004 en en dochter van 2008
Mn zoon begint al zo.n beetje te puberen
Marvin en samira heete ze
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 26-05-2012 14:40:04
ja die gekke rosa, en lol dat ze had. ik was alleen maar bang dat er af viel....hahahaha

ja sam had ook die ene arm die zeer deed. gelukkig viel het mee voor jordi !

heb net heeeerlijk geshopt. lekker maar de primark geweest, die zit hier sinds december. moet je wel vroeg komen want die hele winkel is zo beredruk anders!!! alsof het gratis is.....is ook supergoedkoop, maar ze hebben ook echte engelse kleding dat echt lelijk is , maar ook wel echt leuke dingen.

nouik ga even lekker van de hitte genieten buiten.

groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 29-05-2012 22:22:05
Speciaal voor Dano:
De woonkamer:


Slaapkamer Jeran:


Slaapkamer Runar:



Slaapkamer Benoe:



Slaapkamer Isis:



Zou nu graag een foto van jou willen zien met je stekels op, .

Foto's voor:
De woonkamer:

Slaapkamer Jeran, bij het raam sliep Runar, rechts Jeran:

Slaapkamer Runar:

Slaapkamer Benoe:
(hij had wel wat meer dan een bed staan, hoor, gaat meer om de kleur... welke kleur zeg je? ik zie ook geen kleur... hihi)
Slaapkamer Isis:


Kamers van Isis en Runar hebben we dus volledig opgebouwd vanuit niets. Muren geisoleerd, tussenmuur, halletje boven (hier staat Runars kledingkast en nog wat speelgoed).
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 29-05-2012 22:24:46
Hier en daar moet nog wel wat gedaan worden, zoals de tafel wit lakken en de stoelen weer wit zien te krijgen, maar het meeste werk is nu wel gedaan.
Nog twee fotootjes, mijn poes Olivia lekker aan het slapen en een portret van Isis, made by my mummy!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 30-05-2012 13:37:53
WHAHAHAHAHA nee ik vindt het wel meevallen hoor!!!

hahahhahha vooral die kamer van Benoe is leuk! sam heeft op een muur dezelfde kleur groen. ja de kinderkamers zijn bij mij wel kleurrijk hoor hahahaha

en rosa met haar bloemenbehangentje!

ik vindt je bank gaaf, die blauwe kleur op muur is niet mijn ding....

die kamers van Runar en Benoe zijn ook erg leuk! leuke bedden. en isis heeft ook een echte meidenkamer.

die zolder, herekenbaar! zo zag die van ons er tot een jaar geleden ook uit. wij hebben een dakkapel erop gezet en 4 grote dakramen en nu is bijna de hele zolder onze slaapkamer. op de overloop van de zolder hebben wij nog een extra keuken incl washok. op de eerste hebben de kids ieder een ruime kamer en wij hebben daar nog een extra kleine slaapkamer/rommelkamer. en dus een grote badkamer.

leuk om te zien je foto's!!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 30-05-2012 15:24:52
Leuk zeg die foto's! En erg mooie kinderkamers! Vooral de bedden van Benoe en Runar zijn erg gaaf! En hier ook kleur hoor in de kinderkamers, dat is wel gezellig toch? Jordi heeft dezelfde kleur als Jeran en Silke had in haar vorige kamer ook de lime-groene kleur, maar toen zij de kamer van Jordi kreeg heeft ze voor roze gekozen! :d
Een echte meidenkamer. Zal ook eens wat foto's hier neerzetten. Erg mooi schilderij ook trouwens! Knap gemaakt.

Silke's kamer:






Jordi's kamer:





Let niet op de la van Jordi's kast die is eruit gevallen vanmiddag en ik kreeg hem niet meer terug erin (klusje voor papa vanavond...)

Hebben jullie kinderen ook zoveel "prullaria" op hun kamer staan. Jordi heeft twee planken vol met gogo's, smurfen en ander klein spul. Sinds hij 9 jaar is hebben we de afspraak dat hij zelf de planken leeghaalt en stoft. Silke heeft vanalles in haar boekenkast staan, maar zij is ook gek op strijkkralen en heeft al een klein museum!

Dano, lekker zeg een hele zolder als slaapkamer. Bij ons bestaat de zolder uit drie gedeeltes, de ene is Jordi's slaapkamer, de andere washok en in de derde komt de trap uit en is nog bergruimte. Op de eerste verdieping is onze slaapkamer en Silke's slaapkamer, badkamer en een kleine kamer waar ook de computer staat.

Ingrid, hoe was het bij de eetkliniek met je dochter? Deze week moest ze er voor het eerst naartoe toch? Hopelijk zijn jullie al wat wijzer geworden.

Verder alles oke hier. Nog steeds erg mooi weer vandaag. Een stuk minder warm dan de dagen hiervoor, maar nog steeds wel boven de 20 graden.
Maandag zijn we naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest. Was erg leuk, we zijn er al vaker geweest, want het is niet zo ver weg en we hebben een museumjaarkaart dus mogen er gratis in. Komend weekend vieren we Silke's kinderfeestje en verjaardag voor familie en vrienden. Zij wordt 7 juni alweer 7 jaar!!

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-05-2012 17:30:11
He jammer, Dano, leek me wel leuk een geschokte foto van jou te zien, . De woonkamer is trouwens paars, maar op de een of andere manier pakt de kleur niet goed... we hebben dit probleem eerder gehad... heb foto's opnieuw af moeten laten drukken omdat de muur blauw was... terwijl het op het scherm paars was. Geen idee hoe het kan, maar ik zie boven op de PC paarse muren en op mijn laptop blauwe .
Dankjewel voor je lieve woorden, hihi.
Jullie hebben dus ook veel werk op zolder gehad! Dakkapel willen we misschien ooit nog bij Isis op de kamer plaatsen. Bij Runar mag dat niet, die slaapt aan de voorkant...

Marielle, ook mooie kamers!! Mijn kindjes hebben gelukkig niet zo heel veel prullaria (nou ja, ze hebben het wel, maar in dozen ). Wel hebben de oudste 3 alle drie een boekenkastje, waar van alles op en in staat... vind het zelf altijd zo rommelig, haha, ook al staat het netjes erin... ik houd niet zo van open kasten. Op kantoor staat 3 boekenkasten vol met met name stripboeken... niet mijn ding, hihi, maar goed, manlief is er wel heel gelukkig mee. En ach, het is zijn ruimte he... .

Openluchtmuseum is leuk! Ben er laaaaang geleden geweest. Heb nu een kindje met wagenziekte... Jeran... dus ga niet snel meer ver van huis.
Leuk weekend heb je voor de boeg! :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 30-05-2012 19:14:33
hoe gaan jullie eigenlijk op vakantie mai-lin met 4 kinderen waarvan eentje met wagenziekte? gewoon nieuwsgierig hoor

wij hebben een bus, een chevy van met enorm veel ruimte. wij nemen dus altijd van alles mee want het maakt toch helemaal niets uit, alles past....

mijn man gaat begin juli ca 4 weken in londen werken. als hij terug is gaan wij lekker 4 weken op vakantie ( belgische kust en door naar frankrijk waarschijnlijk.maar goed die plannen kunnen nog makkelijk wijzigen , wij plannen nooit)

waar gaan jullie allemaal heen op zomervakantie??
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-05-2012 21:32:53
Uh... wij gaan niet op vakantie . Hebben jaren niet weggekund ivm eigen zaak en nu moet ik er niet aan denken! Met 4...
Misschien over een paar jaar. Nu gaat het geld vooral naar het opknappen van het huis (tuin moet ook nog...) en maken we uitstapjes. Het liefst dus in de buurt .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht