Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 13-02-2013 22:59:02
Zo even tijd maken om hier te schrijven. Het schiet er nog wel eens bij in.

Lisanne heeft heerlijk vakantie. Lekker rustig aan doen geen wekker zetten. Al had ik mij wel vergist met de afspraak maken bij het cb. Die stond dus voor vanmorgen om half 9. Ik had hem zo vroeg gezet zodat ik meteen van school daar heen kon. Dus vanmorgen wel de wekker gezet.
Adrian is niet aangekomen maar wel 1 cm gegroeid. Het schiet echt niet op. Hij is ook weer erg moe. Hij is weer begonnen met ijzerdrank. Hopelijk is hij snel minder moe.
Ik ben vandaag bij een vriendin geweest die haar bed van nog geen 2 jaar oud weg doet, Was een logeerbed maar de logeerkamer moet omgebouwd worden als babykamer voor de kinderopvang. Wij mogen het bed hebben voor een bos bloemen. Ik ben helemaal gelukkig. Ons bed valt bijna uit elkaar nu krijgen we over iets meer dan een week een nieuw bed. En dan ook nog alleen voor een bos bloemen. Vroeg mij al af hoe wij het bed moesten gaan betalen. Ik ga er ook maar een taartje bij maken. Vind het zo lief van hun.
Carnaval is ook weer voorbij gelukkig. Ik vind er echt niets aan. Ben wel  naar de optocht wezen kijken maar dat doe ik eigenlijk meer voor de kinderen.
Gisteren terwijl hier kindercarnaval was heerlijk de eendjes wezen voeren met de kinderen. Ik denk dat ze dat ook net zo leuk vonden. Filmpje staat op facebook, Want een brutale eenden. Ze pakte het zo bij adrian uit zijn hand.

Gesprek op school. Ging goed. Met rekenen is ze van een E naar een C gegaan. En met lezen/schrijven van een E naar de d die richting de c gaat.  Ze vinden dat het echt steeds beter gaat. Heb wel even ook de invaljuf gesproken over een paar dingen wat lisanne echt dwars zat tegen over haar. De invaljuf sprong meteen uit haar vel. Maar de ambulante begeleider vond dat wij daar wel gelijk in hadden. Daarna bood de juf haar excusus aan. De interne begeleider zei vooral dat ze super super trots was hoe lisanne zich inzet. Er worden nu leesboeken nog aangeschaft speciaal voor dyslexie.

Liva, he bah lekkage. Is het pakket nog bol gaan staan? Hoe is de cito toets gegaan? Leuk een poesje (al ben ik niet echt een kattenliefhebber. Ben er oook allergies voor.)

Dano, Laatste paar dagen voor jullie en dan lekker een weekje vakantie van school. Hier is die alweer half voorbij. Zo'n week gaat zo snel voorbij.

marielle, Ik hoop dat je de laarzen nog niet opgeruimd heb. Want ze hebben het alweer over sneeuw.

Zo en nu de pc uit en naar bed. Afgelopen nacht kon ik niet slapen heb de klok van half 4 nog gezien. En om 5 uur ging de sondepomp piepen. Die uit gezet en weer terug in bed en toen sliep ik net en ging die stomme wekker. Hopelijk slaap ik vannacht beter.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 14-02-2013 13:57:01
Ja hier is de vakantie ook al weer ver over de helft! Gaat snel.
Zelf ben ik vandaag en morgen ook vrij , woensdag ben ik altijd al vrij, dus toch een beetje
vakantiegevoel.

Ingrid, wat fijn een nieuw bed voor een bos bloemen. Dat is nog eens een leuk kadootje
Goed om te lezen dat het zo goed gaat bij Lisanne op school! Wel een rare reactie van de invaljuf zeg, dat ze zich verdedigt oke, maar uit haar vel springen is ook wel weer overdreven. Gelukkig zijn jullie er toch uitgekomen.

Dano, leuke foto's van je verklede kinderen op fb! Ik vond het gezicht van Sam wel grappig (zeker zijn "ik wil niet op de foto" look? ) Lekker bijna vakantie! Ben je zelf ook vrij?

Liva, ook van jou heb ik leuke foto's voorbij zien komen! Was de carnaval leuk? En hoe is het met poes Banjo? (of heet hij inmiddels anders?)

Gisterenmiddag had Silke een kinderfeestje, ze zijn wezen lasergamen in de sporthal bij ons in het dorp. Was echt heel leuk geweest, ze was heel enthousiast! Ik ben ondertussen met Jordi naar het Airbornemuseum geweest. Is een museum over de 2e wereldoorlog en dan vooral over operatie Market Garden. Er is in de kelder ook een oorlogssituatie nagemaakt (met echt geluid en licht en een hoop puin na een bombardement) Dat vond Jordi vooral indrukwekkend, voor de rest vond hij het niet zo..

We waren ook nog even in de Albert Heijn gisteren. Jordi had een Allerhande voor kids meegenomen. Daar stonden allemaal recepten in die kinderen konden maken. Dus nu gaan ze samen spaghetti bolognese maken vanavond. Ik ben benieuwd, Jordi heeft er helemaal zin in, hij heeft het al een paar keer gezegd vandaag. Dit is de eerste keer dat ze echt gaan koken (al zal ik nog wel hier en daar moeten helpen)

Morgen gaan Jordi en Silke spelen (en ik even op de thee bij de moeder van het vriendje en vriendinnetje), zaterdag gaan ze logeren bij mijn zus, wij gaan dan met vrienden uit eten en naar de film en zondag viert mijn neefje (die 7 jaar is geworden) zijn verjaardag. En dan is de vakantie alweer voorbij!

Ga weer!
groetjes!

p.s. sneeuwt het bij jullie ook weer? Pfff, ben er nu wel klaar mee!
Arjan is trouwens voor het werk naar Zeeland, daar ijzelt het hoorde ik straks op de radio
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 15-02-2013 14:33:08
haaaiii

ben ik ook weer eens! hier hebben ze laatste schooldag gehad en nu hier vakantie! wij gaan een paar dagen bij familie logeren in overijssel . vanuir daar wrs naar burgers zoo en/of emmen dierenpark. we zien wel. wij gaan niet op vakantie, mijn auto is stuk en die gaan wij deze week vervangen. tis het een of het ander he ! deze zomer willen wij minstens twwe weken met de kids naar kreta. lekker warm heeeerlijk, maar ja kost ook wat, dus de wintersport is gesneuveld. pech dus.

inmiddels staat mee-kees hier steeds weer aan. blijft leuk. blijft ook gewoon super om de school te zien. als ik op het schoolplein sta denk ik er wel eens aan!

net een gesprek gehad met de juf van Sam. hij kom gewoon niet goed mee met rekenen en spelling en daarbij heeft hij ook nog eens een enorme rotklas (volgens mij had ik dit al eens gezegt????) nou ja anyway hij krijgt na de vakantie extra begeleiding van een orthoterapeut  (ofzo hahah) op donderdagochtend. verder hebben wij het er over gehad hem te laten zitten dit jaar. zou een super oplossing zijn. de juf dacht er ook aan en vondt het een topidee. ze ging het nu bespreken met de directie . die zouden wel eens moeilijk kunnen gaan doen ( weer via schoolinspectie enzo) nou ja na de vakantie kijken wij weer verder. kijken we ook even hoe sam er over denkt!


nou ik ga inpakken, ik heb de laptop en Ipad mee dus ik kan gewoon lezen hier . weet nie of ik ga reageren, heb lekker even familytime, maar halverwege de week zijn wij weer thuis.

dooooeeeiii!!!!
 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 22-02-2013 21:52:39
Rustig hier!

ik ben ook al een tijdje niet geweest. Heb niet veel achter de computer gezeten en op de Ipad typt niet zo handig. Ik probeer dit weekend wat meer te typen.

Dano, hoe was jullie vakantie? En nog naar de dierentuin geweest? Mooie auto heben jullie gekcht!

Liva, waar ben je???? Normaal ben je altijd zo trouw! Alles goed met jou,de kinderen en jullie nieuwe kat?

Ingrid, hoe ging het eten vandaag? Ik zag gisteren dt Adrian wat gegeten had en Lisanne zelfs haar hele bord leeg 

kom gauw weer langs!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 22-02-2013 23:41:11
Pfff... weet niet waar ik beginnen moet en heb nog niet bij gelezen. Zal dat dadelijk nog wel doen (nou ja, morgen), maar zal inderdaad maar weer eens wat laten horen van me .

Banjo gaat goed. Hij heet nog steeds Banjo, hoewel hij toch niet luistert naar die naam  en ik hem dus net zo goed Nero kan noemen  . Maar de kinderen noemen hem stug Banjo, dus het zal wel Banjo blijven.
Banjo is een lieve kater, zo aanhankelijk! Spint enorm, komt lekker tegen me aan liggen, zelfs onder de deken, hihi. Bijt, zo lief! Haha, het is geen echt bijten, hoor, meer vastpakken... teken van genegenheid . Komt veel voor bij flessenkittens en dat is hij.

Olivia en Julius hebben hem inmiddels geaccepteerd.
Alleen... Banjo blijkt drager te zijn van het virus dat niesziekte overbrengt en heeft iig Olivia al besmet. 
Zal het kort proberen te houden, maar O en J zijn niet ingeent tegen deze ziekte. Bewust, na veel gelezen te hebben over de ziekte, de symptomen, de mogelijke behandeling, de nadelen. Mee speelde ook dat je de kat inent tegen een paar varianten, maar dat tegen vele varianten nog niet ingeent kan worden en dat het virus snel muteert... en de vaccinatie niet jaarlijks geupdate wordt (wat wel bijvoorbeeld bij de griepprik gebeurd), dus ws is de kat dan beschermd tegen een variant die bijna niet meer voorkomt. Dus... niet gedaan.
Het hele dragerverhaal, daar was ik me echter niet van bewust... Banjo is gezond, niest niet, eet en drinkt goed, speelt, oogjes zijn goed, neusje is goed. Is wel ingeent. Dus alles bij elkaar opgeteld: ervan uitgegaan dat er geen gevaar was.
Dragers kunnen echter in tijden van stress het virus overdragen...en dat is nu dus gebeurd...

Olivia is sinds maandag ziek. Bleek zweertjes op de tong te hebben (de meest voorkomende verschijnselen van de niesziekte heeft ze trouwens allemaal niet..). Eten en drinken gaat moeizaam, maar ze doet het wel. Nu is ze vandaag ook nog eens geopereerd, ze had een dubbele kies (zag de dierenarts maandag), eentje is getrokken vandaag. Voordeel is wel de pijnstilling 
Ik kan verder weinig doen nu voor haar, behalve het in de gaten blijven houden, opletten dat ze blijft eten en drinken. Ze zal er zelf doorheen moeten, verslechtert ze, kan ze wel nog een AB-kuur krijgen. Maar ze slaat zich er goed doorheen. 
Julius wordt nu ook extra in de gaten gehouden, zal het of ook al hebben (lijkt wat moeizamer te drinken), of binnenkort krijgen.

Zodra ze beiden genezen zijn, ga ik ze toch in laten enten... ondanks mijn bedenkingen... dit is zo ellendig!  (en nu is ze verder niet eens ziek....).

Wij mensen zijn ook bijna alle ziek geweest (alleen B niet), maar inmiddels weer allemaal beter.

Vloer ligt er nog steeds mooi bij op zolder, dus dat is goed gegaan.

We zijn vorige week trouwens naar De groeten van Mike geweest... wat een mooie film!

Zodra ik bijgelezen heb, zal ik nog reageren! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 23-02-2013 09:07:19
Nu even achter de computer gekropen, dus kan wat makkelijker typen

Liva, wat een verhaal van jullie katten. Zielig hoor als ze zo ziek zijn en dan ook nog geopereerd worden. Even goed in de gaten houden. Grappig dat hij nog Banjo heet, maar er niet naar luistert Gelukkig zijn jullie weer allemaal beter, wat een gedoe als je allemaal ziek bent (ook nog tegelijk of na elkaar?)
Ik heb alleen voorstukjes gezien van de film de groeten van Mike. Ik wist ook niet dat hij nog in de bioscoop draaide. We hebben nog steeds bioscoopbonnen liggen dus wie weet.

Hier gaat alles z'n gangetje. De eerste schoolweek is weer goed verlopen. Jordi had een topoblad mee van Noord Nederland. Die moest hij thuis oefenen, in het begin ging het voor geen meter, hij vergat steeds plaatsen die hij net nog opgenoemd had. Maar later kreeg hij er zelfs lol in. Gisteren had hij de toets en hij had een 10!!!

Woensdag kwamen mijn ouders met onze drie neefjes, zij hadden afgelopen week vakantie. Was erg gezellig. Mijn ouders wilden graag met hun 5 kleinkinderen pannenkoeken gaan eten, maar ja ze pasten niet allemaal in de auto. Dus mocht ik mee als chauffeur En ik kreeg ook nog een pannenkoek.

Op het werk is de voorbereiding op de reorganisatie in volle gang. De laatste berichten zijn niet zo gunstig. Van mijn functie blijven er maar 2 over in ons district, nu zijn er op ons kantoor nog 4, maar er zijn ook mensen met dezelfde functie van andere kantoren die dicht gaan en dus ook naar Arnhem gaan (als ze willen) ik acht de kans erg klein dat ik mag blijven. Ik ben ook nog eens de enige van de 4 die parttime werkt. Hopelijk kan ik ook nog in aanmerking komen voor een andere functie (niveau lager maar dat maakt me niets uit), maar ja we zullen af moeten wachten. Was er gisteren wel een beetje verdrietig van. In mei of juni horen we meer.

Dit weekend hebben we helemaal nog geen plannen (na een paar weekenden met verjaardagen, etentjes, film enz) ook wel eens lekker. Er komt vanmiddag wel een vriendje van Jordi spelen.

Afgelopen maandag had ik cursus en was daarna even het centrum van dat plaatsje ingelopen. Bij Willemsen Mode hadden ze nog opruiming met 75% korting. Toevallig waren er nog twee hele leuke winterjassen die Silke volgend jaar zou passen over. Een van Cars (inclusief sjaal) voor 15 euro en een van Persival voor 9,50! Leuke deals dus! Als ze toch niet passen dan kan ik ze altijd nog verkopen. (de laatste is een maat 140 dus dat gaat sowieso nog wel passen of ze moet echt een gigantische groeispurt krijgen)

Verder geen nieuws vanaf deze kant!
Heel fijn weekend!!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 23-02-2013 09:09:47
O, ja kom er net achter dat een collega (wel van een andere afdeling) mij "ontvriend"heeft op facebook Die is wel erg voorbarig Nou had ik ook niet zo veel met haar, maar bedacht me dat ik al een tijdje niets voorbij had zien komen van haar en toen ik verder ging kijken zag ik dat we geen facebook vrienden meer waren.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 23-02-2013 10:04:52
O, wat naar, Marielle! Zo te lezen lijkt de kans inderdaad wel klein dat je mag blijven. En als ze geen andere baan voor je hebben, wat zou je dan willen doen?
Je krijgt natuurlijk wel nog een tijd WW, gelukkig. Zouden jullie het kunnen redden van alleen het salaris van je man?

Wat leuk dat je ouders met alle 5 de kleinkinderen pannenkoeken zijn gaan eten! Zag een heel leuke foto van opa en oma met alle kleinkinderen... die helaas net allemaal even van tafel waren .

Leuke deals met de jassen inderdaad! Met zo'n prijs hoef je je inderdaad geen zorgen te maken. Kaartje eraan laten en mocht het toch niet passen, kun je ze nog makkelijk verkopen. 

Je collega is inderdaad wel erg voorbarig, hihi.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 23-02-2013 10:31:14
hai!

vervelend liva! zieke katten    en marielle, met je baan. maar ja wie weet wat er op je pad komt. klinkt heel zweverig maar toch!

ik heb een spiraal die er nu 5 jaar zit en in maart vervangen moet worden. ik ben dus al 5 jaar niet meer ongesteld geweest! maar nu ineens slijm en licht bloedverlies vanmorgen. vaag. misschien is hij wel eerder uitgewerkt. maar ja ik krijg meteen rare ideeen....als ik maar niet zwanger ben...... in principe kiezen wij niet meer voor die nummer 3 maar als die zich toch aankondigd is het prima. maar goed waarschijnlijk is er niets aan de hand. ik wacht het af en gooi er anders even een test tegenaan
ik hou jullie op de hoogte uiteraard NIETS vermelden op facebook graag tot ik het eventueel zelf doe  

nieuwe auto is fantastisch!! cool ding . nu hebben wij er drie hahaha nee eentje gaat weg.
paar dagen familie wasa leuk. ecter sam was een enorme draak. zeuren, piepen niets willen, niet willen eten. 9 1/2 maar hij leek wel een baby. we hebben dus daardoor niet veel gedaan. gezwommen, rondje stad, naar het kerkhof geweest maar hun over-overgrootouders liggen en hun over-grootoma. wel interesant om te zien.

nou ik ga weer, ik heb iig wel een ongesteld gevoel ( lang geleden, ik weet geeneens hoe dat voelt  hahaha)   

grooooeeeeetttt!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 23-02-2013 13:36:44
Zo, dat is op zich wel heel fijn, 5 jaar niet ongesteld zijn!
Heb je de Mirena?
Ik heb hem ook ooit gehad, maar vond het plaatsten zoooo erg, dat ik het nooit meer aangedurfd heb. 
Menstrueer alleen langer sinds ik gesteriliseerd ben. Maakt nu niet veel uit, zonder man, haha, maar baal er wel van.
Hoop voor je dat je niet zwanger bent! Toch maar even extra bescherming totdat je de nieuwe hebt?

Jammer dat Sam zich zo gedroeg...

Met mijn heertjes (B en R) gaat het inmiddels weer goed. Het was zo moeilijk met ze. Beiden honsbrutaal, totaal niet luisteren, R ook nog eens drukker dan normaal... werd GEK van ze! Heb met een kennis/vriendin van ML hier Bach-druppels voor ze gemaakt en na 2 weken begon het aan te slaan (heeft zijn tijd nodig). En nu, na een week of 4, zijn ze weer zichzelf. Ben zo blij!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 24-02-2013 11:06:06
Goedemorgen!

Dano, kunnen ze de spiraal nu niet meteen vervangen? Maar als je bloedverlies hebt lijkt het me dat je niet zwanger bent. Inderdaad zoals Liva zegt, maar extra maatregelen treffen. Wel lekker 5 jaar niet ongesteld! Jammer dat Sam zich zo gedroeg (of eigenlijk misdroeg) op jullie mini vakantie.
Mooi dat de nieuwe auto zo goed bevalt, heb je de andere al verkocht?

Liva, fijn dat de jongens zo goed reageren op de Bachdruppels. Ik heb het wel vaker gehoord ja, mooi dat ze er baat bij hebben.

Ik heb nog geen idee wat ik zou kunnen doen als ik mijn baan verlies. Het traject wat je aangeboden blijft om een andere baan te vinden is best lang en je krijgt inderdaad WW. We kunnen het wel redden op 1 salaris, maar ik ben niet het type om thuis te blijven zitten, zeker niet nu de kinderen allebei op school zitten. Eerst toch maar eens afwachten, de nieuwe organisatie gaat pas per 1 januari in, dus tot die tijd kan ik er sowieso blijven werken.

Sneeuwt het bij jullie ook weer? Hier ligt alweer een aardig laagje en het sneeuwt nog steeds. De winter is nog niet voorbij!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 24-02-2013 14:12:13
Hier ook sneeuw. Raar. Alhoewel dit nu weer bijna , of wel helemaal wer weg is. 
Ik haal mij gauw dingen in min hoofd. En dan nog eens gaan Google-en Sja dan wordt je gek gemaakt hahhhaha. Het was gister bloed met slijm ( sorry) maar ja laat maar . Ik merk het wel. Binnenkort maar een afspraak met voor een nieuwe spiraal. Ik hou er over op nu hahaha

Typen op iPad is inderdaad niet makkelijk. Hij maakt steeds ander woorden en moet regelmatig een zin opnieuw doen   

Dus ik stop nu , later meer! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 24-02-2013 15:36:36
Dano, lucht maar lekker je hart hier. Kan me voorstellen dat je je zorgen kan maken om zoiets. Zo ben ik ook wel een beetje.

Dat hij vanzelf andere woorden maakt kun je uitzetten op de Ipad. Bij instellingen, ik werd er eerst ook een beetje gek van.

Ingrid, bij jullie lag best veel sneeuw zag ik op de foto's. Hier een klein laagje, maar ze hebben toch even buiten gespeeld in de sneeuw.

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 24-02-2013 16:52:18
Oh, gelukkig, je hebt nog bijna een jaar! 
Ik heb in ieder geval ook tot januari, dan zullen de eerste veranderingen binnen de thuiszorg al plaats vinden (als de plannen van het kabinet doorgaan). Maar dat geldt voor nieuwe klanten, dus voor de vaste nog niet. Dat gaat in per 2015 en dan is er een heel grote kans dat ik mijn baan kwijt ben.
Maar hopelijk heb ik voor die tijd al lang een andere baan. Zit in ieder geval goed tot janauri 2014...

Hier ligt zeker 15 cm sneeuw!  Bijna onophoudelijk licht aan het sneeuwen vanaf vrijdagnacht? Geen idee wanneer het begon, was zaterdag om half 9 wakker en toen lag er al een paar centimeter.

Erg mooi... maar ik wens het toch weg morgenvroeg!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 24-02-2013 20:07:55
Jeetje wat een sneeuw bij jullie Liva!!
Hier niet genoeg voor een sneeuwpop hoor! Morgen gaat het regenen dus zal het wel snel weg zijn.

Jij gaat dus ook onzekere tijden tegemoet, al duurt het nog even.

Wij hebben de hele dag niets gedaan (nou ja wel een paar huishoudelijke klusjes), de houtkachel is lekker aan dus heerlijk warm. Ik ben mijn eerste e-book op de Ipad aan het lezen. Vijftig tinten grijs, was toch wel benieuwd na alle verhalen die je erover hoorde
Deel 2 en 3 staan ook al in mijn digitale bibliotheek.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 24-02-2013 20:25:44
Ja, ligt helemaal aan de plannen van het kabinet...
Het kabinet wil vanaf 2015 het budget met 75% inkorten... alleen de mensen met het minimuminkomen krijgen de huishoudelijke zorg nog vergoed, is het plan.
Vanaf 2014 gaat dit al gelden voor nieuwe clienten (dus dan al zal het aantal clienten flink dalen), vanaf 2015 geldt het ook voor de bestaande clienten. Wat erop neer gaat komen dat ongeveer 75% van de mensen af zal haken en ook 75% van de medewerkers het ontslag zal krijgen...

Tegelijkertijd wil men de mensen zo lang mogelijk thuis houden, de eisen om in een verpleegtehuis te komen worden aangescherpt, maar juist dan is huishoudelijke zorg hard nodig... dus het strookt niet helemaal.

Kabinet gaat uit van mantelzorg en ergens vind ik ook wel dat de mentaliteit van de nederlander mag veranderen, hoor, maar ja... er moeten wel mantelzorgers zijn...

Koffiedik kijken nog, 6 april is er weer een demonstratie en daar zal ik bij zijn! Vorige heb ik af moeten zeggen omdat I ervan overtuigd was dat met bommen gegooid zou worden, kind was zo bang... Nu zijn ze die dag bij hun vader, dus kan gaan .

Wat vind je van 50 tinten grijs?

Ik heb trouwens foto's van de sneeuw, maar of het te zien is?

Zal hem eerdaags erop zetten.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 24-02-2013 20:44:12
Spookje Ingrid .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-02-2013 22:23:11
Ik snap er niets van. Had net een heel stuk geschreven en nu is het allemaal weg. Ik zal morgen even opnieuw alles schrijven.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 25-02-2013 16:03:33
Hier sneeuwt het dus alweer...

Dano, anders toch volgende week of zo even een testje doen? Kun je het hopelijk loslaten... 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-02-2013 14:53:12
Ja test gedaan maar niets aan de hand pffffff. Ach als het zo was was het ook goed geweest! Hahaha ik maaK mij veel te snel druk om die dingen. Moet ik niet doen. Spiraal doet al 5jaar zijn werk uitstekend dus.... Hahaha.

Zondag viel er wel veel sneeuw maar het bleeF hier niet liggen. Nu is het koud maar zon schijnt! was al weer vergeten hoe dat voelde!

50 tinten grijs ik heb mij rot gelachen om dat boek   hij trekt aan haar tepel en ze komt al   yeah right
 
Arghhh ik kan niet goed typen op die iPad......

Later meer ! Doei!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 27-02-2013 22:19:25
Dano, goed dat je toch een test hebt gedaan, ook voor je eigen rust. Mooi dat het spiraaltje toch zijn werk nog doet.

Liva, hoe is het met de poezen? dat klinkt ook niet best van je werk al duurt het nog even. Agos die I, dat ze bang was voor de demonstratie, ook wel logisch eigenlijk, want ze zien toch ook wel het een en ander op tv. War waren je sneeuwfoto's nou?  

ingrid, het spookt hier af en toe. Ik lees in andere topics ook weleens dat er hele lappen tekst weg zijn. Wat had je weer een supertaart gemaakt!  en hoe smaakte hij?

ik probeer morgen weer langs te komen, kom ik ook nogwat vertellen ha ha
(iets met een ipad en lastig typen.....  )


 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-02-2013 11:17:53
hahhahaha ja typen op de ipad is een drama. nu op het lappie, een stuk beter.

ingrid die taart was ik ook van plan te maken! hahaha was er van de week niet van gekomen maar was juist van plan om straks de ingredienten te kopen . ben benieuwd of het lukt!  roze marsepein ben ik bij de Xenos ingeslagen ( TOPwinkel, echt waar )

is hier koud maar het schijnt dat de lente er volgende week aankomt! wel zin in hoor  

manlief gaat zondag voor 4 weken naar Belgie, komt wel elke zaterdag thuis en vertrekt zondag middag weer. tis 3 uurtjes rijden ongeveer. ben ik weer alleen met de kids! nou ja ik zal hem wel missen maar vindt het ook wel lekker om alleen thuis te zijn.  

verder eigenlijk weinig te melden. ga zo de kids halen, kunnen ze lekker even thuis eten. vanmiddag maar even opruimen/schoonmaken en die taart proberen. ik laat het wel zien als het lukt en anders zien je 'm niet


groooeeett  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 28-02-2013 13:52:26
Die foto's komen nog .
Julius is nog steeds gezond, Olivia knapt goed op, eet en drinkt inmiddels weer gewoon (wel nog wat pijn), Banjo is ontzettend lief! Heeft wel nog steeds diarree (vermoedde van de inenting en ander voer, maar denk nu dat hij toch wormen heeft... dus even een kuurtje halen voor alle 3).

Dano, wat zou dat mooi zijn, lenteweer!!! Het meeste sneeuw is inmiddels wel weer weggesmolten, gelukkig. Hihi, tja, ik had al genoeg gelezen hier over 50 tinten grijs...  . Fijn dat je toch niet zwanger bent!

Ingrid, zal even naar de taart gaan kijken, maar vermoed de varkentjes in een modderbad? Zag deze namelijk bij je staan een tijdje terug .

Ga me even douchen en dan de kindjes halen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-02-2013 19:55:41
Hallo,

Hier nu ook achter de computer, typt stukken beter

Liva, fijn dat Olivia goed opknapt, maar ja nu misschien wormen, hopelijk werkt het kuurtje.

Dano, ik heb het ook gehoord, volgende week temperaturen in de dubbele cijfers , alleen 's nachts nog wel kouder. Er gaat zeker een hele hoop chocolade in die taart? Hij zag er op de foto van Ingrid wel erg lekker uit, ben benieuwd wanneer jouw foto verschijnt.
Gave foto's van Sam op de skatebaan, is dat vlakbij jullie?

Ingrid, hoe gaat het bij jullie?

Tja vijftig tinten grijs.... er komen inderdaad een heleboel seksscenes in voor en die worden erg uitgebreid beschreven, maar op de een of andere manier ben je toch benieuwd hoe het verder gaat en blijf je dus lezen. (ik wel tenminste) Ik ben nu op 2/3 van het eerste boek en ben ook van plan de andere twee te gaan lezen.

Vanavond hadden we kijkavond op school. De afgelopen twee woensdagen  waren er creaochtenden en ze hadden ook nieuwe projecten, waar ze vanalles over hadden gemaakt. Bij Silke was dat reptielen en bij Jordi Noord Nederland. Was erg leuk gedaan.

Jordi had gisteren een feestje van een vriendje, ze zijn wezen bowlen en volgende week woensdag heeft hij weer een feestje. Zo heb je er twee achter elkaar en zo een hele tijd niets. We hebben afgelopen week ook vast gekeken wanneer we zijn feestje gaan doen. Hij wil heel graag gaan zwemmen, dus we gaan naar golfbad Oss. Is een erg leuk (en overzichtelijk) zwembad.

Silke is klaar met douchen dus ik ga eens even wat drinken inschenken en ze daarna lekker in bed stoppen.

Doei!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 28-02-2013 21:43:18
Even snel een berichtje van mij

Liva, ja inderdaad de moddertaart. Fijn dat de poezen goed opknappen.  

Dano, tip voor die taart is zorg dat de vulling van de taart niet zoet is. Ik ben benieuwd hoe jou taart is geworden. Het is een aardige chocolade bom hahaha

marielle, lekker he dat het weer beter gaat worden. Heb nu wel zin de lente.

Onze slaapkamer is weer lekker fris en we hebben een heerlijk ander bed.(van mijn broer gekregen hun kregen een nieuwe en of wij hun bed wilde hebben van nog geen 5 jaar oud) Alles wat gewassen kon worden gewassen. Heerlijk. Kan het wel merken aan mijn lichaam dat ik veel te veel heb gedaan. Heb heel veel pijn. Volgende week lisanne''s kamer verder opruimen en dan is adrian's kamer aan de beurt. (heb volgens mij al last van de voorjaarschoonmaak :lol
Dinsdag is bij adrian de sonde vervangen. En helaas gisteren weer. We kregen hem niet van de pomp af. (de thuiszorg ook niet) grr dus de sonde moest er gisteren helaas weer uit en opnieuw erin. Wel fijn dat het nu thuis gebeurd hij is veel sneller weer gewoon aan het spelen. Vanmorgen in de winkel was meneertje boos, hij ging op de grond zitten met zijn armpjes over elkaar. Hij was gelukkig niet aan het gillen. Hij ging gelukkig ook weer snel mee.
Lisanne heeft vandaag rapport gehad. Voor haar doen toch wel een redelijk rapport. Maandag was er kijkles bij het zwemmen. We hebben nog even met de zwem juf gehad over het zwemmen. Lisanne vind het heel moeilijk en ook niet leuk. We hebben besloten dat wij stoppen. En even kijken wat ze dit schooljaar nog met schoolzwemmen doet en dan eventueel na de zomer weer starten voor b. Die juf luisterde ook niet echt. Ik heb wel 3 keer gezegd dat lisanne motorisch achter ligt. Kreeg gewoon geen antwoord. Alleen maar dat kan ze niet en dat niet. grrrr. Ze heeft haar a daar ben ik al heel blij mee. Ze heeft al veel meer bereikt dat dat de artsen en therapeuten dachten dat ze kon.
Zo voor nu genoeg geschreven. Hopelijk word ik niet weer een spookje

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-03-2013 09:22:28
Nee geen sprookje, heb je verhaal gelezen 

Ja stoppen is de beste optie voor liSanne hoor. Geef haar maar even rust.Tenslotte heeft ze À nu gehaald.

Leuk he kijkavonden. Hier hebben ze dat op 20 maart. Thema is milieu. Ze zijn helemaal into afval scheiden enzo. Erg leuk en leerzaam. 

Ingrid, die taart heb ik nu nog niet gemaakt. Ik had ook de allerhande van de AH en heb de kersencrumble gemaakt. Moest kiezen uit de modder taart, missisipimud pie of die kersencrumble . Volgende keer die ander twee.

Hoor net dat ik een lief klein buurmeisje erbij heb   zo schattig die foto's op FB. Ik wil meteen een baby   ze was al een week overtijd en vanacht dus geboren.  Ze komen zo thuis als het goed is.

Nou ik ga opruimen. De keuken is een soort van ontploft. Afwasmachine is schoon maar nog vol en de pannen van gister staan nog op het aanrecht  . Hahahaha

Doei!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 01-03-2013 17:40:53
Banjo gaat zo terug naar het gastgezin. Voel me zo rot, zo verdrietig... het is een ontzettend lieve kater, maar hij poept in huis. Is al vaker gebeurd, alle deuren dicht gehouden. Maar deed het dus eergisteren en vandaag waar we bij waren... Kattenbak was schoon, en daar gaat hij ook gewoon op. Bemiddelaar vermoed een dominantie-probleem, terrein afbakenen. Nu is Julius ook erg dominant en Olivia nog meer.

 



Nou ja, hoe dan ook, ik kan en wil mijn huis niet in 1 grote kattenbak laten veranderen... maar het is zo verdrietig...   Ben er echt kapot van.



 



Ben nu wel genezen, geen kat meer erbij zolang ik Olivia en Julius heb. 

 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 01-03-2013 19:23:44
Ach Liva wat jammer!  Even een voor jou. Maar ja je huis een kattenbak laten worden kan ook niet. Hopelijk kan je ook nog lekker genieten van je twee overgebleven katten. Die kunnen wel goed samen neem ik aan.

Ingrid, lekker zeg een nieuwe slaapkamer! En hoe slaapt het nieuwe bed. Wat balen zeg dat de zwemjuf zo reageert, het minste wat ze kan doen is fatsoenlijk luisteren Groot gelijk dat je Lisanne even laat stoppen met de zwemles, A heeft ze in ieder geval en misschien gaat het straks (als ze nog door zou gaan) beter bij een andere juf of meester.

Dano, wat leuk een nieuw buurmeisje, ha ha en je eierstokken aan het rammelen? Maar ook dit meisje wordt straks een grote meid

Vandaag hadden Jordi en Silke een proefles tennis met de gymles. Silke was helemaal enthousiast, ging meteen na school "tennissen" met een vriendinnetje (gewoon in de tuin hoor). Woensdag mogen ze een proefles doen bij de tennisvereniging. Dat wil ze wel gaan doen, maar ik denk dat ze niet verder kan, ze sport al 4 uur in de week (naast de gymlessen van school) en na de zomervakantie komt daar waarschijnlijk nog 2 uur extra turnen bij en het houdt een keer op he? Nou ja we zien wel. Jordi vond het wel leuk, maar kan (en wil) niet naar de proefles ivm met een feestje. Bij hem zou er nog wel wat bij kunnen naast het zwemmen, maar ja hij is niet zo sportief.

Jullie nog weekendplannen? Wij gaan alleen morgenochtend voor nieuwe deuren en kozijnen kijken (en waarschijnlijk bestellen) en verder geen plannen.

Fijn weekend!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 01-03-2013 21:10:25
pfff ben helemaal van slag. Mijn vriendin die hier bijna 3 uur vandaan woont ligt in het ziekenhuis. Ze is zo belangrijk voor mij ze heeft mij dooor een hele moeilijk tijd heen geholpen. Ze heeft een hersenbloeding gehad. Ik wou dat ik het geld had dan stapte ik morgen ochtend in mijn auto en ging ik erheen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-03-2013 13:32:45
Wat heftig, Ingrid!  voor je! Stom geld dan ook altijd  .

Banjo is terug, was rustig in de auto en stapte daar ook rustig het mandje uit en liep meteen weer rond. Het is beter zo, voor mijn gemoedsrust, maar voor het diertje zelf? Ik hoop maar dat ze hem snel vast kunnen herplaatsen. Kan hier helemaal niet tegen en moet dit ook echt niet meer doen uit zelfbescherming. 

Hihi, Dano, je kunt nog overwegen om geen nieuw spiraaltje te laten plaatsen . Klopt het dat je een foto van haar op FB hebt? Of het ze is of niet, mooi kindje!

Ingrid, denk dat je er goed aan doet dat Lisanne even rust krijgt. Ze heeft haar a inderdaad en zal zich kunnen redden in het water. Denk dat je er beter aan doet om regelmatig met haar vrij te zwemmen, zodat ze wel watervrij blijft, dan iedere keer die zwemlessen. 
Sneu dat de sonde alweer 2 keer vervangen is, gelukkig kon het thuis, maar leuk is het niet. Groeit hij wel nu?

Fijn dat jullie een ander bed hebben!

Marielle, Silke is erg sportief! Tja, of het erbij kan? Het lijkt mij ook wel erg veel, zou ze dat erbij gaan doen, dan heeft ze haast geen tijd meer om gewoon te spelen, denk ik... Maar goed, ken haar schema niet .

Oh ja, Jordi is alweer bijna jarig! Dan heb je een tiener! Hihi, ben je een tienermoeder  . Leuk feestje!

Ik weet nog niet wat B wil gaan doen. Hij wilde eerst ook zwemmen, toen toch maar naar Kinderstad... ik vraag het hem wel een week vantevoren nog . Hij wilde met zijn vriendinnetje en zijn beste vriend gaan, maar nu heeft hij ruzie met zijn beste vriend (die wil zijn vriendinnetje afpakken), dus nee, hij mag niet meer mee. Snap het best .
Maar wie weet herstelt de vriendschap zich nog, dus ik laat me verrassen .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht