Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 06-09-2012 22:40:28
Dank je wel.

Even iets waardoor ik alles even doe vergeten. Kreeg de foto's binnen van de fotoshoot en ik moet deze even delen. Vind hem zo lief.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-09-2012 23:41:11
Ah, wat een lieve foto!
Knuffel voor je... wat maak je toch veel mee, de laatste tijd...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 07-09-2012 08:58:06
erg leuke foto! zo schattig!

hier gaat alles z'n gangentje. weer is lekker, kids gaan lekker en werk is ok.
ben nu net lekker 3 dagen vrij ( maand vakantie gehad, 2 dagen gewerkt en nu al weer 3 dagen vrij  hahahaha) nou ja daar in tegen kan ik morgen aan de bak. acht het is niet anders! ik wil dat mijn geld blijft rollen dus moet ik wel. 

mijn man heeft weer een nieuwe klus, van Londen gaat hij nu werken in frankrijk. gelukkig geen 5 weken dit keer maar een kleine week. lekker hoor! aan de kust vlakbij de spaanse grens.
als hij terug is ga ik voor een korte week naar IJsland ( 2 oktober) dus wij zjn lekker bezig hier!

volgend weekend gaan wij onze "nieuwe"familie ontmoeten. mijn "nieuwe" schoonvader is jarig en we moeten allemaal komen. ik ben nu bezig met het maken van een fotoboek met foto's van de afgelopen 20 jaar. ( mijn man en ik zijn 20 jaar samen dit jaar) dat wil zeggen wat leuke foto's van onze vakantie's samen en zo, en van trouwen en ook van de geboorte van sam en Rosa en van gewoon leuke dingen in het algemeen. ben bezig op Hema.nl om gewoon een erg mooi boek samen te stellen. wordt erg mooi! nu moet ik de zolder uitruimen voor fotoboeken, want "vroeger"hadden wij geen digitale camera! pas sinds 2005 ofzo....... maar wel leuk om alles weer even terug te zien!

nou ik ga aan de slag, groetjes!!     
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-09-2012 09:24:46
Goedemorgen dames!

Ingrid, hoe is het met jullie? Hoop dat het weer wat beter gaat. Ben je nog naar de huisarts gegaan? Erg mooie foto zeg! Ik zag op facebook ook nog een paar prachtige voorbij komen.

Dano, lekker 3 dagen vrij net na de vakantie! En nog wat verre werkreisjes voor de boeg. Gelukkig hoeft je man nu niet zo lang weg, een kleine week klinkt veel beter dan 5 weken! Spannend dat jullie je "nieuwe" familie nu allemaal gaan ontmoeten!

Mai-Lin, hoe is het bij jullie?

Hier weinig te vertellen. Gisteren hebben we het canvas schilderij binnen gekregen. Arjan had een wensbon met kerst gekregen en daar eindelijk wat van besteld. Hij is wel mooi geworden vind ik. De kids zijn nu sporten en morgenochtend komt er een vriendin langs (zij heeft twee meisjes van 4 en 2 jaar en komt de te kleine kleren van Silke ophalen)
Verder nog geen plannen. Het wordt volgens mij heerlijk weer!

Fijn weekend!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 08-09-2012 13:31:33
Ingrid, hoe is het?

Dano, weer heel wat heen en weer gereis bij jullie! Nu ze wat ouder zijn, lijkt het me best lekkker zo nu en dan een weekje ertussenuit .
Vind het echt een heel leuk idee, schiet het een beetje op?
Wij hebben vanaf 2007 pas een digitale, de negatieven van alle foto's ervoor wil ik wel ooit nog gaan scannen. De scanner hebben we in ieder geval al, nu nog de tijd .

Marielle, staan de kinderen op de canvas? Het zou weer heerlijk zomers worden...

We gaan dadelijk naar een verjaardag, verder ook geen plannen. Gelukkig ook maar, heb nog genoeg te doen in huis .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-09-2012 15:27:39
Hoi,

Het gaat ik heb de afgelopen 2 dagen iets beter geslapen. Voel mij ook wel iets beter. Heb een goed gesprek gehad met slachtofferhulp. Vanavond even lekker eruit met mijn gezinnetje. alleen zit mijn nek behoorlijk vast.

Morgen Reageer ik even verder. Ga Adrian uit bed halen.
doeii
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-09-2012 13:56:21
Marielle, Ik zag de foto al voorbij komen op facebook. Er mooi.

Dano, spannend en leuk een hele nieuwe familie erbij.

mai-lin is ook een keer lekker als je niets gepland heb staan.

Hier gisteren slecht nieuws gehad uit amerika. De oma van mijn man is overleden. Ze is 96 jaar geworden. We hebben even gepraat met een tante en de zus van mijn man. We kunnen er helaas niet heen maar in onze gedachte zijn wij erbij.
Gisteravond het geplande uitje kwam dus dubbel zo goed uit. We zijn heerlijk wezen bowlen met ons gezinnetje en 2 hele goede vrienden. Was erg gezellig. Lisanne heeft zelf een potje gewonnen (ze het wel rekjes maar toch heel knap) Adrian wilde ook bowlen. Helemaal geweldig hoe hij dat deed. Was echt even lekker. Nu maar even met de hondjes eruit. Even ontspannen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 09-09-2012 15:48:11
Ingrid, gecondoleerd met het overlijden van de oma van je man. Veel sterkte!
Ze heeft wel een mooie leeftijd bereikt. Mooie foto had je ook gemaakt zo met de twee achterkleinkinderen erbij.
Fijn dat het uitje zo geslaagd was, even de zinnen verzetten.

Mai-Lin, deze foto is het geworden:



Volgens mij had ik de foto hier al een keer geplaatst en hij heeft ook een tijdje in mijn profiel gestaan (avatar). Wij kregen een digitale camera een paar maanden voordat Silke geboren werd. Daarvoor dus ook alles op negatieven, ik wist niet eens dat je die kon scannen, ga me daar ook eens in verdiepen, lijkt me wel heel leuk.

Gisteren zijn mijn ouders wezen eten, had ik gisterenochtend opeens bedacht dat het wel gezellig zou zijn  (en dat was ook zo) En net is mijn vriendin met haar twee dochters weggegaan, was ook erg gezellig. We hadden elkaar al een jaar niet gezien . Dus het weekend al weer bijna om. Ga nu nog even genieten van het mooie weer.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 10-09-2012 15:59:10
Ingrid, gecondoleerd! Mooie leeftijd heeft ze bereikt, dat wel. Maar maakt het verdriet niet altijd minder...

Fijn dat je wel hebt kunnen genieten van jullie uitje, dat had je hard nodig!

Marielle, ah ja, die foto ken ik! Mooie foto en zeker een canvas waard!

En ja, negatieven kun je zeker scannen! We hadden 1 waarmee we zowel negatieven als dia's konden scannen, maar dat moest allemaal 1 voor 1... erg tijdrovend dus. Nu hebben we een iets modernere, deze pakt in ieder geval zelf de hele strook. Dus dan heb je toch al snel 5 tegelijkertijd!
Ik wil de foto's meteen bewerken, in die zin dat ik erbij wil zetten hoe oud ze er zijn. Wordt dus alle fotoboeken erbij pakken! Dus... het blijft nog even wachten op een berg tijd .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 12-09-2012 09:12:58
Goedemorgen!

Ingrid, hoe is het met jullie? Kun je weer wat beter slapen? En de kinderen?

Mai-Lin, lijkt me erg leuk/handig dat scannen van de negatieven. Maar als je ze scant komen ze in een programma op de computer te staan? Ik ga het eens uitzoeken. Misschien een leuk verjaardagskadootje, duurt nog wel even maar ja tegen die tijd weet ik meestal niet wat ik moet/kan vragen  

Dano, leuke prijs gewonnen zag ik! Doe je vaak mee aan prijsvragen? Ik de laatste tijd wat minder, maar heb in het verleden al aardig wat gewonnen.
En wat is de traktatie voor Sam geworden? Ik zag je topic hierover.

Vanmiddag is er korfbaltoernooi van de scholen hier uit de omgeving. Het is een dorp verderop en vanaf groep 4 t/m 8. Jordi wilde niet meedoen (hij is niet zo sportief) maar Silke wel, dus nu ben ik maar meteen begeleider en chauffeur van haar groepje. Er doen totaal 500 kinderen mee!! Ik ben benieuwd.

Gaan jullie nog stemmen? Ik ben vanmorgen al geweest toen ik van school af kwam. Ik zou ook voor Arjan stemmen, maar hij was vergeten de volmacht in te vullen, dus nu moet hij vanavond zelf maar even gaan.

Ik ga maar weer aan de slag, vanmiddag komt er natuurlijk niets van. Het duurt van 13.00 tot 17.00 uur! Hopelijk blijft het droog!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 12-09-2012 11:05:24
hoi! zijn we weer eem keer. ik doe best vaak mee aan prijsvragen, maar eigenlijk alleen als ik geen moeite voor hoef te doen. geen slagzinnen maken en vragen beantwoorden.

bij fabulous mama zat er een code op de voorpagina , die moet je elke dag invullen en klaa. en dus gewonnen! dat huisje op hun site. mijn man zei nou daar heb je echt helemaal geen pukel aan, maar ja toch leuk. komt op rosa's kamer denk ik. al hoewel wel gaan de gang opknappen en ik ben altijd mijn sleutels kwijt dus misschien moet hij wel in de gang. kunnen mijn sleutels er aan.

ik heb niet echt vaak wat gewonnen. een paar jaar terug de pin&win actie, een kadobon van € 50 van kruidvat en soms de postcodeloterij. apenheul kaarten enzo.

het regent hier hard. bah zaai weer. wij schoonouders zitten in portugal ( 30 graden) mijn ouders in Kroatie ( 32 graden) en wij thuis (regen met 15 graden ) hahaha verschil moet er wezen!

ik ga het huis cleanen. en opruimen. het is echt een bende. echt een bende. nog net een paadje naar de bedden van de kinderen en onze slaapkamer is niet veel anders dus de grote opruimdag gaat zo beginnen!

           

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 12-09-2012 22:11:57

Het gaat een stuk beter met mij. Slaap gelukkig weer veel beter. En ik heb mijn boosheid en verdriet maar even om gezet naar opruimwoede hahaha.
Adrian's kamer van top tot teen schoongemaakt. Moet nu alleen zijn kast nog uitzoeken en winterkleding uitzoeken.
Lisanne's kamer hebben lisanne en ik vanmiddag gedaan. Pff wat een zooitje kan die meid maken. Komt wel heel bekent voor (sttt, zo was ik vroeger ook hahaha) Heb bij haar al de winterjassen gepast, ik hoef geen nieuwe te kopen. Nu de rest van haar kast nog en dan is het daar ook weer klaar.
Beneden heb ik ook de kamer op de kop gehad en schoongemaakt. Kreeg trouwens wel op de kop van mijn dochter omdat ik daarna met erge rugpijn zat. Tja ik kan het ook eigenlijk niet. Maar ja ik ben eigenwijs en als ik iets in mijn kop krijg. hahaha.
Nu moet ik onze kast nog opruimen en de gezamelijke kast boven en dan is de grote schoonmaak klaar.
Ik heb vandaag de foto's van de fotoshoot die ik op cd had gekregen opgehaald. had ze doorgestuurd naar kruitvat. Om van alle foto's een 10/15 formaat te hebben. Kan ik ze ook aan mijn moeder laten zien. Zij snap niets van computers. Ik ben zo trots op die kinderen van mij. Vind ze allemaal geweldig geworden.

Mai-lin, lijkt mij ook wel heel leuk. Mijn broer zoekt alle dia's uit van ons van vroeger en maak ook alles digitaal.

marielle, Ik las al op fb dat het erg leuk was.

Dano, wij hebben hier gelukkig geen regen gehad vandaag. Heerlijk zonnetje gehad alleen vond ik de wind wel koud.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 13-09-2012 21:56:04
ik heb een vraagje. Misschien dat jullie mij kunnen helpen. Die foto van hierboven wil ik uitvergroten voor hier in de kamer. Maar ik zou er nog heel graag een tekst of pakkende zin op willen hebben. Maar ik kan niets bedenken. Weten jullie iets???

We hebben trouwens bericht voor het dyslectieonderzoek voor lisanne. 8 oktober heeft zij dit onderzoek. Ben benieuwd.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 14-09-2012 09:32:35
dus 08 oktober een dyslexie onderzoek. ben ook benieuwd wat er uit komt.
helaas ben ik niet goed in zinnen, is ook de rede dat ik geen prijsvragen met slagzinnen maak. eigenlijk hou ik ook niet zo van een tekst, ik persoonlijk vindt dat je 'm zo zonder tekst moet laten.

maar succes met een tekst bedenken!
fijn dat het beter gaat en dat je alles een plekje kunt geven. lekker he opruimen. ik heb ook de kinderkamers gedaan. twee vuilniszakken vol bende een per kamer een zak met kleding.  nu kun je weer zien hoe de vloerbedekking er ook al weer uitzag

vandaag ga wij mijn man's familie bezoeken. ben benieuwd. brrrrrr...... ik ken die mensen niet en toch klinkt het wel vertrouwd. mijn man zegt ook , ik heb mijn vader 25 jaar niet gezien en toch is het heel normaal. ook had hij zijn broer en zus nooit gezien en toch heel vertrouwd. dus vandaag worden ik en de kids voorgesteld. zijn vader is jarig. wij hadden een fotoboek gemaakt en besteld bij de hema maar helaas nog niet klaar, het ligt pas dinsdag bij de Hema  maar ja komt hij het maar halen. of we gaan binnenkort weer. nu moeten wij natuurlijk regelmatig heen. ach het is maar een uurtje rijden dus dat is geen probleem , nou ja eerst mij man naar frankrijk, dan ik naar ijsland en dan is het wel weer eens tijd hahahah!

nou de groeten!!!!     

 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 14-09-2012 10:45:20
anyway kids hebben vrij vandaag, studiedag. gistermiddag ook al. net vakantie geweest
en dan in mei hebben ze een week vrij, moeten ze twee dagen naar school en hebben ze hemelvaart.
de hele school is over de zeik hier over! tis ook een beetje bizar uiteraard.......
waarom gewoon geen twee weken vrij! volgens heeft heel nederland twee weken vrij in mei.

ouders zeggen massaal nou eeeee mijn kind is ziek! ik weet het nu al, in mei heerst er buikgriep  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-09-2012 15:07:41
hallo!

Hoe is het hier?
Bij ons gaat alles lekker z'n gangetje.

Ingrid, fijn dat je weer beter slaapt en lekker bezig zeg met opruimen!
Fijn dat er nu een datum bekend is voor het dyslectieonderzoek. Wel spannend! Sorry heb nu even geen inspiratie voor een leuke zin, ik zal nog even nadenken of heb je inmiddels al wat?

Dano, hoe was het bezoek aan de "nieuwe" familie? Jammer dat het fotoboek niet op tijd klaar was. Wel raar ja de meivakantie, dat is de moeite toch niet 2 dagen naar school. Hier hadden ze afgelopen april/mei anderhalve week, maar volgend jaar weer 2 weken (dat is ook altijd zo geweest sinds Jordi op school zit)

Mai-Lin, hoe is het bij jullie? Ben je ook aan het opruimen net als de andere dames?

Morgen ben ik vrij en ga ik met 3 andere collega's naar de Efteling. Vorig jaar zijn we op een zaterdag met de kinderen erbij geweest, maar toen was het zo megadruk (en warm) dat we niet veel hebben kunnen doen. Dus nu hopen we op een wat rustigere dag zodat we de achtbanen en andere, niet voor kleine kinderen geschikte attracties kunnen doen

Gisteren ben ik met Silke naar het Afrikamuseum geweest (de mannen wilden niet mee) Het was wel leuk, buiten dan, binnen was een beetje saai. Silke zag een man lopen met haar tot aan zijn knieholtes en toen zei ze: die kan zijn billen er wel mee afvegen . Gelukkig hoorde hij het niet, maar ze was wel erg onder de indruk van die wel erg lange haren.

Ik ga weer, race gauw naar school!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 17-09-2012 15:34:50
, die Silke! Afrikamuseum ben ik ook eens geweest (maar dan die bij mij in de buurt ), ze hadden toen meubels staan... was er helemaal verliefd op! Maar niet zo geschikt voor een gezin, althans niet mijn gezin, dus heb het maar niet gedaan. Verder vond ik er ook niet zoveel aan, haha.

Dano, hoe was de kennismaking? Jammer inderdaad dat het fotoboek nog niet af was.
Raar die dagen vrij in mei...
Hier hebben de jongens een keer een hele week extra verlof gehad in juni, Isis moest toen wel gewoon naar school .

Ingrid, spannende dag dus 8 oktober.
Een zin... nee, er is me nog niets binnengeschoten, heb een paar dagen geleden al je vraag gelezen en ben op zoek .

Dano, heb jij nog wat gehoord van het onderzoek van Sam?

En Marielle, ja, ik ben op aan het ruimen, maar heb het idee dat ik dat aan de lopende band doe . Vorige week de kamers van Jeran en Benoe uitgezocht, afgelopen weekend die van Isis en Runar. Nu nog achter de schotten, maar daar staat erg weinig. Zal langer bezig zijn met het losmaken van het schot dan met wat erachter staat

Vooral bij Jeran heb ik veel weggehaald. Is met veel uitgespeeld.

Denk dat ik nu wat foto's ga inplakken... moet van Jeran nog van 2010 een aantal! En van alle 4 van 2011, die heb ik begin dit jaar af laten drukken en die zijn nog steeds niet ingeplakt... .

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 19-09-2012 09:51:37
Goedemorgen!

Gisteren was het erg leuk in de Efteling! Veel kunnen doen, want we hoefden niet lang te wachten. Alleen bij de Vliegende Hollander stonden we een half uur in de rij.
Op de terugweg nog lekker bij de Mc Donalds gegeten.
En nu op naar het volgende uitje.  Een collega neemt ons komende zondag mee naar Artis, dit is wel met de kinderen. Kwam toevallig zo uit dat het dichtbij elkaar is. (qua datum dan)

Pfff, ik heb keelpijn en ben verkouden en ben hartstikke duf. Arjan heeft mij denk ik aangestoken, hij is ook al vanaf zondag verkouden. Nou ja zal wel weer over gaan. Vanmiddag moet Silke naar de tandarts. Nog 1 kies sealen en tandplak weghalen. Voor de rest geen plannen voor vandaag, behalve sporten vanavond als ik er tenminste puf voor heb!

Mai-Lin, gelukt met foto's inplakken? Ik heb ook altijd foto's ingeplakt maar vanaf 2010 heb ik voor Jordi en Silke ieder per jaar een fotoboek digitaal gemaakt (30 bij 30 cm, via de Hema) Dus ze hebben er nu ieder 2. Is wel heel leuk en ook leuk om te maken. Wel erg duur, maar ik wacht meestal wel een aanbieding af. Verder ben ik ook van voor die tijd nog niet helemaal bij met inplakken (2009 ben ik nog mee bezig )

Ingrid, had Lisanne de prik gehad? Zielig dat ze er zo'n last van had! En hoe is het vandaag met haar arm?

Ik ga even kadootjes kopen voor de leidsters van de BSO, volgende week zijn ze voor het laatst (Jordi en Silke dan, niet de leidsters) en ik wilde ze een bedankje geven. Jordi heeft ze toch 5 jaar gehad als leidster en Silke ruim 3 jaar. De kindjes krijgen een zakje chips.

Dus ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 19-09-2012 11:42:13
Hoi damens,

Zo nu even tijd om te reageren.

Ja Lisanne heeft gisteren de prikken gehad. O wat was ze boos. Wil ze nooit meer zei ze. Ze had vanmorgen een stijve linker arm en dan hebben wij nog zo ons best gedaan om die arm te bewegen. En dan is het ook nog woensdag het wrattenspreekuur. Dus vanmorgen ook nog de wrat voor de vierde keer aanstippen. Hopelijk gaat die nu weg.

Vanmorgen heb ik mijn getuigenverklaring moeten afleggen bij de politie. Pff wat was dat weer zwaar. Heb nu alweer hoofdpijn. Vanmiddag maar even proberen te ontspannen.

Dano, dit jaar hebben ze hier in mei 2 weken vakantie. Vorig jaar hadden ze maar 1 week. Hier doen ze dat om het jaar.

marielle, afrikamuseum, klinkt leuk waar is dat? Efteling blijft leuk vorig jaar zijn wij er geweest en 2 jaar ervoor ook.

mai-lin, tja opruimen. Moet ook weer verder gegaan. Maar heb deze week weinig puf. Ga moe naar bed en sta moe op. Hopelijk is dat snel over en dan weer volop aan de slag.


Zo nu even nog wat opruimen en dan komt Lisanne weer thuis. Adrian ligt lekker in zijn bedje.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 20-09-2012 20:27:46
nou hehe daar ben ik weer eens. druk geweest  afgelopen weekend naar mijn mans familie geweest voor het eerst. was vreemd maar toch zo leuk. geweldig om er gewoon een "nieuwe"familie bij te hebben.
verder werken ( bedrijf gaat verhuizen, wel binnen amsterdam ) en dus daarkasten ruimen, troep weggooien en dus lekker bezig op mijn werk.
mijn man is vanmorgen vertrokken naar Hossegor ( frankrijk) om een skatebaan te bouwen, dus zit ik tot woensdag weer alleen met de kids. ik wordt de hele tijd op de hoogte gehouden via facebook en ze hebben 27 graden . ze hebben het prima daar. als hij terug is vertrek ik naar ijsland, als ik terug ben gaat hij weer naar frankrijk, gezellig he bij ons! hahahha we wisselen elkaar af hier. ach het kan nu, dus wij genieten er lekker van!
hopenlijk kunnen wij in de herfstvakantie lekker even weg met de kids. we zien wel.

kids slapen lekker, ik heb een tosti ( geen zin om te koken en kids hebben bij opa en oma gegeten) dus nu lekker even onderuit en genieten van het begin van mijn weekend!

groetjes!  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 21-09-2012 09:07:23
aaaa net rosa naar school gebracht die was ineens hangerig, misschien wel ziek. heb er net een apart topic over geopend.

ik voel mij schuldig!!!  arm kind!!!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 21-09-2012 11:16:52
Ach Dano, kan me je gevoel goed voorstellen! (en heb je topic gelezen) en is ze nog gewoon op school? Vanmiddag lekker uitrusten, of er is niets aan de hand als je haar zo gaat halen!
Leuk dat de ontmoeting met de nieuwe familie zo leuk was! Is dat zijn werk ook, skatebanen bouwen? Wat leuk zeg!

Ingrid, het Afrikamuseum is in Berg en Dal, half uurtje rijden hier vandaan. Hoe is het nu met de arm van Lisanne?

Ik ben sinds gisteren ziek thuis. Was woensdag al verkouden, maar gisteren helemaal, ik wist niet dat een mens zoveel kon niezen!  De zakdoeken waren niet aan te slepen, ook hoofdpijn van het vele snuiten, hoesten en niezen dus ik heb me maar ziek gemeld (was 2 jaar geleden, toen mijn verstandskiezen getrokken waren). Vanmorgen werd ik weer wakker met hoofdpijn, maar heb net nog in bed gelegen en nu gaat het wel weer. Ben dus nog maar wel een dagje thuisgebleven van het werk. Wel handig dan dat de kids wat groter zijn, ze kunnen zelf naar school en weer naar huis.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 21-09-2012 13:00:46
nou rosa is weer happy hoor. de juf ooo nee dat was meteen over hoor  zit je dan met je schuld gevoel. nou ja gelukkig maar.

er kwam toch niets uit mijn handen dus ben even lekker naar Primark & H&M geweest.


sterkte marielle met je ziek zijn.

groetjes  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 23-09-2012 16:10:43
Marielle, weer beter?

Dano, ik je topic niet gelezen, maar ik stuur ze meestal wel naar school als ze alleen wat hangerig zijn. Kindjes kunnen zo snel weer opknappen en soms komt het ook door vermoeidheid. Zijn ze echt duidelijk ziek, blijven ze natuurlijk thuis. Maar de oudsten gaan nu ook met een beetje hoofdpijn, keelpijn of buikpijn rustig naar school... ik vertrouw erop dat school wel belt, mocht het erger worden.

Bij spugen, diarree en koorts blijven ze sowieso thuis, of erge keelpijn en hoofdpijn... maar dat laatste is zo moeilijk in te schatten... vooral Benoe heeft me voorheen wel vaker voor de gek gehouden, hoor.

Kereltje zat toen nog op speciaal onderwijs. Dus bus afgebeld, andere kinderen naar school en Benoe zat kiplekker thuis... kon hem dan zelf niet makkelijk meer brengen, dus op een gegeven moment ging hij toch... op hoop van zegen.

Tot nu toe heb ik slechts 1 keer een kind ziek van school moeten halen en dat kwam wel echt plotseling...

Ingrid, heb je inmiddels al een tekst?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-09-2012 22:01:03
Dano, Ik heb Lisanne ook wel eens naar school gestuurd als ze hangerig is. Met koorts hou ik haar thuis, En soms in overleg met vermoeidheid. (maar dit omdat zij altijd een laag ijzer heeft. En soms de vermoeidheid zo erg is dat ze hele erge hoofdpijn heeft en dan in een hele diepe slaap beland. Eerst keer vond ik dit heel eng.
1 x heb ik lisanne opgehaald. Werd gebeld door inval juf. Dat ze had gespuugd. Bleek achteraf dat ze aan het hoesten was omdat ze benauwd was en daardoor spuugde. Eigen juf had mij hier waarschijnlijk niet eens om gebeld. Omdat daarna vaak weinig aan de hand is. (ze had de puf altijd bij zich)

Marielle, weer helemaal opgeknapt?

Zo op een zondag erg druk geweest. Vanmorgen eerst wezen zwemmen. 1 zwemjuf heeft met lisanne het gat geoefend. Al snel kwamen er meer kinderen oefenen. (en 2 papa's het ook even gedaan. Waaronder mijn man). Lisanne zwom nu eindelijk het A gat door. Ze hadden het B gat er achter aan gezet. En daar zwom ze ook door. Ben trots op haar.

Verder vanmiddag maar weer haar haar nagekeken. Ze loopt al bijna 2 weken met jeuk en echt iedere keer haar nagekeken. Helemaal uitgepluist en niets gevonden. Vanmiddag dus wel luis gevonden. Daarna mij nagekeken. Omdat ik sinds gisteren ook jeuk had. En ja hoor ik ook. Maar allebei maar 2. Meer kunnen we bij beide niet vinden. Alles gewassen en gezogen. En vanmiddag bij de supermarkt van dat spul gekocht. Jeuk is weg. Kan ook niets meer vinden. Hopelijk blijft het zo. Wat heeft lisanne daarvoor rot haar. Dat halve kroes is bijna niet te kammen met zo'n kam.
Morgen maar weer kammen kammen en nogmaals kammen.

Ik heb nu als tekst. Big sister, Little brother. always, forever.  Mijn man vond deze tekst wel heel leuk. Ik weet het nog niet helemaal. Ik vind het wel een mooie korte tekst.

 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-09-2012 21:22:02
Mijn kleine man is niet zo klein meer. Vanmorgen riep hij met zijn handen tegen zijn billen houden dat hij poepie moest doen. Ik hem snel op de wc gezet en toen kwam er niets. Dus luier weer aan. Waren we even koffie drinken bij een kennisje. Doet hij daar hetzelfde en ja hoor heeft hij een poepie op de wc gedaan. En vanmiddag ook nog een plasje op de wc. Ben super trots op hem met 25 maanden op de wc.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-09-2012 21:31:39
Zou mooi zijn, als je hem nu zindelijk krijgt! Hoe oud was Lisanne?
En knap van Lisanne! Neem aan dat jullie vrij waren gaan zwemmen, dus lief dat er een zwemjuf was die met haar wilde oefenen!

Maart of juni mag ik weer gaan lopen, maar nu met de jongste dan...

En brrr, luis... heb ze zelf ook helaas eens gehad (de kinderen gelukkig niet, afkloppen!!!), was toen zwanger van Isis. Bah, gruwde gewoon ervan! Hopelijk ben je er snel vanaf!

Tekst is mooi!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-09-2012 21:43:53
Lisanne was net 2 jaar toen zij 's nachts zindelijk was. en 2 1/2 jaar plaszindelijk en poepzindelijk iets later vanwege poepproblemen. Denk dat ze 3 jaar was toen ze poepzindelijk was. Hebbben voor het poepen bij bekkenbodemtherapeut en kinderarts gelopen.

Vanavond weer lisanne uitgepluist. Geen luis of neten meer te vinden. Het is wel een gedoe om lisanne's haar te kammen. Kom er bijna niet door heen. Halve wegen heeft mijn man het overgenomen. Mijn armen waren moe. Mijn man heeft mij ook weer nagekeken en gekamd. Ook niets meer te vinden. De was is nu gelukkig bijna helemaal  weg.

Mai-lin, ja we waren vrij zwemmen. Ik vond het ook heel lief.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-09-2012 23:11:27
Dus Lisanne was ook eerder 's nachts zindelijk? Isis ook! Die was bijna 2 en een paar nachten op rij een droge luier... ik dacht dat het kind te weinig dronk, dus hup extra drinken... luier nog droog! En de eerste schone die ze om kreeg dus overvol.... Toen viel het kwartje en ben met haar gaan oefenen, met als resultaat dat ze met net 2 zindelijk was overdag (gelukkig geen problemen met poepen!).
Luier heeft ze nog een half jaar gehad 's nachts, meer voor de zekerheid. Ging soms nog wel een mis, maar vanaf dat ze de luier af had, geen ongelukjes meer gehad.

De jongens waren ook alle 3 net 2 toen ze op het potje plasten en poepten... maar zodra ze weer een broek aan moesten, ging het mis... Uiteindelijk alle 3 pas net rond hun derde.

Hoop voor jou dat je Adrian wel zindelijk krijgt nu!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-09-2012 23:26:25
Marielle, heb je eindelijk op Facebook gezocht, sta er onder een andere naam! Weet je dat! ik heb slecht 2 vrienden, hihi, dus het zal wel snel duidelijk zijn dat ik het ben! Als je Ingrid en Dano hebt, laat me dat dan even weten, voeg ik jullie ook toe!
Zeg liever niet mijn schuilnaam, omdat ik dus echt met een schuilnaam op Facebook sta... wordt te snel gevonden met mijn eigen naam . En dan krijg je hetzelfde gedoe als met Hyves.... zucht .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht