Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 26-09-2012 10:06:22
Hallo daar ben ik ook weer een keer!

Mai-Lin, oeps was jij dat? Ik heb het vriendschapsverzoek weggegooid, omdat de naam mij helemaal niet bekend voor kwam, maar dat was jij dus. Ik las je berichtje hier pas daarna. Dus misschien wil je het nog een keer proberen?

Dano, gelukkig was er niets met Rosa op school. Is je man weer terug uit het zonnige Frankrijk? Lekker weer daar he? En wanneer ga jij naar Ijsland?

Ingrid, wat goed van Adrian!! Heeft hij het daarna nog een keer gedaan? Hier allebei pas zindelijk rond het 3e jaar. En goed van Lisanne, ook maar gewoon het B gat er bij doen. Wanneer mag ze afzwemmen of is het nog niet zover? En nog luizen gevonden?

Ik ben gelukkig weer helemaal opgeknapt, nou ja nog een klein beetje verkouden, maar dat noem ik geen ziek zijn. Het uitje naar Artis zondag kon dus doorgaan en was erg leuk. Ik wist niet dat het zo dicht bij het centrum van Amsterdam lag en er was ook nog Dam tot Dam loop dus wegen afgesloten, maar goed we zijn er gekomen en zijn ook weer thuis gekomen.

Gisteren zijn Jordi en Silke voor de allerlaatste keer naar de BSO geweest. Vanaf volgende week ben ik elke dinsdag rond 3 uur thuis. Ze hebben gisteren getrakteerd en we hadden een kadootje en knutsels voor de leidsters. Een tijdperk afgesloten na 9 jaar gebruik gemaakt te hebben van kinderopvang.

Ik ga weer!
groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 26-09-2012 13:56:52
haaaaiii

ja ik sta nu bij marielle op facebook, zoek maar op een foto met kinderen voor een blauwe bus en met een border-collie. ik zeg ook niet mijn echte naam hoor hier!


leuk he artis . kom er redelijk vaak. ligt inderdaad dicht in het centrum.
 
goed van adrian zeg! hier waren ze erg laat.

geen BSO meer. vinden ze het fijn??? of jammer? voor jouw wel lekker.

mijn man belde net dat hij zaterdag thuis komt. wij gaan hem ophalen om 19.00 op schiphol.
ik vertrek dinsdag naar IJsland   echt zin in!  we lossen elkaar wel op hier in huis . maar ja het kan en wij genieten er zeker van.

groetjes!   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 27-09-2012 14:43:44
Dano, volgens mij vinden ze het wel best geen BSO meer. Jordi ging altijd naar de sport BSO (vanaf 8 jaar was dat) maar vond dat eigenlijk niet zo heel leuk. Ik denk dat Silke het meer zal gaan missen.
Ik vond vooral de vlindertuin en het aquarium mooi in Artis, ook erg leuk dat je onder de grond naar de zeeleeuwen kan kijken. Als ik hier niet meer kom voor die tijd vast een hele goede reis dinsdag en heel veel plezier!!! En werkze ook een beetje dan (je ging toch voor het werk?)

Verder weinig te melden hier. Ga zo de kinderen ophalen en Silke gaat vanmiddag nog gymen. Normaal gaat ze alleen er heen, maar ze heeft nu loten verkocht voor de grote clubactie, maar liefs 26 stuks a 3 euro, dus ik ga maar even mee anders moet ze met 78 euro over straat . Ze was er helemaal trots op dat ze het lotenboekje helemaal vol had!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 27-09-2012 17:20:45
Ik zal je nog eens een verzoek sturen, Marielle!
En zal jou ook zoeken, Dano.... maar Mai-Lin is trouwens mijn echte naam en op Facebook sta ik onder een schuilnaam, . Had geen zin in hetzelfde gedoe als met Hyves... mensen die je dagelijks tegenkomt en je dan geen woord zeggen en op Hyves hele verhalen... nee, bedankt .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-09-2012 18:58:04
ik heb marielle en ingrid ook. dus kijk maar bij hun.

mijn nnnnn doet het ineens niet goed op het toetsenbord dus als je afentoe een nnnn mist



vandaag kids naar school, ik dacht lekker shoppen. totaal mislukt, kon niks vinden. ben wat aangekomen ( te veel gevreten deze zomer) en niks zat meer lekker. ook heb ik een beetje verzuimt om naar de sportschool te gaan ( ook omdat ik veel alleen was met de kinders , dan kan ik s 'avonds niet even fitnessen) dus het was een drama. wilde ook nieuwe laarzen, hade al in mijn hoofd. maar ja tijd om kids ophalen. om 13.00 kids weer naar school en verder zoeken. bij de V&D, maar ja niet mijn  maat. dus nu alleen twee vesten en een t-shirt gekocht bij primark en verder xenos en action leeg gekocht. was een goedkoop shop dagje!

nu lekker even chillen. kinders zo even douchen en in bed en dat was weer de donderdag. morgen huisje cleanen, zaterdag werken en dan op naar schiphol   ben dat alleen thuis wel even zat.

groet!!!!!! nnnnn doet het volgens mij weer goed

       
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-09-2012 10:00:58
Mai-Lin. nu is het wel gelukt!  Dano en Ingrid kun je bij mij vinden dan idd.

Dano, balen dat het shoppen mislukt is. Heb ik ook wel last van, voor de kids geen probleem maar voor mezelf!? Volgende keer beter, misschien hebben ze wel leuke kleding/schoenen in IJsland ha ha. Lekker dat je mannetje weer bijna thuiskomt!

Hier kwamen ze vanmorgen het kastje van de glasvezel plaatsen. Ik moest nog wat uren opmaken (vanaf maandag hebben we een nieuw tijdregistratiesysteem en moeten je uren rond de 0 staan) dus nu werk ik van 11 tot 5 vandaag (2 uur minder)
Ga zo al wel op weg en dan nog even wat dingetjes halen in het winkelcentrum bij mijn werk.

Jordi had trouwens gisterenmorgen techniekles op school, mochten ze zelf allerlei proefjes over/met techniek doen. Hij was erg enthousiast en ze kregen ook een oorkonde. Nu krijgen ze dit volgens mij ook in groep 7 en 8 nog en dan hopen ze dat er meer jongeren voor de richting van techniek kiezen op of na de middelbare school.


Fijn weekend vast!

p.s. zag trouwens op internet dat er in 2013 een Primark in Nijmegen komt (7000 m2) dus dan kan ik ook eens gaan kijken
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 28-09-2012 10:56:57
primark is lekker bezig  ik zag ook dat ze in almere komen. heb ik niks aan, ik heb zaandam maar toch.

heb laatst witte zomergympjes voor mezelf gekocht bij primark, afgeprijst van €4 naar € 0.50  hahahha 4 euro is al geen geld maar 50 cent? en ze lopen nog lekker ook haha.

en als ze vies zijn gooi ik ze lekker weg .

geen idee of ik verder nog tijd heb om hier te komen, ik ben 7 oktober weer terug, ergens in die week ben ik er weer.

groetjes!   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 30-09-2012 16:15:30
Mai-Lin, gefeliciteerd met je verjaardag!
Toch nog ergens goed voor he dat facebook!?
Je hebt hetzelfde geboortejaar als ik, goed jaar he?
Fijne dag verder!

Ingrid, hoe is het bij jullie? Geen luis meer gevonden hoop ik. Ik vind de tekst voor onder de foto trouwens mooi gevonden (of is het inmiddels toch iets anders geworden)

Dano, is je man weer thuis? gaaf zeg die foto van het gletsjerhiken! Veel plezier, hopelijk hebben jullie ook mooi weer erbij.

Wij zijn vanmorgen wezen zwemmen in Oss. Is een golfslagbad met 3 glijbanen dus helemaal leuk. Om half 2 ging ook het "grote" zwembad open met daarbij 2 duikplanken. Jordi en Silke gingen allebei van de 3 meter plank (vond ik al wel heel stoer) maar bij de 3e keer werd Jordi een beetje overmoedig en dacht er vanaf te duiken waardoor hij plat op zijn buik terecht kwam. Niet zo lekker dus, hij had een hele rode buik en durfte er toen niet meer vanaf. Hij moest ook bijna huilen maar hield zich groot. Dit doet hij vast geen tweede keer  Volgende keer maar weer gewoon springen ipv een duik.

Nu zijn we weer thuis en Jordi en Silke zijn lekker buiten aan het spelen. Het is nog heerlijk weer vandaag he?

Ga weer!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 30-09-2012 22:52:54
marielle, o nijmegen een primark dan ga ik ook een keer kijken ben wel benieuwd naar die winkel.
Lisanne duikt ook wel eens in het water plat op haar buik. maar dan duikt ze niet 3 meter naar beneden.

mai-lin, gefeliciteerd met je verjaardag. Wat veel mensen ken ik die vandaag jarig zijn. Mijn broer is vandaag 37 geworden mijn schoonzusje (woont in amerika) is vandaag 27 geworden. Een oud buurmeisje/ vriendinnetje van lisanne is vandaag 14 geworden en dan jij ook jarig . Ik ben een jaar later geboren.

Dano, die foto die ik voorbij zag komen op facebook van waar jij naar toe gaat. Wat mooi. Ik wens je veel plezier.


Gelukkig geen luis meer hier. brr als ik er aan denk krijg ik weer jeuk hahaha. 

Vanmorgen eerst een uurtje heerlijk gezwommen samen met Lisanne. Ik was net thuis en was adrian aan het verschonen toen mijn broer belde. Zijn vrouw wilde onze moeder ophalen maar ze lag nog in bed. Dit was om half 11. Of ik ook daar heen kon komen. Dus ik op de fiets naar mijn moeder. (ze woont in een verzorgingshuis) Zijn ze op dat moment met haar bijna klaar. Mijn schoonzus is op een gegeven moment echt uit haar slof geschoten hoe 1 van die zuster tegen haar te keer ging over waarom ligt u nog in bed. Euhh ze kan zichzelf niet verzorgen. grr. Ze kreeg dus om 11 uur pas haar medicijnen van 8 uur. (waaronder medicijnen voor de suiker) en haar ontbijt.
Dit is het zoveelste in een korte tijd. Laatst hadden ze een vieze onderbroek te weken gezet. Stond 2 dagen in het water. Dat water stonk nee de hele kamer/ slaapkamer/ badkamer stonk. Ik vind het zo erg hoe er met haar word omgegaan. Ga morgen ook veel telefoontjes plegen. Vorige week heeft ze 3 keer haar medicijnen niet gehad en terwijl ze 's avonds verzorgd moet worden lag ze met bh en steunkousen aan in bed. 
We hebben nu met zijn alle vanalles op papier gezet. Dit mag toch niet. Heb in een stuk of 6 verzorging/verpleeghuizen gewerkt maar dit heb ik zo nog niet gezien.
Maar ja voordat je dan dit weer een beetje in je hoofd tot rust heb. Ben je ook weer een halve dag verder. Ben ook echt boos en verdrietig hier over. Ik weet dat mijn moeder geen makkelijke vrouw is doordat ze manische depressief is. (altijd al geweest) maar dit verdient ze niet.
We zijn dat vanmiddag ook maar even met de honden en kinderen even naar buiten geweest. Zaten 2 zwanen in de waterplas hier in de buurt. De kinderen vonden het helemaal geweldig.
En ddan is je dag alweer voorbij. En nu maar eens mijn bed opzoeken.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-10-2012 20:51:44

Vanmiddag heerlijk even naar mijn zusje geweest en lekker met haar en mijn kinderen patatjes wezen eten.  Volgens mij is er een goede storm op komst wat was Lisanne druk. pfff.


Vanmorgen met Lisanne weer geweest voor de wrat aanstippen. Dit is de vijfde keer. Hopelijk was dit de laatste keer. Iemand nog tips? Verder heb ik bij Adrian meteen zijn hb laten prikken. Hij is zo moe de laatste tijd. Wil alleen maar liggen en vraagt voortdurend om zijn knuffel en speen. En normaal vraagt hij hier echt niet om. Zijn hb was 6 volgens de assistente was dit nog goed maar volgens assistente van kinderarts is dit te laag. Ik weet ook niet beter dan dat die boven de 7 moet zitten. Morgen belt de kinderarts mij. Ik vind dat Adrian nu echt gaat inleveren door het niet eten. Hij ziet wit, is moe ,valt vaak en heeft vaak koorts. Van de 7 dagen in de week zit hij 5 dagen boven de 38. Maar niet boven de 38,5. Ik ben heel benieuwd.


Morgen mag ik naar de huisarts heb sinds het weekend pijn aan mijn linker hand. Geen idee waarvan. Word nu toch wel even tijd om er na te laten kijken. Ik heb echt beperkingen aan die hand.
Zo nu ga ik stoppen en spring ik onder de douche. Wil vanavond er een keer echt optijd in liggen.


Hoe is het verder met jullie?

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 05-10-2012 21:07:53
Het is stil hier?

Hoe is het met iedereen.

Vandaag naar mijn moeder geweest. Ze is vandaag 73 jaar geworden. Maar als je zegt dat ze 85 is geworden geloof je het ook. Wat is zij opeens oud geworden.

Lisanne is niet zo lekker. Keelpijn beetje koorts. Hopelijk word ze niet helemaal ziek

Adrian kinderarts heeft gebeld moest het terug koppelen aan de kinderarts hier. Tja en die wilde nog niets doen dus eerst kinderarts nijmegen weer gebeld maar niets meer terug gehoord en toen de huisarts maar ingeschakeld. Die was het met mij eens dat het zo niet verder kan.Hij is achter de kinderarts hier aan gegaan. Vanmiddag belde de assistente waarom ik nu met spoed moest komen. Naardat ik boos geworden ben kan hij opeens wel terecht. Dinsdag ochtend moeten wij er heen en gaan we sondevoeding bespreken.

Verder ben ik vandaag echt op. Dus ik ga zo maar eens naar bed. 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-10-2012 22:02:04
Ik ben er nog hoor. Kom van het weekend even uitgebreid langs, achter de computer typt een stuk makkelijker nl.

Ingrid, gefeliciteerd met je moeder! Moeilijk om te zien dat ze zo snel oud wordt lijkt me. Hopelijkwordt Lisanne niet ziek.

Tot snel!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 07-10-2012 20:51:06
ik ben er weer, jullie hebben het al gezien. ik kijk nu even boer zoekt vrouw en ga lekker slapen zo, ik ben op en moet morgen gewoon weer naar mijn werk.

latersssss 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-10-2012 16:14:04

Zou van het weekend langs komen, maar erg druk weekend gehad dus daarom vandaag

Dano, welkom terug, volgens mij heb jij een supertijd gehad in IJsland. Zal een keer al je foto's bekijken op FB, want ik ben benieuwd hoe mooi het daar is. En je man nu alweer op reis zag ik, ook niet leuk zo, dat jullie elkaar dan zo weinig zien. Maar ja wel leuk dat hij de zon op gaat zoeken.

Ingrid, spannende dag vandaag! Het onderzoek van Lisanne. Hoe ging het? En wanneer krijgen jullie de uitslag? Hoe was het bij de huisarts voor je hand? Wel vervelend ja als je die niet goed kan gebruiken. Succes morgen bij de kinderarts voor Adrian.

Waar zou Mai-Lin toch zijn? Al een tijdje niet meer hier gezien en de foto is ook weg bij haar inlognaam.

Zaterdag was de prijsuitreiking van de prijsvraag die Silke had gewonnen (nou ja 2e prijs) bij de Airborne wandeltocht. Het was in het Airbornemuseum. Ze heeft het spel Woordzoeker en een doos van Lego Friends gekregen en ze komen met een foto in de plaatselijke krant. 's Middags zijn we nog wezen winkelen, Silke had nog nieuwe schoenen nodig en Arjan een nieuw pak voor het werk, daarna hadden we bedacht dat we wel uit eten konden gaan bij de Chinees met m'n schoonouders. Een keer in de zoveel tijd nemen we ze mee uit eten of voor een ijsje ofzo, ook als bedankje voor het oppassen.

Zondag zijn we even naar mijn ouders geweest en die vroegen of we bleven eten, dus ik had een erg makkelijk weekend wat eten koken betreft!

Nog een weekje naar school en dan hebben ze hier herfstvakantie. Bij jullie ook? Ik ben zelf ook de hele week vrij, dus dat is wel een heerlijk vooruitzicht!

ga weer!
groetjes!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-10-2012 16:43:22
Hier ben ik! Foto is weg inderdaad en ik ga ook onder een andere naam schrijven, maar jullie hebben me op Facebook, dus je weet wie ik ben . Het lijkt me de komende tijd verstandiger om iets anoniemer te gaan schrijven. Kindjes worden toch ouder en het is natuurlijk maar de vraag of ze het leuk vinden om straks over zichzelf te lezen .

Ik heb niet bijgelezen, mijn hoofd staat er even niet naar, maar het komt wel.

Mijn nu nog man en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. In details wil ik niet treden, maar feit is dat de liefde al jaren over is vanuit mijn kant en het vertrouwen weg is. Teveel gebeurd dat niet hersteld kan worden. Voor hem is het nu ook over.
Spanningen zijn gisteren behoorlijk opgelopen, om iets heel onbenulligs in principe (WC-deur is kapot...). Hij is 's avonds weggegaan en kwam pas vanmorgen weer thuis. Situatie wordt onhoudbaar als hij dit blijft doen, dus hopelijk kan het allemaal snel geregeld worden en heeft hij snel een eigen huis.

Ik blijf hier wonen met de kinderen, en vooralsnog is het de bedoeling dat de kinderen om het weekend naar hem gaan en de vakanties delen.

Kinderen weten het inmiddels en zijn er toch vrij rustig onder. Donderdag hebben we een eerste gesprek en hopelijk wordt dan al veel meer duidelijk.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-10-2012 17:07:29
Ik kan nu inloggen onder deze naam dankzij Sis!
Fotootjes zullen tezijnertijd vast wel gaan volgen op Facebook, maar ik moet eerst nog uit gaan zoeken hoe ik de foto's op mijn laptop krijg . Heb daar nog geen flauw benul van, maar weet wel dat er een kabeltje is voor de PC, dus het zal vast wel gaan lukken .

Dano, ik moet je nog altijd toevoegen, waar moest ik ook alweer op zoeken? Of zoek mij even, ik sta er dus onder Liva .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-10-2012 19:27:03

het is een ......sooi.  Ik wil het liefste even hard gillen. Zaterdag is onze andere auto. Die we net iets langer dan 1 maand hebben kapot gegaan.(De Auto hadden we van mijn moeder gekregen) De hele motor zit vast. Moet een hele andere motorblok in. grrrr. We zijn nu met rechtsbijstand bezig om dit te verhalen op die garage want hij geeft zich niet thuis.
We hebben vorige week bij onze hond een gezwel ondekt op zijn edele deel. (laat ik het zo maar zeggen). Er is vorige week een biopt genomen. En we hebben net de uitslag gekregen. Het is k*nker maar wel te opereren. Ben in tranen uit gebarsten want ik weet niet waar ik dit ook nog van moet betalen. De dierenarts zei dat ik mij daar maar niet druk over moest maken. Hij word volgende week geopereerd.

Morgen naar de kinderarts. Hopelijk luisterd zij.
De test vandaag is goed gegaan krijgen 29 oktober de uitslag.


Liva, he bah. Hopelijk heeft hij dan snel een eigen huisje en gaat het dan beter voor jullie.


Nu ga ik zo douchen. Even proberen te ontspannen.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 08-10-2012 20:29:06
Jeetje Liva dat is heftig! Heel veel sterkte de komende tijd en een grote gelukkig blijven de kinderen er nu nog rustig onder, er zal voor hen ook veel veranderen en er zal vast veel geregeld moeten worden.
zullen we je hier ook maar met Liva aanspreken om herkenning te voorkomen of met je echte naam?

Ingrid, dat is balen van de auto zeg, zeker als je hem nog maar zo kort hebt, dat is idd niet normaal. En dan nog de hond ziek, het zit niet mee, hopelijk kan hij snel en goed eraan geholpen worden. Mooi dat de test goed is gegaan.

Dano, je kan Liva op facebook ook zoeken bij mijn vrienden

Ga Jordi naar bed brengen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-10-2012 21:48:31
Houd Liva maar aan, voorlopig beter zo.

He, wat naar Ingrid... fijn dat de dierenarts mee denkt, hopelijk geneest je hond... En wat balen van de auto... ja, rotzooi verkopen kunnen veel garages wel, maar daarna laten ze niets meer van zich horen. Sterkte ermee!

Ik ga even proberen bij te lezen wat er met je kleine man weer is!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 08-10-2012 21:53:51
jeetje liva dat s ook wat. ik snap het niet meer met je naam, maar ja ik ben niet zo snugger  haha maar ja maakt ook niet uit. ik zoek je op op facebook.

sterkte met alles, e jij ook ingrid1

stja hij is weer een week weg. ben het nu wel een beetje zat. gadver. nou ja zondag is hij weer terug.

tot later!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-10-2012 22:07:56
Dat is erg heftig met je kleine man, Ingrid...
En zo triest, wat je schrijft over je moeder... ik vraag me af hoe je zo, als medewerker, je ogen kunt sluiten voor dit soort situaties... dan kun je toch niet lekker slapen?

Marielle, leuk weekend heb je gehad, leuke prijzen heeft Silke gewonnen! En altijd fijn, ergens mee mogen eten .

Mijn moeder en ik zijn dit weekend met de kinderen naar de open dag van de dierenarts geweest. De dierenarts van mijn katjes EN hij schildert toevallig bij mijn moeder . Kinderen vonden het erg interessant om te zien, het was ook erg leuk gedaan. De vrouw van de da had een speurtochtje gemaakt voor de kinderen, de operatietafel stond er met een knuffel erop, in de hokjes zaten knuffels.

Ik ben met J overigens afgelopen woensdag naar de fysio geweest, omdat hij naar het idee van de juf en van mij toch wel wat achterloopt in de grove motoriek. Vooraf een gesprekje met de therapeut gehad, aangegeven dat hij zich nogal stijf en houterig beweegt, wat later is gaan lopen (16 maanden was hij, is wel nog mooi binnen de marges), maar rennen bijvoorbeeld pas erg laat is gaan doen.
De therapeut heeft alleen even wat gewrichtsoefeningen gedaan en kwam tot de conclusie dat J hypermobiel is...
Zat wel even met mijn oren te klapperen, hoor. Nu kende ik het verschijnsel al, min neefje is ook hypermobiel, maar als je ziet wat die doet... die legt zijn onderarm in zijn nek, kan er op liggen. Draait zijn elleboog dusdanig dat de knobbel zeg maar aan de binnenkant is. Gewoon eng om te zien, hoor. Extreem lenig dus. J is helemaal niet lenig!
Dus ik vertelde hem welk beeld ik heb van hypermobiele kindjes....
Dat kan dus, maar in feite houdt hypermobiliteit in, voor zover ik het nu begrepen heb, dat de gewrichten losser dan gewoonlijk zitten. Hierdoor moeten de spieren harder werken om de beweging goed te laten verlopen.

Nu snap ik dus wel waarom hij altijd zo beheerst liep (viel me op), waarom hij zo laat is gaan lopen en waarom hij nog steeds moeite heeft met langere stukken lopen... het is dus echt extra vermoeiend voor hem! En ik altijd maar zeggen dat het kind liever lui dan moe is... .

Zaterdag ga ik weer met J, dan wordt gekeken hoe hij qua grove motoriek staat tov zijn leeftijdsgenootjes. Hij zal zo goed als zeker in alles achterlopen, dat weet de therapeut eigenlijk al zeker. Ook wordt dan een plan de campagne besproken.

Maar het is niets ernstigs! Hij kan er gewoon 120 mee worden, zei de peut , hij zal alleen meer tijd nodig hebben om iets te leren. En lopen is juist erg goed voor hem (niet dat hij veel keus heeft), dus zeker blijven doen, zei hij. Conditie opbouwen is belangrijk.
Maar goed, ik hoor zaterdag meer.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 08-10-2012 22:10:00
Haha, Dano, nou de naam waar ik eerst onder schreef is mijn werkelijke naam en deze naam mijn schuilnaam! Sta daarmee op Hyves en op Facebook, en heb besloten hem hier ook maar te gebruiken. Leek me wel zo handig nu, eigenlijk .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 08-10-2012 22:51:24

Liva, dat vraag ik mij ook af hoe zo'n iemand 's avonds kan gaan slapen. Ik heb zelf jaren in de zorg gewerkt. En er zijn situaties geweest waar ik niet blij mee was. Maar nooit heb ik iemand zo laten zitten. Het gaat op het moment gelukkig goed. Nu maar hopen dat het zo blijft gaan.
Ik had altijd hetzelfde beeld als jou van hypermobiel. En wat gaan ze nu verder doen.
Hoe is het met je kinderen gezien de situatie.
Leuk zo'n opendag. Vroeger wilde ik ook dierenarts worden. Ik wilde zuster worden en dierenarts. Zuster ben ik wel geworden maar dierenarts niet. Ik zou denk ik ook met iedereen mee huilen. Ik kan er niet tegen als dieren ziek zijn.

Marielle, leuk die prijs die ze heeft gewonnen. Lekker zo het hele weekend niet te hoeven koken.

Dano, welkom terug. Ik zag al mooie foto's voorbij komen op facebook. Als je ooit nog eens gaat mag ik dan niet stiekum mee in je koffer? Ik geloof ook graag dat je het onderhand zat bent dat je je man niet ziet. Hopelijk is hij snel weer terug.

(ik dacht ga toch nog maar even op ML kan toch niet slapen. )

heb Adrian's bed al 2 keer verschoond vanavond en Lisanne wilde ook al niet slapen. Huilde de ene niet dan begon de andere weg. Sinds half 10 is het stil boven. Denk toch wel dat ik zo naar bed ga.

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 09-10-2012 15:21:38
Zijn je kindjes blijven slapen, Ingrid?

Aanstaande zaterdag hoor ik wat ze verder willen gaan doen wat betreft mijn hypermobiel kindje .

Kindjes zijn er vrij rustig onder. P is zondagavond weggegaan en is de hele nacht weggebleven. 's Morgens sta je dus... vragen van de kindjes, waar is papa? O, die is bij opa en oma blijven slapen.
Komt hij wel thuis om ons naar school te brengen? Ik weet het niet, schatjes, maar anders brengt mama jullie gewoon.
Staat die om 7.45 voor de deur. Gisteravond zei hij weer: tot morgenvroeg en toen heb ik hem vriendelijk verzocht pas te komen als de kinderen al naar school zijn, omdat dit te verwarrend voor ze is.
Ik heb hem niet gezien vanmorgen.

Gelukkig kan ik ze gewoon brengen. Alleen op donderdag begin ik om 8.00. Dit moet ik dus gaan verschuiven naar 8.30, wat betekent dat ik ook langer door moet werken en pas om 14.45 klaar ben/15.00 thuis.
Maar een vriendin van me wil de kinderen de straat wel overzetten (1 drukke straat), dan kunnen ze samen naar huis lopen en zullen ze hooguit een kwartiertje alleen thuis zijn. Dat kan wel.
Dus vooralsnog is dat in ieder geval weer geregeld .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 09-10-2012 19:57:05

Even een snel berichtje voor als je het niet op facebook heb gelezen. Adrian is opgenomen in het ziekenhuis. Ze hebben een sonde gezet. Zodra dat allemaal goed loopt komt hij thuis met een sonde

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 09-10-2012 20:42:09
stjeee liva. nare tijd. sterkte met alles. en nu begrijp ik het hoor

ingrid ook sterkte met de kleine man. weeeeeer problemen. hopen dat dit het begin vn het einde is.

 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 10-10-2012 13:44:22
Ach dames wat hebben jullie toch een nare tijd!

Ingrid, las op FB dat Adrian apart moest liggen. Hoe is hij er zelf onder? Wel fijn dat hij zo dichtbij jullie woonplaats in het ziekenhuis ligt. Heel veel sterkte!!

Liva, wat een verhalen. Gelijk heb je om te zeggen dat hij pas mag komen als de kinderen naar school zijn, zo is het veel te verwarrend voor ze. Is hij nog thuis gekomen? En dan moet je het opeens allemaal zelf regelen. Fijn dat het wel kan op je werk en dat je hulp krijgt van moeders van school. Jij ook veel sterkte!

Gisteren hadden we 10 minuten gesprekjes op school. Het ging bij allebei erg goed. Jordi had in het begin van het schooljaar te makkelijk over rekenen gedacht, maar was na een slechte toets echt wakker geschud, nu ging het beter. De overige vakken gaan super. Silke is een snelle meid en krijgt voor taal, spelling, rekenen en woordenschat extra werk. Voor taal heeft ze het werk van de 1e helft groep 4 al helemaal af nl. Was dus erg trots op beiden!

Vanmorgen heb ik geholpen op school met knutselen. Vorige week brooddeegpizza's gemaakt en vandaag moesten ze geschilderd worden en moest er een versierd bord van karton onder komen. Morgenavond is er kijkavond en mogen we alle kunstwerken komen bewonderen.

Jordi is nu bij een vriendje spelen en Silke heeft een vriendje te spelen. Ze zijn lekker met de Lego bezig
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 11-10-2012 13:53:27
Even een blij nieuws. Hij is thuis. Ze zagen dat hij gewoon lekker naar huis wilde. De sonde loopt goed. En heb nu 2 keer de voeding ook zelf gedaan en dat gaat ook gewoon goed. Hij ligt nu heerlijk in zijn eigen bedje.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 11-10-2012 15:01:32
Goed nieuws Ingrid, fijn dat hij thuis is!
Moet je nu wachten op de afspraak met het eetteam voordat de sonde eruit mag?

Ik race nu naar school!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 11-10-2012 20:21:25
heeeeerlijk hij is thuis. fijn he!!!!!

ik was vandaag voor het laatst op het kantoor. vanaf maandag hebben wij een nieuw pand. heel raar. 11 jaar lang naar dat kantoor en maandag ineens een ander. het is ook in amsterdam maar ietsje verder. daar baal ik wel van maar ja we zien wel.

zondag mijn man ophalen van schiphol, dan nog een weekje werken en dan hebben wij herfstvakantie, lekker vrij. helaas komthet er niet van on op vakantie te gaan, ik baalde er van als een stekker maar ja he je kunt niet alles hebben in het leven,en ik heb al zoveel. eij gaan wel een paar dagn op familie bezoek bij mijn mans vader, dus dan komt goed, gaan we daar lekker dingen doen. ook leuk!! kinderen hebben er enorm veel zin in!

groetjes!  
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht