Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 15-01-2013 15:00:14
Dano gefeliciteerd met de verjaardag van Rosa!!  
Hoe vond ze het trakteren? Ben benieuwd naar de foto, de taart zag er in ieder geval al prachtig uit!!

Ik hoorde het op het nieuws van de chaos op de weg. Ik moest vandaag wel werken, maar was op tijd gegaan en heb er hooguit 5 minuten langer over gedaan dan normaal. Gisteren heeft het hier helemaal niet gesneeuwd, alleen vannacht en nu begint het weer.

We willen er rond half 11 zijn morgen (het gaat om 10 uur open), dus dan hebben we nog even de tijd voordat de kinderfeestjes losbarsten

Ik ga mijn snowboots even van zolder halen en dan op naar school
doei!! (mis nog steeds de zwaaiende smilie!)
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 15-01-2013 16:29:40
Dano, gefeliciteerd met Rosa!!!

Marielle, ik heb een kortingsbon van 5 euro toegestuurd gekregen via een of andere website. Toch wel handig, Google . Is tot het einde van het jaar geldig, dus ik heb wel even. Zal zeker veranderd zijn, Nick en Simon zijn er nu ook, .

Ingrid, las het ook op FB. Fijn dat het achter de rug is, jammer dat jullie zo lang op de uitslag moeten wachten!

Ga een spelletje met R doen, maar wilde nog even gauw Dano feliciteren .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 15-01-2013 16:30:15
Hier trouwens nog nauwelijks sneeuw...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 16-01-2013 08:32:48
nou liva nu genoeg sneeuw???? hahaha

sorry ik heb een hekel aan nick en simon hahaha

veel plezier in Nemo!!!

ik ga, moet naar Logopedie met roos, beetje op tijd vertrekken.
Groetjes!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 16-01-2013 17:22:48
Whahahaha, ik niet, ik vind Nick en Simon geweldig! En niet alleen de muziek .

Marielle, hoe was Nemo?

Sneeuw inmiddels wel genoeg hier, ja!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 17-01-2013 21:12:23
Ja, ik vind Nick en Simon ook heel leuk! Ben zelfs naar Symphonica in Rosso geweest (wel met vrijkaartjes maar oke )

Nemo was erg leuk, helemaal niet zo druk dus we waren overal meteen aan de beurt. Veel spelletjes en proefjes gedaan en tussendoor heerlijk gelunched. Kortom geslaagd!! We hebben geparkeerd bij de Arena en dan met de metro verder, dat ging ook perfect!

Vandaag hebben ze de rapporten gehad. Allebei hadden ze een heel goed rapport. Jordi had alleen 1 onvoldoende voor schrijfvaardigheid, maar dat is ook niet zo gek als je ziet hoe hij schrijft , vaak is het niet eens leesbaar. De eerste onvoldoende op zijn rapport ooit. Hij zei dat de juf ook strenger was op het rapport, dat klopt ook wel want zijn meester van vorig jaar was wel erg royaal met zg (zeer goed)-jes. Hier krijgen ze trouwens geen cijfers op het rapport, maar letters.

Jordi lag er vandaag op tijd in. Hij was hondsbrutaal, sloeg met de deuren, stampte op de trap en noemde me zelfs een zeikerd , nou toen was de maat echt vol bij mij. Dus moest hij gaan douchen en lag hij al om kwart voor 7 in bed. Hopelijk is hij morgen weer wat beter gehumeurd, want nu was er geen land mee te bezeilen Voel me dan eigenlijk best wel eens machteloos als hij zo'n bui heeft. Ik probeer dan rustig met hem te praten, maar krijg alleen geschreeuw terug.
Komt het jullie bekend voor of heb ik alleen zo'n prepuber?

Morgen hebben ze halfjaarfeest op school. Ze krijgen workshops dans, muziek en/of zang en dan is er 's middags een optreden van alle klassen in de sporthal. Het thema is African Heartbeat (vorige jaar hadden we Fame, het jaar ervoor landenthema) Ik ben benieuwd!

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 18-01-2013 13:32:40
wat leuk he NEMO....super dat het rustig was. ik werk vlakbij Arena! hahaha, weet niet of je de IKEA heb gezien maar die zie ik uit het raam aan de ene kant en aan de andere kant de ARENA.

hier krijgen ze ook binnenkort een rapport. ik weet dat rekenen slecht is , en schrijven en spelling matig ( heeft ook zo'n handschrift haha) maar TOPO daar integen is super. hier ook geen cijfers. alhoewel misschien is dat dit jaar weer anders...... geen idee.
rosa krijg nog geen rapport.

ja die prepuber buien. de laatste tijd gaat het eigenlijk wel goed. laatst , de eerste schooldag na de kerstvakantie was het om 07.30 zover. ik werd uitgemaakt voor k.u.t.moeder maar ja naar zijn kamer ging niet, we moesten om 08.00 weg naar school. hij was ook helemaal "over de zeik". s'avond's schaamde hij zich wel een beetje en maakte hij het weer goed. maar soms inderdaad, die buien
rosa heeft dit over het algemeen (nog) niet.  misschien hebben meiden dit minder. de tijd zal het leren

hier schijnt een stralend zonnetje! uit de wind is hij zelfs lekker warm. de sneeuw smelt nu wel snel weg.
morgen mijn man jarig, doen we alle 3 de verjaardagen nog even over en dan is het weer voorbij voorlopig!!!!


tot later, groetjes!!   
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 18-01-2013 20:31:21
Dano, Mooie taart had rosa. Vast gefeliciteerd met je man en een fijne verjaardag gewenst.

marielle, klinkt leuk Nemo. Wat leuk zo'n halfjaarfeest, foto zag er leuk uit.

Liva, hoe is het bij jullie?

Heb even geen puf om uitgebreid te reageren. Maandag gaan we onze lieve trouwe hond in laten slapen. Pff.
Ook wel even goed nieuws gehad vandaag. Lisanne moest naar zwemles. ze kwam heel blij naar mij toe gerend ik mag afzwemmen.  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 19-01-2013 23:39:51
Ja, ik las het al, Ingrid... zo naar dat jullie afscheid moeten gaan nemen van jullie lieve hond...
van Lisanne! 

Hoe was de verjaardag, Dano? Oftewel, de verjaardagen? De taart was inderdaad prachtig!!!

Marielle, ik ben bijna blij te lezen dat jij en ook Dano ook van die lieve prepubers hebben... B kan er heel wat van, hoor, en dan heb ik ook nog I waarvan ik me afvraag of het nog wel pre is of dat ze nu toch echt begint te puberen...
Maar met I weet ik me nog wel raad, B is een stuk moeilijker. Praten werkt niet, heel boos worden nog wel... maar daar word ik zelf ook niet vrolijker van. Te straffen is hij eigenlijk niet...
Tot nu toe maakt hij het wel altijd weer goed en achteraf kan ik het wel met hem bespreken. Maar ik hoop toch echt dat hij niet veel moeilijker gaat worden als puber...

Hier gaat het eigenlijk wel goed. Financieel loopt het nu allemaal. dus die zorg is er voor nu niet. Heb het contract binnen voor 30 uur, dus ook dat is geregeld.
De weekenden bij P verlopen tot nu toe ook goed. Moeilijk is dat B en R er wel erg op reageren... heb echt een paar dagen nodig om ze weer in het gareel te krijgen. B is erg brutaal en dwars, R erg hyper en vervelend. Na een paar dagen de regels erg duidelijk aangeven trekt het weer bij. Dit weekend zijn ze bij me en sinds gisteren zijn ze weer de gewone B en R met de gewone dwarse (B) en drukke (R) momenten. Hopelijk went het toch snel voor hen en hebben we deze moeilijke dagen niet meer na ieder weekend.
I en J reageren gelukkig wel goed erop.

P heeft vermoedelijk een vriendin, althans... ze is ook gescheiden en ieder weekend dat de kinderen bij hem zijn geweest, was zij er ook of zijn ze naar haar geweest. Vorig weekend was de oudste dochter jarig (ze heeft 3 kinderen) en zijn ze naar de verjaardag geweest, volgend weekend gaan ze met alle kinderen samen met de hond van haar wandelen. Kindjes vragen mij of zij de nieuwe vriendin van papa is, hihi, maar dat weet ik natuurlijk ook niet.
Heb hen gevraagd hoe ze haar vinden en ze vinden haar wel lief. Dat vind ik (oprecht) fijn te horen en heb de kinderen aangegeven dat papa het zelf wel zal aangeven als ze toch een relatie krijgen.

Nu vindt J dat als papa een nieuwe vrouw heeft, ik dan ook een nieuwe man moet hebben, hihi. Nou ja, nog even liever niet, hoor, schat. Jawel, blijft hij volhouden, maar dan wel een papa die heel lief voor ons is. Zeker weten, anders zet hem mama hem op straat! In zijn onderbroek!
Nee, zei J, in zijn nakie, en dan knippen we zijn kleren stuk!
Haha, dat had hij niet van mij, hoor!

Nee, het gaat prima zoals het nu gaat, ik ben gelukkig! Geniet van mijn leven en dat mag nog wel een hele tijd zo blijven!

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 20-01-2013 19:04:15
J heeft, denk ik, de waterpokken!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 21-01-2013 15:01:37
He bah de waterpokken! Heeft hij er veel last van? Beterschap!
Mooi om te horen dat het zo goed met je gaat Liva! Hopelijk kunnen B en R snel wennen aan de weekenden bij papa. Wel snel dat hij een nieuwe vriendin heeft (als het zo is) maar wel goed om te lezen dat de kinderen haar aardig vinden.
"Gelukkig" heb jij ook een prepuber in huis. Toch fijn om enigzins herkenning te lezen. De laatste dagen gaat het trouwens erg goed hier (even afkloppen...)

Ingrid, hoe was het vandaag? Een moeilijke dag voor jullie denk ik. Heel veel sterkte en fijn dat Lisanne mag afzwemmen!

Dano, jij ook al zo'n prepuber, gelukkig is Jordi niet de enige Dan valt zeikerd nog wel mee vergeleken bij wat jij naar je hoofd kreeg ha ha. Gelukkig zag hij 's avonds in dat zijn gedrag niet de bedoeling was. Maar meiden kunnen er ook wat van hoor, tenminste die van ons wel, dus misschien komt het bij Rosa ook nog wel
En bij mijn zus op facebook stond vandaag het volgende berichtje:

 

Mochten er meldingen komen van een boos kijkende vrouw die een krijsend en schreeuwend en trappend jongetje vanaf de Albert Heijn aan z'n arm meetrekt naar huis. Dat was ik Dacht dat de peuterpuberteit over was als je bijna 4 bent.

 

Dus het is van alle leeftijden!
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Waren de feestjes leuk?

Wij hebben zaterdag onze verjaardag gevierd. (Arjan en ik). Was gezellig.
En gisteren lekker niets gedaan! Beetje opruimen, spelletje, tv kijken, achter de Ipad. Ook weleens lekker. Verder weinig nieuws hier.

Heeft het bij jullie ook weer gesneeuwd? Hier weer een heel pak erbij. En nu regent/ijzelt het een beetje, dus ik ben blij dat ik al thuis ben.

Ga nu naar school!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 21-01-2013 15:07:48
O, ja ik kreeg net de nieuwsbrief van school. Er stond ook in waar ze heen gaan op schoolreisje in juni. Jordi gaat naar de Efteling, dat zal hij wel leuk vinden! Silke naar het land van Jan Klaassen (ook leuk, maar ze vindt het denk ik wel jammer dat zij niet naar de Efteling gaat) Ik zal het zo wel horen!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 21-01-2013 15:43:01
Ingrid, hoe is het? Moeilijk he? 

Haha Marielle, ik vind het stiekum wel leuk, het berichtje van je zus . Hier is laatst J op de grond gaan liggen krijsen midden in de winkel... 5,5  ... hij schaamde zich achteraf zelf ook wel, 

J is er niet ziek van. Jeuk, maar meer niet.
Morgen gaat hij denk ik naar P, die is thuis momenteel (ziek gemeld). En dan woensdag weer naar school. Hij mag nu al, maar met die jeuk laat ik hem toch maar even een dagje nog thuis.

Wat een gaaf schoolreis, de Efteling! Ik ben er als kind ook geweest met schoolreis, maar dat doen ze nu echt niet meer. Verder dan Toverland gaan ze niet meer. Maar goed, ze komen er wel met mij of met hun papa .

Wij kregen ook een nieuwsbrief, hihi, dat er waterpokken in de onderbouw zijn. Jui, J is schoolnieuws  (zijn naam werd niet genoemd, hoor, haha).

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 21-01-2013 15:44:16
ja heel moeilijk nog een uurtje en dan vertrekken we naar de dierenarts. pfff
Zal vanavond of morgen uitgebreid reageren.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 21-01-2013 15:45:12
Heel veel sterkte dadelijk! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 22-01-2013 20:51:47
Hoi meiden.

Dano, mooie taart. En hoe waren de verjaardagen. Hopelijk hebben jullie een gezellig weekend achter de rug.

Liva, hier ook een prepuber (en een peuterpuber) Ze kan grote monden geven. En als haar iets niet zint. Boos naar boven rennen maar dan wel even de deur dicht gooien.
Gelukkig dat het financieel goed loopt. Weer een zorg minder. Fijn dat de kinderen dïe vrouw lief vinden.
Beterschap met J. Kan mij voorstellen dat je nog geen andere man wil.

Marielle echt wel dat puberen alle leeftijden is. Adrian wilde vanmorgen vanuit school niet mee naar huis. Gooide zijn auto over het schoolplein heen. Ik heb hem ook maar even opgepakt en mee genomen. Wat leuk naar de efteling. Jan klaassen is ook wel leuk maar het is een groot verschil. Kan mij best voorstellen dat Silke dat niet zo heel leuk gaat vinden.

Het is mij het weekje wel. pff. Zal vanmorgen Max zijn etensbak staan toen heb ik even moeten slikken en zijn plekje in de kamer leeg. Heb er wel vrede mee. Max is heel rustig en vredig ingeslapen half op mijn schoot. Hij lag net zo zoals hij altijd thuis lag. Lisanne heeft veel verdriet. Jammer dat de juf er geen aandacht aan gaf. Lisanne heeft op zulke momenten net even die aandacht nodig.

Verder vandaag naar de kinderarts geweest. Ze was gelukkig niet boos of zoiets dat ik een second opinium had gedaan. Adrian weer gewogen en gemeten. Hij is gewoon weer 100 gram afgevallen. grr. Hoe kan dit nu? Sonde voeding is verhoogd. Hopelijk gaat dit anders krijgt hij een pomp voor de avond. Morgen even bellen met de kinderarts in doetinchem of er al iets bekent is. Wil toch nu haast er bij zetten want zo kan het niet door gaan met hem.

Zijn jullie de sneeuw al zat? Ik aan de ene kant wel maar aan de andere kant vind het ook wel mooi. Ik ben altijd iemand die even snel op de fiets een boodschapje doet. Nu moet ik het lopend of met de auto. En lopend is soms niet handig omdat je met de buggy er niet door komt. En met de slee naar de winkel vind ik ook weer niets. Want ik ben dan bang dat de slee gestolen word. Ach ja laten we ook maar niet klagen want dit is nog altijd beter dan al die regen.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 22-01-2013 20:59:40
Verdrietig, Ingrid, fijn dat Max rustig ingeslapen is, maar ik voel je gemis haast. En zo moeilijk, een kind dat zo verdrietig is...  voor haar! 

Fijn dat de kinderarts toch wel begripvol was, maar dat is geen goed nieuws... weer afgevallen. Kleine man toch... hoop dat het ziekenhuis er ook haast achter wil zetten!

De sneeuw... zo dubbel. Ja, het is mooi, maar zo tijdrovend... ik doe ook alles op de fiets en kom nu dus gewoon overal te laat. Gelukkig hebben de mensen er wel begrip voor en mag ik zelfs wat eerder gaan, zodat ik weer op tijd op school ben. Dus echt klagen mag ik eigenlijk niet, hihi. En met de buggy, die heb ik gelukkig niet meer nodig, maar kan me nog wel herinneren hoe zwaar dat soms was! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 23-01-2013 09:54:53
Ingrid, even een voor jou. Wat verdrietig van Max en zielig dat Lisanne er zo'n verdriet van heeft. Jammer zeg dat de juf er dan helemaal geen aandacht aan besteed, een paar lieve woorden kunnen haar misschien een beetje opbeuren. Dat is balen van Adrian, hoop dat jullie niet echt snel duidelijkheid krijgen. Wat is dat een pomp?

Liva, hoe is het met de waterpokken van J? Kan hij weer naar school of is hij nog thuis? En nog wel een vermelding in de nieuwsbrief van school. Hebben de andere drie eigenlijk al waterpokken gehad of zullen die ook nog aan de beurt zijn?

Silke heeft helemaal niets gezegd dat ze het niet eerlijk vond dat ze niet naar de Efteling gaat. Ze vond het Land van Jan Klaassen heel leuk. Ze is er al weleens geweest, maar was toen 3 jaar dus weet er niets meer van. We hebben wel meteen maandag foto's van die dag bekeken op de computer. En ik vind het eigenlijk ook wel beter zo, het Land van Jan Klaassen is toch een heel stuk overzichtelijker dan de Efteling . Het is trouwens al de 2e keer dat Jordi naar de Efteling gaat op schoolreis. Toen hij net in groep 1 begonnen was bestond de school zoveel jaar en toen gingen ze met de hele school daarheen. Net 4 en dan al zo'n grote schoolreis. Pfff, toen was ik wel blij dat hij thuis was 's avond, maar hij had wel een superdag gehad.

Bij ons betaal je overigens altijd nog een extra bijdrage voor het schoolreisje naast de jaarlijkse ouderbijdrage (de ouderbijdrage is 50 euro voor 2 kinderen) dus daarom kunnen ze misschien wat verder weggaan en duurdere uitjes doen?

Bij ons zijn de wegen erg goed schoongemaakt, dus we kunnen toch gewoon met de fiets op pad. Vandaag zijn we lopend met de slee naar school gegaan. Afgelopen maandag ben ik met Silke en een vriendje naar de dijk gegaan om te sleeen, we hadden nieuwe sleetjes gekocht (van die ronde "schotels" waar je op kan zitten) en die gingen best hard. Een lol dat ze hadden Jordi was spelen bij een vriendinnetje dus die kon/ging helaas niet mee.

Ik ga maar eens aan de slag!
doei doei
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 23-01-2013 16:36:46
zoooo veel geschreven! sterkte ingrid met het verlies van Max.   je weet dat het eens zal gebeuren maar als het gebeurt.

over pubers gesproken er loopt er hier toch eentje rond

maandagochtend moest hij ineens onzettend overgeven, maandag thuis gebleven dinsdag nog niet lekker. vanmorgen ook maar laten liggen en morgen weer naar school. vanmorgen ging hij wel even mee naar Logopedie. daar was hij al erg duwerig enzo.
naar de action daarna, constant zussie pesten. rosa gillen
door naar Dirk v/d broek, zelfde verhaal
moest nog iets naar mijn ouders brengen dus meteen doorgaan. daar was het me toch een draak! ik had spijt dat ik 'm niet gewoon op school afgezet had! mijn ouders moesten hem ook gewoon steeds toespreken. bah. door naar de tandarts, daar ging het wel maar nu thuis is het weer mijn schuld dat hij niets kan vinden en ik MOET maar helpen  zoeken gilt tie. hup naar buiten jij! nu is hij sneeuwballen gooien met vriendjes. hoe bedoel je ik ben ziek. DRAAK blij als ze straks in bed liggen!

zaterdag en zondg verjaardagen gevierd!  wat een topweekend hebben wij gehad. schaatsen, sneeuwballen gevecht, houtkachel aan, warme chocomel en ook nog eens otzettend gave kado's gehad. en wat een pak sneeuw is er bij gevallen!  lucht is n u weer grijs dus ben benieuwd of er nog wat valt. sam kan er geen genoeg van krijgen, rosa houdt er niet zo van.

ben echt snotverkouden. balen.

nou ja anyway , tot laters!!!




 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 23-01-2013 17:06:22
Fijn dat bij jullie de wegen wel beter berijdbaar zijn, hier dus echt niet! 
Hier trouwens ook een extra bijdrage, maar ik denk dat de afstand gewoon het probleem is. Oftewel de ouders, die willen niet dat het kind zo ver en zo lang in de bus moet . Prijs van het vervoer schiet dan natuurlijk ook omhoog... Maar goed, de kinderen zijn tot nu toe altijd met plezier op schoolreis gegaan, dat scheelt .

J is gisteren alweer naar school gegaan. En het was niet eens een vermelding... nee, een heuse aparte brief, hihi. Hij is er niet ziek van. Heb KidsClin, werkt goed bij hem. Smeer hem voor school in en als hij naar bed gaat, is tot nu toe voldoende.

Maar hij heeft niet zoveel waterpokken. I en B hebben ze gehad en die zaten echt onder! Vooral het luiergebied! Ze waren toen 3 en 1,5. R was toen net geboren, die heeft ze toen niet gehad en tot nu toe nog niet... dus hopelijk krijgt hij ze nu ook... Afwachten!

Dano, heftig, helaas herkenbaar.
B vooral, maar R nu ook. Nu had B het altijd wel, ik denk dat het bij R een reactie is op de scheiding. Maar heb hem gisteren buiten gezet tijdens het afwassen. Hij bleef klieren... naar boven wilde hij niet, want hij was bang, zei hij. Weigerde naar boven te gaan... dus heb hem buiten gezet. Klaar. Jas aan, snowboots en spring maar even op en neer.... 
Kan niet zeggen dat ik me verveel .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-01-2013 09:35:36
man en ik beide ziek, ik ga al weer goed maar hij volledig ingestort. ik ben zaterdag niet gaan werken en ben dus helemaal tot rust gekomen  . rosa en hond naar mijn ouders en man en sam moesten nog even naar een klus. dat duurde dus de gehele dag en om 19.30 kwamen ze gisteravond thuis. sam helemaal happy, hij had een supergave  dag gehad. mijn man doodziek, helemaal kapot en ligt nu in bed. denk niet dat hij er nog uitkomt vandaag   hahahahaha

het weer is slecht . regen!! gister nog een enorme sneeuwbui gehad van een paar uur en nu regen. troosteloos. alhoewel ik erg hou van sneeuw en ijs, mag het nu meteen weg wezen en kom maar op met die zomer

ik ga ze houtkachel maar weer opstoken....

groet!!  
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-01-2013 20:30:10
Ja ik ben er nog hoor! Heel druk weekend gehad, dus vandaar.
En morgenavond na het werk afscheid van een collega, dus ik kom woensdag even uitgebreid kletsen oke? Ben de hele dag vrij dus...

Dano, hoop dat jullie allebei weer opgeknapt zijn!? Zo niet, beterschap nog!

Tot snel!! 
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 31-01-2013 14:56:07
, toch nog 1 dag te laat!


Hier een druk weekend achter de rug. Zaterdag ging hier eindelijk de ijsbaan open, dus na sporten en bezoek aan schoonouders nog even snel schaatsen. Daarna verjaardag en 's avonds etentje van Arjans werk. Mijn zus heeft opgepast en is blijven slapen. Zondag ben ik bij een collega gaan eten met nog twee anderen en gisteren hadden we afscheid van een collega en daarna nog wezen eten bij de Mac.

Voor de rest gaat alles z'n gangetje hier. Gelukkig nog geen zieken (afkloppen!) Bij silke in de klas waren er gisteren 7 van de 19 ziek, best veel dus en bij Jordi waren het er 4.

Dano, hoe is het met jullie ziekenboeg? Hopelijk weer opgeknapt. Vies he dat weer? Geef mij maar liever vrieskou dan die vieze regen. Gisteren was er hier ook een enorme hagelbui, Silke was net buiten spelen met een vriendinnetje dus die moesten naar binnen vluchten

Liva, hoe is het bij jullie? En de waterpokken van J weer allemaal weg? En heeft R ze nog gekregen?

Ingrid, hoe was het vandaag bij de kinderarts? Balen dat ze de verkeerde sonde spullen hadden geleverd, zo blijf je er maar druk mee. Wanneer mag Lisanne afzwemmen?

Hier hebben ze alweer bijna voorjaarsvakantie (week van 11 feb) De kerstvakantie is nog maar zo kort geleden. Hebben ze bij jullie dan ook vakantie? Ik had net geregeld dat de kinderen bij mijn ouders zouden logeren t/m woensdag en dat ik dan die dagen extra zou werken zodat ik donderdag en vrijdag vrij zou zijn. Nu krijgt Silke vandaag een uitnodiging van een kinderfeestje op woensdagmiddag en nog wel van haar beste vriendje ook. Dus maar weer even kijken hoe we dat gaan regelen (mijn ouders wonen ook niet zo dichtbij, dus mijn moeder kan haar niet even gaan brengen)

Af en toe wordt ik wel een beetje moe wat je allemaal moet regelen als werkende moeder ha ha. Volgende week hebben we 's avonds een bijeenkomst op het werk over de toekomst (er moeten nl. 7 van de 12 kantoren dicht) dus daar wordt je geacht ook aanwezig te zijn en in februari nog een hele dag cursus (ook verplicht) ook niet zo handig als je normaal maar tot 14.00 uur werkt. Normaal kan ik mijn schoonmoeder wel vragen voor opvang, maar zij is vandaag begonnen met de bestralingen, dus dat wil ik nu ook niet.

Maar goed het zal allemaal wel goedkomen en ik zal niet meer verder "klagen"

Ik ga naar school
doei! 

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-02-2013 14:13:57
hahaha klaag maar lekker verder hoor  ik kan er ook wat van. ik vindt werkende moeder zijn soms echt stomvervelend. kan vaak niet mee op excursie's of schoolreisjes. verder hebben wij nu een probleem met sam op school en dan is werken helemaal niet fijn. ik heb serieus gewoon geen tijd om te werken soms. heel tegenstrijdig, ik heb het gevoel dat er aan alle kanten aan mij word getrokken. door mijn werk, school, kinderen. bleehhhh.

ben dus net terug van een 10 minuten gesprek voor Sam. rekenen is slecht ( dyscalculie maar ja dat wisten wij al) spelling en begrijpend lezen is ook niet goed. lezen zelf is wel goed , topo is goed en schrijven gaat ook de goede kant op. maar ja sam heeft gewoon een vreselijke ROT klas en dat is nu beaamt door de juf. ze gaf mij gelijk dat sam er gewoon echt last van heeft en daarom vaak niet helemaal mee komt in het werk. de klas bestaat eigenlijk twee delen, een rotgroepje en een normaal groepje. een meisje is al daardoor naar een andere school gegaan. met de juf kan ik gelukig heel goed praten . zij doet echt haar best, ik geloof wel in haar . maar ooo die rot kinderen ik zit er een beetje mee in mij maag. wat moet ik er mee. sam kan naar de andere groep 6 maar dat is volgens haar geen oplossing. misschien toch een andere school? maar ja dart wil sam ook weer niet.
maandag hebben wij een overleg voor bijles voor sam ! dus ik ben benieuwd hoe dat weer verloopt. stom he

verder gaan wij goed! op wat snotneuzen na zijn wij weer allemaal beter. het weer is slecht. regen. geef mij die sneeuw dan maar.
hier is de vakantie vanaf 16 februari een week later. ik heb ook vrij. geen idee of wij op vakantie gaan. we wilden lekker op wintersport maar dit gaan financieel niet cht lukken. nou ja misschien gaan wij een weekje of midweekje in een landalhuisje. wij zien het wel.

ingrid hoe is het? ik zag op FB dat het allemaal nog steeds niet lekker loopt. balen zeg. schiet niet op zo.
Liva hoe gaat het daar?

nou tot later! groet

     
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 02-02-2013 09:46:17
Dano, gelukkig ben ik niet de enige! Maar aan de andere kant vind ik werken ook heel leuk, ik ben geen type om hele dagen thuis te zijn, dus het is soms een beetje dubbel.
Wat een verhaal zeg van de klas van Sam, belachelijk eigenlijk dat een groepje het voor de hele klas verpest . Dat de juf het zelf ook toegeeft zegt ook wel wat natuurlijk. Kunnen ze de "relschoppers" niet wat harder aanpakken? Of is dat wel erg simpel gedacht van mij? Succes maandag met het gesprek op school. Hopelijk helpt de bijles hem goed. Wat vindt hij trouwens zelf van het idee naar de andere groep 6 te gaan?

Ingrid en Liva hoe is het bij jullie?

Gisteren is Jordi bij reddend zwemmen gaan trainen. Hij zit al 2,5 jaar bij de zwemvereniging maar zat altijd nog bij carrouselzwemmen (dat is een systeem waarbij je 10 weken een soort zwemmen doet, waterpolo, reddend zwemmen en wedstrijdzwemmen en dat rouleert dan elke keer) Hij was samen met een andere jongen de oudste daar, maar nu is die andere jongen wedstrijdzwemmen gaan doen en was Jordi de oudste. Dus nu vond hij het zelf ook tijd om wat anders te gaan doen. Hij vond het gisteren erg leuk. Dus i.p.v. zaterdagochtend half 9 zitten wij nu op vrijdagavond in/bij het zwembad

Verder weinig nieuws hier sinds donderdag. Hebben jullie nog plannen dit weekend? Wij vandaag niet en morgen hebben we een verjaardag van een zoontje van vrienden die 6 jaar wordt.

Ga weer!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 02-02-2013 10:50:01
Sorry, maar ik houd het kort... hele update geschreven, vergeten te kopieren en ja hoor... weer verdwenen... 
Alles goed hier, geen plannen... kom terug als het probleem opgelost is, maar het is behoorlijk irritant!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 03-02-2013 20:43:16

zo nu even tijd nemen om te reageren.
Ben zelf een beetje op. Snap niet veel van de zorg in nederland. We schreeuwen onderhand voor hulp.
Maar ook wel eenbeetje goed nieuws. sinds woensdag krijgt adrian voeding via pomp. En overdag krijgt hij iets minder. Gisterenmddag heeft heeft hij bijna 1/4 boterham  gegeten en 's avond een halve hamburger. Vandaag heeft hij bijna 1/2 boterham gegeten en vanavond een kopje soep  (maar daarvan alleen het dunne, dus niet de groente en vlees. )
Pff durf niet te hopen datdit zo doorgaat maar ik hoop het zo.

Ook trots op mijn meisje.Haar A diploma is binnen. Nu op naar de B. Morgen gesprek op school hoe het daar gaat.

Dano, he bah wat vervelend voor Sam. Dat is lijkt mij ook niet fijn lesgeven.

marielle, leuk reddend zwemmen. Das wel vroeg ja op zaterdag ochtend. Wij gaan die tijd richting paardrijden met lisanne.

zo voor nu even genoeg. Ben moe, duik zo mijn bed in. En dan tegen 12 uur er even uit om de voedigpomp uit te zetten. (zit een alarm op en ik hoor hem gelukkig door de babyphone. )

 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-02-2013 21:37:03
Ingrid, het is gewoon ongelooflijk als ik lees dat je blij bent met wat je mannetje eet... ik heb zoooo met je te doen! De zorgen blijven gewoon aanhouden, ik snap ook niet dat ze jullie zolang heen en weer blijven sturen... 
Fijn wel dat de pomp goed werkt, ik hoop dat de kleine man nu goed op krachten gaat komen. Jullie hebben nog een lang traject te gaan... 

Gelukkig ook mooi nieuws, hoera voor Lisanne! Een hele prestatie voor haar, diploma gaat vast mee naar school morgen he? 

Probeer nog even te herhalen wat ik gisteren geschreven heb...

Ik herken jullie dilemma's wel, hoor. Ik zou ook niet thuis willen zijn, maar soms is het lastig... ik sta ook geregeld wel in tweestrijd. Kon je als moeder maar gewoon gaan werken als het uit kwam, hihi. Maar ik heb wel een heel flexibele baan. Heb sowieso 6! weken verlof. 5 staan vast, 1 gebruim ik voor noodgevallen. Nu scheelt het dat ik beide oma's als achterban heb en alleen nog maar voor R en J oppas hoef te zoeken als ze ziek zijn, I en B kunnen alleen thuis blijven (mochten ze erg ziek zijn, dan blijf ik wel bij ze, maar dat is -nog- niet gebeurd). Moet ik verlof pakken, omdat 1 van de kinderen ziek is, dan gaat dat ook gemakkelijk. Ik kan zelf vervanging regelen, we werken in teampjes van 10. Krijg ik het niet geregeld met de collega's, dan kan ik de planner bellen en regelt zij vervanging. Geen werkgever die moeilijk doet... wat dat betreft is het een fijne baan. Het werk is minder, hihi, maar de randvoorwaarden wegen er echt wel tegenop!

Dano, wat naar dat Sam in zo'n rotklas zit! Je mannetje heeft het moeilijk genoeg... snap dat het je frustreert!

Marielle, hier ook nog een weekje school en dan carnavalsvakantie. Geen voorjaarsvakantie dus, hier in het zuiden wordt toch echt carnaval gevierd. Maar niet door mij .

Mooi dat Sam reddingszwemmen doet!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Liva  schreef op: 03-02-2013 21:58:00
Update van hier... Vorige week heb ik een lekkage gehad... ik kwam boven en de vloeren glommen wel erg mooi, ik dacht: dat kan niet goed zijn,  En nee, dus, water op de slaapkamers en op de gang.... Dit opgeveegd, I hielp me. Water kwam van de zolder, ketel lekte. Gebeld, ze zouden komen tussen 11 en 1... maar had open dag met I van 10-1...

De jongens waren al bij P, maar I bleef nog een nachtje ivm de open dag. Afgesproken dat de monteur zou bellen als hij in de buurt was (school is op 5 minuten lopen) en ja, hoor, we waren amper daar, 2 lokalen gezien, en ik werd gebeld.
Zul je altijd zien, he, mogen ze eens te laat komen, zijn ze ruim op tijd .
I heeft meegelopen met een vriendinnetje en ik ben zo snel als kon weer teruggegaan.

Ketel kon niet direct gemaakt worden, maar is inmiddels wel weer gemaakt. Bijna 5 dagen zonder warm water gezeten, nou ja, had warm water als ik het kraantje open draaide. Dus open draaien, handdoek eronder, snel water pakken, hihi.

Tot nu toe heb ik nog geen schade, volgens alle 3 de monteurs die geweest zijn, zou de vloer op zolder (laminaat) nog bol gaan staan. Binnen een paar dagen tot 2 weken. Dus nog even afwachten tot aanstaande zaterdag. Verzekering is in ieder geval al ingelicht, maar ik hoop toch echt dat ik heeeeeeel veel geluk heb gehad.

I heeft komende week de Cito-toets. Spannend dus. Gaat goed met haar!
B en R hebben het moeilijk gehad de afgelopen weken, en het was zwaar... vooral met R! Ben gisteren met beiden begonnen met de Bach-druppels, sowieso waren ze de laatste dagen wel alweer iets rustiger. Ik had toch niet verwacht dat ze zo heftig zouden reageren...
J doet het super, is van de waterpokken af. R heeft ze nog niet gehad!

O, en nog een leuk nieuwtje, ik ben vandaag gaan kijken bij mensen in Maastricht die katten opvangen. Volgende week komt een katertje van 1,5 bij ons! Lief katertje, kwam al gelijk kopjes geven  . Hij heet Banjo, maar zo blijft hij niet heten. Dus nu op zoek naar een naam die er wel op lijkt...
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 06-02-2013 09:39:58
Hallo!!

Ingrid, gefeliciteerd voor Lisanne voor het behalen van haar zwemdiploma! Hartstikke goed gedaan. En nu meteen door voor B! Hoe was het gesprek op school? Fijn dat Adrian weer wat eet, of is het hierbij gebleven? Ik las ook dat jullie niet thuiszorg krijgen voor de sondevoeding, dat is wel fijner dan steeds naar het ziekenhuis te moeten. Is er al bekend hoelang hij nog sondevoeding moet? Gaaf carnavalspak had je gekocht voor Lisanne!

Liva, wat een gedoe met lekkage! Gelukkig is nu alles gemaakt en blijft het laminaat mooi recht liggen Wat leuk zeg een katertje! Zijn jullie al uit de naam? En hoe is de eerste dag van de Cito van I gegaan? Wel spannende dagen zo. Gelukkig heb je een flexibele werkgever, hier ook heel flexibel trouwens, dat is wel fijn.

Dano, hoe is het gesprek over bijles gegaan?

Vannacht is hier weer aardig wat sneeuw gevallen. Dus de snowboots maar weer van zolder gehaald. Het dooit volgens mij alweer aardig dus het zal wel van korte duur zijn.
Morgen hebben ze hier carnavalsmiddag op school en dan vrijdag begint de voorjaarsvakantie alweer!

Ik ga weer!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht