Menu
 

Topic:

Nog mama's met kindjes uit 2003

Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:15:02
Die willen kletsen? moest er nog achter ( maar dat paste niet)

Ik schrijf al een paar jaar met een paar meiden/dames met kindjes uit dezelfde geboortemaand als mijn dochter (juni 2005). Maar (nog) niet met mama's met een zoon of dochter uit 2003. Was dus benieuwd of er nog meer dames zijn die het leuk vinden (mee) te kletsen over onze bijna tieners...

Ik heb een zoon van 12 april 2003, bijna 9 jaar dus alweer! En dus een dochter van ruim 6,5 jaar.

Groetjes Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 16-04-2012 15:57:58
Ook ik ben er nog hoor!
Druk druk geweest dit weekend.

voor jou Ingrid! Doe rustig aan!

Dano, mooie kamer heeft Rosa gekregen! Gaaf behang ook!

Ik kom snel wat langer en reageren. Ga nu naar school om de kids op te halen (hebben ook nog Engels gehad, dus zijn om 16.15 uur uit)

tot gauw!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 18-04-2012 11:59:02
dinsdag 10 minuten gesprek gehad voor sam. hij gaat met alles goed mee behalve rekenen. wij wisten al dat het slecht was maar nu werd even bevestigt dat hij ook echt niet verder komt. hij zit nu nivo start groep 4, terwijl hij nu zit in bijna einde groep 5!

een kennis van ons is orthopeed en doet remedial teaching.
waarschijnlijk heeft hij dus echt dyscalculie ( dyslexie is woordblindheid, dyscalculie is reken blindheid) binnekort gaat zijn hem testen en dan hopen wij 'm beter te kunnen ondersteunen hier mee. school helpt 'm wel maar zegt iet meer te kunnen doen. wij vinden dit onzin. het is nu ook officieel erkend als "probleem" dus wij gaan er even goed achter aan.

verder was hij super in de klas, social, goede humor, kan met iedereen goed op schieten. en dat vond je juf ook heel belangrijk. en ze zegt, ach, het is inderdaad vervelend maar je kunt er gewoon oud mee wordt hahahha echt een geweldige juf.

net rosa's ID kaart opgehaald. dat is ook weer klaar. Sam komt vandaag alleen uit school naar huis. ik vindt het wel een beetje spannend. maar ja hij wordt gewoon groot!

straks om 14.45 krijgt hij de 9-jaar prik. IK WIL NIIEETTT!! maar hij gaat wel hoor. heb 'm de speelgoedwinkel belooft dus.....

tot later!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 18-04-2012 21:13:09
Moeilijk, Dano! Fijn dat hij het op de andere gebieden wel goed doet, in ieder geval, maar hopelijk komt er iets uit de testen van je kennis waar jullie verder mee kunnen.
Dyscalculie wordt inderdaad steeds meer bekend, gelukkig maar.

Maar voor erkenning dyslectie moet het kind 2 jaar D en E scores hebben en er moet 2 jaar een behandelplan zijn... moet dit voor dyscalculie niet ook zo zijn? Misschien dat school daarom zegt niet verder te kunnen nu?
Nou ja, de erkenning kun je altijd wel krijgen, het gaat meer om vergoeding van extra hulp.

Hoe is de prik gegaan? Ben je nu straatarm?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 18-04-2012 21:31:57
Dano, fijn dat Sam het goed doet op school! En dyscalculie hoorde ik inderdaad pas ook over een dochter van een collega. Hopelijk vinden jullie samen met school een oplossing om hem beter te kunnen ondersteunen.
En hoe was de prik? En ging het alleen uit school komen goed?

Jordi is vandaag ook alleen uit school gekomen (doet hij wel vaker, want we wonen niet zo ver van school en hij hoeft maar 2x over te steken en dat zijn geen drukke straten) Ik heb namelijk gereden met Silke's klas naar het Fruitpark (een park/speeltuin/kinderboerderij hier in de buurt) en mocht haar daarna rond 12.00 uur meteen mee naar huis nemen. Normaal is de school om 12.15 uur uit.

Verder hebben ze de hele middag met z'n tweetjes geknutseld. Ze waren echt heel lief. En meestal zijn ze niet zo lang achter elkaar met iets bezig, maar nu dus een paar uur. Was wel een keer lekker rustig geen vriendjes of vriendinnetjes te spelen.

Morgen komt de schoolfotograaf. Arjan brengt ze morgen naar school, dus ik moet nog wel even instructies geven (gel in de haren, haarband in enz)

Hoe lang hebben ze bij jullie eigenlijk meivakantie?
Hier gaan ze volgende week nog op maandag en dinsdag naar school en dan vanaf woensdag 1,5 week vakantie. Eerst gaan ze 2 nachtjes logeren bij mijn ouders, de week erna zijn wij ook allebei vrij. Hebben jullie nog plannen?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 18-04-2012 21:40:15
Hier twee weken vrij! Nog 2 dagen school en dan vakantie! Ik heb zelf ook 2 weken vrij, ben er hard aan toe...

De bedoeling was dat ik de woonkamer zou gaan verven de eerste week (kinderen naar de BSO), maar dat gaat niet lukken. Computer moet naar boven, maar onze slaapkamer moet nog helemaal gedaan worden en dat gaat niet meer lukken voor volgende week. En de keukenmuur moet er eerst nog gedeeltelijk uit en dat is ook nog steeds niet gedaan en zie ik ook op korte termijn niet gebeuren.
Dus tja, dan houd het op voor mij en neem ik TWEE weken vrij... kunnen de kinderen de eerste week kiezen of ze willen gaan of niet, de tweede week wil ik ze bij mij in ieder geval. Lekker uitslapen.... heerlijk!

Marielle, hoop dat Arjan je instructies goed opvolgt... .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 18-04-2012 21:59:22
Hoi meiden,
Hier moet ze volgende week nog naar school en dan hebben ze 1 1/2 week vakantie. Dan gaan wij ook heerlijk een weekje op vakantie. De eerste keer op vakantie. Heerlijk ik ben er ook wel helemaal aan toe.

dano, hier hebben ze het ook over dyscalculie gehad. Mijn dochter ligt ook ver achter met rekenen maar helaas ook met taal. Ze gaan haar eind dit schooljaar testen. Ze moest hier 2 jaar lees en reken onderwijs gehad hebben. Misschien dat het allemaal iets vlotte loopt omdat mijn dochter al een rugzakje heeft. Ook al weet je dat het niet goed zou zijn is het toch nog niet leuk om te horen dat het niet goed gaat.
Hoe is de prik gegaan?? ben je nu helemaal blut? Ik ben benieuwd wanneer wij de oproep krijgen.

marielle, heerlijk als ze de hele dag lekker zitten te knutselen. Succes met de instructies geven voor de schoolfotograaf. Hier is die voor 2 weken terug geweest. Helaas wilde mijn zoontje niet samen met zijn zus op de foto.

mai-lin twee weken vrij is toch ook wel heel lekker.

Hier heb ik mijn kleine man weer ziek. Grr Hij zou vandaag voor dagopname gaan voor provoseren koemelk. Dit kon dus niet door gaan. mijn meisje was ook ziek, maar zij gaat morgen weer naar school en dan vrijdag moet zij naar kno-arts voor gehoortest en de uitslag. (hopelijk niet voor de 5 de keer buisjes.)
Verder met mijn moeder gaat het goed. Ze zit goed op haar plek. Alleen beetje van slag doordat de telefoon langer duurt. kpn wil niet meewerken dus we stappen over. En dat naar ongeveer 35 jaar vaste klant. Met mij gaat het even wat minder de fribromyalgie speelt erg op. Veel pijn en veel vermoeidheid. (dus zo maar naar bed).Zo dit was het weer even voor nu.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 20-04-2012 08:55:44
hier hebben ze een week vrij, van 30-4 tot 05 mei. ik ben zelf ook lekker vrij. helaas gaan wij niet op vakantie, financieel hebben wij besloten het niet te doen.

wij gaan deze zomer ook weer 4 weken weg en wij hebben met een flinke verbouwing ( zonder bank-lening) gehad dus het is even iets zuiniger aan doen. en als ik nog eens keer geen gat in mij hand had gehad,( ik geef echt veel te veel uit aan "onzin") stja. pech. wij kunnen in de zomer lekker 4 weken weg en dat is al een luxe!

marielle hoop dat de schoolfoto's een beetje lukken!!
hier gaan ze op 21 mei op de (school)foto....
groetjes!

sam was stoer met de prik. de hele buurt en klas was aanwezig. gister op school hadden ongeveer 16 kinderen uit zijn klas de prik gehad, iedereen had pijn in z'n linker arm. het was ook nog een een dubbele prik, twee tegelijk in beide armen.

ingrid het zit je niet erg mee he....sterkte!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 23-04-2012 15:56:39
Hallo, daar was ik weer een keertje!

Ingrid, balen zeg je kleine mannetje weer ziek! Is hij inmiddels weer beter? Hoe was de uitslag van je dochter bij de KNO arts? Fijn dat je moeder op haar plek zit in haar nieuwe woonomgeving. Jullie gingen naar Zeeland toch? Vast heeeeeel veel plezier!!

Dano, leuk vooruitzicht 4 weken vakantie! Waar gaan jullie naartoe? En soms is het even beter rustiger aan te doen. Wij gaan ook niet weg deze vakantie, want de tuin is nog lang niet klaar, dus kunnen we de tijd beter daaraan besteden. Mooi dat het goed gegaan was met de prik van Sam! Hier nog steeds geen oproep gezien, maar ja 2012 duurt nog lang :d

Mai-Lin, jullie hebben al lekker vakantie!! En aan het genieten, tussen het klussen door dan?! En wat hebben de kinderen gekozen, naar de BSO of thuis blijven?

Ik denk dat de instructies voor de schoolfoto wel gelukt zijn ha ha. hoewel laat ik eerst de foto's maar afwachten , Silke was vroeg wakker dus die heb ik voor het werk zelf nog aangekleed

Hier hoeven ze alleen morgen nog naar school. Woensdag breng ik Jordi en Silke naar mijn ouders waar ze 2 nachtjes blijven logeren en dan volgende week zijn we allebei vrij, dus aan de slag in de tuin en tussendoor ook vast nog wel leuke dingen doen. (in ieder geval 1x zwemmen, voor de rest nog geen plannen)

Zaterdag hebben we nog een weekje weg geboekt naar Italie. Ze hebben hier al 29 juni zomervakantie en de dag erna gaan we dan weg. En 20 juli weer naar Italie (ander gedeelte) maar dan 2,5 week. Dus totaal lekker 3,5 week weg (maar wel verspreid). De camping waar we eind juni heen gaan zijn we al 2x geweest en dat was goed bevallen. We hebben een stacaravan gehuurd. De camping ligt aan het strand (Adriatische kust) dus nu hopen op mooi weer.

Ik ga weer! Zo naar school en vanavond komen er 3 collega's eten, dus ook nog even een beetje schoonmaken (WC, stofzuigen) :d
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 23-04-2012 20:51:58
marielle, mijn zoontje is alweer aardig opgeknapt alleen een loopneus en af en toe nog verhoging en hoesten. Hopelijk gaat nu woensdag wel de dagopname door. Ik heb het weekend geprobeerd of hij misschien zo'n 4 maanden potje wilde hebben. Deze heeft hij zaterdag bijna leeg gegeten en zondag half en vandaag maar 2 happen. grr. Het leek zo er op dat hij eindelijk eens een keer eet. Hopelijk heeft bij jou het eten gesmaakt met je collega's Lekker alleen morgen nog naar school. Hier helaas de hele week nog school maar ze zijn 7 mei hier nog wel vrij, vanwege meimarkt en kermis.
Dano, lekker van de zomer 4 weken weg. En ik zit al helemaal vol over een midweek weg haha. De 9 jarige prik al gehad. Ben benieuwd wanneer wij aan de beurt zijn.

We gaan maandag weg naar zeeland. Hopelijk vergeet ik niets. ben al bezig met de tassen. Want ik vergeet zeker weten wel iets. Heb er helemaal zin in.
Mijn moeder heeft het erg naar haar zin in het verzorgingshuis. Vandaag naar haar oude huis geweest. Voor eerste inspectie woningbouw. wat een lui zeuren over een spijker die nog in de muur zit. Ze woonde er maar 47 jaar. Maar raar hoor om in mijn oude lege slaapkamer te lopen. Moest denken aan een liedje van kinderen voor kinderen.Oud liedje. Kon alleen maar 1 zin herinneren, ook al zijn ze maar van steen huizen hebben ook gevoel. Zo nu ga ik even tv kijken en daarna optijd naar bed.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-04-2012 18:43:55
Ingrid, gaat het morgen door? Zo ja, alvast sterkte voor jullie beiden!
Lijkt me inderdaad raar om in het lege huis rond te lopen...
Maar echt super dat je moeder het zo naar haar zin heeft.

Ik ben toch begonnen. Heb in het weekend het behang van de slaapkamer gehaald (we hadden nog steeds het behang van mijn nichtje erop, de ene muur roze met vlindertjes, de andere roze met de prinsessen :lol. Paul de opdracht gegeven de gaatjes te vullen (echte mannentaak, toch ), heeft hij braaf gedaan .

Gisteren het plafond van de woonkamer geverfd -eindelijk weer een paars plafond! En de muren van de slaapkamer voorgestreken.
Vandaag alleen de slaapkamer gedeeltelijk gestructuurd. Verf was op, maar het gedeelte waar de computer komt te staan, is in ieder geval gedaan.

Morgen nogmaals het plafond van de woonkamer en hopelijk ook die van de slaapkamer en de muur die al gestructuurd is . De rest van de slaapkamer zal moeten wachten.

Donderdag worden de muren van de woonkamer nogmaals geverfd en dan is de woonkamer weer even klaar. Wil de deuren, meubels en verwarmingen nog lakken, maar dat komt met en met wel.

De kindjes zijn gisteren naar de BSO gegaan en kunnen morgen en overmorgen ook gaan, dus vandaar dat ik morgen pas verder ga met de woonkamer .
Werkt toch een stuk makkelijker zonder 4 kinderen om me heen .

Dus ja... ben toch begonnen. En alweer commentaar gehad, hoor... daar krijg je spijt van, het plafond ook paars...
Hadden we in ons vorig huis ook, geen spijt van gehad. Nu had ik spijt van het wit laten van het plafond, . Mijn man zei bij thuiskomst ook meteen: nu is het weer meer ons huis.

Het huis is wat donker, maar ik vind het niet donkerder dan toen het nog wit was.
Wel moet de keuken dus nog doorgebroken worden om wat meer licht binnen te krijgen, maar dat komt dan nog wel.

Ik ben in ieder geval al heel blij met het resultaat. Morgen nog een keer, maar het heeft eigenlijk al heel goed gedekt de eerste keer.

En nu schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen, dus lekker licht .

Dit was onze vorige woonkamer, oude huis. Kleur van de woonkamer en de kast zijn nog gelijk, de banken hebbenw e helaas niet meer...



Nu een donkere bank, maar die is voor tijdelijk, is de bedoeling. Ben op zoek naar het liefst weer een zelfde kleur groene bank zoals op de foto!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 24-04-2012 20:01:55
Mai-lin, Morgen moet ik mij melden op de polie van kinderarts. dan hoor ik of het doorgaat. Ik ben bang dat het weer niet doorgaat. Hij is echt goed verkouden, snel buiten adem en had net toch weer verhoging.
Jij bent druk geweest. Ik vind de foto van je kamer wel heel mooi. Ik had toen ik net op mijzelf woonde een gele keuken. Alles in verschillende tinten geel. Iedereen zei dat ik daar spijt van zou krijgen. Maar met het grote raam die in de keuken zat. Leek het zelf als het regende dat de zon scheen. Toen het af was vond iedereen het wel heel erg mooi. De woonkamer en slaapkamer had ik terracotta (of hoe schrijf je dat) was een erg vrolijk en leuk huisje.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 24-04-2012 20:13:37
Was mijn vorige woonkamer, he . Maar deze begint er dus op te lijken :d.
In mijn eerste huisje had ik de keuken ook geel! Woonkamer ook, de slaapkamers en badkamer blauw en de hal ook blauw meen ik.

Ben in mijn eerste huisje begonnen met de tic om het plafond mee te verven, hihi.

Woonkamer is nu paars, de kamers van Benoe en Runar groen, die van Jeran blauw en die van Isis geel. Gang op zolder is ook geel.
Onze slaapkamer wordt groen of blauw (denk toch blauw...).

Dan moet nog de keuken, de WC, de badkamer en de gangen beneden en eerste verdieping...

Wilde nu ook de keuken weer geel, maar aangezien we door gaan breken, wordt het dat toch niet... denk ik. Misschien ook wel, hoor, hihi, maar paars en geel samen... weet het nog niet.

Ben pas klaar als er geen witte muren of plafonds meer in dit huis zijn .
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 25-04-2012 08:28:50
ingrid sterkte vandaag!!

mai-lin wat een kleuren. ik ben helemaal niet van kleuren. mijn stekels gaan opstaan van kleuren ik ben erg van de natuurkleuren. en dus een lichtgrijze muur, de rest wit. een zwarte bank ( wit is ook goed) en een lichthouten vloer. een houten tafel en een zwart witte keuken. en de accessoires, die mogen wel wat kleur hebben. ik zal dan ook NOOIT een rode of roze jas kopen, voor mij niet en ook niet voor de kinderen. rood haat ik gewoon . komt ook eigenlijk door mijn schoonmoeder. die heeft geen smaak en is van alleen maar kleur en gilt dat ook de heledag. NEE! ik moet kleur! grrrrrrrrrrr ze heeft dan ook een knalrode broek en die combineert ze met een knalroze polo, ja hoor!! dat kan wel! grrrr sorry frustratie............

Sam en ik zijn uitgenodigt voor de tentoonstelling "tanja" in artis. tanja is het in 2009 overleden nijlpaard. wij hadden foto gestuurd en die komen in het boek ofzo. ik weet het eigenlijk niet. vanmiddag om 14.00 gaan wij er heen en mogen gratis naar binnen ( daar profiteren wij van hahaha)

eerst met rosa naar logopedie , dan even schoenen met haar kopen , dan rosa naar Oma brengen , sam halen en door naar artis. leuk...

Groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-04-2012 11:49:24
waar zijn jullie??
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 27-04-2012 15:01:14
ik ben wel hier. Maar erg druk met inpakken boodschappen doen. De was wil ik weg hebben. haha. Vakantie zo ontspannend haha. Mijn dochter heeft om 12 uur lekker vakantie gekregen.
dagopname voor mijn kleine mannetje was een ramp. Hij wilde niets in het ziekenhuis. (provoseren voor koemelk). Ik moest verder thuis proberen. Hij heeft vanaf 's morgens half 8 niets gehad. 's avonds om 8 uur heb ik maar zijn eigen fles weer gegeven. Toen vond ik het wel genoeg naar de hele dag niets
te hebben gehad.
Mijn man is gisteren op controle bij de cardioloog geweest en is weer voor een jaar goed gekeurd.

Dano hoe was het in artis?
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 27-04-2012 20:45:19
Druk aan het KLEUREN, hihi... de PAARSE woonkamer is af en het kantoor van Paul is bijna GROEN .

Maar wat kleren betreft houd ik het wel heel neutraal, hihi. De mode van nu is dus echt niet aan mij besteed... geen groene broek met een rood t-shirt en blauw vest voor mij.

Verder heb ik nog niet echt gelezen, hopelijk morgen tijd!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 27-04-2012 23:22:51
hahahhaha geweldig.....

hier alles ok. lekker vakantie, maar lekker thuis.

tot later!!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 28-04-2012 19:40:51
Ben er ook nog!

Wat een gezelligheid hier met al die kleurtjes! Hier ook "gewoon" wit met bruin/beige in de woonkamer, grijs met wit in de slaapkamer en de slaapkamers van de kids wel met veel kleur (Jordi aquablauw en Silke donker en lichtroze)

Ingrid, jammer dat de dagopname niet zo goed ging. Fijn dat de controle van je man wel goed was. En nu lekker gaan genieten op vakantie! Het mooie weer komt er ook aan, zeggen ze, dus dat gaat helemaal goedkomen! Veel plezier!

Dano, en hoe was de tentoonstelling in Artis? Of ben je alleen in de dierentuin zelf geweest? En jij ook lekker vakantie! Leuk!

Mai-Lin, druk aan het kleuren dus! Ben benieuwd naar het groene kantoor, kun je geen fotootje plaatsen ha ha
De paarse kleur ziet er wel gaaf uit hoor! (ook al is het het vorige huis, krijgen we toch een idee hoe het eruit ziet)

Hier ook vakantie nu, maar hopen nu eindelijk eens flink op te kunnen schieten met de tuin. Jeetje wat een werk is dat zeg! Maar tot nu toe kwam het alleen op het weekend aan, dus dan gaat het niet zo snel. Van de week zijn de nieuwe tegels voor de oprit geleverd en de bestrating achter is al bijna af. Nu nog de zijkant en de rest van de voorkant (oprit), daar ligt al een stuk nieuw, maar moet nog af.

Jordi en Silke zijn vanmiddag druk geweest met knutselen voor als wij 12,5 jaar getrouwd zijn (is pas 10 juni, maar je kunt er maar vast klaar mee zijn ) Er hing een briefje op de deur van de slaapkamer met daarop: verboden toegang voor papa en mama :d

Ga even Silke onder de douche uithalen, dus een fijn weekend verder en tot de volgende keer
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 28-04-2012 21:48:15
Foto's komen ooit, ben al heel lang foto's aan het maken van de kinderkamers, dus kan dan meteen de woonkamer en kantoor/slaapkamer erbij doen, hihi.

Ingrid, je mannetje heeft een sterke wil! Vervelend voor jou dat hij niet mee wilde werken, is er geen andere manier om het te testen?

Marielle, wat leuk dat je kinderen aan het knutselen waren voor jullie!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid  schreef op: 29-04-2012 23:01:50
Zo auto ingepakt. Morgen nog even broodjes smeren. En dan lekker er tussen uit. Ik zou zeggen tot volgende week.
Fijne koninginnendag allemaal
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 30-04-2012 13:13:02
Fijne vakantie, Ingrid!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 01-05-2012 09:19:04
Goedemorgen!

Fijne koninginnedag gehad? Wat een verschil he qua weer met vandaag? Gisteren hartstikke mooi en vanmorgen alleen maar regen en onweer (hier tenminste).

Hebben jullie nog wat leuks gedaan gisteren? Wij zijn gaan zwemmen in Eindhoven. Lekker rustig op zo'n feestdag , hoewel het 's middags wel wat drukker werd. Verder lekker buiten gegeten (de eerste keer dit jaar!)

Ga weer! Moet geloof ik even twee kinderen uit elkaar halen, want ik hoor een hoop geschreeuw boven.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-05-2012 09:25:05
hier een leuke queensday gehad in walibi!

ik had een gratis kaartje gekregen van mijn werk, het was kids tot 8 voor nix deze vakantie en rosa is sowieso gratis, tot 5 zijn ze gratis. dus voor mijn man was het 30 euro. voor 30 euro waren met z'n vieren binnen! dat is nog eens een goedkoop dagje uit! hahahah.

was leuk. wij waren er een paar jaar terug op deze dag en toen was het superrustig ( mensen gaan niet naar walibi op queensday) dus wij dachten nou nu gaan wij gewoon weer.
het was nu wel een stuk drukker maar het was nog steeds goed te doen. niet zo lang wachten enzo.
wel super verbrand!! hahahah

nu is het weer donker buiten

mogen met een paar vriendinnen + kids naar sprookjeswonderland in enkhuizen of naar Holle Bolle Boom in tuitjenhorn. of misschien linneaushof in bennebroek. het zal jullie ongetwijfeld helemaal niks zeggen zijn pretparkjes/speeltuinen in onze omgeving.

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 01-05-2012 09:25:24
hahahaha tegelijK!!!!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Ingrid Even Niet Ing
elogd
  schreef op: 02-05-2012 21:34:00
Hoi
Even een berichtje uit zeeland.nu regent het en onweert het. Mijn dochter heeft gisteren en eergisteren heerlijk in zee gespeeld.toto de enkel erdoor rennen. Vandaag lekker met andere kinderen op de camping gespeeld. Mijn kleine man heeft niet in de zee gespeeld,hij vind het eng. Strand vond hij wel heel leuk. Gisterenavond was het hier wel minder. Mijn kleine man was gevallen.hele lip kapot.binnen en buiten door. Dus hier een arts bezocht. Moeten spoelen, het hoefde niet gehecht te worden. Lip was vandaag flink dik. Gelukkig lijkt hij er weinig last van te hebben. Verder is het hier erg gezellkg en ontspannend. Het weekend schrijf ik weer uitgebreid. Mobiel schrijven vind ik erg lastig. Vakantie groetjes vanaf hier
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 02-05-2012 22:11:06
Ingrid, wat leuk dat je aan ons denkt op je vakantie . Sneu voor je mannetje, hoop dat het mooi geneest.

Marielle en Dano, klinkt gezellig, jullie Koninginnedag!
Hoe was het vandaag, Dano?

Ik heb gisteren en vandaag op mijn buurmeisje mogen passen, 4 maanden is ze en zooooo schattig. Best leuk om een dagje weer voor zo'n klein mensje te mogen zorgen. Hopelijk krijgen we veel kleinkinderen, !
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Dano  schreef op: 03-05-2012 09:35:28
4 kinderen wel genoeg mai-lin??
altijd schattig een baby. ik heb echt genoeg aan 2 kinderen.
ben nu 36 en wil er geen een meer bij. maar oo die baby's..... dan wil ik wel weer. maar nee, mijn man wil ook ECHT NIET meer.

wij hebben het leuk gehad gister. wij zijn in de goudvis geweest in st maartensvlotbrug. ja zoek dat maar eens op! hahahaha was leuk, weer was ook goed.

vandaag een lekker dagje niks met de kids! lekker thuis. wij zien wel. heerlijk...!

groetjes!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 03-05-2012 12:20:27
Oh ja, hoor, 4 is genoeg! De kans dat er nog een komt, is zelfs zeer klein, ben afgelopen november gesteriliseerd.
Nee hoor, vind het heerlijk... voor een dagje .
Mijn man had er wel nog eentje gewild, of twee zelfs.

Ziet er erg leuk uit, de goudvis! Grappige naam trouwens.

Moet dadelijk even gaan knutselen met de kinderen, mijn zusje wordt 30 en we maken allemaal iets voor in het plakboek.
Helaas zullen we er niet bij zijn , ze woont in Berlijn en mijn ouders hadden besloten naar haar toe te gaan. Normaal viert ze de verjaardag hier.
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Marielle77  schreef op: 05-05-2012 16:37:23
Hoi dames!

Ingrid, hoe was de vakantie? Stukje hierboven klinkt wel goed, behalve dan dat je kleine mannetje gevallen was. Balen zeg! Hoe is het er nu mee?

Dano, leuk naar Walibi! En dat is inderdaad geen geld voor 30 euro met z'n viertjes daar naartoe. En wat was het heerlijk weer he maandag (zelfs weer om te verbranden dus :d) Sprookjeswonderland ken ik wel hoor!, maar Holle Bolle Boom niet. (maar zie dat het uiteindelijk iets anders is geworden)

Mai-Lin, lief weer he zo'n klein babietje? Maar ja dat zit er niet meer in zie ik ha ha. Bij ons blijft het bij 2. Baby's zijn reuze schattig, maar ze worden ook weer groot. Niet dat het dan niet meer leuk is hoor ik vind elke leeftijd wel wat hebben.
Zo jouw zus woont ver weg. Jammer dat jullie haar verjaardag niet mee kunnen vieren.

Hier is de tuin erg opgeschoten. De oprit is klaar, achter ook bijna alle tegels en gisteren en vandaag is de trampoline ingegraven. Eerst moesten ze er altijd met een stoel opklimmen, straks kunnen ze er zo opstappen. Nu nog de laatste afwerkingen en laat dan het mooie weer maar komen, dan kunnen we ervan gaan genieten.

Gisteren ben ik nog met Jordi naar de Dodenherdenking in het dorp geweest. Hij vond het wel indrukwekkend en alle kinderen mochten een bloem leggen bij het monument.

Straks lekker eten bij de Chinees. Mijn schoonvader heeft afgelopen week elke dag hier in de tuin geholpen dus als dank nemen we ze mee uit eten.

Fijn weekend verder!
 
Quote
RE: Nog mama's met kindjes uit 2003
Mai-lin  schreef op: 06-05-2012 14:42:52
Zal vast gesmaakt hebben gisteren, Marielle... . Lief van je schoonvader dat hij wilde helpen. Fijn dat de tuin ver opgeschoten is!

Nee, voor mij is het babytijdperk echt afgesloten. Geen last van rammelende eierstokken als ik een baby zie . Ben juist blij dat ze nu allemaal op school zitten, en al wat ouder zijn. Ik heb genoten van de tijd dat ze klein waren, maar ben blij dat ze nu allen een stuk zelfstandiger zijn. Zelfs onze jongste (nu 5) doet al veel zelf.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Volgende


Reageren op Nog mama's met kindjes uit 2003
Naam
Bericht