Menu
 

Topic:

De kilo's op schop!!

Ans Mv J.k.d  schreef op: 10-03-2014 09:33:26
Wie doet er mee om die kilo's op de weegschaal eraf te schoppen. En desnoods elkaar een grote schop te geven om de goede kant op te blijven gaan. ik wil er op zijn minst 10 kilo eraf hebben.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 21-03-2014 13:54:16
Super meiden laatste keer was het 78+ en vanochtend 74.9   Ben erg blij mee. Nu doorzetten. Ik heb hier ff een baal moment met de verbouwing loopt niet alles tot wens groote ergenis hier ga dadelijk maar ff een flink stuk lopen om het kwijt te raken.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Luna-mama  schreef op: 21-03-2014 16:37:26
Net een nieuwe broek geshopt! Maat 38...past perfect alleen bij de buik zit ie net iets te strak...ik hou hem!! Nog een paar kilootjes en dat past ook weer!!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 21-03-2014 16:47:46
Een omelet, of een cracker die ik zelf maak waar weinig tot helemaal geen koolhydraten in zitten. Ik doe een courgette in stukken snijden wat parmazaanse kaas op en hup de oven in. Een lasagne van courgette heel erg lekker, en vult net zoals met pasta.
Het avond eten eet ik gewoon met de rest mee. Vlees en groente en salade. Hun eten dan rijst, aardappels of pasta. Ik heb ook al een week niet meer gesnoept.
Moet zeggen ik dacht dat ik die boterhammen zou missen maar ik doe het helemaal niet.
Ik eet gewoon een berg groente en of vlees of vis. Nu ben ik niet zo grote vlees of vis eter.
Nu vanavond eten hun groente, aardappels, vlees. Ik eet ook groente en vlees maar geen aardappels.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 21-03-2014 18:32:58
Ik probeer wel op de koolhydraten te letten, maar kan niet zonder. Ik koop wel koolhydratenarmbrood, waarvan ik per dag 2 sneetjes eet.
Fruit ben ik gek op en dat eet ik ook gewoon. En net als jij bij het avondeten alleen groente en vlees/vis.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Cora38  schreef op: 21-03-2014 18:40:37
Hoi meiden,

Ik heb jullie weer gevonden. Ik ben even afgehaakt.
Vorige week was ik een dag met flinke buikpijn thuis van mijn werk gebleven. Ik dacht een buikgriepje. Het werd wat minder, maar afgelopen dinsdag zo erg dat ik naar de HAP ben gegaan. Daar dachten ze dat ik obstipatie had. Alleen de volgende dag was het met het pilletje en zakjes laxeermiddel nog niet beter. Toch maar een röntgenfoto en bloedprikken. 
Blijk ik wel obstipatie te hebben en gisteren kwam er eindelijk wat los, maar ik voel mij gewoon te slecht om echt te lijnen. 
Niet dat ik nu veel eet, want van alles ben ik misseljike en krijg ik darmkrampen. Het enige is dat ik gelukkig geen blindendarmontsteking heb, want daar was ik bang voor. Obstipatie heb ik ook nog nooit op deze manier gehad, dus ik hoop dat het gauw weer over gaat en ik hier weer mee kan komen doen.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 22-03-2014 06:58:18
Cora jeetje meid     Helpt veel water drinken ook niet. En op de nuchtere maag wat lauw water drinken. Bij mij helpt koffie op de nuchtere maag heel goed eerst koffie drinken voor het onbijt en me darmen beginnen te rommelen.
Je kan mag altijd weer inspringen hier met het lijnen hoor niet dat je denkt ooo ik heb al zo lang niks laten horen nu kan het niet meer.

Vandaag echt gaan sporten heb gis weer niks gedaan was uitgeput al die stress van die verbouwing bah.  Ma ga ik weer lekker na het bos ff verstand op nul en lekker rennen/lopen.

Ik heb gisteren mezelf wel verwend met wat ben/jerry ijs (maar dan de goedkope variant van de aldi ) Maar nu niet heel het bakje maar een klein beetje.


 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 22-03-2014 07:39:29
Zo ben al actief geweest vanochtend: eerst een flinke wandeling met de hond gemaakt van een half uur en daarna 5 km hard gelopen!
Zit nu uit te puffen, zometeen douchen en dan kan de dag beginnen!
Sterkte Cora! Vervelend zeg!
Je moet jezelf af en toe wel wat lekkers gunnen, als beloning voor het harde werken 
Maar idd wel met mate
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Marie8  schreef op: 22-03-2014 08:55:42
Goed bezig allemaal!

Cora beterschap!

Ik heb vandaag een wat luiere dag en ga middag/ avond lekker borrelen met vrienden. Gezond ontbijt en lunchen, maar verder zie ik wel.

Fijn weekend.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 22-03-2014 09:13:25
Cora beterschap!
Miep goed bezig met het hardlopen
Marie heel veel plezier vanavond.

Ik heb net mijn lijnzaadpannenkoekjes gemaakt, mijn halve liter water op. En nu ga ik naar de markt toe. Groente, fruit een haring halen
Mijn lunch voor vandaag haring met ui, 2 lijnzaad crackers of kokos crackers en salade.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 22-03-2014 09:17:16
Ik heb al twee liter water op! En nog 2 grote koppen groene thee. Heb de wc al aardig wat keren gezien deze ochtend 
Anita: hoe maak je die lijnzaadpannekoekjes? En die crackers, maak je die ook zelf?
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 22-03-2014 09:17:49
Oh ja, en nog belangrijker: zijn ze echt lekker?

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 22-03-2014 09:20:42
Aardig wat gedronken al

Ik maak ze inderdaad zelf en ik vind ze heel erg lekker. 

De lijnzaadpannenkoekjes maak ik zo:


Lijnzaadpannekoekjes:


 


2 eieren


1 eetlepel gemalen lijnzaad


50 gram notenmeel ( kan je ook zelf maken door bijvoorbeeld amandelen of walnoten fijn te malen)


1 eetlepel water


Beetje zout


Roomboter of olijfolie


 


Eieren mixen, lijnzaad, notenmeel en zout toevoegen. Roer het tot een glad en klontvrij beslag. In olijfolie of roomboter 2 pannenkoekjes bakken.

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 22-03-2014 09:21:34
Ik heb ook normale Jozo zout in huis maar ook Himalaya zout ( dit laatste kan je ook in bad gooien haha) Nou ja dat staat op de verpakkking heb het nog niet geprobeerd
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Marie8  schreef op: 22-03-2014 11:52:57
hm die lijnzaadcrackers lijken me wel wat. Ik heb verder niet zoveel met koolhydraatvrij of arm, maar lijnzaad heb ik wel in huis, noten ook. Lijkt me wel lekker.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 23-03-2014 08:29:09
Mijn man neemt al 6 boterhammen mee naar zijn werk zou echt niet zonder kunnen hij is bouwvakker en moet natuurlijk niet te slap worden Zijn die pannekoeken dan minder calorieen dan normale pannekoeken?
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 23-03-2014 09:58:44
Ik mis de aardappels echt niet, of andere dingen zoals pasta en zo. En slap ben ik niet hoor je moet eens weten wat ik allemaal zo kan eten is toch aardig wat.
Ik weet niet of er minder calorieen in zitten, wat ik wel weet is dat er weinig tot geen koolhydraten in zitten.  En vullen dat die pannenkoeken doen!
En ook geen honger gevoel
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 23-03-2014 10:11:55
Mijn arts zei altijd dat je koolhydraten nodig hebt om andere stoffen te laten opnemen door je lijf, en dat t dus erg logisch is dat je afvalt omdat de rest niet goed opgenomen wordt.. Sindsdien ben ik er een beetje huiverig voor.. Die arts heb ik inmiddels niet meer, hij is met pensioen en ik ben verhuisd.. maar toch...

t Ziet er lekker uit, maar waar haal je dat allemaal, dan moet je naar een speciale winkel of niet? 

Jij neemt zeker roomboter, olijfolie bij dit soort dingen vind ik zo smerig haha, door de sla en bij andere gerechten wel heel lekker!

Hier weer een slecht weekend haha vrijdagavond eten we altijd friet en gisteren hebben we bij de Ikea gegeten.. vadaag weer balansen... ;-)  Lekkere strandwandeling gaan maken maar...
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 23-03-2014 12:25:36
Ik was eerst ook sceptisch maar ik merk echt het verschil. Mijn overgangs buik die is gewoon bijna weg! Je ziet nu alleen nog de buik dat ik 4 kindjes heb gekregen Ik hoor meerdere lotgenoten die koolhydraat arm zijn gaan eten en allemaal heel positief. Nu heb ik wel in de avond dat uurtje waar ik het wel in zou mogen ( koolhydratenuurtje) Dus wel aardappels en zo, maar dat doe ik dan zelf weer niet. En ik verwen mij elke avond op een bak griekse yoghurt met 20 gram pure chocolade en wat fruit ernaast ( en dat is een feest )
Wat betreft de roomboter dat gebruik ik minimaal, olijfolie gebruik ik dan weer wel. Om in te bakken ( of met kokosolie) of de olijfolie door de salades heen met wat azijn.

Ikea is zooo leuke winkel! Ik kom alleen altijd met meer thuis dan dat ik wilde hebben


 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Alice  schreef op: 23-03-2014 12:40:34
Als ik even mag inbreken met wat ongevraagd advies... 

Je kan zeker minderen met koolhydraten, maar je moet ze absoluut wel blijven binnen krijgen. Als je geen koolhydraten meer binnen krijgt, moet je lichaam enorm hard aan het werk om energie te krijgen. Daar val je inderdaad van af, maar dit is ook heel belastend voor je organen. Zeker je nieren. Dus pas er mee op. 
Koolhydratenuurtje is echt geen slecht idee. 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 23-03-2014 13:34:33

In fruit zitten koolhydraten en dat eet ik dan weer wel, wel in dat uurtje hoor. Maar geen aardappels, rijst, pasta, en andere vormen.
Vanavond eten ze hier bijvoorbeeld rundvlees met aardappels en groente. Ik eet groente, rundvlees, salade en dan nog een toetje van yoghurt kwark met noten, fruit en pure chocolade.

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 23-03-2014 16:14:40
Ik heb gis weer ff lekker gesport en vandaag doe ik ff rustig aan mo ga ik weer lopen in het bos ik heb er al zin in heerlijk. Die lijnzaad pannekoeken die ga ik ook eens proberen Aniet die klinken erg lekker. Zo ik ga weer verder met schoonmaken.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 23-03-2014 18:46:29

Ze zijn ook heel erg lekker...makkelijk, snel, en ook nog lekker. Vult als een tiet haha.
Ik heb daarnet met de kleinste dame in huis genoten van mijn 20 gram pure chocolade. En nu zit ik dus echt wel vol van alles.

Word weer een drukke week volgende week. Morgen afspraak met maatschappelijk werk uit het ziekenhuis even kletsen over van alles.
Dinsdag rustig aan, woensdag even naar brabant toe ( daar zal ik wel weer 2 dagen door van de leg zijn), donderdag oncologisch sporten, vrijdag moet ik naar het bos stokken halen voor de palm pasen stok haha.

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 23-03-2014 19:00:02
Net een strandwandeling gemaakt van ruim 2 uur. . Nog wat fossielen gevonden dus de dag van de jongste was weer helemaal goed. 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 24-03-2014 13:01:36
Hoe gaat het dames?
Nog allemaal goed in the mood om af te vallen?
Hier gaat het nog steeds goed, moet wel ongesteld worden deze week, dus hopelijk kan ik mijn chocoladeverslaving de baas blijven.
Gisteravond wel lekker een frietje met de kinderen meegegeten, maar was gepland, dus ontbijt en lunch heel bescheiden gehouden.
En vanochtend zo'n 3 kwartier hard gelopen in het bos, heerlijk!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Eva  schreef op: 24-03-2014 15:13:39
Hier vandaag goed begonnen.
Gister nog een verjaardag gehad, met alleen gezonde hapjes genomen.
En vandaag gaat het nog steeds super.
Ik ga zo een weegschaal kopen, die was kapot.
En salade voor vanavond.

Dat ga ik allemaal op de fiets doen.
En vanavond een stuk lopen.

Meiden zet m weer op.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 24-03-2014 15:45:04
veel op de fiets gedaan...  Hardgelopen, een strandwandeling van een uur en vanavond zwemmen.. beweging heb ik dus wel.. ;-)
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 25-03-2014 12:39:42
Dames allemaal goed bezig!!
Ik heb gis in het bos getraind was super lekker alleen lag ik s'avonds met migrane op me bed om 18.00 geslapen tot 6.30 dus gelukkig is de hoofdpijn nu weg alleen de spierpijn niet AUW!!! En ik moet nog heel de huis aan de kant doen dus ladies zet hem op en ik ga toch ff gauw wat doen.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Eva  schreef op: 25-03-2014 13:23:03
Hai meiden,

De eerste kilo is er af vanmorgen.
Zo aan het huishouden.

Iedereen suc6
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Dropje  schreef op: 26-03-2014 10:20:31
Hoi Hoi meiden,

Hier ben ik dan eindelijk wat een  week hier zeg.
Vorige week maandag werden we gebeld door de school van onze oudste die was gevallen en hard. 1 tand eruit en 1 stond dwars. Zij hele bovenlip stuk en zijn lip helemaal dik. Daarna werden we gebeld door het kdv bleek onze dochter 40graden koorts te hebben. Ze was al een paar dagen niet lekker maar 's morgens was er niets aan de hand. Mijn man met de oudste naar de tandarts, moest die tand eruit en later met onze dochter naar de dokter bleek ze een dubbele ooronsteking te hebben.
Daarna de andere 2 boys niet helemaal lekker en mijn man ook niet dus.
Maar het gaat weer de goede kant op

Allereerst meiden wat gaan jullie hard! Ben trots op jullie

Ans vervelend die migraine zeg. Mijn man heeft dit ook af en toe en zie hoe ziek hij dan is. erg vervelend

Hier schiet het echt niet op. Ben nu 7kg kwijt.Maar sta al zeker 3 weken stil. Zo vervelend. En ik let zo op met eten en beweeg zoveel.
Het ergert mij zo en zeker al sik zie hoe hard jullie gaan.
Ik wandel 1 x per week tussen de 6 en 8 km. Ik fiets 1x per week naar mijn werk. ook 10km retour en doe verder alles met de bakfiets en doe sinds zaterdag weer buikspieroefeneingen.

Ik eet 2 speltboterhammen met kaas of 1 snee en kwark 
tussendoor fruit of groente
2 speltboterhammen
tussendoor fruit of groente
met de pot mee alleen een kleine portie
en daarna helmaal niets meer.
Drink heel veel water en thee. Zeker 2 liter bij elkaar maar geen resultaat
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 26-03-2014 10:48:07
Nou.. Dropje.. jij bent 7 kilo kwijt.. ik 1,1 en ik lijk al stil te staan.. Ik sport me suf.. 
Gisteren weer 2 uur gefietst en s avonds een uur aerobics... Weegschaal gaf geen resultaat. Nu kan t zijn dat ik ongesteld moet worden, maar dat is sinds een paar maanden erg onregelmatig.. meestal 3,5 week, maar soms opeens 6 a 7 weken....

Was t zijn blijvend gebit Dtopje, of melk?  Beterschap voor jullie allemaal!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende


Reageren op De kilo's op schop!!
Naam
Bericht