Menu
 

Topic:

De kilo's op schop!!

Ans Mv J.k.d  schreef op: 10-03-2014 09:33:26
Wie doet er mee om die kilo's op de weegschaal eraf te schoppen. En desnoods elkaar een grote schop te geven om de goede kant op te blijven gaan. ik wil er op zijn minst 10 kilo eraf hebben.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 14-03-2014 18:39:50
De taart en cola smaakte best goed
Normaal ben ik niet zo cola drinker of ik moet wakker blijven.
2 jaar geleden op deze dag een appel-peer milkshake op...mogen jullie raden wat ik vandaag op heb? Juist

Manlief was helemaal deze dag vergeten dat deed mij wel eventjes pijn want ja mijn leven en dat van hem en de kinderen is toch wel heel erg veranderd.
Maar we komen er wel....vanavond lekker op de bank liggen en niets doen. Natuurlijk met mijn glas water met citroen ( moet het natuurlijk wel eventjes de schade inhalen haha)

Ik kom straks nog even terug even knuffel tijd met de kinderen
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 14-03-2014 21:37:39
Aniet dit is wel de laatste keer hoor we willen de kilo's er afhebben he.   Haha meid je hebt je taartje wel verdiend hoor meid.

Jen ook weer goed bezig

Marie ik ben beter in streng als los want dan ga ik juist snaaien. Moet echt afkicken. En oo wil die kilo's er nu echt snel af hebben en af houden.

Ben vandaag ook gaan skaten maar is voor de 2e keer me skate wiel gescheurd. Dit was me 2e paar skate's dus nu moet ik echt nieuwe wielen hebben. want ik vind het met dit weer heerlijk om te doen.

Maar goed ik ga best lekker water drinken gaat goed. tussen doortjes neem ik bijna niet net wel een yoghurtijsje op klein bakje en een klein handje amandelen en dat is het. Dus kortom ik hou goede hoop voor volgende week 78 is ook mijn start gewicht. Hoop volgende week vrijdag een kilo of 2 eraf.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Luna-mama  schreef op: 14-03-2014 22:13:47
Goed bezig Ans! 
Hebben jullue een 'zondig-moment'? Wij zijn bijna alleen op zondagavond samen thuis en doen dan een wijntje en hapje...
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 15-03-2014 07:34:32
Het hele weekend is hier zondig..  Niet te, en minder dan anders..maar ik heb gisteren gewoon patat gegeten en drink ook af en toe een wijntje.. Chippie en een lekkere koek komt er ook in t weekend, of een baksel waar ik nog over na moet denken...

Als ik daar na t ljnen anders opeens weer mee ga beginnen sit t er zo weer aan.. maar niet teveel en minder dan anders...
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Marie8  schreef op: 15-03-2014 07:45:04
Ja ik heb ook van die momenten dat streng even mort, maar als ik 3 weken niks pak, dan krijg ik daarna gruwelijke vreetbuien. Dus het weekend pak ik ook een wijntje etc. Probeer een beetje maat te houden en gezonde snacks te bedenken. Bij ww kan ik er mijn weekpunten voor inzetten. En als ik een frietje plan, zorg ik dat ontbijt en lunch mager is.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 15-03-2014 10:33:19
Nou idd in het weekend mag ik vanmezelf wel iets meer maar dan moet ik ook van mezelf meer gaan bewegen dus ik moet op die dag sporten want anders is het balans bij mij weg. Maar vind het moeilijk om de stopknop te vinden ik kan echt leterlijk een pak koekjes wegeten zonder dat ik vol zit. Dat is ook het echte probleem ik ben een emoti eter zit ik niet lekker in me vel ga ik eten en niemand die me stopt dus ja dan weet je wel hoe dat gaat.

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 17-03-2014 06:52:12
Een heerlijk weekend gehad, heel veel gewandeld, maar onverwachts visite en uit eten, te veel en te lekker haha.. Geeft niks, we gaan vandaag weer vol frisse moed verder.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 17-03-2014 07:30:26
Vanochtend op de weegschaal twee kilo eraf Gisteren wel bij de huisartspost geweest, het begon met jeuk en langzaam aan werdt heel mijn huid rood eerst plekken en toen bijna egaal.Blijk een allergie ergens voor te zijn het enigste wat ik heb gegeten en nog nooit had gegeten was zaterdagavond een nieuw merk noedels straks maar eens op de verpakking in de winkel kijken wat daar in zit dat ik zo'n reactie krijg.Ondertussen is alles rood behalve mijn gezicht...Wat is het resultaat van jullie na een week lijnen?
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 17-03-2014 11:19:22
Super zeg, 2 kg!
Oh, zo'n allergische reactie heb ik ook een keer gehad. Bij mij was het van die vloeistof die ze inspuiten voor een scan. Ik zag er niet uit: rood, jeuk, bulten! Gelukkig was het na 1 dag al wel een heel stuk minder. Succes ermee!
Ik heb nog niet gewogen, was het vanochtend vergeten en wil het wel nuchter doen. Scheelt toch weer 
Ik heb wel vanochtend een half uur hard gelopen, ging lekker!  En verder druk aan de poets hier, boven is al schoon nu beneden nog. Daarna  nog even boodschappen doen, met de hond wandelen en daarna de kids uit school halen.
Qua eten en drinken ga ik wel goed, nog niet echt gezondigd. Vrijdagavond nodigde schoonvader ons uit om ergens een hapje te gaan eten en ipv frietjes e.d.heb ik heel braaf een maaltijdsalade besteld en hij was nog superlekker ook!
Dus ik zou wel teleurgesteld zijn als de weegschaal morgenvroeg niet wat minder aangeeft 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 17-03-2014 15:29:16
Jihoeee!!
Geen koolhydraten op vandaag

Straks mijn koolhydraten uurtje, maar die probeer ik ook weer minimaal te doen. Ja ben gemotiveerder als vorige week
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 17-03-2014 16:01:14
El64, het kan ook een kruisreactie zijn en dan kom je er eigenlijk niet meer achter wat t geweest kan zijn...
Waarom denk je trouwens dat t door t eten kwam, lijkt me meer iets in de lucht of wasmiddel oid... Zwol je keel niet op?
Coniferen gesnoeid?
Ach, ik ben eigenlijk niet anders gewens haha, zie er vandaag ook niet uit.. maar ik weet wel wat t is, dat scheelt...

Geen tijd om hard te lopen.. Gisteren wel 3 wandelingen gemaakt, vandaag ook een behoorlijke en vanavond zwemmen.

Goed bezig meiden!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 18-03-2014 07:13:15
Heb niks anders gedaan dan normaal geen ander wasmiddel,nieuwe doucheschuim etc en in de tuin werken doe ik niet aan  Dan blijf alleen eten over en ik heb 1 ding gegeten wat ik nooit heb gegeten noedels van een ander merk dan normaal.Gisteren op het etiket gekeken maar stond niet echt iets geks op waar het van zou kunnen zijn. Zal het wel nooit weten waardoor het kwam.Gelukkig geen opgezwollen keel mijn gezicht is het enigste dat niet rood geworden is.

Gisteravond weer gewandeld met man we houden het tot nu toe goed vol.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Dropje  schreef op: 18-03-2014 08:02:55
Ik kom straks even schrijven 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Luna-mama  schreef op: 18-03-2014 09:09:51
Hier weinig te melden eigenlijk Alles gaat goed! Niet snacken, veel water...Ga vanaf vandaag ooj weer streng zijn op buikspieroefeningen. ..ik doe al weken net alsof ik ze vergeet, maar vanaf nu weer even er tegen aan!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 18-03-2014 10:18:18
Hee dames lekker bijgeschreven ik kon gis niet op de site komen en vandaag weer wel

El64 2 kilo minder super Hoe gaat het nu met de alergie?

Anita ook een dikke

Jen ook weer lekker aan het sporten.

Miep goed hoor de frites afslaan.

Luna ook super bezig.

Nou meiden gis ben ik gaan jochen nou ja lees strompelen want met een baarmoeder verzakking valt jochen erg tegen   Maar het was wel erg leuk lekker in het bos dadelijk ga ik ff schoonmaken en vanavond ff de crosstrainer.


 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 19-03-2014 15:46:34
Mijn huid is weer bijna normaal en de jeuk weg ben benieuwd of ik er ooit achter kom waardoor ik de reactie heb gehad. Luna-mama ik ben ook weer begonnen met buikspieroefeningen maar ga liever hardlopen of wandelen  Ans flink door wandelen verbrand je ook genoeg mee hoor het is allemaal beter dan niet bewegen toch? 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 19-03-2014 16:01:27
Ik beweeg door trappen te lopen hier haha...moet gaan hardlopen maar wil eerst even kijken of het zo lukt.
Tot zover gaat het super! Ik heb vanaf maandag niet meer gesnoept, drink alleen maar water met citroen en heb geen koolhydraten in mijn maaltijd. Nou ja in mijn koolhydraten uurtje wel 2 stuks fruit maar buiten dat om gaat het goed!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 19-03-2014 22:32:01
Nee hoor El, er blijft niet alleen eten over, dat denken mensen vaak, maar een kruisallergie kan ook komen door 2 heel normale dingen die je anders ook gebruikt en/of inademt , of eet....maar toevalligerwijs nooit tegelijkertijd bijvoorbeeld...  Dat is behoorlijk waardeloos, want dan kom je er nooit achter.. Maar zou die noodles niet meer eten, je kan niet weten....

Gisteren naar de huppelles geweest, ik blijf altijd zo lekker in de maat...not...
 Vandaag 3 soesjes op.... maar heel mager avond gegeten als straf.. ;-) salade met tonijn....

Goed bezig met bewegen allemaal zeg!!!!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 20-03-2014 06:45:17
o kan dat ook Jen dus bijv een douche creme en daarna bodylotion die samen die reactie kunnen geven? Nee dat merk noedels koop ik niet meer haha. Inderdaad allemaal goed aan het bewegen top!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 20-03-2014 16:54:46
yep klopt.. of de buurman gebruikt verf en jij eet iets wat je anders ook eet... Tja, kom er maar eens achter dan..

Vandaag teveel bewogen haha! Ben op de fiets naar de action geweest (klometer of 10 verderop).. Maar wat een wind, dacht ik, kostte me veel moeite om vooruit te komen.. Stap ik af bij de action... Heb ik mijn tas te strak over mijn handrem gehangen.. De terugweg ging soepel whoehaa!!!!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Marie8  schreef op: 20-03-2014 17:08:31
Hahaha...maar ja wel weer wat extra calorieën verbrandt.

Ik ga vanavond effe een uurtje stevig doorwandelen. Verder gaat t z'n gangetje, al denk ik niet dat ik tov vorige week veel kwijt zal zijn.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Ans Mv J.k.d  schreef op: 20-03-2014 17:30:39
Top Dames jullie gaan allemaal

Hier ff een paar daagjes geen sport meer gedaan beweging genoeg maar goed wil het wel weer op gaan pakken elke ma ga ik dus samen met iemand lopen hopelijk is dat een goede stok achter de deur.

Ik ben benieuwd wat er mo af is ik hoop wel wat. Mo weer ff wat langer schrijven me eten staat nu op
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 21-03-2014 06:46:07
1,1 kilo eraf... 77,9... ik ben blij!
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 21-03-2014 06:49:59
Goed zo Jen vandaag maar weer een stuk fietsen met de tas om de rem haha 
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Jen9  schreef op: 21-03-2014 06:57:03
Nou, mijn knieen doen pijn, dus nee, denk niet dat ik deze stunt te vaak uit moet halen... muts dat ik er ben...
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 21-03-2014 09:06:22
Whoops Jen en wat goed weer een kg minder!!

Ik ben vanmorgen ook op de weegschaal gaan staan en ik ben 4 kg afgevallen   en dat vanaf maandag pas.
Moet zeggen dat ik alles eet alleen geen koolhydraten.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Marie8  schreef op: 21-03-2014 09:10:24
Wow dat is veel. Ik denk voornamelijk veel vocht, dat zie wel vaker zo'n eerste week. Ik was vorige week ook bijna zoveel kwijt vanaf de maandag.

Goed jen!

Ikke -0,3. Ben ik tevreden over.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Miepie1972  schreef op: 21-03-2014 09:34:49
Dames jullie gaan goed!!!!
Ik vergeet steeds om 's ochtends op de weegschal te gaan staan, maar vanochtend toch eindelijk gedaan. 
Sinds vorige week maandag is er 2,7 kg af!
Ben tevreden! Ik wil er graag 6 kg af dus nog 3,3 te gaan! Heb er nog 5 weken de tijd voor, dus dat moet wel lukken.
 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
Anita_mv4  schreef op: 21-03-2014 09:50:56

Geen idee hoe het komt. Maar ik ben er blij mee
Moet eerlijk zeggen dat ik het brood, aardappels, rijst, pasta en andere dingen niet mis.
Drink ook veel water met verse citroen, is het enige wat ik een beetje kan verdragen. Maar we komen er wel.

 
Quote
RE: De kilo's op schop!!
El64  schreef op: 21-03-2014 13:11:02
Gefeliciteerd allemaal! Anita wat eet je dan ipv boterhammen en bij het avondeten? Oeps dat is minder Jen dan maar niet meer doen 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende


Reageren op De kilo's op schop!!
Naam
Bericht