Menu
 

Topic:

slapen

Krumelke  schreef op: 24-08-2012 16:17:04
mijn dochter overstrekt zich enorm en krijst en gilt alles bij elkaar als ze moet slapen.

resultaat is dat ze overdag niet tot nauwelijks slaapt en savonds uurtje of 3 voeding uurtje of 3 slapen omdat ze oververmoeid is.

ka zegt overstrekken is door haar reflux (was heel hefitg nu sinds week redelijk onder controle dankzij 3e soort medicatie).

verd wordt ze verdacht van heftige kma (op 3 slokken melk die ik drink heeft zei al reactie...geef volledig bv).

vandaag fysio hier geweest en die denkt dat het misschien gerelateerd is aan vermoeidheid en moeten slapen. adviezen had ze zo niet. ze komt maandag weer om te kijken en te overleggen.

hebben jullie tips?

ze krijst en gilt echt alles bij elkaar als ze moe wordt en zeker als ze richting bed gaat. ze is pas 13 weken....als ze moe is gilt ze trouwens overal...niet alleen in bed maar ook bij mij op schoot, in de box e.d.

hoop echt op tips. we hbben al haar bedje op andere manier gezet en in andere ruimtes maar in bed gilt en krijst ze alles bij elkaar altijd muv snachts...als ze 3 uurtjes slaapt, dan voeden en als ik haar dan terug leg slaapt ze zo in.
 
Quote
Navigatie
RE: slapen
Irma Mv T En B  schreef op: 24-08-2012 16:31:12
Het klinkt hetzelfde als mijn oudste.
Ik ben overgestapt op andere voeding(aanraden van cb en ha) hem laten slapen in zijn cosi(rechtop ivm zijn reflux) overdag veel in een draagzak gedragen huid tegen huid.
Na 6 maanden ging het beter.

Jij(jullie) zult wel op zijn.
Wij hebben hem toen in die periode ook om de week twee nachten bij mijn moeder laten slapen omdat wij het anders zelf niet meer trokken.
Heel veel sterkte en een hele dikke knuffel.
Irma
 
Quote
RE: slapen
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 24-08-2012 18:43:21
Ik heb maar 1 tip, ga eens naar een osteopaat. Onze dochter overstrekte zich ook enorm. Gilde, krijste de hele dag, sliep niet of heel weinig. Spuugde veel en werd ook verdacht van reflux, KMA. Medicatie gekregen voor de reflux, ik op dieeët voor de BV. Het hielp allemaal geen snars. Ben met alles gestopt van medicatie en ben naar een osteopaat gegaan. Na 2 behandelingen had ik een ander babytje. Ze bleek dus kiss te hebben.
 
Quote
RE: slapen
K.   schreef op: 24-08-2012 19:34:11
Bij mijn oudste zijn we gaan inbakeren. Overigens had hij ook reflux en zijn we met hem ook bij een osteopaat geweest. Maar het inbakeren zorgde voor de rust om te kunnen overgeven aan slaap. Verder hebben we veel met hem in een draagdoek gelopen... Succes, ik weet hoe vernoeid jullie zullen zijn...
 
Quote
RE: slapen
Alice  schreef op: 24-08-2012 19:37:45
En als je 'r overdag in slaap voedt?
 
Quote
RE: slapen
Sennamvyent  schreef op: 24-08-2012 19:40:56
Valt xe uiteindelijk wel ergens in slaap?

Ik zou proberen haar op 1 plek in slaap te laten vallen.
Ze lijkt overprikkeld door pijn en vermoeidheid. Zo weinig mogelijk prikkels, rust en geborgenheid geven.

Heftig is het, sterkte!
 
Quote
RE: slapen
Anna28  schreef op: 24-08-2012 19:50:54
Ik heb ook gebakert. 
Tim had forse reflux en huilde vanaf zijn geboorte erg veel. Zeer onrustig met slapen. overstrekken, zwaaien en meppen met zijn handjes...
Ik heb pacco inbakerdoeken gekocht en ben gaan bakeren. Wat een uitkomst! Hij sliep eindelijk. 
Omdat hij niet op zijn rug mocht slapen heb ik hem in een zijslaapkussen gehad totdat hij kon draaien. Daarna langzaam afgebouwd met bakeren. 

Ik sluit me aan bij SennamvYenT, ritme en rust zou heel goed kunnen zijn. Altijd zelfde volgorde (voorspelbaar) zodat ze op een gegeven moment 'weet' dat het slaaptijd is. 
Bij Tim deed ik het altijd zo: eten, knuffelen/op schoot, half uurtje in de box of grond, naar bed. Na 2 weken strak ritme zat hij er helemaal in en waren de slaapproblemen over. 

Refluxkindjes zijn vaak buikslapers. Heb je dat al eens geprobeerd? Zodra Tim kon draaien ging hij op zijn buik liggen (met bakerzak en al)
Ik heb toen een speciaal matje en hoeslaken gekocht waardoor hij veiliger op zijn buikje kon slapen. 
Zowieso wilde hij op de grond en box ook altijd op zijn buik liggen. 
 
Quote
RE: slapen
Ikee  schreef op: 24-08-2012 19:53:31
Ik zat ook aan inbakeren te denken. En dan inderdaad altijd op dezelfde plek in slaap laten vallen (indien mogelijk natuurlijk) Ik heb verder geen ervaring met KMA bij kleine kindjes
 
Quote
RE: slapen
Sennamvyent  schreef op: 24-08-2012 19:54:36
Ik zou haar bij pijn trouwens bij me houden en niet in bed. Ze heeft je dan nodig, is nog te klein om zoiets alleen aan te kunnen!
Wanneer er wat meer rust voor haar is zal ze waarschijnlijk lekker in haar bed willen slapen!
Als ze bij jou in slaap valt kun je natuurlijk proberen haar in bed te leggen
 
Quote
RE: slapen
Mitch  schreef op: 24-08-2012 20:05:32
Mij is altijd afgeraden om reflux babies in te bakeren, maar goed misschien is dat weer achterhaalt.
Ik zou haar ook lekker bij mij houden, tenzij je dat zelf absoluut niet trekt natuurlijk.
Het huilen kan ook weer meer kramp en pijn veroorzaken en zo blijf je in die cirkel ronddraaien.
Als je kma vermoed kan je zelf proberen om een paar dagen melkloos door het leven te gaan, dan moet dat ook verbetering geven bij je kleine meisje.

Ontzettend naar en vervelend voor jou en je kleine meisje in ieder geval!
Hoop dat het zich snel oplost!
 
Quote
RE: slapen
Anna28  schreef op: 24-08-2012 20:11:23

Quote Mitch:
Mij is altijd afgeraden om reflux babies in te bakeren, maar goed misschien is dat weer achterhaalt.
 !



Ik heb geen idee of dat achterhaald is. Kan me namelijk heel goed voorstellen dat het afgeraden wordt. Een refluxbaby spuugt namelijk heel veel. En ingebakert is het lastiger om de reflex op te wekken om het hoofd/bovenlichaam opzij te doen om het uit te spugen. 
Tim is met 9 dagen oud in het ziekenhuis beland omdat hij bijna stikte in zijn spuug. Sindsdien mocht hij niet meer plat op zijn rug slapen. Altijd in een zijligkussen en later dus op zijn buik. 

Inmiddels slaapt hij hoe hij het zelf lekker vindt liggen. En das in heel rare houdingen haha

Maar het kan een kind zeker veel rust geven. 
Je zou ook kunnen kiezen voor een bakerzak (puckababy) Daarbij wordt je kindje niet strak ingebakert en heeft het voldoende beweginsruimte maar kunnen de handjes niet maaien en slaan. Het geeft een geborgen gevoel zo'n bakerzakje. 
 
Quote
RE: slapen
Mitch  schreef op: 24-08-2012 20:16:05
Mijn zoon heeft met 6 weken ook een week in het ziekenhuis gelegen omdat hij gestikt is dus herken het.
Alleen was mijn kereltje niet ingebakert maar lag gewoon in de box.
Wij hebben mijn zoon toen hij heel klein was wel een handoek om hem heen gedaan, zo ene handdoek met een hoofdkap zeg maar, alleen dan de hoofddeel omvouwen naar binnen toe.

Maar goed ik vind het wel gek dat het meissie dan snachts wel goed slaapt, misschien geen rust genoeg ook?
 
Quote
RE: slapen
Dikkertje-dap  schreef op: 24-08-2012 20:32:47
Ik herken het volledig van onze jongste zoon, ik wilde hem niet uit handen geven aan anderen want bij mij bleef hij nog iets rustiger of was makkelijker te troosten dan anderen. Het is zó ontiegelijk zwaar om een huilbaby te hebben, roze wolk? Waar?? Wij hebben van alles geprobeerd: huilbabypoli, medicijnen voor reflux(die hebben nog het beste geholpen en die heeft hij nog!) fysio, osteopaat, inbakeren, bedje omhoog, bij ons in bed slapen, voor het slapen badderen, onder de dekens voeden, prikkels verminderen door hem NERGENS mee naar toe te nemen, enz. enz. En hielp het...? Nee..helaas niet! Wij hebben onze huilbaby gewoon uit moeten zitten en na 10 maanden werd het ineens veel minder! Nu snap ik dat je van mijn verhaal niet veel moed krijgt maar wat mij het meeste heeft geholpen is om back-up in te schakelen, dus vrienden/ andere moeders die bij mij thuis kwamen op de koffie voor afleiding(huilen deed hij toch wel) en iedere dag bracht iemand anders mijn dochter 's ochtends naar school dan had ik niet én het gehuil én de ochtendstress, en zodra mijn man thuis kwam ging ik naar de winkel, rondje wandelen, zwemmen what ever, maar even me-time terwijl ik hem dan wel met een gerust hart achter kon laten, dat is t belangrijkste, anders zit je toch niet lekker..

Blijf je zorgen houden en weet je niet wat je ermee aan moet kan je altijd bij de kinderarts aangeven dat je het niet trekt en nemen ze huilbabys op voor (minimaal een week) om te observeren en het gezin te ontlasten..

Heel veel sterkte!!!!
 
Quote
RE: slapen
K.   schreef op: 24-08-2012 20:38:29
@ Mitch:
Ja, inbakeren en reflux gaan niet goed samen. Mijn oudste werd ook niet ingebakerd met doeken, maar door middel van slapen in een SafeTsleep en dan op de zijligging. Ideaal. Was ik net vergeten te vermelden.
 
Quote
RE: slapen
Krumelke  schreef op: 25-08-2012 14:24:42
inbakeren zegt de ka moet je niet doen vanwege de reflux


nergens naar toe kan niet want heb nog een kleuter in huis die naar school moet. en daarbij in de vakantie gingen we nergens naar t oe en was t net zo.

j slaapt t liefst op haar zij en dat doen we dus ook. sinds kort rolt ze dan door op haar buik dus nu een kruik voor haar tegen t omrollen.

als ze slaapt dan rolt ze door haar hele bed. dat doet ze al sinds haar geboorte. dat we haar overdwars of ondersteboven in bedje aantreffen.

osteopaat gaan we al heen sinds ze 3 wkn oud is en werkt tot nog toe nauwelijks. we hebben daar ook allergie test laten doen maar weet nog niet wat ik daarmee moet voor mezelf.

kma vermoeden is er al lang bij ons als ouders en ben al (zonder dietiste) sind haar 4 wkn zonder melk, yochurt, kaas ed. gebruik dus wel producten met melkpoeder en/of weipoeder. dat leek na een week enorme verbetering, maar dat hield niet aan. nieuwe medicijnen lijken ook steeds even te helpen. vandaag friso pept gekregen via de ka. hoop maar dat dat iets helpt voor haar. twijfel namelijk over mijn bv of dat wel genoeg is. ze heeft er net 30cc van gedronken en in slaap gevallen in mijn armen. lang leven tv kijken voor de oudste (papa is niet thuis).

als ze bij mij (f iemand anders) in de armen op schoot in slaap valt dan is ze binnen 10 minuten meestal weer wakker.

ze schrikt enorm veel en wat ons  opvalt is dat ze haar handen veel in knuistjes heeft of met maar een paar vingrs open. verder zit er gewoon uberhaupt veel spanning in haar lijfje. ze huilt/krijst/gilt ook vaak gewoon door ook al hebbe we haar vast.

huilbaby opnemen kan gaf de ka, maar dan zonder ouders...geef bv dus dan moet onwijs kolven (kolf per keer nog niet in de buurt van 1 voeding) en dat steeds brengen (1/2 uur rijden is t zkh). en daarbij gaan ze dan ook gelijk een of ander thuisvideoteam inzetten die alles wat wij doen nder de loep nemen. heb daar negatieve verhalen over gehoord dat op de kleinste dingen gelet wordt die hun niet vinden kunnen e.d. dus daar ben ik huiverig voor.

bedankt voor de herkenning en tips.
 
Quote
RE: slapen
Lot  schreef op: 25-08-2012 15:15:26
Wat naar dat het nog niet veel Beter gaat. 
 Op laten nemen raad ik jechtpaar af. Ze laten een baby dan gewoon huilen, resetten hem (zo noemen ze dat echt!) en je krijgt een afgestompt, voorgeprogrammeerd kind mee terug dat onveilig gehecht is.
Heb je inmiddels contact gehad met een lactatiekundige? Want misschien krijgt ze door de reflux of een verkeerde voedingshouding gewoon te kort binnen.
Verder zou ik toch uitproberen of ze beter slaapt op haar buik, onder toezicht. Ze lijkt dat door het rollen ook zelf al te proberen....
 
Quote
RE: slapen
Krumelke  schreef op: 07-09-2012 11:38:32



zo ligt ze te slapen voor max een half uurtje.....we leggen haar gewoon zoals het hoort in bed onder de lakens en binnen minuut of 2 ligt ze o te gillen en krijsen tot ze zo in slaap valt. als we haar dan recht leggen is ze gelijk weer wakker.

lattst viel t woord kiss maar volgens fysio heeft ze er veel kenmerken van maar ook niet alles. ze heeft geen voorkeurshouding, hoewel de spierspannig links (nek en vooral schouders) erg verhoogd is.

ook bij mij op schoot slaapt ze het liefst met haar hoofd helemaal naar achteren.

misschien geven deze foto's nog tips of adviezen of herkenning.

oja ze heeft ook al week 6 luiers per dag vol poep die dan weer mosterd dan weer gif groen tot spinazie zijn. met slijm zonder slijm. alles komt per dag voorbij.
 
Quote
RE: slapen
Krumelke  schreef op: 07-09-2012 11:41:04
oja ze slaapt nu overdag 2x half uurtje. smorgens en smiddags. vanaf 20.00 sllapt ze nu ;anger en komt al een paar dgn nog maar 1x per nacht voor een voeding....
 
Quote
RE: slapen
Alice  schreef op: 07-09-2012 12:14:30
Ik zou 't buikslapen ook zeker proberen. Ok, rugslapen is veiliger, maar het verschil in wiegendood met kv of bv is veel groter dan met rug/buikslapen en daar hoor je het CB niet over.
Het opnemen zou  ik ook niet doen, ze passen gewoon RRR toe en laten het kindje huilen als het kindje niet doet wat 't behoort te doen. Jouw kindje heeft ergens pijn, het zo laten huilen zou echt erg zijn.

Andere osteopaat proberen misschien? Ik vind Kiss wel heel aannemelijk. Alle symptomen hoeven ze ook niet te hebben. Je hebt 't in zoveel gradaties ook. Het overstrekken en haar slaaphouding, vind ik echt wel tekenend.
Denk niet dat je aan je voeding moet twijfelen. Je kunt misschien wel andere houdingen proberen en zien of 't helpt.
Als je misschien een sterk toeschietreflex hebt, kan je kindje daardoor ook last hebben van reflux. Als je op je rug ligt met je kindje bovenop je (op haar buik), komt 't wat minder heftig binnen bij haar.

De alle kleuren ontlasting herken ik, dat werd pas beter toen ik stopte met de medicatie

Heb je misschien een draagdoek? Kan ze daar misschien wel lekker in slapen?
 
Quote
RE: slapen
Kolibrie  schreef op: 07-09-2012 12:21:02
Dit ziet er precies uit als bij mijn zoontje... Die dus ook kiss had... Die lag ook altijd zo... En vuistjes gebald enzo... Zo gespannen zeg maar... Ik heb een osteopaat bezocht... Ik gaf mijn zoontje aan die man om te behandelen.. En toen ik hem terug aanpakte was heT een ander kind... Gewoon heel ontspannen, je merkte gelijk dat de spanning eraf was... Mijnzoontje was even oud als jouwkindje nu toen we die osteopaat bezochten... Het heeft zo goed geholpen!
 
Quote
RE: slapen
Kolibrie  schreef op: 07-09-2012 12:24:40
En mijn zoontje kon lekker slapen als hij op zijn buik op mijn arm lag... Dat was de enige manier voor hem om zijn nek te ontzien en hij dus geen pijn had...

Als je wilt heb ik een heel goed adres van iemand die gespecialiseerD is in Kiss... Hij heeft veel erVarIng en staat goed aangeschReven... Hij heeft ons zo goed geholpen! Zijn praktijk is in dordrecht...
 
Quote
RE: slapen
Anna28  schreef op: 07-09-2012 12:37:31
wat vervelend dat het nog niet lekker gaat joh! Ik herken heel erg veel in je verhaal. 
Tim had dat erge overstrekken ook zo, hij gilde, kronkelde en was een strak gespannen kereltje die je bijna niet kon buigen. Hij lag altijd als een plankje op je arm. 
Tim maaide erg met zijn handjes en petste zichzelf dan wakker en beschadigde zichzelf soms. 
De kinderarts had binnen 2 consulten door dat hij forse reflux had. Daar kreeg hij medicijnen voor. Maar dat overstrekken en grote onrust is nog heel lang gebleven. Daarom ben ik in overleg met specialisten wel gaan inbakeren. Ondanks dat ze het afraadden. 
Bakeren en in een zijligkussen zodat hij geen kant op kon. Dus als hij moest spugen dan stikte hij er niet in omdat hij op zijn zij lag (dat is de reden dat refluxkindjes liever niet gebakert worden)
Tim werd door het bakeren een heel ander kind! Ineens ging hij slapen, ineens had hij de rust. 
En ondanks dat het dus wordt afgeraden konden we eindelijk genieten van de rust en Tim werd eindelijk rustig. 
Overdag lag hij op zijn buik in de box of op een kleedje. Dat vond hij fijn. 

Ik probeer je nu niet te overtuigen, maar wil je wel laten weten dat je dus ook veilig kunt bakeren met refluxkindjes. Als dat voor het kindje rust geeft kan het zoveel onrust voorkomen. 
Eventueel alleen overdag als je er bij bent en haar in de box laat slapen ofzo. 

Maar doe het niet zonder overleg of zonder goede uitleg hoor. En als je het niet wilt doen: ook goed, maar misschien dat je er nog eens over na wilt denken. Ik wilde er ook nooit aan maar het bracht hier zoveel rust! 

Zowieso is een draagdoek misschien ook een goed idee? Ik had een Mei-tai, heerlijk voor hem om bij mama te zijn en hij kon rechtop slapen tegen mijn borst aan. 

Tim overstrekte zich heel erg de eerste weken


zo sliep hij


overdag sliep hij half zittend in de maxi-cosi met een dun wollen dekentje om hem heen.
 
Quote
RE: slapen
Anna28  schreef op: 07-09-2012 12:39:35

Quote Anna28:
 Daarom ben ik in overleg met specialisten wel gaan inbakeren. Ondanks dat ze het afraadden.



Ik bedoel hiermee: die specialisten raden het normaalgesproken af, maar in dit geval vonden ze het een goede oplossing. 
Het was niet zo dat zij het afraadden en ik het toch deed
 
Quote
RE: slapen
Kolibrie  schreef op: 07-09-2012 12:41:12
Zo'n kussen heb ik ook gehad voor in bed... Wij moesten ons zoontje ook op zijn zij laten slapen omdat hij een afgeplat hoofdje had aan een kant... Ik zou je dit alleen aanraden als je in het bezit bent van een babyfoon met camera... Dan kun je ze in de gaten houden. In zo'n kussen
 
Quote
RE: slapen
Krumelke  schreef op: 10-09-2012 10:24:42
j.anske heeft het overstrekken lijkt het alleen als ze moe is. hoewel het ook regelmatig voorkomt dat ze het doet voor een flinke poepluier of enorme boer. die haar dus echt dwars hebben gezeten.

vanmorgen 1,5 uur gekrijst dat ik gewoon mee gejankt heb met haar. troosten kun je haar niet op die momenten door het overstrekken. ze laat zich door aanrakng niet troosten en vasthouden kan nauwelijks. zingen, neurieen, wiegen, praten niets lijkt te helpen. het doet me zo enorm veel pijn haar zo te zien.

op haar buik wil ze niet slapen. op haar zij laten slapen dat ze zich niet kan overstrekken maakt haar nog meer van streek. hebben het geprobeert door onze armen als bariere te gebruiken dat ze op haar zij blijft liggen.

morgen telefonisch gepsrek met e kinderarts. ben benieuwd, want loop op mijn tandvlees ondertussen. ze slaapt nu 2x een half uurjte overdag en na een paar langere slaapjes savonds is ze weer terug naar elke 4 uur savonds en snachts en elke 3 uur overdag voedingen. ook spugen doet ze weer veel meer en lijkt er weer meer last van te hebben.

van eens in de paar dagen een poepluier heeft ze nu al een dikke week dagelijks wel 7 of meer poepluiers varierend van mosgroen tot mosterdgeel en van waterdun tot slijmerig. is dit diarree?

ik weet het gewoon niet meer. maar dat aangeven aan de kinderarts dan omt hij met opnemen en dat wil ik niet. ze heeft duidelijk pijn en dat is niet op te lossen door haar maar te laten huilen.

met j.anske zijn we al keer of 5 naar de osteopaat geweest maar heeft nog niets geholpen, dus vind dat wel erg moeilijk. lees overal ga daar naar toe en je hebt een ander kind. bij mijn zoon was dat ook zo. met 3 mnd naar toe gegaan en totoaal ander kind terug gekregen. maar bij j.anske lijkthet niet te lukken.

ze is nu 16 weken bijna en huilt dagelijks nog steeds uren en ik kan haar niet helpen ! wist ik maar hoe ik haar moest troosten. voel met de dag gewoon een grotere afstand tussen haar en mij gewoon omdat ik haar niet kan troosten en voor mijn gevoel faal als meoder omdat ik niet weet wat er is en wat te doen!
 
Quote
RE: slapen
Monique1988  schreef op: 10-09-2012 22:19:56
misschien toch KMA??

kian kroop ook zn bed door...

hier hielp buikslapen en pepti.. ook losec voor reflux..


meis ik hoop dat t snel beter word!
 
Quote
RE: slapen
Mam Van Twee  schreef op: 10-09-2012 23:50:27
Allereerst een dikke knuffel. Zoveel huilen lijkt me heel zwaar!

Wij hadden wel goede ervaring met de osteopaat. Onze dochter had teveel spanning op haar middenrif. En ook haar darmpjes lagen niet lekker.

Ik heb aantal weken met haar op de bank gekampeerd. Ze lag op me of ze lag in een wipstoeltje [die een mooi kuiltje had] die we in de box zette.

En we hoopte dat ze iets aan slaap kreeg. Max 3 uur tussen 23:00 en 03:00 dan voedde ik haar en dan zat ik weer met haar tot ik haar nog ff in de wipstoel kon leggen en ik nog even wat slaap pakte op de bank.

Misschien heeft een andere osteopaat een betere klik?

KMA klinkt ook vrij logisch. Misschien kun je info vinden op www.borstvoedingsforum.nl. Bv over eliminatie etc.

Succes.
 
Quote
RE: slapen
Krumelke  schreef op: 11-09-2012 08:23:12
monique, j.anske heeft pept van friso maar spuugt daar net zo veel mee dus daar weer mee gestopt. zeker ook omdat de bv in die tijd enorm veel beter ging lopen. heb nu verwijzing voor dietiste en vanmiddag waarschijnlijk afspraak voor j.anske om provocatietest te doen (moet vd kinderarts, niet mijn idee een kind opzettelijk pijn doen maar goed).

mama van twee, klinkt heftig ook wat je omschrijft om de bank bivakeren. gisteren heb ik savonds gelukkig 4 uurtjes achter elaar kunnen slapen. om daarna weer 2 uur in de weer te zijn met een krijsend kind. gelukkig is mijn 1e een redelijk vaste slaper dus wordt die er snachts niet wakker van.
 
Quote
RE: slapen
Alice  schreef op: 11-09-2012 09:17:13
Is het niet heel moeilijk provoceren bij een kindje dat al zo veel huilt? Als ze een aantal weken klachtvrij is (en huilvrij) en dan provoceren, zie ik het nut (gedeeltelijk) van in. Maar nu?

Vreselijk voor jullie meid, lijkt me echt heel erg zwaar! Mijn zoontje had reflux en huilde ook veel in 't begin, maar niet zo erg als bij jullie. Hij was ook nog wel te troosten met bv en slapen deed hij altijd in de draagdoek of gewoon op mijn buik/borst.
Ik had gaviscon (vloeibaar, voor baby's) als medicijn. Ik vind dat hij daar best wat hulp van gehad heeft. Maar het had wel invloed op de ontlasting. Toen ik er mee stopte, was zijn ontlasting ook weer zoals het moest zijn.
 
Quote
RE: slapen
Monique1988  schreef op: 11-09-2012 09:27:41
hier willen ze pas provoceren als kian stabiel is..

lijkt me raar dat ze nu al willen provoceren... er zijn ook andere voedingen met nog minder stoffen erin..

oohh ik hoop zo dat er snel een oplossing is!
 
Quote
RE: slapen
Natasja  schreef op: 11-09-2012 09:39:55
Meid ik heb geen advies voor je maar wel een dikke virtuele knuffel  ik hoop dat je meisje snel pijnvrij is en dat jij je rust kunt nemen, wat een zware tijd sinds mei zeg, wat een supermoeder ben jij.
 
Quote
Navigatie


Reageren op slapen
Naam
Bericht