Menu
 

Topic:

even een update over r.omy

Patricia2211  schreef op: 09-07-2012 12:05:41
hoi meiden.
zoals sommigen van jullie nog wel weten zijn wij een aantsl maandjes geleden doorgestuurd naar nijmegen voor onze dochter r.omy.
ze had dat er telkens poep voor uit haar vagina kwam, en de huisarts zag dus een gaatje/fistel waar het doorheen kwam.
had een afspraak gekregen in nijmegen bij de kinderchirurg, en de anesthesist. dus bij de kinderchirurg geweest, maar die zag niks geks, en heeft de afspraak bij de anesthesist op dezelfde dag afgezegd, en een afspraak gemaakt bij de gyneacologie en voortplantingsdeskundige.
daar zijn we 2 weken geleden geweest, bij de gynaecoloog, alleen wou r.omy omdat ze weer zo moeilijk kon poepen, niet met de billen bloot om die mevrouw even te laten kiijken.
hoefde dan ook niet zei ze, we willen niets forceren. dus nog een gesprekje gehad, verteld dat het het ene moment niet meer is dat het er voor uitkomt, en een paar weekjes later ineens weer wel, dus met haar afgesproken dat ze morgen telefonisch contact opnemen, om toch te bespreken of het niet beter is om toch een kijkoperatie onder narcose te doen.
afgelopen week nog bij de huisarts geweest voor mezelf, en daar kwam het ook nog even ter sprake, de hiusarts vroeg wat ze hadden gezien, dus ik zei ja op dat moment had ze er net weer geen last van, en die chirurg kon zover niks geks zien. toen zei mijn huisarts, ja ze moeten er echt niet aan twijfelen hoor, ik heb het zelf gezien (is ook zo, bij de huisarts hoestte ze en kwam het er zo uitgelopen).
nu morgen dus een telefonisch gesprek, en heb er echt de zenuwen voor.
op het moment kon ze een paar dagen terug weer moeilijk poepen, dus de medicijnen opgehoogd en een clysma gegeven zodat de verstopping weer eruit was, en nu komt het er weer telkens voor uit. al bijna een week.
vanochtend ook heeft ze 2x staan poepen, en dan verschoon ik haar meteen, het is wel dun maar neem aan dat als ik meteen verschoon (echt binnen 1 minuut als ze gepoept heeft en ze heeft er echt niet langer dan 2 min voor nodig) dat er niets aan de voorkant in kan kruipen, of hooguit een klein beetje... en er komt nog zoveel voor uit als ze hoest, of gewoon beweegt.
had haar net in badje gedaan, daar heeft ze ruim 15 min ingezeten, en ze ging op bed liggen en moest hoesten en hop, daar kwam het weer, heb het met een hydrofielluier telkens weggeveegd, nou die zat onder de vlekken.
heb het gefilmd en op foto staan, want dit vind ik echt niet meer normaal, en zal morgen van degene die belt het email adres van hem/haar vragen zodat ik het daar naartoe kan mailen zodat ze dat in haar dossier daar kunnen doen.
en het ergste is nog dat het hierdoor telkens rood en geirriteerd word daar.

ik hoop zo dat er toch naar gekeken word, dan maar onder narcose, want dit is zo voor haar ook echt niet leuk meer.

liefs patricia
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 30-08-2012 14:48:11
dank je meiden!!

janneke, ja het zou binnen 2 weken moeten, we krijgen de oproep nog.

karinmv3, nee ze namen ons hier in het ziekenhius gelukkig heel serieus... iedereen die het de afgelopen 2 dagen heeft gezien heeft dit nog nooit eerder gezien.


ik ben nog steeds zo blij! nu gaat er eindelijk gekeken worden waardoor het komt, en hopelijk kan er iets aan gedaan worden!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 30-08-2012 21:56:49
hoi meiden...
pfff het komt me nu echt de neusgaten uit, heel dat ziekenhuis in nijmegen....
mijn huisarts heeft me net nog gebeld om even alles bij te spreken.
hij vertelde ook dat de mdl specialist hem vrijdag gebeld had en met hem in discussie ging, hij zij tegen mijn huisarts dat de kans zo klein was en dat het niet kon, en mijn huisarts had dus gezegd ik weet het heel zeker.
en hij bleef volhouden dat het niet kon.
HIJ heeft zelfs mijn huisarts gevraagd of die de informatie aan mij door wou geven, dat ze geen kijkoperatie gingen doen!! daarop zei mijn huisarts nee dat ga jij zelf doen!
heb mijn huisarts ook verteld dat ik boos op hem ben geworden, en gedrijgd heb met een second opinion in het wkz in utrecht. hij zei al, dat had ik wel verwacht.
toen zei ik, ja en 5 min later werd ik gebeld en kon ze in helmond opgenomen worden ter observatie, daar was hij versteld van, dat het nu wel ineens kon!
ook verteld hoe het in het ziekenhuis is gegaan en hij was het helemaal met mij eens. ik houd hem nog verder op de hoogte...

maar wat ik nu net hoorde??!!! mijn schoonmoeder is vanmiddag toen wij thuis waren uit het ziekenhuis nog naar het ziekenhuis geweest met romy en hebben nog een bedankje gegeven....
wat ik net hoorde wat de arts daar zei die romy heeft gezien en naar nijmegen heeft gebeld gingen mijn oren van klapperen en mijn handen jeuken om er werk van te gaan maken,,,,,,,,
ze vroegen aan die arts : hebben jullie het wel goed gezien? weten jullie het wel zeker??? ja zei de arts die het vanmiddag heeft gezien, wij weten het heel zeker, we hebben het met 4! man gezien en vinden het allemaal niet normaal!

dus met andere woorden geloven ze het nog steeds niet, ookal hebben de verplegers en de kinderarts het zlef gezien!

echt als er nu uit die kijkoperatie iets uitkomt, dan ga ik hier naar het ziekenhuis, en dan vraag ik een verslag van de arts hier, van alle bevindingen van de afgelopen 2 dagen, dat hun het zeker weten dat er iets niet goed is, en dat hun de arts ook nog eens niet geloofden, en dan ga ik ook naar mijn huisarts, dat ze dat daar ook tegen hebben gezegd dat dit niet kon, en dan stap ik naar de tuchtkomissie, en desnoods span ik een rechtzaak aan...

echt, ik ben er zo klaar mee! waarom kunnen ze nou iemand niet gewoon geloven?! waarom moet er zo moeilijk gedaan worden,,,.,.. de kans is klein zeggen ze maar, ja maar als de kans klein is is er toch EEN kans?!!!

en daarbij, in de tijd van de laatste keer in nijmegen tot nu toe, is het 3x zo erg geworden, het is nu zowat bij elke ontlasting, en er komt 5x zoveel uit!
net had ze gepoept en achter zat maar een beetje in, en voor liep het over de pamper uit! en deed de pamper los en je zag het er gewoon nog uitlopen, en heb het gewoon weer gefilmd nadat ik het schoongemaakt had, en toen drukte ze nog na, en  het floepte er zo uit, en er kwam nog meer uitgelopen, terwijl het meeste er al uitgelopen was!

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Janneke  schreef op: 30-08-2012 22:16:41
Niet te geloven!

Ik snap heel goed dat je boos bent.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 30-08-2012 22:20:19
Ik weet niet hoor maar moet je perse met haar naar nijmegen??ik heb zo het idee dat jij daar al bij voorbaat al helemaal geen vertrouwen meer in hebt, wat ik overigins zelf ook niet zou hebben..

Manman, zo gezeuld met zo'n klein meisje


wat willen ze nog meer, een bevestiging van de konigin ofzo?

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 30-08-2012 22:35:53
Jeetje, natuurlijk ben je boos. Zulke artsen kun je nooit meer vertrouwen.
Ik denk hetzelfde als Emv3, waarom geen ander ziekenhuis? Hier kun je je kleintje toch niet meer met een veilig gevoel achter laten?

Wat sneu voor R.omy dat het in die tijd alleen maar erger is geworden, inmiddels had ze verdorie allang geholpen kunnen zijn, maar door een stel arrogante figuren die ervoor geleerd hebben wordt alles tegengehouden omdat zij alles beter weten en niet verder kijken dan theorieën en kansen. Heel leuk als je nog in je studieboeken zit, maar ze werken wel met mensen en bijna niks is onmogelijk, dit al helemaal niet. Komt toch wel vaker voor, ookal is het zeldzaam.

Sterkte



 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 30-08-2012 22:37:15
emv3, ik denk dat ze het met een bevestiging van de koningin nog niet eens zullen geloven.
ja hun hebben van hieruit contact opgenomen met nijmegen, hier in de buurt zitten de specialisten hiervoor niet, anders hadden ze het hier in het ziekenhuis wel gedaan zei ze...
ik weet ook niet of er een kinderarts hier uit helmond wel aanwezig zou kunnen zijn, als de kijkoperatie gedaan word... ik heb het idee dat ze toch gaan zeggen ja we kunnen niets vinden ofzo, en ik zal dat ook zeker nog met de huisarts bespreken morgen, ook van wat de arts nog zei tegen mijn schoonmoeder, dat ze ook hun in twijfel trokken,...

ondertussen word het steeds erger en het is net wat mijn huisarts zei straks aan de telefoon, ze blijven het gewoon ontkennen...

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 30-08-2012 22:41:46
Ik heb geen idee waar je vandaan komt maar ik zou er niet zo'n probleem mee hebebn om wat verder te moeten rijden...
als die kerel denkt dat er toch niks is zal hij ook niet goed gaan kijekn of niet eerlijk toegeven...nee ik zou in helmand vragen welek artsen/ziekenhuzen nog meer deze operatie uitvoeren...
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 30-08-2012 23:13:21
nee in princiepe heb ik er ook helemaal geen probleem mee om naar een ander ziekenhuis te gaan, ik ga dit morgen ook zeer zeker bespreken met mijn huisarts... het is dat ik al opgehangen had toen mijn schoonmoeder het vertelde, en ik heb zijn prive nummer niet...
ik weet alleen dat het ziekenhuis hier contact op moest nemen met nijmegen. vandaar, want ik moet eerlijk zeggen, mijn vertrouwen in nijmegen is momenteel 0.0%.

morgen bel ik de huisarts en leg ik het even uit, en dan kijken of er andere mogelijkheden zijn.

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Vlindertjes  schreef op: 01-09-2012 19:17:27
Jeetje wat een ellende. Weet je nu inmiddels almeer? Wat zei de huisarts afgelepen vrijdag?
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 02-09-2012 15:33:24
ik heb gebeld en hun vonden het verstandig om zoieso even hier in het ziekenhuis van de afgelope opname de papieren/verslagen te vragen, over hun bevindingen. en dat dan mee te nemen naar nijmegen.
als we na de kijkoperatie nog het gevoel hebben van er klopt iets niet aan hun bevindingen gaan we samen met de huisarts om de tafel zitten voor een second opinion.
we kunnen ook wel naar een ander ziekenhuis, maar ze zeiden dat het dan goed langer kan duren als dat we nu in nijmegen terecht kunnen, dus daarom eerst daar, en eventueel als het nodig is dan toch een second opinion.
en de papieren opvragen en meenemen is meer als bewijs dat hun zeggen nee het klopt niet wat er met haar aan de hand is.

ben dus heel erg benieuwd wanneer we de papieren van de kijkoperatie binnen krijgen.

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 02-09-2012 16:05:27
september neem ik aan?

Dat is toch best nog redelijk....ok liever gisteren maar toch....
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 03-09-2012 09:59:21
ja het zou binnen 2 weken moeten zijn, doe kijkoperatie, dus hoop vandaag of morgen de papieren te hebben.

ja de arts van hier zei binnen 2 weken word het gedaan... maar het had dus 3 weken geleden al gedaan kunnen zijn, daar baal ik wel van, en alleen omdat hun het niet geloven

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 03-09-2012 22:06:48
Hey

Ik vind het zo erg dat er dan zo met de pet naar gegooid word, je had het verdorie zelfs op camera!!

Worden dus best even spannende weken, ik hoop echt dat er iets uitkomt en dat het te verhelpen is.....

Hoe gaat het met R.omy?
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 04-09-2012 11:26:37
ja ik vind dat ook echt erg, ja hun zeggen gewoon we zien het vantevoren niet op film, hoelang het duurt voor je haar verschoond, want intussen kan er wat terug in lopen.... nou ik verschoon haar meteen als ze klaar is, ik wacht nog geen minuut!

het begint nu alleen steeds erger te worden.  gisteravond even snel naar de winkel, ze had niet gepoept in de winkel, maar het kwam er wel allemaal voor uit. dus snel naar huis maar het was al te laat, helemaal rood en pijnlijk, en het bleef er maar uitkomen. heb haar een uur op de bank gelegd met een natte washand ertegen en elke keer verversen, want mocht het niet schoonmaken. daarna maar in bad geweest en het toch goed weg kunnen spoelen, maar in bad zat ook heel veel dus nog even na gedouched. met afdrogen kwam er weer uit, dus heel voorzichtig schoongemaakt en een dikke laag zalf erop.

vanochtend naar de huisarts gebeld of ze een zalfje hebben waar de pijn minder van word. moet er straks toch heen voor de prikpil dus dat komt mooi uit.

dalijk ook nog even naar nijmegen bellen, of er al iets bekend is over een datum, want het word nu echt te erg
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 04-09-2012 11:52:28
Jemig zeiden ze dat in nijmegen???
die lui zijn echt niet wijs..(ik hou me in)
Arm kind hoor, ik hoop dat je iets eerder terecht kunt dit is toch geen doen, dit meidje moet gewoon lekker buiten kunnne spelen enzo...
Nou nog maar weer even een knuffel
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Vlindertjes  schreef op: 07-09-2012 13:44:56
Hoe gaat het nu? Weet je al wanneer de kijkoperatie plaatsvind?
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 08-09-2012 08:51:13
emv3, ja dat hebben ze cht meerdere keren gezegd.

ik weet nog steeds niet wanneer de kijkoperatie plaatsvind. heb eergisteren nog de kinderarts gebeld omdat ze niet meer kon lopen van de pijn (heeft ze laatste tijd dus vaker) en ze zich helemaal zo stijf als een plank hield, ook met optillen, en die hebben nog contact gehad met nijmegen dat ze er echt vaart achter moeten zetten.

in de papieren van het ziekenhuis hier staat ook, nijmegen neemt contact op over de scopie, deze wordt binnen nu en 2 weken gepland.... dan hebben ze dus nog minder dan een week de tijd, want de brief is van 30-08-2012...
ik heb er dus een hard hoofd in dat ze aankomende week de kijkoperatie krijgt... omdat we nu dus nog niets weten en ze toen het ziekenhuis daarheen had gebeld nog niet ingepland stond.

maandag dus meteen naar de opname planning bellen, nog maar een keer vragen.

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Roos  schreef op: 08-09-2012 09:08:54
wat een ontzettend nare ervaring hebben jullie gehad en voor jou gevoel ook met nijmegen.
ik herken dit totaal niet van de artsen van nijmegen, en vooral niet van de kindergyno.
Als ik jou was zou ik na de kijkoperatie een gesprek aangaan met de artsen in nijmegen omdaar jou on tevreden te leggen, Soms door heel veel vervelende dingen die er met je kindje gebeuren begrijp en voel je de dingen namelijk soms iets anders.
Verder wens ik jullie heel veel sterkte hopelijk wordt je meisje snel geholpen en krijgen jullie een beetje rust!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Mam Van Twee  schreef op: 08-09-2012 09:11:30
En als je maandag nog niets weet, dan zou ik nog overwegen om 's avonds in de auto richting SEH cq huisartenspost te stappen - die van Nijmegen. Onder het mom - dit is toch niet meer normaal mijn kind kan niet meer lopen van de pijn. Hebben jullie een oplossing? Misschien dat ze er dan wat meer druk achter zetten.

Misschien is zien nu wel geloven als het zoveel erger is geworden.


 
Quote
RE: even een update over r.omy
Vlindertjes  schreef op: 08-09-2012 09:25:51
Jeetjte, wat naar dat je nog steeds niks weet. Je zou toch verwachten dat je al een oproep had gehad. Idd maandag er maar weer achteraan bellen. Maar wat zul je er moedeloos van worden!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 08-09-2012 10:10:07
roos, de gyn wou de scopie dus doen, die heeft m ook gepland, alleen daarna hebben ze met een aantal artsen om de tafel gezeten omdat ik ook wou dat er niet alleen naar dr voorkantje werd gekeken maar ook naar de darmen, omdat ze dus altijd verstoppingen heeft en het daardoor elke keer erger word... toen zou ze me nog terugbellen, en dat deed ze en toen zei ze dat de kinderarts het niet nodig vond. toen heeft mijn huisarts ook nog contact gehad met hun, omdat ik dat al eerder aan mijn huisarts heb gevraagd of die een darmonderzoek kon laten doen, maar die vond ze eigenlijk nog te jong om alleen voor een verstopping helemaal onder narcose te laten brengen en zo'n vervelend onderzoek te doen. maar nu het er ook via de voorkant uitkwam had hij ook zoiets van ja dan kunnen ze beter alles in 1x doen.
daarna werd ik dus weer door de gyn gebeld, en werd het dus van ja, we willen wachten met de scopie, en blablabla, eerst eens kijken wat de andere medicatie doet enzo.. en moest bij de mdl specialist komen. die overigens hetzelfde zij.
dus het is niet dat we dingen anders voelen of begrijpen, want ze hebben het meerdere malen zo gezegd, en ook mijn hiusarts is met hun hierover in discussie gegaan, omdat hij zei ik weet het zeker, en de mdl specialist zei gewoon vlakaf, dat kan niet want die kans is maar heel klein.
mijn huisarts heeft me de dag dat romy thius kwam van de opname ook nog gebeld, en het nog een keer verteld, ook dat de mdl specialist had gevraagd aan mijn huisarts of hij mij wou bellen om dat door te geven, dat zze de scopie helemaal van de baan hadden geveegd, waarop mijn huisarts zei dat moet je zelf maar doen, toen zei ik al tegen mijn huisarts, dat ik heel boos was geworden op die man, en toen zei hij tegen mij ja dat had ik wel verwacht. hij zij ook, het is net of ze hun kop stijfhouden, omdat het niet kan en maar een hele kleine kans is, en zei ook, maar een kleine kans is toch een kans, en ik heb het zelf gezien, ze moeten er gewoon niet aan twijfelen.
maar nu ze hier ion het ziekenhuis in het verslag ook spreken over fistel(s) twijfel ik al helemaal niet meer, omdat die kinderarts hier die het gezien heeft en zo in het verslag heeft gezet afgestudeerd is en gewerkt heeft in het wkz in utrecht. dus ik heb er nu echt wel het vertouwen in dat ze echt die fistel(s) heeft, hoe kan het er anders via de voorkant uitkomen?

maandag word er dus zoieso gebeld, en als ze dan nog niet ingepland staat bel ik gewoon weer hier naar de kinderarts die romy hier heeft gehad vorige week. desnoods moeten hun dan maar meekijken naar eventueel een ander ziekenhuis in de buurt waar ze de scopie ook kunnen doen.
het is niet dat ze altijd niet kan lopen van de pijn, dat komt sporadisch voor, de afgelopen 2 weken nu 2x, en dan krijst ze het uit, raakt helemaal bezweet en valt dan wel in slaap, maar zogauw als je dan maar iets probeerd haar beentjes uit elkaar te doen, of de pamper losmaakt dan schrikt ze alweer wakker en zet het weer op een krijsen. eergister duurde het ruim een half uur voordat ze eindelijk toestond dat ik haar pamper uitdeed en de boel schoonmaakte. daarna was het ook weer over en dan gaat ze weer vrolijk spelen, tot de volgende poepjes weer komen...

ja ik had ook verwacht al een oproep te hebben, vorige keer ging het zo snel (wel binnen 2 weken) en nu,,, nu is het maar wachten en wachten... ik snap er helemaal niks meer van.

liefs patricia


 
Quote
RE: even een update over r.omy
Mamavannoeya  schreef op: 09-09-2012 18:33:54
Tjonge ik blijf het met verbazing lezen elke keer weer en nu ben je nog aan het wachten.
Echt ik had op de eerste hulp gestaan en had mij niet weg laten sturen desnoods het ziekenhuis op de kop gezet.
Ronduit schandalig hoe ze met jullie omgaan zeg dit kan toch niet langer zo
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 09-09-2012 19:57:18
Waarom ga je niet naar een ander ziekenhuis. Ga naar de eerste hulp. Ze heeft pijn geef je aan. Gewoon blijven tot dat je kind op een normale wijze is geholpen. Je wacht nu zolang. Je hebt foto's /videobeelden. Ga op je gevoel af!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 10-09-2012 11:30:40
straks heb ik weer gebeld met de opnameplanning, en ze stond dus nog niet ingepland! ik zei dat er in de ontslagbrief van het ziekenhuis staat dat de scopie binnen nu (brief is van 30-08) en 2 weken gepland zou worden, zegt ze oo daar staat hier niks over bekend. ik zeg nou dat heeft de kinderarts van hier met jullie besproken.
ze zou gaan overleggen enzo, je kent het wel...

net werd ik teruggebeld, door de kinderchirurg!
onder voorbehoud is de planning dat ze as woensdag de scopie gaan doen!!!! hij moest nog wel even contact hebben met de gynaecologe, want die moet er ook bijzijn, maar die was nu met een operatie bezig. hij zei al, ze is woensdag aanwezig, dus het zou denk ik wel moeten lukken.
als het doorgaat word de scopie dus woensdag rond 11 uur gedaan, want er was een plaatsje vrij gekomen, ze moet dan 2/3 uur vantevoren aanwezig zijn op de kinderafdeling.

vandaag krijg ik dus nog telefoon, hij zei al in het uiterste geval als er vandaag niet gebeld word, mocht ik morgenvroeg meteen bellen naar de behandelcoordinator, en heb daar ook het nummer van gekregen...

nu hopen dat het woensdag doorgaat! anders werd het zoieso aankomende week, dus eindelijk meer zekerheid!!

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Vlindertjes  schreef op: 10-09-2012 13:14:45
Nou dan maar hopen dat het woensdag doorgaat.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Janneke  schreef op: 10-09-2012 14:30:09
Eindelijk, hopen dat het doorgaat!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 10-09-2012 16:35:30
heb per mail een bevestiging gehad dat ze morgen de kijkoperatie krijgt
moet morgen tussen 15.00 en 16.00 bellen voor de tijd dat ze binnen moet zijn!

eindelijk gaat er dan gekeken worden, ik ben zo blij!

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Mrtj  schreef op: 10-09-2012 21:41:23
Oh Patricia, wat fijn! Woensdag dus de kijkoperatie, en morgen weet je de precieze tijd.
Hehe, eindelijk!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 11-09-2012 10:00:56

idd, eindelijk! zal ook wel meegeholpen hebben dat de kinderarts vorige week nog een keer gebeld heeft dat ze er vaart achter moeten zetten....

dit is de mail die ik gisteren kreeg, heb wel het routenummer en telefoonnummer van het ziekenhuis even zwart gemaakt.



liefs patricia

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Janneke  schreef op: 11-09-2012 10:35:47
Wat fijn, nog heel even, alvast heel veel sterkte 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende


Reageren op even een update over r.omy
Naam
Bericht