Menu
 

Topic:

even een update over r.omy

Patricia2211  schreef op: 09-07-2012 12:05:41
hoi meiden.
zoals sommigen van jullie nog wel weten zijn wij een aantsl maandjes geleden doorgestuurd naar nijmegen voor onze dochter r.omy.
ze had dat er telkens poep voor uit haar vagina kwam, en de huisarts zag dus een gaatje/fistel waar het doorheen kwam.
had een afspraak gekregen in nijmegen bij de kinderchirurg, en de anesthesist. dus bij de kinderchirurg geweest, maar die zag niks geks, en heeft de afspraak bij de anesthesist op dezelfde dag afgezegd, en een afspraak gemaakt bij de gyneacologie en voortplantingsdeskundige.
daar zijn we 2 weken geleden geweest, bij de gynaecoloog, alleen wou r.omy omdat ze weer zo moeilijk kon poepen, niet met de billen bloot om die mevrouw even te laten kiijken.
hoefde dan ook niet zei ze, we willen niets forceren. dus nog een gesprekje gehad, verteld dat het het ene moment niet meer is dat het er voor uitkomt, en een paar weekjes later ineens weer wel, dus met haar afgesproken dat ze morgen telefonisch contact opnemen, om toch te bespreken of het niet beter is om toch een kijkoperatie onder narcose te doen.
afgelopen week nog bij de huisarts geweest voor mezelf, en daar kwam het ook nog even ter sprake, de hiusarts vroeg wat ze hadden gezien, dus ik zei ja op dat moment had ze er net weer geen last van, en die chirurg kon zover niks geks zien. toen zei mijn huisarts, ja ze moeten er echt niet aan twijfelen hoor, ik heb het zelf gezien (is ook zo, bij de huisarts hoestte ze en kwam het er zo uitgelopen).
nu morgen dus een telefonisch gesprek, en heb er echt de zenuwen voor.
op het moment kon ze een paar dagen terug weer moeilijk poepen, dus de medicijnen opgehoogd en een clysma gegeven zodat de verstopping weer eruit was, en nu komt het er weer telkens voor uit. al bijna een week.
vanochtend ook heeft ze 2x staan poepen, en dan verschoon ik haar meteen, het is wel dun maar neem aan dat als ik meteen verschoon (echt binnen 1 minuut als ze gepoept heeft en ze heeft er echt niet langer dan 2 min voor nodig) dat er niets aan de voorkant in kan kruipen, of hooguit een klein beetje... en er komt nog zoveel voor uit als ze hoest, of gewoon beweegt.
had haar net in badje gedaan, daar heeft ze ruim 15 min ingezeten, en ze ging op bed liggen en moest hoesten en hop, daar kwam het weer, heb het met een hydrofielluier telkens weggeveegd, nou die zat onder de vlekken.
heb het gefilmd en op foto staan, want dit vind ik echt niet meer normaal, en zal morgen van degene die belt het email adres van hem/haar vragen zodat ik het daar naartoe kan mailen zodat ze dat in haar dossier daar kunnen doen.
en het ergste is nog dat het hierdoor telkens rood en geirriteerd word daar.

ik hoop zo dat er toch naar gekeken word, dan maar onder narcose, want dit is zo voor haar ook echt niet leuk meer.

liefs patricia
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 26-08-2012 21:31:28
hoi meiden, sorry dat ik eventjes niet heb gereageerd.
het werd me echt allemaal eventjes te veel.
afgelopen week veel gebeld met de huisarts, en vrijdag heeft de mdl specialist me nog gebeld (hij zou bellen voor te starten met de orthopedagoog).
de huisarts was niet op de hoogte van ons laatste ziekenhuisbezoek, er was dus nog geen overdracht gestuurd naar hem, dus hij heeft er de dag dat de mdl specialist belde nog naartoe gebeld. hun hebben dus blijkbaar ook nog woorden gehad, want die man zei tegen mijn huisarts dat het niet kan dat ze een fistel heeft, en dat het gewoon komt van het terug erin lopen. mijn hiusarts heeft daarop gezegd dat hij het zeker weet, en gezien heeft, en daarop antwoordde hij klakkeloos, dat kan niet. verder weet ik niet wat er besproken is, dit is wat ik uit het gesprek met de mdl specialist kon opmaken.
ik ben zo ontzettend boos op die man geworden aan de telefoon, ik zei huilend: wij zien het toch elke dag? jullie zien niet hoeveel pijn ze heeft als ze niet kan poepen, en hoeveel pijn ze heeft als ze wel kan en het komt er voor uit en het raakt meteen geirriteerd, romy word er shagrijnig van, en wij daardoor ook, want ja, de 1e 3/4x verschonen gaat nog, maar de 5e tot soms wel 15e keer dat trekt ze niet meer, dat gaat echt zeer doen! en toen zei hij, je moet nu eens luisteren, toen zei ik, ja dat is wat we elke keer maar moeten doen, luisteren maar naar ons word niet geluisterd, wij zien toch dat het niet van het terug erin lopen is, en de verstoppingen die ze elke keer heeft, toen zei hij iets maar weet niet meer presies wat, maar het kwam erop neer dat als ik zo doorging, dat we daar afgewerkt waren..... dus ik met mijn boze bui heb gezegd, dan zijn we maar afgewerkt, maar dan neem ik contact op met mijn zorgverzekering en vraag ik een second opinion in het wkz in utrecht! en toen heb ik boos opgehangen.... en kortom, over de orthopedagoog is niet over gesproken, terwijl hij daarvoor zou bellen!

ik was helemaal overstuur, en was ook nog eens zoe de fles aan het geven die daardoor dus ook niet meer dronk, en nog geen 5 min later ging weer mijn telefoon...

het was weer de mdl specialist. hij had contact gehad met het ziekenhuis hier in de stad, en had een kinderarts gesproken... die vond het verstandig om haar 2/3 dagen op te nemen ter observatie. om haar poepgedrag in de gaten te houden, hoevaak ze poept, of het zeer doet, of het er voor uitkomt enz,,,en als hun dan nodig vonden om de onderzoeken wel te doen, of wij willen het persé, dan kon het wel gedaan worden maar dat duurt dan weer 1 a 2 weken.... en er was meteen een bed vrij.... nou toen brak mijn klomp, ik dacht ja waarom kon dit niet eerder? maar tegelijkertijd ook, dan kan ik haar hier helemaal niet op voorbereiden dus moet haar gewoon maar daar dumpen van ja je moet nu hier blijven, ipv de dagen ervoor kunnen zeggen van dan en dan moet je even een paar daagjes in het ziekenhius slapen om die en die reden en dat papa en mama dit ook beter vinden, en dat ze dan misschien kunnen helpen met de poepjes..., ja dan moet ik nu haar spullen pakken en wegbrengen, ik ben alleen thuis, dus zou dan tevoet moeten met een tas spullen, de kinderwagen en romy daar nog bij? en ten 2e, ik kan zo'n beslissing niet alleen maken en mijn vriend was werken... ik heb netjes het gesprek beeindigd en mijn vriend gebeld.... die zei dus absoluut niet dit weekend, ik heb de late en de nachtploeg, en dan kunnen we niet bij haar zijn, dan moeten ze maar eens naar mijn rooster kijken, ik heb de afgelopen maanden zovaak vrij moeten vragen dat ik bijna geen vrije dagen meer heb. van de ene kant geef ik hem ook groot gelijk, want voor de eigenlijk geplande operatie had hij een paar dagen vrij gevraagd, voor het geval dat het met romy daarna wat minder ging (dat kan natuurlijk) en toen kregen we dus te horen dat het niet doorging, toen hij al de goedkeuring had voor de vrije dagen.

dus ik ga morgen contact opnemen met het ziekenhuis, of de opname vanaf woensdag tot zondag kan (in die dagen dan, want de opname zou 2/3 dagen zijn, maar dan is mijn vriend vrij)
ik zou begod niet weten welke kinderarts hij heeft gesproken, dus denk dat ik maar naar de receptie bel, en die zullen me wel met de juiste persoon doorverbinden.

helemaal gek word ik ervan, maar ook blij dat ze dit willen doen, maar daarbij ook de angst om haar misschien al zo snel daar te moeten laten...

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 27-08-2012 09:47:49
even een update:

ik heb net met het ziekenhius gebeld en de betreffende kinderarts gesproken en het verhaal uitgelegd.
as woensdag om half 11 word ze opgenomen.
ze gaan dan meekijken hoe de ontlasting verloopt, of ze eventueeel de medicijnen moeten ophogen of juist verlagen, en ze kijken ook of aan de hand van wat hun zien, de kijkoperatie voor voor en achter toch door moet gaan (of niet).

ik ben er nu al helemaal misselijk van, want zoals de kinderarts in nijmegen het liet overbrengen bij hun, is het net alsof die denken dat wij het niet aankunnen, want ze zij ook ter ontlasting van ons.... nee het is machteloosheid! gevoel dat wij niet serieus genomen worden door hun, en de pijn en alle vervelende dingen die romy ervaart. dat is de reden dat wij er zo verdrietig van worden, niet dat wij het niet aankunnen! dat zal ik woensdag ook wel even duidelijk zeggen.
want het liefst blijft ze gewoon lekker thuis, maar voor beter zicht op de zaak te krijgen over wat er nu presies aan de hand is, is dit natuurlijk wel nodig, dan kunnen ze het zelf zien!.

pfff en zelfs helemaal vergeten te vragen wat ik voor haar mee moet nemen.... ja kleren, pyama en medicijnen, maar moet ik ook de pampers meegeven? dan moet ik even een pak gaan bijhalen....

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Danimvsenna  schreef op: 27-08-2012 09:54:53
Jeetje wat heftig zeg.
Maar wat fijn dat ze nu snel opgenomen kan worden. Hopelijk kunnen ze jullie goed verder helpen!

Ik zou gewoon alles meenemen wat je nodig denkt te hebben.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Mama Jenti  schreef op: 27-08-2012 10:51:24
Pfff, wat een verhaal en wat een herkenning wb het niet gehoord worden! En dan idd de opmerking dat het ter ontlasting van jullie is. Sodemieter op! Ik werd daar ook zooooo kwaad van!

Arm meisje en snappen de artsen nou niet dat het de onmacht is, dat jullie je meisje pijn zien lijden en weten dat er iets is, maar niemand wat doet!

Hier met beide jongens eenzelfde situatie gehad tijdens de babytijd en nog steeds, als ik er aan denk, wordt ik woest!

Dus dikke knuffel vanuit mij voor jullie allemaal. En hou je poot stijf, laat ze maar denken dat het ter ontlasting is, maar hou in de gaten dat ze wel echt kijken! Want mijn ervRing is dat als het uitgangspunt scheef is, er ook weinig gebeurd helaas.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 27-08-2012 11:01:30
Wat 'fijn' dat ze nu toch opgenomen wordt. Hopelijk zijn ze daar begripvoller en gaan ze het nu met eigen ogen zien.

Natuurlijk kunnen jullie het wel aan, je wilt alleen dat er een oplossing voor komt, omdat je dochter misschien onnodig veel pijn heeft. Helaas zien ziekenhuizen dat niet.

Onze dochter is ook een paar keer opgenomen om ons te ontlasten. Ja natuurlijk hadden we het zwaar met een huilbaby, maar we wilden niet ontlast worden, we wilden onderzoek en dat kregen we niet. We liepen tegen een muur op, net als jullie.
Toen er eindelijk in een ander ziekenhuis onderzoek werd gedaan was het duidelijk dat er wel degelijk iets aan de hand was en dat ze pijn had. Natuurlijk nooit meer wat van het andere ziekenhuis gehoord, geen verklaring, geen excuus, helemaal niks, maar het belangrijkste was dat er een oplossing kwam. Eindelijk voor haar, na maanden pijn.

Hopelijk komt die oplossing er straks voor jullie ook. Heel moeilijk, je kleintje in het ziekenhuis, dat wel, maar hopelijk voor een goed doel.

Misschien staat op de website van jullie ziekenhuis wel een folder over de opname op de kinderafdeling. Bij ons hoefde we geen voeding en luiers mee te nemen, maar is net overal hetzelfde.

Succes met het voorbereiden van jullie meisje! En sterkte voor jullie allemaal!

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Monica Mv 2  schreef op: 27-08-2012 12:50:45
Ik ben het wel met Karin ééns. Fijn dat ze nu opgenomen word en er naar gekeken word.

Pampers hebben ze meestal in het ziekenhuis, in Roermond tenminste wel.

Enne, ik vind echt dat je naar een kinderziekenhuis moet, die mdl dokters zijn er op gespecialiseerd hé.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 28-08-2012 10:46:05
dank je meiden.
ja het word me nu allemaal eventjes teveel...
wil haar het liefst niet daarheen brengen, maar het is toch beter, dan kunnen hun ook zien hoe het hier thuis gaat. het is een gevoel tegen verstand kwestie.

idd, wij kunnen haar wel aan, alleen het fijt dat ze elke keer zoveel pijn en moeite heeft maakt ons radeloos, vooral omdat het nu al zo lang speelt, en alleen maar erger word.

monica, het ging heel raar, de gyn in het umc nijmegen vond het zeker nodig om de kijkoperatie te doen, via de voorzijde, en later vonden ze doordat 1 kinderarts het niet nodig vond, ook ineens niet meer nodig en wouden ze afwachten.
dat vind ik nu het rare eraan.

inmiddels gaat het weer zo raar, de 1e weken met de forlax poepte ze 1 a 2x per dag flink wat, en nu de laatste 5/6 dagen ongeveer was het weer maar elke keer een beetje, wel dus, maar gewoon elke keer niet veel, en dat zovaak per dag, en nu heeft ze gister weer helemaal niet gepoept.
hoop dat ze vandaag wel gaat poepen, anders ben ik bang dat we weer het hele verhaaltje opnieuw krijgen...
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 28-08-2012 21:58:04
morgen is het dan zover.... dan word ze opgenomen....




ik heb er zo GEEN zin in
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 28-08-2012 22:04:28
Hoi 

nee natuurlijk niet, is ook niet niks je kleine meid naar het ziekenhuis...
Maar kruip in je leuwenpak en dring aan op juiste zorg/onderzoeken.
Hopelijk vinden ze een oorzaak en een oplossing11

Heel veel sterkte voor jullie
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Monica Mv 2  schreef op: 28-08-2012 22:08:27
probeer er de positieve kant van in te zien meid

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Mirdepir  schreef op: 28-08-2012 22:20:17
as woensdag om half 11 word ze opgenomen.
ze gaan dan meekijken hoe de ontlasting verloopt, of ze eventueeel de medicijnen moeten ophogen of juist verlagen, en ze kijken ook of aan de hand van wat hun zien, de kijkoperatie voor voor en achter toch door moet gaan (of niet).

Probeer wat je eerder schreef voor ogen te houden!
En controleer dat ook gedurende verblijf van je dochter, dat ze zich hieraan houden.
Heel veel succes morgen, vind het zo'n afschuwelijke rotsituatie voor jullie 

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 29-08-2012 08:47:13
ik weet het meiden..
en ik hoop echt dat hun ook merken dat dit niet leuk meer voor haar is...

ik ga nog even de jongste wakker maken en dan ga ik na de fles nog even lekker met romy knuffelen.... dat word nog wat als ik straks weer wegga uit het ziekenhuis pfff....

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Smar  schreef op: 29-08-2012 09:57:06
sterkte komende dagen
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 29-08-2012 10:27:41
Inderdaad, hou het doel voor ogen, een opname is even heel vervelend, maar als ze dan eindelijk geholpen wordt en (een deel) van het probleem opgelost kan worden, dan heeft ze daar haar hele leven wat aan. Die paar dagen kunnen er dan wel vanaf.

Sterkte vandaag!

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Rianne74  schreef op: 29-08-2012 11:06:04
Lees nu je verhaal voor het eerst. 


Sterkte!!!

Opname is niet leuk maar voor je meisje misschien wel beter. Hopelijk zien ze nu ook met eigen ogen dat dit niet normaal is!
< type="text/" src="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862">
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Monica Mv 2  schreef op: 29-08-2012 12:01:27
Succes de komende dagen

Ik denk aan jullie
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 29-08-2012 16:17:34
hoi meiden.

romy is nu in het ziekenhuis.
ik ben nu eventjes thuis, haar tante is nog bij haar.
is 10 min lopen vanaf hier dus is te doen.
ze hebben straks gekeken en heb aan de arts daar ook de filmpjes laten zien, zij zei ook, het kan idd wel iets ertussen lopen voor, maar dit vond ze toch ook wel echt heel veel. ze zei ook, je ziet het er echt uitfloepen als ze drukt.
en vanbinnen is het ook wat geirriteerd... ja snap ik als er poep langskomt telkens wat niet hoort...
nu moeten wel elke keer op het belletje drukken als ze gepoept heeft en dan kijken ze mee, ook als het voor komt, ze willen zien te ontdekken waar het presies vandaan komt, en die arts zei dat een fistel wel degelijk kan! kan zelfs aangeboren zijn!!!!
en de poepproblemen, de opstipatie enzo, kan komen door een vernauwing in de darm, of dat die een andere hoek aanneemt ofzo dan normaal... dus het was weldegelijk slim geweest zei ze als ze bijde scopieen hadden gedaan... dus ga er nu ook voor vechten dat dat alsnog gedaan gaat worden...

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 29-08-2012 16:19:12
oja en bij de anus heeft ze ook een huidflapje, of hie je zoiets noemt, net een uitstulpingkje. ik dacht dus dat zou toch geen aambei zijn, maar zij zei dat je dat vaak ziet bij langdurige opstipatie, doordat er dan veel druk opkomt gaat de huid rekken en word dan zo
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Monica Mv 2  schreef op: 29-08-2012 16:25:19
Heey

Fijn dat er naar gekeken word. Ik zou aandringen dat de arts van jullie ziekenhuis zelf contact opneemt met de mdl van Nijmegen of ik heb geen idee waar je woont, van een mdl arts in het kinderziekenhuis van Rotterdam of Utrecht.

Hier deed onze kinderarts dat ook en toen ging het allemaal veel vlotter

Succes en sterkte
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 29-08-2012 16:31:53
ja er word nu ook meteen gekeken of ze toch die kijkoperaie zowel voor als achter gaan doen.
morgen is haar eigen arts er, nu was er een andere, maar ze gaan goed alles in de gaten houden nu. tante whatsappte net dat ze stond te drukken, maar dat heeft ze vandaag al 2x meer gedaan en toen kwam er maar 1x een heel klein beetje.
wij wonen in helmond (zuidoost brabant), zijn daar nu ook in het ziekenhuis.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 29-08-2012 19:29:59
Wat goed dat er iemand is die nu toch achter jullie staat. Hopelijk is de komende dagen goed te zien wat er aan de hand is en kan de arts jullie helpen om het allemaal voorelkaar te krijgen.

Hoe gaat het met R.omy? Kan ze een beetje wennen aan het ziekenhuis?

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 29-08-2012 22:01:33
hoi meiden. hier nog even een kleine update.
mijn schoonzus blijft bij haar slapen.omdat ik ook nog met zoë zit die drinkt ergens anders niet. dus daarom deze keuze gemaakt.
ze is huilend in slaap gevallen want ze wou naar huis.
toen.ik vanavond daar kwam had ze weer gepoept. weer de verpleegkundige erbij geweest en hij vond dit echt niet normaal. hij had het er ook nog met de nachtverpleegkundige over en hij zij nog ik heb dit nog nooit gezien. maar dat er een klein beetje uitkomt dat kan idd van het terug erinlopen zij hij tegen haar. maar er kwam.echt ruim 30 tot 40cc uit....
morgen komt de arts erbij en dan is het de vraag of zij het nog wil.zien of dat ze genoegen neemt met de bevibdingen van de verplegers die het gezien en opgeschreven hebben. 
van daaruit word dus gekeken of ze langer moet blijven (hoop ik niet) en.of ze dus meteen actie gaan onderneme of iets. want hij zei ook als ik de arts was had ik ewn kijkoperatie gedaan want er zit wel.degelijk iets niet zoals het hoort. hij zei misschien is het niet echt een fistel maar er It wel degelijk een opening waardoor het er via de vagina uitkomt. want het komt dus echt uit de vagina en niet van daarachter. dus echt uit het gaatje onder de plasbuis en niet via de wand... 
en hij zei ook misschien komt er door die obstipatoe wel zoveel druk op dat die opening steeds groter word en er daardoor ook steeds meer uitkomt. presies wat ik dus ook denk! maar het is nu aan de arts morgen.

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Dikkertje-dap  schreef op: 29-08-2012 22:06:34
Agussie, het meiske toch.. Heel veel sterkte!

Wel "fijn" dat de verpleging het nu ook gezien heeft en hopelijk gata er nu dan eens wat gebeuren!!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 29-08-2012 22:23:50
Hoe rot ook, het klinkt allemaal positief dat zij nu eindelijk zien wat jullie ook zien.

Arm meisje, natuurlijk wil ze naar huis. Hopelijk hebben ze morgen genoeg gezien en mag ze snel met je mee!

Lijkt me voor jou ook lastig dat je er niet bij kunt zijn. Ik had dat toen Amber in het ziekenhuis lag. Naomi was nog maar 1,5 en we wilden alles zo normaal mogelijk houden en mijn man werkte 's nachts dus kon vaan gewoon niet bij haar blijven slapen. Ging zo tegen mijn gevoel in.

Nog even volhouden!

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Liefje  schreef op: 29-08-2012 22:40:43
Ik heb net alles doorgekeken en me met verbasing afgevraagd waarom er zo gesold moet worden met een kind! Maar goed nu is ze daar en zien ze zelf hoe het is, het is vreselijk voor je dochter maar godzijdank wordt er nu als  het goed is ook actie ondernomen!

 
Quote
RE: even een update over r.omy
Bettie  schreef op: 30-08-2012 13:21:58
Ik hoop dat de arts de bevindingen van de verpleegkundigen serieus neemt. Dat zou voor jullie en voor jullie dochter fantastisch zijn. In die zin dat er nu EINDELIJK eens actie wordt ondernomen.

Sterkte nog.
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Patricia2211  schreef op: 30-08-2012 13:42:37
jeeeeeyyyy!!!!!!!!!! me meisje is weer thuis!!!!!!!!!!
gelukkig poepte ze, en meteen is de arts erbij gehaald....
nou zei ze, dit is zo klaar als een klontje...
nu wachten op (toch) de kijkoperatie in nijmegen, dat zou binnen 2 weken moeten zijn
o ik ben zo blij dat ze het nu eindelijk zelf gezien hebben, en zij zei ook, dit heb ik nog nooit gezien.
dus nijmegen, kom maar op met je dit kan niet!

straks nog even contact opnemen met de hiusarts, die wouden graag via onszelf op de hoogte gehouden worden omdat dat toch sneller gaat als via het ziekenhuis... nu wachten tot 2 uur, dan is hun pauze en werkoverleg voorbij.

o wat ben ik blij dat er nu eindelijk wat gaat gebeuren!

liefs patricia
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Janneke  schreef op: 30-08-2012 13:45:18
Wat ben ik blij voor jullie!

Hoop dat ze snel terecht kan in nijmegen.

Lekker dat je meisje weer thuis is
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Karinmv3  schreef op: 30-08-2012 14:22:53
Wat goed!

Nu kunnen ze toch niet anders meer dan je eindelijk serieus nemen!
 
Quote
RE: even een update over r.omy
Emv3  schreef op: 30-08-2012 14:41:02
wat een goed niuews!!!!!!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende


Reageren op even een update over r.omy
Naam
Bericht