Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 23-01-2012 22:00:09
Linda79: Balen van je suikers dat je ze nog steeds niet onder controle hebt. Hopelijk is het na de bevalling weer helemaal goed.

LindaS; jammer joh 1e ronde niet, maargoed we duimen voor jullie verder voor ronde 2! Ik heb nooit met ovusticks gewerkt dus geeeeeeen idee hoe het werkt.

Ilse: Ik ben morgen bij je in de buurt Moet een vriendin ophalen op het station van Hardewijk en dan gaan we door naar de Zwaluwhoeve, even een dagje relaxen

Nou BB loopt vast dus ik kan even niet teruglezen wat jullie als laatste hebben geschreven.
Sorry voor degene die ik ben vergeten.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 24-01-2012 06:53:56
Gevonden!!! k moet zo werken dus kom snel weer langs!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 24-01-2012 10:31:08
hey jaa ik heb jullie ook gevonden!

heb LK nog een bericht gestuurd via FB maar van anneke heb ik niks.

Esther mn psych komt vanmiddag...ik zal wel weer te horen krijgen dat ALLES GOED GAAT. ze heeft van hogere hand opdracht gekregen mij dr uit te bonjouren (en vele andere lange gevallen) vanwege de bezuinigingen na 5 jaar kost ik te veel. alleen een beetje jammer dat ze zegt dat alles zo goed gaat terwijl ik zit te janken dat ik me niet goed voel enzo. komt dan niet echt geloofwaardig over he??

Amber is even buiten aan t spelen met stoepkrijt.

 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 24-01-2012 12:51:02
Hoi Meiden,

Ook ik heb jullie gevonden.

Lin79 balen he dat ze meer naar op de centjes letten, dan de gesteldheid van de client. Dat je zo moet huilen komt van de hormonen, maar bij jou zit er misschien wel meer achter. Als je wilt praten of ff uithuilen je weet me te vinden. Wil dolgraag even naar je toe komen,
Zullen we kijken of we volgende week een afspraak kunnen plannen. Dan komen Eva en ik ff thee/koffie drinken. Als jou dat uitkomt natuurlijk!

Anneke zal wel druk in de weer zijn met Bas en Sjoerd en weinig tijd voor ons hebben, wat heel begrijpelijk is.

Nou ik ga weer ff werken
 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 25-01-2012 13:32:40
Heb het gevonden, probeer gauw bij te praten.
Alles gaat goed hoor, Mike groeit als kool en Evy haar shirts 92 worden de mouwen te kort, groei spurtje denk ik, en tja ondeugend is ze wel..., hahaha

tot later
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 25-01-2012 14:10:35
Gezellig dat jullie het gevonden hebben!! Ik heb ook niets van Anneke om haar te laten weten dat we hier "zitten"...

@Lin79 hoe ging het nij esther??Beetje vreemd idd dat zij zegt dat het goed met je gaat terwijl het helemaal niet zo goed gaat als zij zegt...Rot bezuinigingen! Belachelijk dat ze je dan zo af willen schepen terwijl je de hulp eigenlijk best nodig hebt!

@LinSH wat fijn dat het zo goed gaat met de kids!! Evy groeit zeker hard! en hoe is het met jou??Alles een beetje op de rit?

@Femm we gaan gewoon op naar ronde 2,haha hopen dat het deze keer wel raak zal zijn Hoop het wel!

Ben zelf niet helemaal fit en Levy is mij (en mn moeder) de laatste dagen erg aan het uittesten. Niet willen slapen, niet willen eten...Erg fijn als je al niet fit bent maarja daar houd die kleine draak geen rekening mee!!
Maandag ga ik met mn schoonzus naar de opnames van Ik hou van holland!! we hebben er zo'n zin in! Had ons als een tijdje geleden opgegeven maar hoorde maar niets. Ging er dus eigenlijk vanuit dat we niet uitgekozen waren maar kreeg gister ineens mail dat ze een bevestiging van onze komst wilden! Dus dat wordt gezellig maandag. Om 14.30uur moeten we bij de Studio's in Baarn zijn...Ben benieuwd!

Fijne dag nog allemaal!!
Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 25-01-2012 15:47:46
dag dames
nouw vandaag een echo gehad buikje is wel te groot die staat op 37 weken hoofdje op 35 weken ben vandaag 34 weken....MAAR: de kleine is gedraaid en ligt in stuit!!!! ben helemaal overdonderd ik dacht wat ik voelde dat dat indaling was maar niet dus...heb nu een stuitje. over 2 weken terug komen hopen die ie gedraaid is is 10% kans....zo niet dan kijken of draaien mogelijk is...maar mag niet te geforceerd gaan vanwege de KS wond...dus moet me denk ik langzaam aan gaan voorbereiden op t feit dat ik niet vaginaal kan bevallen. nu heb ik volgends mij ook wel een beetje alles gehad wat er te krijgen is bij een zwangerschap!

tsja en over ester...die dacht dat mn wisselende stemmingen niet ERS ( emotie regulatie stoornis leuke naam voor bps) gerealeerd waren maar dat dat kwam doordat er onzekerheden waren daar werd ene mens ook wankel van zei ze. ze is een half uurtje geweest ofzo...ik heb er weinig meer aan.

en verder gisteren uitslag rechtzaak inzake defensie gehad is voor ons negatief ff een behoorlijke domper dus!
We hebben t niet goed aangepakt ben ik bang en vanuit een verkeerde hoek bekeken. ze gaan nu kijken of beroep mogelijk is...of nut heeft....denk t niet
ABP en keuringsarts zeiden dat de schouder spontaan tijdens een hinderlaag uit de kom vloog wij hadden moeten bewijzen en aantonen dat dat niet zo was dat is niet gebeurd eigenlijk had FNV advocaat arnoud naar een nieuwe keuringsarts moeten sturen is niet gebeurd...hij is pas net klaar met zn studie misschien is t zn 1e rechtzaak??? balen dus.

en verder: @sas lijkt me gezellig!

@lindas: beterschap en succes met de opnames....leuk!

@lindas: hier maatje 92 truitjes ook al de kast uit nu vol in 98/104 maar met broeken in 92 en 98.
 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 25-01-2012 20:39:34
Hoi,

Ondertussen nog even wat werk afmaken.

Ik moet vl week donderdag alweer met Mike naar het bureau, 3e prikkie en de vorige keer was hij heel stoer bij papa.
Hij is zon lachebek, gister heeft mijn moeder voor het eerst weer opgepast, en hij sliep van 12:00 tot 16:00 toen heeft ze hem maar wakker gemaakt voor de fles.
Hij krijgt nog steeds borstvoeding, al vergt het iets meer energie dan bij een eerst.
Maar hij groeit, en word met de dag knapper dus ik hou vol hahahah, doet mijn lijn minder goed, ineens weer de neiging tot snoepen, maar train 1 a 2x per week dus soms sta ik het mezelf toe.

Evy is snachts weer een beetje ana het spoken, maar je moet ook zo opletten wat er die dag gebeurd en gezegt word..., ze pikt alles op en praat en acteert alles na, ze is zo bijdehand.
Van het weekend escalleerde een stel vrienden van ons ivm hun kids, en Evy kreeg dat mee, ze deed het helemaal na in de auto balen.
Ze is naast ondeugend, nog steeds een lieve mini moeder over Mike .

Ook heel behulpzaam, zet zelf kopjes op het aanrecht, en ruimt al aardig op, behalve haar speelgoed, de boef.
Gillen is hier wel nieuw, en moeilijk eruit te krijgen, ze zit nu toch wat vaker op de gang.
Vooral als Mike even een turbonap in de box doet, gaat ze hem wakker gillen grrrr.

Weet niet of ik dit al had verteld, ik was te laat met psz, en nu gaat Evy waarschijnlijk asap naar het kinderdagverblijf op de woensdagmorgen, psz is er pas in okt plek, dan is ze al 3 geweest, ik vind dat dom van mijzelf, en dus probeer ik nu zo op te lossen, zodat ze toch leert spelen met andere kinderen.

Kom later terug, kids roepen
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 25-01-2012 21:13:07
Leuk dat iedereen het gevonden heeft. Moeten alleen nog even iets verzinnen dat Anneke het ook te horen krijgt, op BB mag er namelijk niets gezet worden over de site

LindaSH: Gillen was hier in het begin ook heel erg, en toen nam het gelukkig wel weer af.
Balen joh dat je te laat was voor de PSZ. Is er geen lange wachttijd bij de KDV?

LindaS: Danique is sinds begin deze maand ook over naar maat 98. Terwijl ik in oktober alles nog in maat 92 moest kopen en omslaan.
Enige nadeel vind ik wel dat in heel veel broeken maat 98 geen elastiek meer zit wat je strakker kan zetten, veel broeken blijven bij Danique niet hangen.

Linda79: Balen joh van de uitspraak. Kunnen jullie in hoger beroep?

LindaS: Leuk joh dat je naar de opnames gaat! Ik vind het programma altijd zoooo leuk, lig atijd helemaal dubbel hihi

Gister bij de zwaluwhoeve geweest, mmmm wat was dat heerlijk! Ik had even heeeeeeeeeeeel lang in de file gestaan bij Eemnes maar toch was ik er nog om 10.30 uur. Om 21.15 gingen we weg en om 23.30 lag ik in mn bedje. Vanmorgen om 6 uur de wekker weer, dus ik had eigenlijk wel even de balen erin dat ik vandaag het ochtendje ook niet vrij had genomen, maarja volgende keer beter.
We hadden een boekje meegekregen en daar zat een tegoedbon voor gratis entree in dus in het voorjaar gaan we gezellig nog een keer.

Nou ik ga mn bedje opzoeken.

Gr Femm

Oja afgelopen maandag weer te wegen geweest, was toen 3 weken bezig met afvallen en nu 3.9 kilo kwijt. Heb als doel gezet dat ik volgende week woensdag 5 kilo totaal kwijt wil zijn, ben benieuwd! 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 25-01-2012 21:41:59
Hoi,

idee Anneke even een mail sturen, dus op bb haar mailadres vragen, of mailadres geven....

Ik ga dat wel even fixen...

weltrusten

Gr LinSH
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 26-01-2012 09:57:32
LindaSH: Ik had dus hetzelfde idee, heb mijn emailadres op bb gezet voor Anneke met de vraag of ze me wil mailen
 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 26-01-2012 17:32:47
dag dames
nouw ik heb t ff allemaal kunnen laten bezinken
en tsja als de baby niet gaat draaien is het maar allemaal zo en dan wordt het maar een keizersnede....heb dr wel vrede mee als t zo moet zijn. ik weet ook nog niet of ik t wel laat draaien lees er best wilde verhalen over moet me nog maar even goed laten informeren.

@femm je gaat snel met afvallen goed hoor!

@lindash: ach 1 voordeel van t kdv het is aftrekbaar aangezien je toch werkt. Amber ook aan t gillen enzo ook vaker in de stoel voor straf.
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 28-01-2012 14:24:12
@Lin79 ik heb ook wel eens gehoord dat het draaien van de baby in je buik niet echt een pretje schijnt te zijn...Denk er goed overna meid, je hebt nog eventjes! Ik duim voor je dat de kleine meid nog uit zichzelf zal draaien zodat je gewoon via de natuurlijke weg kunt bevallen!
En wat een tegenvaller van de uitspraak, gaan jullie in hoger beroep?

@Femm wat lekker zeg een dagje ontspannen voor jezelf!! Ik hou zelf niet zo van de sauna, het feit dat ik in me naakie moet lopen staat me al niet echt aan en andere mensen hoef ik al helemaal niet in hun blootje te zien,hahaha. Maar ontspannend zal het vast en zeker zijn!!

@LinSH leuk he die kleine papagaaien
Wat goed dat je nog steeds borstvoeding geeft,petje af!!
Fijn dat Mike het ook zo goed doet en dat Evy behulpzaam is,dat kun je wel gebruiken met 2 kids!
Jammer dat je te laat was voor de PSZ, maar idd bij het KDV zul je geld terugkrijgen en bij de PSZ moet je het volle pond betalen en krijg je niets terug.

Levy zit in maatje 92 van shirtjes en broeken ook. Die moet ik vaak nog wel strakker zetten met het elastiek.
Levy heeft sinds donderdag koorts. Mn moeder heeft m opgehaald van de PSZ, ik zat in vergadering en ben daarna nog even met mn zwager onverwachts gaan shoppen. Was erg gezellig!
Levy eet erg weinig(vandaag nog maar 3 happen fruit)en drinken is ook minimaal. Gelukkig heeft ie net weer een halve beker leeggedronken. Dat lekkere bolle buikkie van m is nu echt weg... En hij is zo zielig,piepen en huilen. Nu ligt ie even te slapen en hoop dat ie straks wat beter wakker wordt.
Lekker rustig weekendje voor ons dus

Fijn weekend meiden!!
Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 28-01-2012 14:24:49
uhh papegaaien bedoel ik natuurlijk,haha niet papagaaien
 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 28-01-2012 14:31:26
Hoi,

klopt kdv is aftrekbaar van inkomestenbe, echter kost pzs hier 37,50 voor 2 ochtenden, en kdv gaan wij nu 75 euro per mnd zelf betalen voor 5,5 uur, de rest hebben we dan al terug van de be.
maar zoals het er nu naar uitziet, compenseert mijn werkgever het bedrag..

Evy wil momenteel echt bijna smiddags niet meer slapen, maar soms komt ze daardoor echt slaap terkort, het is nu om en om dat ze slaapt ene middag wel, andere niet of ze stort in op de bank.

Mike is verkouden en ik ben het aan het worden, en ik moet eigenlijk ook naar een arts.., zit vl mijn niet in orde aan de onderkant na de geboorte van Mike.

Gister met trainen merkte ik weer grote druk, alsof er nog een ukje uit komt, en met tillen heb ik dat ook al vaker.
Maar ik en doktoren is geen combi, zal toch even moeten doorzetten.

Nou ga nu eerst even wandelen, is lekker zonnetje buiten.
En morgen weer voornemens naar het bos te gaan.
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 28-01-2012 23:02:01
Met dank aan femm; ook ik heb hem gevonden!

Heb alleen nu geen tijd om bij te lezen, Bas moet zijn laatste fles krijgen,kom snel bij lezen en stukje typen.

Fijne avond en slaap lekker allemaal

Groetjes Anneke :d :d :d
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 29-01-2012 06:09:53
@Anneke wat fijn dat je ons hebt gevonden!! Hoe gaat het met Bas??En met jou??Hoe reageerd Sjoerd op zijn broertje?

Wij hebben gistermiddag nog bij de spoedpost in het ZH gezeten met Levy. Hij had smiddags ineens 40graden koorts. En hij at nog steeds niets en drinken was ook minimaal. Het leek wel een dood vogeltje zoals hij bij je op schoot zat de hele dag. Ze zag daar wel dat zijn linkeroortje aan de binnenkant wat rood was maar dat zat net op de grens voor wel of geen antibiotica. Uiteindelijk heb ik alleen vloeibare paracetamol meegekregen en moet ik het aankijken tot maandag. Als hij dan nog koorts heeft moet ik naar onze eigen HA...Hij is vanacht erg onrustig geweest en ook weer verschrikkelijk warm! Gelukkig wilde hij wel af en toe wat drinken dus had was paracetamol erdoor gedaan. Ben benieuwd hoe vandaag zal verlopen...
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 29-01-2012 09:09:23
LindaS: Ahhh arme Levy! Hoe gaat het nu?

Anneke: Je hebt ons gevonden

LindaSH: Heeft dat niet te maken met je bekkenbodemspieren? Als je die bijv als je even een half uurtje op de bank zit 10sec aanspant, 10sec ontspant. En dat blijven herhalen dagelijks, kijk is of dat werkt dan hoef je miss niet naar de dokter

LindaS: Wij waren op badkledingdag, niet vanwege de dag maar mn vriendin kon alleen maar op dinsdag, dus dan lijkt het net of je in het zwembad de hele dag loopt. Enige nadeel vond ik dat ik savons in mn uppie weer terug moest, mn vriendin woont in Nijmegen dus moest de compleet andere kant op.

Linda79: Ik heb inderdaad ook wel is verhalen gehoord dat het draaien niet zo'n succes was, hopelijk draait de kleine nog uit zichzelf. Quinn lag met 33 weken ook opeens in stuit maar met 35.5 week was hij weer omgedraaid uit zichzelf, dus er is nog hoop voor je!

Nou ik ga QUinn zo maar is uit zn bedje vissen die ligt nog heerlijk te snurken.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 30-01-2012 12:49:55
Linda's"hoe gaat het nu met levy?

Linda79" balen zeg, draaien lijkt me geen pretje, maat kz is helaas ook niet fijn. (ik mag zes weken bijna niks). Gelukkig heb je nog tijd om na te denken. Succes.

Femm;wat fijn dat je lekker hebt kunnen relaxen.

Met Bas gaat het goed. Hij heeft vrijdag en zaterdag tot 0515uur en 05.45uur geslapen! Vandaag kwam hij om 03.15 uur weer.
Sjoerd vind het wel leuk wil hem de hele tijd aaien, wel merk ik dat het veel impact op hem heeft. Hij is erg gevoelig en ik merk dat hij on slecht aan het uittesten is. Bas is na de fles van 17"00 uur altijd erg onrustig. (lastig met koken) maar als hij er dan beneden bij is is het oud, verder slaapt hij eigenlijk van voeding tot voeding. Helaas slaapt Sjoerd nog steeds slecht s'nachtslot. Dat is erg vermoeiend.
Vandaag is Sjoerd naar de opvang , ben voor het eerst hele dag alleen met Bas . Na zijn volgende voeding ga ik even lekke slapen in bed.

Verder lekker boek lezen. En koken in etappes (mag niet lang staan vanweg E keizersnede)

Hoe is het met de rest van de meiden?

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 30-01-2012 12:51:33
Oud = goed

Sorry op de iPad maakt hij allerlei woorden in 1 keer anders zonder dat je het in de gaten hebt
 
Quote
RE: A-moeders
Anoniem  schreef op: 30-01-2012 13:15:11
Hoi,

Vandaag alleen thuis erg raar na 4 weken iemand om je heen.
Maarten heeft gister auto gereden en dat ging super en als we hem helpen met zijn rekje/krukken komt het helemaal goed. Hij is vandaag een paar uur werken.

Eva is naar een vriendin toe en komt vanmiddag weer terug. Ben benieuwd, ze keek heel raar dat ik niet mee ging.

Gister waren de neef van Maarten, zijn vriendin en hun 2 dochtertjes van 2 en 4 er. Erg gezellig en Eva moest eerst niets van de meiden weten, maar op het laatst liepen ze hand in hand door de kamer en gingen ze springen en zingen. Erg leuk om te zien.

Eva moet nog steeds niet van Jens weten. Als hij in de buurt komt geeft ze alles aan hem of loopt snel weg. Ook samen bij oma zitten wil ze niet. Jens is 5 maanden jonger maar een bob de bouwer nen een beetje onbehouden. Als hij dreigt te vallen grijpt hij dus iedereen vast en ook Eva. Dat wordt nog wat als we 4 juni op vakantie gaan en dan komen mijn zus, haar vriend en Jens ook 4 dagen. Hopelijk wennen ze dan aan elkaar.

tot snel
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 31-01-2012 19:24:38
@Sas dat zal toch wel goed komen met Jens en Eva?!Je zal zien dat ook zij straks dikke vriendjes zullen zijn ;-)

@Anneke hoe was je eerste dag samen met Bas? Ook Sjoerd zal even moeten "wennen" aan zijn broertje, maar zo te horen doet hij het hardstikke goed!! Hoe voel jij je verder?Al weer een beetje herstellende?

Levy is eindelijk weer een beetje aan het opknappen...drinken wordt steeds meer en ook eten langzaam aan wat meer. Hij is nog wel erg aan het piepen en jammeren maarja dat zal ook wel weer overgaan!
De opnamen gister van Ik Hou Van Holland was erg leuk!! We hebben 1 aflevering opgenomen en deze wordt uitgezonden op 25 februari. We zaten helemaal vooraan in het vak van Guus(oranje) en konden ook af en toe even met ze overleggen. Bij hem is het team zaten Marianne Vos, Tijl Bekkand(Lama's) en Hans Klok. Enn jaja we hebben gewonnnen!!!We hebben een mooie gepimpte dakkoffer van IHVH mee naar huis mogen nemen. Ik denk dat we met de uitzending ook wel vaak te zien zullen zijn omdat we precies achter het team zaten. Ook is gefilmt hoe wij die koffers in de auto aan het proppen waren,hahaha. Al met al een heel geslaagd uitje!!

Fijne avond allemaal
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 01-02-2012 10:06:17
dag dames
@lindas: leuk dat jullie een dakkoffer gewonnen hebben erg handig voor op vakantie! ;-) ik zal kijken of ik kan kijken de 25e (als ik niet in t ziekenhuis lig tenminste).

@anneke hoe gaat t met je wond? geneest die goed? geef je borst of fles?

@femm goed dat je al 5 kilo kwijt bent! veel hoor!

mn suiker is helemaal ontregeld en mag niet meer insuline spuiten van de diabetes verpleegkundige omdat ik door de ophoging veel hypos krijg dus of hij is na t eten te hoog en dan een uur later veels te laag. zo rond de 3.1 ofzo....niks aan dit. de DBV zei ook dat je vaak ziet dat vrouwen aan t einde van de zwangerschap imuun worden voor de insuline dus we wachten maar af. ik weet niet wat de gyn gaat doen als de hypo's blijven is niet zo goed voor de baby.

Verder heb ik soort menstruatie kramp is dat een voorteken??? mn buik gaat ook steeds samentrekken en stuitert dan op en neer....opzich leuk maar niet van 24:00 tot 03:00 snachts. en dan om 4:30 weer...verder is lopen echt een vak appart geworden kan ook weinig meer doen voor ik een harde buik heb....krukje opzij schuiven zorgt al voor een harde buik 20 minuten staan om te koken is 1 grote hardebuik verder doe ik weinig. Ach ja vandaag 35 weken.

ik weet nog steeds niet wat ik ga doen met het draaien laat me eerst eens goed informeren door de andere gyn die ik vrijdag over een week krijg.

wat betreft hoger beroep....we zijn afhankelijk van het FNV want wij hebben zelf de financiele middelen niet voor een advocaat en ik geloof dat FNV er geen heil meer inziet.

vandaag is arnoud eindelijk naar de dokter gegaan naar maanden aanklooien...is bloed onderzoek gedaan afwachten dus hij heeft van die vage klachten ....hoofdpijn, duizelig, vaak diaree, rillerig, moe, moe...maandag moet ie terug komen.
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 01-02-2012 20:41:23
heb het ook gevonden hehe hoop dat diet beter werkt dan bb

ben vandaag naar de anastesist geweest ik moet een gesprek met het team wat bij de bevalling van nynke aanwezig was

@lins 25 februari moet lukken denk ik

@lin79 tis wat nog even

hier al weer aan de beterende hand gelukkig

 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 06-02-2012 08:31:13
lindas: wat fijn dat je opame zo leuk waren, ik kijk het programma ook altijd, dus zal goed opletten of ik je zie zitten. hihi.
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 06-02-2012 08:37:19
linda79: de wond geneest gelukkig goed, geen onstekingen. Ik geef de fles. Vanacht kwam Bas om 06.00 uur. Heerlijk. S'nachts slaapt hij erg goed, wel is hij de afgelopen dagen overdag / in de avond onrustig, heeft ook flinke uitslag in zijn gezicht (hoop geen koemelkallergie), hiervoor heeft de dokter antibioticazalf voorgeschreven, nu is het gelukkig bijna weg.
Hopelijk wordt hij nu overdag ook rustiger (dit was hij eerst wel altijd).
Sjoerd reageert echt super op bas, wil hem de hele tijd vasthouden, fles geven, aaien etc. Hij is ook echt teleurgesteld als hij naar bed moet en hij niet meer kan helpen met de fles (hihi)

Wat balen van je suiker meid, zeker nu je zoveel harde buiken hebt. Hopelijk komt hier snel verandering in. Heel veel sterkte.

anja; mag ik vragen waarom je een gesprek moet?

Sas: ik denk ook dat het wel goed komt tussen Jens en Eva.
Is waarschijnlijk een fase.


lindas: de eerste dag met bas alleen ging goed, moet zeggen dat het niet meer zo eng/raar is omdat het de 2de is. Bij Sjoerd vond ik het echt spannend de eerste dag alleen.

Ik ga me even verder klaarmaken, dadelijk komen ze van het bureau langs. Ben benieuwd hoe veel Bas weegt.

Tot later deze week


groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 06-02-2012 09:45:42
Dag dames
gisteren was arnoud jarig 38 alweer....oude man heb ik hoor hihi...
mn broer met aanhang was er en mn schoonouders en sochtends kwamen linda van hyves en anouk en dr vriend nog even...hun hebben ook alle twee bij defensie gezeten zelfde slag volk als arnoud dus....grof in de mond etc. was wel gezellig amber en anouk leuk gespeeld. amber is veel verder met spraak dan anouk maarja anouk doet al plasjes op de wc en poepjes dat doet amber nog niet. De jongens van mn broer zijn nog naar t kanaal gegaan hier en hebben geschaatst en amber meegenomen in de slee op t ijs. t is dan net de koninging Dag dag hallo ....

@anneke fijn dat je wond goed geneest. hoeveel was bas aangekomen? is toch normaal als ze met 2 a 3 weken allemaal uitslag en pukkeltjes enzo krijgen in t gezicht?

pffft arnoud moest vanochtend om 8 uur bij de dokter zijn...gaat ie gewoon naar zn werk! is die de dokter vergeten! nu moet ie woensdag. ik heb genoeg aan mn eigen dokters afspraken onthouden hoor hij moet de zijne maar doen!

@anja: ja waarom heb je een gesprek eigenlijk?

@lindas: fijn dat levi weer is opgeknapt.

woensdag 36 weken zwanger en donderdag en vrijdag naar t ziekenhuis. ben benieuwd. verder veel bekken pijn in mn schaambod.

 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 06-02-2012 13:20:30
@Anneke wat fijn dat het allemaal zo goed gaat!
@Lin79 nog gefeliciteerd met Arnoud!Was het verder een leuke dag?
Hoe is het verder met jou?

Hier weinig nieuws. Misschien hebben jullie het wel op het nieuws gehoord/gezien van die man van 55(broer Joop Zoetemelk) die zaterdag door het ijs is gezakt in Rijpwetering en is overleden? Dat is bij mn ouders in het dorp en toevallig waren we net buiten in de sneeuw met Levy. We hoorden allemaal sirenes,en dat is zeldzaam in dat kleine dorp daar. Dus we gingen even kijken waar er iets aan de hand was. Onderweg kwamen er al achter wat er waarschijnlijk aan de hand was. Enja 2 ambulances,brandweer,politie,traumaheli,politieheli, maar het heeft niet mogen baten helaas...Het was de vader van een oud klasgenootje van me...Snap ook eigenlijk niet dat je in je eentje het ijs(lees meer) op gaat om te kijken hoe dik het is maar dat maakt het niet minder erg natuurlijk.
Wij hebben nog steeds niet geschaatst maar dat heeft te maken dat Mark zn nieuwe schaatsen nog niet binnen zijn
Ze hadden er vorige week al moeten zijn eigenlijk en juist nu zijn ze nog niet binnen,grrr. Anders ga ik vandeweek wel met mn moeder als het lang duurt!Haha.
Nou ik ga nog even wat doen hier,Levy slaapt.

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 06-02-2012 16:56:02
@lins ja t was een leuke maar toch drukke dag als je sochtends en de hele middag bezoek hebt we hebben t expres klein gehouden omdat ik op t laatst loop. Wat schrikken joh van de vader van je klasgenootje. erg hoor! bah.

pfffft nu t bijna sil hefe!! begind mn fries bloed toch wel enorm te kriebelen en baal ik wel ff dat ik opt laatst loop. anders was ik echt wel naar de elfstedentocht gegaan met mn buurman!
in 1997 was ik er ook bij had een button waarmee je vrij kon reizen met de bus van stad naar stad in friesland. en was er met vrienden van me die nu al weer jaren lang gemigreerd zijn naar the states om boer te worden/zijn. wel gek eigenlijk. ik was toen nog op tv en in de krant stond op t brugje van batlehiem. met in mn ene binnenzak een fles jagermeister en in mn andere een flesje sonnema ;-) anders fries je dood he lol.

was wel grappig want de hele dag zochten we dus t broertje van die vriend van me....en toen we de volgende dag de krant zagen zag je ons boven op t brugje en hun dr onder staan...ja toen had je nog geen mobiel voor pubers zeg maar Ook zag ik daar toen een blote man t ijs op stappen en bart veldkamp enzo voorbij komen....daarna nog met de bus naar dokkum gegaan in de kroeg beland want meeen wat was t koud. en binnen lekker warm.....en toen zei ik we moeten nu naar leeuwarden de finish zien maar ik was al te laat er was al een winaar!! maarja alsnog leeuwarden ingegaan natuurlijk en de toog in feestuh! leuke herinneringen...maar deze x zal t als t door zal gaan thuis voor de buis zijn.
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 07-02-2012 17:45:08
om te kijken wat er nou gebeurd is tijdens de bevalling mis nog hele grote delen en sinds de bevalling vind ik ruggenprikken nog erger dus
en een bevalling is niet de enigste ok meer waar je zo'n prik voor krijgt

en wij willen gaan kijken of dit ons laatste kindje word of dat er over een jaar of 3 a 5 toch nog een 3e komt

en tis gewoon woon om wat meer zeker heid te krijgen en meer de puzzel voor me zelf kompleet heb
maar naar 2 gesprekken is dit nog steeds niet zo denk ook niet gaat worden en hoop dat het gaat slijten en dat ik een plekje kan geven
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht