Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 20-02-2012 20:41:52
Hoi meiden,

Hoe is het met jullie?

Hier alls z'n gangetje. Ik ben vandaag thuis gebleven met Lisa. Die was uiteraard nog te ziek om naar het kdv te gaan. Mees is wel gegaan dus had een dagje alleen met de kleine meid. Ze knapt al een beetje op, maar de koorts blijft nog wel aanhouden. Drinken doet ze ook matig maar net voldoende.

Lin79: Wat jammer dat het niet heeft doorgezet. Maar wellicht zorgt al dat gerommel wel voor wat ontsluiting en dat zou natuurlijk mooi van pas komen als je word ingeleid. Hoe meer ontsluiting je al hebt hoe beter natuurlijk!
Nee, ben niet zo blij met al die kuurtjes, maar ja... heb nu A. Vogel een mail gestuurd voor advies over homeopathie. Eens kijken of ik op die manier haar weerstand een beetje kan helpen.

Voor mijn zusje schiet het nu ook aardig op. Zij is aankomende donderdag 37 weken, komt dus ook in de buurt! Ben heel benieuwd! Zij krijgt overigens ook een meid, had ik dat al verteld? En had ik al verteld dat mijn schoonzusje een jongen krijgt? Zij is eind Mei uitgerekend.

Nou, ik ga zo nog even met Lisa knuffelen en dan lekker op tijd naar bed.

Fijne avond!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 20-02-2012 21:37:16
hier heeft het verkoudheids virus weer toe geslagen helaas
esmee en ik hebben er last van heb ook dubbele oorontsteking
auw dat doet pijn

nynke weigert savonds te eten al 3 dagen esmee heeft vandaag alleen bisquits gehad

@lin79 misschien ben jij er klaar voor maar de beeb nog niet als die wil komen dan komt ie wel ook al is dat vannacht'

en ik denk niet dat je bang hoeft te zijn voor amber der slapen snachts als de beeb huilt nog nooi last van gehad
moet je trouwens ook nog een tandem hebben voor je 2 kindjes of geen belang bij heb hem te koop wil er graag van af


@ilse wat balen dat lisa steeds niet fit is

onze hulp haar zoon heeft kinkhoest argh heb ik weer

ben wel iets bij gekomen zonder kids maar mis ze ook wel weer esmee is van morgen toch nog naar psz geweest eerst maar naar de ha geweest ivm hoesten en dat er kink hoest is geconstateerd is bij zoon van hulp

hoop niet dat esmee of nynke het krijgt nynke moet prik 4 nog met de k er in en met esmee bljfj je toch wle op letten

ga met bed ik wel trusten
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 21-02-2012 11:46:12
Dag dames
hier nog steeds BIB t is ERG rustig moet ik zeggen.

@ilse: ik heb een hele tijd samen gewerkt met biohorma in harderwijk toen ik werkte op t reclamebureau in dronten....ik heb destijds namelijk mede de nieuwe verpakkingen van A vogel ontworpen (is van biohorma) die met t handjes in t groene blaadje( put the nature in your hands) en alle bijsluiters. Echinaforce helpt normaal voor weerstand weet alleen niet of dat bij baby's mag. misschien kun je een klasiek homeopaath bezoeken? wordt vaak vergoed....

Ben je vandaag wel weer naar t werk?

@anja: wat rot joh oorontsteking schiet ook niet op he bij jullie...met de ziektes.

oma is net weg en die komt morgen vroeg hier op amber passen. mn ouders komen later in de week dr was toch nog sneeuw gevallen in hongarije dus ze komen zoals t nu staat zaterdag aan in nederland.

Snuffel merkt dat er wat gaande is die is zo stront vervelend gewoon voor mn ogen op t tapijt plassen (terwijl de rest plavuizen zijn )...mn pantoffel kapot gekout vannacht en arnoud zn werk rugzak van de tafel afgetrokken en open gemaakt natuurlijk alle mandarijntjes inclusief schil en wat dropjes tegen t hoesten opgegeten die er nog in zaten...en wat papier werk... GRRRRRRRR. .........rot beagle gedrag! hij scoort hier geen hoge ogen mee!

Ben best zenuwachtig en voel me heel raar van binnen.




 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 21-02-2012 12:04:57
Hoi dames,

Hier ben ik weer ff. Ben lang aan het bijlezen geweest. Hoop dat ik alles nog weet. Hihi. Nog steeds last van zwangerschapsdementie.

lindas: met Bas gaat het goed, wel is hij af en toe erg onrustig, hij is dan erg moe, maar als hij in bed ligt gaat hij huilen . Of hij slaapt erg onrustig. Soms ligt hij ook prinsheerlijk te slapen. Heb al een afspraak bij de osteopaat gemaakt ,voor de zekerheid. Merk dat hij soms een beetje moeite heeft met poepen. Zijn uitslag is helemaal weg gelukkig.
Fijn he als ze zon vooruitgang maken qua spraak. Wat goed van Levy. Hoe slaapt hij nu s'nachts.
Hier ook vooruitgang met praten, Sjoerd was erg laat met praten, maar het gaat nu super, telt tot 10, begint al met het abc. En maakt hele zinnen, zegt lekkerlijk alles na (wat niet zo handig is altijd). Ook kijkt hij naar de klok en zegt nu 19.00 uur (is toetje tijd). hihi, ook al is het pas 18.30 uur. Maar dan heeft hij zin in toetje en doet dan net of het al 19.00 uur is. (kan natuurlijk nog geen klok lezen). Wel heel grappig.

ilse: Fijn dat je de site gevonden hebt. Mijn koortslip is nog steeds aanwezig helaas, nog niet minder. Blijf van de die patches gebruiken vanwege besmettinggevaar, vind het zo jammer dat ik niet kan kussen/ knuffelen.
Een ritme vinden vind ik soms ook lastig. Ik heb voor mezelf wel een schema, maar soms blijft Bas onrustig en werkt hij niet echt mee. Dan wil ik na de fles bijvoorbeeld lekker gaan slapen om bij te tanken, en dan wil hij niet slapen / en is aan het huilen. Zucht.
Hoe gaat het nu met Lisa?

Anja: heb je een beetje bij kunnen slapen?

Wat vervelend van die ooronsteking. Jullie blijven helaas aan het kwakkelen he? Sterkte ermee.

Lk: spannend voor je zus! ik zal duimen

linda79: hier geen problemen om Sjoerd weg te brengen / of als mijn (schoon) ouders hier zijn om voor hem te zorgen. We hebben dit van het begin af aan gedaan. Wel zal ik het dadelijk de 1ste keer beetje raar vinden als ze voor Bas zorgen. Is waarschijnlijk vrijdag al, ivm begrafenis van vader van vriendin. Maar kinderen wennen gelukkig heel snel aan iemand anders. Bij Sjoerd werkt het om hem voor te bereiden, als hij weet dat hij bij opa en oma gaat logeren vind hij het prachtig, maar je moet het hem wel tijdig vertellen. Hij heeft er behoefte aan dat hij weet wat er gaat gebeuren. En aan regelmaat.
Heel veel succes! nog even doorzetten en dan is het zover.

Volgens mij ben ik vast wat dingen vergeten, sorry, weet even niet meer allemaal wat ik gelezen heb.
Ga zo even lekker eten voor de tv (kan nu gezien sjoerd bij opa en oma is).

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 21-02-2012 16:29:44
Hoi Allemaal,

nou Eva is weernaar het KDV, maar is nog niet helemaal in haar hum. Vrijdag nog hoge koorts, maar zaterdag had ze 37.8 en 28.1, dus dat viel mee. Ilse ze mogen tot 40 graden koorts hebben en als het boven de 40 komt, moet ik altijd meteen naar de HAP.

Eva heeft week urineweginfectie en volgens mijn nichtje komt dat omdat er op het KDV maar 2 keer verschoont wordt en ze dus lang met een natte luier lopen. Heb gevraagd of ze Eva iets vaker willen verschonen.

Ilse en Joske welkom op de A-moeders, veel leuker hier. Moest nog aan Lisa denken zaterdag, want over 2 maanden zijn Lisa en Eva alweer jarig. We gaan een tafel en stoeltje kopen voor haar en evt een loopfietsje.

Oma (mijn moeder) heeft ook weer gewinkeld en schoentjes gekocht en een colbertje en shirtje voor Eva, echt super leuk. Mijn schoonmoeder kwam ookal al met 3 shirtjes aan en mijn tante heeft een super leuk vest gebreid voor Eva. de buurvrouw dacht dat we het gekocht hadden, zo mooi is het. Eva wordt dus super verwend en zit nu helemaal in maat 92 een schoenen maat 22/23.

Morgen naar de rechtbank voor de eerste zitting. Lin79 succes morgen en hopelijk houd je snel je meisje in je armen. Femm (toch) gefeliciteerd met je moeder.

Lin79 mijn (schoon)ouders mogen Eva met gemak meenemen, heb ik geen moeite mee. Maar ze gaat binnenkort naar mijn schoonzusje voor een middagje en dat vind ik moeilijker. Tineke heeft zelf ook 2 jongetjes van 7 en 9, dus ze is in goede handen, maar Eva is er nooit zonder ons. Weet dus wat je bedoeld. Hopelijk ben je zaterdag alweer thuis als je ouders aankomen.

Nou ga weer even werken
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 21-02-2012 22:09:26
@lin79 ik heb ook altijd veel moeite gehad toener tijd met esmee dat ik die weg moest brengen omdat ze al zo vaak weg was nu is het soms heerlijk moet ik zeggen

@sas wat balen dat eva al weer een infectie heeft en maar 2 x verschonen is wel weinig voor iemand die er meer kans omp heeft om het te krijgen

@ilse hoe gaat het met jou kids en vooral met lisa

@anneke wat jammer dat bas zo onrustig is kan je hem neit in gaan bakeren werkte bij nynke ook fantatastisch
en wat fijn dat sjoerd nu echt gaat praten
en ja ben iets bij geslapen maar toen direct weer verkouden met als gevolg dubble ooorontsteking

@lins zaterdag ik hou van holland ik ga zeker kijken en anders neem ik het op zit nu al te kijken of ik jou zie staan/ zitten in het voor stukje

nou esmee heeft nu ook dubbele oorontseking met gevolg dat ze niet wil eten en drinken argh vooral dat laatste zit me dwars ivm uitdroging em ze vam de ha min 500 cc vocht moet hebben vandaat op 50 na niet gehaald

@lin79 hoop dat je een beetje kan slapen
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 22-02-2012 08:09:44
Even een kort berichtje:
Linda79: Heel veel succes vandaag, zal voor jullie duimen dat jullie vandaag weer papa, mama en grote zus mogen worden! Succes!!!

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 22-02-2012 10:43:28
@Lin79 nogmaals heel veel succes vandaag meid!! Je kunt het! Dat jullie de kleine meid maar snel in jullie armen mogen houden!!

Wat veel zieke kindertjes zeg!
@Ilse wat vervelend dat Lisa nog steeds koorts heeft...Heb je al een antwoord van A. Vogel?

@Anja beterschap met Esmee!

@Sas Eva is lekker verwend hoor ik al!

Hier zit ik nu zelf in de lappenmand...Sinds het weekend voel ik me al niet lekker. Maandag toch maar even langs de HA geweest en ik heb voorhoofdsholteontsteking. En sinds gisteravond ook nog eens koorts erbij. Er is vandaag helaas niemand dat op Levy kan passen dus ik duik straks lekker samen met hem even het bed in
Wat voel je je dan belabberd zeg,als moeder zijnde kun je eigenlijk helemaal niet ziek zijn he!?
Gisterochtend zijn we nog wel naar de musical van Thomas trein geweest. Ondanks dat ik me niet lekker voelde was het erg leuk! Levy vond het ook leuk maar duurde voor hem toch iets te lang,hij viel aan het einde in slaap,hihi. Maar zeker erg leuk voor die kleintjes!!

Zaterdag idd ik hou van holland, in het voorstukje ben ik duidelijk te zien. Bijna aan het einde achter Tijl, ik sta te zingen,haha. Wat stom toch om jezelf op tv te zien, dat zal zaterdag nog wat worden tijdens de uitzending Haha.
Nou ik ga ff een kopje thee maken. Fijne dag allemaal!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 22-02-2012 21:20:06
LinS: Beterschap! Ben ook heel benieuwd naar IHVH! Heb zaterdag ook geen plannen dus ik zal denk ik ook voor de buis hangen om te kijken
Thomas dus leuk? Mooi! Mees heeft het dag en nacht over Thomas haha, dus we kunnen niet wachten tot woensdag

Lin79: Hopelijk hou je al je kleine meid in je armen! Iig hoop ik dat je een voorspoedige bevalling hebt.

Saskia: Hee wat vervelend van Eva. Hoop dat ze snel weer de oude is. 2 keer verschonen is idd niet zo veel, maar moet heel eerlijk bekennen dat Mees ook wel eens maar 2 a 3 keer verschoond word. Vooral op dagen dat we wat later opstaan.
Lisa en Eva zijn idd bijna jarig, nog een kleine 2 maandjes! Tijd gaat snel he!

Anja: Vervelend dat ze weinig drinkt (ken het probleem!) Heb je sappig fruit geprobeerd? Zoals mandarijn of een rijpe peer? Dat wil ook nog wel eens helpen. Beterschap gewenst voor jullie allen!

Anneke: Al bij de ostheopaat geweest? Mocht je daar geen baat bij hebben... heb je wel eens aan cranio sakraaltherapie gedacht? Heb ik met Lisa gedaan, ben er erg over te spreken.

Het was vandaag weer een ritje huisarts met Lisa. Ze had sinds vanochtend overal rode vlekjes over haar romp en nekje. Ook huilde ze extreem veel en dronk ze nog slecht. Blijkt dat ze overgevoelig is geworden voor Amoxiciline. Moest dus meteen stoppen met de ab-kuur. De koorts is wel weg dus we gaan nu zien hoe ze het verder op eigen kracht red. De oortjes zagen er namelijk ook al ietsje beter uit. Ze heeft vanmiddag ook weer goed gedronken en zelfs een half potje warme hap gegeten! Nu ligt ze lekker in bedje te slapen. Hopelijk was vandaag het keerpunt en voelt ze zich morgen echt stukken beter. Ik ga dus nu lekker ook mijn bedje in! Morgen weer werken.

Fijne avond!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 22-02-2012 21:52:01
heb het voor elkaar ze drinkt en eet weer ik geef haar nu zoet drinken dus dorst zal ze hbben zat tussen de 500 en 600 vandaag
 
Quote
RE: A-moeders
Lindash  schreef op: 22-02-2012 21:52:53
Hoi,

Ik merk dat je weinig tijd over hebt met twee kids, shame on me, zo lang niet bij getypt.

Mike heeft voor de niet FB meiden, corige week woe op donderdag 24 uur ter opbservatie in het ziekenhuis gelegen.
Men was bang (net als met Evy toen ze 5 mnd was) voor beginnende hersenvliesonsteking.
Maar ook deze keer viel het mee, en waren zijn waarden goed, bleek na bloed onderzoek.
Er was wel een virus aan het beginnen, maar zijn lijfje was sterk genoeg om er tegen te vechten, wel met flinke verhoging.
Ze hebben hem 24uur aan de monitor gehad, en do einde middag mochten we lekker naar huis.

Hij is nu weer opgeknapt, nog wel erg verkouden.
Zijn fontanel is weer normaal geslonken, en morgen nog even voor extra controle langs de kinderarts.

Vandaag was Den zijn 1e papadag, en mij 1e week van 3 dagen, het is prettig verlopen.

Evy is vorige week woensdag gestart op het kdv, de woe ochtenden.
Ze heeft het enorm naar haar zin, maar wil niet veel vertellen. Ik ben zelf wel zon enthousiasteling, maar dit heeft zij van haar papa die vertelde ook pas de volgende dag hoe het was op school..., een van de leidsters is ook haar gymjuf dus dat maakt het wel makkelijker met wegbrengen.

Ze is heel lief voor Mike, op haar soms ondeugende acties na.
Zo kan ze moederen over hem, zo ineens kan ze ook knijpen als ik Mike op schoot heb, tja peuterpubers he.

@Lin79 wat herkenbaar die gesprekken tegen de knuffels, leuk he.

meid jij bent nu misschien wel aan het bevallen, spannend spannend.

Mike rommelt weer snachts, het doorslapen was van korte duur, ach ik hou me maar voor dat het over 1,5 beter gaat.

Verder ben ik nog steeds op zoek naar de perfecte combi, binnen het moederschap, en ik vrees dat ik kan zoeken tot ik een ons weeg..., ik moet echt makkelijker worden maar ja lukken doet dat nog steeds niet.

Vl week dinsdag word ik 30, gek idee hoor, zaterdagavond vier ik het met een klein clubje.
Afgelopen zaterdag weer eens als vanouds een middagje met mijn beste vriendin doorgebracht, die tegenwoordig weer in NL woont, heerlijke middag gehad en meteen weer opgeladen.

Onlangs zijn Den en ik ook een avondje uit eten geweest, dus het begin van ontspannen is ook gemaakt.
Tja en verder hoe cliche ook, het is genieten.

Mike die lacht, kletst als een echte kwebbel, en zijn 1e tand doorkomt.
Evy die weer onwijs vooruit is gegaan, soms ook te bijdehand tegen mij probeerd te zijn, en ik moet daarin bewaken dat men haar echt al 3 schat.
Soms zeg ik dan ook wel eens als ze iets doet, ze is nog maar 2,5 hoor.

Oke nu net telefoon gehad, en ik ben dus de rest van wat ik wilde vertellen even kwijt, bedtijd dus.

Ik probeer morgen nog effe wat te typen.

Oja Mike is 63cm en 7kg, schoon aan de haak.
Evy is de 95cm voorbij en 15 kg ook schoon aan de haak

weltrusten
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 23-02-2012 13:15:40
@LinSH wat heftig dat Mike een nachtje in het ZH heeft door moeten brengen...gelukkig was het geen hersenvliesontsteking!

@Anja fijn dat ze beter drinkt!

@Ilse overgevoeligheid voor de amoxicilline, dat is niet best! Ach dat kleine meisje toch! Het zit haar niet mee...Beterschap!! Ik hoop dat ze zich vandaag alweer beter voelt!!

Hoe zal het met Lin79 zijn?? Zal de baby er al zijn?? Gisteravond wel een berichtje op FB. Dat de oude wond van de KS gedeeltelijk opengescheurd was doordat de gyn te hard geduwd had met controle. Nou lekker dan!! Maar verder nog niet veel vooruitgang. Gisteravond dus. Ik hoop zo voor haar dat het alsnog een beetje voorspoedig verloopt!! We zullen het wel horen...

Ik ben nog steeds niet opgeknapt. De koorts is wel iets minder maar voel me nog steeds belabberd met knallende pijn in mn hoofd. Ook mn kies doet nu zeer maar dat schijnt er ook bij te kunnen horen. Morgen dus nog niet werken. Heb ook al een aantal afspraken af moeten zeggen die ik savonds had. Zaterdag gaan we eigenlijk met mn nichtje en haar vriend naar de 9mnd beurs maar eerst eens kijken hoe ik me dan voel...Gelukkig is mijn moeder vandaag hier dus die kan de zorg voor Levy een beetje overnemen.



 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 23-02-2012 13:18:30
ben bang dat het weer een keizersnede zal worden ivm de loslating van de wond het zit ze niet mee

@linsh ik heb ook facebook maar wat vervelend dat je met mike in zh heb gezeten

@ilse wat balen dat een kuur die haar had moeten helpen allergisch voor is hoop dat het snel beter gaat met jullie meisje
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 24-02-2012 08:16:34
Hoi hoi,

Daar was ik weer.

Hoe zal het met Linda79 zijn? Is niets meer op FB gezet....

Ilse: Balen joh dat Lisa allergisch voor is. Hoe gaat het nu met haar?

LindaS: Ohhh ik weet hoe je je voelt. Knap je al een beetje op? Kies/kaak pijn hoort er ook bij inderdaad.

LIndaSH: VOlgende week 30! Alvast gefeliciteerd!

Anneke: Inderdaad een ostheophaat heeft hier ook echt geholpen. Je kan het altijd proberen.

LindaS: Ik hebje zien staan hoor in het voorstukje van IHVH.

Kids zijn nu op het KDV, Pat en ik gaan zo de tassen inpakken en gaan we gezellig een weekendje naar Valkenburg. Kids bij mn moeder

Nou het duurt niet meer lang dat Quinn gaat lopen, hij trekt zich nu overal aan op en een lol dat hij dan heeft. En hij wil zo graag zn voetjes laten stappen maar zn kontje wiebelt nog even te veel hihi.

Nou ik kom na het weekend weer even gluren.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 24-02-2012 08:38:57
Linda, Arnoud en Amber, van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Ik hoop dat jullie snel kunnen gaan genieten!
Wat vervelend dat de bevalling lang heeft geduurd. Ik hoop dat Quinty snel van de kinderafdeling is en weer terug bij jullie!

LIefs Ilse
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 24-02-2012 08:46:59
Anja: Fijn dat Esmee weer drinkt! Met Lisa gaat het ook weer beter nu ze geen amoxiciline meer krijgt. Het drinken gaat ook steeds beter. Gisteren heeft ze 550 ml gedronken, mama helemaal blij .

LindaSH: Ja, met 2 kids is het echt weer ff goed zoeken naar de balans he. En het duurt langer dan met een eerste.... take your time!
Mike groeit goed trouwens! Wanneer is hij ook alweer geboren? Oktober toch? Hij is al bijna net zo groot als Lisa .

LindaS: Goeie nacht gehad? Weer een stuk opgeknapt? Ik heb je ook gezien in het voorstukje .

Femm: Veel plezier in Valkenburg! Is erg leuk! De grotten bij de Cauberg is een aanrader!

Hoe gaat het met de rest van de meiden?
LindaS: Wanneer is je NOD?

Mees zit nog voor de tv geplakt en kijkt naar Dora. Vind ie echt fantastisch! Hij doet ook echt mee Hahaha.
Lisa ligt nog in bed. Vanochtend vroeg om 05.00 was ze wakker. Ze moest erg hoesten. Dus beneden heeft ze wat gedronken en toen heb ik haar weer in bed gelegd en nu slaapt ze nog .
Dus ik spring even snel onder de douche!

XX
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 24-02-2012 09:38:08
@lin79 gefeliciteerd met jullie dochter

@lins waneer is je nod gebruik je ook ovulatie testen of dat niet


@femm veel plezier

@linsh heb je gevonden op fb en mike is bijna net zo zwaar als nynke wel wat kleiner maar hij is ook nog wat jonger


@ilse wat fijn dat ze weer drinkt na het stoppen van de kuur nou elke dag iets meer er in en dan hopnen dat ze snel weer opknapt en dat blijft

ik had eerlijk wel verwaht aangezien het verhaal van gister dat het een keizersnede zou worden ze was er al bang voor

ik weet niet wat ik ook zou kiezen als ik weer zwanger zou worden
omdat ik nu beide heb gehad maar als nynke mijn eerste was geweest dan had ik de 2e met een ks moeten doen had ik geen keus gehad

en ik hoop voor haar dat het net als met nynke 1 dag duurt voor ze weer bij mama is ( die heeft aan de c pap gelegen dat is een buisje om de longen open te houden daar voor lag ze of neo)

maar hoop wel dat haar herstel dit keer beter mag verlopen geen ontstekingen endergelijk

gister voor gekomen bij de gemeente voor de fiets met trapondersteuning en krijgt over 5 weken een eind besluitsel
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 24-02-2012 09:38:10
@lin79 gefeliciteerd met jullie dochter

@lins waneer is je nod gebruik je ook ovulatie testen of dat niet


@femm veel plezier

@linsh heb je gevonden op fb en mike is bijna net zo zwaar als nynke wel wat kleiner maar hij is ook nog wat jonger


@ilse wat fijn dat ze weer drinkt na het stoppen van de kuur nou elke dag iets meer er in en dan hopnen dat ze snel weer opknapt en dat blijft

ik had eerlijk wel verwaht aangezien het verhaal van gister dat het een keizersnede zou worden ze was er al bang voor

ik weet niet wat ik ook zou kiezen als ik weer zwanger zou worden
omdat ik nu beide heb gehad maar als nynke mijn eerste was geweest dan had ik de 2e met een ks moeten doen had ik geen keus gehad

en ik hoop voor haar dat het net als met nynke 1 dag duurt voor ze weer bij mama is ( die heeft aan de c pap gelegen dat is een buisje om de longen open te houden daar voor lag ze of neo)

maar hoop wel dat haar herstel dit keer beter mag verlopen geen ontstekingen endergelijk

gister voor gekomen bij de gemeente voor de fiets met trapondersteuning en krijgt over 5 weken een eind besluitsel
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 24-02-2012 11:02:57
Linda79: van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Lees net dat ze een klaplong heeft, heel veel sterkte hopelijk mag ze snel van de ic af!
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 24-02-2012 12:39:49
Lin79 gefelciteerd met jullie dochtertje en zusje Quinty!! Een klaplong klinkt idd niet echt goed...Hopelijk mag ze snel weer bij jullie zijn en kan het genieten eindelijk beginnen!!Het zit jullie echt niet mee...

@Ilse als het goed is heb ik rond 11 maart mn NOD. Ffies wachten en klussen nu nog dus

Ik voel me vandaag gelukkig iets beter, ik begin wat op te knappen lijkt het. De hoofdpijn is minder maar het trekt nu naar mn oren Koorts is ook weg dus dat is wel fijn.
Ik zag vanmorgen dat er bij Levy rechtsonder weer een kies doorkomt! Hij klaagd al een paar dagen over pijn in zn nek dus misschien dat dit het een en ander verklaard...Mn Kleine pluis
Morgen gaan we met mn nichtje en haar vriend naar de negenmaandenbeurs. Had toen ik dit afsprak stiekem wel gehoopt dat ik al zwanger zou zijn...Heb er nu ook niet zoveel zin in eigenlijk maarja. Moet me er maar even overheen zetten...

@Femm veel plezier dit weekend!! Geniet er lekker van samen!!
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 24-02-2012 13:42:42
@lins misschien heeft de 9 maanden beurs wel iets moois tot gevolg

ik hoop dat jullie spoedig met goed nieuws mogen komen

tjee het zit linda en arnoud echt niet mee een pasgeboren baby met een klaplong
ik hoop dat het herstel van moeder en kind snel en goed gaat verlopen zodat ze kunnen genieten van een gezin van 4
 
Quote
RE: A-moeders
Saskia Mv Eva  schreef op: 24-02-2012 20:17:52
Hoi,

Lin79 gefeliciteerd met jullie dochter Quinty!
Het zit jullie ook niet mee en hopelijk mag ze snel bij jou op de kamer en daarna snel mee naar huis.

Hier alles goed, maar druk
Clienten zijn onder bewind gesteld van mij en meteen, de dag erna, gebeurde er allemaal dingen. Hierop moest ik razensnel handelen en dingen regelen. Meteen gemerkt dat instellingen zo bureaucratisch zijn.
Ook ging me laptop kapot, dus gister op zoek naar een nieuwe en hier zit ik nu op te schrijven.

LindaSH balen zeg dat je de draai nog niet helemaal kan vinden, maar denk dat dit ook niet gek is. Je was gister toevallig niet bij Ikea Utrecht he? Wij waren zonder Eva en hebben even lekker gesnuffeld en toen naar de BCC geweest voor een laptop. Uiteindelijk ergens anders voor 30 euro goedkoper gekocht, dus ze zijn niet altijd de goedkoopste.

LindaS Veel plezier op de huishoud/9 maanden beurs
Femm Veel plezier in Valkenburg

Anja fijn dat het weer iets beter gaat met Nynke en dat ze weer drinkt.

Nou ik ga lekker ontspannen en voor de tv hangen
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 25-02-2012 08:32:42
Linda79@ gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Veel sterkte, hopelijk mag ze snel bij je op de kamer en mee naar huis.

Lindas@ hopelijk kun je toch nog een beetje genieten vandaag.

Femm@ veel plezier in Valkenburg

Ilse@ fijn dat jet met Lisa weer wat beter gaat.

Anja@ gelukkig dat nynke weer wat drinkt.

Ik ga ff douche

Fijne zaterdag allemaal

Groetjes anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 25-02-2012 21:02:38
dag dames
Hier even mijn verhaal.
Woensdag om 8:30 melden in het ziekenhuis kwam op een kamer met zn 3en allen werden ingeleid ivm diabetes ik spoot wel t meeste moet ik zeggen.
9:00 ballon werd ingebracht....oh mijn god wat een pijn met een achtergekantelde baarmoeder. ik moet wachten kan max 1 week duren zeggen ze.
de hele dag was t rustig wel gingen ze een echo maken hoe de baby lag en toen dachten ze dat ze dwars lag dus toen kwam er een gyn bij die drukte zooo hard op de oude wond om t hoofdje te voelen dat de wond is open gegaan t keizersnede litteken...nouw lekker dan! au!
hele rustige nacht gehad terwijl de andere dames met pil werden ingeleid en veel gerommel en pijn hadden voelde ik alleen een weeig gevoel in mn stuitje.
die zelfde nacht om 5:00 ik ga plassen en plons ballonetje dr uit ikke blij joepie 3cm.
8:00 ik wordt getoucheerd door de gyn...ik heb 3 cm maar t ziet er niet best uit. ze moet heel diep en mn baarmoeder hals is nog 5 cm lang en de baarmoeder is gekanteld. 8:30 arnoud net optijd ze zijn bezig mn vliezen te breken tjjetje wat een marting...als je baarmoeder gekanteld is. na 3 pogingen lukt het....ze krijgen de electrode voor hartje niet op t hoofdje want hoofdje is nog niet ingedaald.
het infuus wordt aangesloten en ik ga aan de CTG.
nouw daar lig je dan......om 1 uur kwamen de weeen weer rug ween toch wel erg vaak 2 xx per 5 min....dus toen een ruggenprik gekregen moest ook van de gyn want t zou nog lang duren om 1 uur had ik namelijk 4 cm ontlsuiting en de baarmoeder mond was de helft gekrompen wel werd ik week....
om 16:00 krappe 5cm maar de baarmoedermond was nu nog maar 2 cm....nog ff kijken. 18:00 nog steeds een krappe 5 cm en de baarmoeder mond nog steed 2 cm.....dus we doen een electrode op de baarmoeder om te kijken of de weeén wel heftig genoeg zijn. om 20:00 nog steeds 4,5 cm en een baarmoedermond van een krappe 2 cm....in totaal al 4 uur dus geen verschil...conclusie gyn mn baarmoeder is niet geschikt voor barin en mn bekken ook niet. we maken de ok gereed. 9:15 ging ik naar de OK en om 21:47 is Quinty Rosalie geboren...wel hebben ze enorm moeten vroeten en dat voelde ik ook au!
ze huilt minder luid dan amber alsof t huilen neit lekker op gang komt...heel erg veel smeer op dr veel meer dan amber terwijl die jonger was. gewicht 3670 gram heel netjes echt een poppie een miniatuurtje van amber....
eenmaal in de uitslaapkamer komt ze op mn borst...ze kreunt heeft pijn krijg dr niet rustig flesje geven gaat ook niet goed krijg er 5cc in...terwijl ze 20 moet.
rond 23:00 op de kamer bij nog een vrouw....heb quinty bij me maar ze blijft kreunen ik krijg dr niet stil arnoudis naar huis gesturd door de zuster. zuster vind dr toch wat blauwig dus de kinderarts komt...die wil dr opnemen op de kinder afdeling....maar daar is ze niet meer.
ik bel arnoud maar die neemt niet op dus heb de buurvrouw om half 1 wakker gebeld die is in de ochtendjas gaan aanbellen zodat snuffel wel ging blaffen en arnoud wakker wrrd...hij is als een gek met 150 hier naartoe gereden om 2 uur waren we bij quinty...ze hadden dr in de coufeuze op dr buik gelegd met zuurstof...af en toe overstrekte ze zich helemaal tilde dr koppie op dat is niet goed man....ze heeft pijn zei ik een gekneusde rib of klaplongetje ze moet niet op de buik zei ik m,aar daar wordt niks mee gedaan....verder in de nacht toen ik probeerde te slapen....hebben ze een scan gemaakt en komendr achter dat ze een klaplong heeft....en is ze naar de IC gegaan.

nu heeft ze er ook nog een infectie bij een long onsteking....at haar longetjes niet rijp zijn komt door mij door de zwangerschaps diabetes dat ik dat de laatste weken niet onder controle kreeg. nu ligt ze daar te vechten....prognose is wel oke hoor maar t kan wel een paar weken duren voor ze naar huis mag. ......de kraam tranen vloeien in overvloed en moet mezelf goed in de gaten houden pfffft. klote tijd dit! ik mag dr niet knuffelen of vast houden.....morgen wil ik naar huis. arnoud is ook aan t einde van zn latijn.....steeds hier heen en dan naar quinty.....ik wil bij ze zijn. arnoud stuurt mn ouders morgen naar mn broer want die helpen toch niet in t huishouden en zijn alleen maar tot last....nouw ga dan maar weg dat kunnen we er niet bij hebben.
 
Quote
RE: A-moeders
Inky69  schreef op: 25-02-2012 21:13:51
Pffff..... Lin79.........wat een enorme domper....heel veel sterkte, ik ken het gevoel, bij mij blijven de kraamtranen ook stromen, al kan ik Fleur wel knuffelen.
Ik hoop dat Quinty ( mooie naam :hart, snel weer beter is zodat je haar weer lekker mag vasthouden
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 25-02-2012 22:21:17
hey lins heb vanavond gekeken waar zat je precies
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 26-02-2012 05:59:01
dankjewel inky69, ben vannacht nog bij dr geweest ondanks 3 slaappillen maar van 10 tot 2 geslapen....hoe gaat t met fleur?
 
Quote
RE: A-moeders
Inky69  schreef op: 26-02-2012 20:03:02

Quote Lin79:
dankjewel inky69, ben vannacht nog bij dr geweest ondanks 3 slaappillen maar van 10 tot 2 geslapen....hoe gaat t met fleur?



Vandaag heeft Fleur de sonde eruit getrokken en ze gaat ineens veel beter drinken Morgen hebben we een gesprek met de arts en ik hoop dat ik haar morgen of overmorgen weer mee naar huis mag nemen.

Doe je wel rustig aan? Thuis wel je rust nemen hoor!!
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 26-02-2012 20:20:29
HeyLin79, het zit jullie ook niet mee he meid. Ik lees net op FB dat je thuis bent! Lekker! Nu nog je kleine meid, maar dat komt vast wel goed! Heb je ook al een beslissing genomen over BV of FV? lastige situatie, maar ik denk dat als ik in jouw schoenen had gestaan had ik voor FV gekozen. Ik kan zo wel 10 redenen bedenken waarom!
Hoe is het met Quinty? Reageert ze goed op de medicijnen? En drinkt ze wel? Ik brand een voor jullie en hoop dat jullie kleine meid snel opknapt en in jullie armen ligt!!
Morgen 1ste dag met je kraamhulp?
Sterkte meid!!



Hoe is het met de rest van de meiden?
Femm: Hoe was het in Valkenburg?? Wat hebben jullie allemaal gezien?

Saskia: Hoe gaat het nu met het werk? Druk denk ik nu die clienten onder jou bewind zijn gesteld? Succes met de business!

LindaS: Sorry heb ik IHVH niet gezien zaterdag! Wij zijn onverwachts bij vrienden gaan eten dus heb het gemist... zal het binnenkort eens even opzoeken bij uitzending gemist.

Anneke: Hoe is het verder met jou? Al goed herstellende van de bevalling? En heb je al een beetje een ritme kunnen vinden met 2 kids? Ik moest gistermiddag nog aan je denken. Onze hond haart namelijk giga vanwege de temperatuursverandering met gevolg dat ik wel minstens 2 keer per dag kan stofzuigen om het enigzins leefbaar te houden. Zodoende was ik gistermiddag voor de zoveelste keer aan het stofzuigen en moest toen aan je denken, dat jij echt gillend gek zou worden in mijn huis haha! Ik poets me rot met een harende hond, 2 kids en een man en toch kan je hier "niet van de vloer eten." hihihi.

Nou meiden, heb m'n koppie thee op dus ga lekker naar bed. De kindjes liggen ook lekker te slapen en deze moeder is erg moe dus tijd voor m'n bedje!

XXX
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 27-02-2012 10:02:18
hier weer een zieke er bij nynke ze blaft heel erg slaapt vele eet en drinkt nog goed en heeft rare kringen onder de ogen
met esmee gaat het nu beter en met mij gaat het slechter helaas h

mag het aub zomer worden
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht