Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 26-03-2012 19:53:21
Ilse: Jeetje wat heftig zeg, hopelijk knap je zelf weer snel op.
Wat fijn dat jullie Lisa zien opknappen na de operatie! Blijft toch altijd zielig bij die kleintjes.

Meeten?! Heeeel goed plan! Voor de zomervakantie nog doen? Mijn agenda is in mei en juni zo goed als leeg! Ik hoor het wel

Linda79: Hoe was het bij de kinderarts? Snap heel goed dat je er zelf liever bij had gewezen.

Ilse: Vervelend joh van je zusje, inderdaad goed in de gaten houden en anders op tijd aan de bel trekken.

Iedereen massaal aan het afvallen?
Ik ben nu totaal sinds 2 januari 9,2 kilo kwijt. Ik wil er nog 5 dan ben ik tevreden.

Ilse: Danique is volgens mij ook niet zo groot hoor, denk wel iets groter dan Mees maar scheelt denk ik niet veel. Danique heeft lange armen dus alle mouwen van maatje 92 zijn tekort dus eigenlijk daarom zit ze al in 98 maar anders had ze 92 nog aangekunt. Ze heeft overigens haar bodywarmer van vorig jaar zomer maatje 80 nog aan, past nog perfect.
Had het vanmiddag met mn collega er nog over, haar Danique wordt eind april 3 en zit al volledig in maatje 104 en bijna in 110 maar zij is dan ook dik een kop groter dan onze Danique.
Danique heeft ook nog van die hele kleine schattige voetjes haha, zit sinds vorig jaar zomer al in maatje 23. Nadeel vind ik wel dat de keuze voor schoenen heeeeeeel weinig is.

Quinn groeit overigens ook niet hard, laatste keer was hij 73 cm (febr) Ik moet volgende week weer naar het CB toe dus ben benieuwd.

Nou ik ga zo even GTST kijken

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 27-03-2012 08:20:00
Lin79: Fijn te horen dat alles nu goed is met Quinty! Hoe is de nacht gegaan? Las op facebook dat Amber nog aan het hoesten was? Maar voornamelijk om de aandacht? Hihi, die kids hebben ook alles door!
En wat super dat je al zoveel bent afgevallen! Volhouden meid, je bent al over de helft!! Toppie!!

Femm: Ja, mijn agenda heeft ook een hoop lege plekken in mei en juni! Zullen we moeders only doen of bijvoorbeeld alleen met onze oudste kids en dan bijvoorbeeld naar een Indoor Speeltuin ofzo gaan (ballorig etc)
Wow, Femm jij bent ook lekker bezig met afvallen! Goed hoor! Bij mij gaan de kilootjes niet zo snel, ja alleen afgelopen weekend, dan wil het natuurlijk wel als je niks binnen houd. Ik wil er minimaal nog 7 af, en ooooiit totaal 13 kilo eraf.
Ja, de keuze voor schoenen vind ik ook inderdaad minimaal. Mees is vorige maand naar schoenmaat 23 gegaan en heb toen eigenlijk mijn keuze gemaakt uit 3 paar die ik echt leuk vond. En gelukkig waren ze nog betaalbaar ook. Ik ga dus echt niet 40 euro voor een paar schoenen betalen voor de kids!

O, Mees zit bij mij op schoot en ziet de hele tijd dat fiets-icoontje op het beeldscherm heen en weer gaan. Dus even speciaal voor hem plak ik even een fiets in mijn beeldscherm:

 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 27-03-2012 08:24:32
Haha, hij is helemaal blij met de fietsjes op het beeldscherm.

Had trouwens ook nog niet verteld dat wij een midweekje weggaan toch?
Via Travelbird heb ik een midweekje geboekt op een roompot vakantiepark in Mierlo. Voor diegene met Facebook; ik heb de link van de vakantie op Facebook geplaatst.
Echt voor een appel en een ei zitten we er nu. In een 6-persoons chaletje, 3 slaapkamers dus de kids ook ieder een eigen kamer.
Voor diegene die nog een leuk goedkope vakantie zoeken, zou ik me aanmelden voor de nieuwsbrief van Travelbird. Die sturen elke dag een nieuwsbrief met de meest goede deals. Van een nachtje weg in een hotel tot complete inclusive vakanties in Turkije, voor ieder wat wils dus.
Maar goed, we gaan dus de week van 23 april.

Hoe is het met de rest van de meiden?

Ik ga even Lisa uit bed halen!

XX
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 27-03-2012 09:44:24
Hoi hoi

Hier ben ik ook weer ff

Lin79@ Bas krijgt zes voedingen van 150 COC, wil eigenlijk na 5 van 180cc. Maar Bennati dat dat nog niet lukt

Overdag gaat het slapen redelijk

Fijn dat het nu goed gaat met quinty
Wat goed dat het afvallen zo goed gaat

Ilse@ nou het zit je ook niet mee hè meid. Heel veel beterschap

Lins@ de Beerse bergen lijkt me ook heel leuk

Ik heb net de badkamer gepoetst en ga vandaag verder lekker met mijn boek in de zon. En nog ff de slaapkamers poetsen boven.
Gisten wezen eten met mijn moeder en morgenavond kledingparty voor de kids. Donderdag kraambezoek en zaterdag eten met vrienden. Lekker druk dus weer.
Maandag gaat Bas voor het eerst naar de opvang om alvast te oefenen.

Ga me ff wassen en dan Bas de fles geven

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 27-03-2012 10:32:10
Nouw ik heb eigenlijk niet veel hoeven doen voor die 22 kilo eraf. ja diabetes hebben en zwanger zijn. want ik eet best wel een koekje savonds en heb met sommige kraambezoek toch al menig roze tompoes verorberd. maarja verder heb ik nog t zelfde eet schema als toen ik diabetes had.

Heb besloten in Mei weer aan de Sonja bakker te gaan ben dan 8 weken na de bevalling denk dat ik dan wel genoeg ontzwangerd ben mbt keizersnede enzo.

@ilse ja ik heb t idee dat Amber dat vele hoesten als aandacht trekkerij doet en op den duur blijf je inderdaad hoesten en doet je keel heel erg zeer. en vannacht begon dat om half 2 en t stopte om 4 uur ofzo. pffft arnoud dr heen voor drankje toen ik nog met flesje water....en later ging ze dramatish gillen en huilen omdat we dr weer in bed legden en zeiden je moet slapen. en als je zo blijft hoesten kun je ook niet naar de peuterzaal. toen wou arnoud dr naartoe terwijl ze aan t gillen wat vanwege de buren ik zei nee niet doen! hij boos op me (slaapgebrek alle twee) en goh 3 minuten later was ze toch opeens stil. en toen kwam quinty die was wakker geworden van dat gejank en gegil van amber. ik ken dit gedrag helemaal neit van amber.

Quinty hoest toch wel flink heeft hele terugreis vanaf peuterzaal gehoest. net maar gesprayed en zal vanmiddag eens kijken of ik met dr kan stomen in de badkamer. als we amber weer hebben opgehaald en die op bed ligt. maar mama wil zelf ook graag nog even een paar uurtjes pakken....

mij lijkt t wel leuk om met onze oudste kindjes te meeten in een balloric...kunnen die lekker spelen.

vanavond komt de thuiskapper tijd voor een nieuwe frisse coupe.

Amber zit nu in maat 25 van schoenen en de volgende die we hebben gekocht voor de zomer is maat 26...want 25 zat weer wat krapjes van dr visser.
amber heeft lange armen en lange romd daardoor heeft ze van truitje nu maat 104....maar die zitten als gegoten nu dus koop ik nu 110....die zitten qua romp en zo goed moet alleen de mouwen 3 tot 5 cm omslaan. dus die zijn eigenlijk een beetje op de groei gekocht. qua broek zit ze in maat 98 of als t skinny is kan 104 ook dan alleen de pijpjes een paar cm omslaan dus ook een beetje op de groei.

doei!
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 27-03-2012 13:13:37
Hoi,

Eind mei en begin juni zijn wij op vakantie. We zijn 10 juni weer terug. gaan naar de hellendoornseberg van 4 tot 11 juni en de week ervoor druk met onze verjaardagen en het feest van Maarten. Hij wordt 40, dus dat moet gevierd worden.
Noem maar een datum en plaats en dan kijk ik of we aanwezig kunnen zijn.

Lin79: kleuren, opbouw en tekst. en ben van host veranderd.
Woensdag gaat hij online. Dan kan ik ook weer meer aan acquisitie gaan doen. Vandaag mail gehad van een oud client en die wil naar mij overstappen. oude werkgever heeft haar 2 dagen voor de rechtzaak laten zitten en nu zit client ergens waar ze niet tevreden is. Dat zou mijn 3 de client zijn en dan nog 12 te gaan en ben ik happy. Het is voor mij rendabel als ik 15 clienten heb, naar mijn wajong. Kan altijd uitbreiden als wajong stopt.

Ilse Jeetje wat een narigheid, maar een goed vooruitzicht. nog 3 weken en dan wordt Lisa 1 jaar. Ben je al druk met het plannen van de verjaardag? Hopelijk helpen de buisje goed bij Lisa en zijn de ontstekingen allemaal voorbij. Kruipt Lisa al en zie je veel verschil met Mees? Succes met je zusje en jullie gezondheid. Wij vieren het de zondag erna op 22 april. Zie dan 3 weekende lang mijn vaders familie, lekker druk dus.

28 april gaan we pannenkoeken eten in crucius en dan ook naar de kinderboerderij en dan bijkletsen met de neef van Maarten en zijn vriendin en hun 2 dochters.

Wij hebben gister een quinny popenwagen gekocht, als cadeau voor Eva haar verjaardag. Poppie moet hier slapen, schone luier, huilen, drinken en eten en dat doet ze ook allemaal. Echt een poppenmoedertje.Wagen bestaat ui teen onderstel met maxicosy, wagenbak en wandelwageninzet, we waren hem aan het in elkaar aan het zetten en nou ze liep er echt heel parmantisch achter. Dus haar cadeau mag ze al hebben, ze krijgt nog genoeg.

We moeten echt de deur dicht/op de knip doen, want ze loopt zo naar buiten met de wagen, gelukkig geen auto's voor de deur, maar toch niet de bedoeling. Eva krijgt verder van opa en oma een tafel en stoeltjes en van andere oma een nieuwe jas en kleren. Eva haar jas is maat 98 en die is net iets te groot. Ze past haar bodywarmer en jas van vorig jaar nog (80 en 86) maar beide zijn te kort. Schoenen heeft ze 22/23

nou ga even eten en boodschappen doen
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 27-03-2012 16:43:03
Hoi meiden,

Afspreken lijkt me gezellig!! Denk wel als we de ouderste kids meenemen dat je constant achter ze aanloopt te rennen en dat er weinig van kletsen terecht komt. Levy wil bij dat soort speeltuinen altijd alleen maar in het gedeelte waar de grootste kids spelen dus moet ik erachter aan. Maargoed,wat jullie willen,het maakt mij ipc niet zo heel veel uit. De eerste week van mei zijn wij er niet,wij gaan een midweekje op vakantie naar Center Parcs.

Levy gaat nu naar maatje 98 en maat 25 van schoenen.Ik ga even eten koken,Mark is naar de dieetiste voor zn wekelijke bezoek en weegmoment.
Fijne avond allemaal!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 27-03-2012 16:43:35
huh, ouderste kids?Hahaha oudste kids bedoel ik natuurlijk
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 27-03-2012 19:13:09
ik zou ook wel graag mee willen zaterdagen in mei en begin juni kan ik niet zo als het nu lijkt
veel verjaardagen waar we heen moeten
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 28-03-2012 08:27:37
Even kort, ik heb even een lijstje gemaakt, als iedereen er nu even bijzet of je kan of niet (laatste lijstje die ingevuld is dan even kopieren) dan zien we zo wanneer het beste uitkomt.

5 mei
Femm niet

12 mei
Femm onzeker

19 mei
Femm wel

26 mei
Femm wel

2 juni
Femm wel

9 juni
Femm wel

16 juni
Femm wel

23 juni
Femm wel

30 juni
Femm wel

Ik kom vanmiddag weer even bijkletsen

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Saskia Mv Eva  schreef op: 28-03-2012 12:49:50
5, 12, 19 mei wel 26 mei en 2 en 9 juni en 23 juni niet andere dagen wel
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 28-03-2012 14:42:51
5 mei
Femm niet
Saskia wel

12 mei
Femm onzeker
Saskia wel

19 mei
Femm wel
Saskia wel

26 mei
Femm wel
Saskia niet

2 juni
Femm wel
Saskia niet

9 juni
Femm wel
Saskia niet

16 juni
Femm wel
Saskia wel

23 juni
Femm wel
Saskia niet

30 juni
Femm wel
Saskia wel
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 28-03-2012 20:25:10
ik kan de weekenden in mei niet en tot het weekend van 17 juni niet daarna als het goed is wel weer
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 28-03-2012 21:24:48
5 mei
Femm niet
Saskia wel
Anja niet

12 mei
Femm onzeker
Saskia wel
Anja niet

19 mei
Femm wel
Saskia wel
Anja niet

26 mei
Femm wel
Saskia niet
Anja niet

2 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet

9 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet

16 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja niet

23 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja wel

30 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja wel
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 28-03-2012 21:47:08
5 mei
Femm niet
Saskia wel
Anja niet
LinS niet

12 mei
Femm onzeker
Saskia wel
Anja niet
LinS wel

19 mei
Femm wel
Saskia wel
Anja niet
LinS wel

26 mei
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel

2 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel

9 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel

16 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja niet
LinS wel

23 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja wel
LinS wel

30 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja wel
LinS wel
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 28-03-2012 22:39:34
30 juni is volgens mij een dag waarop iedereen tot nu toe kan. Ik ga deze alvast vastzetten in mijn agenda.
Hopelijk kunnen de andere ook op die dag
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 01-04-2012 11:16:50
Hoi hoi,

Wat is het hier weer rustig!

Ilse: hoe is het met de waterpokken bij jullie thuis?

Alweer april, de eerste jongste kindjes worden deze maand alweer 1 jaar, wat gaat de tijd hard!

Verder hier eigenlijk weinig te melden.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 01-04-2012 20:33:56
Hoi meiden,

Even kort, 30 juni kan ik ook wel! Zal het ook vast voor de zekerheid in mijn agenda blokken.
Femm; het gaat gelukkig weer wat beter hier. Mees had er behoorlijk last van, echt 2 dagen er goed ziek van geweest. Zaterdag knapte ie al heel erg op gelukkig. Bij Lisa nog niks te zien.... maar ik denk dat we daar niet aan ontkomen!

Vandaag zijn we bij Ouwehands Dierenpark geweest. Was erg leuk!

Nou ga er weer vandoor, ben beetje druk! (en moe dus op tijd naar bed!!!)

Dag meisjes!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 01-04-2012 20:45:59
Ik kan alle data!

Morgen is Bas voor het eerst naar de opvang. Ik ga s' ochtends eerst boodschappen doen en dan lekker shoppen met mijn ouders. En s; avonds heb ik een behandeling bij de schoonheidsspeciaste.
Ik ben nog maar 3 weken vrij en dan moet ik helaas weer werken.

Gisteren is zowel Bas als Sjoerd gaan uit logeren bij opa en oma. Heerlijk, wij zijn wezen eten met vrienden en daarna redelijk optijd naar bed. Vond het wel vreemd dat Bas er niet was. Maar wel echt ff fijn, beetje bijtanken.
Sjoerd heeft echt heel slecht geslapen de afgelopen week.

Ik ga nog even lekker voor de tv hangen en mag bas de laastse fles geven, moet dus nog even opblijven.

Fijne avond nog allemaal.

groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Lindash  schreef op: 02-04-2012 12:33:44
Sorry,

Lang geen tijd gehad om te brabbelen, nu liggen ze alle drie even te snurken...

Ik ben de spelbreker kan 30 juni niet, weekend weg sorry
Ik zou de zaterdag ervoor en erna wel kunnen..., maar goed als iedereen de 30e kan, heb ik een x pech word lastig om iedereen te vangen denk ik?

Groetjes
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 03-04-2012 16:34:54
5 mei
Femm niet
Saskia wel
Anja niet
LinS niet
Lin79 niet

12 mei
Femm onzeker
Saskia wel
Anja niet
LinS wel
Lin79 wel

19 mei
Femm wel
Saskia wel
Anja niet
LinS wel
Lin79 niet

26 mei
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel
Lin 79 niet

2 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel
Lin79 wel

9 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja niet
LinS wel
Lin79 wel

16 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja niet
LinS wel
Lin79 niet

23 juni
Femm wel
Saskia niet
Anja wel
LinS wel
Lin79 twijfel schoonzus uitgerekend en dan krijg ik logee's uit hongarije

30 juni
Femm wel
Saskia wel
Anja wel
LinS wel
Lin79 twijfel want heb dan denk ik nog logee's maar das niet zeker wanneer de baby komt

7 juli:
Lin79 wel
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 04-04-2012 19:19:47
7 juli zou ik ook wel kunnen

maar is dat idee van bbq wat en dat iedereen wat mee neemt? en bij wie
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 04-04-2012 20:59:09
Ik wil wel graag thuis zijn met eten, doe de meeting liever overdag...En ik weet niet hoe de rest erover denkt maar in het midden afspreken lijkt me wel fijn,hoeft niet iedereen zo ver te rijden. De 7e is voor mij geen probleem...
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 04-04-2012 21:06:28
Hoi hoi,

Volgens mij kan iedereen de 7e toch? Mij maakt het niet uit wat we doen en waar, ik rij wel hihi.
Nemen we de oudste kids mee? Of doen we weer moedertijd

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 05-04-2012 09:21:23
dan kun je misschien iets met ook de mannen en kids doen of is dat niet handig
is er ergens bijv een kinderboerderij of zo kan ook
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 05-04-2012 11:14:45
Hoi,

Ik kan 7 juli ook en kan Eva en Maarten kunnen evt ook.
Ik ben ook liever met de avond thuis.

 
Quote
RE: A-moeders
Lindash  schreef op: 05-04-2012 13:35:58
Hoi,

ja 7e geen probleem, en dan kunnen Sas en ik samen rijden.
@Sas ik heb alleen niet meer de renault.., maar wel een grote kofferbak met oog op rolstoel, en er kunnen twee autostoeltjes in.
1 voor Eva en 1 voor Evy

Mannen, eeeh Dennis en een stel kakkelende moeders bij elkaar, ide past dat weet ik zeker hahahaha.

Qua afstand maakt mij ook niet zoveel uit, de navi brengt me overal wel.
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 05-04-2012 13:38:42
De mannen mee? Nee Pat krijg ik echt niet zover om tussen kakkelende kippen te zitten hoor haha.

7e dus maar doen?

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 05-04-2012 13:57:59
Ik krijg Mark ook echt niet mee tussen al die kletsende vrouwen hoor,hahaha
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 05-04-2012 14:24:01
Hoi meiden!

Haha ik krijg Ate ook echt niet mee hoor! Vrouwendingen zijn vrouwendingen


Qua datum heb ik nu 7 juli in mijn agenda gezet, als het anders is hoor ik het wel! Afstand maakt me ook niet zoveel uit, met 4 wielen kom ik overal. Wat betreft de oudste kids mee of niet, maakt mij niet uit, ik vind beide gezellig! Meeste stemmen gelden?

Veel meiden weer naar het cb geweest zo te lezen op FB hihi. Ik ben dus dinsdag geweest. Lisa heeft haar prikken gehad. Ging prima. Buisjes nog ff gecheckt en zaten mooi in haar oren. Ze was precies 8 kilo en 71 cm. Mees was 90 cm en met kleren aan gewogen 13,1 kilo.
Ze liggen nu allebei lekker te slapen en in Harderwijk breekt het zonnetje even door, lekker!! Wil vanmiddag nog even met Mees naar de bieb om een lidmaatschap voor hem aan te vragen, dan kunnen we samen een heleboel boekjes lezen

Nou meiden, ik ga weer even aan de poets. Hoe is het met de rest?

XX
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht