Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 28-02-2012 08:06:46
Linda79: Jeetje wat een verhaal meid! Hoe gaat het nu met Quinty?

ANja: Beterschap!

LindaS: IK heb geen IHVH gezien maar wel opgenomen dus ga het vanavond even kijken, zag je al wel staan in de voorstukjes.

Valkenburg was erg leuk, hotel was minder maargoed voor 2 nachtjes nog te doen hihi.
We zijn naar de grotten van Cauberg geweest, daarna nog een heuvel beklommen en toen zag ik aan de overkant iets van een kasteel achtig iets, dus daar de volgende dag heen geweest, was de kasteel ruïne. Zaterdag wezen shoppen in Maastricht en verder lekker op terrasjes gezeten, gegeten en optijd naar bed.
Zondag waren we om 12 uur weer thuis.

Danique heeft carnaval deze week op het KDV dus ze was vanmorgen in dr prinsessenjurk naar het KDV gegaan, en trots dat ze was hihi. Gister hadden ze carnaval in de gang gevierd, muziek erbij allemaal verkleed etc. Echt leuk. Ergens deze week worden ze nog geschminkt ook.

Hier verder weinig te melden, zo weer aan het werk, het is goed druk bij ons, vorige week moest ik de functie van mn collega erbij doen omdat ze ziek was, gelukkig was ze er gister weer maar nu is mn andere collega met vakantie dus nu haar functie erbij, je wilt mn bureau niet zien hihi!

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 28-02-2012 09:04:50
waar zit ze dan femm kan haar er niet uit halen

esmee heeft vandaag de laatst dag kuur

nynk en ik zijn net begonnen

weten jullie ook hoe kinkhoest is bij ingente kids
mijn hh hulp haar 1e zoon heeft het en bij de 2e zoon vermoeden ze het ( zijn niet in gent omdat ze daar dood aan kunnen gaan er zit een bepaald stofje in de k waar zijn ernstig ziek van kunnen worden) de rest het hebbn ze wle gehad

ik vind bij nynke namelijk het er met hoesten die giert het soms uit

femm hoe is bij jou
wat leuk dat ze op het kdv aan carnaval doen is voor de kdis ook wel leuk
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 28-02-2012 11:55:28
Anja: Beterschap gewenst. Als je twijfelt over de hoest, gewoon langs de HA gaan! Sowieso moet je naar de HA als je kinkhoest vermoed. Kan het geen pseudo kroep zijn?

Femm: Klinkt goed zo'n weekendje Valkenburg! Vond jij de grotten ook zo indrukwekkend? Ik in ieder geval wel, en was blij om uiteindelijk weer buiten te staan haha. Toch best benauwd zo onder de grond.
Wat leuk dat ze carnaval vieren op het kdv! Bij ons hebben ze dat maar 1 dagje gedaan en dat was niet de dag dat Mees gaat.
Verder lekker druk op het werk?

LindaSH: Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je 30ste verjaardag!

Hoe gaat het met de rest van de meiden?

Linda79: Ik las op FB dat het al wat beter gaat met Quinty!? Gelukkig!! Ik hoop dat ze snel mee naar huis mag!

Gisteren zijn wij weer met Lisa bij de huisarts geweest en we hebben een verwijzing voor de kinderarts gekregen. Vrijdagochtend zijn we al aan de beurt, om 11.00. Er word nu verder gekeken of er een reden is waarom Lisa zou vaak ziek is. Ook heeft ze een nare vervelende hoest waar ze maar niet van af komt. Ben wel blij dat er eindelijk wat gaat gebeuren. Ze is ook klein en ik heb het vermoeden dat dat echt komt doordat ze zo vaak ziek is.
Verder weinig bijzonders hier. Heb net mijn stoofpot opgezet. Kan het mooi de hele middag een beetje sudderen. Vanmiddag komt mijn moeder nog even op de koffie en moet ik nog wat boodschapjes in de stad doen. Vanavond komt onze financiele man voor de belastingaangifte. Ben benieuwd wat we terug kunnen krijgen...

Fijne dag meiden!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 28-02-2012 13:15:13
hey eindelijk naar ka met lisa hoop dat je er achter komt wat je kleine meid steed teisterd
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 29-02-2012 18:55:20
dag dames
hier ff een update:
de draine is eruit sinds gisteren. en ze is van de beademing af. vandaag is ook t infuus dr af gegaan. ze heeft nu alleen nog zuurstof en antibiotica. ben super trots op mn kleine meisje. mocht dr gisteren voor t eerst vasthouden...arnoud vanmiddag en ik toen ook weer even. ook is de pafferigheid van dr af...ze leek heel fors maar nu alle vocht weg is zie je hoe klein ze voor ons idee is. (nog steeds wel de reus van prematuren afdeling maar je snapt me wel ).
morgen mag ik een deel van n flesje geven

met mij gaat t opzich wel oke. kraamtranen zijn een stuk minder. met de wond gaat t matig. die was weer wat open gegaan nu hebben ze vandaag de nietjes eruit gehaald en doet t wel iets minder pijn. Arnoud spoelt mn wond nu 2 x per dag met de douche en dan droog fohnen en we doen er zon 4 x per dag een hydrofiel tussen omdat t toch weer tegen t onsteken aanzit. vrijdag komt kraambed controle weer en als t dan niet beter is geworen krijg ik antibiotica zalf.

Quinty heeft echt een bosje haar en donkere wenkbrouwen....eerst leek ze heel erg op amber maar nu niet meer zo vind ik. ik hoop dat we haar eind volgende week mee kunnen nemen naar huis.

@ilse: ik hoop dat ze iets kunnen vinden bij lisa. want zo vaak ziek kan inderdaad nooit goed zijn ook niet voor de groei nee want dan gaat al je energie naar t beter worden.

@anja: ben je al met t hoesje van nynke naar de dokter geweest?

@lindas: ik heb je gezien op uitzending gemist.

@anneke hoe snel duurde t voordat je wond dicht was? en niet meer pijn?

@sas hoe loopt je bedrijfje nu?


 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 29-02-2012 19:56:56
Hoi Allemaal,

Lin79 fijn dat het stukke beter gaat met Quinty en hopelijk mag ze volgende week lekker mee naar huis. Wel balen dat je geen kraamhulp mee krijgt en ja met Amber en je keizersnee, is het best behelpen.

Hoe vind Amber haar zusje en heeft ze haar al gezien?

Mijn bedrijfje gaat redelijk en de eerste clienten zijn binnen, hopelijk morgen de papieren van de rechtbank en dan kan ik stappen gaan nemen en een rekening voor hen openen.

Wel besloten om de website te veranderen, dat het proffesioneler wordt. Dus nu druk bezig met teksten schrijven enz.

Hoe gaat het met iedereen?

LinS ik heb je ook gezien hoor

Met Eva gaat het super en ze kan nu dus deuren openen, klets hele verhalen en zingt de hele dag slaap kindje slaap en zag twee beren. Mijn vader was hier vandaag en die was helemaal trots op haar. Ook is hij met Maarten naar het grofvuil geweest en is de berging weer lekker opgeruimd.

Nou Maarten is schaken en Eva slaapt en ik ga lekker tv kijken
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 29-02-2012 19:59:23
O ja Eva moet 13 april naar het CB.

Collega van mijn moeder dacht dat ze 3 werd in April.
Ze draagt nu 92 en t-shirts 98 ( die vallen lekker en niet net op de broek)
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 29-02-2012 21:14:42
@Lin79 wat fijn om te horen dat het wat beter gaat met Quinty! En wat fijn dat je haar vast hebt mogen houden, wat zal dat een heerlijk gevoel geweest zijn!
Ik duim voor jullie dat ze volgende week mee naar huis mag.
Waar is Amber nu? Is ze wel thuis bij jullie of is ze uit logeren?

@Sas fijn dat je bedrijfje loopt en dat je eerste klanten binnen zijn!

@Ilse hoe vond Mees Thomas trein?? Hier is het cdtje in de auto nog steeds een groot succes!!

@Anja ik heb een oranje hoed op bij IHVH en zit vlak achter Tijl...Links voor ons.

Morgen gaat Levy eerst weer smorgens naar de PSZ en smiddags moeten we weer naar het CB. Ben benieuwd wat ze zullen zeggen Hij gaat sprongen vooruit met praten, zo leuk!!
Nou Mark wil ook nog even op de laptop dus ik ga er weer vandoor!
Fijne avond allemaal!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 01-03-2012 15:43:08
Hoi dames,

Hier ben ik ook weer ff.

Lins" heb jengelen , leuk!

Ilse@ haha . Ik zou inderdaad gillend gek worden. Ben ook echt blij dat ik vanaf volgende week alles weer zelf mag doen, deze week wel al meegholpen. Met mij gaat het goed. Bas slaapt heel goed s' nachts , vaak tot 06.00uur . Overdag blijft hij vaak onrustig en hij spuugt veel. Daarom overgestapt naar andere voeding. Hopelijk helpt dit. Ritme tja wat zal ik daar op zeggen. Redelijk.


Lin79" de wond was toen de kraamhulp weg was al dicht. Heb alleen de eerste paar dagen veel pijn gehad, na 2,5 weekmhelemaal geen pijnstillers meer. Fijn dat je haar hebt mogen vasthouden .

Ik moet gaan Bas krijst alles bij elkaar
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 02-03-2012 11:26:58
ga direct ff kijken want morgen avond komt het weer en kan tot 10 dagen terug kijken

@linda79 kun je niet voor de zekerheid een kuur krijgen je geeft geen bv en bevordert je wond genezing wel omdat je bij amber ook al zo;n gedoe had

mijn wond was al met de 3e dag in zh dicht heb nog een tijden pijn stillers gehad heb nog steeds last van de onderbuik dus ja ik denk dat het niets te zeggen heb

ja heb een kuur voor nynke gekregen en pufjes alleen moest de baby inhaler betalen 42 euro bijna en moet de psz ook nog betalen grr nou dus geen luiers en voeding meer voor esmee en nynke maar dat is op gelost

ga weer we zijn nynke cold turkey van de fles snachts af aan het krijgen en dus na een uur heeft ze een flesje water gehad en heeft ze tot half 8 geslapen toen maar een goed pap fles gehad
esmee is even uitlogeren daarvoor zodat we geen 2 jengelende kids hebben

later
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 02-03-2012 17:05:41
Sorry jengelen is gekeken. Wordt echt gek van die i pad die al de woorden verandert.
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 02-03-2012 21:53:43
geeft niet anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 04-03-2012 21:44:40
Wat is het stil hier?
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 05-03-2012 08:41:37
Hoi dames,

Bas heeft het doorslapen nu echt uitgevonden!!!!

Helaas is hij overdag nog erg onrustig.


Sjoerd heeft een puzzel van 25 stukjes helemaalmzelf gemaakt , ben zo trots op hem.

Anja" kun je de inhaler niet vergoed krijgen van het ziekenfonds?

Hoe is het met de rest van de meiden?

Ga ff naar Bas, hij is weer eens aan het huilen.

Fijne dag

Groetjes anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 05-03-2012 09:41:21
@anneke ben er mee bezig maar ja
wel fijn dat bas nu door slaapt

nynke sliep vanacht weer in eigen bed met een nacht lampje aan 3 x bij haar geweest ze huilde gewoon maar niet krijsen zonder water oid gaan slapen
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 05-03-2012 10:27:40
Dag dames
Gisteren heb ik Quinty in badje gedaan dat was zo leuk. ze heeft maatje 44/50 aan....veel kleiner dan amber dus die zat meteen in 56.

om 12 uur moeten we bellen dan zijn de artsen langs geweest en krijgen we te horen of we haar vandaag mee mogen nemen of niet. ik hoop het zo....dat gereis naar het ziekenhuis begind me op te breken en arnoud en ik krijgen ook wat ergenissen naar elkaar....we zijn gewoon moe! en hebben we ons eigen leventje nodig met zn 4en...ritme dr in krijgen...ik snak naar ritme en regelmaat geen gereis meer naar t ziekenhuis enzo.

@anja das een hoop geld krijg je dat niet vergoed? of was dat t eigen risico?

@anneke fijn dat bas doorslaapt. of was dat voor korte duur?



 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 05-03-2012 14:43:49
Lin 79" ik duim voor jullie dat ze naar huis mag.

Hier weer een dagje met alleen maar gehuil en niet willen slapen. Maar ja mag niet klagen s' nachts blijft het vooralsnog goed gaan.

 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 05-03-2012 16:12:52
YES ze is thuis! wil alleen nog niet boven slapen vind t veels te gezellig bij ons. maarja ze heeft ons ook lang moeten missen
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 05-03-2012 22:00:34
Jippie !

Fijn dat ze thuis is. Geniet ervan
 
Quote
RE: A-moeders
Little Knight  schreef op: 05-03-2012 22:27:57
Top meid! Fijn dat ze thuis is! Enne...lekker beneden laten...dit noem ik nou écht een uitzondering! Zij heeft jullie en jullie hebben haar al veel te lang moeten missen! Gefeliciteerd; geniet ervan!
 
Quote
RE: A-moeders
Mama Ilse  schreef op: 06-03-2012 07:56:42
Goedemorgen meiden!

Lin79: Wat heerlijk dat jullie meissie thuis is! Hoe is de eerste nacht gegaan? En inderdaad, wat LK en Anneke zeggen, lekker dicht bij je houden!! ooo wat klein he maat 44/50, zoo schattig Hoe lang was ze bij de geboorte? En is Quinty al op haar geboorte gewicht of is ze nog aan het bijkomen?

Anneke: Wat heerlijk dat Bas al een aantal nachten heeft doorgeslapen! Doet een mens goed he ;-). Beetje nachtrust .
Wat Sjoerd al een puzzel van 25 stukjes kan maken! Das best knap!!

Anja: Wat voor merk medicijnen heb je gekregen? Ik heb ventolin, maar daar hoefde ik niet voor te betalen.

Femm: Wat gaat jou kleine boef toch hard! En? De eerste stapjes al in zicht??

LinS: Hoe was het bij het CB? En ja, Mees vond Thomas de trein helemaal geweldig! Hij heeft de hele show met mond open zitten bekijken en was erg verdrietig toen het afgelopen was. Zijn kleine Thomastreintje (waarschijnlijk wel gezien op Facebook) moet nu overal mee naartoe en de dvd word grijs gedraaid haha.

Hoe is het met de rest van de meiden?

Wij zijn afgelopen vrijdag met Lisa bij de kinderarts geweest. En blijkt er wel degelijk wat met haar te zijn. Zo loopt haar ene oortje niet goed af (lijmoor) moeten haar traanbuisvliesjes doorgeprikt worden en zijn haar keelamandelen veels te groot. Ook haar klieren in de hals waren opgezet. Vanmiddag een afspraak bij de KNO arts. Die gaat nog een keer alles goed bekijken en dan met ons bespreken wat de beste behandeling is. Want dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Vooral haar oortje, anders heeft ze standaard elke maand wel een oorontsteking, het arme schaap.

Nou ik spring even onder de douche. Mees is lief aan het spelen en Lisa slaapt nog. Mooi even gebruik van maken

XX
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 06-03-2012 17:11:36
pffft wat een nacht. geen oog dicht gedaan. we willen dr graag bij ons op de kamer hebben maar ze maakt zoveel geluidjes dat ik er niet van slaap. ze wilde ook niet in dr wiegje liggen bij mij op de borst wel...ze zocht steeds naar mn tepel...en ik moest er door lekker pffft. maarja....ik kreeg dr dus alleen stil vannacht als ze op mn borst sliep en ik wilde niet t hele huis wakker hebben. ze kwam om half 2 voor een fles en om half 6 a 6 uur.

ik hoop dat t vannacht beter gaat anders weet ik niet hoe lang ik t volhoud haar bij ons op de kamer te hebben. met amber hadden ze dit ook die heeft 1 nacht bij ons geslapen.
overdag in de box slaapt Quinty weer super...met al t lawaai om dr heen is ze het gelukkigst.

Amber met arnoud naar de peuterspeelzaal geweest dat vond ze leuk. alleen wilde ze niet in de kring zitten. mn ouders vanmiddag langs geweest die gaan morgen weer naar hongarije. in juni komen ze hier logeren dan krijgt mn broer weer een kleine.

@anneke knap zeg dat sjoerd al een puzzel kan maken van zoveel stukjes. amber zit nog in de houten puzzels.
wel telt ze zo tot 30 en kan ze de cijfertjes tot en met 30 ook lezen.

@ilse: wat zielig voor lisa hoe gaan ze dat dan doen met dat oor?

ik wilde vanmiddag een stukje wandelen voor t eerst met Quinty alleen arnoud had de banden te hard opgepompt en toen we lagen te dommelen...opeens een harde knal! klapband! nu dus wachten tot donderdag tot de band geleverd is bij de fietsenwinkel ships!

@ilse: Quinty is nog lang niet haar geboorte gewicht ze had namelijk heel veel vocht bij zit. ze was helemaal pafferig toen ze geboren werd. nu is ze 3500 gram. ze is niet gemeten maar ik schat een 47 a 48cm.
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 06-03-2012 17:21:41
Linda79: lekker een klapband! Zal wel lekker een herrie gemaakt hebben.
Fijn dat Quinty (ik moet opletten dat ik geen Quinn schrijf hihi) thuis is. Tsjah dat slapen, ik weet er alles van. Danique wilde alleen maar op mn borst slapen. Ik heb haar op een gegeven moment naast me neergelegd ik er tegenaan en op het moment dat ze sliep overgetilt naarhaar eigen kamertje.

Ilse: Jeetje schrikken zeg van Lisa. Wat gaan ze nu exact doen?

Ilse: Quinn loopt nu aan de lange zijde van de salontafel, hij durf nog niet het hoekje om.
Hij is op dit moment een en al frustratie, nu hij weet dat hij kan staan wil hij het liefst ook rennen en achter zn zus aan maar dat lukt niet, valt ie weer op zn billen, brullen weer dat het allemaal niet lukt. Af en toe best vermoeiend. Danique was ook altijd gefrustreerd maar zij huilde niet ze werd boos, maar dit meneertje vind het wel fijn om te gaan brullen.
Hij gaat nu ook huilen als ik iets afpak wat hij niet mag hebben dan wordt hij toch boos!

Nou ik ga de kids halen, vandaag thuis gebleven ben echt goed ziek. Niet handig met 2 kids, maarja kijken hoe morgen loopt.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 06-03-2012 21:41:59
Lin 79" vervelend meid zon lange nacht. Ik duim voor een betere nacht vandaag.

Femm" hopelijk gaatvhetvsnel beter met quin en dat hij dan niet meer zo gefrustreerd is.

Ilse" fijn dat jullie meer duidelijkheid hebben, ook al is het niettemin om te horen . Nu kunnen jullie wel stappen ondernemen. Sterkte meid


Hier weer een dag met veell gehuil, Bas was alleen stil,als hij op mijn buik mocht slapen . S' nachts ging het wel goed gelukkig alleen slaapt Sjoerd s'nachts nog steeds slecht.
Morgen afspraak bij osteopaat

Fijne avond

Groetjes anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 07-03-2012 20:01:43
Hoi Meiden,

Hier alles goed en stil.
Maarten werkt zowel overdag en 'savonds weer en is dus 49 uur per week van huis. Deze week heeft hij ook nog een schaakwedstrijd, dus zijn vrije avond is hij ook weg. Wel wennen hoor, na 2,5 maand 24 uur per dag samen zijn.

Eva gaat steeds meer kletsen en zegt woorden, dat we denken hoe komt ze daar nu toch bij. Net zei ze tegen Maarten Papa cola. Favoriet is op dit moment voorlezen en dan vooral uit pluk en de pettenplet. We zijn vandaag aan ronde 3 begonnen en ook de Jip en Jannekes kennen we bijna uit ons hoofd. Hebben een nieuw boek gekocht, maar huilen als we die pakken.

Nog even een vraagje:
Ik moest zonder ongesteld worden en gebruik de pil en weet 100% zeker dat ik niet zwanger ben. Hebben jullie ook wel eens dat je niet ongesteld werd (buiten de zwangerschappen om) gedurende het pil gebruik? Moet vrijdag een nieuwe strip beginnen, maar twijfel om dat te doen.

Morgen een soort sollicitatiegesprek om als als bewindvoerder op basis van zzp bij een andere organisatie te gaan werken. Spannend en hoop zo aan meer clienten te komen.

fijne avond en tot snel
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 07-03-2012 21:15:34
hoefde ook voor de pufjes niet te betalen maar voor de voor zet kamer probeer dat ding via de verzekering terug te krijgen
tis voor nynke en daar geld geen eigen risico voor

@sas met pil altijd ongi geweest zou wel ff testen is beter dan niet doen en in de stress zitten

nynke begint steeds langer te slapen eindelijk na 3 maanden klooien eindelijk weer een voor uit gang van ochtend was het om een uur of 6 nog tot een uur of 7 kunnen rekken
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 08-03-2012 06:26:19
@Lin79 wat fijn dat Quinty lekker thuis is bij jullie!!! Hoe is afgelopen nacht gegaan?Ik hoop wat beter!

@Anneke dat is echt heel knap van Sjoerd,dat hij al zo'n grote puzzel kan maken.Sommige kinderen van 4 jaar kunnen dit nog niet eens!

@Sas toen ik nog de pil slikte werd ik altijd ongesteld...nu ook nog steeds(zonder pil)

@Ilse in mei heb je in het spoorwegmuseum in utrecht het thomastrein weekend. Dan komt de echte locomotief uit Engeland, kunnen ze spelen met treintjes, de musical is daar, enz. Wij gaan er ook heen,misschien ook iets voor jullie? Kijk maar eens op de site van het spoorwegmuseum,is heel leuk!!

Vorige week op het CB was alles goed. Levy is nu 89 cm en 14.1 kilo. Verder vonden ze hem een slim mannetje en dat hij erg gespierd en sterk was(heeft ie van zn vader) hihi
Dus helemaal tevreden!
Straks weer naar de PSZ. Ik ga de juf nog even aanspreken. Vorige week donderdag haalde ik hem op en hij stond helemaal in zn eentje bij de tafels te huilen, hij was echt verdietig. De juffen keken op dat moment niet naar hem om(lijkt mij dat je een kindje dat huilt even troost en bij je neemt?!) De juf zei even tussen neus en lippen door dat ze dacht dat hij misschien last van zn buik had en de hele tijd windjes liet. Nouja dat kan, maar ik had er gewoon geen goed gevoel over. Vrijdag hoorde ik van mn moeder dat de juf verteld had dat hij donderdag baldadig was geweest op de PSZ en misschien had hij wel van een ander kindje een duw terug gekregen ofzo. Zou idd kunnen als hij zo baldadig was. Maar punt 1, je laat een huilend kind dan toch niet zomaar alleen staan huilen? En punt 2 ik wil dat ze zulke dingen gewoon op de dag zelf tegen mij verteld! Dus dat wil ik even bespreken met haar.

Mn schoonzus en zwager zijn nu 2 maanden even uit elkaar. Zij is met de kids bij een vriendin(die tegenover hun woont) en hij zit alleen in het huis. In het weekend gaan de kids naar hem. Zo heeft hij rust om na te denken en hopelijk tot een beslissing te komen,er moest nu echt wat gebeuren. Ik zit er zo mee in mn hoofd, ben er de hele dag mee bezig lijkt wel...Ik vrees dat ze nu niet meer bij elkaar komen...Maarja eerst maar even aankijken wat deze 2 maanden brengen.

Zaterdag gaan we op kraamvisite bij Mark zn neef en vriendin. Die hebben vorige maand een dochterje gekregen. MAar de berichten die ik op facebook lees van ze,zijn mij een beetje te "gemaakt"", zo overdreven! Alles gaat zooo goed, en blablabla. Dat kan natuurlijk wel maar laatste keer dat we bij hun waren zeiden ze ook dat alles goed ging maar zij zag er echt niet uit!! Hele dikke wallen onder dr ogen enzo. Dan denk ik volgens mij hou je gewoon de schijn op tegen iedereen! Maarja we moeten er toch even langs.

Wij gaan even douchen.Fijne dag allemaal!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 08-03-2012 10:30:50
@sas: ik had ondanks t pil gebruik wel eens dat ik een week later ongi werd dit had dan te maken met: stres, spanningen, aankomen of afvallen, of toen ik in een meiden huis kwam wonen met t oer instinkt dat je allemaal tegelijk ongi wordt. nu zal dat laatste niet bij jouw van toepassing zijn ;-)
maar ik denk ook niet dat je zwanger bent want eva was toch via IVF gekomen? of gewoon hormonen? nouw ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit trouwens want....toen ik ingeleid werd van Quinty lag ik op de kamer met een vrouw die dus wel een kadootje hadden gekregen 1e kind via IVF, toen werd gezegd ze hebben 10% kans op een zwangerschap hij had zwak zaad en zij ook iets met dr eitjes. en nu was ze toch zwanger van nummertje 3 geworden. dus zeg nooit nooit.

oh quinty huild kom zo ff terug xx
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 08-03-2012 16:01:32
Hoi Meiden,

Ben inderdaad niet zwanger omdat zoals Lin79 al zei Eva via iui is verwekt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar bij ons gewoon geen optie. Maarten heeft namelijk geen zaaflozing en zijn sperma moet direct uit de zaadballen gehaald worden of zoals bij Maarten kon via zijn urine.

Net voor niets 7km gefietst, wilde een rekening openen bij de ING en als bewindvoerder moet je de beschikking dan laten zien en je identifiseren. kom ik daar wisten ze niet hoe het moest en zoude de clienten ook moeten tekenen. Klopt niet maar heb het nummer van de Rechtspositie Rekeninghouders niet van werk meegenomen en kan dus niet bellen.

Alle brieven zijn de deur uit en ga zo bloemkoolschotel uit de oven maken
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 08-03-2012 19:54:13
@sas dat wist ik niet onthoud helaas ook niet alles tsja wat linda79 ook zegt de wonderen zijn de wereld nog niet uit

wat balen zeg dat je 7 km moest fietsen van niets

@lins er zijn helaas wel meer mensen die hun verhaal op hemelen maar achteraf er heel diep in zitten hoop voor ze dat zij het niet zijn
hoe gaat het met jullie klus poging

ik ga lekker bank hangn zo
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht