Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 12-04-2012 20:13:38
LindaS: Ik heb begin februari oudergesprek gehad en ze hanteren bij ons een systeem met 5 punten. 1 is perfect, 5 is slecht (even kort door de bocht gezegt) Als je 1,2 en 3 scoort is er niets aan de hand, als je 4 en 5 scoort ligt dit behoorlijk buiten het gemiddelde en maken hun zich "zorgen" en schakelen ze hulp in van buitenaf. Danique heeft alleen maar 1 gescoord alleen op concentratie een 3. En dan ging het voornamelijk om de concentratie op de onderdelen die ze doen ter voorbereiding naar de basisschool. Ze moeten dan met 3 kindjes tegelijkertijd iets doen aan tafel en dat gaat dus nog niet optimaal maar niet zorgwekkend.
Het is bij haar zeg maar als ze in haar hoofd heeft dat we links gaan maar dat kan niet waardoor we rechts moeten draait ze helemaal door gaat op de grond liggen krijsen slaan schoppen bijten ga zo maar door. Optillen kan dan niet want ze weegt dan 100 kilo ofzo.
Van het weekend heeft ze gespeeld met een kindje van 4 en 7 en ik heb langetijd Danique niet zo lief zien spelen. De moeder van die meiden gaf aan dat ze dit compleet herkende van haar jongste, zij had ook een erg sterke eigen wil en walste over iedereen heen. Zij is toen ook overgeplaatst op het KDV naar een 2-4 groep en vanaf toen is ze 180 graden gedraaid, tuurlijk het bleef een kind van 2,5 jaar met de streken maar dat mag (dat vind ik ook). Dus ik neig eigenlijk wel naar de overplaatsing...
Blijft lastig dit soort dingen....

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 13-04-2012 07:51:44
@Femm die overplaatsing zou dan idd misschien een goede oplossing zijn!Hopelijk is Danique daarbij gebaat en heeft ze meer uitdaging in die groep waardoor ze lekkerder in haar vel gaat zitten!

Zo vandaag nog een dagje werken en dan is het lekker weekend.Jullie nog plannen? Wij gaan morgen even met Levy langs de speelgoedwinkel. Hij heeft gister van mark zn vader geld gekregen en hij heeft vanacht(2e nacht al deze week) heel goed in zijn eigen bed geslapen. Dan mag hij van mij altijd een sticker plakken en als zijn velletje vol is met stickers mag hij iets uitzoeken in de speelgoedwinkel dus dat komt mooi uit zo!! Ik moest hem vanmorgen zelfs wakker maken Zondag is mijn oma jarig dus ook daar gaan we even heen.
Fijn weekend alvast allemaal!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 13-04-2012 20:06:37
Hoi Meiden

Eva moest vandaag naar het cb en ik kreeg op mijn kop, want ze was te zwaar. Ze woog 13,1 kg en was 87 cm ( klopt niet volgens mij). Meten was drama, huilen en tegen sputteren.

Normaal gaat oma mee, maar maarten zijn oma ligt niet goed en de vader van maarten zijn oom is vanacht overleden. Die zouden overdag bij oma blijven, maar dat kon nu niet. Ze heeft al 7 dagen koorts en heeft morfine pleisters. Ze is 95 en wil niet meer. Morgen dus naar Oma Ine toe. We nemen Eva mee, maar die gaat waarschijnlijk niet naar oma toe. Mijn schoonmoeder zei dat ze er heel slecht uitzag. Net Eva verteld dat we morgen naar oma Ine gaan en dat oma ziek is en dood gaat. Toen troks ze een pruuillipje en ging huilen, zo zielig. Wat nouy dat kindjes dat nog niet begrijpen.

Gister 10 minuten gesprek gehad op KDV en Eva deed het super goed. Ze moest alleen meer van zich afbijten, als kindjes iets afoakken, Verder heeft ze moeite met conentreren en moet men haar bij de les houden. Mijn schoonmoeder zei dat dit bij de leeftijd hoorde. LindaS herken jij dit en ze kan heel lang zelf spelen en kleuren.

ga ff ontspannen en hopelijk duurt het voor oma Ine niet zo lkang meer en gaar ze rustig heen, dat heeft ze verdiend
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 14-04-2012 07:58:39
@Sas je kan idd niet van kindjes van die leeftijd verwachten dat ze zich lang kunnen concentreren. En het is natuurlijk ook zo dat ze zich makkelijker ergens op kunnen concentreren als het hun interesse heeft. Levy kan idd ook lekker kleuren en met de klei spelen,heb eigenlijk geen idee hoe dat op de PSZ is met zn concentratie...Ik heb volgens hun nieuwsbrief wel recht op een gesprekje 3 maanden na de plaatsing van het kind. En Levy is er al vanaf november dus zit er nu zelfs al 5 maanden tussen. Zal het volgende week eens aangeven.

Afgelopen donderdag en vrijdag was 1 van de vast leidsters van de PSZ ziek. Er was een invalkracht, ze stelde zich niet eens aan me voor...Donderdag zijn ze Levy vergeten te verschonen?! en vrijdag konden ze ze tas niet vinden en hadden ze hem een luier aangetrokken van hun. Geeft nix maar zn tasje lag er echt, dan denk ik, dan kijk je toch nogmaals, je moet dan toch een tasje overhouden van iemand?! Maarja, zal misschien wel aan mij liggen... Mark zegt altijd dat ik teveel commentaar heb op ze. Kan ik ook nix aan doen, komt denk omdat ik zelf ook in de kinderopvang werk en weet hoe ik het zou doen...

Vandaag even naar de stad, Levy mag een kadootjes uitzoeken in de speelgoedwinkel. Hij heeft vanacht weer tot 6 uur in zn eigen bed geslapen,ik moest er alleen 4 keer uit voor m. Nou meiden fijn weekend!!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 15-04-2012 15:45:04
Wat een leuke week had moeten worden, is toch enigszinds verstoord. Om 14 uur is Oma Ine (de oma van Maarten) overleden. Rust zacht lieve oma Ine.
Gister nog bij haar geweest en ze was blij ons te zien. Reageren en contact maken was moeilijk, maar als Eva in de kamer was, dan ging ze lachen. Heel mooi om te zien.

We zijn erg verdrietig en dankbaar dat ze Eva heeft mogen kennen, maar het is ook een heel dubbel gevoel
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 15-04-2012 20:45:52
@Sas gecondoleerd met dit grote verlies....Heel veel sterkte voor jou en je gezin de komende tijd....Dikke knuffel!!
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 16-04-2012 08:09:41
Sas: Gecondoleerd!

Lin: Nou dat is toch ook vreemd dat ze zeggen dat zn tasje weg is als het er gewoon ligt!

Nou wij zijn een dagje eerder teruggekomen van ons weekendje weg, wat een *piep* park (Aquadelta in Zeeland) zou ik dus niet naar toe gaan als ik jullie was!
Dus vannacht weer heerlijk in mn eigen bedje geslapen, vandaag nog een dagje vrij en dan morgen weer te werk.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 16-04-2012 19:05:10
@sas gecondoleerd
@lin hier zijn ze ook behoorlijk laks in het verschonen maar esmee houd poepen maar op want vaak doet ze het als ze net thuis is
dus heb geen doorweektje luiers meer
 
Quote
RE: A-moeders
Lindash  schreef op: 16-04-2012 21:36:26
Halloa,

LinS nogmaals gefeliciteerd meid, hoer reageerde de fam die het nu al weten?

@Anja snachts aan de facebook..., gaat het wel goed?

@Sas nog gecondoleerd meid.

@Lin79, joh dat hoort er allemaal bij, een peutertje en dan een 2e kindje, een bevalling waar je u tegen zegt, de aanloop naar je bevalling en het tijdelijk minder mobiel zijn..., er is niks mus met je dit heat alles komt bij elkaar, en afhankelijk van ieder ander persoon, soms moet papa dan ingrijpen en ons moeders optijd naar ons bed schoppen, zodat we kunnen opladen.
En ik denk dat iedereen wel eens een kort londje heeft, als onze prukies wat uitvreten.

Toen ik net bevallen was, hier het gooi met melk incident, en als ze het nu doet tel ik tot 10, zet haar op de gang en ruim het zonder te gillen op


Vanmorgen onwijs geschrokken, Mike viel aan de borst in slaap dus hup naar bed.
Zijn bed is altijd kort opgemaakt, en meneer draait tot voor kort zijn hele bed rond.
Dus ik gauw naar beneden, want Fleur sliep inmiddels ook, en kon ik even gauw de broodkruimels op stofzuigen max 2 min.
Hoorde ik ineens heel hard gehuil, lag meneertje helemaal onder zijn deken en laken pffff.

Nu ligt hij met pyjama en sokken in een winterslaapzak, met alleen een deken over zijn voetjes die helemaal vast gestopt zit onder zijn matras...., Evy heeft dit nooit gedaan, en wij kijken altijd o vaak om het hoekje ook snachts....

Nou ga nu gauw tukken, was vanmorgen 5±45...
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 17-04-2012 08:25:48
Saskia@ gecondoleerd meid veel sterkte

Lindsh@ kan me voorstellen dat je onwijs geschrokken bent. Gelukkig is alles goed gekomen

Lin79@ het is goed dat je aangeeft tot hier en niet verder. Accepteer alle hulp die je kan krijgen het is erg vermoeiend met twee kids.

Lins@ wat fijn dat het slapen iets beter gaat

Vandaan zijn Sjoerd en Bas allebei naar opa en oma. Ik ga zo eerst de bovenverdieping poetsen en dan heerlijk relaxen. Is namelijk mijn laatste weekje thuis.

Tot snel

Groetjes anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 19-04-2012 16:53:52
Anneke: Jeetje je laatste weekje alweer wat is het snel gegaan!

Linda79: Inderdaad wat ik al zei en de rest hier het is druk met 2 kids en de oudste gaat je uittestte.

LinSH: Wat zal je geschrokken zijn. Quinn gaat altijd met zn hoofd op de dekens liggen. Danique bleef altijd bovenin bed liggen wel aan het rondje draaien maar Quinn gaat echt zn hele bed door.

De uitnodigingen voor Quinn zn verjaardag zijn de deur uit. Moet nog bedenken wat hij moet gaan trakteren, hebben jullie ideeen?

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 20-04-2012 14:22:44
Femm; Sjoerd had van zijn neefje rozijntjes gekregen waarvan met gekleurd papier een krokodil was gemaakt heel grappig.

Ja wat is de tijd toch snel gegaan en nu zeiden mijn ouders vandaag dat het volgende week mooi weer wordt

Ga zo nog ff met de kids bij een vriendin op bezoek nog even genieten van mijn laatste vrije middag.

Maar eerst nog een wasje ophangen en uit de droger halen

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 20-04-2012 19:45:01
@linsh kon niet slapen lag er net en wel te slapen toen nynke kwam tot 12 uur is martijn bezig geweest en ik wakker
toen kon ik niet meer slapen en ging ik draaien en martijn snurken dsu ja dan slaap je helemaal niet weer
uit eindel tegen vier pas gaan slapen 8 uur er weer uit


@lin79 idd wat de andere moeders met 2 kids al zeggen vooral in het begin is het gewoon naast het wennen een drama soms want je oudste is 2 en naast de gewone aandacht proberen die vaak van alles uit
en je heb meestal 6 maanden nodig om je gezin op de rails te krijgen
en het ligt er aan wat voor zwangerschap en bevalling je heb gehad
ik ben nu naar 11 maanden redelijk op de goede weg

heb esmee in het begin vaak uit logeren gehad heb zelf 5 weken bij mijn ouders gewoond (door de week)
mijn ouders haalden later als ik niet meer kon haar op hoefde maar te bellen
heb hulp in huis en ben blij dat esmee naar de peuter gaat 2 ochtenden al vind ik het opstaan en het halen en brengen wel stress vol maar die 2 uur dat ze weg is heerlijk

en ik heb nynke na 3 maanden in een ritme gestuurd dat ze samen tussen 12 en 3 slapne en dan kon ik zelf ook ff gaan liggen doe ik nog wel soms op de bank

 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 20-04-2012 22:53:19
Nou ben tot nu bezig geweest met de strijk , eten voorbereiden, flessen uitkoken vaatwasser uitruimen/ afwassen. Zucht en nu is het alweer tijd voor de fles. Daar gaatvmijn avondje bankhangen


Fijn weekend allemaal
Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 22-04-2012 10:15:04
Wat is het stil hier?
Zo net het eten voor vanavond en morgen klaargemaakt
Ben met sonja bezig
Dadelijk de kindjes halen bij opa en oma (zijn uit logeren geweest)!
En vanmiddag ff bij vrienden op bezoek

En morgen weer werken

Fijne zondag nog

Gr. Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 23-04-2012 08:25:48
Hoi meiden,

Het is zeker rustig hier...
Hier een lekker weekend achter de rug. Zaterdag zijn Mark en ik naar Telstar in Harderwijk geweest(surfwinkel) want daar was een soort van surfmarkt. Hij heeft niets gekocht deze keer. Gisterochtend zijn we met mijn ouders naar het zwembad geweest en gistermiddag verjaardag van Mark zn neefje gehad. Dus Levy heeft zich de hele dag lekker uit kunnen leven

Levy heeft toch al heel goed door wat er hier aan de hand is...Iedere keer wil hij "horen aan mama's buik" en hij hangt ontzettend aan mij. Ik mag de kamer nog niet uit van hem bij wijze van spreken.Terwijl we er tog niet zoveel over spreken. Zo zie je maar weer dat ze zoveel onthouden!!
Vandaag nog lekker vrij,eens kijken wat we gaan doen straks.
Fijne dag allemaal.


 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 23-04-2012 21:43:07
lindas: wat leuk dat Levy het door heeft. Wat knap van hem

Zo mijn eerste werkdag zit er weer op.
Zit eindelijk, best wel druk met 2 kids en een papa die vanavond bij vrienden moest gaan klussen.
Nu ff relaxen

ben druk deze week kom snel bijkletsen

 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 24-04-2012 09:28:21
ik denk dat de meesten via facebook communiceren nu nu we daar ons eigen hoekje hebben.

@lindas: ik zei al he dat ze t best door hebben met deze leeftijd. amber had t ook al door en levi is nog weer wat ouder dan dat amber in t begin was.

gisteren bij het CB geweest Quinty is nu 5 kilo en 57cm bijna 10 cm gegroeid al doet t goed ook helder en nekje goed bewegen en met de voetjes afzetten etc.
CB heeft een aanvraag bij WMO voor mij ingedient voor hulp/begeleiding in de huishouding. En ze gaat kijken of amber ipv 2 dagdelen 4 dagdelen naar de PSZ kan, die andere 2 dagdelen worden dan aangevraagd bij de gemeente en vanwege mijn indicatie is dat dan gratis. ik gaf aan dat ik t best zwaar vond dus toen kwam ze hier mee zodat ik meer 'rust'heb om bij te komen van alles. nu maar hopen dat er ook echt plek vrij is..... normaal wordt dat gedaan bij kindere die een achterstand hebben o.i.d maar t kan dus ook als de moeder 'iets' heeft.

@lindas: hoe voel je je?

@ anneke zal wel druk zijn weer aan t werk enzo? hoeveel uren werk je?

Amber had straf zaterdag want ze was al 10 x op de stoel geweest en t deed dr niks enzo dus toen begon ze na t eten meteen weer nouw toen waren we er klaar mee hup naar bed! zonder verhaaltje. toen belde omda en die wou amber spreken dus we zeggen nee kan niet ligt al op bed heeft straf....gaat ze zich ermee bemoeien. Wat zo jong en dan al straf? ongeloovelijk etc. en toen belde ze zondag ochtend weer om te zeggen dat ze er de hele nacht niet van had geslapen. nouw hier kan ik dus totaal niet tegen he. en dan proberen zowel arnoud als oma mij over te halen dat we in Assen gaan wonen. nouw dus echt niet he. ik wil niet dat ze iedere dag op de stoep staat en al helemaal niet dat zij zich bemoeit met onze opvoeding. ik krijg hier zo de vlucht kriebels van heb dan zin om aan de andere kant van t land te gaan wonen. kan hier zo niet tegen. t gaat dr niks aan toch?
Bedoel ze slaat Quinty, zit op de rug van snuffel, loopt over de bank., gooit met speelgoed, trekt aan de staart van snuffel gaat in de mand liggen, gooit met de koelkast deur dat zijn allemaal dingen die niet mogen daar zit ze voor op de stoel in de gang maar op den duur is t klaar hup naar boven! rust in huis. sorry moest t ff kwijt dat ik daar totaal niet tegen kan doen jullie (schoon)ouders dat ook?

hoe is het met de rest?

@sas hoe was de verjaardag van eva?
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 24-04-2012 11:15:48
Linda79 Je doet het super goed, ze is jullie aan het uittesten en duidelijkheid is voor haar heel fijn. Oma en opa vnden alles zielig.

De verjaardag was super gezellig en o wat is ze verwend.
Ze wilde niet slapen, dus om 19 uur was ze total los. We hebben een gekkind hoor, madam wilde geen taart, maar wel komkommer enz. prima meid is gezond hoor.

Al zit Eva nu flink in de peuterpubberteit en alles is nee. We gaan weer even terug naar Reinheid, Rust en Regelmaat. Hielp gister al super want ze heeft gister van 12.30 tot 14.30 geslapen en vanacht van 19.30 tot 6.30. We hebben geen piep gehoord.

Het was een heftige week en de avond voor de crematie ging onze auto kapot en dus om half 10 op pad en leenauto halen. We geven aan we moeten om 10.50 in Amersfoort zijn, nou om half 11 ging ik vragen hoe lang het nog duurde. Puntje bij paaltje reden we dus pas om 10.45 weg en waren we dus te laat . Mijn ouders hebben het doorgegeven en Eva heeft bij hen gezetten. Wel raar hoor dat de kindjes meemoesten. Eva gilde dus ook hard opa, oma hallo en kijk opa regen. Er waren mee kindjes van 2 en iets ouder en die zaten ook te praten.

LindaS Hoe gaat het?

Ilse hoe was Lisa haar verjaardag?
Femm de verjaardags stress al voorbij.
Anneke valt tegen zeker en dan moet iedereen op tijd klaar staan. pfff stress vond ik dat altijd.
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 25-04-2012 14:21:26
@Lin79 ik vindt dat je gelijk hebt om amber dan naar bed te doen als ze al zovaak op het stoeltje heeft gezeten. Klaar is klaar! En ik zou het ook niet prettig vinden als mijn ouders zich daarmee zouden bemoeien op die manier.Gelukkig doen ze dat ook niet. Je doet het goed hoor meid,twijfel niet aan jezelf! Het zou fijn zijn als amber 4 ochtenden naar de PSZ zou kunnen,wanneer hoor je hier iets van?

@sas wat balen dat jullie te laat waren...Fijn dat Eva zo'n leuke verjaardag heeft gehad!

Ik voel me redelijk goed. Wel verschrikkelijk moe. Ik heb ook moeite om iets te eten.mn maag zegt dat ik honger heb maar voor mn gevoel zit ik vol en heb ik het gevoel alsof ik teveel gegeten heb,beetje misselijk dus eigenlijk. En dit zo'n beetje de hele dag door. Toen ik zwanger was van Levy at ik de hele dag door,ook lekkere dingen maar dat is nu wel anders. Tuurlijk neem ik af en toe iets lekkers maar ik heb er nu ook gewoon geen trek in!
vindt het ook zo spannend deze keer om weer zwanger te zijn. Vorige keer vondt ik het eigenlijk allemaal vanzelfsprekend maar nu heb ik al een mooi gezond kindje en kan ik alleen maar hopen dat dat bij deze kleine ook weer het geval zal zijn! Vorige keer stond ik er niet zo bij stil allemaal wat er fout zou kunnen gaan/zijn,daar maak ik me nu wel meer zorgen om. Zal misschien ook wel met mn hormonen te maken hebben ofzo,haha.
Nou ik ga nog even uitrusten en dan weer aant werk.
Fijne dag nog allemaal!

Liefs LinS

 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 26-04-2012 09:47:18
LindaS: Ik had het ook bij de zwangerschap van Quinn dat ik maar hoopte nog een gezond kindje te mogen krijgen, raar is dat he.

Maandag gesprek gehad bij het KDV en we gaan Danique laten overplaatsen naar de 2-4 groep. Er is alleen op dinsdag daar geen plek dus daar moeten we nog even wat op verzinnen. Uit de observatie is niet heel veel uitgekomen enige wat opgevallen is is dat Danique altijd tussen de kindjes speelt in plaats van met de kindjes. Dus ze zondert zich niet af maar speelt wel een beetje alleen. Ze heeft dit voornamelijk op de dagen dat er wat meer kleinere kindjes zijn, naja opzich vindt ik dat niet zo spannend. We hopen gewoon dat het beter gaat op de 2-4 groep.

Linda79: Ik zou het ook niet leuk vinden als mn ouders/schoonouders zich ermee bemoeien maar dat doen ze ook gelukkig niet.

Sas: vervelend joh dat jullie te laat waren. Ja een kind van 2 kan je niet stil houden.

Linda79: Ik zet Danique ook in dr bed hoor als ze na 20000 keer nog niet luistert.

Hier verder weinig te melden.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 26-04-2012 14:25:39
@femm: hopen dat t beter gaat op de andere groep. weet je al een oplossing voor de dinsdag? of blijft ze dan op de groep waar ze al zat?

@lindas: ik had dat ook hoor dat ik wilde dat t kindje gezond was. nu was dat bij ons ook niet zo gek dat we er bang voor waren ivm de suikers die al vroeg ontregeld waren maar bij een 2e sta je er toch heel anders in dan bij een 1e.

@sas: ja een kind van 2 kun je niet stil houden he.

Nouw de kinderopvang en CB hebben gebeld. voor de psz is pas na september plek dus toen dacht t CB misschien 2 volle dagen KDV doen? maarja toen belde t kdv dat samenwerkt met de gemeente (grote organisatie) en die hebben alleen plek op 30 minuten lopen hiervandaan. nouw zo lang mag en kan ik niet lopen en t is de andere kant op van arnoud zn werk. t kdv gaat om half 8 open en dan moet arnoud beginnen met werken. dus ik baal en twijfel enorm. moet nog even naar t CB bellen want zag bij arnoud zn werk wel 2 kdv maar die zijn van Allio en niet van Doomijn...en volgends een kennis van me die vestigingsmanager is bij Allio werken hun niet samen met Sociaal medishe indicatie en gemeente....dus wat nu?

Amber om 1 uur naar bed gedaan die begon kortsluiting te maken in dr hoofd. we waren aan t eten ze had ook een cracker dr bij en toen zei ze helpen....dus ik wil dr helpen door de cracker in stukljes te breken. begind ze drama achtig te doen en te janken en raar te doen. dus ik zie aan dr ogen dat ze dr bord weg wil vegen en dr beker melk. dus ik pak ze uit voorzorg alsvast weg. .....nog drama achtiger....ze vloog me zowat aan over de tafel. toen ze ik dat ze rustig moest worden dan pas weer dr eten....maar t hielp niet echt...toen gaf ik dr een stukje cracker en toen smeet ze die meteen de woonkamer door...nouw toen was ik klaaar heb dr regelrecht naar boven gedaan. Zo klaar met dat drama gedrag. laatst had ze ook zo'n bui ze kijkt dan anders uit de ogen en heeft veel woede inzich heb dr toen alleen gelaten in dr kamertje om uit te razen. toen bonkte ze op de deuren en muuren en haalrde dr hello kitty stickers van de muur etc...ik maak me soms best zorgen omdat gedrag....

gisteren bij de internist geweest voor t suiker alles was goed nu hoef niet meer terug te komen. wel 1 x per jaar bij de huisarts laten testen.

Verder moe en lusteloos, heb zin om in mn eentje een vakantie te boeken naar een warm oord all inclusive de boel de boel laten maarja dat kan niet natuurlijk.....

2anja: leuke verjaardag gehad?

@anneke hoe was je 1e werkweek?
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 27-04-2012 14:09:20
@Lin79 Amber krijgt natuurlijk ook veel mee wat er de laatste tijd is gebeurt. Ze heeft een zusje erbij gekregen, die ook nog eens in het ziekenhuis moest liggen, kinderen voelen ook heel goed het gevoel van hun ouders aan dus zal ze ook wel aanvoelen hoe jij je voelt. Misschien dat haar gedrag daarmee te maken heeft. Je ziet het wel vaker dat kindjes die net een broertje of zusje hebben gekregen zich heel anders gaan gedragen, ook zij moeten aan de nieuwe situatie wennen en verzinnen de gekste dingen om je aandacht te krijgen. Maar ik snap ook heel goed dat je er gek van kan worden. Consequent blijven en ook tijd vrijmaken om alleen met Amber door te brengen/te spelen. Dat is erg belangrijk en dat zou ik je als tips willen geven...

@Femm fijn dat Danique overgeplaats gaat worden naar de 2-4 groep!Hopelijk kan ze daar wat meer haar draai vinden!!
Gaat ze daar gelijk heen?

Ik ben de afgelopen week steeds misselijk, krijg geen hap door mn keel maar ik dwing mezelf om iets te eten. Dan maar kleine porties in een keer en maar wat vaker maar de hele dag zonder eten voel ik me nog vervelender!
Maandag gaan we lekker een midweekje naar CenterParcs in Limburg, het Heijderbos. Samen met Mark zn zus en de kids zodat zij er ook even uit zijn. Heb er erg veel zin in en hoop op mooi weer!! Levy ziet het ook wel zitten, hij heeft het alleen maar over het zwembad wat ik hem heb laten zien op internet,haha. Ik heb me voorgenomen me wel rustig te houden en smiddags ook lekker even ga liggen als Levy gaat slapen.

Hebben jullie nog plannen voor koninginnedag?
Ik wens iedereen alvast een fijn weekend!!

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 27-04-2012 20:42:50
@lin79 dit is jaloers gedrag dit komt voor tussen de 2e en 3e levensjaar
wij mochten volgens het mjd blij zijn dat nynke geboren is voor dat esmee 2 werd
het gaat hier ook wel hard om hard tussen die 2 en tussen mij en haar
ze gaat gewoon voor straf de box in ik waar schuw 3 x en hup daar gaat ze
en ik denk dat jij je niet door je fam. over je heen moet laten lopen tis jou kind wat jij er mee doet moet je zelf weten ( moet niet te er g worden natuurlijk )
ik heb 1 dag in de week hh hulp 4 uur en esmee gaat 2 x naar psz
in groningen moest ze 5 halve dagen naar de kdv maar omdat ik haar zelf moest halen en brengen hebben we dit niet gedaan omdat ik op het laatst liep van nynke
ik breng haar wel naar mijn ouders of ze halen haar zodat we ff bij kunnen komen
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 29-04-2012 10:06:24
Lins@hoe was je midweek weg?

Weet niet meer wie het vroeg maar was erg leuk op werk maar wel,druk om alles af te krijgen


Lin79@ inderdaad gewoon consequent blijven dan gaat het vanzelf weer over
Heel veel succes

Ik ga ff eten douche en dan de kids halen
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 29-04-2012 19:40:21
@Anneke we gaan morgen pas weg ;-) dus ik kan je vrijdag vertellen hoe het was! hihi

 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 02-05-2012 19:53:49
Zo allemaal koniginnedag overleefd? Wel stil hier

Wij hebben lekker gefietst en daarna wilde we boodschappen doen en ik dacht dat de winkel vanaf 13 uur open was en bleek tot 13 uur te zijn.

Toen maar besloten om chinees te halen.

Wie weet of er met 24 maanden een sprongetje is, Eva hangt heel erg aan mij en luisterd voor geen meter. Ook op het KDV hangt ze erg aan haar juffie en dinsdag heeft ze de hele dag aan haar been gehangen.

Ze was het weekend logeren en zouden haar zondag op het feest van mijn nichtje weer ien. Nu belde mijn pa om 8 uur dat ze koorts had en of we konden komen, want ze was hangerig en wilde niet eten. We zaten om 9 uur in de auto en toen belde mijn pa dat ze weer sliep. Ze heeft geslapen tot 11 uur en van 12 tot 15 uur. Maarten was thuis gebleven bij mijn ouders en ik ben met mijn ouders naar het feest/brunch geweest.

Wie weet wat dit is of dat het een voorbode van iets is
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 03-05-2012 18:16:05
@sas: misschien de laatste kiezen die doorkomen? waterpokken gebeurd ook met eerst koorts en 10 dagen later de uitslag. Volgends het oei ik groei boek houden de sprongetjes geloof ik op als ze 2 zijn.

wij hebben niks speciaals gedaan met koninginne dag ik wou opzich wel de stad ff in maar was bang dat er niet genoeg zit plek zou zijn ivm mn bekken. "

vandaag weer naar de fysio geweest

vanochtend op de koffie geweest bij de schuine overburen was gezellig amber gespeeld met hun dreumes.

Morgen naar vriendin van me in Dalfsen kan amber mooi met Bowie spelen en wij met Quinty tutten...

Verder niet zoveel nieuws eigenlijk. ...


Ja nog steeds een manier aan t bedenken om tegen oma te zeggen dat ze zich met dr eigen moet bemoeien en niet met de onze maarja hoe? of moet ik t arnoud laten doen? tis tenslotte zijn moeder. net deed ze het weer toen arnoud zei dat Amber snuffel al zelf uitlaat (arnoud loopt wel mee) nouw dat was niet goed want Arnoud keek zo laat en dat kon toch niet etc....nahja als er iemand altijd aandachtig gericht is op van alles is hij t wel met zn militaire achtergrond.......maar goed.......

@lindas: hoe was je vakantie?

@femke: gefeliciteerd met Quinn zn 1e verjaardag he hoe was het?

 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 04-05-2012 14:01:14
@Lin79 sommige mensen maken zich overal druk om wat betreft kleine kinderen en wat ze doen. Wij hebben op mijn werk een lezing gehad van Steven Pont (ontwikkelingsprycholoog,schrijft ook in meerdere tijdschriften stukjes) en er is me 1 ding heel goed bijgebleven wat hij gezegt heeft: Vraag jezelf in een situatie iets af; is het kind in levensgevaar? Zo nee, lekker laten gaan. Tuurlijk kunnen ze gewond raken,vies worden of weet ik veel maar kinderen ontdekken het meest doordat ze het zelf ondervinden. Wij zijn geneigt om altijd veel te snel tegen kinderen te zeggen dat ze iets niet mogen. Dat merkte ik ook bij mezelf op. Tuurlijk zijn er grenzen, maar het kan toch geen kwaad als Amber zelf snuffel vasthoud met uitlaten?! Misschien kunnen jullie samen tegen oma zeggen dat jullie het niet prettig vinden als ze zich met jullie bemoeid. Misschien dat Arnoud het 'te soft' naar jouw idee brengt maar als je er dan bij zit kun je wel inspringen. Succes meid!

Zo we zijn weer terug van vakantie. Paar irritatie momentjes geweest en er werd niet altijd aan Levy gedacht helaas maar dat is opgelost uiteindelijk. De wasmachine draait alweer de 2e was en de meeste spullen zijn lekker opgeruimd. We hebben in centerparcs lekker gezwommen, Levy zwom helemaal zelf met zn vlindertjes om. Ik mocht m niet eens meer vasthouden,binkie! We zijn gaan shoppen in Nijmegen en zijn uit eten geweest in het restaurant op het park. Vliegt zo'n week altijd weer snel voorbij. Verder dit weekend lekker rustig aan doen,straks even boodschappen doen en dan hoeven we de deur niet meer uit!Even lekker bijtanken

 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 04-05-2012 22:36:49
Hoi Meiden,

Eva lijkt nu wel een zeehonf, neem de telefoon op met zeehondencreche Pieterburen :d. Mijn pa is overbezorgd en moet hoestdrank geven. prima pap, maar dat wil ze niet.

Lin79 mijn pa is ook zo overbezorgd en bemoeid zich overal mee en ik zeg vaak tegen hem "pap bedankt voor je tip/bezorgdheid, maar wij doen het op onze manier" je laat haar dan in haar waarde en ze weet dat je het niet met haar eens bent. Misschien voor jou moeilijk, maar kan Arnoud dit tegen zijn moeder zeggen. Het valt me op dat oma / opa, veel bezorgder zijn dan bij hun kinderen.

Ik liet Eva vanmiddag vallen, ze zat op schoot en ik draaide weg en iets te snel, dus ze verloor haar evenwicht. Kon haar net bij haar been pakken, maar haar hoofd kwam tegen iets aan. Huilen, niets te zien. Zegt ze Boem, over. Dat zeg ik namelijk ook altijd als ze valt of zich pijn doet. grappig dat ze dat dan herhaald.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht