Menu
 

Topic:

A-moeders

Femm  schreef op: 23-01-2012 21:56:58
Hoi meiden, bij deze de topic, gaan we gezellig hier verder Hopelijk kan iedereen het vinden!

Gr Femm
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 09-02-2012 12:32:26
Hoi dames,

Lin 79" ze hebben hem niet gewogen,ik dacht dat ze dat altijd deden , maar dat doen ze bij het volgende bezoek aan het bureau. Is volgende week.

Buitjes zijn wel normaal volgens mij maar hier zaten allemaal witte puntjes in, vandaar het bezoek aan de dokter, nu is de uitslag bijna weg, nog een paar butjes zonder wit erin.

Nog gefeliciteerd met arnold.

Lindas" ik had het nog niet gehoord, maar wat verschrikkelijk zeg!

Anja" hopelijk geeft het gesprek meer duidelijkheid.


Helaas heeft Bas al 2 nachten niet goed geslapen erg onrustig veel huilen, volgens mij heeft hij last van zijn darmen. Heel zielig.

Vandaag ga ik niet veel doen (mag ik ook niet) ben lekker in een nieuw boek begonnen en wil straks na de voeding van 13.00/14.00 uur nog even proberen te slapen. Had gisteren al voor twee dagen gekookt.
Gisteren 6 machines gewassen en schoonmama heeft alles weggestreken, zij heeft ook boven gepoetst en morgen komt mijn moeder beneden poetsen.
Vind het wel lastig dat ik alles uit handen moet geven, maar ja het is voor mijn eigen bestwil. Gelukkig zitten er al drie weken van de zes weken op dat ik niks mag doen. Ben al op de helft.
Met 2 kinderen blijf je trouwens maar wassen, zucht. Mijn wasmachine en droger draaien overuren!


Morgen is Thijs vrij, dat is wel fijn, we krijgen in de ochtend nog kraambezoek.
Zaterdag ben ik jarig, ik vier het dit jaar niet officieel. Wel komen de (schoon) ouders en Thijs zijn broertjes even een stukje vlaai eten.
Zondagmiddag krijgen we ook kraambezoek en dan pas woensdag avond weer.

Ik ga nog even tv kijken, fijn weekend alvast !


Ps" hoe is het met de rest van de meiden?

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 09-02-2012 12:33:22
Arnold = Arnoud
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 09-02-2012 21:42:49
nee helaas niet het is vingers wijzen de gyn zegt dat de anastesie fout zit en anastesie zegt anders om helaas

@anneke ben je dan uiteindelijk met een ks bevallen dan? en ja met 2 kleintje blijf je wassen erg he

@lin79 hoe gaat het met jou nu dan


@ andere meiden hoe gaat het met jullie
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 10-02-2012 16:22:08
Dag dames
nouw ben terug van de gyn pfft wat liep dat uit zeg ....maar goed mocht meteen voor de echo gaan liggen en godzijdankt de kleine is gedraaid!!! ben helemaal blij nu! ik kan ingeleid worden jippie !! kan natuurijk altijd nog een KS worden als t niet lukt enzo maar in 1e instantie gewoon vaginaal bevallen. Super!
volgende week woensdag terug komen dan wordt er een datum geprikt hij had t over de donderdags of de vrijdags...dus de 23e of 24e....nouw we zullen zien....
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 10-02-2012 20:41:01
Linda79: He wat fijn dat de kleine toch nog zelf gedraaid is! Spannend hoor, woensdag weet je meer

Anneke: Lekker he al die was hihi.
Fijn dat je ouders/schoonouders je zo helpen. Nog 3 weekjes en dan mag je weer wat doen. Doe je het wel rustig aan!
Heeft Bas afgelopen nacht beter geslapen?

Quinn heeft het eten eindelijk door! Heeft even 5 maanden geduurd hihi. Vandaag een rijstewafel, stukjes fruit en een half boterhammetje gegeten. En vanavond voor het eerst 3 aarappelschijfjes met kruiden. Ik denk dat wij onze kids gewoon verwend hebben, Danique moest ook alleen gekruid eten hebben en nog steeds en Quinn moet dus ook geen "normale"aarappelen en groente, stelletje kieskeurige hihi.

Nou ik ga even Voice Kids kijken en dan lekker mn bedje in

Gr Femm

 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 11-02-2012 13:58:43
@femm: Amber maak ik ook niet blij met gekookte aardapelen en groente en vlees dr moet altijd wat aan toegevoegd worden dan...maar kipmadras, rode curry, tandoori, groene curry, pasta carbonara, pasta rode saus en buritos zijn toch dr favoriet ohja en stampotjes ook maar moet er wel worst bij zitten. ach niet heel anders dan mama eigenlijk...papa maak je wel blij met hollandse pot. hoe veel maanden is Quinn nu? nu die t eten ontdekt heeft?

@anneke: lekker dat je (schoon) ouders je zo helpen in t huishouden....ik weet hoe t is om 6 weken bijna niks te mogen doen. niks aan! maarja is wel nodig voor je herstel.

@anja: als je echt een bevallings trauma hebt wil EMDR ook nog wel helpen.

ik zit opeens zoveel beter in mn vel nu de onzekerheid van de stuit weg is en ik zo goed als een datum weet wanneer de kleine is er. wordt met 38 weken en 1 dag of 2 dagen dus nog voor t weekend zeg maar. vanochtend amber dr kast helemaal uitgemest...rompers maatje 92 nu ook weg en alle truitjes in 92 en sommige 98 ook weg de 98 die kleine vallen. weer een boodschappentas vol voor de kleine. mn vader zou vanuit hongarije wat spijkerbroekjes maat 104 meenemen...kost daar bijna niks he.

mn schoonzus had 20 weken echo gehad woensdag niet alles was goed zo te zien een hazenlipje...maandag moeten ze naar t ziekenhuis voor een medishe echo...dus ff afwachten. als t alleen de lip is is t niet zo heel erg...maar als t ook de gehemeltje en kaak is is t zo zielig dat ze al zoveel operaties moeten ondergaan op jonge leeftijd. ik blijf duimen dat de gene bij t echo buro t niet goed gezien heeft. duim duim

 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 11-02-2012 19:20:26
Linda79: Heftig joh van je schoonzus, hopelijk hebben ze het inderdaad niet goed gezien.
Valt een last van je schouders af he! Nog minder dan 2 weekjes, spannend hoor!

Quinn is nu 9 maanden, ben met 5 maanden begonnen met eten geven maar hij moest het echt niet hebben en nu opeens lijkt hij toch ontdekt te hebben dat eten ook lekker is. Vanavond weer pesto aardappeltjes gegeten hij heeft heerlijk lopen smullen.

Ik ga zo even in bad relaxen.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 12-02-2012 11:48:02
ik mag geen emdr doen ivm geloof ik ga nu wel naar een christelijke ggz dus wacht op een oproep
maar ik baal er van dat ze naar elkaar aan het wijzen zijn

@ lin79 hoe ver ben je nu zwanger dan gaat met veel te snel moet ik zeggen

@femm fijn dat hij mee wil eten soms moet kinderen aan het idee wennen
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 12-02-2012 12:51:00
@anja: Waarom mag je dat dan niet van je geloof? want ze doen toch geen rare dingen bij EMDR? Arnoud had onder zijn mannen in zn peloton ook zeer gelovige collega's die na de uitzending uit kosovo en albantie getraumatiseerd waren en ook die ondergingen EMDR om de PTSS te doen verdwijnen anders ben je ook een wandelende tijdbom in dat vak...dus ik snap niet zo goed wat EMDR te maken heeft met geloof? want je krijgt geen medicatie, plakkers op je hoofd of niks je herbeleefd alleen je trauma en zo kun je het een plekje geven.

ik ben woensdag 37 weken zwanger...met 38 weken zal ik ingeleid worden...maar moet zeggen t rommelt al aardig vooral savonds. vannacht ook een slechte nacht gehad.
alleen niet regelmatig.

@femm: ja ik hoop ook dat die echoscopiste het verkeerd gezien heeft. of dat het alleen in t vlees zit in de lip dus en er niet meer dan 1 operatie nodig is.
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 13-02-2012 14:16:25
@Lin79 weet je al wat meer van je schoonzusje? Ze moesten vandaag voor een medische echo toch?

@Femm soms duurt het even voordat die kleintjes het doorhebben he,haha Fijn dat het eten nu beter gaat en dat hij het lekker vindt!

@Anneke nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Heb je alsnog een gezellig dag gehad ondanks je het niet vierde?

Hier alles zn gangetje. Afgelopen weekend lekker geschaatst en een kinderverjaardag gehad. Levy is weer erg aan het hoesten en verkouden, t blijft maar terugkomen.
Helaas gisteren weer ongi geworden dus op naar de volgende ronde... Baal dr wel een beetje van eigenlijk maarja misschien ben ik er wel teveel mee bezig ofzo.
Vanavond komt een vriendin van me bij ons eten. Ik ga nog ff lekker relaxen op de bank nu Levy nog slaapt.

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 13-02-2012 22:36:20
Hoi Meiden,

hehe eindelijk weer instaat om achter de pc te zitten. Heb vanaf dinsdag met migraiane en griep op bed gelegen. Niet erg handig nu Maarten nog niet veel kan, dus Eva is een weekendje naar mijn schoonouders geweest.

Vrijdag moest Maarten terug naar het ziekenhuis en gelukkig mag hij nu voorzichtig gaan belasten. Wel krijgt hij fysio omdat zijn enkel niet in 90 graden kan, maar ach ben al blij.
Alleen Eva op de comode tillen enz kan hij nog niet, dus verzorging Eva is voornamelijk mijn taak.

Lin79 sorry dat er niets van het bezoek is gekomen en super dat de baby gedraaid is. Hopelijk op de gewone manier bevallen en dan genieten van de meiden. wow gewoon nog 10 nachtjes en dan is ze geboren.

Ik ga lekker slapen en tot snel allemaal
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 14-02-2012 19:03:52
@sas nou beterschap dan maar voor jullie beiden

@lins jammer hoop voor je op de volgende ronde

@lin79 nog 10 dag lees ik dan is het zo ver hoop dat jou wens uit mag komen wat vaginaal bevallen betreft ik vond dat zelf ook fijner datn die keizersnee
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 15-02-2012 17:57:14
Dag dames:
nouw a.s woensdag wordt ik opgenomen in t zieken huis.....komt nu wel dichtbij. misschien dat ik me nog eerder moet melden heb nu dagelijks contact met de diabetes internist omdat t lijkt alsof ik imuun wordt voor de insuline. maar zowiezo volgende week woensdag dus.
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 16-02-2012 08:48:47
Linda79: Oehhh spannend meid! 22 februari verjaardag van mn moeder!

Saskia: Beterschap!

LindaS: Jammer, volgende ronde beter! Ik blijf voor je duimen

Hier weinig te melden eigenlijk. Quinn gaat met de dag vooruit in ontwikkeling, en opeens worden ze dan ook heel groot:

 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 16-02-2012 12:41:24
Lin 79@ spannend zeg nog even volhouden meid

Femm@ wat een leuke foto!

Sas@ beterschap !

Lin s@ thanks, ja was erg leuk' ouders, schoonnouders en schoonbroetjes zijn even geweest.
Balen zeg dat je weeromgekomen geworden bent! Ikmblijf duimen!


Hier een beetje een baaldag, Sjoerd is gisteren uit logeren gegaan, omdat hij nog steeds slecht slaapt. Werd Bas om 03.15 uur wakker voor de nachtvoeding en wilde daarna niet meer slapen, pas rond 05.00 uur sliep hij weer, en na de ochtendvoeding wilde hij weer niet slapen (veel huilen)
En nu kom ik net onder de douche uit en wat blijkt heb ik een koortsblaar!!!!!
Dat is echt k..! Dat is namelijk heel besmettelijk en gevaarlijk voor
babies. Ben altijd wel hygiënisch ingesteld , maar vind het toch heel erg en ben blij als hij weer weg is.


anja@ hopelijk lukt het toch om alles een plek te geven.

Fijne dag allemaal.

Groetjes Anneke
 
Quote
RE: A-moeders
Anneke  schreef op: 16-02-2012 12:42:34
Lindas@ sorry mijn iPad verandert continue alle woorden.
Ik bedoel dus balen dat je weer ongesteld bent geworden.
 
Quote
RE: A-moeders
Lins  schreef op: 16-02-2012 13:38:23
@Anneke ik begreep m al Wat vervelend dat Sjoerd nog steeds zo slecht slaapt, dat kan je behoorlijk opbreken,nu zeker met de kleine Bas erbij!! Ik hoop voor je dat je koortsblaar snel weg is. Hoe is het nu met Bas?

@Femm wat een stoere bink zeg!!En wat wordt hij al groot!! Lekker mannetje heb je hoor!

@Lin79 nog een weekje meid en dan heb je je 2e kleine prinses in je armen! Wat een fijn vooruitzicht, zit het er eindelijk op voor je en kun je gaan genieten

@Sas fijn dat het beter gaat,met jullie allebei!! Hoe gaat het met Eva?

@Ilse hoe is het met jou meid??

Hier alles zn gangetje. Levy heeft vanmorgen weer lekker op de PSZ gespeeld. Er was een kindje jarig en die heeft een potje klei getrakteerd. Nou dat valt wel in de smaak bij Levy! Hij vindt t erg leuk om mee te spelen. Nu ligt nu lekker een tukkie te doen. Hij gaat nu ook zo vooruit met praten. Nog niet alle woorden zijn even duidelijk maar je kunt hem wel verstaan. Hij kan nu ook tot 5 tellen, en wat ben je als moeder zijnde dan toch trots op je kind!! Wat een heerlijk gevoel is dat!! Volgende week heb ik dinsdag en woensdag vrij. Dinsdag gaan mn moeder, Levy en ik naar de musical van Thomas trein in de Rai in Amsterdam. Die is speciaal voor kids vanaf 2 jaar. Lijkt me dus erg leuk!
Nou ik ga even gtst terugkijken want heb een paar avondjes moeten missen helaas.

Liefs LinS
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 16-02-2012 15:28:20
@lindas: amber gaat 6 maart voor t eerst naar de peuterspeelzaal ben benieuwd hoe t dan met haar gaat met praten. ze kletst me al de oren van de kop en ook duidelijk en lage zinnen en woorden: zoals sinaasappeljanja, niet te warm, en niet te koud gewoon lekker warm(als ik vraag of ze t koud heeft hihi) alleen buitenstaanders zegge wel eens tegen me: wat zegt ze nu? tsja ik ben altijd bij dr dus versta dr prima...

@femm: wat een leuke foto van Quinn, al een heel ventje zo he.

@anneke balen van je koortslip je kunt er dan even helemaal doorheen zitten. zelf vind ik ze totaal niet fijn zitten maar die pads die je dr op kunt doen schijnen dan t minst erg de besmetten. hopelijk kun je snel weer met Bas knuffelen.

ik ben echt moe! en slapen overdag lukt niet omdat er in de kamer naast mij iemand heeel vrolijk aan t spelen is met dr knuffels in de bedje en af en toe ff op de muur klopt...alle knuffels op dr zitzak naast t bed zet en roept allemaal instappen! we gaan met de bus van opa.....aaah wat lief van jouw ik hou van jouw.....ooooh pingping je bent lief goed gedaan van jouw oooooh papabeer jij ook hier...ja ze hebben allemaal een naam.

verder wil mn hoofd heel veel dingen doen maar mn lichaam protesteerd echt. oma heeft gisteren de woonkamer gestopt..nu moet arnoud dit weekend onze slaapkamer even en de badkamer en ambers kamertje en de baby kamer nog best druk dus. en ik heb als taak de was bij te houden en voor amber te zorgen....

vanavond mn paspoort eindelijk eens ophalen ik vergat m steeds op te halen ben echt een gatenkaas ook dan meteen klossen halen alhoewel ik ze dr niet onder zet ff afwachten wat de kraam wil want vorige x moest ik met een krukje mn bed in en uit en dat was geen pretje! bedoel ben maar 1.60 hey!!

aaah gewoon t idee dat ik vanaf volgende week geen stomme rot prikken meer hoef te geven en injecties met insuline heerlijk gewoon.....wel hard aan de bak voor mn bekken pijn...

ik ga amber maar van bed halen dat slapen komt toch niks van!
 
Quote
RE: A-moeders
Saskiamveva  schreef op: 16-02-2012 22:02:32
Hoi Meiden,

Eva is nu zieke en heeft opeens weer 39.6 koort en dan weer 38.1. Moest haar halen van het KDV en had haar net gebracht. Ze was in slaap gevallen en was erg huilerig.

Wel een voordeel dat ik nu thuis werk.

Spannend Lin79 zal aan je denken hoor en hopelijk heb je snel je kleine meisje in je armen.

LinS jammer en natuurlijk mag je teleurgesteld zijn, hopelijk is het snel raak.

Femm jeetje wat is Quinn alweer groot. Trouwens is de eerste baby van de 2de ronde ... van LK (joske), niet jarig. Die is dan ook alweer 1 jaar, wat gaat het toch snel.

Mog 2 maanden en dan is Eva 2 en Lisa alweer 1 jaar
pfff ik wordt oud

Fijne avond en tot snel
 
Quote
RE: A-moeders
Femm  schreef op: 17-02-2012 08:10:10
Saskia, Merijn is van begin april (ze liep toen zo over tijd)
Inderdaad de tijd gaat echt heel hard, volgende maand maar alvast eea bedenken voor Quinn zn verjaardag.

Quinn gaat nu echt heeeeeeeeeeeel snel. Gister vond ik hem opeens zo: (graag niet op onze ongeschilderde trap letten )

Nog even en hij is toch sneller dan Danique. Danique stond met 10 maanden stevig aan de tafel. Ben benieuwd.

Nou ik ga te werk.

Gr Femm
 
Quote
RE: A-moeders
Ilse  schreef op: 17-02-2012 08:37:25
Hoi meiden!

Ik heb jullie ook gevonden
Heb net een half uur bijgelezen haha! Deze site ziet er inderdaad fijner uit dan de nieuwe BB! En ik zag ook allemaal namen van BB hier langskomen, iedereen overgestapt dus haha.

LinS: Wat leuk dat jullie naar Thomas gaan! Wij gaan ook! Heb nog gekeken via vakantieveiling, daar veilde ze kaartjes voor de RAI op de 24ste, maar voor mij is het uiteindelijk net zo voordelig om gewoon in Harderwijk te gaan. Ben benieuwd! De boys zullen het vast geweldig vinden!
Enne, ik duim mee voor een geslaagde derde ronde!!

Femm: Wat gaat Quinn hard inderdaad! Lekker mannetje ook om te zien! Laatst nog bij het CB geweest? En hoe gaat het met zijn tandjes? Komen ze nog net zo rap door?
Lisa heeft net haar zesde tand door, ze doet het al een stuk rapper dan haar broer want die had nog maar 2 tanden op zijn 1ste verjaardag haha.

Lin79: Laatste loodjes meid! Het eind is in zicht!!!!

Anneke: Nog van harte met de geboorte van Bas! (had je nog niet gefeliciteerd, ai, shame on me!) Vervelend van je koorstblaar. Ben er helaas ook mee bekend. Is ie al op z'n retour? En een fijne verjaardag gehad?

LindaSH: Hoe gaat het nu met Mike? Hebben jullie nog een 2de nacht moeten blijven in het ziekenhuis of zijn jullie alweer thuis? Sterkte i.i.g.!
En ben je zelf nog naar de huisarts/dokter geweest?

Saskia: Hoe gaat het met Eva? Is ze alweer een beetje opgeknapt?


Hier gaat alles z'n gangetje. Nog steeds erg druk, maar er komt wel langzamerhand een ritme in. Mees groeit ook maar door en praat ook hele zinnen. Letterlijk groeit ie nog niet zo, 2 weken terug (30 jan) was ie nog 88 cm. Lisa blijft ook nog steeds een zorgenkindje omdat ze steeds ziek was/is. Na haar laatste antibioticakuur is ze aardig opgeknapt en zag je haar ineens een sprong maken in haar ontwikkeling. Maar fysiek nog niet zo. Ze zit nog niet zelfstandig en kruipen/staan doet ze al helemaal niet. Wel klapt ze in haar handjes, zwaait ze uitbundig naar je en zegt ze bewust mama. Net als Mees blijft ze een kleintje. Ze is nu 68 cm en 7,5 kilo (morgen 10 maanden). Het eten gaat ook steeds beter! Sinds 2 weken eet ze een heel potje van 6 mnd leeg! En een half sneetje brood in de middag en een beetje fruit in de ochtend. Daarnaast natuurlijk nog 3 flessen van 200 ml. Mijn versgemaakte eten moet ze helaas niks van hebben. Ze spuugt dat steeds uit..

Ik ga even de kids in bad doen, anders blijf ik maar achter die laptop hangen haha!

Tot snel!

XX
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 17-02-2012 15:51:42
man wat ben ik moe zeg kan bijna geen boe of bah meer zeggen
vanmorgen meer dan de helft voeding op de vloer heb net een niuew friso bus gehaald maar ja kan net zo goed de oude weer gaan gebruiken

was trouwens maar 3 euro incl voeding

esmee en nynke gaan lekker 2 nachten weg dus martijn en ik kunnen weer bij slapen

hoe gaat het met alle meiden heb nu niet zo veel zin om op iedereen te reageren sorry'
 
Quote
RE: A-moeders
Little Knight  schreef op: 17-02-2012 23:32:19
Ja, van mij eindelijk ook weer een berichtje op deze nieuwe site...Het is alweer veel te lang geleden, maar ik kom er gewoon niet toe...Er is zo'n hoop gebeurd en nog steeds gaande. Mijn schoonvader die nog steeds aan het revalideren is, mijn schoonmoeder die finaal geflipt is, nog steeds aan het tobben met Merijn die afviel, en dan weer en beetje aankwam en gewoon teveel schommelde.... Eten gaat nog steeds moeizaam. Ben zomaar een uur kwijt met de fles en een hapje. En dan heb je ook nog een kind van 2,5 lopen die ook best eens aandacht vraagt. En een man die vaker weg is als thuis. Best pittig, al hoor je me verder niet klagen, want ik heb 2 schatten van kinders!Maargoed, ik ben dus overgestapt op flesvoeding, omdat ze dachten dat de borstvoeding niet voedzaam genoeg was. Nou, als hij 100cc drinkt per keer, ben ik blij. Hij is er gewoon niet happig op. 'smorgens en 's avonds krijgt hij nog wel borstvoeding. Groenten gaat erg moeizaam. Hij wil niet vers, maar uit een potje. 8 maanden is te grof, 6 maanden gaat beter. Yoghurt daarentegen vind hij heerlijk! En zijn pap 's morgens. Fruit gaat opzich wel goed en brood, gaat langzaam, maar hij gaat er aan wennen. Maargoed, hij heeft weer een beetje een buikje gekregen en groeit volgens mij weer aardig. Hij is ook goed ziek geweest, dus dat helpt ook niet erg mee....Over twee weken weer naar het cb. Ik ga expres niet tussentijds wegen, omdat ik al zo erg met het eten bezig ben lijkt het me niet al te verstandig.
Maar ik zie dat Anneke inmiddels ook is bevallen! Bas; wat leuk! Past ook erg leuk bij Sjoerd! Een keizersnede las ik? Gaat het verder goed? Ja, een koortslip, wat vreselijk vervelend lijkt me dat als je zo'n kleintje hebt, wat je eigenlijk constant wil knuffelen! Maar, bijdezen nog gefeliciteerd!
En Lin79...voor jou wordt het nu spannend! Nog even en je hebt je wondertje in je armen.......
Ik weet niet meer wie, maar iemand had het over het gevoel na de bevalling, dat er bijna nog een kindje uit moet komen. Ik had dat met Ruben ook nog tijden erna. Heel vervelend. Laatst las ik pas dat het te maken heeft met idd de bekkenbodem. Als je een zware bevalling hebt gehad, komt dit vaker voor. Ruben heeft natuurlijk bijna 2 uur 'vastgezeten' en de bevalling was ook pittig en duurde lang, dus dat verklaarde het gevoel wel en ook dat ik het bij Merijn niet heb gehad...
Femm, gaaf is dat hé dat ze nu zo gaan ontdekken! Leuke foto van Quinn! Merijn staat nu ook overal en zet zelfs al stapjes om zich te corrigeren. Als hij zo doorgaat, loopt hij op zijn eerste verjaardag!
Zijn eerste verjaardag is trouwens 6 april. Wat gaat het toch hard! Ik weet nog wel dat ik hier elke dag meldplicht had en dat het zo duurde dat uiteindelijk zelfs ík ongeduldig werdt! Haha! Maar dan mag ook zijn helmpje af! Dus nog een kleine 2 maanden!
Mijn zusje is ook zwanger. Eind mei uitgerekend. Met de 20 weken echo zijn er twee afwijkingen gezien. Het is nu nog even wachten tot de volgende echo wat dat inhoud. Dat is echt even slikken! En zo besef je eens te meer hoe bijzonder het is om 2 gezonde jongens te hebben. Ik hoop dat het een soort van storm in een glas water blijkt te zijn, want zeker de ene afwijking kan heel goed bijtrekken. Ik gun het ze zo om het wonder van leven zo te beleven als dat ik dat twee keer heb mogen ervaren....Maarja, die roze wolk, daar zijn ze wel een beetje vanaf gedonderd......Ik hoop voor niets!
Verder hier ook nog steeds op zoek naar werk. dat valt toch echt niet mee....Maargoed, we blijven solliciteren!
Afgelopen week open dagen gehad bij het basisonderwijs. Toch best gek om naar scholen te gaan kijken als je kind pas 2,5 is. Daar ben je eigenlijk nog helemaal niet mee bezig....We twijfelen nog tussen 2 scholen.
Nouja, jullie zijn weer een beetje van me op de hoogte en echt het is geen onwil, maar ik kan de tijd zo vaak niet vinden...Maargoed, ik blijf jullie volgen en hoop gewoon weer wat vaker te komen reageren....
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 18-02-2012 16:42:24
Hallo allemaal

@ilse leuk weer eens wat van je te horen op t forum. Ik wist niet dat lisa steeds zo ziekig was wat sneu....gelukkig dat ze nu een btje opgeknapt is. ze eet wel goed zo te horen hihi. t heeft je dus toch wel flink wat maanden gekost voor je een 'ritme' had met 2 kids? ben benieuwd hoe dat hier gaat....en dat ik mezelf niet voorbij ga lopen.

@joske: leuk weer eens wat van je te horen. Merijn alweer bijna een jaar joh! wat vliegt de tijd. Wat een gedoe en zorgen ook om zn gewicht en eten enzo. lijkt me heel vervelend ik maak me altijd 'zorgen ' dat amber niet te veel aankomt...maar andersom kan natuurlijk ook daar denk je dan niet zo snel aan...ik hoop dat ie de flessen snel leert drinken...werkt het niet om er een schep rijstebloem door te doen? zet ook wel flink aan als je het CB moet geloven...

ik verlies sinds gisteren slijm.....dus denk dat ik de slijmprop in delen verlies?? vorige x was t in 1 x...is nog geen bloed bij gekomen t lijkt net snot bah. maarja is een goed teken tocH? hoop zo dat ik meteen inleidbaar ben woensdag.
mn ouders komen zoals t nu staat woensdag aan in nederland. het is er in 1 week tijd van -20 naar +6 gegaan...dus nog even afwachten. in roemenie is namelijk 3 meter sneeuw gevallen en zijn 200 dorpen ingesneeuwd en zij wonen 100km van de roemeense grens af dus nog ff afwachten wat t weer doet...gisteren hadden ze sneeuw.

eigenlijk vind ik t best eng om amber over te laten aan mn ouders. bedoel als mn ouders woensdag komen blijft oma jansen niet slapen. dan is ze hier overdag maar gaat gewoon weer naar Beilen toe. en dan moeten mn ouders t overnemen....amber kent ze niet echt....heeft ze in juni vorig jaar voor t laatst gezien. maar ik ben zowiezo niet goed in mn prinsesje overleveren aan iemand anders hoor...ze is gewoon altijd bij mij. Hoe vonden jullie dat? ja jullie werken allemaal he dus weten hoe t is om je kind aan een kdv of oppas over te leveren...das wel weer anders.

ik ga amber even bij de buren ophalen ze is daar cakejes aan t bakken.Doei
 
Quote
RE: A-moeders
Ilse  schreef op: 18-02-2012 21:55:18
Hoi meiden,

Ben ik weer! Nou het was van korte duur dat Lisa beter was... van de week gingen haar oogjes alweer ontsteken en kwam er een naar hoestje bij (maar van dat alles had ze geen last) to vanmiddag. Ik vond haar al wat warmig aanvoelen na ons ochtendje boodschappen doen op de markt. Thuis getemperatuurd en 40.1 koorts. Zetpil gegeven en haar een middagslaap laten doen. Daar knapte ze aardig van op en was weer vrolijk in haar doen. Daarna zijn we naar mijn zwager en schoonzus geweest en hebben daar gegeten. Lisa heeft daar ook nog even op bed gelegen. Toen ik haar daar eruit haalde heb ik haar opnieuw getemperatuurd en ja hoor 40.3 koorts. Ondertussen ook weer hangerig en huilerig geworden. Thuis heeft ze nog 130 ml melk gedronken en vielen haar ogen steeds dicht van de slaap. Maar eenmaal in haar bedje begon ze te jammeren en te huilen en uiteindelijk over geven, zo zielig! Dus hup, alles weer uitgetrokken, papa met d'r onder de douche en ik ondertussen alles verschonen. Nu ligt ze weer fris en bed en is het stil... hoop dat ze een goeie nacht maakt zodat ze goed opknapt, maar vind het zo sneu voor d'r. En terwijl ik die laatste zin typ begint ze weer te huilen....

Tot later!!
 
Quote
RE: A-moeders
Ilse  schreef op: 18-02-2012 22:19:00
Ben ik weer.
Even bij haar geweest, ze is weer rustig en het is alweer 5 minuten stil boven. Ben benieuwd hoe het vanacht gaat...

Anja: Ben je zo moe nog van de zwangerschap/bevallen? Of de drukte met 2 kids? Zijn de meiden dit weekend uit logeren?

Joske: Merijn ook dus steeds aan het kwakkelen? En ook moeite met eten? Vervelend he. Zou het aan de maand april liggen hihi
Hoe gaat het met jezelf? Weer een beetje de oude aan het worden?

Lin79: Spannend! Nog geen tekenen van bevallen? Met een beetje geluk hoef je misschien zelfs niet ingeleid te worden en dient de bevalling zich spontaan aan! Dat zou fijn zijn
Ja, vind het toch wat pittiger met 2 kids dan ik dacht. Hebben de andere meiden dat ook?? Ik merk dat ik nu na 10 maanden echt nog niet ontzwangert ben wat ik met Mees wel had! En zo ontzettend moe... Weet je wat het is... (waarschijnlijk ook herkenbaar voor de andere meiden).. als de ene wel een nacht doorslaapt, dan is de andere wakker! Of andersom! Ze spreken het gewoon af van te voren denk ik...

Mees wil tegenwoordig ook niet meer slapen tussen de middag. Alleen op het kdv slaapt hij nog (maandag) en bij oma (op woensdag). De andere 5 dagen wil meneer niet slapen. Grrr... Hij heeft trouwens een nieuw bed, een echte grote mensenbed. 3 weken geleden aangeschaft bij de Leenbakker, compleet met Cars dekbedovertrek en Cars vloerkleed. . Maar voor ons nog wel even wennen, omdat hij dus nu zelf uit bed kan.

Nou, ik ga nog even bij Lisa kijken. Ze slaapt nog niet. Hoor haar af en toe pruttelen. Even de nacht maar aan kijken,m anders morgenochtend maar de HAP bellen. Weet iemand hoe lang ze zo'n hoge koorts mogen hebben? Lees overal dat het wel 3 dagen mag duren, maar geld dat ook voor koorts hoger dan 40 graden?

Fijne nacht en tot morgen!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Mama_anja  schreef op: 19-02-2012 11:29:43
@ilse weet niet wat het is nynke slaapt nog niet altijd door wij kwakkelen ook wat af esmee ik en nynke steeds verkouden
hoe is het nu met lisa

esmee en nynke zijn naar mijn ouders en slapen daar 2 nachtjes vandaag halen we ze weer op

ik denk ook wat ilse en lk zeggen denk dat 2 kleintjes binnen 2 jaar behoorlijk slopend is de oudste heeft vaak wel ritme maar de jongste ( hier te minste zo ) maakt er soms nog een potje van

en nynke heeft de afgelope week 2 keer door geslapen
tot 7 uur dus ben trots op haar
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 19-02-2012 18:49:19
nouw ik ben nog steeds niet aan t bevallen hoor. gaat denk ik ook niet gebeuren heb wel us een wee maar meer dan 5 a 10 per dag is t niet.

ja 2 kids binnen 2 jaar lijkt me eerlijk gezegd ook bijna niet te doen. maarja een peuter van 2.5 en een baby lijkt me ook lastig....wat dat betreft kunt je beter een kind hebben als op de basisschool en dan een baby erbij maarja dan hebben ze weer zo weinig aan elkaar. Tot nu toe slaapt amber iedere nacht door vanaf dat ze 6maanden is......dus hoop niet dat dat opeens veranderd als de baby er is!

Maarja deze mama zal toch aan t vroege opstaan moeten wennen ja ja ik ben verwend amber en ik zitten eigenlijk altijd pas om half 9 a 9 uur aan de ontbijt tafel en dat moet nu toch wel veranderen aangezien amber naar de peuterspeelzaal gaat en de baby er ook is...dan moet ik wel om 6 uur opstaan pffft ben ik niet meer gewend haha.

@ilse: heb je de HAP nog gebeld ik vind t wel hoge koorts namelijk....en volgends mij is t inderdaad 3 dagen...maar ja je wil dan toch weten waar t lichaam tegen vecht?

@anja: neem je wel vit. B? helpt voor wat extra energie.
of echinaforse kan helpen tegen t kwakkelen voor wat meer weerstand.

mn ouders vertrekken dinsdag nu defenitief. en oma jansen is hier woensdag en donderdag overdag....dus dat stelt me weer wat meer gerust. ik hoop wel dat mn ouders weer weg gaan naar mn broer ofzo als de kraamzorg komt of na t weekend in ieder geval bedoel k moet nog wel bijkomen.

echo van mn schoonzus viel gelukkig mee zoals t nu staat de minst erge vorm van een hazenlip dus alleen maar in de lip. dus de baby een jongetje wordt met 3 maanden geopereerd en dan is t klaar. ja amber krijgt er een neefje bij. ze wilden zelf graag een meisje nadat ze al 2 grote jongens hadden ook wilden de jongens graag een zusje maar ze krijgen dus een broertje. waar ze natuurlijk ook heel blij mee zijn.

arnoud heeft onze kamer gesopt en de baby kamer en ambers kamer...oma komt dinsdag de woonkamer doen en de badkamer. ik heb morgen en overmorgen om de was te doen...en wat kleine dingetjes.
en dan woensdag is t zover....pfffft. best een raar idee.








 
Quote
RE: A-moeders
Ilse  schreef op: 19-02-2012 19:37:19
Hoi meiden!

Lin79: Jammer, toch niet aan het bevallen..Maar hoe dan ook heb je eind deze week je meissie in je armen en zijn jullie met zijn viertjes!! Wat slaapt Amber goed zeg! Mees is bij tijd en wijlen toch 's nachts nog wel eens wakker helaas. Maar hij tukt dan wel net zo makkelijk bij ons in bed weer verder gelukkig.

Anja: Vervelend dat jullie zo aan het kwakkelen zijn. Hoor het veel om me heen. Ik denk dat het gewoon weer tijd word voor de lente en dat dan een hoop mensen opknappen! Ben je afgelopen nachten ietsje bijgekomen zo zonder kids?


Lisa heeft nog boven verwachting een redelijke nacht gemaakt. Maar vanochtend had ze nog steeds koorts en tegen lunchtijd zat ze alweer op 40.1 graden. De HAP gebeld, kon direct langskomen. Blijkt dat ze weer een fikse ooronsteking heeft. Dus nu weer een nieuwe AB kuur (3 weken geleden heeft ze er ook al één gehad). Daar heeft ze dus 2 weken wat aan gehad en nu alweer ziek geworden...

Ik ga even Mees naar bed brengen, fijne avond!

X
 
Quote
RE: A-moeders
Lin79  schreef op: 20-02-2012 09:57:10
@ilse: ja amber slaapt snachts gelukkig goed. moet wel zeggen dat ze natuurlijk wel wat spookt als ze ziek is of slecht gedroomd heeft. maar heb een dromen vanger bove dr bed gehangen en gezegd dat die alle boze dromen weg neemt...gelukkig geloofd ze erin

en ik denk ook wel dat amber straks dr aan moet wennen dat zusje dr is dus dan wakker wordt als zusje huilt snachts...maar hoop niet dat dat te lang duurd. slapen in ons bed heeft ze nog nooit gedaan..denk dat ze zich daardoor ook wel vermaakt op dr kamer als ze wel wakker is ze huilt dan niet zo maar gaat met dr dierentuin in bed spelen...of aan dr muziekdoosje trekken en weer slapen.

gisteravond had ik wel van 11 tot 11:45 om de 11 minuten een wee...maar daarna zakte het weer af...en later was t helemaal over....

@ilse: ooh wat zielig voor lisa....kan toch nooit goed zijn zovaak een AB kuur? ik hoop dat t snel lente wordt en dat ze dr dan vanaf is. je hoort inderdaad iedereen klagen. amber hoest ook als een zeehond en arnoud ook...ikzelf zit ook weer vol aan de astma medicatie.....nu hoorde ik dat er vanochtend in heerenveen sneeuw is gevallen?? en gisteravond ook op de afsluitdijk? nouw alsjeblieft niet hier hey...ik wil lente. plus ik zag de canadese ganzen weer weg vliegen en andere vogels weer terug komen dus dat is een teken dat de lente in aantocht is!!!

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Volgende


Reageren op A-moeders
Naam
Bericht