Son schreef op: 28-08-2012 09:28:28 |
Wij eten vanavond lekker draadjesvlees Zooooo lekker. Eigenlijk eet ik dat altijd met stoofperen, maar daar is het seizoen nog niet echt voor. Ik heb ze nog niet gezien.. Wat is nou lekker om bij draadjesvlees te eten ? Ik kan niks verzinnen eigenlijk |
Quote |
Mitch schreef op: 28-08-2012 09:35:28 |
Wij eten draadjesvlees eigenlijk alleen bij de rode kool, maar volgens mij kan het overal wel bij
Lekker hoor! |
Quote |
Jessiemv3 schreef op: 28-08-2012 09:41:16 |
Ik vind draadjesvlees altijd zo lekker! Mijn oma kon dat altijd als de beste klaarmaken. Wij eten het eigenlijk bij alle groentes wel, met een lekkere jus erbij. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 28-08-2012 09:43:20 |
Eigenlijk alles wel.. maar verse hollandse sperzieboontjes zijn toch wel favoriet |
Quote |
Monica Mv 2 schreef op: 28-08-2012 09:44:14 |
stoofperen uit een pot van de aldi Ik vind het lekker bij rode kool en boontjes |
Quote |
Alice schreef op: 28-08-2012 09:47:22 |
Ik maak stoofvlees vaak met een saus van bruin bier. Dan doe ik daar ook aardappelen en wortelen bij
in, en liefst ook bataat, maar die hebben ze hier niet altijd op voorraad. Smullen we hier echt van. http://www.smulweb.nl/recepten/1102562/Willy39s-runderstoofpot-met-bier |
Quote |
Wanouk schreef op: 28-08-2012 09:47:51 |
Ik vind draadjesvlees ook zooo lekker! Ik eet het altijd met knoedels, maar goed, dat heeft niet
iedereen in huis En anders eet ik het met aardappelpuree en boontjes, of met gekookte aardappelen met rode kool. Jammie |
Quote |
Karien schreef op: 28-08-2012 09:51:42 |
Met snijbonen of sperziebonen vind ik het ook heel lekker. |
Quote |
Marion schreef op: 28-08-2012 10:06:07 |
hier eten de kids ook vaak draadjesvlees bij opa en oma, zij eten het dan altijd met gekookte
aardappelen en spinazie! wij eten het meestal met rode kool |
Quote |
Spatje schreef op: 28-08-2012 10:06:38 |
dames wie kan mij een recept hiervan geven, ik kan alleen maar zuurvlees maken |
Quote |
Mama Van Drie schreef op: 28-08-2012 10:11:47 |
en bij mij mislukt het op een of andere manier altijd, dan is het helemaal geen draadjesvlees maar
een schoenlapperstuk.......dus mijn vraag is WAT voor vlees is er erg goed voor en HOE moet ik het
dan doen? Want gewoon drie uur laten sudderen dat snap ik wel maar ik krijg dan niet het resultaat van wat ik wil. En hoeveel vlees nemen jullie voor bv 5 personen? |
Quote |
M@rion schreef op: 28-08-2012 10:12:16 |
goed kruiden, aanbakken en dan water erbij,dit laten sudderen, het mooiste is omhet de hele dag op
te zetten. |
Quote |
M@rion schreef op: 28-08-2012 10:13:48 | ||
riblappen zijn mooi, sucade en runderlappen kunnen ook. riblappen hebben een mooi spekrandje, die is aan het eind van het sudderen helemaal zacht geworden | ||
Quote |
Angelique schreef op: 28-08-2012 10:21:05 |
ik gebruik ook altijd riblappen die vind ik lkkerste nu waren de sucade lappen in de aanbieding dus das vandaag aan d beurt ik ga het tussen de middag al klaarmaken vlees goed kruiden gebruik vaak geowon rundvlees kruide van silvo goed dichtschroeien en dan water erbij lager zetten deksel erop en lekker laten staan 3 uur vind ik echt te weinig hoor ik doe minimaal 4 uur en liever gewoon hele dag |
Quote |
Son schreef op: 28-08-2012 10:21:44 |
wij gebruiken nu sukadelappen. Ligt maar net aan wat er in de aanbieding is. Goed kruiden, lekker
veel peper. En flink in de bakboter en echt een paar uur op. Wij doen er ook nog 2 laurierblaadjes
bij. Ik gebruik echt bijna een kilo maar wij zijn dan ook wel echte vleeseters. Ik twijfel, ik denk bloemkool...of sperziebonen...of beide. |
Quote |
Son schreef op: 28-08-2012 10:23:04 | ||
ook bij de vomar geweest ? Wij hebben het gister al klaar gemaakt. Eind v/d middag nog ff 2 uurtjes aan en dan heeft het wel 4 uur opgestaan | ||
Quote |
Angelique schreef op: 28-08-2012 10:23:07 |
hier ook altijd kilo we zijn gene rgote eters maar wel vlees eters maar kunnen dan wel 2dagen eten |
Quote |
Son schreef op: 28-08-2012 10:23:59 | ||
bij ons gaat het gewoon op | ||
Quote |
Karien schreef op: 28-08-2012 10:31:59 |
Ik maak het altijd met runderlappen. Heb een recept van koken met karin...heerlijk. Wat ook lekker is boeuf bourgion (of hoe je het ook schrijft). |
Quote |
Angelique schreef op: 28-08-2012 10:36:45 | ||
groete eters mijn vent is net een baby wat hij eet ik heb kleine maag kan gewoon niet meer kids eten beide niet veel dus kg in 2 dagen is voor ons al heel veel | ||
Quote |
Mama Van Drie schreef op: 28-08-2012 10:56:31 |
Jullie laten dat dan zo'n vier uur staan ( of de hele dag) dan staat het laag maar bubbelt het water
dan nog? Of staat hij dan juist iets te hoog? Ik kook op keramische platen. |
Quote |
Anita_mv4 schreef op: 28-08-2012 11:03:32 |
rode kool en aardappelpuree ( en niet uit een pakje dan want dat is niet lekker) |
Quote |
Claudje schreef op: 28-08-2012 11:51:29 |
Geen koud water erbij gooien na het aanbraden. Vlees kruiden,aanbraden in hete boter. Dan vlees eruit...heet tot kokend heet water in de pan gieten. Als dat heet is (kookt) dan vuur laag zetten of liever op een klein pitje en vlees er weer in. Zo laag vuur dat het af en toe borrelt...blupt/blubt (wat een raar woord!! Hahaha) Zo lang mogelijk laten sudderen. Er komt een moment dat je hem ondraait en denkt...shit,mislukt. Zo taai als leer. Maar gewoon laten sudderen en uiteindelijk word hij heerlijk mals. Ik draai hem/ze elk half uur ongeveer om. Als je er koud of lauw water bij giet,schrikt het vlees en word het taai (heb ik me laten vertellen) Oohh ik heb er ineens echt heel veel zin in. Oh en ik eet het altijd met gekookte aardappelen en sperziebonen. Ik vind elke groente wel kunnen erbij. Maar nee...geen patat ofzo. Die heerlijke jus over een aardappel......MmmMmmMm Succes |
Quote |
Mama Van Drie schreef op: 28-08-2012 12:02:28 |
nou, ik ga het dan toch nog maar eens een keer proberen, niet voor mezelf want ik houd niet van
vlees en vind alles al snel te vies maar heb er hier in huis die het wel lusten denk ik als het maar
geen leer is haha |
Quote |
Mb2 schreef op: 28-08-2012 12:03:06 |
Uur of zes laten staan. Een scheutje azijn erbij zorgt er ook voor dat het vlees niet taai wordt. |
Quote |