Menu
 

Topic:

voor mijn zoontje

Krumelke  schreef op: 06-08-2012 11:25:22
niks schokkends, maar hoop toch dat hij hier via jullie wat kaarsjes mag krijgen.

net toen hij helemaal trots kon fietsen zonder zijwieltjes, eindelijk met zijn handje niet meer in de knoei komt met schrijven, kleuren en knippen.....valt hij van de 4e tree van de keldertrap en breekt zijn armpje.

dat zijn armpje nu in het gips zit, zijn schouder, rug, heup en been blauw en geschaafd zijn vindt hij niet het ergste.....nee dat hij nu niet zijn 1e schooldag van groep 2 (volgende week) met de fiets naar school kan vindt hij veel erger en heeft al heel wat tranen gekost.

vind het erg zielig voor hem, hij is zo trots op het kunnen fietsen. en ook dat hij nu eindelijk zijn handje goed kon houden met schrijven en knippen (hield altijd zijn armpje onderste boven zeg maar met duim naar beneden ipv naar boven) gaf hem ook erg veel zelfvertrouwen.

stijn kereltje van me, deze kaarsjes zijn voor jou . mama hoopt dat de breuk snel heelt en dat je dan weer heerlijk kun fietsen, knippen en ook weer verder kunt met je zwemles om iedereen te laten zien wat je allemaal in de vakantie geleerd en bereikt hebt !!! ik hou van je krumelke !!!
 
Quote
Navigatie
RE: voor mijn zoontje
Krumelke  schreef op: 17-08-2012 15:06:34
ventje, nou wordt t super heet...kun jij niet zwemmen....

de tranen vloeiden toen hij tot dat besef kwam....zeouden alle kids gewoon standaard in de zomer zwemgips moeten geven..

xxx van mama
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Peppa  schreef op: 17-08-2012 16:05:34
Ach wat zielig allemaal zeg! Heb je niet zo'n zak voor over zijn armpje? Mag hij mee douchen en zwemmen. Bij de thuiszorgwinkel.
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
M&j  schreef op: 17-08-2012 16:50:29
Aah gosh! Sterkte.

Bijna een jaar geleden heeft mijn zoon ook zijn arm gebroken en wij hebben toen een speciale beschermer voor over het gips gekocht. Die trek je over zijn arm en sluit aan de boven kant af met een rubberen sluitring, werkte perfect en hij kon er mee douchen en zwemmen.



Dit is voor het been maar ze zijn er ook voor armen, je kan ze kopen bij de thuiszorgwinkel.
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Krumelke  schreef op: 20-08-2012 09:39:49
leverancier had geen arm beschermer meer....en e gipskamer gaf aan dat ze ze niet promoten omdat ze niet waterdicht zijn. vaak gebeurd het nog dat ze horen van mensen die het gebruikt hebben dat gips toch nat geworden is.

gelukkig heeft zijn oom hem dit weekend mee in het zwembad genomen op zijn arm met een plasticzak voor het spatwater om zijn gipse arm. zo kon hij toch tot zijn middel met gipse arm in de lucht ff afkoelen. lang leven een sterke grote peetoom.
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Natasja  schreef op: 21-08-2012 00:01:26
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Krumelke  schreef op: 29-08-2012 14:55:36
vandaag mag t gips eraf.....daarna foto en dan hopelijk geen nieuw gips....

kan hij morgen weer fietsen, skelteren, zwemmen en ales wat hij nog meer gemist heeft de afgelopen weken!!!

mama is trots op je dat je zonder te klagen al die weken je armpje in het gips had.
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Mai-lin  schreef op: 29-08-2012 19:16:06
En, was het goed geheeld? Ik hoop het!
 
Quote
RE: voor mijn zoontje
Krumelke  schreef op: 30-08-2012 12:54:51
yes................gips is er af
 
Quote
Navigatie


Reageren op voor mijn zoontje
Naam
Bericht