Menu
 

Topic:

En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?

Monica Mv 2  schreef op: 07-05-2012 07:48:07
Ik ben het nu echt spuugzat.

Door de stress de laatste 2 jaar kwamen langzaam de kilo's erbij. Het laatste half jaar vlogen ze erbij, niet normaal meer. 10 kilo in een half jaar is absurd.

Ik weet ook echt wel waar het door komt. Door de vele chippies die ik s'avonds weggewerkt.

Maar nu plof ik echt mijn kleren uit en ik moet alles nieuw gaan kopen. Dat wil ik helemaal niet.

Het ergste is, die 15 kilo moet ik in Oostenrijk op vakantie eerdaags de berg opslepen. Dus alles wat ik niet naar boven mee hoef te dragen is alleen maar fijn.

Ik vind het prettig als je elkaar kunt steunen en van je af wil schrijven.

Ik wil dus 15 kilo afvallen.

Wie wil er samen met mij aan de afvalstrijd gaan beginnen??
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 25-05-2012 09:25:45
Thanks miepie ja ik ben er ook heel blij mee voornamelijk dat ze heeft gezegd dat ik levenslang onder toezicht blijf dat vind ik een echte opluchting! Ja ik hoop dat het gewicht idd wel weer komt Nouja laat ik dan maar van 84 kilo uitgaan als startgewicht dan is er dus 3 kilo van af
Nouja ik weet dat het nu 81,6 is ik hoop over 3 weken onder de 80 kilo. Moet lukken toch?
Ja het sporten is bij mij ook wel wat minder gis een half uurtje op de crosstrainer maar pffff zo warm.
Dat wordt de hond meer uitlaten.
Goed hoor van de snaaierijen af blijven.
Nou ik heb vanochtend een lekker onbijtje op een gezonde tosti gemaakt met 15+ smeerkaas en kalkoenfilet en halverinelight aan de buiten kant van de bruineboterham gesmeerd en dan in de koekepan. Hmmm erg lekker.
voor de lunch staat optimel kwark en een appel op het menu.
Avondeten geen idee iemand nog een lekker ideetje??
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Lin79  schreef op: 25-05-2012 12:34:04
@ans: geweldig nieuws zeg . super gewoon! wat een opluchting zal dat zijn.......

nouw de weegschaal was niet lief voor me ben 2 ons aangekomen zou dat nouw echt doordat ene ijsje als toetje komen? heb er wel de baal van moet ik zeggen. De hele week al zin in een rosétje op t terras en niet gedaan en de hele week veel water gedronken.

vanmiddag nog naar het ziekenhuis zo geen zin in tis veels te warm.

vanochtend mn dochter naar PSZ gebracht toen zijn mn vriend en Quinty even naar de prenatal geweest voor een parasolletje en zwembroekje met luier erin voor Quinty en toen bij de wibra een badpak en bikini voor Amber gehaald en horren voor voor t raam....de muggen zullen wel beginnen een dezer dagen.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 27-05-2012 09:21:10
@ Lin balen zeg misschien door de warmte hou je wat vocht vast en is het volgende week het dubbele ervan af?
Hoe was het in het z.huis?

Gis was ik met me moeder stadten, ik heb bij de tuinen wat pillen gehaald om het afvallen te bevoorderen hoop dat ze werken het heet citroensap-kuur. Jullie horen wel of het werkt

hebben jullie nu ook dat je bijna niet meer weet wat je steeds voor nieuwe gerechten moet verzinnen die leker en caloriearm zijn?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-05-2012 11:17:09
hee dames,
Zijn jullie allemaal weg? Het is wel heerlijk weer he?
Jammer dat ik daar nu minder van geniet want ik heb vreselijk last van hooikoorts
Hoe gaat het trouwens met de andere ladies? Monica hoe gaat het bij jou? En Int?
Nou hier gaat het afvallen wel goed het wordt wel steeds makelijker om het snoepen te laten. Alleen door de hooikoorts ben k wel erg moe. Dus daar ga ik mo even bij de huisarts ff tablettjes voor scoren. Hopelijk lukt het me dan om weer lekker te sporten.
Dadelijk voor de kids de waterbaan maken en nog wat was wegwerken.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Lin79  schreef op: 29-05-2012 09:23:51
dag dames
we hebben heerlijk genoten van het lange weekend met zn 4tjes.
jullie ook?
het weer is wel enorm omgeslagen zeg.

@ans: ik was in t ziekenhuis voor afronding van het POP team. ik zat door psychish verleden onder extra begeleiding tijdens de zwangerschap omdat ik de vorige zwangerschap antidepresiva slikte maar deze zwangerschap niet. dus dit was afrondend gesprek met de psych die dat team leidt. ik wordt doorgestuurd naar een vrouw die je leert om te gaan met je lichaam? en sporten en er van te houden? en daardoor wat kilo's kwijt te raken? ja heel vaag hij zei vind je het niks kom je niet weer is het wel wat heb je er misschien wat aan. omdat ik eigenlijk al mn hele leven met overgewicht kamp en mezelf nooit durf te bekijken in de spiegel.

Vervelend van je hooikoorts. zit je da echt de hele tijd binnen? helpt er geen medicijn tegen?

mn bekken doen weer erg zeer heb nieuwe zware oefeningen gekregen. pffft kan ze nog niet goed uitoefenen hoor.. moet dan mn bekken kantelen en een bruggetje maken met mn rug en dan 1 been gestrekt omhoog doen....en dat 10 x en dan dat andere been.....nouw halverwege de oefening zakken mn bekken en rug in elkaar. en als ik t met t linkerbeen doe doet dat pijn in mn schaambot.

heb dit weekend niet echt sonja proof gedaan. we hebben 2 x gebbqed en ik heb wel wat roseetjes gedronken. maar nu weer vol aan de bak.

hoe gaat t met jullie?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 29-05-2012 17:02:41
Hee Lin fijn dat het nu afgerond is. Dat is weer een stap vooruit. Wel vervelend van je bekken hoe lang gaat het herstel duren?
De hooikoorts daar heb ik wel medicijnen voor maar vaak zet het opeens heel snel op vooral als het weer opeens heel droog en warm wordt. Ik kijk erg uit naar de regenbuien heerlijk dan voel je alles wegzakken geen geiriteerde ogen keel en neus. Dus ik denk dat de regenbui sneller verlichting zal geven als de medicijnen. En ja ik probeer zoveel binnen te zitten.
Lekker bbqen mmh heb er ook wel zin in maar het gaat nu denk ik wel goed ik heb net een grote pan soep met heeeeel veel groenten er in zodat ik dat als tussendoortjes kan nemen.
Ik ben wel benieuwd wie er nu nog mee doen? Het is zo stil
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Miepie1972  schreef op: 29-05-2012 17:33:03
Ik ben er ook nog, maar door het mooie weer geen tijd en zin om achter de lap te kruipen. Wat was het heerlijk weer hč? Zo genieten!
Wel iets minder goed voor de lijn,met de BBq en lekkere roseetjes, maar dat komt wel weer. Verder niet echt veel gesnoept gelukkig, maar ben wel benieuwd aan het einde van de week.
Vervelend die hooikoorts Ans, heb er zelf gelukkig geen last van, maar mijn vriend wel, die loopt ook,de hele dag te snuffen.
Lin, lastig hoor dat je bekken zo'n pijn doet. Hopelijk gaan die nieuwe oefeningen snel helpen.

Morgen gaan we een dagje uit, gaan naar Moviepark in Duitsland. Kids hebben er enorm zin in!
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 29-05-2012 17:38:22
Oo lekker Miepie zijn jou kids nog vrij? hier zijn ze vandaag weer naar school gegaan. Ja het snuffen is mij ook niet onbekend ben onderhand familie van snuf de hond
Ik ben ook benieuwd wat ik over een week weeg ik hoop zo dat er nu echt meer af is.
Veel plezier mo Miepie.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Lin79  schreef op: 29-05-2012 19:52:40
onze hond heet snuffel

@miepie have fun @ moviepark germany...lijkt me heel leuk onze kids zijn er nog te klein voor.

vandaag is amber ook naar de peuterspeelzaal geweest de school waar het bij in zit was ook gewoon los. dus hier ook geen vakantie.

ja hoe lang t gaat duren die bekkeninstabiliteit? geen idee heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in geloof wel dat het beter zal gaan maar ben best bang dat het nooit helemaal over zal gaan. onze buurman is hetrouwd en zijn ex heeft ook bekkeninstabiliteit inmiddels al 19 jaar lang.....ene dag wel pijn andere dag niet.....ik ben gewoon niet gebouwd voor zwangerschap. 2x bekken instabiliteit 2x keizersnede 1x wondinfectie, 2x zwangerschapsdiabetes 1x PND en deze x hang ik er ook tegenaan...

ik ga zo gtst kijken en niet al te laat naar bed. morgen vroeg bij het CB zijn voor Quinty dr 2e prikken. en smiddags een thee afspraak. groetjes

 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Miepie1972  schreef op: 29-05-2012 20:23:35
Hier hebben ze morgen een studiedag, dus vandaar. En van mijn moeder had ik van die vouchers van de c1000 gekregen, dus het is nog lekker goedkoop ook.
Hoe oud zijn jullie kids? Mijn meiden zijn 2,5 en 5,5. Met de oudste zijn we er al een keer geweest, voor de jongste wordt het de eerste keer. Waar ze enorm naar uitkijken is het Nickland met Dora, Diego's enz.

Lin, balen hoor dat beide zwangerschappen zo zijn verlopen! Ken ik gelukkig niet, heb eigenlijk 2 zwangerschappen en bevallingen volgens het boekje gehad.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 30-05-2012 11:29:57
Haha lin ik ben vast familie van jullie hond.
Tjee wel vervelend dat je zwangerschappen zo zijn verlopen. Ik hoop voor je dat jij niet 19 jaar lang last blijf hebben van je bekken!
@miepie mijn boy's zijn 7,5 en 2,5 jaar.
Geniet ze vandaag je hebt in ieder geval mooi weer.

Pff vandaag maar even rustig aan me oog zit aan de linkerkant bijna dicht en is heel dik. Ook me voorholt en neus voelen echt dicht en gewoon erg blegh.
Ik kijk erg uit naar mo ik hoop veel regen Heerlijk even geen hooikoorts.

Vandaag onbijt een gezonde tostie
T.een koekje
L.citroen kwark (optimel) met musli
T.kop soep.
A. zalm en roerbakgroenten en aardappelen.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Int  schreef op: 30-05-2012 19:27:41
Sorry, ik was ook even afwezig. Ik had met dat warme weer weinig zin in de pc. Daarnaast allemaal feestjes en bbq's gehad. En zo mijn weegmoment . Denk niet dat er veel af is, hopelijk ook niet erbij haha. We zullen het zo zien!

Ans, wat super van het ziekenhuisbericht.

Lin, balen dat je nog zo last hebt van je bekken. Ik had het wel tijdens de zwangerschappen, maar gelukkig was dat vrij snel erna over.

Miepie wat lekker die studiedag. Hier hebben ze volgende week vrijdag een studiedag. Het is nu wel lekker aftellen tot de zomervakantie hoor. Met dit soort weken gaat het wel snel. Wij hebben 7 juli vakantie (regio midden) en gaan dan 2 weken kamperen. Met het weer van de afgelopen week krijg ik daar al zo'n zin in!

Ik ga afsluiten, op naar het weegmoment....

 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Int  schreef op: 30-05-2012 22:54:13
Nou toch weer 0.6 eraf. Ik zit nu op 6 kilo eraf in 7 weken. Ben helemaal tevreden met hoe het gaat. Ben er nog lang niet, maar alvast een goed begin!
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 31-05-2012 09:49:12
Hee Int wat goed zeg 6 kilo in 7 weken super zeg!! Ondanks de bbq en feestjes tjee dat vind ik zo knap.
Kan me voorstellen dat je met het warme weer minder zin hebt in de pc, ik heb dan wel meer zin maar dat komt door me hooikoorts
Gis had ik het hele rideltje bestelt bij de huisarts maar de oogdruppels waren op en ik had de verkeerde neusspray
Dus uiteindelijk ging ik naar huis met niets zucht daar baalde ik wel heel veel van.

Gis had ik trouwens wel meer trek en had ik eigenlijk wel iets teveel genomen van de chipscrackers. Zie ik opeens vanochtend dat ik ongi ben geworden. Dus ik moet nu wel weer even goed opleten met het snaaien.

Miepie hoe was moviepark?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Miepie1972  schreef op: 31-05-2012 12:33:19
Moviepark was helemaal leuk, topdag gehad gisteren! Heerlijk genoten met het gezinnetje! En..... Helemaal niet opgelet met het eten
Moet kunnen voor een dagje toch? (wel veel van dat soort dagjes gehad, de laatste tijd :lol
Zal vrijdag niet veel af zijn, vrees ik. Maar zolang het er ook niet bijkomt, ben ik tevreden.

Netjes hoor Int, 6 kg er af! Bij ons begint de vakantie nog een weekje eerder ( regio zuid), nog maar 4 weken na deze week!
Wij gaan een kleine 2 weken naar Griekenland, Kos. Net deze week nog geboekt, hebben er wel zin in!

Ans, balen dat je nog niets hebt tegen de hooikoorts!
Oh, dat meer trek in snaaien als je ongi moet worden, herken ik ook. Erg altijd! Moet dan oom echt opletten dat ik niet doorsla.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 01-06-2012 10:13:14
Hee Dames o wat is het heerlijk weer gis al een lekker regenbuitje liep genietend buiten Eindelijk ging me neus open inplaats van dicht nu vandaag nog een bui regen en dan hoop ik mo van de hooikoorts af te zijn en ik heb nu ook tabletjes.

Gis ging het met lijnen niet zo goed o wat had ik honger en ik had van weightwatchers zo chocolade reep gehaald en daar heb ik 2 van op en ook nog wat frou-frou koekjes
Dus vandaag even opleten.

@ Miepie fijn dat het leuk was je had gelukkig ook mooi weer.
Hier hebben we ook 29 juni vakantie heerlijk ik heb er zin in vooral omdat Jaedon dan na de vakantie met een nieuwe school gaat beginnen

En meiden houden jullie het nog een beetje vol?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-06-2012 09:47:07
Hee Dames hoe zijn jullie het weekend doorgekomen?
Hier ging het wel alleen merk ik dat het erg moeilijk is om niet te snaaien nu ik ongesteld ben gek vorige keer had ik er minder moeite mee. Ga straks een weegschaal halen want ik wil wel weten of er nu iets van af gaat.
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Lin79  schreef op: 04-06-2012 09:51:44
Dag dames
hoe is het? ik heb de kachel weer aan in huis, brrrr.

Zaterdag op huisjes jacht geweest hebben er 3 bekeken, 1 viel af die andere was heel ruim maar een tussenwoning en die andere was iets kleiner maar wel een hoekwoning en maar 14 jaar oud. dus dat is wel ee optie. nu wil ik nog 1 andere hoekwoning bekijken die 20m2 groter is en aan t bos ligt en een grotere tuin heeft wel moet er meer gebeuren aan t huis ligt nog niks op de vloer moet een muurtje uit bij de keuken en de badkamer moet gedaan worden en de tuin moet een schutting anders loopt mn peuter zo t bos in en dat moet maar niet he. maar dat huis is wel weer goedkoper staat in een groenere wijk etc. dus ben benieuwd.

ik heb best verzaakt heb zaterdag friet gehad, en heb t hele weekend ontbeten met broodjes en eitje etc.

@miepie super dat moviapark leuk was!

tot wanneer kun je die C1000 bonnen inleveren voor atractiekaartjes eigenlijk? ja we hebben al couponnen moet ze alleen nog online bestellen. We gaan niet op vakantie vind dat maar niks met een baby.

quinty was goed gegroeid nu 6 kilo en 60cm....mn kleine vechtertje ze is van zo ver gekomen door 2 weken op de neontalogie door te brengen na dr geboorte. ook slaapt ze door tot 6 a 8 uur. super toch? ze huilt ook zelden! is zo tevreden en vraagt zo weinig aandacht....inlove...

Donderdag moet ik naar de fysio die donderdag erop naar een psychomotorish therapeut vanwege de obesitas....ben benieuwd. En die week daarop weer een uitstrijkje...hopen dat ie nu weer goed is dan mag ik gewoon weer mee in t bevolkingsonderzoek en hoef ik niet meer ieder jaar

hoe gaat t met jullie?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 05-06-2012 10:09:02
Hier geen kachel aan hoor haha dan moeten we eind van de week want dan is het opeens weer 27 graden alle warmte uitluchten nee wel een extra warm bad genomen en lekker vroeg naar bed. De kids hebben een studiedag en zijn vandaag vrij en aan de troep die ze nu al hebben gemaakt zal ik vandaag veel cal gaan verbranden
@ Lin fijn hoor dat je nog zo heerlijk in love bent op je jongste zo lekker gevoel
Ik hoop dat alle uitsluigen postief zullen zijn .
Nou ik ga eens beginnen hier blegh maar ja de boy's maken meer rommel duss...
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 07-06-2012 09:02:31
Hee dames zijn jullie allemaal zo streng aan het lijnen dat jullie allemaal futloos op de bank liggen
Nou het lijnen gaat hier wel moet echt een nieuwe weegschaal kopen. Maar aan me broeken te merken gaat het denk ik wel de goede kant op.
Gis een hele lieve vriendin op bezoek die ik al heel lang niet meer had gezien maar via f.b weer had gevonden
En dames hoe gaat het bij jullie?
 
Quote
RE: En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 11-06-2012 09:03:54
Oehoe Dames waar zijn jullie?? Kan hier helemaal in me uppie een heel topic vol kletsen.
Nou hier gaat het wel goed laatste keer woog ik 81,6 en nu 79 kilo eindelijk uit de 80 woehoe.
Nou hoe gaat het met jullie meiden??
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende


Reageren op En nu wil ik echt afvallen, doe je mee?
Naam
Bericht