Menu
 

Topic:

Wat ik me afvraag... (leden)

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 14-04-2015 16:45:58
Zo nu en dan zie ik een voorsteltopic van een nieuw lid voorbij komen. Maar ligt het nu aan mij of zijn we gewoon altijd met dezelfde kliek leden die er jaren terug ook al was en is het een komen en gaan van nieuwe leden? Wie is er de laatste 2 jaar bijgekomen en schrijft/leest echt actief mee?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Senna  schreef op: 17-04-2015 09:19:11
Dat anonieme boeit me niet zo, maakt me alleen maar extra nieuwsgierig

Ik heb ook aardig wat ml-ers op facebook, weet wel van allemaal wie ze op ML zijn.

En idd, er kunnen mooie vriendschappen bloeien. Mijn cluppie (minou, blauwtje, son en de rest) zijn me erg dierbaar.
Via BB heb ik een mooie vriendschap opgebouwd met Yvonne, we zien elkaar weinig maar we zijn erg blij met elkaar. Mannen en kinderen klikken ook heel goed. Zoiets is waardevol, misschien juist door de afstand.
Morgen gaan we weer een dagje naar ze toe
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Made  schreef op: 17-04-2015 09:19:26
Is hij alweer 3 Anita
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 09:37:15
Ik kijk helemaal niet zo vaak naar een ip hoor Annie. Ik zie vaak al aan een schrijfwijze wie het is. En dat het jou stoort, tja daar kan ik niks aan doen. Ik "ken" gewoon de leden aan de manier waarop ze schrijven.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Jolanda1974  schreef op: 17-04-2015 09:39:48
Ga het nou niet uitleggen meiden.. nergens voor nodig.. jullie zijn mods van het forum en steken jullie vrije tijd erin en dat alles geheel vrijwilllig. en ja dan kun je nu eenmaal meer zien dan de bezoekers. Dat is ook nodig anders kunnen jullie het forum niet "schoon" houden.
Ga zo door!!!
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 09:44:17
Weet je wat het is? En dit was op BB al zo, er zijn altijd mensen die alles aangrijpen om een moderator af te zeiken of er commentaar op te hebben. En waarom eigenlijk? Geen idee.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Bepje  schreef op: 17-04-2015 09:45:11
Ik sluit me aan bij Jolanda. Maak je niet zo druk iedereen, Ik heb ook niemand op facebook, weet ook nooit welke ano`s zwanger zijn e.d. maar maakt niet uit, ik heb bijna dagelijks een tijd plezier door hier te lezen en te posten. De meeste namen van wie denken dat er niet of minder gereageerd wordt herken ik wel.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Anita Mv K*ay  schreef op: 17-04-2015 09:48:12
Nee, Hi9j wordt volgende week 2,haha, 3 jaar geleden was ik zwanger
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Jolanda1974  schreef op: 17-04-2015 09:52:33

Quote Debby1977:
Weet je wat het is? En dit was op BB al zo, er zijn altijd mensen die alles aangrijpen om een moderator af te zeiken of er commentaar op te hebben. En waarom eigenlijk? Geen idee.



Die zeikerds heb je altijd... net zoals er hier mensen op het forum zijn die qua. doen en laten mij de rillingen bezorgen (en niet op een goede manier ) Maar goed ik kan die personen omzeilen en dat lukt als Mod. natuurlijk niet.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Made  schreef op: 17-04-2015 09:59:30

Quote Anita mv K*AY:
Nee, Hi9j wordt volgende week 2,haha, 3 jaar geleden was ik zwanger



ohja hihi
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Mam Van Twee  schreef op: 17-04-2015 10:03:33

Quote Sapperdeflap:

Ik kom hier al een tijdje en post heel af en toe wat. Juist door de anonieme berichten waar op wordt gereageerd met "oooh, volgens mij weet ik wie je bent, want ik heb je op Facebook!" ontneemt mij de zin om überhaupt te reageren. Het wordt een soort incrowd VS not so incrowd en persoonlijk vind ik dat niet leuk. 

Verder zet ik zo min mogelijk herkenbare informatie over mezelf online. Je weet nooit wie er wat mee doet en ik ben behoorlijk gesteld op mijn privacy. Dat neemt niet weg dat ik vaak een enorme mening heb over van alles en nog wat! Ik zou best meer willen posten, maar zolang er een-tweetjes zijn tussen leden zal ik dat niet zo snel doen. Denk ik.



Dit is ook een beetje mijn gevoel - ik voel me een buitenstaander, die vanaf de zijlijn meeleest en dat is niet erg.
ML is voor mij vooral ontspanning, even lezen waar anderen mee zitten, even mijn eigen dingen parkeren.

Soms heb ik ook wel de behoefte om 'aardig of nuttig' gevonden te worden en dan vraag ik mij af of mijn mening gewaardeerd wordt. Daar krijg ik niet zo'n hoogte van, juist omdat ik ook vrij anoniem opereer. Uiteindelijk trek ik dan de conclusie dat ik niet moet miepen - als ik meer incrowd zou willen worden, moet ik me anders opstellen en anders gewoon lekker mee lezen en reageren als ik er behoefte aan heb.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Jolanda1974  schreef op: 17-04-2015 10:06:20

Quote Mam van twee:
[...]
 Uiteindelijk trek ik dan de conclusie dat ik niet moet miepen - als ik meer incrowd zou willen worden, moet ik me anders opstellen en anders gewoon lekker mee lezen en reageren als ik er behoefte aan heb.



Super antwoord.. 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Annie  schreef op: 17-04-2015 10:06:35
Dan ga ik nog ff lekker verder met feedback geven.

Banana: Dat vind ik nou een fijne reactie. Ik denk dat het er vaker staat dan je denkt ;-) Ik dacht ook al dat dat zo was hoor en het is geen heeeel groot ding. Maar meer iets wat ik zelf vervelend vind en wat mij tegen houd om anoniem een gevoelig topic te openen als ik daar behoefte aan zou hebben. Omdat hier in dit topic o.a. door Sis ook gezegd wordt dat je alles mag zeggen dacht ik, ik noem dit toch omdat het voor mij dus ook een bij-effect heeft.

Debby:Ik vind het jammer dat je direct zo in je weerstand reageerd. Ik zeik geen moderators af, ik geef volgens mij heel netjes aan wat het met mij doet. Ik heb dat gevoel al langer en heb het nooit eerder in een topic ofzo gezegd. Als hier dan dingen en dingetjes aangestipt worden t.a.v. vaste leden, nieuwe leden, meelezers enz. dan lijkt mij dit een prima plek om ook dit aan te stippen. Als ik dan terug krijg 'tja daar kan ik niets aan doen' dan vind ik dat oprecht jammer en ik denk ook dat dat meelezers afschrikt om te reageren.

Het gaat mij er dus totaal niet om dat ik niet weet en zij wel weten, wie er zwanger zijn. Maar meer om het feit dat het genoemd wordt dat je het weet omdat je dat als moderator kunt zien. Als je anoniem een topic wilt openen dan doe je dat met het idee dat je niet zo herkenbaar bent. Als in andere anonieme topics gezegd wordt, 'ik ben modje en ik kan zien wie je bent', dan werkt dat ook door op een andere manier. Ik ga er vanuit dat er zorgvuldig met privacy en gegevens omgegaan wordt van bezoekers (zoals Banana ook verteld) en voor mij hoort dus niet onnodig kijken (zoals bij een zwangerschapstopic, maar ook een keer bij een ander topic) daar niet bij. 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 10:48:30
Weet je Annie...........jij weet niet wat ik als moderator zie. Bij iedereen zie ik het ip adres al bij de naam staan, daar hoef ik verder niks voor te doen. Iedere moderator ziet dat. Open jij anoniem een topic en reageer je vervolgens in een ander topic onder je eigen naam dan zie ik dus je ip als anoniem en daarna onder je eigen naam............daar hoef ik verder niet voor te kijken of handelingen voor te doen. Ik zie dat of ik het nou wil of niet. Volgens mij denken jullie dat we bij anonieme topics alleen maar zitten kijken wie het is. En in het geval van het zwangerschapstopic waar je nu op doelt. Die to heeft er zelf ook alles aan gedaan zodat mensen kunnen raden wie ze was dus dat vind ik een beetje flauw van je. Maar dat is dus wel precies wat ik bedoel met het feit dat mensen alles aangrijpen om een moderator te kunnen aanspreken op dingen
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Queen@home  schreef op: 17-04-2015 10:50:37
Poehee, deel 10 alweer? Zag deze titel voorbij komen vande week maar had geen tijd om te lezen of reageren. Ik reageer sowieso niet  zo heel veel en alleen op dingen die me echt aanspreken. Ik open wel regelmatig watal is het weer even geleden nu. Maar ik schreef al mee op 
BB maar toen heette ik Faril!
Vrij snel vond ik dit forum toen.
Maar ik scrol elke dag even snel door de site heen en heb meestal geen tijd om echt te lezen of reageren. Ik heb nu een vrijedag. Heerlijk!
Ik vraag me altijd wel af of mensen mij wel 'kennen'' aan de hand vande naam dan.
Kijk, Debbel zie je bijv altijd voorbij komen maar dat is bij mij niet zo voor een ander denk ik
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Banana  schreef op: 17-04-2015 10:54:15
queen is  in mijn ogen ook een bekendere hoor 
die naamt zie ik toch avker langs komen 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 10:55:38
En graag een voorbeeld waar wij in anonieme topics roepen "ik ben modje dus ik kan dat zien"?????
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Boterbloem  schreef op: 17-04-2015 10:57:07
Haha laatst bij een zwangerschapstopic Debby, toen zei iemand dat dat het leuk was op dit soort momenten dat je modje was.

 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Banana  schreef op: 17-04-2015 10:58:50
ik denk trouwens niet dat annie het verkeerd bedoeld ze geeft aan dat ze niet fijn vind als we het zeggen 
ik persoonlijk denk dat we dan best wat rekening kunnen houden heeft verder ook geen toegevoegde waarde 
wat wij zien en hoe wij met onze functies omgaan dat is verder aan ons al wil ik el ip uit diepen om welke reden ook dan is dat mijn keus 
wij behoren forum beetje net te houden sommige dingen horen we in de gate te houden en dat kan alleen door dingen te controleren dat is ons goed recht en dat weet ieder lid ook 

als ik naar mezelf kijk als ik gewoon lid was net als bijv bb vond ik t ook vervelend als dat steeds benadrukt werd 
nou prima dan houd ik er rekening mee 

snap beide reacties wel maar vind ook dat we gewon gezllig kunnen houden 
dit is toch geen discussie waard 
vind juist fijn dat weer beetje  drukker word door dit topic en fijn de feedback van leden gasten lezers bekende en onbekendere 

mensen die denken onbekend te zijn zijn bekender als ze dneken 
en ik lees echt niet alles hoor maar tot nu alle namen die ik ier gezien heb zie ik toch wel vaker 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Boterbloem  schreef op: 17-04-2015 10:59:05
Queen, jou herken ik zeker!
Grappig is dat eigenlijk. Op bb was ik een heel bekende naam, nu voor mijn gevoel niet en dat vind ik ook helemaal prima. Maar voor hetzelfde herkennen wel heel veel mensen mij.

Oh Debby, lees van onder naar boven zie nu pas dat je die al had geraden.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 11:00:57
Ja dat snapte ik bloem, maar ze heeft het ook over een ander topic, maar dat is dus hetzelfde topic waar die to een heleboel hints heeft gegeven zodat mensen konden raden wie ze was. Dus ik vind het flauw van Annie dat ze dit aanhaalt en dit is dus wat ik bedoel met dingen aangrijpen om een moderator aan te spreken op dingen. Maar wil ik dat ander topic nog wel ff weten waar ze op doelt dan
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Banana  schreef op: 17-04-2015 11:01:06

Quote Boterbloem:
Haha laatst bij een zwangerschapstopic Debby, toen zei iemand dat dat het leuk was op dit soort momenten dat je modje was.




idd dat is wat ik ook aanhaalde is een actie reactie 
en dan kaatsen we de bal terug meer als grap dan als ik ben machtig dus ...
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Annie  schreef op: 17-04-2015 11:05:05

Quote Debby1977:
Weet je Annie...........jij weet niet wat ik als moderator zie. Bij iedereen zie ik het ip adres al bij de naam staan, daar hoef ik verder niks voor te doen. Iedere moderator ziet dat. Open jij anoniem een topic en reageer je vervolgens in een ander topic onder je eigen naam dan zie ik dus je ip als anoniem en daarna onder je eigen naam............daar hoef ik verder niet voor te kijken of handelingen voor te doen. Ik zie dat of ik het nou wil of niet. Volgens mij denken jullie dat we bij anonieme topics alleen maar zitten kijken wie het is. En in het geval van het zwangerschapstopic waar je nu op doelt. Die to heeft er zelf ook alles aan gedaan zodat mensen kunnen raden wie ze was dus dat vind ik een beetje flauw van je. Maar dat is dus wel precies wat ik bedoel met het feit dat mensen alles aangrijpen om een moderator te kunnen aanspreken op dingen



Zucht...Het is mij iig duidelijk dat je totaal niet begrijpt wat ik bedoel...

Ik denk helemaal niets, en geef 1! dingetje aan. Ik zeg alleen wat een zinnetje 'ik zie wie je bent want ik ben mod', (en dat was echt niet bij 1 topic, anders was het mij niet eens opgevallen...)voor bij-effect KAN hebben en het in ieder geval op mij heeft. Meer zeg ik niet. Dat is geen afzeiken/alles aangrijpen puur omdat je moderator bent. 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Boterbloem  schreef op: 17-04-2015 11:05:48
Mij maakt het niet uit. Ik kan me voorstellen dat mensen het idee wel vervelend vinden, moet ook uitgesproken mogen worden, kun je je winst mee doen.
Ikzelf ben alleen maar blij dat ik geen modje ben, al het andere gedoe er omheen en wat je idd wel eens leest (niet veel gelukkig hier openbaar) dat ze het maar niet zeggen omdat iemand mod is...

Ben blij met wat hier allemaal vrijwillig wordt gedaan.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Annie  schreef op: 17-04-2015 11:07:03
Banana je zegt precies zoals ik het bedoel!
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Debby1977  schreef op: 17-04-2015 11:23:10
Nee maar het komt net over alsof we dit bij iedere anoniem topic zeggen. Maar soit, ik ga me er verder ook niet druk om maken want hoe we het ook doen, goed is het toch nooit
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Banana  schreef op: 17-04-2015 11:29:35
hihi deb lees juist veel complumenten naar ons toe 
vind hier nog meevallen in vergelijk bij bb 
en ja er gebeurd geneoge achter langs soms maanden niet soms ineens heel veel maar in verglijk met bb vind ik dit alles mee vallen 
soms zelfs behoorlijk saai 
maar das alleen geod toch 
nu alleen weer wat drukker 
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Smvn&d  schreef op: 17-04-2015 12:06:07

Quote nellemv2:
Ik kom al jaren online..vanaf het moment dat we besloten te stoppen met de pil. Dan ga je struinen naar info en zo kwam ik op bb terecht. Altijd als Nelle en inmiddels Nellemv2. Ik log alleen nooit meer in. Ik vraag me wel eens af of ik herkent wordt hier. Heb voor mijn gevoel nooit echt zinnige opmerkingen en vraag weleens wat in een nieuw topic wat ik aanmaak. Die vallen vrij gauw weer stil. Ik kom nog regelmatig maar kijk altijd via de spotter of er nog wat actueels is. Ik reageer vaak alleen op topics die me intereseren of waar ik meer van weet door bv mijn werk. Nu de kinderen wat groter zijn merk ik dat wel zekerder ben maar soms toch nog even wat ervaringen wil en die haal ik dan hier



Jou ken ik ook zeker wel. Ik heb jou zelfs op fb toch?
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Smvn&d  schreef op: 17-04-2015 12:10:15

Quote Annie:
Ik schreef en las op BB ook al mee maar onder een andere naam. Ik merkte het eigenlijk niet eens zo dat het rustiger is geworden tot er (weer) een topic over is 

Ik kom hier heel vaak, (te vaak volgens man en kinderen) en lees vooral. Maar reageer ook wel eens. Niet ieder topic vind ik even boeiend om op te reageren en soms weet ik niet direct wat ik vind of wil schrijven, dan kom ik later nog eens terug (of niet).
Als we toch tips en tops aan het geven zijn. Wat ik soms wel vervelend vind, is dat Sis en de modjes ook in anonieme topics aangeven dat ze weten wie het schrijft. Ik snap dat ze dat ook weten als ze dat niet schrijven, maar zo krijg ik het gevoel soms dat daar heel erg naar gekeken word, nog zonder dat er aanleiding voor is.
Veder heb ik het hier vooral naar mij zin. Relletjes ook altijd leuk, zakje chips erbij en lezen maar...heerlijk 



Ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar ik kijk eigenlijk nooit wie iemand is, wel herken ik heel veel mensen gewoon aan hun schrijf wijzen.
Slechts in enkele gevallen kijk ik wie iemand is. Maar dat is ook alleen als het bijv. een apart topic is, dan wil ik wel weten of het een vast lid is of niet, is het een vast lid dan is het goed, maar is het een onbekend ip dan hou ik het wel in de gaten. Maar sowieso staat dat voor ons onder iemand zijn naam he.
Kan jullie wel laten zien hoe het werkt, zal wat printscreens maken, wij hoeven niet op te zoeken wie iemand is. Als je ff wacht laat ik het zien, zoek ik even wat reacties van mijzelf. ivm privecy.
 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Smvn&d  schreef op: 17-04-2015 12:31:52
Voor wie het leuk vind, een kijke hoe het er voor ons uit ziet.

Zo ziet het er voor ons uit, onder elk naam staat een ip adres, als wij daar op drukken zien we wie het is



Hier is het stukjes waar jullie meldingen binnen komen, en wij notities maken, heb een stukje voor jullie getypt


Dit is het moderator gedeelten, hier kunnen alleen de mods en beheerders inkomen. Zoals jullie zien word het amper gebruikt, en staat er ook niks over leden 


Dit zien wij dus als we op en ip drukken



Dit is ons menu, de moderators hebben zelfs nog wat minder functies als dat ik heb, zelfs de moderators kunnen niet alles zien, alleen ik en Daan kunnen bij bepaalde dingen komen omdat dat via een externe database gaat. Daar hebben de moderators geen toegang tot.

 
Quote
RE: Wat ik me afvraag... (leden)
Smvn&d  schreef op: 17-04-2015 12:37:28
Ik vind wel dat annie gelijk heeft, het word inderdaad regelmatig gezegd, vooral als het een raad topic is, dan zeg ik ook weleens, neh neh ik weet het lekker haha. Maar goed dat zijn dan ook raad topics waarin de TO het zelf maar al te grappig vind.

Ik heb alleen niet het idee dat het ook in topics gebeurt die gewoon prive zijn? Bijv. over een nare situatie ofzo? Maar misschien is dat mij niet opgevallen?
Wat betreft serieuze ano topics zullen wij echt nooit iemand bekend maken, zelfs niet als iemand het flink verpest, we lossen alles achter de schermen op. pas na meerdere waarschuwingen over liegen oid zetten we iets openbaar neer.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende


Reageren op Wat ik me afvraag... (leden)
Naam
Bericht