Menu
 

Topic:

10 Dagen bidden en vasten

Katrientje  schreef op: 06-04-2014 18:36:48
Ik heb op verschillende plaatsen er al iets over gedeeld hier het verslag. Hoe het echt was is niet in woorden over te brengen, zoooo geweldig! Echt een super ervaring. Jezus voelen, omarmt worden, gevuld worden door de Heilige Geest dat zijn dingen die je niet kan overbrengen maar zelf moet meemaken om te begrijpen.

Hier het verslag:


Ik ben van 27 maart tot 5 april weg geweest naar de bidden en vasten conferentie in Aalsmeerderbrug onder leiding van Herman Boon.

Wat was het geweldig! Super mooie, warme en veilige dagen beleefd en er is zoveel gebeurd die dagen....

Dinsdag voor ik weg ging had ik last van koliek aanval van buikpijn en ben ik naar de hap gebracht urine controle, buik onderzoek en door gestuurd naar de huisarts de volgende dag, dus woensdag om 16.00 kon ik daar terecht, bloedonderzoek gedaan en vrijdag kon ik terug bellen voor de uitslag, maar ik had alles geregeld voor deze dagen en ik wilde hier zo graag heen! Overleg gehad met de huisarts, die vroeg wat het inhield en ik heb het zo goed als kwaad uitgelegd, ik was er nog nooit geweest dus heb alleen ervaringen van anderen kunnen neerleggen.

10 dagen niet eten
verdunde sap/thee/bouillon en water drinken
bidden
bijbellezen
zingen/aanbidding
tongen taal spreken
genezen
bevrijden
Gods Vaderhart leren kennen
Zijn stem leren verstaan
profetie en zelf gaan profeteren


Donderdag kwam ik er aan samen met 2 lieve vriendinnen, we hadden een trekkershutje gehuurd op een jachthaven, met 2 stapelbedden en een tafel met stoelen. Meer hadden we niet nodig. We hebben onze spullen daar neergelegd, een geweldig hans en grietje achtig huisje. Daarna direct door naar de kerk waar in dit gehouden mocht worden. Bijna 400 mensen hadden zich daar verzameld en met z'n allen zijn we begonnen met inschrijven, boeken ontvangen, parkeerkaart ontvangen en een flesje water en een pen. Daarna ging de zaal open en ja hoor het startte! Het was echt super gaaf! Ik heb er zoveel meegemaakt. 

Vrijdag heb ik leren bidden in tongentaal, de taal waar niks en niemand tussen komt die mij versterkt, die extra kracht heeft, die precies overbrengt wat het belangrijkste is. Ook had ik gebeld voor de uitslag van mijn bloedonderzoek en ik had nierstenen. Wel groenlicht van huisarts en assistente om te blijven bidden en vasten, zij vonden dit zeer goed en heel gezond! En mooi dit kan je alleen vol houden met God en de kracht die je krijgt van de Heilige Geest.

Zaterdag had ik een koliek aanval weer en hebben ze gebeden, ik wilde perse blijven! En mijn pijn verdween ze vroegen of er nog meer was, en er was nog zoveel meer:

ik leefde met leugens over mezelf in mijn hoofd, door alles wat ik had meegemaakt. Leugens als: denk nou niet dat je iets kan of je bent het niet waard, je verdiend het niet, je bent raar, niet mooi, niemand houd voor altijd van je. (je gedachten bepalen je handelen)

ook had ik dingen over mezelf uit gesproken die niet goed zijn als: het was beter om niet te leven, ik krijg nooit meer een partner, ik wil nooit meer iemand vertrouwen etc (dingen die je zegt die gebeuren, woorden hebben macht!)

ook had ik nooit de zielsband met mijn moeder en mijn ex doorbroken, in de geestelijke wereld zat ik nog aan hun vast en hadden ze dus nog macht over mij.

Bij de teamleden die voor mij gebeden hadden om mij te genezen heb ik alles neer gelegd en hun hebben gebeden en mij bevrijd:

Van de macht van afwijzing
Van de vloek van afwijzing
Van de macht van angst
Van de vloek van angst
Van de macht van dood
Van de vloek van dood
Van de macht van onterechte kritiek
Van de vloek van onterechte kritiek

De leugens die ik over mezelf had hebben we samen om weten te buigen, leugens gaan als een stromende rivier door je hoofd, ertegen in gaan lukt bijna niet. Maar deze rivier ombuigen en dus een nieuwe weg graven dat lukt wel. Dus voor elke leugen hebben we een waarheid gezocht die ik voelde en die hebben we uitgesproken en de leugens verbroken, en elke leugen die ik over mezelf gehoord had van andere hebben ze de tegenovergestelde kant als zegen over mij uitgesproken (woorden hebben macht)

Daarnaast hebben ze de zielsband met mijn moeder in de geestelijke wereld verbroken zodat ik daar helemaal los van was en er geen macht meer in zit. Ook de zielsband met mijn ex man hebben ze ook verbroken, als je trouwt dan ben je in de geestelijke wereld ook aan elkaar verbonden en als je dan gaat scheiden en een andere partner krijgt is dat hier op aarde prima maar in de geestelijke wereld lopen er dan dingen door elkaar en dat kan er voor zorgen dat je hier op aarde veel problemen kan krijgen, veel tegenslag ondanks dat je je best doet om alles goed en netjes te doen. 

Ook vroegen ze of ik wilde bidden voor een partner van God gezonden en ik gaf aan dat ik eerst verder lekker zo door wilde, met mijn kindjes en lekker veel tijd om de relatie met God goed te houden, ik merk dat ik enorm groei in mijn geloof. Dat ik steeds meer dingen leer en het is heerlijk! Er is nog zoveel meer. 

Het team vond mij enorm wijze en lieve vrouw, ze hadden zelden iemand gezien die zoveel meegemaakt had op mijn leeftijd, en die zo in het leven stond en zo met alles omging en ze wilde dat zegenen en uiteindelijk hebben ze na gesprek met mij toch een gebed gedaan voor een partner die God speciaal voor mij heeft, die goed zal zijn voor mij en de kindjes en dat God onze relatie en ons samen leven zegent.

Ik ging hier naar toe, moe/vol zorgen/met angst/zonder te weten wie ik was/kon geen liefde aanvaarden/kon liefde niet voelen/kon niet omgaan met complimentjes. En dat alles veranderde deze dag! geweldig. Ik straalde, en alle mensen die er waren zagen het verschil en vonden dit zo gaaf. Het gaf hun moed dat wat er ook gebeurd het goed komt, dat God wil genezen en herstellen!

Zondag hadden we een dienst over roeping, veel zingen en aanbidden, weer veel voorbede doen voor anderen en jezelf, bijbelstudie we leerde over boze machten, wat ze aan kunnen richten. We leerden over bevrijding en s'avonds hadden we de eerste bevrijdings sessie. Veel mensen maken afwijzing mee, pijn, angst (zelfs paniek van hoogtevrees of donker kan machten in je los maken die je in de greep/vast houden/belemmeren) drugs, alcohol, porno, verkrachting, incest, mishandeling, geen liefde in je leven ervaren, foute films, occulte praktijken, verkeerde muziek etc. En al die machten werden aangesproken en in de naam van Jezus moet alles wijken, Jezus heeft alles overwonnen en als je in Zijn naam spreekt tegen iemand die ook waarlijk in God geloofd dan kan het geen stand houden, doe je dit bij mensen die niet in God geloven en niet waarlijk voor Jezus gekozen hebben, dan komt deze macht nog 7x zo sterk terug. En bij sommige waren ze al zo sterk aanwezig. Dat verschilt enorm per persoon. Hoe diep iets vast zit.

Maandag ook zo verder.

Dinsdag op woensdag had ik een droom: ik zat in mijn oude klas met leerlingen en een leraar. Er kwam een meisje binnen met een foto van iemand die ze geweldig vond, ik vroeg of ik mocht kijken en dat mocht, en ze bleef volhouden dat ze die jongen zo geweldig vond. Dus ik vroeg haar en vind die ander jou ook geweldig? Nee oo die weet niet eens dat ik deze foto heb, het is een voetballer. Ik vertelde dat er iemand is die helemaal gek op haar is, die al heeeel lang op haar wacht en als ze Hem leerde kennen dat ze zeker ook gek op Hem zou zijn. Toen kwam de leraar naar mij toe en die zei: katrien, ja die heeft altijd al een praat en schrijfkunst gehad.

Dit was een bemoediging voor mij om vrij uit te spreken niet bang te zijn. Deze droom voelde zo goed en fijn, erg opbouwend!

Woensdag werd er gevraagd wie er gedoopt wilde worden, er was vrijdag een doopdienst/onderdompeling als volwassenen, en ik kon niet anders dan gaan staan.

Donderdagochtend had ik getuigenis aan Herman Boon en Jan van der Vlist gegeven die deze conferentie leiden en ze waren enorm onder de indruk. s'Middags ben ik de straat opgegaan om te evangeliseren dit was enorm mooi. De liefde van God doorgeven door dingen uit te delen, mensen te helpen. Zo mooi boodschappen naar huis tillen en dat mensen dan vragen als je bij hun huis bent: waarom doet u dit mevrouw? Omdat God voor mij ook zo lief is wil ik lief voor u zijn. Of bloemen geven aan iemand die je ziet en zeggen u heeft de groeten van de Maker Hij houdt van u moet ik doorgeven. Dan krijg je vanzelf gesprekken en mensen gaan er over nadenken. Super mooie ervaring. s Avonds een open avond waar 10 mensen tot het geloof zijn gekomen!

Vrijdagmiddag ben ik gedoopt door onderdompeling en heb ik enorm mooie dingen mee gekregen: Herman en Jan hadden de hele nacht bezig geweest met wat ik verteld had, ze waren onder de indruk, en vonden mij zo'n lief en bewonderingswaardig mens, zoals ze mij de afgelopen dagen ook mee gemaakt hadden. Ik heb mooie dingen mee gemaakt en ze gaven aan dat God heel dicht bij mij is, door mij heen heel sterk werkt, dat ik nooit bang hoeft te zijn omdat ik sterker beschermd word als ooit, Jan zag een klaproos met 2 klaproosjes dicht bij haar en het stormde maar ondanks de storm waarin ze bogen kwamen ze overeind en straalde ze met z'n drietjes nog sterker als eerst! Er gaaaan heel veel mooie dingen komen op mijn pad en ik ga een boek schrijven, 1 boek?? nee heel veel boeken! Er waren nog 10 andere mensen gedoopt maar bij mij stond echt de hele kerk om mij te feliciteren en mij te knuffelen, en halverwege kwam Herman er tussen door rennen, lieve schat kom eens en kreeg ik een dikke knuffel (alweer van hem) hij zegt ik heb iets voor jou, je bent enorm speciaal en toen kreeg ik cd's en boekjes van hem en een hand van steen met daarin een parel. Daarna mocht ik pas weer terug in de rij om naar de mensen terug te gaan. Iedereen viel het op dat zoveel mensen naar mij toe kwamen om te feliciteren. Mooie dingen mee gekregen erg leuk!

Zaterdag onze eerste maaltijd het Avondmaal, heel bijzonder na 10 dagen niet eten doet dit heel veel met je, dan voel je de kracht ervan door je hele lichaam gaan! Herman en Jan gingen hierna gelijk weg en weer verder en kwamen kwamen nog even weer naar mij toe om mij weer te knuffelen ja zei Herman ik zei toch dat er mooie dingen kwamen: hier weer zoiets moois kom meissie en toen kreeg ik weer een knuffel.. 

Ik heb geweldige dagen mee gemaakt! Dit was enorm gaaf om mee te maken. Als je nergens in geloofd dan raad ik je aan hier heen te gaan.

Mensen die gehoorapparaten dragen gingen zonder weg. Iemand met ALS kwam in een rolstoel kon niets, en op dag 9 ging hij lopend naar Herman: ik heb een probleem ik heb mijn rolstoel niet meer nodig. Benen groeiden aan en werden even lang. Mijn nierstenen weg! Mijn ruggenwervel weer recht. Als je hier geweest bent kan je er niet meer om heen!

God bestaat, alleen de boze machten ook. Jezus is sterker maar die boze machten gaan niet weg zonder dat je in Jezus geloofd en je met autoriteit deze boze machten in de naam van Jezus weg stuur.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Debbel79  schreef op: 08-04-2014 22:12:00

Quote Blauwtje:
[...]

Ik ga toch ook niet naar roodkapje op zoek

ooh hihi..ik kan het je niet aan het verstand krijgen hoe ik het ervaar.
Geeft ook niets, even goede vrienden en ik wens je heel veel geluk met jouw geloof




Niet?? Ik dacht dat wij samen de grote boze wolf opgingen wachten zodat Grootmoeder niet opgegeten zou worden...
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:13:43
Ik zie t dus ook echt als een sprookje.. een mooi sprookje weliswaar.. En ik heb er ook wel naar geozcht, niet gevonden..... te goed verstopt denk ik. Debbel, misschien kan ik bij jou een brilletje halen?
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Debbel79  schreef op: 08-04-2014 22:14:53
Whaha!!! Sis!!!!
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Blauwtje  schreef op: 08-04-2014 22:17:01

Quote Debbel79:
[...] Niet?? Ik dacht dat wij samen de grote boze wolf opgingen wachten zodat Grootmoeder niet opgegeten zou worden...



nee joh, ik gun de wolf wel een lekker mals (nouja, mals? ;-)) hapje
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Katrientje  schreef op: 08-04-2014 22:17:35

Quote Blauwtje:
[...]

Ik ga toch ook niet naar roodkapje op zoek

ooh hihi..ik kan het je niet aan het verstand krijgen hoe ik het ervaar.
Geeft ook niets, even goede vrienden en ik wens je heel veel geluk met jouw geloof



Dit was antwoord op Sis haar vraag.


 


Ik snap jullie allang, Jen/Blauwtje en Suus. Enige wat ik wil zeggen is: prima dan toch, jullie geloven niet in God, noch in de hemel of what ever dat ik hier vertel. Fijn dan toch dat je er niet gedwongen heen moet. Het is dan toch goed zo?

Jullie geloven niet, vinden het onzin en gezever prima. Maar er kwamen berichtjes met vragen over dat het dan niet eerlijk is dat God niet iedereen tot zich zou nemen als hij vader zou zijn, of dat Hij geen vrijheid geeft als Hij het ook over de hel heeft. Daar gaf ik antwoord op. Niet dat ik jullie niet snap. Ik wilde uitleggen hoe het werkt. En ondertussen geven jullie zelf jullie antwoorden al

je gelooft niet, je kan er niet heen want het/hij/zij is er niet. Dus eerlijk en goed toch.

 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:18:27
Oh ja, heerlijk is dat he is.. onze oudste hebben we op zoek laten gaan naar kabouters, overtuigd was dat joch...

En hij heeft ooit gezegd, vlak nadat hij niet meer in Sinterklaas geloofde... 

"Sinterklaas, ok, ik snap dat je daar in gelooft.. maar god? Wat een onzin..." Ik rolde bijna van mijn fites

(hij had net weer een preek gehad van mijn schoonouders die hem t geloof proberen op te dringen,.. ze toch maar even vriendelijk verteld dat dat dus mooi niet weer ging gebeuren...)
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:19:30
Onzon en gezever.. ??? jeetje Katrien, ....
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Boterbloem  schreef op: 08-04-2014 22:20:35
Zeg jen, zit jou nou nog achter de telefoon van je 
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Boterbloem  schreef op: 08-04-2014 22:20:54
rollen van je fites en dingen onzon vinden, tssssssssssss
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:22:05
Ik moet iets bekennen... nee..... 

maar je snapte m vast ;-)
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Mie  schreef op: 08-04-2014 22:22:44
Katrientje, ik lees je topics nu al een tijdje en wil me niet in de discussie wel/niet geloven mengen, want dat heeft toch totaal geen nut in dit geval.

 Maar volgens mij is god/jezus/geloof voor jou een vervanging voor een fysieke partner geworden. Het komt op mij over alsof je een leegte opvult met je leven totaal in dienst van je geloof stellen.
Je bent verliefd op je religieuze zijn. De manier waarop je je uti/verdedigt is als een verliefde tiener, je wilt geen kwaad woord over je "liefde" horen.

Het is fijn voor je dat jij je hierin momenteel goed voelt, maar pas op dat je niet (nog verder) doorslaat. Dat is niet alleen slecht voor jezelf op den duur, maar ook voor de mensen die je na staan.

Dus vind steun in je geloof als jij dat fijn vindt, maar verlies de realiteit niet uit het oog.
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Boterbloem  schreef op: 08-04-2014 22:26:11

Quote Jen9:
Ik moet iets bekennen... nee..... 

maar je snapte m vast ;-)


Haha ooooooooooooooooooooh dit is echt te erg! Foei!

Nog even en je Nederlands is slechter als/ dan dat van mij
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:27:09
dan schat ;-)
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jen9  schreef op: 08-04-2014 22:27:45
En dat voor een Rotterdamse  ;-)
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Blauwtje  schreef op: 08-04-2014 22:30:45

Katrientje, ik vind het ook prima zo! Ben happy met mijn leven zonder geloof, echt waar!
Ik vind het alleen maar interessant om meningen van anderen te horen over het geloof, waarom iemand gelooft bijvoorbeeld.

Ik vind het alleen een beetje jammer en dat zeg ik eerlijk, dat jij volgens jouw eigen zeggen uitleg geeft hoe het werkt. Alsof het een feit is.
Dat werkt toch vaak averechts voor veel mensen.



 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Boterbloem  schreef op: 08-04-2014 22:31:05
 begin juli heb ik mijn examen en daarna spreek ik perfect Nederlands natuurlijk. 
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Zijlijn  schreef op: 08-04-2014 23:00:09
ik wil nog even zeggen dat het mij opvalt dat juist mensen die NIET geloven heel respectvol zijn en bijvoorbeeld zeggen dat ze het je gunnen  Katrien, het geluk en je houvast aan je geloof. 

Wat maakt het toch dat als je ergens zo overtuigd van bent als jij hiervan, je dat zo moet verdedigen?
(je zou kunnen zeggen: omdat ik erop aan wordt gevallen of omdat er vragen zijn, maar ergens moet je je toch realiseren dat de kans dat dat gebeurt groot is als je op een forum schrijft zonder religieuze achtergrond)

ik denk dan: geloof gewoon en wees gelukkig. 
Ik snap dat 'het woord'verkondig-gehalte in je postings niet zo
verder vind ik het heel wijs wat iemand hierboven schreef, dat het is alsof je verliefd bent op het religieus-zijn.

ik hoop dat je zo gelukkig blijft, maar ik denk hoe harder en vaker je hierover post, hoe minder mensen zullen luisteren of de moeite willen nemen zulke lange verhalen te lezen.



 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Jo  schreef op: 09-04-2014 19:05:15
Ik geloof in God, maar in welke hoedanigheid God is ben ik nog aan het uitzoeken.
De laatste jaren heb ik veel gebeden en gevraagd of ik ajb een teken van boven mocht krijgen.
Maar ik hoor nooit iets, voel nooit iets van een God of een andere hogere macht.
Ik kan niet met zekerheid zeggen dat God bestaat, maar ook niet dat hij niet bestaat.
Je kan beter duidelijk wel of niet geloven dan er ergens tussen hangen.
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
2en2is4  schreef op: 28-04-2014 19:15:41
Ik denk et katrien hier nog z vol is van et ze meegemaakt heeft, deze daarom het geleerde steeds opdreunt. Ik herken et wel. Ik ben van huis uit zeer antigelovig opgevoed. Op latere leeftijd toch met het geloof in aanraking gekomen. Ben zelfs gedoopt en heb belijden gedaan. Mijn kinderen zijn ook gedoopt. En ja im geloof et je alleen in de hemel kan komen als je oprecht in jezus geloofd, hij zegt zelf ik ben de weg, de waarheid en het leven. Dat betekent dus niet dat iedereen die zich christelijk noemt, ook daadwerkelijk in dr hemel komt. Hoe vroom hij/zij ok ligt. Maar alleen die een echte relatie hebben met jezus. En geloof me die mensen herken je wel! Die hebben een zeker weten, en de rest? Is afwachten. Ja ook voor de ongelovige die altijd goed deed, en voor de gelovige die dacht goed te doen

Maar om op katrien terug te komen. Ik heb samen met mijn in de alpha cursus gevolgd. Hij omdat hij uit en heel strenge kerk kwam waar de levende relatie r niet was en eelse kerkelijke ( menselijke) regels waren. En i omdat i geloofsopvoeding miste.  Die weken waren ook voor mij mooi je was met en groep gelijk gestemde, je zong at bad en sprak met elkaar.  Je zit dan i zo,n trans.... en ondanks de het echt waar is et er om je heenvrteld word ga je er zo in mee dat ee hele wereld met jou mee moet voelen. Dat gaat over echt desondanksben im voor katrien heel blij dat ze de vrijheid heeft in haar geloof, en er zo blij mee is! Nu hopen dat het eens echt haar eigen woorden gaan worden, dan komt ze al heel anders over al bedoeld ze het zelfde
 
Quote
RE: 10 Dagen bidden en vasten
Katrientje  schreef op: 28-04-2014 20:46:36

Dank je wel voor je lieve berichtje 2en2is4!


 


Ik moet zeggen ik sta nog steeds in vuur en vlam, wel anders ondertussen iets realistischer. Maar zit nog steeds heel vol en ik moet zeggen dit voelt heerlijk!

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende


Reageren op 10 Dagen bidden en vasten
Naam
Bericht