Menu
 

Topic:

Herkenning gezocht...

Heleen  schreef op: 19-12-2013 19:19:09
Meiden ik weet het niet zo goed meer en rol inmiddels bijna om

Mijn zoon van ruim 4 maanden is een slechte slaper snachts (al vaker topic over geopend) maar ik weet het nu inmiidels echt niet meer.

Hij krijgt 19.00 de fles en ligt 19.30/20.00 slaapt dan half uurtje en dan begint het. keihard huilen en nergens mee te troosten dit is telkens circa 10 minuten en dan vlt hij weer in slaap zo gaan we heel de avond door. 23.00 nog een fles (dan is hij ook wakker) en dan ook in de nacht elk half uur/uur wakker (wil geen speen, heeft geen honger, schone luier etc. 

Ik weet het niet zo goed meer wat ik nog moet doen.

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Herkenning gezocht...
Stefke  schreef op: 25-12-2013 21:56:05
Misschien kun je straks als je niet aan voldoende voeding komt grotere flessen gaan geven? 
Even afwachten hoe het met zijn reflux gaat....

en huilen en veel wakker zijn kost bergen met energie!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 25-12-2013 22:17:57
Dat is inderdaad zo kan het daar nog van komen! Ik ben benieuwd hoe de nacht gaat vanmiddag en vanavond stuk onrustiger hij lig nu ook hard te huilen maar is telkens wel goed te troosten! We wachten af hoe de nacht gaat.

Ik hou nu even bij wat hij drinkt en dat valt uiteindelijk ebst nog mee met weinig alleen minder dan eerst.
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Bettie  schreef op: 25-12-2013 22:31:37
Misschien nog tip waar je wat aan hebt. De artsen schrijven de machtiging vaak langdurig voor ALS je de provocatietest gedaan hebt.Je kunt inderdaad wat Sis zegt doen; zeggen dat je 't gedaan hebt. Zelf stuitte mij dat een beetje tegen de borst en uiteindelijk hebben wij het opgelost door aan de kinderarts een machtiging voor 3 maanden te vragen.

Er dan voor kiezend om (in ons geval) eerst een ander probleem rustig op te lossen....vervolgens heel kalm te beginnen met bijvoeding en als dat goed gaat dan de Pepti afbouwen. Wij hebben dat gedaan en toen de provocatietest pas met 9 maanden gedaan. Edith reageerde er wel wat op maar niet veel. Vanaf dat moment hebben we steeds maandelijkse machtigingen gehad en vanaf 11 maanden niet meer. Toen weigerde ze ineens alle flessen en is ze volledig op vaste voeding over gegaan. Vanaf 1 jaar op gewone melk en toen niets geen probleem meer met de KMA.


 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 27-12-2013 12:38:27
Meiden help!!! gisteravond weer helemaal mis en vannacht weer heel veel gehuild, windjes laten etc. nu weer ontrustig terwijl afgelopen dagen zo heel goed gingen! Wat moet ik hier nu mee ik kan niemand bereiken geen huisarts, geen kinderarts en geen CB. Kan dit een terugval zijn? of zal hij zwaardere voeding nodig hebben? wat lastig is dit!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Bettie  schreef op: 27-12-2013 12:43:27
Heb je de voeding opgebouwd in de zin dat je grotere flessen gaf?


 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 27-12-2013 16:06:53
Bettie: Nee, ik geef nog steeds flessen van 150 cc en snachts minder omdat hij dan niet meer wil.
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Suuster  schreef op: 27-12-2013 19:14:27
Wat fijn heleen dat het zo goed gaat!
In de testfase ben je gewoon thuis, je geeft gewoon alles zelf, ik moest enkel op consult komen om te laten zien da thet slecht ging en toen na een week weer om te laten zien hoe anders mijn zoon erbij zat. 

Wij hebben inderdaad ook nutramigen. Dan zijn de stukjes eiwit nog meer verknipt. Het is zoooo goor, maar mijn zoon vind het nog steeds lekkker (thank god)
 
Een reactie op de reflux is ook willen drinken. Ze willen het nare gevoel of de nare smaak wegdrnken. Als er hier geen last van reflux is, drinkt mijn zoon nog steeds veel minder. 
Dus ook daar kan het mindere drinken vandaan komen????

Echt heeel fijn dat het zo goed gaat zeg... 
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Senna  schreef op: 27-12-2013 19:16:04
Hier was de provocatie in het ziekenhuis, dagopname.

Thomas en Yenthe dronken ook flink minder in t begin, de smaak is enorm wennen voor ze
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Vera  schreef op: 27-12-2013 19:21:52
Hij kan een terugval hebben maar misschien kan hij ook een virus in zijn buikje hebben en is hij daarom zo aan het huilen. 
bij mijn eerste was de provocatietest in het ziekenhuis, zijn we ruim 1.5 week mee zoet geweest voor ze wisten wat hij al wisten. Voor e provocatietest zijn er overigs 3 maanden aan het sukkelen geweest met een huilend kereltje. Van gewone naar Ellergycare en uiteindelijk dus naar Nutra. We hebben die provocatietest als heel naar ervaren. Je ziet je kind 'ziek' worden en ze obsreveerden ons ook. Wij mochten er ook niet steeds bij blijven zodat ze zeker wisten dat wij e onrust niet opwekte. Hij moest ook maar eens huilen was het devies, daar hoort nu eenmaal zo (alsof wij ons aanstelden) 
Bij de tweede niet meer aan begonnen en gelijk nutramigem opgestart. Mijn huisarts wilde toen ook gelijk een machtiging uitschrijven. En bij de derde zijn we begonnen met gewone Nutrilon maar na 2 dagen ben ik met mijn krijsend kind naar de huisarts gegaan, wij heeft toen gelijk weer uitgeschreven. 
Ik hoop dat de komende nacht weer beter gaat.
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 28-12-2013 14:54:31
Suuster, senna en vera bedankt voor jullie uitleg dan weet ik wat meer!

Vera: Hij spuugt verder neit dus ik denk niet dat hij een buikgriepje heeft. Het lijkt alleen maar slechter te gaan. Vannacht 2 keer geweest was erg blij maar vanaf 6.00 is hij gaan huilen wilde niet meer slapen. uiteindelijk om 10 uur gaan slapen en uurtje geslapen met tussenpozen dat hij wakker was. Nu is hij om 14.00 naar bed gegaan en om 14.40 alweer huilend wakker. dus nog geen 2 uur geslapen vandaag! Ik weet het niet meer we gaan door met de voeding meer kan ik niet doen!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Dropje  schreef op: 28-12-2013 15:53:52
Ik zou als het niet uit te houden is de hap bellen. En anders maandag de huisarts.
is toch niet normaal dat hij zoveel huilt?? En voor jullie is het toch ook niet te doen zo?
wat zegt je gevoel? 
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Roze  schreef op: 28-12-2013 16:21:03

Wat heftig Heleen! Ik herken het wel helaas... Je wilt genieten van je kindje, maar soms is het zo pittig en dan ben je vaak ook helemaal op.
Vanaf het begin heb ik wel eens wat gelezen van je zoontje. Ik herken dus heel veel van mijn jongste dochtertje nu 18 mnd).
Ook echt van alles geprobeerd, dingen uitgesloten etc. Ze huilde veel en groeide langzaam. Bij ons gaf de kinderarts aan dat het waarschijnlijk toch echt kwam door niet volgroeide darmen en dat het vanaf 6 tot 9 maanden beter zou moeten gaan. Bij ons klopte dat wel, vanaf een maand of 8 ging het echt stukken beter. Maar wat duurt dat lang als je er midden inzit!!
Soms heb ik het gevoel dat ik nog moet uitrusten...
Pobeer als je de mogelijkheid hebt ook eens iemand op hem te laten passen, zodat je zelf wel wat energie blijft houden.
Ik zou het even aankijken en anders na het weekend weer terug gaan.

Wat de Nutramigen betreft, het is wel heel wisselend wat een arts daarmee doet. De ka bij de jongste gaf aan dat heel veel problemen daar niet echt door opgelost werden.
Bij een ouder zoontje van ons werkte Nutramigen super, maar wilde de arts wachten met de provocatietest. Later bleek dat we daardoor alles zelf moesten betalen, omdat de machtiging nog niet officieel was. Dus houdt dat ook wel even in de gaten.
Ik las hierboven ergens, gewoon zeggen dat je geprovoceerd hebt. Maar bij ons moet het in het ziekenhuis en weet je niet welke voeding je kind krijgt en wordt er dan naar de reactie gekeken.

In ieder geval veel sterkte Heleen, hopelijk is dit maar een korte terugval en kan je snel echt genieten!

 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 31-12-2013 09:04:06
Ja Roze inderdaad we hadden erg gehoopt dat we konden genieten van de babytijd maar helaas ik hoop dat we het nu snel achter de rug hebben en het ventje zijn eigen fijner gaat voelen. we zijn goed op weg nu! Daar heb ik nog ooit van gehoord joh ook heftig voor jullie maar fijn dat nu goed gaat! Iemand op laten passen vind ik zo moeilijk!!!! Gelukkig kunnen we nu veel beter slapen dus is het ook even niet nodig


Nou de zetpillen hielpen dus hij had duidelijk pijn! na de terugval van die ene nacht ging het langzaam weer beter en nu gaan de nachten goed!

NU gaat het weer een stuk beter, snachts komt hij 1 keer! Overdag slaapt hij nu slecht maar we hebben ook gekke dagen gehad dus misschien dat hij daardoor wat onrustig is.

Net weer bij de huisarts geweest, we moeten van de huisarts 4 weken deze voeding gebruiken en daarna een week lang de nromale voeding geven, ik heb gevraagd of als hij hij direct reageerd op de eerste fles of we dat als bewijs mogen zijn maar volgens de huiarts moeten we dit een week vol houden haar woorden: als hij dan aan het eind van die week weer zo ziek is dan is dat het bewijs
Iedereen zegt wat anders het CB zegt 2 weken proberen en dan 1 dag testen reageerd hij dan is dat voldoende bewijs voor een KMA.
Dus geen idee wat ik nu moet gaan doen en wat ik aan moet houden!!! pfff wat een zoektocht!!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Mamajenti  schreef op: 31-12-2013 09:10:17
Nou, je kan echt niet zo maar provoceren en al zeker geen week lang!!

Als het KMA is, merk je dat na een klein beetje al, alleen je hoeft niet meteen reactie te hebben. Dat kan, maar onze spruit reageert bijvoorbeeld pas na een halve dag en de reactie duurt 24 uur.

Vraag anders een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Laat niet teveel sollen
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 05-01-2014 20:51:21
We hebben met CB afgesproken dat we eerst provoceren en als dit het niet is dat we dan naar de KA gaan.

We zijn dus gister langzaam begonnen met provoceren heel de dag 10 cc gewone voeding gegeven kwam weinig reactie iets meer onrust tijdens de fles dachten wij.

Nu vandaag 2 schepjes gewone voeding gegeven, heel de dag onrustig drinken (draaien met zijn hoofd tijdens drinken), uitslag in zijn gezichtje na de fles. En nu hij ligt sinds half 8 in bed nu voor de tweede keer wakker en erg aan het huilen dit heeft hij dus echt niet meer gedaan sinds we begonnen waren met de pepti. Wa t zouden jullie doen? zou ik gelijk weer terug gaan naar de pepti? mijn gevoel zeg van wel!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Mamajenti  schreef op: 05-01-2014 20:55:14
Terug op pepti! Arm kind  voelt zich duidelijk beter bij pepti, dus terug en morgen cb bellen
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Stefke  schreef op: 05-01-2014 20:59:53
Morgen meteen naar de huisarts en aangeven wat je ziet en daarna weer overgaan op dieetvoeding.
en omdat de onrust nog niet volledig weg is zou ik vragen om nutramigen. Kijken of hij daar helemaal van opknapt!
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Heleen  schreef op: 06-01-2014 13:53:23
Yes!!! Geregeld!! Vanaf morgen krijgt mijn kleine mannetje nutramigen (was niet op voorraad bij de apotheek)
 
Quote
RE: Herkenning gezocht...
Jessiemv3  schreef op: 07-01-2014 10:38:38
Super! Heb je topic al een tijdje gevolgd maar nog niet eerder gereageerd.
Mijn middelste heeft destijds ook Nutramigen gehad en dat werkte prima. Ik hoop dat het echte genieten nu kan gaan beginnen. Succes!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Herkenning gezocht...
Naam
Bericht