Menu
 

Topic:

vervoer van 3 kids

Mama_anja  schreef op: 09-10-2013 16:22:55
met de bevalling aanstaande ( nog 11 weken) moeten we nog een oplossing vinden voor onze oudste 
de maxi cosi en en de stoel van de jongste dochter komen aan de buiten kan dus moet ze in het midden

ze is dan 4 en is 95 cm volgens internet is als een stoel niet past mogen ze zo in de gordel 
maar omdat ze zo klein is en wij geen andere auto kunnen aan kunnen schaffen 
en geen stoel verhoger kunnen plaatsen wouden we zelf iets gaan maken zodat ze wel hoger komt te zitten maar nu zoek ik van dat schuim wat je onder bekleding van stoelen vind oid zodat ze niet hart komt te zitten tis soort van schuim? of zo en dan een mooi stofje er over klaar 

waar haal ik dat schuim achtig iets
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende
RE: vervoer van 3 kids
Nina1  schreef op: 10-10-2013 22:23:28
Sorry!! Idd heb mijn bril niet op!! Lig al heerlijk in mijn bedje! Oppassen dat ik manlief niet wakker lach! Haha!!!!
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Debby1977  schreef op: 10-10-2013 22:26:32
Met die bril kan Debbel je weer helpen

Anja, hoe kom je er in godsnaam bij dat kinderopvang meer kost dan je binnenkrijgt? Dat is natuurlijk bullshit want dan ging niemand meer werken.

Maar hey, waar koop jij dat smoezenboek van je? Je hebt waar voor je geld gehad want hij is oneindig
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Nina1  schreef op: 10-10-2013 22:27:08
Maar als in dat geval alles opgelost is is de rest toch ook klaar?? Ga je met 5 de auto van je ouders, ga je met 4 jullie auto. Stoeltjevoorin en twee achter. Dan is het toch klaar. Ook als je naar het ziekenhuis moet oud kun je misschien de auto van je ouders lenen. Zal hopelijk niet elke week zijn toch??

Dan zie ik het probleem helemaal niet meer.
Dus opgelost!!
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Angelique  schreef op: 10-10-2013 22:30:06
blijft me trouwens echt altijd verbazen waar mensen volledig voor afgekeurd worden enmaar wajong krijgen
ik moest op mijn knieen en krege nog nee en als ik dan naar sis kan ook die kan fulltime werken echt vreselijk

voor de rest houd ik wijselijk mijn mond
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Angelique  schreef op: 10-10-2013 22:33:41
ik was zwaar psychische hij werd afgewezen waarom omdat ik voor mijn 18de gewerkt had
denk je je best te doen om jezelf overeind te houden

maar goed heel offtopic
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ff Zo  schreef op: 10-10-2013 22:39:47
dat is natuurlijk onzin,werken levert altijd wat op,tenzij je veel minder werkt dan dat je kind naar de opvang gaat.ik zou rond 150,- a 200,- overhouden en dan verdien ik echt geen topsalaris. bovendien krijg je met ingang van volgend jaar zelfs weer meer opvangtoeslag. soms loont het niet veel,maar met de toeslag van tegenwoordig hou je altijd wat over.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Suus  schreef op: 10-10-2013 22:40:50
Er komt een grote Wajong herkeuring en als je echt niet kan werken ga je dan de bijstand in. 
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Bepje  schreef op: 10-10-2013 22:48:05
Nee Sis, het is ook krom. Gelukkig kan je ze wel zelf opvoeden, normen en waarden, emotioneel e.d. verder.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 10-10-2013 22:49:55

Quote Smvn&d:
Moet eerlijk zeggen dat ik dan weer denk, als je voor 3 kinderen kan zorgen, met niet eens zoveel leeftijdsverschil en met medische problemen, dan kan je toch ook werken?
Ik heb 2 'gezonde' kinderen, maar kan echt niet alleen voor ze zorgen, ik heb echt overal hulp bij nodig, maar ze vinden dat ik ondanks dat wel kan werken.. Tis toch eigenlijk niet eerlijk






Nee ik snap dat ook echg niet. Knuf voor jou
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Claudia  schreef op: 11-10-2013 08:03:50
mm ja ik vind het moeilijk..heb alles gelezen. Vind sommige dingen wel heel hard, tis misschien niet zo slim..maar het kindje komt er en dan is het zoeken naar de beste oplossingen.

Het beste er maar van maken, en de veiligheid van je kids voorop lijkt mij.


Sis, hoe nu verder bij/met jou dan?  
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ivy  schreef op: 11-10-2013 08:09:05
Eigenlijk best wel erg dat er in deze maatschappij zo gekeken wordt naar of iemand wel voldoende bijdraagt...  Ik weet niet, hoor, maar ik heb bij de hele gedachtengang een nogal naar gevoel.  Ik vind het hele schuldenverhaal en dan maar geen kinderen mogen hebben belachelijk.  Stel, iemand wil dolgraag een kindje, maar zit in de schuldsanering.  Deze persoon wacht dan dus, maar wordt ondertussen ouder.  Uiteindelijk is de persoon uit de schuldsanering en wil dus zwanger raken.  Lukt niet 1-2-3 en er moet geld gestoken worden in het zwanger raken.  Uiteindelijk wordt het kindje met complicaties geboren, want de vrouw is ouder.  Dus, wachten is niet altijd financieel voordeliger voor de maatschappij. 

En ook eng dat er gekeken wordt of iemand wel ''genoeg oplevert''! 

De boventoon in dit soort discussies is altijd IK heb het slechter, IK deed/doe het zus of zo, IK wil hier niet aan bijbetalen, IK vind...  Best jammer, want je kunt ook minder met jezelf bezig zijn en minder met het veroordelen van een ander, toch?  Als je zelf doet wat je goed vindt, waarom je zo druk maken om wat een ander doet?

Verder ben ik compleet anti-schuldsanering.  In elk geval zoals het in NL uitgevoerd wordt.  Mensen een nieuwe kans geven...  Kom toch...   Van wat ik hier lees, worden mensen vernederd en uitgekleed tot op het bot en dan mogen ze blij zijn om met helemaal niks na 3-5 jaar weer opnieuw te mogen beginnen. 

Sorry, maar ik vind het een belachelijk systeem!  Mensen zouden er beter aan doen zich te realiseren dat lenen ALTIJD fout kan gaan!  Veel mensen hebben creditcards, kopen op afbetaling, hebben leningen en waarom?  Om maar mee te komen met de rest, want wat word je veroordeeld als je het anders wilt doen!

Ieder mens is anders en op het moment dat je mensen in groepen indeelt, komen er altijd mensen in het verkeerde groepje terecht.  Ik denk dat er echt zinniger dingen te doen zijn dan een ander veroordelen op keuzes die al lang gemaakt zijn. 
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Boterbloem  schreef op: 11-10-2013 08:29:40

3 kinderen naar de opvang brengen kost 18 euro per uur, ik zal dat nooit gaan verdienen, dus in verhouding gaat er met kleine kinderen idd erg veel extra geld van andere kanten naartoe. Ik denk dat ze het zo bedoeld.

Vind een aantal hier wel heel haatdragend reageren, sta er echt van te kijken hoe lelijk sommigen uit de hoek kunnen komen. Waarom toch? 


Je eerste stuk ben ik het helemaal mee eens Ivy!

 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Boterbloem  schreef op: 11-10-2013 08:34:36
snap de frustratie wel, daar niet van, maar elk zinnetje wordt breed uitgemeten terwijl als je even verder denkt het best te begrijpen is wat er gezegd wordt.

Eigenlijk is het een beetje in het verlengde van wat Ivy zegt: we zijn niet bezig met wat TO vraagt, we zijn bezig met wat het voor ons doet, of het ons wat kost, of wij het zo zouden doen enzovoort. Doet de ander niet wat wij doen dan is het niet eerlijk.

Vind het wel krom zoals dat de een wel een uitkering krijgt en geen sollicitatieplicht, terwijl het bij de ander wel kan, maar het lijkt alsof iedereen hier alles weet van TO met alle precieze redenen en ze daarom weten dat er verkeerd geoordeeld is... Waarom werken jullie niet bij die keuring? Want lees dat zo vaak.

Dat een ander (zoals Sis bijvoorbeeld) onterecht behandeld wordt, betekend niet dat het bij de ander de andere kant op verkeerd beoordeeld is omdat het met die mogelijk wat beter gaat. 
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ivy  schreef op: 11-10-2013 09:13:05
Sis  Ik denk dat het leven soms gewoon net wat gecompliceerder in elkaar zit en dat ieder mens een verhaal heeft.  En dan twijfel ik er ook niet aan dat er in sommige gevallen betere keuzes gemaakt hadden kunnen worden.  Alleen denk ik dat we ervoor op moeten passen dat we niet altijd met ons oordeel klaar staan.  Moeilijk uit te leggen wat ik bedoel...

En vind ik dat iedereen altijd maar kinderen moet kunnen 'nemen' (al is dat niet zo en krijg je ze)...  Dat vind ik dus op zich al een lastige vraag.  Tuurlijk kan het in sommige gevallen handiger zijn om te wachten of om er niet aan te beginnen.  Maar, als het eenmaal zo ver is, vind ik dat elk kindje gewoon het beste van het beste verdient.  Dat is dus ook waarom wij naar Ecuador willen   En dan ben ik van mening dat het voor het kindje het beste is als de moeder het niet slecht heeft.

En schulden...  Daar kun je op allerlei manieren aan komen.  Spreek helaas uit ervaring.  En nee, was tot dit jaar al 18 jaar niet op vakantie geweest, we hebben nog steeds geen platte tv's, geen iPhones of tablets of andere dure dingen, dus daar lag het niet aan!  Wij zijn er gelukkig na 5 jaar afzien en ploeteren zelf uitgekomen, maar ik vind het lastig om een ander aan te kijken als ''schuldig'' als ze financiële problemen hebben.  Heb daar ook niet zo'n behoefte aan.  Ik vind het dan vaak interessanter om te kijken hoe je verder kunt.

En nu even kijkend vanuit het standpunt van het kindje van mama_anja.  Zelfs als iedereen hier gelijk heeft, wat helpt het dan om dat zo te uiten?  Wie weet raakt mama_anja er helemaal overstuur van.  Niet goed voor de baby.  Wie weet is het net datgene dat haar slechte dag ondraaglijk maakt.  En het doet er dan niet toe wat de ellende is waar ze in zit. 

Natuurlijk is het het beste als iemand die hulp nodig heeft, die hulp ook zoekt.  Ben ik het ook helemaal mee eens.  En ja, de kans zit er natuurlijk in dat er straks topics volgen dat er geen medicijnen of luiers gekocht kunnen worden, maar dat is dan weer het leuke van een forum.  Hoef je niet te lezen of op te antwoorden
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Mrtj  schreef op: 11-10-2013 09:25:10
Wauw wat een topic weer


Maar wat was nu eigenlijk die geniale oplossing van Boterbloem? (Want daar heb ik dus finaal overheen gelezen en ga niet weer alle 9 pagona's doorlezen)
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ivy  schreef op: 11-10-2013 09:25:27
Mijn tante zei altijd dat je kinderen wel krijgt, maar je kunt ervoor kiezen om je armen voor dat cadeau te openen of sluiten

Verder is er zoveel mis met de maatschappij, de manier waarop wij erin staan etc.  Te veel voor op de vroege vrijdagochtend.  Ik hoop gewoon dat het met het kindje van mama_anja goed zal gaan.  Dat is eigenlijk het enige dat er toe doet.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ano  schreef op: 11-10-2013 09:31:15
Ik denk dat de uitingen een soort van frustratie zijn omdat deze mama's zich niet gehoord voelen en zich zorgen maken om de veiligheid en toekomst  van deze kindjes. Er worden door TO meerdere topics geopend waarin ze advies vraagt. Hierin laat ze vanaf het begin al doorschermen dat de mensen in haar omgeving een andere mening hebben dan dat zij heeft. Vervolgens reageert ze alleen op de mensen die hier reageren die het eens zijn met de mening van TO. Ookal lijkt haar mening niet goed of veilig te zijn voor haar kinderen. Als het gebrek aan geld nu het enige is wat er zou spelen en TO ook open stond en wilde luisteren naar de adviezen van anderen zouden de reacties van de mama's anders zijn.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Suus  schreef op: 11-10-2013 09:39:55
Ik heb niet echt gereageerd hier maar zit wel steeds op mijn handen. Dat komt niet door dit topic maar door een lange historie waarin TO zich heeft laten zien als onverantwoordelijke uitvreter. 

Ik hoop van harte dat alles goed zal gaan maar na tig voorgaande situaties irriteren sommige dingen mij mateloos. 
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Boterbloem  schreef op: 11-10-2013 09:48:18
ik lees hier duidelijk te weinig dus? haha oooh ik wordt oud, ik kan namen niet meer koppelen aan verhalen *zucht*
Ik heb geen idee van andere topics. Frustratie zit dus erg hoog.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Myself  schreef op: 11-10-2013 09:49:42
Je bent niet alleen Boterbloem, ik zit ook met vraagtekens hier, maar dat ligt vast gewoon aan de beginnende gaten in mijn geheugen
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ano  schreef op: 11-10-2013 09:52:04
Helaas weet ik uit ervaring (gelukkig beroepsmatig) dat zulke ouders niet open staan voor hulpverlening. Als de kinderen uiteindelijk uit huis worden gehaald (en dat gebeurt echt niet zomaar!) wordt er een topic geopend dat het zo onterecht is.... Helaas zijn de kinderen dan al flink beschadigd.... En ik denk dat dat het gevoel is wat achter de reactie van de mama's zit.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Ano  schreef op: 11-10-2013 09:57:06
Ik weet dat er vanuit verschillende betrokken instanties geadviseerd is om niet aan een derde te beginnen ivm de zorgen rondom het gezin.... Dat zeggen ze niet als de kinderen zich geweldig ontwikkelen en er geen hulpverlening noodzakelijk is in het gezin.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Boterbloem  schreef op: 11-10-2013 10:05:56
ja moeilijk is dat. Maar als dit echt regelmatig gebeurd begrijp ik wel meer van de reacties al vind ik sommigen wel echt te ver gaan (hoe vaak het ook gebeurd).

 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Angelique  schreef op: 11-10-2013 10:08:49
nou ken natuurlijk wat meer
maar in dit topic alleen zie ik a staan dat to bewsut tbm is en dan maar naar de kerk hulp vraagt
dat to al langer veel financiele prblemen heeft en dan toch heeeel bewust nog een 3de kindje erbij wil terwijl de schuldsanering eraan komt
dat to gewoon zelf de kop in zand steekt met alle goedkope veilige oplossingen die aan gedragen worden want uiteindlijk doet ze het toch op der eigen strond eigenwije manier (vraag het dan niet )
en dan ineens is ze afgekeurd enz enz
nou sorry ik zie al twee dingen die helemala niet kloppen
plus wat sis net zij dat ze een gegeven paard zo giga in de bek kijkt dat is wat mij persoonlijk gewoon echt boos maakt
dat je een kindje wil ok kan ik me best voorstellen das ieder voor zich en lees hier op forum ook voorbeelde dat het dus wel kan in de sanering
maar hoe dit allemaal gaat sorry hoor maar als je van te voren bedenkt wat er allemala geregeld moet voor zon kleine en je kan het neit de veiligheid beiden die zon kwetsbaar wezentje ndoig heeft dan gaat er toch iets mis


bijv wij hebben het niet slecht hoor wij redden het terwijl ik bewust thuis ben
ik zou heel graag nog een kindje willen maar das puur gevoel
als we naar praktijk kijken zeggen we nee we hebben het goed zo we hebben de ruimte zo zowel in huis als in de auto waarom zouden we het ons moeilijker maken
een kind kost veel en ja als ze naar school gaan ga ik werken indien nodig ga ik gister nog aan de slag maar een derde is gewoon niet praktische zowel financieel en ruimte technische dus ik moet t los laten en genieten van mijn twee kids
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Mama_anja  schreef op: 11-10-2013 10:33:03
onze kinderen zijn niet uit huis geweest  hoor 

 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Suus  schreef op: 11-10-2013 10:35:16
Dat zegt ook niemand.... Maar het heeft wel gespeeld
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Mama_anja  schreef op: 11-10-2013 10:37:10
1 ding kinderen neem je niet die krijg je of ontvang je ( tis net hoe je er naar kijkt)
ik lijk misschien wel over te komen dat ik niets met jullie adviezen doe 
maar 1 ding ik kan mijn nog steeds beter uiten in face to face dan in tekst

zeg maar nodig jullie graag uit voor een face to face 
dan kan ik het allemaal beter uit legen 
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Senna  schreef op: 11-10-2013 10:39:16
Denk dat veel mensen zich beter face tot face kunnen uiten.
Dat neemt niet weg dat ik moeite heb met sommige beslissingen die jullie maakten en misschien nog wel maken.

Succes met bedenken hoe je het autoprobleem op gaat lossen.
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Alice  schreef op: 11-10-2013 10:41:11
Een kleine verduidelijking van mijn kant.. Natuurlijk snap ik dat als je een kindje wilt, dat je er voor gaat, ook al zijn er schulden misschien of heb je het niet heel breed. Een kind heeft vooral liefde nodig. 
Maar waar ik niet echt veel begrip voor kan opbrengen is.. Als er wel dure zaken voor ouders gekocht worden, maar een veilige oplossing voor een kindje niet.. Als er voortdurend de hand opgehouden wordt om toch maar mee te doen aan de luxe.. als je er vanuit gaat dat een ander je rotzooi toch wel opruimt.. Als je dan iets krijgt, het niet goed genoeg vindt. 
Beggars can't be chosers... 

In het geval van TO.. Daar ga ik mijn mening maar voor me houden, ik kan hem op geen enkele manier vriendelijk brengen. Maar dat is niet alleen vanwege dit topic hoor
 
Quote
RE: vervoer van 3 kids
Mitch  schreef op: 11-10-2013 10:42:17

Quote Boterbloem:

Nou dat lijkt me en totaal overbodige luxe toch? Jammer om je geld aan uit te geven, het lijkt me eerder nog gevaarlijker wel een verhoger te gebruiken.

Ik zou de oudste dan zonder verhoger in het midden zetten als een volwassene er echt niet tussen zou passen en enkel in noodgevallen. Ziekenhuis zou ik gewoon alleen doen met 3 kinderen mee, en zorgen dat ze de afspraken achter elkaar aan plannen.


In principe hoef je eigenlijk niet met z'n allen in de auto te zitten. Visite kun je bijvoorbeeld om en om gaan. Misschien naar dingen waar je naartoe wilt vragen of een ander 1 mee wil nemen?




Vroeg iemand wat Boterbloem's briljante oplossing was Dit.

En sorry als ik lullig overkom, maar dit is een briljante oplossing omdat dit het beste in haar straatje past.
Niets ten nadele van Boterbloem overigens!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende


Reageren op vervoer van 3 kids
Naam
Bericht