Menu
 

Topic:

noooit meer!!!!

Debbel79  schreef op: 22-07-2013 22:47:06
Even van me afschrijven hoor...
Wij zitten op recreatiepark marveld in groenli. Super leuk park. Fantastische zwembaden. Genoeg vertier voor de kids. Aardige stacaravan.....

Maar het volk... Mijn hemel zeg! Ik wil niemand ik hokjes stoppen.. Maar het is gewoon echt aso volk.
Ik weet dat " campingvolk" (en dat bedoel ik niet lullig) wat luidruchtig zijn en qat meer maling hebben aan een ander... Maar dit vind ik echt niet normaal. Ik erger me kapot.
Kids hoeven echt niet om 19.00 op bed te liggen en al laten ze hun kids op tot 23.00, dat moet ieder voor zich weten. Maar schreeuw niet zo!!!
Kids als een dolle aan het schreeuwen ze houden totaal geen rekening met anderen. (mijn meiden gaan wel redelijk op tijd naar bed, rond 20.00). Door dat geschreeuw zijn ze al 3 nachten pas na 23.00 in slaap gevallen.

Ze zijn kapot. Ze mochten om 19.30 met het treintje mee maar ze smeekten om 17.00 al of ze naar bed mochhten zo moe zijn ze.

En als ik dan netjes vraag aan de ouders of ze een klein beetje rekening kunnen houden met andere kinderen die op bed liggen krijg ik een grote bek!

Allemaal blote bierpensen, lijf vol tatoos en maar bier zuipen. Gstverdamme.

Niet lullig bedoelt, maar je hsslt precies eruit welke mensen in een stacaravan zitten en.welke in een huisje.

Ik ga nooooooit meer in een stacaravan!!!! Nooooit meer!!!!

Zo... Moest het ff kwijt...
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: noooit meer!!!!
Rina  schreef op: 23-07-2013 10:32:27
Hier de buren....niet echt naaste buren maar van een straat naast ons, onze tuinen grenzen aan elkaar.
Meisje van 13 en als ze een vriendinnetje te spelen heb kan je ook je lol op.
Gisteravond oM 23.00 uur nog gillend met zijn 2 en op de trampoline staan.
Kan je hier je deuren en schuifpui wel dichtdoen, we waren al van ergernis naar binnen gegaan, ze kwamen boven de tv uit.

Ze zijn tot 00.30 buiten bezig geweest. Vader zei dan wel eens wat en die werd gewoon in zijn gezicht uitgelachen,
gebeurd gelukkig niet iedere avond. Maar rekening met elkaar houden, jee zeg dat is er niet meer bij geloof ik.

Mijn kinderen maken ook best geluid als ze in het zwembad spelen, maar dan zeggen we ook dat ze wat stiller moeten zijn omdat er meer mensen buiten zijn die dat misschien niet prettig vinden. As de heel erg luidruchtig zijn natuurlijk.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Krumelke  schreef op: 23-07-2013 10:50:52
jeetje das echt niet fijn nee zo'n mensen naast je. moet zeggen dat wij nooit last hebben gehad van aso volk op de camping. niet in een tent, niet in een (sta)caravan.

misschien naar de receptie gaan om te zeggen. want ook jij moet kunnen genieten van je vakantie (misschien is er nog stacaravan vrij op een andere plek weg van deze groep "schreeuwende bierbuiken"
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Roos  schreef op: 23-07-2013 11:26:22
Al hoewel ik je probleem begrijp en snap echt dat het jiet prettig is voor jou kindjes en jullie zelf.

Vind ik wel dat je vreselijk denigerend praat over dat rokende drinkende bierbuik achtige aso volk die ook nog eens onder de tatoo,s zitten bij jou op de camping en dat je echt het verschil ziet.

Haha ik ben dan in jou ogen dat echt aso mens. Rokend met tatoo,s alleen geen bierbuik maar wel die moeder die haar kinderen gerust tot 23.00u op laat lopen! Alleen schreeuwen wij niet daarbij lolllll

Nee echt vind het super vervelend echt waar maar zou het dan melden bij de receptie want als je de mensen persoonlijk aanspreekt maar op de zelfde manier als dat je hier over ze schrijft lijkt het mij verstandiger.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Esther_mv_ifmi  schreef op: 23-07-2013 11:29:41
hier ook tatoos, ik rook, ik drink graag een wijntje, stacaravan, kids liggen er niet voor 23 uur in (nee ook de jongste niet). Maar.... schreeuwen doen ze hier niet, hard praten sta ik niet toe en chagrijnig worden ze ook niet (nee ook de jongste niet). Maar ik ben geen aso hoor... tenminste niet in mijn ogen haha
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Senna  schreef op: 23-07-2013 11:31:56
Duidelijk dat jij nooit meer moet gaan kamperen.
Aanpassen is belangrijk op een camping.
Mijn dochternspeelt ook tot laat buiten op de camping en is niet de hele tijd bij mij. Ja ze zal vast gillen en herrie maken en ik vind dat tot op zekere hoogte prima, zolang we ons maar aan de campingregels houden
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Roos  schreef op: 23-07-2013 11:37:00
Hoe oud zijn jou meisjes debbel? En gaan ze dan echt nooit later dan 20.00u naar bed?

Wij kamperen echt al jaren en ken dit echt niet wat je verteld. Maar goed wijzijn dan ook echt "campingvolk" en vinden het sfeertje echt heerlijk. Denk dat de camping gewoon dan niet bij jou past.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Anoniema  schreef op: 23-07-2013 11:41:32
ik snap ook dat je je irriteert. maar ik vind ook dat je wel iets minder kan zijn. Hoe zou jij je voelen als ze jou dat omhooggevallen trutje met haar stijve kapsel en deuzen bril die niets gewend is zouden noemen . Dat ijskonijn die zich beter voelt dan een ander?


( zo noem ik jou niet he maar even als voorbeeld hoe lullig dat overkomt )

Rekening houden met een ander zit niet in ieders aard en als de camping geen duidelijke regels hanteert, kun je weinig doen .

Volgend jaar maar een allinclusive turkije boeken van 2000 euro p.p ?

Onee wacht dan zit je weer met al die bierdrinkende luidruchtige ieren en engelsen 
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Mikmvg  schreef op: 23-07-2013 11:44:27

Quote Roos:
Al hoewel ik je probleem begrijp en snap echt dat het jiet prettig is voor jou kindjes en jullie zelf. Vind ik wel dat je vreselijk denigerend praat over dat rokende drinkende bierbuik achtige aso volk die ook nog eens onder de tatoo,s zitten bij jou op de camping en dat je echt het verschil ziet. Haha ik ben dan in jou ogen dat echt aso mens. Rokend met tatoo,s alleen geen bierbuik maar wel die moeder die haar kinderen gerust tot 23.00u op laat lopen! Alleen schreeuwen wij niet daarbij lolllll Nee echt vind het super vervelend echt waar maar zou het dan melden bij de receptie want als je de mensen persoonlijk aanspreekt maar op de zelfde manier als dat je hier over ze schrijft lijkt het mij verstandiger.



Dit was ook mijn eerste gedachte....ik vind dat je erg generaliseert. Niet op alle campings is dit zo en de meesten zullen er echt wel rekening mee houden als je er wat van zegt. Mijn dochter slaapt thuis altijd om 8 uur, maar op de camping toch echt niet hoor, dan is het ook eerder 23 uur.

Ben je al naar de receptie geweest om er wat van te zeggen?
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Jill  schreef op: 23-07-2013 12:18:53
Ik snap Debbel wel, ok, het is wat generaliserend, maar in de frustratie van het moment typ je het weleens wat anders dan je eigenlijk zou willen.

Onze kinderen gaan om 19 uur naar bed, in de vakantie mag het best wat later, maar 23 uur vind ik werkelijk nergens over gaan. Waarom zou je dat doen als ouders? Daarnaast, al doe je het wel, prima, maar ook ik vind het niet normaal dat er zo laat nog zo luidruchtig gedaan wordt)

Wij hebben op een camping in Frankrijk gestaan deze zomer, een kindercamping, echt bedoeld voor kinderen tot een jaar of 7. De minidisco begon om 21 uur, ook zoiets raars. Nou goed, mochten de jongens af en toe heen en dan lagen ze om 22 uur in bed. Maar dat gegil van mensen tot diep in de nacht, ik begrijp er niks van. En dit was een dure camping (stacaravans van 1200 per week), dus daar ligt het niet altijd aan.

 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Caatje  schreef op: 23-07-2013 12:20:13
Waarschijnlijk tref jij daar niet het gewone campingvolk, maar het zwarte crossvolk.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Esther Mv Thomas  schreef op: 23-07-2013 13:53:37
Never nooit niet dat mijn zoontje van 7 jaar om 23.00 uur nog buiten loopt! Nu in de vakantie ligt hij er ook niet om 19.30 uur in, maar zeker wel voor 21.00 uur en meestal al een half uur eerder. Ook voor de rust van ons trouwens......(wij zijn nu nog gewoon thuis en kijken 's avonds TV, daar hoort geen kind van 7 bij). Straks op de camping zal het ook ongeveer dezelfde tijd zijn, aangezien hij 's ochtends ook altijd rond de dezelfde tijd wakker wordt, ongeacht hoe laat hij naar bed gaat. Maar ik snap echt niet waarom (jonge) kinderen nog zo laat buiten moeten rondlopen. Helemaal stil zijn ze nooit......
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Boterbloem  schreef op: 23-07-2013 14:02:54

Onze kinderen liggen vaak ook pas tegen 21:30 of wat later. Bij het kamperen vind ik het gezinsgebeuren zo heerlijk. Dus we gaan 's avonds naar de kinderanimatie, soms draaien ze nog een film waar we naartoe gaan, en anders nog even wat drinken met wat lekkers erbij, rustig douchen, lekker nog even voorlezen. Voor je het weet is het al laat. Maar die echte volledige tijd voor elkaar vind ik heerlijk! 
Ben ook zeker geen aso, maar het ligt er ook aan hoe je er als ouders mee omgaat. En als iemand iets vraagt hou je er gewoon rekening mee.


 

 
Quote
RE: noooit meer!!!!
C@th  schreef op: 23-07-2013 14:14:38
mijn schoonouders hebben een caravan standaard op een camping staan (geen stacaravan maar een gewone tourcaravan) hij staat altijd op dezelfde plek. soms gaan we er heen voor een weekendje weg (kost ons niks alleen boodschappen) nu hadden wij vorig jaar ook zoiets. mijn kinderen waren bij hun vader en de kinderen van mijn vriend waren bij hun moeder. jaimy was er nog niet. nu zaten wij met wat mensen bij elkaar (kennen een hoop daar op de camping) en het was gezellig. maar rustig. alle kinderen lagen op bed. tegenover ons stond een gezin wat vanaf 's morgens 7 uur. herrie stond te maken. die hadden een zoon en een neefje buiten in een tentje liggen. die waren middenin de nacht nog aan het klieren en zo. ik heb een aantal keren geroepen dat ze stil moesten zijn maar ze gingen lekker door (pa en ma lagen lekker te snurken) op een geven moment ben ik zachtjes naar de tent gelopen en die tent een mep verkocht (was zo'n iglo tentje die beweegt dan meteen zo leuk ) ze schrokken zich dood en we hebben niks meer gehoord. volgende ochtend het aan pa en ma verteld en die zeiden och we hebben niks gehoord dus het zal wel meevallen.. pffff iedereen in ons straatje had last van die blagen.... maar goed. ik wil bijv ook niet dat mijn kinderen over andermans plek lopen. dat vind ik onbeschoft en dat doen toch nog veel volwassenen.. slecht voorbeeld voor de kinderen)
ik ben opgegroeid met kamperen, maar volgens mij gelden op elke camping toch tijden waarop het rustig moet zijn. ik zou het toch even na vragen want het moet wel leuk blijven.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Mikmvg  schreef op: 23-07-2013 14:15:57

Quote Caatje:
Waarschijnlijk tref jij daar niet het gewone campingvolk, maar het zwarte crossvolk.



Tuurlijk, want daar gaan alleen bierdrinkende aso's met tattoos en bierbuiken naar toe......
laten we het even over vooroordelen hebben zeg!
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Mee  schreef op: 23-07-2013 14:32:58
Wij zijn net terug uit frankrijk en onze kinderen (4,8 en 10) lagen ook pas rond 23:00 in bed.
 het was er bloed bloed heet en pas na 22:00 een beetje lekker, dus ja dan gaan ze wat later, hoort bij ons ook bij vakantie.
s'ochtends sliepen ze uit tot 10:00, onze hele ritme ging op de franse stand, pas rond 21:00 eten, minidisco was daar ook rond  21:00, voor die tijd was het echt nog te heet.

het maakt ook niet uit  hoe laat de kids wakker zijn als je maar geen andere last bezorgd, denk datvhet belangerijkste is, en of ze dan om 19:00 of om 23:00 naar bed gaan dat maakt dan ook niet uit.

Zoals debbel het beschrijft hebben wij het nog nooit meegemaakt, denk dat je echt pech hebt met je buren. Dit is zeker niet de gebruikelijk gang van zaken op een camping.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 14:43:11
Ow ow.. Wat voelen we ons weer aangesproken zeg...

Ik scheer niemand over 1 kam. Ik erger me dood aan de dikke bierbuiken en plakplaatjes die op dit moment hier zijn.

Naar mijn weten zit niemand van jullie hier in groenlo op dit moment, dus niemand hoeft zich asngesproken te voelen hoor.
Ennuh..... Liever een opgedirkt truttige gebrilde en opgeschoten tut die wel het fatsoen heeft om rekening met een ander te houden dan een losgeslagen bierbuik met een nog grotere bek dan zijn kinderen. Om dat soort opmerkingen moet ik heel hsrd lachen en bevestigd alleen masr mijn mening over die persoon.

Ik vind het gewoon erg dat mensen die niet heel veel te besteden hebben of niks voor een all inclusibe voelen ergens in een warm land, in zo'n sfeer terecht komen...

En ja... Ik had veel liever een bungalow gehad, maar dsar had ik geen geld voor..

Ik zal best vette pech hebben hier nu.. Maar jammer genoeg is het wel voldoende om nooitvmeer naar een stacaravan te gaan.

Nogmaals... Voel je vooral niet aangesproken... Ik heb het over de aso's hier... En voor degene die dat wel doen... Tja... Stukje herkenning toch misschien.

En zoals jk al eerder zek...ik kids ervoor om mijn meiden rond 20.00 op bed te leggen omdat ze het gewend zijn en anders zichzelf in de weg zitten de volgende dag.

Ik veroordeel niemand die daar niet voor kiest. Maar wel degene die hun jonge kinderen op die leeftijd zo laat nog "los" laten lopen als een stel losgeslagen apen.
Belachelijk vind ik dat.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Caithy  schreef op: 23-07-2013 14:45:26
En heb je de campingleiding al gesproken hierover. Ik hou er ook niet van en het kan idd mijn vakantie ook verpesten hoor!
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Nina1  schreef op: 23-07-2013 14:49:28

Quote :
Waarschijnlijk tref jij daar niet het gewone campingvolk, maar het zwarte crossvolk.


even wat recht zetten; zwarte cross volk komt niet op die camping!! Die staan op een eigen camping. En bovendien zijn de meeste gewoon normale gezinnen die daar heen gaan!!!!
Beeld wat op tv doms geschetst wordt klopt nirt helemaal. Zeg niet dat er geen dronken en dchreeuwendecmensen zijn maar over het algemeen heel gemoeddelijk hoor!!
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 14:50:45
En als ze dan een keer last nasr bed gssn (21.00) omdat eerder gewoon onmogelijk was door het geschreeuw.. Gebeurt er dit....



haha... Ze is total los.. Ff lekker tukkie doen... De schreeuwerds ljggen in het zwembad
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Jacquelien  schreef op: 23-07-2013 14:51:52

Quote Boterbloem:

Aaaaaaaaaaaaaaah wat jammer! Dat is inderdaad minder als mensen zich zo gedragen.


Wij gaan zelf naar de berenkuil en daar is het gewoon regel dat je (ik meen) tegen 22 uur stiller moet doen. Wij hebben wel 1 keer gehad in de 2 week dat er 1 gezin luidruchtiger was maar er werd gecontroleerd en ze zijn er op aangesproken door de mensen van de camping en toen was het stiller. Daar is het dus helemaal niet aso en echt gezellig en rekening houden met elkaar (al zitten wij iet op een veld maar tussen bosjes, dat scheelt denk ik ook)

Maar zou ook echt balen als mensen zich zo gedragen! Je zit er toch ook voor je rust.




helaas komen genoemde dingen ook op de berenkuil Voor. Zitten helaas ook mensen die alleen aan zichzelf denken.

dankzij ee eikel ban een vent heeft dochter nu gebroken arm. Stoppen was te veel moeite toen hij haar omver ver reed op de fiers. Verwensing richting de kinderen kwam er alleen uit.

 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Nina1  schreef op: 23-07-2013 14:54:00
Oja mijn kinders liggen ook voorc21.00 uur erin hoor! De jongste niet later dan 2000 uur hij is 5 oudste is 8. Anders zot ik de volgende dag met strontvervelende kinderen en daar pas ik voor...
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 14:59:10

Quote :
En heb je de campingleiding al gesproken hierover. Ik hou er ook niet van en het kan idd mijn vakantie ook verpesten hoor!



heb ze eerst zelf netjes aangesproken maar kreeg zo'n grote bek dat ik idd naar de receptie ben gegaan. Ze hebben een wasrschuwing gekregen maar hebben er maling aan.
Het zijn 4 gezinnen. De andere gezinnen hebben ook enorme last.

Ik kon vanmirgen nadat mijn kinderen aan het spelen waren natuurlijk een reactie verwachten...
Ik was al nijdig natuurlijk. 1 van die bierbuiken kwam heel intimiderend met zijn pens tegen mij aan staan.. Hij verwachte natuurlijk dat ik terug zou deinsen .. Maar ipv daarvan heb ik hem tegen de caravan geduwd en ben ik met mijn voorgevel tegen hem aan gaan staan en heb hem in zijn oren geknoopt dat ik geen last meer van ze wens te hebben. Blijbaar vonden bierbuik 2, 3 en 4 het erg grappig want ze lachten hem vierkant uit.

Heb sinsdien geen last meer gehad... We wachten wel af...
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Esther Mv Thomas  schreef op: 23-07-2013 15:01:07
Wij gaan vaak ook een dagje weg en dan wil je ook bijtijds weg (als het niet naast de deur is), dus ook een reden om redelijk op tijd naar bed te gaan. Niet iedereen blijft de hele dag op zo'n camping hangen....(moet er niet aan denken en wij gaan maar 1 week weg, ik wil ook nog iets van de omgeving zien).
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Mamavonn  schreef op: 23-07-2013 15:01:15
Relax, je hebt vakantie. Als je kinderen moe zijn slapen ze wel hoor. Laat je thuisregels wat meer los. Daarnaast zeg je zelf dat jouw kinderen vanmorgen in alle vroegte ook redelijk luidruchtig aan het spelen waren. Dat kan dan ook niet.

En in de vakantie gaan ze hier ook pas laat naar bed, zeker met die warmte.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 15:05:40

Quote :
Relax, je hebt vakantie. Als je kinderen moe zijn slapen ze wel hoor. Laat je thuisregels wat meer los. Daarnaast zeg je zelf dat jouw kinderen vanmorgen in alle vroegte ook redelijk luidruchtig aan het spelen waren. Dat kan dan ook niet.

En in de vakantie gaan ze hier ook pas laat naar bed, zeker met die warmte.



helaas heb ik een dochter met een gebruiksaanwijzing.
En in haar gebruiksaanwijzing staat dat ze haar rust nodig heeft... Anders raakt ze zichzelf kwijt.

Niet iedereen heeft kids die zuch makkelijk aanpassen.

En als je goed gelezen had was dat van vanmorgen bewust... Last ze maar ff voelen hoe het is om wakker gehouden te worden.

En trouwens... Mijn regels thuis gelden ook op vakantie... In mijn ogen niet meer dan normaal hoor.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Krumelke  schreef op: 23-07-2013 15:06:16
zou evengoed het melden. stel dat er problemen van komen heb geen poot om op te staan. terwijl als je het wel meld er misschien iets gedaan kan worden.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 15:08:30

Quote :
zou evengoed het melden. stel dat er problemen van komen heb geen poot om op te staan. terwijl als je het wel meld er misschien iets gedaan kan worden.



al lang gedaan.. Ze hebben waarschuwing gekregen
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Daniel  schreef op: 23-07-2013 15:11:20

Quote :
[...]

heb ze eerst zelf netjes aangesproken maar kreeg zo'n grote bek dat ik idd naar de receptie ben gegaan. Ze hebben een wasrschuwing gekregen maar hebben er maling aan.
Het zijn 4 gezinnen. De andere gezinnen hebben ook enorme last.

Ik kon vanmirgen nadat mijn kinderen aan het spelen waren natuurlijk een reactie verwachten...
Ik was al nijdig natuurlijk. 1 van die bierbuiken kwam heel intimiderend met zijn pens tegen mij aan staan.. Hij verwachte natuurlijk dat ik terug zou deinsen .. Maar ipv daarvan heb ik hem tegen de caravan geduwd en ben ik met mijn voorgevel tegen hem aan gaan staan en heb hem in zijn oren geknoopt dat ik geen last meer van ze wens te hebben. Blijbaar vonden bierbuik 2, 3 en 4 het erg grappig want ze lachten hem vierkant uit.

Heb sinsdien geen last meer gehad... We wachten wel af...



Hahahaha wat een sensatie.
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Bettie  schreef op: 23-07-2013 15:11:52
Hoe lang ga je Debbel? Dit is niet echt leuk en fijn om mee te maken en als je er dan ook nog 2 weken of langer mee te maken hebt.....pfieuw.

Dochterlief ligt wel heel charmant haar tukkie te doen zeg  .
 
Quote
RE: noooit meer!!!!
Debbel79  schreef op: 23-07-2013 15:15:07
Er komt net iemand van het park vertellen na aanleiding van mijn melding gister dat de 4 gezinnen het park af moeyen!!

Ondanks de wsarschuwing schijnen ze vanmiddag bij het zwembad ruzie te hebben gemaskt. Ze waren dronken en schijnen ligbedden van andere mensen te hebben gepakt.
Toen een man er wat van zei kreeg hij een kopstoot!
Een ander werd geslagen. 2 van de bierbuiken zijn opgepakt door ploitie en ze moeten alle vier per direct de caravan uit en het park af!"

Jahoe!!! Rust!!
Lag dus niet aan mij dat dit echt aso's waren!!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op noooit meer!!!!
Naam
Bericht