Menu
 

Topic:

uit eten , wat doen jullie?

Dani  schreef op: 29-07-2012 13:19:25
stel je gaat uit eten... gewoon onder jou en je partner...

dan zit er een gezin naast je , papa mama opa oma en kindje...
kindje is onggeveer 4jaar oud.
kind zit niet te eten.. maar te vreten als een varken!! dingen met de mond van het bord afhalen , stukken eten uit zijn mond laten hangen enz enz.. daarna hangt het kind letterlijk de ober om zijn benen... en daarna vond die kleine het ook grappig om rondjes door het restaurant te gaan rennen..

ouders en opa en oma zeiden niks!!!!!

wat zouden jullie doen...??
 
Quote
Navigatie
RE: uit eten , wat doen jullie?
M&j  schreef op: 30-07-2012 03:04:07
'en als je weet dat je kind zo druk is zorg je voor oppas en ga je niet savonds laat nog met een kind uit eten...(althans dat is mijn mening)'.

Dat is jouw mening, jij zou het anders doen maar mensen zijn niet allemaal hetzelfde en kijken er anders tegenaan en nemen andere beslissingen. Het zijn medegasten in een restaurant die net zoveel recht hebben op gastvrijheid als andere gasten.
 
Quote
RE: uit eten , wat doen jullie?
Fruitsalade  schreef op: 30-07-2012 10:07:13
Tsja ik weet eigenlijk niet wat ik zou doen.


Ik ben blij dat ik mijn kinderen (2 en 3) mee kan nemen naar een restaurant. Ze blijven keurig zitten enz. Kunnen ze dat niet, dan gaan wij naar een restaurant waar ze kindvriendelijk zijn, dus waar ze bv kleurplaten e.d. hebben.



Daar gaan wij dus vaker heen, of we gaan naar de schepchinees, daar gaan ze om de beurt met mama en papa mee, en hebben ze ook ff een loopje en kunnen ze goed zien wat ze willen eten, waardoor ze dus makkelijker kunnen kiezen en echt eten wat ze gekozen hebben.
 
Quote
RE: uit eten , wat doen jullie?
Annie  schreef op: 30-07-2012 11:04:19
Ik zou niets doen. Even een blik wisselen met mijn man, maar verder lekker laten. Ik ben gezellig uiteten en dan hou ik me niet met andere mensen bezig. Van rondrennen heb ik geen last.
 
Quote
RE: uit eten , wat doen jullie?
Mitch  schreef op: 30-07-2012 11:06:59
Als het echt zo hard kauwen en aso was zou ik mij de schompes ergeren, maar niets zeggen
Achteraf zou ik mijn man dan de oren van zijn hoofd zeuren erover

 
Quote
RE: uit eten , wat doen jullie?
Suus  schreef op: 30-07-2012 13:28:43
Ik zou me irriteren maar niks doen denk ik, die mensen zijn uit en doen het schijnbaar op die manier.

Wij waren vorige week uit eten en ik zat tegeover mijn dochter, achter haar zat een vrouw met haar man. Ze nam 10 enorme happen zeg maar, dat was al niet lekker om te zien en vervolgens ging ze een half uur lang op zitten boeren. Ik heb geen hap meer gegeten, maar kan er moeilijk iets van zeggen.
 
Quote
RE: uit eten , wat doen jullie?
Marie8  schreef op: 30-07-2012 23:07:15
Hooguit ergens anders zitten, maar me er niet mee bemoeien. Tenzij het kind inderdaad aan mijn tafel komt emmeren, maar dan zou ik er nog een positieve draai aan proberen te geven door op een vriendelijke manier of met een grapje terug te verwijzen.
Ik weet dat als mijn kinderen erbij zijn, ze niet zo goed hun verbazing kunnen verbergen. Het leuke van opvoeding...wanneer ik ze dan vooraf nog even vertel wat een goede manier is om je te gedragen wordt dat hardop herhaald als ze bij anderen zien dat die zich daar niet aan houden. Afgelopen week ervaren.
Volgende keer maar duidelijk maken dat het onze regels zijn en dat we niks zeggen van andere mensen die deze regels blijkbaar niet hebben
 
Quote
Navigatie


Reageren op uit eten , wat doen jullie?
Naam
Bericht