Menu
 

Topic:

weet het soms ff niet meer

Krumelke  schreef op: 18-07-2012 10:57:48
als trotse mama van 2 kindjes weet ik het gewoon even niet meer.

onze baby (8 wkn) huilt de hele dag. en huilen is dan nog zacht uitgedrukt. ze slaapt smorgens half uurtje en smiddags soms ook. savonds laat slaapt ze 4 uurtjes en snachts soms nog 3 maar dat was het. de rest van de dag huilt ze, wil ze bij je zijn maar ook dan huilt ze nog.
we zijn al bij de huisarts/osteopaat/kinderarts en ze krijgt medicatie voor reflux en voor darmen die niet zo goed werken. ook heeft ze nu spruw.
er is niets wat ik kan doen om het huilen te stoppen. soms helpt wiegen of wandelen maar altijd voor korte tijd.
ik heb nog een kind wat gelukkig goed zichzelf kan vermaken en heel zelfstandig is (hij is 4jr+8mnd). Maar voor hem is de grens ook bereikt. hij is helemaal gek op zijn zus maar momenteel komt er ook bij hem alleen maar uit of ze niet eens uit logeren kan want dan hoeft hij niet meer naar haar gehuil te luisteren. ik heb helemaal geen tijd voor hem om met hem iets te doen omdat ik altijd er voor haar moet zijn.
ik wordt langzaam aan helemaal gek merk ik. positief denken lukt me gewoon niet meer op het moment.
mijn zoon heeft zomervakantie dus zit nu ook de hele dag in het gehuil van zijn zus.
hij is al uit logeren geweest en er staan nog wat dagjes weg en logeerpartijtjes in de planning. maar kan hem ook niet de hele dag weg doen met anderen want dat is ook niks voor hem en voor mij.

pffff sorry voor mijn geklaag, maar vind dit heel erg moeilijk. we hadden erg getwijfeld over een 2e maar er uit eindelijk voor gegaan. ik ben helemaal gek op mijn beide kinderen, maar o wat zit ik te wachten tot ze groter is en ze niet meer de hele dag huilt. kan moeilijk de hele dag met haar bezig zijn en haar bezig houden.....
 
Quote
Navigatie
RE: weet het soms ff niet meer
Son  schreef op: 18-07-2012 11:00:46
ahh lieve meid, dit is zooo zwaar he

NIet alleen voor je zoon maar ook voor jou en vergeet niet ook voor je dochter, want die heeft waarschijnlijk veel pijn.

Is er niemand die je dochter af en toe een paar uurtjes wil nemen ? Dan hebben jij en je zoon even rust en heb jij evne de aandaacht voor hem..

sterkte
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Angelique  schreef op: 18-07-2012 11:02:58
ooo wat erg meis ik herken het wel nou ja in iets mindere mate
en wat ben ik blij dat hij bijna een jaar is pas de laatste 3 mnd is het echt genieten van de twee draken

maaaar ik zou toch denken dat een ka ofzo toch iets zou moeten vinden
oke er bestaan huilbabys maar dit klinkt wle heeel heftig hoor
succes en sterkte
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Bloemblaadje  schreef op: 18-07-2012 11:07:22


Ik sluit me helemaal aan bij Son.
En kan er inderdaad niemand een ochtend ofzo op haar passen en haar gewoon even meenemen? Dan heb je even rust voor jezelf en voor je zoontje. Mijn zoontje heeft de eerste weken ook heel erg gehuild, maar we wisten dat het kwam door zijn hersenschudding, dus dat ging over. Alleen hij sliep gewoon bijna nooit en ik bracht hem soms een weekend naar mijn zus, omdat we het anders gewoon niet vol konden houden. (heeft 4,5 jaar geduurd)
Maar dan moet je maar net iemand hebben waar je je dochtertje aan toevertrouwd.

Ook van mij stekte gewensd!
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Sapperdeflap  schreef op: 18-07-2012 11:10:15
Huilende baby's zijn slopend voor je gemoedsrust!

Mijn dochter van nu een half jaar heeft de eerste vier maanden van haar leven alleen maar gehuild. Beter gezegd: gekrijst. Ik ben van het kastje naar de muur gestuurd en na vier maanden was ik het zo zat, dat ik haar op de film heb gezet en hier mee naar de huisarts en gegaan. De beste man schrok en durfde op basis van mijn filmpje de voorzichtige conclusie te trekken dat er sprake was van ernstige verborgen reflux in combinatie met een vermoedelijke koemelkallergie.

We kregen Zantac en Pepti voorgeschreven en binnen twee dagen had ik een compleet andere baby: ze ging heel de dag door lachen, was blij, huilde alleen nog maar als ze moe was of honger had en dat was het!

Sterkte. Je baby huilt niet om jou (of je zoon) te pesten, maar omdat er iets niet goed zit. Kijk of je koemelkallergie uit kunt sluiten! Mijn ervaring is dat de kinderarts ook niet zo veel kan, behalve zeggen dat het over gaat...
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 18-07-2012 11:29:06
voor de reflux kreeg ze zantac maar dat deed niets. sinds vandaag krijgt ze iets anders van de kinderarts ervoor dus hopen dat dat werkt.
kma verdenken e haar wel van want sinds ik geen melkproducten meer gebruik (geef volledig bv) is het spugen veel minder. ook denken we aan ei allergie ofzo iets want ook na ei eten spuugt ze meer.
geef bv en wil dat graag blijven doen.
we moeten over 5 wkn terug naar ka. hij gaf als advies babymassage en geen melkproducten gebruiken. en we kregen dus medicatie voor reflux en spruw en laxeer voor de darmen die verstopt lijken te zijn.

de osteopaat gaat over 3 wkn allergietesten doen. kinesiologie ofzoiets.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 18-07-2012 12:07:51
Ook ik herken het van mijn oudste, die heeft de eerste 3 maanden van haar leventje gehuild. Het is slopend. Zelfs kraambezoek probeerde haar stil te krijgen door te lopen met haar, maar dat hielp ook niet. En mijn moedergevoel zei dat er iets mis was. Ik gaf volledige BV en durfde bijna niets meer te eten, want werd bang dat ze op alles reageerde. Dus viel hierdoor zelf 25 kilo af. (dat was een leuke bijkomstigheid hihi) Kinderarts heeft haar onderzocht, schreef zantac voor, deed niets, toen losec, maar het huilen bleef. En ik vroeg mezelf af, waarom ik mijn kind medicijnen gaf en het deed allemaal niets. Ze spuugde met grote bogen, huilde en ik kon haar uiteindelijk niet meer voeden, behalve als ze in de maxi cosi lag. Op de arm gilde ze het uit. Uiteindelijk bij een osteopaat terrecht gekomen en die zag het gelijk, ze had kiss. Na 2 behandelingen was het klaar. Toen mijn meisje over ging op fles voeding, zijn we ook pepti gaan geven en daar reageerde ze heel goed op, dus of het ook een allergie was, weten we niet. Nu is ze 7 en we zijn er achter gekomen toen ze 3 was dat ze dus wel een lactose intolerantie heeft. Maar laat iemand oppassen, dat jezelf er even tussen uitkunt met je zoontje. Dit is zo belangrijk. Ik zelf deed het niet en het heeft me veel gekost, werd zelf depressief. Het waren lange maanden. Mijn tweede huilde bijna niet en ik wist niet wat me overkwam. En nu onze derde huilt weer wat meer dan zijn middelste zus. En als hij begint, dan word ik zenuwachtig, overblijfseltje van de oudste.
Succes en heel veel sterkte en luister naar je moeder gevoel! Laat je niet zo maar afschepen dat het vanzelf overgaat als ze ouder wordt.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Sennamvyent  schreef op: 18-07-2012 12:13:35
Wat is het zwaar he!

Thomas heeft tot hij 6 maanden was hele dag en nachten gekrijst. Daarna tot 10 maanden heel veel gehuild en heel veel aandacht nodig gehad. Slapen deed hij op mijn arm, maximaal een uurtje per dag meestal.

Yenthe had het er erg moeilijk mee. Als hij huilde ging ze vaak in een hoekje van de kamer zitten neurieën met haar handen voor haar oren. De enige momenten die ik er redelijk voor haar kon zijn was als Thomas sliep, op schoot. Ik zorgde dat ik dan aan de eettafel zat zodat ik met haar kon kleuren of een spelletje doen.

Yenthe ging soms een dagje naar opa en oma, even alle aandacht en gezelligheid. Thomas kon ik niet over mijn hart verkrijgen, hij had duidelijk pijn en hoorde bij mij.

Ik weet niet of je een draagdoek of zak hebt? Daarmee heb je iig wat meer je handen vrij!
Verder zoveel mogelijk de boel de boel laten in het huisouden. Ik heb heeeeel lange tijd alleen het hopognodige gedaan, als mijn man thuis was 's avonds.
Wees verder open en eerlijk over het het met je meisje gaat en wat het met jou en je andere kindje doet. Zo krijg je begrip en zullen mensen (hopelijk) meer uhn best doen om julie te helpen.

Sterkte
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Karin Mv Naomi Amber
Chris
  schreef op: 18-07-2012 12:29:49
Kan me je wanhoop voorstellen, het is ook heel zwaar. Onze dochter was ook een 'huilbaby' zij had koemelkallergie en reflux en was doodsbang om wat dan ook te drinken, zijn er 10 maanden mee bezig geweest. Vanaf 6 maanden ging het beter en met 10 maanden kwam er een omslag en ging het echt goed.

Is er iemand die je dochter regelmatig een paar uurtjes kan verzorgen. Of misschien je zoon mee kan nemen om iets leuks te doen? Ik had dat zelf niet en wilde haar ook niet uit handen geven, maar achteraf had ik dat beter wel kunnen doen.

Ik heb in die tijd ook veel van me afgeschreven op het oude bb, dat gaf wel wat lucht, maar verder was het overleven.
Hopelijk gaat het snel de goede kant op, verbetering geeft in ieder geval nog hoop.



 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Bepje  schreef op: 18-07-2012 15:52:24
Ik ben heel erg voor borstvoeding, begrijp me niet verkeerd maar heb je al eens een fles met anti-allergeen voeding gegeven ? En dan kijken wat er na die fles gebeurd.
Het kan zijn dat er nog veel meer is waar ze niet tegen kan en kun je je voeding nog meer aanpassen.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Mireille  schreef op: 18-07-2012 16:13:33
Houdt ze zichzelf wakker doordat ze erg met haar armpjes maait? Mijn dochter huilde ook best veel, vooral als ze in bed moest. heb haar in een bakerzak gelegd en het was over. Door het huilen maaide ze steeds met haar armpjes langs haar gezicht en hield ze haarzelf dus wakker.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Monique1988  schreef op: 18-07-2012 16:23:44


mijn ideeen zijn

inbakeren zelfs tijdens het voeden in een doek wikkelen (hielp hier voor de rust)

toch koemelkallergie of zelfs reactie op eten wat jij eet..bijvoorbeeld soorten groenten Kian reageerde heel heftig als ik iets met ui had gegeten bijvoorbeeld.. nu met H.A. flesvoeding is kian zoveel malen rustiger.. en echt ik ben pro BV maar heb nu een ander kind terug... als je bv wil blijven geven misschien eens met lactatiekundige overleggen?

en zoals anderen al zeggen kan niemand haar voor een paar uurtjes overnemen?? zodat jij even rust hebt en met de oudste wat kan doen of ff bijtanken?
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 21-07-2012 13:23:06
inbakeren heeft tot nog toe tegengesteld resultaat. ze huilt/krijst dan tot overgeven aan toe. anderen de zorg voor haar even overnemen klinkt heel leuk en ik hoor het heel vaak, maar ik kan dat (nog) niet. gisteren wel dagje "uit" geweest met de kinderen en mijn moeder. gewoon tussen voedingen door ff het dorp in kleertjes shoppen voor de oudste (hihi had eigenlijk alleen maar nieuwe lange broeken, maar in de opruimingen kan ik het dan toch niet laten iets te kopen).

gisterennacht en afgelopen nacht had ze iets van ritme. 23.00 voeding en 06.00 uur voeding. ook veel minder gespuugd overdag. wel blijft ze overdag veel huilen.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Lot  schreef op: 21-07-2012 14:05:02
Ach meid, wat heftig, en herkenbaar. Ik geloof niet zo in de term huilbaby, een kindje huilt niet voor niets. Zeker als ze ook huilt als je haar vast hebt klinkt het als iets lichamelijks. Mijn dochtertje huilde ook zo veel, ik ben net als jij gewoon doorgegaan met de borstvoeding. Dat waren juist onze fijne momentjes samen, dan was ze stil en tevreden (als ik haar daarna neerlegde ivm niet, zij had ook reflux). Nu is ze 5 en blijkt ze zeer prikkelgevoelig.
Ik zou een lactatiekundige raadplegen om mee te laten denken over de voeding. Daarnaast contact opnemen met een diëtist, liefst Stefan Kleintjes, die heeft heel veel kennis van borstvoeding en allergie.
En voorlopig bij je houden in een draagdoek, of bij je partner. Dan zit ze rechtop, ook fijn voor de reflux.
Tegen de krampjes kan je nog abc dophilus proberen. Wel duur maar helpt vaak wel. Kunstvoeding zou ik echt niet doen, dan moeten de darmpjes weer wennen. Een allergie voor groenten of ui is zeer zeldzaam en uit nieuw onderzoek is gebleken dat dit ook niet overdraagbaar is via borstvoeding.
Veel sterkte, hoop voor jullie allemaal dat het snel beter gaat.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 22-07-2012 18:38:26
moet ik dat via de huisarts of de kinderarts vragen voor lactatiedeskundige en/of dietiste?

draagdoek kan ik niet gebruiken ivm rolstoel (heb dat bij de eerste al geprobeerd, heeft de 1e 3 mnd ook erg veel gehuild maar niet zo veel als zijn zusje nu doet). heb wel een buikdrager maar das meer voor noodgevallen omdat dat niet zo heel erg goed is voor de heupjes hoor/lees ik.

meiden, ben erg blij met alles wat ik lees. het is soms zo moeilijk om je kindje zo te zien.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Satekroket  schreef op: 22-07-2012 19:19:34
Onze jongste heeft ook heel erg veel gehuild, niet stil te krijgen. Ik heb urenlang met hem heen en weer gelopen, in de nacht maar uurtjes geslapen. Ik gaf ook volledige bv en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik zou niet gaan proberen om flesvoeding te geven.
Je hebt al veel goede hulp. Hopelijk kan de osteopaat iets doen.
Wij zijn er nooit achter gekomen waar om hij zoveel huilde. Verborgen reflux hebben we ook medicijnen voor gekregen. Draagdoek.
Ik kan achteraf alleen maar zeggen, dat ik blij ben dat hij nooit alleen heeft gehuild. Toen hij ongeveer 7 maanden was werd het beter. Toen hij meer vaste voeding at. Met 11 maanden was hij opeens helemaal tevreden en rustig. Hij sliep opeens de klok rond en huilde niet meer.
Achteraf was het zwaarste, dat ik dacht dat ik schuld was. Ik kon mijn kind niet troosten. Natuurlijk wist ik wel dat dat niet zo was. Maar het voelde zo.
Ik wens je heel veel kracht!!! En in ieder geval gaat het voorbij....Ik weet helemaal hoe je je voelt.
Een lactatiedeskundige is een goed idee.
Waarom denk je dat ze verstopt zit?? Zei de kinderarts dat?
Een kind van 8 weken dat volledige bv krijgt mag tot wel 14 dagen geen ontlasting hebben, omdat de bv bijna volledig opgenomen wordt. Dat is niet te vergelijken met een flesvoeding kind. Ken je het borstvoedingsforum? Schrijf daar je verhaal ! Ik heb daar toen veel steun gekregen. Als is het alleen maar om herkenning te krijgen en peptalk.
Sterkte!!!
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Mama_anja  schreef op: 22-07-2012 19:48:57
lactatie kundige kan via het consultatieburo
dietiste naar de huis arts of misschien ka

vind het erg dat je dochter zo huilt en dat niets lijkt te werken
en inderdaad denk dat het wel verlichting geeft alsje bijv 1 uurtje iemand op je dochter laat passen dat jij even je rust paskt of met je zoon iets doet

wat ook wel goed is voor je zoon is uit logeren gaan met bijv opa en oma oid leuke dingen doen even het gehuil van zijn zusje niet horen en wat anders doen

en hoop dat je bij de ka osteopaat je antwoord vind
is er wel een bepaalde houding wat ze wel lekker vind om te zitten/liggen
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 22-07-2012 20:07:00
we dachten dat ze verstopt zat omdat ze ontzettend veel moeite (lees krijsen, stampen, zichtbaar veel pijn) had om een klein windje te laten. en dat werd steeds erger en de windjes gingen steeds meer stinken. haar buikje was hard en voeding kwam er ontzettend vlot weer uit.
heb toen op advies van de ha zelf verse sinaasappelsap gedronken en daarop had ze een poep luier met heel veel dikke stukken plakkerige poep (leek wel klei).
komende week gaat mijn zoon logeren bij opa en oma en vorige week wat hij bij andere opa en oma.

de favoriete houding van mijn dochter is op mijn arm op haar buik (hoofd in oksel en met de handpalmen haar buik ondersteunen (en masseren)). daar reageert ze nog het beste op, als dat niet kalmeert dan helpt niets.

naar het cb gaan we alleen voor de inentingen, maar zal het eens aan de huisarts vragen.

satekroket, zal eens het forum opzoeken en mijn verhaal schrijven.

dank jullie wel allemaal....
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Monique1988  schreef op: 22-07-2012 20:15:27
meis heb je die doek nog?? je weet van mijn moeder he.. en die heeft Kian al gedragen en ook al zittend gehad in dr rolstoel.. in de kommahouding.. wie weet werkt het toch?
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Lot  schreef op: 23-07-2012 19:06:42
Lactatiekundig kan je gewoon zelf bellen hoor! Je moet alleen wel een gecertificeerde hebben, IBClC.
Jammer dat de draagdoek niet lukt. Bij die van mij hielp het ook heel goed om ze, tegen alle adviezen in, op hun buik te laten slapen, als je zelf in de buurt bent. Voor kinderen met reflux is dat gewoon de fijnste houding.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Nathalie Mv Cad  schreef op: 23-07-2012 20:01:35
Ik heb niet alles gelezen, maar ik herken het helemaal!!!

Mijn oudste krijsde heel veel, mijn middelste 20 uur per dag (ja echt, hebben het bijgehouden). De jongste nooit.

Bij de oudste bleek kma de reden, na mijn dieet kma en kippenei vrij te maken, liep de borstvoeding bij mij heel erg terug, ik denk ook van de stress. overgestapt op Pepti, krijsend kind. overgestapt op nutramigen, heerlijke meid.

De middelste was een ander verhaal. die kreeg borstvoeding vanaf het begin kma en kipperei vrij. maar hij overstrekte heel veel. bij een osteopaat geweest, dat hielp heel veel.
Wat bij hem het wondermiddel was was een schommelstoel voor babys, hierin zat hij in een deels gebogen houding en alleen in de schommelstoel sliep hij die paar uur, verder was het krijsen.

Ik denk wel dat je op een gegeven moment de kleine af en toe uit handen moet geven. al is het alleen maar om je andere kind zijn benodigde aandacht te geven. Ik vond dat ook heel moeilijk maar op een gegeven moment moet je wel. anders gaat je hele gezin er aan onderdoor.

Heel veel sterkte.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 24-07-2012 10:48:58
na 2 relatief rustige dagen is vandaag weer puinhoop. eigenlijk sinds gisterenavond al weer. huilen huilen huilen....vannacht gelukkig wel van 23.00 - 5.00 geslapen met 3x huilen tussendoor. alleen op de arm is ze stil en dan nog maar voor even.

overstrekken doet ze heel erg, maar osteopaat kan niets vinden wat dat zou veroorzaken. we zijn nu al 3x geweest en volgende week 4e keer (dan gaan ze testen op allergieen kinesiologie ofzoiets).

hier ook door de stress waarschijnlijk terug lopende voeding en ze drinkt gewoon slecht. daarbij is de spruw heel hardnekkig en nog niet weg.

monique, ik mail je ff over de draagdoek (heb hem niet meer trouwens).
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Monique1988  schreef op: 24-07-2012 20:04:47
heb je ook alweer teruggemaild meis
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Natasja  schreef op: 24-07-2012 22:08:54
Meid hier ook nog ff een dikke knuffel
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 25-07-2012 16:48:56
vandaag wil mevrouw ineens elke 1,5 tot 2 uur eten en slaapt nauwelijks. zal het maar houden op een regeldagje ofzo. ze slaapt steeds paar minuten en is dan weer wakker (huilen).
vanaf vandaag ben ik volledig melkvrij dus hoop dat we vanaf morgen duidelijk verschil zien. we denken namelijk dat ze behoorlijk last heeft van kma. ik laat melkprodcuten nu al weken staan, maar bij een klein beetje heeft ze al reactie. dus door het helemaal te laten staan hopen we dat het verbeterd voor haar. volgende week weer contact met de kinderarts. ben benieuwd.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Mama_anja  schreef op: 26-07-2012 09:46:09
`lijkt wel iets met koemelk te zijn moet zeggen dat sinds onze dochter op de soja en zure producten zit het goed gaat dus gewoon uit proberen en kijken wat werkt
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 03-08-2012 14:08:12
kinderarts (vervanger) is het met ons eens dat het zeer sterk lijkt op kma maar enige wat ik als advies krijg is zelf geen melkproducten te gebruiken maar wel goed op mezelf te letten. evt een dietiste erbij. maar daarvoor moet ik een verwijsbrief hebben en krijgen maar 1x vergoed zag ik in de polis.
nu weer drama....

weet soms gewoon niet meer wat te doen dan met haar mee te huilen dat ik het ook niet meer weet.

het is huilen, krijsen en soms ook echt gillen. en maar stampen met die beentjes en zichzelf slaan in haar gezichtje en krabben en duwen in haar gezichtje met haar handjes. ze is gewoon totaal over de flos.....in badje is het even goed, aan de borst is het even goed en door oververmoeidheid is het in de wandelwagen of maxicosi ook even goed. vannacht van half 3 tot 5 met haar opgezeten en vandaag gaat al niet echt heel veel beter.

meisje, hou onwijs van je, maar heb geen idee meer wat ik voor je kan doen om het makkelijker te maken voor je !!!!
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 08-08-2012 14:33:41
wanneer stopt ze nou eens met huilen/krijsen/gillen.

niets lijkt meer te helpen. maar ze heeft het ook niet makkelijk. de reflux medicatie helpt tegen de pijn maar niet tegen het spugen. de ene dag spuugt ze zoveel dat ze gewoon halve voedingen overgeeft en dan spuugt ze weer maar steeds een klein mondje. we kunnen niets vinden wat eten betreft waarop ze zou reageren (anders dan melkproducten).
ze heeft hardnekkige spruw (ondanks goede hygiene) die we er niet onder krijgen. daarvoor dus al een 4e keer een kuur waar ze misselijk van wordt.
gisteren ingeent (2e keer) waardoor ze niet lekker is.
ze pas 11 weken oud.........ik wordt helemaal gek van het niets kunnen doen voor haar.
en mensen maar roepen o als ze 3 mnd is, dan is alles voorbij !!! ja daar heb ik iets aan...echt niet dus.
over 2 weken weer terug naar de kinderarts. hoop dat hij iets zinvols kan vertellen en doen voor haar.
want hier lopen we inmiddels danig op ons tandvlees. vandaag heeft ze opgeteld een uur geslapen. zelfs tijdens het drinken aan de borst huilt ze tussen enkele slokken door.

ik probeer te genieten van de lachjes en het maken van geluidjes maar dat is zo weinig dat het niet meer voldoende is om daarna tegen uren van huilen krijsen en gillen te kunnen.

ja ik weet dat ik haar af moet geven even, maar dat kan ik niet. vraag me niet dat uit te leggen maar ik heb zo met haar te doen dat ik er zelf (en/of haar papa) er moeten zijn.
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Esthermv2  schreef op: 08-08-2012 14:40:19
Zooo herkenbaar...verschrikkelijk...je hoort je kindje nog huilen als ze stil is....
Wij zijn uiteindelijk naar een homeopatische/energetische ARTS geweest. En dat heeft geholpen....Weet niet waar je woont, maar er zal er wel ergens eentje in de buurt zitten...Hun zien meer dan een standaard arts en een vervelende onderzoeken voor je kleine meid!
Heel veel sterkte!!!
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Fruitsalade  schreef op: 08-08-2012 14:42:42
Ik heb niet alles gelezen alleen de eerste posting. Ik zal nu ook wel een boevrouw zijn.


Isaura had het ook, huilen huilen huilen, niks werkte echt helemaal niks. Toen kon ik niet meer en heb ik haar voor mijn en haar veiligheid uit logeren gestuurd. Thiuri ook gelijk meegestuurd. Ze hebben toen 1 nachtje bij mijn broer gelogeerd. En hebben we even een fijn momentje voor ons samen gehad, zodat we even konden bijtanken.

De volgende dag gingen we dr halen en bij mijn broer had ze helemaal niet gehuild. Dus ik zag de bui al hangen, maar niks was minder waar, het huilen was opgehouden. Het was een vrolijke baby geworden.!!!


Baby's nemen natuurlijk ook het gevoel van moeder over he!


Sterkte en
 
Quote
RE: weet het soms ff niet meer
Krumelke  schreef op: 08-08-2012 16:00:05
fruitsalade, geen boevrouw hoor !!! ben blij met elke reactie. ik kan met elke reactie wel iets.

ja weet dat ze mijn gevoel overneemt...daarom valt ze vaker aan de borst in slaap. want dat is het ontspannen moment van de dag.

dat ze de dag nadat ik ze weggebracht zou hebben niet meer zou huilen geloof ik niet in. zeker niet omdat ze nog onderliggende problemen heeft waardoor ze huilt. reflux, overmatig spugen, vermoedelijk kma, darmen die niet goed werken.


het alternatieve zijn we al aan het doen dmv de osteopaat. ook heeft een kinesioloog (ofzoiets) een allergietest gedaan (beetje vaag als ik eerlijk ben) maar daar kunnen we nog niets mee merken we. kma is nog niet officieel vastgesteld omdat ze nog zo klein is. ook wil de ka zeker weten hoe het met de reflux gaat. want ze blijft gewoon veel spugen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op weet het soms ff niet meer
Naam
Bericht