Menu
 

Topic:

Soms snap ik het niet

Debby1977  schreef op: 07-07-2012 18:00:19
Je ziet (ook hier) vaak hele verhalen van dingen die mensen kopen, Ipad's de nieuwste telefoontjes,de duurste merkkleren. Maar er zitten mensen tussen waarvan ik zeker weet dat ze of in de schuldsanering zitten,of gewoon financieel heel krap. En dan vraag ik me af............waar doe je het van,vertel me je geheim

Ik ben er niet jaloers op,want al die dingen zeggen mij niks,maar ben gewoon nieuwsgierig, beun je dan zwart bij? Want volgens mij kun je toch niet zo riant leven in de wsnp?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende
RE: Soms snap ik het niet
Marie8  schreef op: 09-07-2012 22:00:12
Hier ook altijd problemen in de buurt met jack russels, maar zij zullen zeggen dat mijn amerikaanse bulldog agressief is Die kan met alle vrouwtjes en met sommige mannetjes.
Krijg je van dat haantjesgedrag, grommen naar elkaar...alleen bij een JR vinden mensen het niet zo'n probleem, maar die van mij moet ik flink corrigeren met z'n grote logge lijf. Doet ie trouwens ook alleen in ons 'eigen' parkje. Ergens anders kan ie gewoon los.

Hij kost trouwens wel wat ja, aan voeding etc. Ook dierenartskosten...het gaat vaak op gewicht. Bijv. castratie is niet zo duur, maar de hond moet onder narcose en dat kost bij een grote hond veel meer geld.
Het volgen van cursus was trouwens meer een symbolisch bedrag geloof, dat stelde niet veel voor.
Ik kies ook niet voor een verzekering, ook dat verschilt per ras en gewicht dus. Ik zou me er scheel aan betalen. Maar ik kan het wel betalen als er iets is (al blijkt een onvoorzien bezoekje op zondag erg prijzig te zijn weet ik inmiddels uit ervaring).
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Jen9  schreef op: 09-07-2012 22:03:00
Deborah, de meeste van die dure auto's zijn van de zaak.. Wij kunnen er ook zo 1 nit betalen, maar er staat er wel 1 voor de deur..zonder afbetaling..
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 14-07-2012 17:14:18
Joehoe.....Sis.....ik weet niet of je hier nog eens kijkt, het topic is al wat ouder natuurlijk, maar ik wil nog ff op je koffieautomaat terugkomen haha.

Kan je mij vertellen welk type jij hebt? Ik zag de Philips Saeco HD8854/01 Exprelia Koffiemachine, die kan ook van alles, maar er zijn er meer die van alles kunnen. Zelfs daar zou je door de bomen het bos kwijt kunnen raken! Dus ik dacht....ik vraag het jou maar gewoon!
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 14-07-2012 17:30:30
Jij bent snel! Dank je!
Volgens mij is dat hem ja, als ik de foto's naast elkaar leg kan ik het verschil niet zien.
Maar hoe zit dat dan met die warme choco, daar had je het toch over?

Hij is bij Wehkamp nu afgeprijsd van 1200 voor 800, typ ik hem in op marktplaats, wordt hij in Amsterdam voor 650 aangeboden (nieuw). Wat een verschil hè.
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 14-07-2012 17:31:51
We zaten tegelijk te typen haha. Die is toch net ietsje anders als ik het display zie.
Maar jeetje 1700 euro!!! Dat krijg ik er hier nooit door!
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 14-07-2012 17:33:16
Ok, ik snap het! Ja, ik zag ook een kleiner model waar de bak van de koffiebonen dan kleiner was, en het waterreservoir is kleiner. Maar voor de rest kon hij hetzelfde in principe.
Hm....ik ga nog eens speuren....(en zeuren hihi)
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 14-07-2012 17:36:35
Hij moet hier ook op het aanrecht, dus hoe minder ruimte hij in neemt hoe beter natuurlijk!
Maar bij sommige apparaten lees ik dat hij dan alleen cappuccino kan maken en espresso, maar dan weer geen latte. Dat staat er dan bij de andere wel weer bij. (hoewel het verschil tussen latte en cappuccino volgens mij niet zo groot is?)

Maar ik ga nog eens kijken! Dank je wel voor je antwoord zo snel, nu weet ik in welke hoek ik moet zoeken!!
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Mama Van Drie  schreef op: 14-07-2012 19:50:47
O wat goed dat dit topic nog ff voorbij kwam....

Ik heb ook een vraag nog sis...jij schreef dat je goedkoper uit bent met bonen, welke bonen heb jij dan en waar haal je die?

Wij kopen ze namelijk altijd bij de V&D, daar kost een zak van 1 kilo rond de 10 euro.
Daar doen we wel even mee want mijn man is de enige hier in huis die koffie drinkt, heeft heel zo'n apparaat voor zichzelf sjonge.....

Ik heb namelijk van een vriendin gehoord die haar machine in onderhoudt had dat ze tegen haar gezegd hadden dat goedkope bonen...dus van kruidvat of merkloos...slecht voor je machine zijn.....voor het maalmechanisme...

Mijn man vindt die van de V&D erg lekker, en van illy ook maar die zijn nog duurder
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Mama Van Drie  schreef op: 15-07-2012 10:32:47
O oke Sis...ik dacht dat jij andere bonen had omdat je schreef dat je 1 zak voor 5 euro had, dan is dat een klein zakje als je de dure hebt lijkt me.

Ik denk dat we het maar houden op die van La place ( V&D) die vindt mijn man lekker en die zijn een beetje middenmoot qua prijs denk ik.

of eens op internet speuren.....kan ik ook nog wel eens kijken.
Hij drinkt alleen koffie dus hij doet wel lang met een zak van 1 kilo.
Hoe lang doe jij met zo'n 1 kilo zak denk je? Jullie drinken veel koffie he geloof ik?
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Jacquelien  schreef op: 15-07-2012 10:40:58
wij letten bij kopen er altijd op dat we bonene hebbebn van 100% arabica. Die is het lekkerst. Wij halen onze bonen bij de liddl in Duitsland. maar zij nu ook verkrijgbaar bij de grote jumbo en sommige Ahxl.

Wij hebben een jura, fantastische machine!
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Mama Van Drie  schreef op: 15-07-2012 10:55:52
Het is geen 10 euro voor een zak, voor het gemak noem ik het tien euro maar ze zijn 11.95 per zak in de aanbieding en 12.95 normaal dacht ik.
Mijn man heeft altijd de cappuchinobonen maar ze hebben2 ook de espressobonen.....rossobonen.....arabicabonen....el salvadorbonen....hondurasbonen......en zelfs biologische bonen!!
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
Hope  schreef op: 15-07-2012 11:26:01
Dus i.p.v. door de bomen het bos niet meer zien, kan je ook door de BONEN het bos niet meer zien haha
Het is nog een hele studie, zo'n apparaat

Ik ging er vanuit dat je juist niet die gewone koffiebonen van DE moest nemen, maar de espressobonen. Zodat je altijd sterke bonen hebt voor de speciale koffie zeg maar, en dat je dan voor een gewoon bakkie even de sterkte aanpast?
Want voor latte en cappuccino heb je toch sterkere bonen nodig?

Grappig, dit topic begon heel anders, nu gaat het over koffiebonen haha.
 
Quote
RE: Soms snap ik het niet
M&j  schreef op: 15-07-2012 12:26:13
FF inbreken. Er zijn maar twee koffieboon soorten, Arabica en robusta. Robusta bevat meer caffeine dan Arabica. Smaak verschillen onstaan door de plaats waar de koffie verbouwd wordt, de manier waarop het verbouwd wordt, de kwaliteit van de boon en de branding. De koffieboon die wordt gebruikt voor espresso en cappuccino is de Arabicaboon, de koffieboon voor het Hollandse snelfilter bakkie is een mengsel van beide bonen.


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende


Reageren op Soms snap ik het niet
Naam
Bericht