Menu
 

Topic:

Ojee.. het lukt niet meer

Alice  schreef op: 02-06-2012 19:43:34
De hele dag is 't me nog niet gelukt om borstvoeding te geven. Of niet echt tenminste. Ik krijg geen TSR..
Iemand enig idee hoe dat kan? Mijn zoontje is nu 20,5 maand. Zou 't op zijn?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende
RE: Ojee.. het lukt niet meer
Sennamvyent  schreef op: 29-08-2012 22:44:46
Wat fijn! Gefeliciteerd!!!
 
Quote
RE: Ojee.. het lukt niet meer
Alice  schreef op: 29-08-2012 22:57:50
Dankje Senna.. chat?
 
Quote
RE: Ojee.. het lukt niet meer
Sennamvyent  schreef op: 30-08-2012 10:00:04
Zie t nu pas, was al onderweg naar bed hihi.
Hopelijk zien we elkaar gauw weer op de chat
 
Quote
RE: Ojee.. het lukt niet meer
Ivy  schreef op: 30-08-2012 10:14:21

Fijn trouwens dat je baby gezond en wel is!  Dacht dat uit je pb-tje al opgemaakt te hebben, maar gewoon heel fijn dat dat zo is!

  Als je het net zo doet als ik, zit je over 13 jaar nog thuis   Maar, het is het waard!  Eigenlijk juist omdat je zo'n gevoelig kindje hebt en je die zelfzeker de wereld in wilt sturen.  Wat dat betreft zal het voor hem ook heerlijk zijn als jij later als je wel werkt ook nog 's middags thuis bent voor hem.  Zal toch wel moeilijk zijn als hij zoveel emoties van anderen (aan)voelt.

Hier kind 1 en 3 die anders zijn dan de meeste kinderen.  Veel mensen vonden dat ze juist maar naar school moesten en dat ik van alles verkeerd deed, maar ik ben zielsblij dat ik hen rustig heb laten ontwikkelen.  Ze zijn wel licht gepusht met sommige dingen, maar niet overdreven.  Ik denk ook dat ze dat niet aan hadden gekund.  Nu gaat het met hen allebei erg goed.  Fijn is dat om te zien.  Heb me wel zorgen om hen gemaakt, maar nu eigenlijk niet meer. 

Emigreren en financiele zekerheid...  Tja, wij gaan daar niet op wachten.  Dat gaat er misschien nooit van komen.  We hebben op dat vlak ook al teveel meegemaakt om nog hoop te hebben dat we ooit een flinke zak geld zullen hebben.  Sterker nog, ik denk dat onze situatie hier eigenlijk een beetje uitzichtloos is.  Brandstofkosten, stookkosten, voedselprijzen etc., alle kosten stijgen, maar de inkomsten niet.  Daar blijven we hier wel aan werken, maar ik ben ook een beetje bang dat een heleboel sociale voorzieningen in de toekomst toch minder zullen worden of zelfs wegvallen.  En vanwege mijn keuze om voor de kinderen te zorgen, bouw ik ook sowieso geen pensioen op.  Om nu straks hier in het slechtste bejaardentehuis te belanden...  Of uberhaupt in een bejaardentehuis...
Nee, dan zou ik liever op tijd emigreren, nog wat genieten van het leven en sterven voor het zover komt.  Live fast, die young idee.
Maar goed, het moet ook een positieve zet zijn voor onze kinderen.  Als we hen elders een betere toekomst kunnen bieden, zullen we er zeker voor gaan (nou ja, en een klein zakje geld voor vliegtickets etc.). 
Er zijn trouwens ook zoveel dingen in de maatschappij waar we in leven die me tegenstaan.  Ik weet dat het paradijs op aarde niet te vinden zal zijn, maar het lijkt me heerlijk ergens te wonen waar je er in het dagelijks leven minder mee geconfronteerd wordt (lees: wonen in een hutje op de hei ;-)).
En als ik dan moet gaan kiezen tussen hier zonder geld of ergens anders zonder geld, dan net zo lief ergens anders waar men niet per se een showroomhuis hoeft te hebben en waar het mogelijk is toch in elk geval deels zelfvoorzienend te zijn.  En, heel belangrijk, waar het warmer is dan hier. 

Het is zeker jammer dat wereldwijd zoveel volken als de aboriginals de moed lijken te hebben opgegeven!  Je ziet dat op zoveel plaatsen terugkomen, de Maori's, de Native Americans...  Echt jammer, want ze hadden zo'n rijke cultuur, daar zouden we echt veel van kunnen leren.
Ik vraag me vaak echt af wat wij westerlingen nou eigenlijk zo geweldig vinden dat onze manier van leven over de hele wereld door de strot geduwd moest worden.


En nu gauw nog een spelletje Kolonisten van Catan met mijn oudste voor hij 3 dagen gaat logeren.  Niet leuk!  Wel voor hem, niet voor mij

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende


Reageren op Ojee.. het lukt niet meer
Naam
Bericht