Menu
 

Topic:

Pakketje voor de buren aangenomen..

Mamajaxx  schreef op: 29-05-2012 09:59:12
Ik heb vorige week een pakketje aangenomen voor mijn buren.. (buren die schuin tegen over mij wonen)

Nu heeft de postbode een briefje bij hun in de bus gedaan, dat het pakketje op nummer 14 (ik dus) ligt en dat ze hem daar kunnen afhalen..

Tot de dag van vandaag ligt het pakketje nog steeds hier in huis..
Ik ben de afgelopen dagen wel weg geweest, maar de kinderen hebben tot een uur of 2/3 elke x in het zwembad gezeten voor de deur..

Ook staan de ramen gewoon open bij de buren.. Dus ze zijn gewoon thuis..

Wat zouden jullie nu doen? Ik ben er een btje klaar mee.. neem steeds pakketjes aan voor iedereen en vervolgens moet ik er achter aan gaan.. Dat ga ik dus ook niet meer doen.. alleen voor mijn directe buurvrouw..

Ik heb er eigelijk geen zin in om naar hun te lopen voor hun pakketje.. Ik ben al zo aardig geweest om hun pakketje in ontvangst te nemen..

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Anno  schreef op: 29-05-2012 13:41:00
Even langsbrengen en ik zou gewoon vragen of ze geen kaartje in de bus gehad hebben....zeggen ze ja dan zou ik vragen waarom ze het dan niet opgehaald hebben of dat ze graag een hoogzwangere heen en weer willen laten waggelen.

En ook aangeven dat je best dingen aan wilt nemen, maar als ze het nogmaals niet ophalen je er dan mee kapt
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
J  schreef op: 29-05-2012 14:17:53
Ik heb zelf ook is gehad dat er een pakketje van mij bij de buren werd bezorgd, en ik daar dus geen papiertje van had ontvangen dat het elders was afgegeven.

Maar een aantal maanden terug een hele boze overbuurvrouw: woest was ze. Het was zaterdag bezorgd en maandagochtend was ik het nog niet komen halen (Uhm ja ik was 2 dagen van vroeg tot laat weg geweest en direct daarna kids naar bedje gebracht). Ze flipte helemaal, ik ben altijd aardig en we maken altijd samen een praatje. Ik heb netjes mijn excuses aangeboden, maar: 'Nee, ik neem nooit meer wat voor je aan!!!'

Dat je voor zoiets lulligs zo kan flippen zeg, ongelofelijk!
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
J  schreef op: 29-05-2012 14:24:59
Oh ja, en mijn man er toen netjes naar toe dat het min of meer overmacht was. Kreeg hij van de overbuurman te horen: waarom gaat je vrouw dan niet gewoon naar H&M toe om daar voor kleding te kijken ipv het te laten opsturen???

Pardon??? Waar bemoeit ie zich mee. Is toch mijn goed recht om iets online te bestellen.
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Tulp  schreef op: 29-05-2012 14:38:41

Quote SennamvYenT:
[...]





Ja echt, we hadden eerder een laag hekje als afscheiding tuin, nu een hoge schutting omdat ze niet altijd zin had om hallo te zeggen.
Dus elke keer als ik har nu tegen kom zeg ik heel "spontaan" HALLOOOOO!!! ze draait gewoon der hoofd om of ze doet net of ze je niet ziet..
erg sociale mensen zijn het
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 15:42:30
Tulp, Ik ben zo'n buurvrouw Mijn buurvrouw is nieuwsgierig op het zieke af, ik negeer haar dus het liefst en heb aangegeven bij de post dat ze pakketten niet bij de buren af moeten geven omdat het haar geen flikker aan gaat wat en waar ik koop.

 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Marloes80  schreef op: 29-05-2012 16:39:40
Hebben wij dezelfde (over)buren?

 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Mamajaxx  schreef op: 29-05-2012 17:57:26
Ik heb het pakketje inmiddels zelf maar gebracht toen ik boodschappen ging doen..

Meisje doet open: Ja?
Ik: ik heb al ruim een week een pakketje voor jullie bij mij thuis staan...

meisje: Ja.. pakt het aan, en kwakt zo de deur weer dicht..

Nou daar neem ik dus never nooit meer pakketjes voor aan..
Denk je aardig te zijn..

Waar het mij dus meer om gaat, is dat je iets besteld.. je bent niet thuis.. kan gebeuren.. maar dat ik er volgens een week mee moet blijven zitten..
Ben je niet thuis of wat dan ook, prima.. maar ik heb ze van de week nog thuis zien komen,en dan ren ik echt niet ff naar buiten van buurman/vrouw heb een pakketje voor je.. en de afgelopen dagen met het mooie weer stonden continu de ramen open.. en hier kan je echt niet de ramen open laten staan als je er niet bent!

Andere buurvrouw komt altijd direct als ze thuis is en zegt wel 10 x dank je wel!

We hebben het trouwens wel over buren van net 20.. en dan mag ik indd zoals Anno zegt als hoogzwangere er langs waggelen!
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Boterbloem  schreef op: 29-05-2012 18:18:47
Je wilt het of je wilt het niet. Daar hoef je geen 20 smoesjes voor te verzinnen hihi
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Nimmie  schreef op: 29-05-2012 19:09:49
Ik zorg dat het in de avond berzorgd word dan ben ik nml thuis
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Mitch  schreef op: 29-05-2012 19:13:49
Lena ja die optie is er niet altijd helaas.
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 19:40:33
Ik snap überhaupt niet dat mensen iets bestellen om vervolgens de volgende dag niet thuis te zijn. Ik weet altijd zeker dat ik thuis ben, want ik wil dus niets gaan ophalen ( ik ben een beetje lui hehe). Nee maar serieus, ik roep dit niet zomaar, ik ben dus een postbezorger en ik loop dus tig keer tegen een dichte deur. Ik kan het nog begrijpen als je snel een boek nodig hebt voor studies, cursus etc.. Maar een jurkje van de h&m bestellen en er dan maar vanuit gaan dat het wel bij de buren terecht kan, nee heb ik nooit begrepen
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 19:43:17
Slyan, als je bij H&M bestelt kreeg je tot voor kort geen verzendbericht. Het kon zomaar 2 maanden duren voor je het binnen had.... moet ik dan eten en drinken inslaan en kluizenaar worden?

 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Spatje  schreef op: 29-05-2012 19:48:17
ja ik ga echt ook niet een dag thuiszitten voor een pakketje, ik pak ook vaker voor anderen aan, ik zie het probleem niet in het helpen van een ander, mss is er echt wel een reden voor dat ze het niet zijn komen halen, beetje lief zijn voor elkaar
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Marjolein01  schreef op: 29-05-2012 19:50:55
@ Sylan, of de post is gewoon 1 of 2 dagen te laat, ligt het pakketje nog twee lang twee breed bij Post NL. Dus die vlieger gaat niet helemaal op.

 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 19:52:21
En wat boeit het of je een dichte deur treft? Dan ga je naar de buren of komt een dag later terug... dat is je werk
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:00:48
Normaal gesproken komt het niet te laat en dan al zeker niet door de bezorgers zelf, maar door de vertraagde sortering (ja ja uitzonderingen bestaan altijd met trage bezorgers). En ik gaf h&m aan als een voorbeeld, omdat ik daar het meeste mee rondloop op het moment, maar er zijn genoeg pakketjes die nog groter zijn ( die normaal gesproken de volgende of op de 2e dag worden aangeboden) en mensen gaan doodleuk weg . Nou, als de goede man of vrouw met het oranje jasje niet komt op de dag dat je het zou willen of zou moeten hebben, dan er maar altijd vanuit gaan dat het later wordt en altijd weggaan? Maar wees gerust, je moet er toch weer op wachten nu, er is namelijk een nieuwe regel nu, als je er niet bent en buren nemen het niet voor je aan (wat dus eigenlijk wel weer een goede reden is om het dus aan te nemen voor je buren ) dan wordt het doodleuk later aangeboden en kun je het niet meer zelf ophalen
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 20:02:32
Ow top, jullie blijven dan dus gewoon elke dag komen tot ik er een keer ben? Dat is goed om te weten!
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:03:27
Ik mag me toch wel wat irriteren aan wat ik tegenkomt op mn werk of niet dan suus? Ik geloof dat iedereen zo wel iets heeft wat een beetje tegenstaat.
Ik ben namelijk niet zo, dat ik te pas en te onpas dingen bestel om ze vervolgens nooit, maar dan ook nooit zelf aan te nemen. Zo was ik al voor ik dit werk ging doen. Het is alleen nog maar irritanter geworden en we zijn trouwens niet verplicht om het af te levern bij de buren
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 20:05:43
Tuurlijk mag jij je ergeren. Ik vind het irritant hoe jij praat over je klanten, zonder al die pakketjes had jij geen baan.
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:05:56
No way, ik loop elke dag en you wish suus! Haha dat gebeurt maar een paar keertjes, net zo lang en net zo uitgerekt tot je het jurkje zelfs niet meer wilt.

Nee ergens gekheid natuurlijk (al is het wel de waarheid maar vertel het wat harder), maar je doet raar, terwijl ik gewoon een mening heb
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Sennamvyent  schreef op: 29-05-2012 20:06:54
Kind van school halen, eten halen? Natuurlijk worden pakjes altijd op juist die momenten bezorgd. Excuus meneer/mevrouw de postbode, maar mijn hele leven draait niet om u...

Hihi idd, Suus, ze maken het steeds makkelijker!
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 20:08:56
Het is ook dikke bullshit want als ik niet thuis ben krijg ik een briefje waar ik kan kiezen op welke dag en tijd ze terug komen. Dat heeft Post NL top gedaan want dan hoef ik niet de hele dag thuis te blijven als ze om 20 uur komen. Hoeft de postbezorger zich ook niet te ergeren, ik wacht met open armen op hem
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Esther Mv Thomas  schreef op: 29-05-2012 20:09:16
Het is pas leuk als je speciaal aangeeft dat je het op vrijdagavond wil hebben en het komt op zaterdagochtend.....(ja, die ochtend was ik nu net niet thuis, waarom zou ik het anders op vrijdagavond willen hebben, vraag het me dan niet.....).
Ik een briefje op de deur gedaan, want ik wilde het echt heel graag hebben. Staat het dus tegen de garagedeur, terwijl er een handtekening gegeven moest worden. Het ging maar om een Ipad van een paar honderd Euro (die ik trouwens nog niet betaald had). Ach, ik had hem tenminste wel......
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Ivy  schreef op: 29-05-2012 20:09:32
Hier zet de postbode alle pakketjes gewoon ergens naast de brievenbus
Onze bel doet het niet en de postbode heeft dat door. Die doet gewoon de poort open en zet de pakjes in of naast de brievenbus. Heb hier nog nooit bericht gekregen dat het bij de buren ligt.
Als ze iets hebben waar ik voor moet tekenen, kan ik het met een berichtje in de bus gewoon ophalen bij het postkantoor.

Bij de buren van mijn schoonouders (ons NL postadres) wordt wel heel vaak post voor ons afgegeven. Ik snap dan ook nooit dat de postbode niet gewoon een briefje in de bus stopt en het op het postkantoor legt.

Ben het met Suus eens, hoor. Als je iets bestelt heb je 9 van de 10 keer geen idee wanneer het aankomt. Je kunt toch niet serieus verwachten dat iedereen thuis blijft op de post wachten?
Ik bestel soms meerdere pakjes per week, geen idee wie wanneer verstuurt of wanneer het aankomt. Daar ga ik echt geen kalender voor bijhouden.
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:11:50
ow, wacht ja, maar dat zijn de pakketten die door de busjes bezorgd worden, ik heb het over jouw mooie h&m jurkjes suus
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 20:13:53
Mijn H&M pakketten komen ook met een busje hoor

Busje belt aan... de postbode doet dingen door de brievenbus.

Als je postbode bent snap ik helemaal niet dat je zeurt over een dichte deur eigenlijk....voor de post zit een gleuf in die deur.... hebben ze je dat niet uitgelegd?
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:15:36
Nou ja, zo heeft iedereen dus wel wat, ik naar de klanten die er nooit zijn en andersom ik altijd met het verwijt er nooit op tijd te zijn, maar hoor je mij cynisch zijn over dat ? neuh, ik weet dat men post nl af en toe kan afschieten, voel mij niet aangesproken. Andersom, als je dit elke dag tegenkomt als bezorger zelf en je serieus afvraagt waarom je dan nooit je pakketjes zelf aanneemt, dan word je verteld, zeur niet, het is je werk
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Bettie  schreef op: 29-05-2012 20:17:13
Hihihi, vandaag werden er hier 4 pakjes bezorgd.

Zit zelf al meer dan een week op onder andere een groot kledingpakket te wachten dat maar niet komt en ergens in de verzending blijft steken. Dus ik hing de vlag al bijna uit toen onze oude trouwe postbesteller aanbelde. Hij moest vreselijk lachen want het waren 4 pakketjes voor 3 verschillende buren, en ik reageerde echt , yes mijn kleren voor het feestje van donderdag zijn er eindelijk. Niet dus maar onze pakjesbezorger kon ook weer eventjes lachen.

Gelukkig gaat het hier over en weer al zijn wij wel het meeste thuis en krijgen dus ook meestal die dingen door de deur. In de week van hemelvaart heeft er de hele week een pakje gelegen van de buurvrouw die met vakantie was. Ze wist wat ze ging krijgen en dat lag een paar dagen in het sorteercentrum te wachten waardoor het kwam toen ze weg was. Nou, geen probleem wij zetten het wel in ons depot (gang). Eerlijk is eerlijk; ze was nog geen kwartier thuis toen de bel al ging.

Ik vind dat als je gewoon thuis bent of op een christelijk tijdstip thuiskomt, je best even bij de buren het pakje kunt ophalen. (tenzij je het niet weet dat het daar ligt, maar goed dat is een ander verhaal)
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Slyan  schreef op: 29-05-2012 20:18:23
haha nou ja sorry hoor, maar verlaag je je nu werkelijk door mij af te katten, terwijl ik een mening geef over dichte deuren die eigenlijk ook wel eens open horen te gaan. Want ik heb het dan voornamelijk over mensen die dus altijd bestellen en vaak meerdere keren en alles maar bij de buren willen. Ik vond dit al voor mijn werk al een beetje vaag
 
Quote
RE: Pakketje voor de buren aangenomen..
Suus  schreef op: 29-05-2012 20:22:08
Uhm... ik kaats je bal terug... als jij dat laag vindt zegt dat misschien iets over jou?

We hebben het hier over pakketten en dan heb jij het ineens niet over de pakketten die met een busje komen... das raar hoor....zeker als je daar werkt.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Pakketje voor de buren aangenomen..
Naam
Bericht