Menu
 

Topic:

Wat een tegenvaller!

Ff Zo...  schreef op: 13-05-2012 08:00:13
Hoi meiden, ff lekker klagen want ik ben zo boos!, gister waren we naar de winkels om boodschappen te doen, ik tik tegen het autoraam omdat de deur op slot zat en man had niet in de gaten dat de deur op slot zat, ik stap in, kijk naar mijn trouwring, is de steen eruit volle paniek van mijn kant, gelukkig nog terug kunnen vinden maar ja wel erg balen natuurlijk, nou wij waren thuis zegt man ineens: mijn vader komt morgen...ik zei nou het is morgen mijn dag en daar heb ik geen zin in (heb gewoon niks met mijn schoonvader, wat hij vind is altijd beter enz, maar ja afgezegt heeft hij hem dus niet....ik heb gezegt dat ik hem een botte ... vind omdat hij mijn dag zo verpest...heb ook gezegt als hij komt ben ik weg....maar goed wat me nu weer gebeurde....vandaag mijn eerste moederdag, nu moest ik mijn man al meehelpen met het moederdagcadeautje omdat hij niet wist hoe hij het aan moest pakken ik heb duidelijk gezegd dat ik dat niet leuk vind want zoiets moet "geheim" blijven vind ik.
Maar goed uiteindelijk maar geholpen, bleek een fotocollage te zijn van onze zoon...
Natuurlijk hartstikke leuk en was wel blij dat ik de foto's uit moest zoeken want diegene die hij koos waren de niet echt leuke en de collage komt in onze woonkamer.
Maar goed, we gaan om half 3 naar bed vannacht....ja tot zolaat zijn we bezig geweest maar goed ik dacht lekker uit te kunnen slapen.
Onze zoon is altijd wel vroeg wakker maar goed hij kon dan wel even bij ons in bed maar wat doet mijn man nou?
Tilt hem zo vanuit zijn bed in ons bed terwijl ik zei dat hij wel even verschoond moest worden.
Ik hou heel veel van mijn zoon hoor maar na een hele nacht een luier omgehad te hebben ruikt hij niet zo lekker (logisch)
Ik zei: zou fijn zijn als hij een schone luier zou hebben....waarop hij zei: ja doe ik zo wel...ik krijg daar zo de balen van meiden, waarom kan hij nou niet 1 ding goed doen...dus ik ben maar opgestaan, hij zei al ja ik ga al, ga maar liggen maar ja was ondertussen zo klaar wakker....nou dan hoeft het slapen ook al niet meer...
Hij zit nu ook op de bank...bah...helemaal geen zin in vandaag.
Hoop dat julllie een leukere dag hebben als mij....ik moet zo op de vlucht voor mijn schoonvader.
 
Quote
Navigatie
RE: Wat een tegenvaller!
Jomi  schreef op: 13-05-2012 08:03:19
Ieder jaar zijn er zulke topics....Dus je zal vqst nog wel lotgenoten vinden

Til er niet zo zwaar aan joh! Je moet je eigen geluk maken he...
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ff Zo  schreef op: 13-05-2012 08:10:24
Ja weet dat ik mijn eigen geluk moet maken maar ik had er gewoon hoge verwachtingen van...stom he
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Jomi  schreef op: 13-05-2012 08:16:18
niet stom, maar niet zo hamdig. Nu voel je je boos en teleurgesteld terwijl dat niet nodig is...
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Quincy  schreef op: 13-05-2012 08:37:26
ah hier een sago man, en een meisje wat verdrietig, want ze denkt dat ze alles verkeerd doet.

owh daar komen ze aan, met ontbijtje en een cadootje wat ze gemaakt heeft.

 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anna28  schreef op: 13-05-2012 08:54:30


knuffel voor jou en maak er zelf maar een gezellige dag van
laat je niet wegjagen door je schoonvader, pak je kereltje op en ga lekker naar buiten ofzo

Hier ook een man die niet ziet hoe hij mams in de watten kan leggen... nou dan niet hoor, leg ik mezelf lekker in de watten Ik ga straks lekker op pad, is hier mooi weer en neem de kleine mee.
Vanmiddag lekker steengrillen bij mn schoonmoeder (supermens) dus dat wordt vast gezellig!

Knuff voor jou!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Quincy  schreef op: 13-05-2012 08:58:08
ontbijtje een zachte beschuit met kaas.
en melk.
en een mooi ketting van macaronie straafjes en een hart in het midden, en een tekening.

en kreeg ook nog veel lieve woorden, mama hou van je en ik zal goed voor je zorgen.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Jolijn  schreef op: 13-05-2012 09:24:20
vanuit zijn perspectief zal hij haast wel het gevoel hebben dat hij toch niets goeds kan doen.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ff Zo  schreef op: 13-05-2012 09:25:53
Dank je Anna!!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Indy  schreef op: 13-05-2012 09:27:12
oke dat je misschien geen zin hebt in je schoonvader op moederdag kan ik me voorstellen. maar de rest vind ik gezeur!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Draakje  schreef op: 13-05-2012 09:37:47
Ik vind het wel heel zwaar op de hand hoor. Ik kan mij voorstellen dat je misschien niet zit te wachten op je schoonvader met moederdag als je niets met hem hebt.
Maar wat betreft je moederdagkado....sjongejonge. Als hij zelf de fotocollage had gemaakt was het toch niet goed geweest, want hij zou geen leuke foto's gekozen hebben.
En is het zo'n ramp dat de kleine niet direct een schone luier krijgt? Waarom kan hij nu niet 1 ding goed doen???? zucht

 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Draakje  schreef op: 13-05-2012 09:38:57
Het duurde even voor ik kon posten, omdat mijn zoontje tussendoor kwam. Zie nu dat Indy iets soortgelijks postte
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anita Mv K*ay  schreef op: 13-05-2012 09:40:56
Jeetje, sorry hoor, maar ik vind het een beetje zeuren.

Is toch juist hardstikke leuk dat hij jou zelf de foto's laat uitzoeken? Weet je zeker dat het mooie foto's zijn. En ja, met een volle luier in bed....hoe erg is dat nu? Hij dacht ws. Het is moederdag, dus eerst naar mama.

Alleen je schoonvader, dat is iets minder, maar voor de rest? Dit is je eerste moederdag...er volgen er nog veel, maar je moet het wel waarderen.


Mijn man doet sowieso al niets....maar ik ben zijn moeder dan ook niet
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Roos  schreef op: 13-05-2012 10:08:11
Haha ieder jaar op ieder forum zijn deze topics er weer. Het is moederdag en jou man is niet je kind toch. Vind je berichtje erg veel onvriendelijkheid uitstralen en als je altijd zo negatief bent dan vind ik het juist sneu voor jou man.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Mama Van Drie  schreef op: 13-05-2012 10:37:31
En dan maar vragen waarom huwelijken en relaties toch zo vaak stranden.....ik snap het wel als je je zo opstelt......

Mannen houden nu eenmaal niet van gezeik en vrouwen kunnen dat nu juist zo goed vaak......bewust zijn dus van hoe je dinge brengt of hoe je reageert...is het ECHT zo erg dat je zoontje v geen schone luier krijgt gelijk?
is het ECHT zo erg dat je je partner een beetje moet helpen met een moederdag idee/kado?....je zegt zelf dat je dat achteraf niet erg vond omdat jij mooiere foto's uitgezocht hebt als dat je partner gedaan had.....hm...dan wil Ik niet weten wat je reactie had geweest als hij het toch zelf uitgezocht had zonder jou ' goedkeuring' ....had je dan ook commentaar gehad? Dat hij bv beter andere foto's had kunnen kiezen? Misschien iets om over na te denken.

En sommige mannen zijn nu eenmaal niet zo creatief met het bedenken van verrassingen.....daar kan je je de rest van je leven druk over maken of je accepteert dat, en anders had je beter moeten zoeken naar een geschiktere partner op dat gebied.

Ik kom nu misschien wat bot over maar ik wordt ook zo schijtflauw van dit gezever en gezeur......want als je het geod bekijkt....waar GAAT het nou over?.....
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Mama Van Drie  schreef op: 13-05-2012 10:42:04
Ik heb ooit eens ergens het volgende gelezen.....vrouwen zijn vanaf het begin bezig hun vriend/partner/man te vormen en te corrigeren naar hoe ze hem het liefste willen hebben en hoe ze hem het liefste zien....en dan uiteindelijk klagen ze dat het helemaal de man niet meer is die ze toen hebben leren kennen........ook iets om over na te denken!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Mitch  schreef op: 13-05-2012 10:47:32
Je zegt zelf al dat je blij was dat je mee moest helpen de foto's uitzoeken, omdat je de foto's die hij uitkoos niet leuk vond.
Eigenlijk dus juist handig dat hij je vroeg om mee te helpen.

Ik ben altijd degene die onze dochter zo bij ons in bed werpt, mijn man begint dan ook te zeuren dat ze verschoont moet worden
Ze heeft dan 12 uur in haar luier gelegen, die 5 minuutjes kunnen er dan ook best nog bij denk ik dan :d

Ik begrijp het denk ik wel hoor je " frustratie" maar ik denk dat dat komt omdat er zo een perfect plaatje geschetst word altijd van moederdag.
Het moet altijd lief het moet altijd attent het moet altijd romantisch het moet.....
Maar niets moet, je moet er je eigen draai aan geven en de standaarden loslaten, dan word je vanzelf een blijer mens denk ik dan.

Meid geniet van je moederdag vandaag, laat de negatieve dingetjes los, en wees trots dat je moeder bent en dat je een lekker eigen, onhandige, goedbedoelend gezin heb.
Fijne moederdag.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Son  schreef op: 13-05-2012 11:01:43
sjonge jonge..sorry hoor, wat is nou het probleem eigenlijk ? Het is toch ook een toneelstuk allemaal. Thomas was ook om 7 uur al wakker en lag tussen ons in...Sander had een half uur nodig om wakker te worden...Nou en...hij gaat er toch maar uit en doet zijn best Ik was dus ondertussen al een half uur wakker (en nee, niet verschoond, zijn snot stinkt op dit moment erger dan zijn luier)
Ik ben wel weer in slaap gevallen en werd om 9 uur wakker van de geluiden beneden (nee hij denkt er niet aan om ze zachtjes te laten doen...) dus ik heb boven een half uur in bed gewacht....so what...toen ik ze de trap op hoorden komen deed ik snel mijn ogen dicht

Maak je niet zo druk om de kleine dingen,
probeer te genieten van de kleine dingen.
Hij heeft er toch aan gedacht om iets te doen en is misschien onzeker en vraagt het aan jou, hij wil jou dus plezieren !! Want als hij niks had gevraagd en het was niet goed genoeg geweest....nou dan heb je dat weer.

Don't worry
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Esther Mv Thomas  schreef op: 13-05-2012 11:27:19
Mijn man is gewoon werken hoor, ik moet gewoon alles zelf doen (laat mijn zoontje nog maar niet teveel in de keuken tekeer gaan, dan kan ik dat toch ook weer opruimen).
Zoonlief zit nu lekker boven te spelen: dat is voor mij al moederdag genoeg!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Alice  schreef op: 13-05-2012 11:42:26
Misschien moet je Senna's gedichtje even lezen voor de nodige dosis perspectief

http://www.mama-life.nl/content.php?pagina=forum/lees&id=5669
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Mikmvg  schreef op: 13-05-2012 12:08:21

Quote Draakje:
Ik vind het wel heel zwaar op de hand hoor. Ik kan mij voorstellen dat je misschien niet zit te wachten op je schoonvader met moederdag als je niets met hem hebt.
Maar wat betreft je moederdagkado....sjongejonge. Als hij zelf de fotocollage had gemaakt was het toch niet goed geweest, want hij zou geen leuke foto's gekozen hebben.
En is het zo'n ramp dat de kleine niet direct een schone luier krijgt? Waarom kan hij nu niet 1 ding goed doen???? zucht



eens....
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Peppa  schreef op: 13-05-2012 12:29:54
Ik ben vandaag ook alleen met de kids. Man vliegt vandaag weer terug en zou eigenlijk vanmiddag thuis zijn maar heeft nu ook nog eens flinke vertraging waardoor hij pas vanavond laat landt. Maar heb wel al lekker gefietst vanochtend samen met de kinderen en ben verwend door ze dus superleuke dag. 't Is maar wat je er zelf van maakt.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 13-05-2012 13:43:27
De meeste mensen vinden het gezeur (ik trouwens ook). Maar dan heb je wel een serieus probleem hoor, als je op alle slakken zout legt. En niks vanuit jezelf bekijkt maar overal hem de schuld van geeft.

Misschien is het wel een teken dat de steen uit je trouwring is gevallen, gezien hoe jij je man behaldelt.

Wat lief dat hij een collage wilde maken terwijl dat niet eens nodig is want jij bent zijn moeder toch niet, en wat lief dat hij jullie zoontje pakte om bij jullie te liggen, hij wilde er duidelijk een fijn gezinsmoment van maken.

En die zin over je schoonvader: "ik heb gezegt dat ik hem een botte ... vind omdat hij mijn dag zo verpest", denk er eens over na of jij zelf ook niet zulk gedrag vertoont.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Karinmv3  schreef op: 13-05-2012 20:09:33
Ik denk dat het tijd is om even van een afstand naar jezelf te kijken. Ik denk dat je het niet bewust zo bedoelt, maar als je altijd zo bent vind ik het knap van je man dat hij nog zo zijn best doet.
Dat van je schoonvader is jammer, maar ik denk dat je man helemaal niet weet dat jij zo graag een hele dag moederdag wil vieren.
Ik vind het heel lief dat hij graag een foto collage wilde maken voor je. Echt een cadeautje voor een moeder. Maar zoals je zelf al zegt kan hij toch nooit eens iets goed doen, dus vraagt die arme man maar aan jou welke foto's hij moet nemen en doet het vervolgens nog niet goed.
De luier van jullie kindje was vast niet fris meer, maar het is moederdag, je man neemt je kindje in bed, waarschijnlijk om dat te vieren samen en vervolgens wijs je dat af en stapt het bed alsnog uit, terwijl je man je misschien even met de kleine wilde laten knuffelen en er alsnog uit was gegaan om je te verwennen en je de door jou zo gewenste perfecte moederdag proberen te geven.
Natuurlijk kan ik het allemaal verkeerd intepreteren, maar misschien kun je er eens op een andere manier naar kijken. Grote kans dat jouw man net zo wanhopig wordt van jou als andersom als je je zo opstelt.

Ik zou zeggen geef je man een lekkere knuffel, maak de rest van de dag gezellig en geef met vaderdag het goede voorbeeld, zodat hij weet wat je andersom terug verwacht. Nog moederdagen genoeg om het weer goed te maken.
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Ladybug  schreef op: 13-05-2012 20:29:54
ik zat vanmorgen al vroeg met de jongste beneden... mijn man heeft gister gewoon een drukke werkdag gehad....

wat een gemiep om niks zeg...
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Liefje  schreef op: 13-05-2012 20:43:25
Ik snap je volkomen hoor eerst krijg je te horen dat schoonvader komt terwijl hij weet dat jij dat niet leuk vind en het morgen moederdag is een dag voor jou.

Dan ben je dus al shaggie dan komt hij ook nog even melden dat je moet helpen met het kado terwijl hij toch al wel zeker een maand weet dat het moederdag wordt en dus al veel eerder iets had kunnen doen, achteraf is dat dan niet zo heel erg want nu zitten er in ieder geval de fotos in die je wilt (al moet ik wel zeggen dat als iets uit liefde gemaakt is je het gewoon mooi behoort te vinden en daarbij elke foto van mij kind is mooi)....maar goed je was al shaggie dus kijk je er anders naar.

Dan is het de volgende dag en moet jij gewoon ook nog een de luier doet omdat meneer met zijn luie reet wel zegt dat hij gaat maar ondertussen mooi niet opstaat.

Als hij gewoon meteen zijn schoonvader af had gezegd was jij niet al shaggie geweest en had je de andere punten weer voor lief genomen toch?

Zo werkte het bij mij in ieder geval wel, echt soms ben ik gewoon toch zo blij lekker alleen met mijn zoon te wonen...

 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Nelia  schreef op: 13-05-2012 21:35:53
Zoals wel vaker vind ik dat er erg negatief wordt gereageerd op een topic die onder "even lekker klagen" staat. TO wil even afreageren en opent hier een topic. Vervolgens krijgt ze ook nog de volle laag van jullie. Nodig? Nee!
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anna28  schreef op: 13-05-2012 21:43:14

Quote Nelia:
Zoals wel vaker vind ik dat er erg negatief wordt gereageerd op een topic die onder "even lekker klagen" staat. TO wil even afreageren en opent hier een topic. Vervolgens krijgt ze ook nog de volle laag van jullie. Nodig? Nee!



mee eens. Het is haar gevoel op dat moment. Dat mag ze even lekker spuien toch? En of die gevoelens terecht zijn of niet, daar kan niemand over oordelen omdat niemand de hele situatie kent denk ik.
Hoop dat TO verder een gezellige dag heeft gehad en dat alle mama's hier een leuke moederdag gehad hebben
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Indy  schreef op: 13-05-2012 21:47:14
dus als iemand een topic opent onder klagen dan moet je een -ja-en-amen- antwoord geven?
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Anna28  schreef op: 13-05-2012 21:52:36

Quote Indy:
dus als iemand een topic opent onder klagen dan moet je een -ja-en-amen- antwoord geven?



tuurlijk niet, maar sommige reacties mogen best wat subieler

Maar weet je, iedereen heeft zn mening, en dat mag ook. Maar bepaalde reacties vind ik gewoon wat te scherp. Niet nodig mijns inziens.

Ik ben ook geen ja- en amen tyepetje, maar zal ook niet snel zeggen dat iemand zeurt, op alle slakken zout legt of dat haar relatie waarschijnlijk slecht is.
Als iemand dat zo beleefd en ze zet het in 'even lekker klagen' dan mag ze van mij klagen zonder gelijk de wind van voren te krijgen
 
Quote
RE: Wat een tegenvaller!
Alice  schreef op: 13-05-2012 21:58:55
Njah.. ze wist zelf ook wel dat 't gezeur was denk ik.. anders post je 't niet anoniem denk ik.
Vind wel dat je iemand er op mag wijzen dat 't van een andere kant bekeken, misschien niet zo handig is. Zonder meteen lelijk te doen, dat wel.

Ik twijfelde zelf eigenlijk of dit wel een serieus topic was, kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand echt zo doet. Niet willen knuffelen met je kindje omdat die niet zo fris is.. vind ik echt heel erg raar.
MAar goed... TO heeft volgens mij lekker haar hart gelucht en is helemaal niet meer bezig met dit topic
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat een tegenvaller!
Naam
Bericht