Menu
 

Topic:

Huilende baby

Frankrijk  schreef op: 22-07-2017 12:08:14
Eergisteren is tegenover ons een gezin op de camping gekomen met een baby van maand of 8. De eerste nacht heeft de baby alleen maar gehuild. Oké misschien moe van de reis of warm dachten wij.

Maar helaas huilt hij heel veel de hele dag en nacht. We slapen zon 4 uur per nacht dus ben best moe en ik merk dat ik me ga irriteren. Snap dat die ouders daar ook weinig aan kunnen doen en zich waarschijnlijk ook opgelaten voelen. Ze slapen in een tent dus supergehorig.  



  • Ik weet niet wat ik hiermee moet maar op deze manier hebben wij ook geen vakantie. Die mensen er op aanspreken vind ik ook zo wat. Jullie dit wel eens meegemaakt. We kampeten al jaren en zijn aardig wat gewend en stoor me niet snel, maar dit gehuil gaat door merg en been en is niet te negeren 

 
Quote
Navigatie
RE: Huilende baby
Bettie  schreef op: 23-07-2017 19:53:01
Kampeervakantie met een baby zou ik niet zo zien zitten. Onze dochter was bijna 2 toen we voor het eerst gingen kamperen. Dat ging prima; behalve het slapen. Na 3 intensieve avonden/nachten vonden wij het ei van colombus uit; ze sliep alleen in de buggy. Nou geen probleem. dichtgeritste slaapzak mét een gat erin geknipt voor de veiligheidsgordels en slapen maar.

Ik snap dat je als ouders niet altijd wat kunt doen aan het gehuil van je baby/kind. Maar als dit zo intensief is én het dag en nacht doorgaat. Er bovendien mensen vertrekken vanwege jouw baby...ik zou mij zielsongelukkig voelen. En keihard wegrennen.

En dat is geen negativiteit naar die ouders toe maar wel het feit dat er meer mensen op vakantie gaan/zijn en niet iedereen 'last' van mijn kind hoeft te hebben. En ja...kamperen geeft soms overlast in de vorm van geluid. Maar net zoals ik verwacht dat mijn gezin rekening houdt met anderen, verwacht ik dat andersom ook.
 
Quote
RE: Huilende baby
Dano  schreef op: 23-07-2017 22:02:41
Stja ze hebben nog twee kinderen.
misschien hebben ze weinig geld en kunnen ze alleen kamperen. 
Ze willen de andere kinderen ook een vakantie geven.....
en misschien is de jongste thuis wel een voorbeeldig kind. Misschien is er thuis niks aan de hand.

feit is dat je pech kunt hebben op een camping. Een groep jongeren naast je is ook afschuwelijk .

ik snap dat het voor de rest een drama is , maar die ouders.... wat een vakantie hebben die.....😞
 
Quote
RE: Huilende baby
Bettie  schreef op: 23-07-2017 22:15:45
Dat snap ik Dano maar als het kind thuis voorbeeldig is, had ik snel mijn biezen gepakt. Dit is voor niemand en zeker voor de ouders geen vakantie maar afzien. Vraag mij dan af wat erger is.

En dan trekken we het 'ik-verveel-mij-rot- potje maar open. Komen leuke dingen uit die je samen met je kind(eren) kunt gaan doen. Hoeft niet veel te kosten en succes verzekerd.
 
Quote
RE: Huilende baby
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 23-07-2017 22:42:56
Ik begrijp dan echt niet dat ze zelf blijven op de camping... zou me rot schamen en zelf ook niet op mijn gemak vakantie vieren.
 
Quote
RE: Huilende baby
Lisje  schreef op: 23-07-2017 23:12:11
Zijn het Fransen of zo, dat niemand er mee gaat praten? Er mee praten, kan toch wel helpen voor hoe je ermee omgaat denk ik. Nu wordt de ergenis alleen maar groter. Je weet niets van het hoe en waarom. Soweiso vervelend voor alle partijen.
 
Quote
RE: Huilende baby
Kees  schreef op: 24-07-2017 08:25:56
eens met Lisje...
communiceren!!

wat is het probleem? hoe staan ze er zelf in? kun je helpen? miss gaan ze morgen zelf wel wef. miss zijn ze doodongelukkig wordt er geklaagd en worden ze genegeerd...

voor geen enkele partij leuk.

ik heb toevallig ook een baby op het veldje nu op camping. best vroeg laat hij zich horen ja...en op volume...maar ja, gister hoorde zemijn kids.
en weet ik nu meervan gezin door ze koffie aan te bieden...scheelt echt!
 
Quote
RE: Huilende baby
Frankrijk  schreef op: 24-07-2017 09:25:03
Vanmorgen was het 4.15.Wij zijn vroeg vertrokken dus zagen hoe oudste 2 kids hun broertje om 0700 in de buggy zette zodat pap en mam nog konden blijven liggen. 

Mensen zijn heel afstandelijk. Heb ze koffie aangeboden maar ze wilden duidelijk geen contact 
 
Quote
RE: Huilende baby
Mama Van Drie  schreef op: 24-07-2017 09:59:21
Belachelijk....ouders hebben duidelijk een heel servies voor hun kop.

Heel bijzonder dat je geen communicatie aangaat met medekampeerders als je zo'n vreselijk jankend kind bij je hebt.
Nog vreemder vind ik dat er mensen weggaan voor jouw probleem,cdat de eigenaar van de camping dat niet anders aanpakt snap ik niet.

Misdragende pubers worden ook verwijderd, dit is een baby...dat ligt lastiger maar als ouders zou je het fatsoen in je donder moeten hebben om dan zelf weg te gaan.
Dat ontbreekt duidelijk.
 
Quote
RE: Huilende baby
Made  schreef op: 24-07-2017 10:02:40
Ik vind het erg egoïstisch van die mensen. Wat de reden ook.is, ik zou me rot schamen om anderen hun vakantie zo te bederven en zoun biezen pakken in hun geval.

Ik weet niet wat ik zelf zou doen als ik daar last van had. Ik kan na een huilbaby nog steeds erg slecht tegen babygehuil, gaat me door merg en been en het zou echt mn vakantie bederven.
 
Quote
RE: Huilende baby
Frankrijk  schreef op: 24-07-2017 10:52:35

Quote Made:
Ik vind het erg egoïstisch van die mensen. Wat de reden ook.is, ik zou me rot schamen om anderen hun vakantie zo te bederven en zoun biezen pakken in hun geval.

Ik weet niet wat ik zelf zou doen als ik daar last van had. Ik kan na een huilbaby nog steeds erg slecht tegen babygehuil, gaat me door merg en been en het zou echt mn vakantie bederven.



Dat heb ik hetzelfde. Mijn dochter was een huilbaby.
 
Quote
RE: Huilende baby
Banana  schreef op: 24-07-2017 11:03:22
ik voelde me toen al bezwaard dat ze 30 min huilde :O 
affijn voor de andere kindere vakantie?? denk datdie thuis ook bter af zijn als ze al zo met die bby zeulen en bezig moeten zijn 
zij hebben ongetwijfeld ook wel door dat pa en ma niet fit zijn en steeds met die kleine bezig zijn hebben ze mijn inziens ook niets aan 
dan kan j beter thuis zitten en om de beurt wat met die andere kids onder nemen dan hebben ze pas hun tijd ipv steeds op de vlucht met pa en ma omdat de baby krijst 
 
Quote
RE: Huilende baby
Minou  schreef op: 24-07-2017 11:13:22
Zo jammer, heb je gespaard en je erop verheugd en gaat het zo Sneu voor die mensen, maar had dat sowieso niet gedaan met een (huil)baby naar een massale gelegenheid waar mensen dicht op elkaar zitten. 

Waar ga je heen? Andere camping of retour NL?
 
Quote
RE: Huilende baby
Made  schreef op: 24-07-2017 11:31:18
Ik vind het eerder sneu voor de mensen eromheen...die hebben hier al helemaal niet voor gekozen. 
Als je zelf met een baby op vakantie gaat weet je dat je dit eventueel zou kunnen verwachten
 
Quote
RE: Huilende baby
Minou  schreef op: 24-07-2017 11:36:35
Voor de mensen er omheen vind ik het meer dan sneu zelfs
 
Quote
RE: Huilende baby
Frankrijk  schreef op: 24-07-2017 12:58:08
Wij zijn richting huis. Zoeken nog een camping in noord Frankrijk voor paar dagen, donderdag echt naar huis
 
Quote
RE: Huilende baby
Minou  schreef op: 24-07-2017 15:27:37
Hopelijk kun je nog ff genieten meis!
 
Quote
RE: Huilende baby
Senna  schreef op: 25-07-2017 17:36:17
Wij waren zo'n gezin met huilbaby op de camping. Veeeeeeel gelopen en rondgereden, dan was hij rustiger. 
Niet eens aan gedacht om naar huis te gaan, het was fijn om er even uit te zijn!
Gelukkig kregen we veel begrip van medekampeerders!
 
Quote
RE: Huilende baby
Frankrijk  schreef op: 25-07-2017 21:23:47
Aan mijn begrip zit wel een beperking hoor als mijn vakantie verpest wordt door het continu gehuil van een baby. Snap best dat je als ouder hier niks aan kan doen maar je verpest wel andermans vakantie door geluidsoverlast. 

Om het uur wakker gekrijst worden in de nacht door andermans baby is niet iets wat ik op vakantie wil. Kamperen is geven en nemen en uiteraard heb je meer "last" van elkaar dan thuis. Maar dit vond ik echt veel te ver gaan
 
Quote
RE: Huilende baby
Jo  schreef op: 25-07-2017 21:43:36
1 Nachtje zeg je nog oké niet zo leuk maar het was 1 keer, maar meerdere nachten (en dagen) nee daar zou ik ook niet tegen kunnen.
We hebben vorige zomer 2 dagen op een camping gestaan (2 nachten) naast een grote boerderij met koeienstallen, nou ik kan je vertellen dat je je af en toe rot schrok van het geloei, alsof ze in je tent stonden, maar baby gehuil gaat je door merg en been.
 
Quote
RE: Huilende baby
Jomi  schreef op: 25-07-2017 22:13:39
Ik heb net mijn eerste nachtje op de camping erop zitten en ik ben vannacht 3 keer wakker geworden van een huilend kind. Was niet lang en vader was er gelijk bij, maar ik werd dus wel 3x wakker van. 

En ik ben niet boos of geirriteerd, maar het is wel even vervelend. Dus ik snap jouw frustratie nu wel volkomen.
 
Quote
RE: Huilende baby
Saskiamv2boys  schreef op: 26-07-2017 09:04:16
Ik snap het helemaal ons bram huilt in de nacht ook nog wel veel van de pijn in zijn benen.
Daarom voor ons geen tent meer..
 
Quote
RE: Huilende baby
Fransje72  schreef op: 28-07-2017 01:41:50
Ik weet nog, heel lang geleden want ik ging nog met mijn ouders op vakantie, stond er ook een gezin met huilbaby in onze "buurt". Kind viel alleen in slaap in de auto. Dus vaders ging rond slaaptijd een stukje rijden. Maar s nachts werd ie ook vaak wakker en huilde dan. Na een paar dagen was het niet meer leuk. Maar toen probeerden de mensen om hun heen ze te helpen. Oudere kinderen (tueners) Namen de oudste mee naar de speeltuin of zwembad,;anderen gingen met de baby in de kinderwagen wandelen als ie begon te huilen, enz. En doordat de ouders Door hadden dat ze niet alleen stonden, werden ook zij "relaxter " en dat voelde de baby ook. Die hoefde na een dag of 5 alleen nog rond slaaptijd in de auto een rondje te rijden.
Dit is sl zo'n 25 jaar geleden en was in Frankrijk. 
Even een positief verhaal. (En ja, ook ik erger me aan huilbaby's )
 
Quote
RE: Huilende baby
Ma Dalton  schreef op: 28-07-2017 09:58:00
Mooi verhaal. 

voor veel mensen is 5 dagen gehuil al een halve of zelfs de hele vakantie. Ik vind het  nogal wat als je anderen zo'n overlast bezorgd. Ook al is het onbedoeld. 


Mijn huilbaby stopte gewoon niet met huilen want die had ernstige reflux. Als een baby veel huilt , is het een baby die veel huilt en misschien kun je daar samen iets aan doen. Aan mijn 2e had je de eerste 4,5 maand niks kunnen doen, al had de hele camping een circusact opgevoerd. 

Als de halve camping zich uiteindelijk uit nood met je gezin moet bemoeien om rust te creëeren had je denk ik beter thuis kunnen blijven. Of je gaat gewoon naar huis. Soms is het gewoon niet leuker. Volgend jaar meer geluk. 



 
Quote
RE: Huilende baby
Jarofe  schreef op: 29-07-2017 17:32:51
Hier ervaring met huilbaby's en nee heel mijn hoofd stond er niet naar om te gaan kamperen.

Met de jongste, toen zij 14 maanden was, met de boot naar Zweden geweest.
Zij wilde absoluut niet slapen, van alles geprobeerd bij ons in bed leggen maar helaas.
Ik ben er met haar uitgegaan, die hutjes zijn zo gehorig, iedereen kon ongewild mee genieten.
Heel de nacht rondgelopen op zo'n uitgestorven boot en dat kind maar wakker en lopen etc.
Mijn man en mijn andere kinderen hadden in ieder geval een goede nachtrust gehad en de mensen om ons heen ook.

Echt kamperen durfden we pas toen de jongste een jaar of 3 was, toen sliepen ze hier eindelijk door.
In een vliegtuig durfden wij ze ook niet mee te nemen, wij hebben gewoon best jankerds van baby's/ peuters gehad, gelukkig zijn ze er overheen gegroeid.
 
Quote
RE: Huilende baby
Jarofe  schreef op: 29-07-2017 17:33:42
En ja ik zou mij best ergeren hieraan.
Ik ben echt toe aan mijn vakantie en als dan mijn nachtrust erbij inschiet word ik niet vrolijk
 
Quote
Navigatie


Reageren op Huilende baby
Naam
Bericht