Menu
 

Topic:

onverwachts zwanger

Maar Even Zo  schreef op: 20-06-2016 10:24:57
Even anoniem hoor, de huisarts liet me vanmorgen nogal schrikken, ben nog in shock. Ik voel me al een aantal weken niet fit en allerlei klachten. Daarmee vorige week naar de huisarts gegaan, hartslag en bloeddruk waren te hoog dus hij wilde wat dingen in het bloed na laten kijken. Hij heeft van cholesterol tot hcg aangekruist. Word ik vanmorgen gebeld, alles in je bloed is goed, maar er kwam wel wat ander suit, dus ik O wat dan? Is is hcg waargenomen in je bloed. Mijn reactie was huh hoe kan dat nu weer.  Nog even met hem gesproken en later vandaag een afspraak en ik krijg vanmiddag een spoedecho.

Echt, dit had ik niet zien aankomen. Er gaan nu zoveel vragen door m'n hoofd.  Ik slik altijd de pil door dus heb werkelijk geen idee hoe lang ik zou moeten zijn. Zal geen 5 of 9 maanden zijn want dan had ik wel wat gevoeld. Eerlijk gezegd had ik het baby tijdperk wel afgesloten, ik ben 41, we hebben al 3 kinderen, de oudste 14 de jongste bijna 4. Wil ik dit wel?  Praktische dingen ben ik niet zo moeilijk in, dat komt wel goed, maar meer gevoelsmatig. Kan ik mn andere kinderen dan nog wel voldoende aandacht geven, meer dat soort dingen.

Mn man heeft zoiets van eerst zien dan geloven, dringt denk ik ook nog niet echt door, hij zei nog, hebben ze je bloed niet verwisseld of is het niet de overgang dan testen vrouwen ook weleens positief, dat soort dingen. We gaan het beleven met de echo vanmiddag.
 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Volgende
RE: onverwachts zwanger
Smvn&d  schreef op: 03-11-2016 11:41:46
haha ja klopt over mij is t ook gezegd indd. Nog wel door mensen die echt beter moesten weten, maar ach. 
het is internet, alles kan toch. misschien is mijn hele fb wel nep en zijn dat allemaal nep accounts, kan toch? 
jeetje dan heb je er wel een dag taak aan 
 
RE: onverwachts zwanger
Banana  schreef op: 03-11-2016 11:44:25
wauw net eggen jeetje das dodelijk vermoeiend als je namene je hele fam moet reageren op jezelf 

maar j anderzeids je hebt toch hele dag geen reet te doen 
 
RE: onverwachts zwanger
Smvn&d  schreef op: 03-11-2016 11:46:53
Das waar. Het is wel een idee tegen de verveling
Moet ik wel opletten dat die kleine rat niet gaat reageren met hetzelfde ip  al heeft ie een ml verbod... 

Nou heb wel wat leukers te doen denk ik haha.

Maar feit blijft alles kan op internet. 
 
RE: onverwachts zwanger
Monica Mv 2  schreef op: 03-11-2016 11:49:04
Ik heb ook wel eens "bewijs" moeten sturen. Aan Carola ooit en Sis heeft ook mij wel eens geappt voor duidelijkheid. Ik reageer altijd braaf terug. En heb ook al best wat lol met sis op de app gehad. Gelukkig kennen heel veel bb'ers en ml'ers mij inmiddels echt. Ik kom nou al 14 jaar op forums en ik begrijp de wantrouwendheid echt wel.

Idiote mensen heb je helaas er altijd tussen.

En ben nou eens eerlijk denk ik soms, als je "mijn" laatste 13 jaar moet omschrijven is het toch 1 grote soap serie. Alleen is die van ons helaas reality. Maar geloof mij, in soap series komt altijd alles op het einde goed. Hoop dat de soap serie bij ons snel einde verhaal is en het eind goed al goed is. We gaan de goede kant op!!

En deze spreuk klopt toch echt.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem toch wel!!!
 
RE: onverwachts zwanger
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 03-11-2016 12:09:24
Wauw, wat erg. Meestal twijfel ik ook vrij snel, maar deze had ik niet aan zien komen. Pas toen mensen steeds gingen vragen waar de foto nou bleef begon ik te denken dat er misschien iets niet zou kloppen.

En het gekke is, meestal is iemand die dingen verzint een eenmalige gast, maar iemand die al jaren meeschrijft? Dat geloof je gewoon niet.

 
RE: onverwachts zwanger
Smvn&d  schreef op: 03-11-2016 12:18:50
Ja Moon soms is iets zo heftig en gebeurt er zoveel, dat het eigenlijk gewoon ongeloofwaardig is, maar helaas wel werkelijkheid is. 
En wat je zegt, het is vaak ook wel te begrijpen als mensen ergens aan twijfelen, we hebben de afgelopen jaren allemaal zoveel dingen gezien, dat je gewoon sneller gaat twijfelen aan dingen. Eigenlijk best rot. Maarja wel weer logisch. 

Meestal is dat ook zo Nina. Ben allang blij dat het hier niet zo vaak gebeurt eigenlijk haha. 
 
RE: onverwachts zwanger
Vera  schreef op: 03-11-2016 12:19:03
Vera kruipt ook onder haar steen vandaan.......en dondert bijna achterover terug 

Zo dan deze had ik echt niet aan zien komen. 
 
RE: onverwachts zwanger
Ladyd  schreef op: 03-11-2016 12:21:59

Quote monica mv 2:
Hoop dat de soap serie bij ons snel einde verhaal is en het eind goed al goed is. We gaan de goede kant op!!



Wat fijn Monica!
 
RE: onverwachts zwanger
Shea  schreef op: 03-11-2016 12:33:07
wat een vreemde mensen zijn er toch.... waarom zou je zoiets ietd doen ( bij BB was ook ooit eens een hele rel over leugens)

Ik vond de opmerkingen rondom haar hart problemen raar, klopte niet voor mijn gevoel. maar goed ik ben geen hartspecialist.

wat kunnen mensen misbruik maken van iets zeg .... triest dieper dan triest ...wat voor figuur doet zoiets , zou dat een echte mama zijn?
 
RE: onverwachts zwanger
Suus  schreef op: 03-11-2016 12:41:42
Op fora is veel niet wat het lijkt....best tragisch 
 
RE: onverwachts zwanger
Vlindertjes  schreef op: 03-11-2016 12:48:49
Voor mij het bewijs dat mijn gevoel toch goed zat. Zo zie je maar weer wat je allemaal op internet kunt vertellen.
 
RE: onverwachts zwanger
Sammy  schreef op: 03-11-2016 13:22:02
Dus toch!
Ik begon te twijfelen toen het 'hart verhaal' en het 'per ongeluk zwanger zijn' in beeld kwam. Natuurlijk kun je best zwanger zijn en het aan je hart hebben. Maar er werd zo nonchelant mee omgesprongen dat ik het wat raar vond.
Bedoel zelfs als je niet zwanger bent gaan ze in een ziekenhuis nog niet zo nonchelant met het ziektebeeld om!

Maar toch het blijft vervelend zoiets, zeker als iemand al zo lang meeschrijft! Je vraagt je dan toch af... waar heeft ze dan nog meer over gelogen (dit kun je niet eens meer jokken noemen).
Knap werk dames! We zijn weer met twee benen op de grond gezet, niet alles op internet is zoals het lijkt!

Ben alleen benieuwd, wat brengt iemand zover om over zulke dingen te gaan liegen? Bedoel ik schrijf zelf ook niet onder mijn eigen naam (wees gerust, Sis kent me echte naam ) Maar heb werkelijk nog nooit de behoefte gehad om te liegen. Bedoel als je niks zinnigs te melden hebt, niemand verplicht je om te schrijven op het forum.
 
RE: onverwachts zwanger
Ik  schreef op: 03-11-2016 13:47:25

Had ze eigenlijk op whatsapp een foto bij haar profiel? Niet dat dat wat zegt natuurlijk want die kan ze ook zo van internet plukken..was gewoon benieuwd


Had laatst al zoiets van toen het nog niet bekend was van als je pas mama bent geworden ben je zo trots en zet je denk ik wel een foto van je kleintje (met jezelf) bij je profiel

Er is dus eigenlijk helemaal niemand die haar echt kent op dit forum?

De meeste mensen die hier veel privé info plaatsen zijn volgens mij wel mensen die ook mensen van mamalife in real life kennen 

Een ontsteking van de hartspier kan overigens wel ernstig zijn hoor, dat kan omslaan naar chronisch hartfalen..dat had pacific stukje terug al verteld.. en chronisch hartfalen heeft een zeer slechte prognose..vandaar dat ik daarover doorvroeg een paar pagina's terug

En 2 dagen na de bevalling weer thuis zijn met zo'n ernstige hartziekte leek me ook al sterk. Bij hartfalen heeft je hart een hele zwakke pompfunctie dus zo'n bevalling is vaak een hele aanslag op je hart..je zet veel kracht. vaak doen ze een keizersnede in zeer ernstige gevallen

 
RE: onverwachts zwanger
Smvn&d  schreef op: 03-11-2016 13:51:44
Ach ik 'lieg' zo vaak op ml en fb hoor.
Alleen dan andersom haha. Ik doe net of alles prima gaat.
Dat is wat Suus zegt, je kan je makkelijk anders voor doen, en dan niet persee anders in negatieve zin. 
Maar ik zelf vind het bijv. wel fijn om hier of op fb gewoon dingen te kunnen zeggen die niet helemaal kloppen.
Zo zeg ik op fb wel eens op een groep 'zo boodschapjes ook weer binnen' ja bezorgd door de ap ja, niemand die weet dat ik helemaal geen boodschappen kan doen. Maar op die groepen heb ik geen last van dat mensen alles zo snel maar zielig vinden enzo. En hier op ml ook niet zo.
Of 'we zijn lekker het huis aan het verven', niemand die weet dat ik alleen maar op de bank zit toe te kijken. 
En dat vind ik zelf juist fijn, ik lieg dus niet in de zin van liegen, maar niemand daar weet gewoon wat ik heb en dus heb je nooit dat mensen je zielig vinden en je anders behandelen, iets dat ik in het echte leven wel constant heb en schijtziek van word.
Ik verzin dan wel niks, maar ik verzwijg wel sommige dingen.
Ik kan gewoon net doen of mijn leven normaal is. Dus ook dat kan allemaal op internet. 
Zijn natuurlijk altijd wel mensen die het weten bij, maar het is gewoon zo makkelijk om te doen of er niks is. Gewoon 'normaal' zijn net zoals de rest. 

  
 
RE: onverwachts zwanger
Jolanda1974  schreef op: 03-11-2016 13:54:27
maar dat is menselijk Sis, ik geef ook niet alles open en bloot, zet alleen maar onzinnige dingen op fb :lol;
 
RE: onverwachts zwanger
Suus  schreef op: 03-11-2016 14:04:28
Idd sis en zo "makkelijk" doen mensen dat ook met verzonnen verhalen... en dan kunnen ze niet terug. 

Heb zoveel voorbij zien komen dat ik het bijna normaal ga vinden, iig horend bij internet zeg maar.

wat mij trouwens op bb verwonderde en ook hier gebeurt, 9 van de 10 nepoerts posten iets mbt de namen voor hun kids... weird
 
RE: onverwachts zwanger
Smvn&d  schreef op: 03-11-2016 14:15:57
ja tis natuurlijk wat anders dan verhalen verzinnen enzo. Maar toch het komt wel een klein beetje op hetzelfde neer. Je doet je anders voor dan je bent.
Ik benadeel er dan wel niemand mee of wat dan ook, en zoveel zeg ik nou ook weer niet hoor, gewoon de voorbeelde die ik net noemde, 'we zijn het huis aan het verven' of 'boodschappen ook weer binnen', echt totaal niks boeiends. Maar ik suggereer daarmee wel iets dat niet klopt zeg maar.

Denk dat iedereen zoiets soms wel doet.
 
RE: onverwachts zwanger
Pien  schreef op: 03-11-2016 14:17:55
Weet je wat wel het "voordeel" van dit verhaal is....het is weer lekker druk hier!!  

Verder vindt ik het heel erg dat iemand zo'n leugen verteld en het ook nog zolang volhoudt. Ik hoop dat er hulp voor haar komt. Zo kun je toch niet leven met zoveel leugens.
 
RE: onverwachts zwanger
Banana  schreef op: 03-11-2016 14:17:59

Quote ik:

Had ze eigenlijk op whatsapp een foto bij haar profiel? Niet dat dat wat zegt natuurlijk want die kan ze ook zo van internet plukken..was gewoon benieuwd


Had laatst al zoiets van toen het nog niet bekend was van als je pas mama bent geworden ben je zo trots en zet je denk ik wel een foto van je kleintje (met jezelf) bij je profiel

Er is dus eigenlijk helemaal niemand die haar echt kent op dit forum?

De meeste mensen die hier veel privé info plaatsen zijn volgens mij wel mensen die ook mensen van mamalife in real life kennen 

Een ontsteking van de hartspier kan overigens wel ernstig zijn hoor, dat kan omslaan naar chronisch hartfalen..dat had pacific stukje terug al verteld.. en chronisch hartfalen heeft een zeer slechte prognose..vandaar dat ik daarover doorvroeg een paar pagina's terug

En 2 dagen na de bevalling weer thuis zijn met zo'n ernstige hartziekte leek me ook al sterk. Bij hartfalen heeft je hart een hele zwakke pompfunctie dus zo'n bevalling is vaak een hele aanslag op je hart..je zet veel kracht. vaak doen ze een keizersnede in zeer ernstige gevallen




er was idd een foto 
en vlak voor ik geblokt ben heb ik er een screenshot van gemaakt en ook door google afbeeldingen gedaan nog geen 10 min laterw as ik geblokt 

kwam er achter dat ik haar paar jaar terug even in fb gehad heb iv met evenement waar we samen aan mee zouden doen 
zouden op de dag zelf is er afgezegd via de app 

ook in andere pb berichten komen weer dingen om hoog oa over de sint actie waar ook al ea mbt haar was 

mede omdat j jaren samen schrijft en dingen gemeen denkt te hebben (sommige mensen vallen gewoon meer op ofzo) 

maar goed tis niet de eerste en zeker niet de laatste ...vrees ik 
 
RE: onverwachts zwanger
Mama Van Drie  schreef op: 03-11-2016 14:19:56
Blijf het toch zeer apart vinden en vraag me af hoe zoiets in z'n werk gaat....gebeurt spontaan  en dat gaat steeds grotere vormen aannemen.....je durft eigenlijk best wel als mensen ook je mobiele nummer hebben...zoals banana...

En waarom dan al een hele tijd mee schrijven en dan zo eindigen....
Ik denk trouwens dat er dan nog wel veel meer verzonnen is....eigenlijk ben je een sneu typetje vind ik en ik zal het wel nooit begrijpen.
 
RE: onverwachts zwanger
Ik  schreef op: 03-11-2016 14:25:35

Oké maar je had haar dus op facebook, zag je daar foto's van haar gezin dan? je kent haar echte naam en achternaam dus? Wil er verder niks mee maar vraag het me gewoon af


Had ze wel 3 jongens.. zag ergens op een oud topic op BB dat ze een thomas.,steven. en ik geloof in september 2012 een 3e knul had..maar ja was dat dan zo?

Grappig eigl dat het patroon elke keer hetzelfde is..dat ze telkens op het laatste moment afzegde

 
RE: onverwachts zwanger
Suus  schreef op: 03-11-2016 14:39:57
Kwam zij ook op BB? Ik zit er niet meer zo in ☺️

 
RE: onverwachts zwanger
Banana  schreef op: 03-11-2016 14:55:41

Quote ik:

Oké maar je had haar dus op facebook, zag je daar foto's van haar gezin dan? je kent haar echte naam en achternaam dus? Wil er verder niks mee maar vraag het me gewoon af


Had ze wel 3 jongens.. zag ergens op een oud topic op BB dat ze een thomas.,steven. en ik geloof in september 2012 een 3e knul had..maar ja was dat dan zo?

Grappig eigl dat het patroon elke keer hetzelfde is..dat ze telkens op het laatste moment afzegde





ja is in 2014 geweest geen idee ook wanneer ze weer uit fb verdewenen is en naam weett ik zo 123 niet 
maar stonden idd gewoon fotos op met kids 
die op ap was ook met een zoon 
kan dus nu niet meer vinden op fb maar hey heb van ml vele mensen erin en vele gaan ook weer ik houd dat niet zo erg bij 
maar goed ergens zit gewoon kern waarheid in gezin enz 
hart klachten heb ik dus ook geen idee geen ervaring mee wil ik ook niet over oordelen maar voor mij zijn dingen wel duidelijk genoeg geworden 
hoop da ze nog lekker kan slapen ieder geval ik zou er niet mee kunnen leven 
zou een reden zijn om hartklachten te krijgen 
 
RE: onverwachts zwanger
Xxx  schreef op: 03-11-2016 15:01:41

Quote Smvn&d:
ja tis natuurlijk wat anders dan verhalen verzinnen enzo. Maar toch het komt wel een klein beetje op hetzelfde neer. Je doet je anders voor dan je bent.
Ik benadeel er dan wel niemand mee of wat dan ook, en zoveel zeg ik nou ook weer niet hoor, gewoon de voorbeelde die ik net noemde, 'we zijn het huis aan het verven' of 'boodschappen ook weer binnen', echt totaal niks boeiends. Maar ik suggereer daarmee wel iets dat niet klopt zeg maar.

Denk dat iedereen zoiets soms wel doet.

o

dat gebeurt bij mij ook vaak.
huisje weer opgeruimd! Uuhh ja de vaatwasser gedaan en gestofzuigd, meer kan/mag ik niet
heerlijk dagje beekse Bergen! Uuuhhhh ja in de rolstoel of met krukken van bankje naar bankje
fijn naar Kijkduin geweest om pokemons te vangen! Ik zat daar maar en ben blij dat ik weer thuis was
En ga zo maar door.....

ik ga niet overal "zielig" lopen doen. Ik geniet van mijn gezinnetje en van de dingen die ik wel "kan". 
Lig vaak al om 21.00 op bed omdat ik zo moe ben.
 
RE: onverwachts zwanger
Ik  schreef op: 03-11-2016 15:01:47

Ik kan me haar niet van de oude BB tijd herinneren ..voor het overgenomen werd.. ik googelde vd week en zag dat ze in 2012 wat had geschreven (bij nieuwe BB) ze vroeg om een idee voor een jongensnaam

Logisch dat je dat niet meer weet hoor Banana..niemand kan jou iets kwalijk nemen..zulke mensen zijn gewoon ziek en ws zo ontzettend goed in liegen maar ja uiteindelijk komt de waarheid altijd uit


Nou weet je een hartkwaal kan wel maar dat speelde tegelijkertijd met die leugen van de baby/zwangerschap.. waarom zou je als je zo ziek bent in godsnaam een zwangerschap simuleren

 
RE: onverwachts zwanger
Toedeledoki  schreef op: 03-11-2016 15:19:48

Quote ik:

Ik kan me haar niet van de oude BB tijd herinneren ..voor het overgenomen werd.. ik googelde vd week en zag dat ze in 2012 wat had geschreven (bij nieuwe BB) ze vroeg om een idee voor een jongensnaam





Kijk. ....Daar ging t al mis.....Een namen topic.....we hadden t kunnen weten 
 
RE: onverwachts zwanger
Dani  schreef op: 03-11-2016 16:01:13
wel jammer dat ze nu niet meer reageerd he.......
 
RE: onverwachts zwanger
Mie  schreef op: 03-11-2016 16:24:34
Ik ben eigenlijk wel blij dat ze een nepperd is.....














Dat houdt namelijk in dat er niet een klein meisje veel te vroeg geboren is met alle mogelijke gevolgen van dien.

En verder kijk is sinds Lot-gate nergens meer van op en houd ik altijd in mijn achterhoofd dat het "maar" internet is.
 
RE: onverwachts zwanger
Jolanda1974  schreef op: 03-11-2016 16:28:47
Dat laatste heb ik ook maar toch verbaas ik mezelf er weer over dat ik er toch over verbaasd ben dat mensen dit kunnen doen. 
 
RE: onverwachts zwanger
Mie  schreef op: 03-11-2016 16:31:16

Quote Jolanda1974:
Dat laatste heb ik ook maar toch verbaas ik mezelf er weer over dat ik er toch over verbaasd ben dat mensen dit kunnen doen. 



Ik vraag me meer af waaróm?
Wil ze stiekem schrijfster worden
Is ze eenzaam en wil ze aandacht
Is ze misschien....bedenk maar wat...
 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Volgende
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug