Menu
 

Topic:

Wilders... de redder van Nederland?

Boterbloem  schreef op: 08-10-2015 14:55:46
Mensen roepen telkens op facebook dat Wilders voor het gewone volk opkomt,
ondanks dat ik dat niet zo zichtbaar vondt en het vaak tegenstrijdig overkomt met wat hij daadwerkelijk zegt en doet vind ik de lange lijst best schokkend...

Hij wint maar zetels maar dat het tegenovergestelde van wat mensen denken dat hij doet...
Weten de mensen wel op wie ze stemmen?
Reageren ze alleeen op de kreten over vluchtelingen en stemmen ze daarom maar op hem?
Zijn ze klaar voor de dingen waar de PVV voor staat? Kon nog wel eens vies tegenvallen dan...


Nederland wordt door Wilders misleid





165335






De PVV, de partij van Geert Wilders, blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen. De vluchtelingencrisis stuwt de PVV naar de op één na hoogste score ooit behaald.


Veel mensen zien Wilders als redder van Nederland. Hij wint enorm aan aanhang met zijn verhaal over islam en vluchtelingen. De Facebookpagina Alternatieve Media Nederland publiceerde onlangs een ingezonden lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden.


Wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man. De gemiddelde PVV-stemmer denkt dat er veel schort aan de ouderenzorg omdat we nu meer vluchtelingen opvangen of omdat Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten.


Hieronder volgt de lijst:

1. In strijd met de gewekte verwachtingen stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid en tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers.


2. De PVV stemde voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen, voor het afschaffen van de alleenstaandeouderkorting en voor het korten van de huurtoeslag. Dat laatste kost huurders met een laag inkomen zo’n 180 euro per jaar.


3. De belofte van de PVV om tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen blijkt eveneens loos te zijn. De partij stemde tegen het invoeren van een Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg. En voor de belastingvoordelen van het Koningshuis.


4. Gezinnen met een maandinkomen vanaf 1.950 euro mogen van de PVV niet meer in een sociale huurwoning gaan wonen.


5. Lonen in de publieke sector willen ze bevriezen.


6. Voor de verkiezingen (2010) eiste de PVV ‘absolute transparantie’ over de ontwikkeling van de koopkracht in Nederland, nu vindt de partij het niet meer nodig dat deze cijfers in de rijksbegroting worden gepubliceerd.


7. De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen. In werkelijkheid stemde de PVV in de Tweede Kamer voor hogere eigen bijdragen en voor bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) en de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70.


Wilders zegt tegen marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde voor particuliere investeringen en winstuitkeringen in ziekenhuizen en voor betaalde voorrangszorg via zogenaamde SOS-artsen.


8. De PVV stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie (ZIEKENFONDS!), tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen en zelfs tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg.


9. De PVV stemde ook tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.


10. Ook agenten in spe moeten het ontgelden: de PVV stemt in met bezuinigingen op de politieopleiding en betaalt aspirant-agenten geen vergoeding meer. Voor zij-instromers wordt het zo onmogelijk om politieagent te worden. De PVV stemde in met het afschaffen van de zogenaamde ‘Montfrans-middelen’, geld dat gemeenten gebruiken voor hun veiligheidsbeleid.


11. De PVV weigert ook alcoholverslaafden in het verkeer extra aan te pakken en is tegen concrete voorstellen om de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit terug te dringen.


12. Recidive wil de PVV wel terugdringen, maar door te bezuinigen op reclassering en een snelle re-integratie van ex-gedetineerden af te wijzen, blijft ook dit een loze belofte.


13. De PVV laat gewone mensen in de file staan, maar laat de rijken rijden. De partij stemde in met betaalde elite-tolrijbanen, waarop mensen met geld de files kunnen passeren, tegen mobiliteitsmanagement voor werkgevers en werknemers, tegen geld voor sneller onderhoud van bestaande wegen en tegen maximale sluitingstijden van spoorwegovergangen.


14. De spoorwegen hoeven van de PVV niet weerbestendig te worden gemaakt en de prijs voor een trein- of buskaartje mag sneller stijgen dan de kosten voor een auto.


15. De PVV stemde tegen een voorstel om het tekort aan fietsenstallingen bij stations op te lossen en tegen een minimum-voorzieningenniveau voor openbaar vervoer in het landelijke gebied.


16. De PVV verklaarde zich ook tegen het verbeteren van de verkeersleiding bij ProRail, tegen een inventarisatie van knelpunten op het spoor en tegen een onafhankelijke klachteninstelling voor het openbaar vervoer. De reisinformatie en communicatie met reizigers bij een ongeluk op het spoor hoeft van de PVV niet te worden verbeterd.


17. De PVV was in de verkiezingstijd kampioen dierenrechten. Na de verkiezingen veranderde dat snel. De fractie stemde tegen verplichte brandbestrijdingsmiddelen in stallen – waar de laatste vijf jaar ruim 700.000 dieren levend zijn verbrand. De partij stemde tegen betere controle op de intensieve veehouderij, tegen een voorstel om de dierenwelzijnsregels aan te scherpen, tegen plannen om gaandeweg een einde te maken aan de bio-industrie, tegen een verkoopverbod voor de bedreigde blauwvintonijn, tegen het in stand houden van het systeem van dierenrechten na 2015, maar voor de plezierjacht op wilde zwijnen op de Kroondomeinen.


18. De PVV stemde ook tegen een vergunningenstop voor megastallen. Bovendien was de partij tegen het voorstel om vervuilende bedrijven te laten meebetalen aan het opruimen van dioxine in onze rivierbodems, tegen een actieplan om zwerfafval aan te pakken, tegen gesprekken met België om te voorkomen dat de Westerschelde verder zou moeten worden uitgediept, tegen het voorstel om meer openheid te geven over de plannen voor nieuwe kerncentrales en voor de bouw van nieuwe kolencentrales.


19. Het woord ‘democratie’ valt vijftien keer in het PVV-verkiezingsprogramma, het begrip ‘vrijheid’ nog vaker. Na de verkiezingen stemde de partij echter tegen de verbetering van de informatievoorziening van de regering aan de Kamer over Europese besluitvorming en de invloed van Nederland daarop. In strijd met haar beloften stemde de PVV tegen een nieuwe wet die de financiering van politieke partijen inzichtelijker moet maken.


20. Ook de belofte voor meer openheid werd gebroken: de partij stemde tegen openbaarmaking van de zakelijke belangen van ministers en hoe zij met die belangen zijn omgegaan. De beloofde onafhankelijkheid van ‘Brussel’ leidde niet tot steun voor voorstellen om meer zeggenschap te krijgen over onze land- en tuinbouw.


21. De PVV verzet zich ook niet tegen de groeiende Europese bemoeienis met onze woningcorporaties.


22. De partij stemde voor meer invloed van ‘Brussel’ op de Nederlandse begroting.


23. De ‘falende magistratuur’ is volgens de PVV een bedreiging voor onze democratie, maar de partij stemde tegen een onderzoek naar de invloed van de manier van financieren van de rechterlijke macht op de kwaliteit van de vonnissen.


24. Een paar maanden geleden stemden ze tegen afschaffing eigen risico voor mensen met chronische aandoening en ouderen…


De PVV claimt er voor de gewone man te zijn, maar stemde toch voor verdere liberalisering van de sociale huursector, voor TTIP en tegen de miljonairsbelasting waarmee het gat tussen arm en rijk kleiner zou moeten worden.


Laat bovenstaande lijst goed tot je doordringen voordat je besluit om tijdens de volgende verkiezingen op de PVV te gaan stemmen.


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Boterbloem  schreef op: 08-10-2015 17:59:08
Hahaha nou ik ben ook geen fan van de telegraaf, maar als ze wel eens een keer de waarheid vertellen maakt het mij niet uit om vanaf die site iets te posten hoor ;-)

Ken die site verder niet. Was het artikel wat ik tegenkwam.

Kom wel vaker op sites waar ik verder weinig mee heb, maar zolang ze de waarheid verkondigen in een artikel (of je juist aan het denken zetten dat je dus echt moet gaan zoeken) is het mij best.

Niet nakomen van afspraken vind ik wat anders dan A zeggen en heel bewust B doen terwijl A ook had gekunt.

En M&J, je hebt helemaal gelijk hahaha sorry
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lelie  schreef op: 08-10-2015 18:00:34
Bovendien is dit wat bij alle politieke partijen gebeurd. Ze beloven van alles, maar moeten soms ook hun standpunten aanpassen, sterker nog, dit kan soms niet anders. Dus het is vreemd om dit alleen bij Wilders aan te kaarten. Ik denk dat een heleboel mensen niet alle standpunten weten van de partij waar ze op stemmen, men kiest toch altijd voor de speerpunten van een partij. Ik ben geen Wilders stemmer, maar ik denk dat dit 'zwartmaken' wat er nu gebeurd, juist alleen maar bijdraagt aan zijn populariteit.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamami  schreef op: 08-10-2015 18:01:17
Mensen in NL zijn ontevreden, te veel ingeleverd de afgelopen jaren, baan wellicht kwijt, huis onverkoopbaar/onder water, woekerpolissen, bezuinigingen. Als je dan ziet dat bepaalde groepen ontzien/geholpen worden dan kan dat heel wrang zijn en Geert speelt daar heel handig op in. Het zijn vaak niet de rijke nederlanders die last hebben gehad van voorgaande problemen, maar het werkvolk.
Wat ik wel zie is dat veel voorheen Fortuinaanhangers nu op PVV stemmen.

Wat mij dus zorgen baart is dat de groep groter en groter wordt, voor mij een teken dat er iets broeit in NL en ik ben echt bang dat als de politiek door blijft gaan op deze voet deze grote groep vandaag op morgen voor problemen gaat zorgen.

Als Wilders het waar moet gaan maken komt er geen reet van terecht en zal hij snel van zijn voetstuk vallen, daarbij denk ik dat er weinig partijen zijn die met hem willen regeren
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lisje  schreef op: 08-10-2015 18:02:46
Het is nog geen tijd om te stemmen en als het wel zover is zal het wel meevallen. Geloof echt niet dat de pvv de grootste wordt en als dat wel zo is, is het weer net zo snel gedaan denk ik, hoop ik. Hij kan sowieso niet alles beslissen. Heb ook geen vertrouwen in hem. De vluchtelingen is wel een ding waar we nu mee moeten dealen en alles binnen laten wat binnen wil, is toch ook echt niet de oplossing, op ze hier terecht zijn of niet, ze gaan nooit meer weg, dus snap in die zin wel, dat de mensen achter hem aan lopen, zij voelen zich gehoord door hem.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 18:06:51
Niet waar lelie, in een democratie moet je soms buigen, zeker bij een meerpartijenstelsel zoals in Nederland. Maar Wilders doet dit niet.. was dat maar zo, dan kan ik het nog begrijpen. Heb je de waslijst gelezen trouwens.. Hij zegt de partij voor de Sjonnies en Anita's te zijn.. pertinent niet waar....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamsie  schreef op: 08-10-2015 18:11:21
men die zegt dat de politiek meer kapot maakt, kijkt niet verder...
Ben ik het eens met hoe het nu in de politiek gaat, nee, maar een crisis zoals we die gehad hebben en nog doorleven was niet voorspelbaar.
Daarnaast is het niet dit kabinet wat het kapot bezuinigd heeft, dat is gewoon niet anders....maar de kabinetten hiervoor die het geld maar over de balk gooiden wat mis was....
Maar doe het maar eens na!
Mensen denken niet meer verder dan hun eigen deur en ook de politiek!
Ze zouden meer en meer samen moeten werken met elkaar, en wij als mensen ook!
Willen we Nederland weer leefbaar maken, zullen we meer samen moeten werken en meer met elkaar gaan regelen.
En daar zou de politiek een voorbeeld in moeten zijn!
En dus zou Wilders eens moeten stoppen met alle negativiteit, maar de positive dingen die we echt wel in Nederland hebben weer te gaan zien.

Wilders maakt meer kapot dan wat je lief is.....alleen al door alles negatief te benaderen.
Ik denk dat niemand op zoveel vluchtelingen zit te wachten als wat er nu binnen komt.
Maar denk niet dat de vluchtelingen zitten te wachten op te vluchten.
Laten we nu eens proberen vanuit een ander te denken, daar worden we echt niet slechter van.
Macht en geld heeft ons nog niet veel goeds gebracht en nu zie je ook al dat het weer boosheid en ellende brengt.....
En die drang naar meer geld en luxe daar speelt Wilders erg makkelijk op in
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lelie  schreef op: 08-10-2015 18:11:32

Quote jen9:
Je zegt: " Er zullen vast een paar punten kloppen.".. niet waar.. ze kloppen allemaal..  Demk dat M&J dat bedoelt....



Ik zei niet 'een paar' 

Bovendien heb ik nu geen tijd om al deze punten te controleren. En ik weet ook zeker dat niet iedereen die het met bovenstaand artikel eens is, deze punten heeft gecontroleerd (behalve jij Jen9 ). Kwestie van de pot verwijt de ketel...
Ik ben geen Wilders stemmer, maar ik denk dat het 'zwartmaken' wat er nu gaande is in de media, zeker bijdraagt aan de populariteit van Wilders.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Lelie  schreef op: 08-10-2015 18:14:30

Quote lelie:
[...]

Ik zei niet 'een paar' 

Bovendien heb ik nu geen tijd om al deze punten te controleren. En ik weet ook zeker dat niet iedereen die het met bovenstaand artikel eens is, deze punten heeft gecontroleerd (behalve jij Jen9 ). Kwestie van de pot verwijt de ketel...
Ik ben geen Wilders stemmer, maar ik denk dat het 'zwartmaken' wat er nu gaande is in de media, zeker bijdraagt aan de populariteit van Wilders.



Sorry voor mijn dubbel post, ik dacht dat de vorige niet geplaatst was...
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 18:17:20
Het grappige is.. ik vind t met dat zwartmaken wel meevallen.. Zeker bij.. is dat Wakker Nederland... ?(is van de Telegraaf dacht ik)

Wilders doet zelf niet anders dan zwartmaken...
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamsie  schreef op: 08-10-2015 18:53:49
Hij kan in mijn ogen niet zwart genoeg gemaakt worden, puur omdat ik hem echt gevaarlijk vind. En dat hij Nederland zo negatief maakt......
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mie  schreef op: 08-10-2015 19:33:54
Ik vind het echt een kwal van een man, hij kan alleen maar roepen in de vorm van oneliners en punches.
Mócht hij al aan de macht komen omdat hij de meeste kiezers achter zich krijgt dan hoeven we niet bang te zijn dat hij lang zal regeren, als hij al zover komt.
Zijn achterban ligt binnen no-time totaal met elkaar overhoop, blijkt verschillende lijken in de kast te hebben of weet van toeten noch blazen.

Soort LPF-nieuwe stijl......wordt niks 

Het jammere is alleen dat we qua geloofwaardigheid naar andere landen niet een beste beurt zullen maken.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 19:57:09
Ik vergeet  nooit meer dat  mijn  zoon  jaren terug..ik geloof dat hij aan t kleuren  was. .opkeek naar de tv en zeiie man iis slecht" en vervolgens weer verder kleurde. Hij was denk ik net kleuter af ofzo..jaar of 6..Nu is hij 12 en iedereen  roemt hem.om zijn mensenkennis. Vond het  heel  frappant.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Baby2  schreef op: 08-10-2015 20:19:06
Welke politieke partij maakt zijn doelstellingen wel waar! Hoor de PVDA ook inmiddels allerlei dingen roepen om maar "zieltjes" te winnen. Vind het allemaal niks!!!
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Suus  schreef op: 08-10-2015 20:54:23
Doelstellingen zijn doelen waar je naar streeft. Probeer jij je doelen eens te behalen terwijl anderen tegenstrijdige doelen nastreven.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 21:03:33
Je kan toch nooit al je beloftes waarmaken.. dat kan toch niet.. het zijn dan ook geen beloftes, maar programmapunten en iedereen die zijn verstand gebruikt begrijpt dat als je met meerdere partijen in een regering zit je niet allemaal je zin kan krijgen...

Alleen als je naar dit lijstje kijkt, gaat dit vele malen verder. Ik denk dat de ellende is dat veel pvv-stemmers niet verder kijken dan hun neus lang is, en politiek helemaal niet interessant vinden...
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Xsara  schreef op: 08-10-2015 21:09:11
ik ben het met velen eens maar moet toch wel zeggen dat ik denk dat niet alleen meer de tokkie op hem gaat stemmen. Omdat men het gevoel heeft dat deze regering tegengas nodig heeft. men heeft geen alternatief. geen normaal  mens die het gevoel wat nu speelt eigenlijk uitspreekt. niemand die wat te zeggen heeft tenminste. wij wonen in een gemengde wijk, koop en huurwoningen en vlakbij komt opvang voor 550 man. onze kinderen hebben welkoms toilettassen gemaakt maar echt menigeen is gewoon angstig voor duitse incidenten. En zelfs de moeders op de hockeyclub (op 300m afstand) brengen vanaf volgende week de meiden zelf heen, niet meer op de fiets. En je gelooft je oren niet wat die zeggen.. nee, het geluid komt echt niet meer alleen van de sociale minima. en inderdaad, als wilders aan de macht komt zal het afwachten zijn maar zoals het nu gaat neemt de onvrede bij mensen ook alleen maar toe. ik hoop dat de toekomst anders uit zal wijzen en dat alles rustig blijft en de spanningen wegebben. vaak is het ook de angst voor het onbekende..  
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Baby2  schreef op: 08-10-2015 21:23:22
Wat hebben ze dan wel voor elkaar gekregen Suus? Een heleboel bezuinigingen, en nee persoonlijk heb ik daar geen last van, ik kan met recht zeggen dat ik het goed heb. Maar van dichtbij zie ik andere dingen, familie die wel degelijk de dupe zijn van dit kabinet, die hun hele leven hard hebben gewerkt en nu op een houtje mogen bijten. Ik help waar ik kan maar ondanks dat ik het goed heb ben ik helaas geen miljonair. Maar ik snap de frustraties van deze mensen wel. 
Dus.........................
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 21:36:40
Die bezuinigingen waren natuurlijk niet voor niks..lijkt me duidelijk. Bezuinigen  us nooit leuk en welke partijen  ook de dupe zijn..zwart gemaakt  worden ze toch wel. Begrotingen  van Wilders  zijn abracadabra 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 08-10-2015 21:38:42
Zijn zeker  niet  alleen de tokkies...wel veelal lager opgeleiden.  .Maar ook zeker niet  alleen..ook de rijken  valt me op.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Annie  schreef op: 08-10-2015 21:50:56

Quote Jen9:
Ik vergeet  nooit meer dat  mijn  zoon  jaren terug..ik geloof dat hij aan t kleuren  was. .opkeek naar de tv en zeiie man iis slecht" en vervolgens weer verder kleurde. Hij was denk ik net kleuter af ofzo..jaar of 6..Nu is hij 12 en iedereen  roemt hem.om zijn mensenkennis. Vond het  heel  frappant.



Hier hetzelfde! 'Mama, die man maakt Nederland kapot!'. 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Suus  schreef op: 08-10-2015 21:59:56
Tsja... In tijden van nood MOET je impopulaire maatregelen nemen. Maakt je geen slechte bestuurder.


 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 09-10-2015 09:07:55

Quote lelie:
[...]

Daar heb ik het toch ook niet over? Ik zeg alleen dat de site waar het vandaan komt mij net zo, of misschien nog wel meer, beangstigd dan Wilders....de zionistische complotten vliegen je
daar om je oren 



Sorry dat het niet helemaal goed over is gekomen maar zoals jij hebt gedaan, verder kijken en feiten controleren, dan zie je al gauw uit welke hoek het komt. Maar veel mensen nemen die moeite niet.

 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 09-10-2015 09:13:52

Quote Baby2:
Welke politieke partij maakt zijn doelstellingen wel waar! Hoor de PVDA ook inmiddels allerlei dingen roepen om maar "zieltjes" te winnen. Vind het allemaal niks!!!


Dat kan alleen in China, rusland en noord-korea, daar kan een politieke partij al zijn politieke doelstellingen waarmaken, overigens niet hun beloftes.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mie  schreef op: 09-10-2015 09:26:27
Maar jullie denken toch niet serieus dat die man premier wil worden of uit zijn achterban een premier wil leveren?
Nee, tuurlijk niet! Hij weet zelf ook wel dat hij finaal onderuit gaat als hij moet regeren. Hij weet ook wel dat hij wat hij roept niet waar kan maken.

Wilders is gewoon een aandachtsgeil mannetje dat graag gehoord en gezien wil worden. Hij voelt zich stoer door mensen te schofferen. En maakt er een sport van om in zo mooi mogelijke zinnen de meest villeine opmerkingen te maken.

Hij zou niet eens kúnnen regeren, want sommige van zijn punten zijn tegen de wet die wij in NL hebben of bijv.  afspraken die er met de VN, NAVO etc gemaakt zijn.

En ja, er zitten zelfs wat puntjes in zijn programma waar ik het mee eens kan zijn.
Ik vind wel dat politiek Nederland eens beter moet kijken wat de gemiddelde NL-er wil, want ze roepen van alles en er gebeurt weinig, of je nou naar links of naar rechts kijkt, de verschillen zijn eigenlijk marginaal.

Een stem op Wilders moet je denk ik zien als een tegenstem. Een makkelijke keuze voor kortzichtige mensen.


 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Jen9  schreef op: 09-10-2015 09:37:21
O, ik denk zeker wel dat hij premier wil worden, en dan moet hij dat ook doen. Hij is niet democratisch, dat maakt me wel eens bang....
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mrtj  schreef op: 09-10-2015 09:39:24
Ik vind het een hele enge man! Daar kan niks goeds uit voortkomen. Een tegenstem hoeft zich niet zo negatief te keren tegen medelanders, hoeft niet zo beledigend te zijn. Een tegenstem wil je hebben in de politiek, maar ik vind Wilders´ tegenstem niet op de politiek gericht, maar op de mensen zelf.
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Annie  schreef op: 09-10-2015 09:40:04

Quote Suus:
Tsja... In tijden van nood MOET je impopulaire maatregelen nemen. Maakt je geen slechte bestuurder.



Helemaal mee eens! EN zo slecht hebben we het echt niet hier hoor, echt niet!
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
M&j  schreef op: 09-10-2015 10:56:13

Quote Annie:
[...]

Helemaal mee eens! EN zo slecht hebben we het echt niet hier hoor, echt niet!



Ik ben met Suus eens en ook met jouw. 
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Mamami  schreef op: 09-10-2015 12:15:00
In tijden van nood moet je idd maatregelen nemen, maar dat is in mijn ogen hervormen, bezuinigen waar nodig en niet het geld aan de andere kant over de balk smijten (ict projecten die mislukken, aankoop schilderijen, brussel, koningshuis spekken), weigeren bepaalde groepen aan te pakken (bv's die geen belasting betalen in NL)
 
Quote
RE: Wilders... de redder van Nederland?
Anne Mv 3  schreef op: 09-10-2015 12:26:07
Het is absoluut waar dat politieke partijen'soms hele tegenstrijdige compromissen moeten sluiten omdat ze nu eenmaal met een partij regeren die tegengestelde belangen heeft. Neem nu de VVD en PvdA.. Ik vind het echt een compliment waard dat ze de rit uitzitten (zoals het er nu naar uit ziet), dat is namelijk al jaren niet gebeurd! En al die extra verkiezingen omdat een kabinet viel, dat kost óók veel geld! en geeft onrust met wéér andere plannen!

Maar... Wilders zit in de oppositie! Hij heeft alle ruimte en gelegenheid om te stemmen conform zijn eigen partijprogramma en dat doet hij NIET! Dat is absurd! Daarom vind ik hem een onbetrouwbaar mannetje! Als hij zich nu al niet aan z'n eigen programma houdt, wat gaat hij dan doen als hij gaat regeren? Ongeleid projectiel..gevaarlijk..
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Wilders... de redder van Nederland?
Naam
Bericht