Menu
 

Topic:

Net getest

Oude Bekende  schreef op: 05-10-2015 12:28:15
Woensdag zou ik ongesteld moeten worden. We hebben besloten om de natuur op zijn beloop te laten. We zijn al gezegend met drie kinderen en de 40 komt steeds dichterbij. Geduld is niet mijn sterkste punt dus nu alvast maar getest.  Geen streepje dus de test in de vensterbank gemikt,  boodschappen uitgepakt,  broodje gesmeerd en toen zag ik dit .....





Dat wordt even wennen ...

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende
RE: Net getest
Jessiemv3  schreef op: 06-10-2015 21:42:53
Erg leuk! Uitroepteken moet het zijn
 
Quote
RE: Net getest
Kaasje  schreef op: 06-10-2015 22:11:52

Quote Debby1977:
 Die familie zoekt zich maar een blauw steentje, het is jullie leven. Ik vind het oprecht fijn dat het goed gaat. En je bent ook echt het type om een hele roedel kinderen aan je rok te hebben hangen haha




Haha zoekt zich maar een blauw steentje. vinkleuk

Gefeliciteerd TO.

Hoe oud is je nu nog jongste nu?
 
Quote
RE: Net getest
Mama Van Drie  schreef op: 06-10-2015 22:22:15
Omdat ze toen veel schreef en dat dat niet allemaal fijne verhalen waren is het nu niet vreemd dat er nu dan mensen zijn die zich dat herinneren en zich afvragen hoe het nu is dan.

Want Sis, ik zou ze absoluut niet de kost willen geven die tegen beter weten in een kind erbij nemen, ondanks dat bv de relatie slecht is en/of het financiele plaatje, er zijn er maar genoeg ondanks dat 'men' beter zou moeten weten dan.

TO dat je bang bent dat de familie boos wordt?.....echt? dat zal toch jouw zorg niet zijn, laat ze zou ik denken.

4 kinderen lijkt veel maar dat valt toch wel mee?, Ik kom uit een gezin met 4 meisjes en mijn moeder stond er grotendeels alleen voor omdat mijn vader van maandag tot vrijdagavond ( soms laat) van huis was, dat was standaard jaren lang zo, ik wist niet beter of mijn vader was er nooit, alleen de weekenden.
Mijn moeder heeft alleen de eerste bevalling samen met mijn vader gedaan maar de andere drie heeft ze alleen op de wereld moeten zetten zonde rmijn vader, vanwege zijn werk was hij altijd te laat erbij.
Ik heb zelf drie kinderen maar vier zou niet veel drukker zijn dan 3 denk ik, vroeger heb ik gewerkt in een gezin met 12 kinderen, dat vond ik wel veel, dat is dan net een klein bedrijf haha...
 
Quote
RE: Net getest
Minou  schreef op: 06-10-2015 22:41:27
Jullie leven, jullie kindjes..mensen die boos worden...tss


ben blij dat het zo in balans is nu zowel emotioneel als financieel

vind jou zo'n oermoeder, lief, zorgzaam..gewoon..dit past zo bij je
 
Quote
RE: Net getest
Littleteddy  schreef op: 06-10-2015 23:22:10
Meis wat onwijs leuk! Van harte gefeliciteerd en hopelijk gaat alles goed, ik zal me mond houden of fb 
 
Quote
RE: Net getest
Truuske  schreef op: 06-10-2015 23:25:58
To, ik ben alleen maar heel blij voor je, dat jullie samen het geluk weer hebben gevonden, er wat meer geld is en jullie nog een kleintje krijgen. Heb je nog veel spulletjes? Anders heb ik nog wel wat en vele moeders hier denk ik ook.

Je bent gewoon openhartig, waardoor mensen zich zulke dingen afvragen. Wij hebben ook weleens mot en over de financien zal ik nooit expliciet zijn online, dus dat roept minder wedervragen op.


 
Quote
RE: Net getest
Joltje  schreef op: 07-10-2015 07:46:37
Van harte gefelicteerd!  Gelukkig is het zo dat dingen veranderen in de loop van de tijd.  De goede tijden en slechte tijden   heerlijk om te lezen dat alles weer goed gaat!  
Geniet van deze zwangerschap en van je gezin. 

 
Quote
RE: Net getest
M  schreef op: 07-10-2015 08:01:58
Ik heb alleen nog wat kleertjes. De rest is weg. Maxi cosi was kapot. Babykamer hebben we toch niet nodig. Box kun je voor een tientje wel op marktplaats vinden.

De jongste is nu 2 , de middelste 5 en de oudste 9. In feb/maart zijn ze weer jarig.


Ik vertel inderdaad snel te veel, doe ik in het echt veel minder trouwens.

ik vind het ook wel spannend hoor. Ik ben al zo slecht in het huishouden. Dat gaat met vier niet makkelijker worden.  En ik heb nu drie heerlijke lieve knullen die idolaat zijn van hun mama. Als het zou kunnen zouden ze de hele dag op of aan mij zitten. En ze zijn erg makkelijk bij te sturen haha. Ze lijken erg op mijn man. En stel dat nu die meid komt, die stronteigenwijse kleine versie  van mij hahaha. 
 
Quote
RE: Net getest
Soesjaa  schreef op: 07-10-2015 08:48:34
Gefeliciteerd! 4 kinderen is zo leuk! 5 ook trouwens  En ik denk dat ik 6 ook nog wel leuk zou vinden 
 
Quote
RE: Net getest
Myself  schreef op: 07-10-2015 08:58:04
Gefeliciteerd TO!
Leuk om weer van je te lezen, vind je verhalen altijd leuk om te volgen, al leef je volgens mij heel anders dan dat ik doe.
Dat maakt het misschien juist wel zo leuk.
Vind je altijd echt zo'n oer-moeder, dus een vierde vind ik ook echt bij je passen .
 
Quote
RE: Net getest
Lisje  schreef op: 07-10-2015 09:01:00
Gefeliciteerd, wat leuk een 4e! Fijne zwangerschap.
 
Quote
RE: Net getest
Ik  schreef op: 07-10-2015 09:20:34

Ach het probleem is idd gewoon dat er soms teveel online wordt gezet, bijna iedereen heeft weleens slechtere tijden in een relatie of het financieel even wat minder maar niet iedereen zet dat open en bloot op internet neer of bespreekt dat in real life. En de pest is dan dat mensen er op terug kunnen komen .
Ik hou mijn leven heel erg privé.

4 Kinderen betekent echt niet dat het even druk is als met 3 kinderen..het is er toch eentje meer.. eentje die ook de aandacht vraagt, die straks naar school moet en naar sport enz... die niet meer aan de borst drinkt en een klein prakje uit de pan mee eet maar straks een volwassen bord met eten net als jij als ouder.
Qua kleding kopen ook, niet alles kan je maar doorgeven.. schoenen slijten, jeans gaan kapot..
En die straks ook naar de middelbare school gaat, waar je niet een paar tientjes ouderbijdrage betaalt maar een paar honderd euro per jaar en op studiereizen naar het buitenland gaat enz..
Je moet ook een grotere auto hebben en als je op vakantie gaat is met zn 6en toch vaak onvoordelig qua huisje/hotelkamer.
Dus het idee dat eentje erbij qua financiën en drukte niet uitmaakt kan ik uit persoonlijke ervaring (4 kinderen dus) zeggen dat het wel degelijk uitmaakt hoor.

Maar ik zou er zo weer voor kiezen ik voel me gezegend!! Ik vind het heerlijk om 4 kinderen te hebben

Succes met je zwangerschap en ik ben erg benieuwd wat het deze keer wordt

 
Quote
RE: Net getest
Mama Van Drie  schreef op: 07-10-2015 09:48:38
Uit ervaring weet ik dat hoe groter de kinderen worden hoe meer geld het je kost, en dan niet alleen de scholen of de studie maar ook de boodschappen, ze eten meer, ze verbruiken behoorlijk meer gas/water en elektrisch.

Ik heb kinderen in de leeftijd van 21/19 en 11 en de twee oudsten kosten ons het meest.
Die gaan niet om 10 uur naar bed dus het verbruik van elektrisch gaat hier bijna dag en nacht door, gas/water idem want hoe vaak ik ook roep dat 10 minuten douchen toch ook echt schoon is denken hun toch dat het met minsten een half uur pas zo is, dat kost enorm in verbruik.

Met 4 moet je idd een grote auto hebben als je met z'n alleen een keer weg wilt.
Dat is ook de reden dat wij het er bij drie hebben gehouden en nummer drie was nog ongepland ook omdat mijn man er eigenlijk maar twee wilde, nummer drie was overigens meer dan welkom.

Wij hadden vroeger vier kinderen thuis, maar wij gingen nooit op vakantie, mijn vader had toen wij kind waren geen rijbewijs en als we ergens heen wilden ( familie bezoek ofzo) dan gingen we met een taxi, dat vonden we heel cool want dat was een grote taxi met een derde bank erin.
Later heeft mijn vader z'n rijbewijs gehaald maar toen waren wij al wat ouder weer.

Ik kijk leuk terug op m'n jeugd, heb niet het idee dat we iets te kort kwamen, oke..niet op vakantie maar we hadden wel een abonnement op het zwembad in de zomer, ik heb het in ieder geval nooit als een gemis ervaren.

TO wat vond je man van de positieve test? 
 
Quote
RE: Net getest
Ik  schreef op: 07-10-2015 09:54:07
Nou ook dat klopt idd wat je zegt van stroom/waterverbruik mamavan3... Mijn 2 oudsten zijn bijna 15 en 17..waterverbruik is verdubbeld hoor en stroomverbruik is ook flink omhoog.

Dus de illusie dat 1 kind erbij niet uitmaakt kan je maar beter snel vergeten 


 
Quote
RE: Net getest
Joltje  schreef op: 07-10-2015 12:21:22
ik begrijp wat jullie zeggen, dat hoe ouder kinderen worden, hoe duurder het wordt. maar niemand kan toch in de toekomst kijken. Niemand weet toch hoe het leven er over 10 jaar uitziet. Het kan toch best zijn dat je kinderen mag krijgen en dat de situatie daar ook echt perfect voor is, maar gaandeweg kan je relatie misschien klappen , of er valt inkomen weg. Of iemand wordt ernstig ziek. Alleen al dat soort dingen kunnen je financiele situatie helemaal op de kop zetten. 
Als we zover moeten gaan denken van als mijn kinderen 18-19-20 zijn, dan kosten ze heel veel. Dan denk ik dat in geen enkel gezin nog kinderen kunnen komen. 
 
Quote
RE: Net getest
Ik  schreef op: 07-10-2015 12:31:47
Is zeker waar wat je zegt Joltje..de tijd is denk ik nooit perfect daarvoor en idd je kan in ene je baan verliezen.
Gaat mij meer om de opmerking altijd van mensen ach 1tje erbij kan toch nog wel..die ene boterham extra kost me niks en ik heb nog zoveel spullen.. het draait om zoveel meer dan dat en de jaren vliegen zo voorbij kan ik je vertellen.. Als je bijv nu in een situatie zit dat je de maand niet eens kan rondkomen en soms niet eens weet hoe je je huur of hypotheek kan betalen en misschien wel financieel afhankelijk bent van giften van andere mensen dan is het misschien niet verstandig om een kindje erbij te nemen op dat moment ook al is je situatie over 10 jaar misschien beter.   Ik doel nu overigens niet op de Topic opener hoor.. bedoel het in het algemeen gezien.
 
Quote
RE: Net getest
Mikmvg  schreef op: 07-10-2015 14:50:01
Oh wat leuk! Gefeliciteerd!!!
(en fijn dat het goed gaat met jullie!)
 
Quote
RE: Net getest
Zijlijn  schreef op: 07-10-2015 22:20:09
oooo KLIK ik weet ook wie je bent, wat leuk!
Jij niet wie ik ben waarschijnlijk, maar lekker belangrijk

Ik wens je een fijne zwangerschap en wat ontzettend leuk. Je hebt al heerlijke kinderen dus nu
weer zo'n prachtig mannetje of dit keer een eigenwijsmeisje  
 
Quote
RE: Net getest
Ma Dalton  schreef op: 07-10-2015 23:01:33
he wat leuk, ik hoopte al een beetje dat jij het was. Fijn dat het kindje zo gewenst zal zijn.
4 is druk. een stuk drukker dan 3. Dat had ik niet verwacht, maar dat is echt wel zo. Maar jij bent een top moeder en dat komt vast goed.  Geniet van je zwanger schap!
 
Quote
RE: Net getest
Evelyne  schreef op: 08-10-2015 18:32:04
Gefeliciteerd TO! Hartstikke leuk voor jullie!
Je hebt al van die leuke knulletjes en nog een knul of wie weet meisje erbij is hartstikke leuk! Geniet van je zwangerschap.
 
Quote
RE: Net getest
Pacific  schreef op: 09-10-2015 10:44:01
Hoe voel je je? Al last van kwaaltjes?
 
Quote
RE: Net getest
Dano  schreef op: 09-10-2015 17:09:22
Ze vinden elkaar zowaar aardig..... Whahaha klinkt grappig. We weten allemaal hoe je kindjes maakt dus op dat gebied is er niets te klagen wrs.....  Hahah sorry.
 
Veel geluk met je zwangerschap en ik hoop dat alles goed blijft gaan in jullie gezinsleven en relatie. 🍼🎉
 
Quote
RE: Net getest
Daisy1977  schreef op: 09-10-2015 19:04:35
Gefeliciteerd, wat leuk!
 
Quote
RE: Net getest
Littleteddy  schreef op: 16-10-2015 19:01:41
Hoe gaat het met je?
 
Quote
RE: Net getest
M  schreef op: 16-10-2015 22:26:19


Het gaat goed. Ik voel me echt totaal niet zwanger. Niet misselijk,  geen cravings oid.  Ik voel  me gewoon  normaal mij. Bij de vorige zwangerschappen was ik inmiddels zo misselijk dat ik niets meer binnen hield. Nu niet.  Dus heb daardoor misschien wat moeite te beseffen dat het wel zo is. Ook de twijfel of het dan wel goed zal gaan. Ook al wat vaker getest,  maar ze worden wel donkerder. Echt vreemd hoor vind ik. Ik durf nog niet blij te zijn. Eerst kijken of we de twaalf weken halen, ook met die missed abortion die ik heb gehad in mijn achterhoofd.  Ook weet ik dat er maar weinig mensen blij zullen zijn en de meesten bij de derde al negatief deden.dus eerst zien dat het goed gaat en dan aan onze familie vertellen en waarschijnlijk een hoop boosheid en onbegrip  over ons heen  krijgen en als we dat allemaal gehad hebben, dan kan ik pas gaan genieten.  
 
Quote
RE: Net getest
Deborah Mv..  schreef op: 16-10-2015 22:33:09
Gefeliciteerd! Ontzettend leuk, ben je ook echt de type voor een groot gezin!
 
Quote
RE: Net getest
Mirdepir  schreef op: 16-10-2015 23:06:49
Van harte proficiat, fijn dat jullie de hoge drempels hebben doorstaan.
 
Quote
RE: Net getest
Littleteddy  schreef op: 16-10-2015 23:44:58
Kan je niet rond de 7 weken een echo krijgen om je gerust te stellen?  Na mijn miskraam begin dit jaar mocht ik nu eerder langs komen.
en iedereen heeft altijd zijn mening klaar dus ik snap je helemaal maar zou me er lekker niks van aantrekken zolang jullie er maar blij mee zijn dan gaat het helemaal goed komen.
alleen jullie weten hoe se situatie bij jullie thuis is.
Mijn situatie is dan wel anders maar ik heb ook genoeg over me heen gekregen de laatste maanden maar wij zijn er blij mee en weten hoe de situatie hier is dus lekker laten kletsen 
 
Quote
RE: Net getest
Son  schreef op: 17-10-2015 08:00:01
Misschien is t wel een meiske dat t zo anders is als bij de mannetjes
 
Quote
RE: Net getest
Spatje  schreef op: 17-10-2015 08:36:23
De eerste echo is toch rond de 6 weken, ik zou zeker gaan als ik zo onzeker was.  
En een meid zou wel leuk zijn 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende


Reageren op Net getest
Naam
Bericht