Menu
 

Topic:

Vreselijk al die foto's van vluchtelinge

Miramare  schreef op: 02-09-2015 22:27:44
ik vind ze zo aangrijpend al die foto,s van de vluchtelingen op de boten.
open ik Facebook van de week staat er een blog op met foto van een verdronken kindje.
net ga ik het ad lezen op de iPad gelijk een foto van een jongentje van 3 die aangespoeld is op een strand bij bodrum Turkije .

wat moeten deze mensen toch wanhopig zijn en bang zijn, verdrinken op de zee en aanspoelen op het strand, 
ik vind de situatie in en in triest en vind het ook vreselijk dat er mensen zijn die dan nog zo min over deze mensen zich uitlaten.

er moet toch iets gebeuren aan deze situatie?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Mvi  schreef op: 04-09-2015 16:58:43
ik woon naast een coa midden in de binnenstad. ik zie die mensen hier door de wijk struinen, op blote voeten in de winter, geloof me, die mensen zijn zo getraumatiseerd, die horen niet bij Tante Annie op de logeerkamer, die hebben professionele hulp nodig! doodziek wordt ik vann de mensen die nu ineens roepen dat ze er ook wel een willen opvangen in huis, naar aanleiding van een foto van een dood jongetje!Het zijn geen huisdieren!  waarom moet er altijd zo,n schrikbeeld mensen pas wakker schudden, dit probleem is al jaren aan de gang! Men weet serieus niet waar men over praat. Mijns inziens zouden ze het volgend moeten doen :
- grondtroepen naar Syrie en Irak, IS serieus aanpakken
- mensen in de regio opvangen, daar in ieder geval een begin mee maken

Europa kan domweg niet alle vluchtelingen opvangen, als dat zo makkelijk gaat krijg je inderdaad een hele economischevluchtelingenstroom op gang en dan is het leed niet te overzien.

want laten we heel eerlijk zijn naar elkaar : nu vinden we iedereen zielig, maar als over 3 generaties nog niet is gebleken dat mensen  ingeburgerd zijn dan krijg je een enorme haat tegenover "die buitenlanders" 

vergelijking met mensen hier in nederland bij de voedselbank is zwaar ongepast, is geen enkel vergelijk.

 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Smvn&d  schreef op: 04-09-2015 20:23:30
Kijk en dat is nou de eerste zinnige reactie MVI.
Dit is iets wat al jaaaaaaaaaren speelt. Al jaren gaan er elke dag duizende kinderen dood door oorlog, honger, noem maar op.

Nu een foto van een dood jongentje, en ineens heeft iedereen wat te zeggen, en vind iedereen dat ze geholpen moeten worden (moeten ze ook, daar niet van). Maar vraag nu eens, wat al deze mensen, voor de 'hype' hebben gedaan voor vluchtelingen.
Niks niks niks..... En nog meer niks.

Het intreseerde ze geen hol hoor, dat er in hele verre landen elke dag zoveel mensen vermoord worden, kinderen vermoord worden, dood gaan aan honger, vrouwen verkracht worden, kinderen als soldaten inezet worden.
Nooit heb je ze er met 1 woord over gehoord (op uitzonderingen na natuurlijk). En nu?

Ik vind het stom. Het is gewoon weer mee doen aan een hype en achter de kudde aanlopen, want over 3 maanden denkt er niemand meer aan dat jongentje hoor!

En ik ben het ook een beetje met mamavandrie en jolanda eens, dat als je vlucht je veilig wil zijn, en als je dan een veilig kamp in kan met je gezin, je gaat zitten zeuren en niet wil. Natuurlijk mogen deze mensen ook gelukkig worden in een land die ze leuk lijkt, maar dat is  van latere zorg, hun veiligheid is nu belangrijker lijkt mij, maar dat slaan ze dan weer af.
Net als dat ze hun eten weggooien omdat ze het niet lekker vinden, en dan ook nog klagen dat ze water krijgen. Ik vind het gewoon heel erg dubbel als ik dat zo allemaal hoor en lees. Dan denk ik, wat wil je nou dan? Je wil toch veilig zijn? Pak het dan aan!

En ja ik irriteer mij ook aan de reacties, zoals 'dure merk kleding, dure smartfoon' Stel nou dat er hier oorlog komt, wij hebben hier allemaal merk kleding, en een smartfoon. Stel we moeten heel onverwacht vluchten, je kan niks mee nemen, je moet direct weg, het enige wat je mee kan nemen zijn de kleren die je aan heb, en je kan nog net je foon mee grijpen, het enige wat je nog heb, met misschien wel hele belangrijke foto's. Of uberhaupt gewoon foto's. Want verder heb je niks meer, je laat verder alles achter. Alleen op die telefoon staan nog dingen die je heb.
En dan pak je de eerste boot die je kan pakken naar engeland, met je kindjes, het is je gelukt. Je hebt onderweg nog even wat mensen vermoord zien worden. En je hebt het net gehaald. De boot komt aan in engeland, eindelijk, veilig! En dan staan daar mensen, die kijken naar je... Oh dure merk jas, oh kijk dure telefoon, nee die heeft geen hulp nodig, laat die maar lekker staan...
Tis toch bizar?! Die mensen hadden in hun eigen land ook een goed leven voordat ze moesten vluchten, anders waren ze hier niet, want de mensen die weinig geld hebben, kunnen helemaal niet vluchten!!! Voor hun is het nog erger.

En de pest is dat er nu inderdaad echte oorlogs vluchtelingen en gelukszoekers door elkaar heen lopen, de mensen die komen om het geld, die verpesten het nu wel mooi voor de echte vluchtelingen!
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 04-09-2015 21:19:45
Pardon Sis? Ik heb zeker wel wat gedaan..maar waarom zou ik ermee te koop lopen. Net zoals zoveel mensen.. Hier post ik t soms,lekker anoniem... Denk dat dat voor veel mensen geldt.

Alleen NU moet er druk op de regeringen uitgeoefend worden, de situatie is meer onhoudbaar dan ooit te voren....
Het is grotendeels ook de schuld van t westen dat deze situatie unberhaupt ontstaan is.. waar denk je dat onze pensioenen en rente opspaarcenten bijvoorbeeld vandaan komen? OM maar eens 1 ding te noemen....

Bekijk de films van de vluchtelingenkampen.. die zijn niet veilig.. de weg ernaartoe is al vreselijk...
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 04-09-2015 21:30:34
Pardon?  Vreemd. .dat tikte ok helemaal  niet..autocorrect  maar  eens uitzetten. .Maar wat daae nou wel.moest staan.... Afin..je snapt de strekking 
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 04-09-2015 21:59:03
Pfft ... er gaat nu een bericht rond op fb waar ik t echt benauwd van krijg.

Een zeer dicutabele Engelsman heeft een bericht gemaakt waarop 2 foto's 2 mannen te zien zijn (ze lijken niet eens op elkaar bij nadere inspectie..._
Hij beweert dat de IS-strijder op de eerste foto en de vluchteling op de tweede foto dezelfde man is....

Laat de tweede man nu net TEGEN de is hebben gevochten   .. Maar hij is zo herkenbaar in beeld gebracht...

Veel mensen delen nu klakkeloos.. werkelijk, sommigen zijn t dom om te poepen...

En t commentaar..hak zijn kop eraf.. steek zijn ogen uit..

Terwijl.. als je even verder leest.. even zoekt... weet je dat dit niet waar is.
Daarbij, bezoek de site van die Brit in kwestie ne hoppa.. allemaal opruierij en propaganda...

Begrijp me goed, ik ben zeker huiverig voor de IS en geloof ook dat ze tussen de vluchtelingen kunnen zitten.. Maar vind dat 0,0 reden om niks te doen... 
Verder kunnen ze hier toch wel komen, ze hebben macht genoeg. De aanslagplegers hadden tot nu toe oha een visum..
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 04-09-2015 22:01:40
Bericht over voedsel weigeren is inmiddels alweer achterhaald sis...  Het ging zelfs niet eens om de voedselpakketten....
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Smvn&d  schreef op: 04-09-2015 22:21:57
IS zit hier al genoeg in nederland hoor, daar heb je geen vluchtelingen meer voor nodig.

En wat is er achterhaald aan dan? Ze stonden voor de camera te zeiken over het eten. Wat is daar nu achterhaald aan dan? Waren dat acteurs en is dat nep ofzo?

En die vluchtelingen kampen zijn in een veilig land, maar daar willen ze niet heen.

En ik vind echt dat ze allemaal geholpen moeten worden, maar ze moeten dat ook wel aannemen, en even gewoon geen eissen stellen. Je wilt veilig zijn klaar. En het maakt even helemaal niet uit hoe dat is. Weg uit de oorlog, gevaar voor leven weg, dat is nu belangrijk.
En dat maakt het geen drol uit in welk land ze zitten.

En er komen maar een paar duizend meer vluchtelingen dan normaal gesproken naar nederland dit jaar, dus zo groot is het probleem niet.
Alle azc die gesloten zijn de afgelopen jaren, kunnen ze zo weer openen. 

Het hele punt is dat deze mensen nu veilig moeten zijn, en niet alleen die met geld die hier naar toe kunnen komen, maar ook degene die daar zitten en geen geld hebben om de overtocht te betalen.


Het beste zou zijn om het gewoon daar rechtstreeks op te lossen.

Het makkelijkste zou zijn om dat hele IS uit te schakelen, maar naar mijn mening is daar maar 1 oplossing voor, maar dan gaan de mensen hier stuiteren.
De enige oplossing is toch echt om ze allemaal dood te schieten. En ja misschien is dat heel erg, maar er is geen keuze, anders stopt het niet, deze mensen gaan door en door, ze moeten gestopt worden, en ik blijf erbij dat dat maar op 1 manier kan. Dan ben ik maar een slecht mens en is mijn reactie maar om te kotsen. Maar die mensen zijn niet meer te helpen, ze zijn gestoord, ziek en gehersenspoeld. Ze laten leven is een heel groot gevaar.
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 04-09-2015 22:29:53
Ze boden idd voedselpakketten aan..Maar deze  mensen wilden schuilen voor t weer..al uren.... Leuk knip en plakwerk. ...

Tja..Hoe herken  je een is strijder...De baard?  Denk trouwend  dat jouw voorstel al meer uitgevoerd wordt dan wij weten.
Ben daar niet geschokt  over  hoor...

Ik blijf  van mening dat t westen  een zeer groot aandeel heeft  in dit gebeuren..heel groot..al vele jaren terug...Daaruit is mede de is  ontstaan en t westen leverde vervolgens  volkomen  legaal  de wapens. .. waardoor wij pensioen  en  spaargeld  hebben.  .. Om over angst voor een oliegebrek maar te zwijgen. ..Denk dat we deels krijgen  wat we verdienen. .Zolang geprofiteerd van alles..dat keert een je tegen  je.
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Ffzo  schreef op: 05-09-2015 17:00:45
Er zijn twee dingen die ik niet snap. Misschien kunnen jullie dit uitleggen.

Ik zie net foto's van vluchtelingen die Duitsland in proberen te komen. Ik zie vooral mannen tussen de 18 en 35 jaar?

Ten tweede als je als vluchteling het veilige Turkije bereikt. Waarom dan nog gevaarlijke overtocht naar Griekenland?
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 05-09-2015 17:24:31
Turkije is niet zo veilig.
Jonge mannen  hebben  veelal gevochten  tegen is..of Asad.. 
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jolanda1974  schreef op: 05-09-2015 17:26:21
Dat zijn in mijn ogen mensen die teveel eisen stellen aan hun veiligheid Ffzo. Die niet meer voor ogen hebben waarom ze gevlucht zijn. Soms en dan met nadruk op soms verdenk ik juist die mensen ervan dat ze niet gevlucht zijn om de situatie in hun land maar vanwege de vooruitzichten in een ander (rijk) land. Zeg niet dat iedereen dat doet maar waarom als je veilig in bijv Turkije bent nog een oversteek maken met je kinderen. Waarom breng je die nog een keer onnodig in gevaar. Ik begrijp het net zo min als jij.
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 05-09-2015 17:27:01
Turkije  heeft ook al meer dan 2 miljoen  vluchtelingen  opgenomen. .De omstandigheden  zijn bar.  .
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 05-09-2015 17:58:46
Zin weg...en de mannen  gaan veelal vooruit om 2 redenen. .De reis valt  niet te betalen voor iedereen. .belangrijkste  reden..ze maken  de gevaarlijke reus zelf km daarna asiel  proberen  te regelen  voor hun gezin.

Twee derde van de vluchtelingen  is man
..
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
M&j  schreef op: 05-09-2015 18:46:25
Turkije is niet veilig, het heeft in korte tijd 2 milloen mensen opgevangen, veel meer dan de bevolking dragen kan.
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jo  schreef op: 06-09-2015 13:02:47
En ze willen geen hulppakket omdat het niet halal is nou dat vreten ze maar niks..

Weer zo'n tenenkrommende reaktie van FB........
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Mama Van Drie  schreef op: 06-09-2015 15:17:49
Dat voelt bij mij altijd een beetje dubbel....A ik begrijp en snap dat ze vanwege hun geloof niet alles mogen eten maar B ze komen uit een oorlog.....het is even behelpen.....ze worden geholpen door goedbedoelende mensen......dan snap ik dat je reacties krijgt zoals ' dan vreten ze maar niks' .....misschien niet zoals het hoort maar ik snap wel dat het irritatie veroorzaakt.

Als je net aankomt in een land war je veilig bent is dan de eerste belangrijke behoefte om te vallen over geen halal eten? Ik weet het niet, ik weet niet hoe diep dat zit bij Moslims, mij zou het even geen donder uitmaken denk ik, ik zou blij zijn dat ik eindelijk wat te eten had enzo....


 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jo  schreef op: 06-09-2015 16:24:11
Maar zouden alle vluchtelingen (geen idee van de aantallen die Moslim zijn) deze pakketten weigeren?
Waarschijnlijk is het eens gebeurt en is dit breed in de media uitgemeten alsof ze de hulp niet waarderen?
Ik denk dat er heel veel vluchtelingen zijn die enorm blij zijn met alles wat er krijgen van hulpverleners.

 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Claudia  schreef op: 06-09-2015 16:42:49
nee denk het niet.......wat ik weet is dat bepaalde gelovigen bepaald vlees echt niet mogen eten anders zijn ze onrein...het vlees mag zelfs niet bereid worden op een plaat/pan waarop niet halal gemaakt is...zover gaat het.
Ik denk dus niet: ondankbaarheid...ik denk dat dit puur te maken heeft met een diepgaan geloof en overtuiging (of wij nou wel of niet daarmee eens zijn).
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Claudia  schreef op: 06-09-2015 16:43:41
overigens heb ik geen filmpjes oid gezien waar hetgeen wat beweerd word gezien hoor...

 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 16:48:02
Daar ging het  hrlelemaal niet om..Dat dan die voedselpakketten  ging totaal  ergens anders  om..Kijk maar eens op de Sire van de Volkskrant. .Misschien  staat t er nog. 
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Mamsie  schreef op: 06-09-2015 19:47:18
onze problemen zijn echt niets in vergelijking met de problemen die de vluchtelingen hebben.
Daarnaast is het egoistme in Nederland zoooo groot dat we niet eens willen onze eigen problemen op te lossen.
Wat doen we er echt aan zonder alleen naar de regering te kijken aan de armoede?
Wij kunnen zoveel doen voor onze naasten maar er wordt zo weinig gedaan.

Een reactie waar ik echt kwaad om wordt is: pff ze hebben allemaal een smartphone dus het valt nog wel mee met de armoede....

Ok dus als het mee valt met de armoede als je een smart phone hebt, dan ook maar geen voedselbank als je een smartphone hebt, dan ook maar geen uitkering als je een smart phone hebt....

Dat er hier gekort wordt op uitkeringen komt door ons zelf, omdat tig mensen het wel makkelijk vinden een uitkering en inmiddels liever doelloos op de bank zitten en handje op houden, of ff bij klussen maar dat natuurlijk niet opgeven, want alles is winst....
maar hierdoor wordt een sociaal beleid in Nederland wel heel erg lastig.....

Wij zijn voor een groot gedeelte zelf de veroorzakers van ons probleem wat we hebben in Nederland.

Deze vluchtelingen, vluchten voor gevaar, voor de dood, voor afslachting, voor verkrachtingen van je vrouw en dochters, voor kidnapping van je kinderen, meiden voor de prositutie bij IS en de jongens het leger in. deze vluchtelingen hebben ouders afgeslacht zien worden, hebben zo ongelofelijk veel gezien en DAAR vluchten ze voor. Daar betalen ze een hoge prijs voor omdat mensenhandelaren die ze willen "helpen" daar veel geld voor willen hebben. Het zijn mensen met eigen huizen, banen, alles goed geregeld, behalve dan dat IS er is.
En ja dan hebben ze nog een smart phone als ze in Nederland of waar dan ook aan komen, het enige middel om nog ergens contact met familie te krijgen....en wij zien het als teveel luxe....

Ik word echt heel verdrietig van de beelden, maar nog verdrietiger van de hardheid die we als Nederlands gecreeerd hebben.

Ik weet de oplossing ook niet, geen idee hoe we dit moeten aanpakken, wel dat we het gezamelijk moeten doen als EU. Het lijkt me logisch dat deze groep niet naar Amerika gaat of naar Australie....
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Mama Van Drie  schreef op: 06-09-2015 20:09:51
Ik heb net een artikel gelezen over het verhaal achter de foto van dat verdronken jongetje, het is maar een verhaal maar de zus van die man bevestigd een aantal dingen.
Als dat verhaal waar is dan had dit jongetje niet hoeven te vluchten, niet op korte termijn, ze woonden sinds 4 jaar in Instanbul.....ik weet het niet maar als het waar is dan is het wel triest.
Ik snap dan nog steeds wel waarom deze man tot dit besluit kwam maar of het verstandig was, dat denk ik niet, alleen de hoop doet je de gok wagen denk ik.


 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 20:55:43
Lijkt me stug,... 

Maar dan nog, ook de beelden van de kampen in Turkije zijn verschrikkelijk.. Vluchtelingen hebben daar steeds minder omdat de aantallen zo enorm zijn....
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 20:56:47
Wat ik jammer vind, is dat de rijke oliestaten m/i. zo weinig doen..

Niet dat ik ze niet hier wil hebben, ze zijn wat mij betreft van harte welkom...

Alleen zou ik persoonlijk in zo'n situatie wat liever naar een wat meer gelijk land vluchten.
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Sammy  schreef op: 06-09-2015 21:18:30
Een collega van mij is als vluchteling hier in Nederland gekomen. Schat van een mens en staat ook altijd klaar voor iedereen. Zij waarschuwd juist dat ruim 80% van de vluchtelingen geen echte vluchtelingen zijn zoals wij ze voorheen hebben gekend! Geen vluchtelingen die vluchten vanuit een oorlog situatie (woonden bv al een aantal jaar in Turkije en dan niet in een kamp) of vluchtelingen die gevlucht zijn vanuit een politieke situatie.

Ik heb het verhaal van de zus van die meneer ook gelezen (dat hij alleen maar 'gevlucht' is omdat hij dure tanden wilden hebben) en ben eigenlijk verbaasd dat daar de media niet verder op gedoken is. Of is dat nou net het nieuws wat wij niet mogen weten/horen/zien?
Vind het echt verschrikkelijk hoor wat we momenteel allemaal zien (en vind het verschrikkelijk, maar ben me toch ook wel bewust dat we voor een groot deel gevoed worden door de media en zij bepalen wat we wel en niet mogen weten!

Weet van mijn collega dat ze al dolblij was dat ze ergens terecht konden, waar maakte haar helemaal niet uit. Als ze samen met haar gezin maar veilig was, de rest maakte niet meer uit. Het is op zich best opvallend dat veel van de vluchtelingen precies weten waar ze naar toe willen en waar beslist niet.

Nogmaals vind het ook verschrikkelijk en vind dat er ook echt iets gedaan moet worden. Maar zou het ook niet verkeerd vinden als men filtert en bekijkt wie om welke rede nu eigenlijk gevlucht is. Het staat misschien een beetje krom zo, maar krijg het niet anders uitgelegt
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 21:29:31
Alsof je zo'n reis gaat wagen voor nieuwe tanden........ 
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Mama Van Drie  schreef op: 06-09-2015 21:43:00
Ja, dat kan Jen, deze man woonde vier jaar in Turkije, zijn zus die in Canada woont maakte geld over voor huur en levensonderhoudt, alleen de nieuwe tanden waren te duur om over te maken, daar moest voor gespaard worden.
Ze woonden in een flat en niet in een kamp maar in de hoop op een beter leven, is de sprong gewaagd, niet vanwege gevaar voor eigen leven.
Dat is wat het verhaal verteld dan en net watSammy zegt over media nieuws, ik weet soms ook niet wat ik geloven moet, waarom nu ineens dit verhaal achter die foto van dat jongetje?
In de hoop op een beter leven zou ik misschien ook een kans wagen maar als je nou niet op de vlucht bent, een dak boven je hoofd hebt, financieel ondersteund wordt door je zus dan ga je toch niet in een bootje de zee op? Dan probeer je toch over land te reizen?.....of zoek je toch een andere manier die veiliger is? dan ga je toch niet in onderhandeling met smokkelaars? ook raar want die vragen heel veel geld, als je dan door je zus ondersteund wordt voor huur en levensonderhoudt dan snap ik niet waar je geld voor smokkelaars vandaan haalt......Maar goed ik weet het niet hoor, misschien is het verhaal wel lulkoek en zo door de media gebracht nu......

Sammy dat ze precies lijken te weten waar ze wel of niet heen willen is niet zo gek, ze hebben ook internet en weten precies wat waar beter is, vandaar de voorkeur.
Zijn beter op de hoogte als wij.

 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Boterbloem  schreef op: 06-09-2015 21:57:23

Toch he... als de situatie hier heel dreigend wordt, zou ik volgensmij ook gericht zoeken naar de beste plek...


We leven niet meer 25 jaar terug met weinig internet he?
Je kunt tegenwoordig gericht zoeken, naar een plek met de beste kans.

Ik weet niet of ik bewust zou kiezen voor een kamp voor mogelijk jaren en veel onzekerheid als ik mogelijk ook in een land terecht kan komen waar mijn kinderen toekomst hebben...


De keuze met kinderen is voor mij totaal anders als wanneer ik geen kinderen zou hebben..

 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 21:58:39
Ik denk..lulkoek...ben eens op onderzoek  uitgegaan  na een naar  bericht  op Facebook. .Viel.me op dat veel  mensen  sites hebben  waar ze de gekste  dingen  verzinnen. 

Overal  heb je gekken. .Dus ook tussen  de vluchtelingen. ..Maar dit..ik vind t heel  raar. ....
 
Quote
RE: Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Jen9  schreef op: 06-09-2015 22:00:53
Daarom  snap ik  de mannen  zo goed  die de gevaarlijke  reis  eerst  alleen  maken. .Om te kijken  of t goed  is dat de gezinnen  overkomen. .. 
Vind de beelden  uit Duitsland  echt  hartverwarmend. .
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op Vreselijk al die foto's van vluchtelinge
Naam
Bericht